Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 parasta yhteisön hallintatyökalua kasvaville brändeille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 parasta yhteisön hallintatyökalua kasvaville brändeille

Sosiaalisesta mediasta on tullut paljon enemmän kuin pelkkä tila, johon brändit voivat tulvii uusimmat tarjoukset tai satunnainen kilpailu. Sen sijaan sitä tulisi lähestyä kaksisuuntaisen viestinnän kanavana. Seuraajat jättävät kommentteja (ja eivät aina positiivisia) – kumpaakaan sinun ei pidä jättää huomiotta.

Kun käyttäjät ovat tekemisissä brändisi kanssa verkossa, se on ihanteellinen tilaisuus tunnistaa uskollisimmat fanisi ja tehdä heistä brändin kannattajia ja analysoida negatiivisia kommentteja määrittääkseen alueita, joilla on parantamisen varaa. Tästä tulee kuitenkin nopeasti ympärivuorokautista työtä.

Vaikka sinulla olisi yhteisöpäällikkö, on hyvä idea investoida jonkinlaisiin ohjelmistoihin, jotka voivat auttaa sinua automatisoimaan monia rutiinitehtäviä. Itse asiassa monet alla luetelluista työkaluista toimivat sosiaalisen median hallintatyökaluina. Tässä on 10 parasta työkalua, ilman erillistä järjestystä, joita voit käyttää yhteisön hallintaan.


Parhaat yhteisön hallintatyökalut kasvaville brändeille:Mitä yhteisöjohtaminen on?

Yksi onnistuneen yhteisöjohtamisen päätavoitteista on luoda alusta kaksisuuntaiselle kommunikaatiolle ja tila, johon jäsenet tuntevat kuuluvansa. Lyhyesti sanottuna haluat luoda suuren, aktiivisen yhteisön ja samalla luoda aitoja yhteyksiä.

Yhteisövastaava tekee tämän seuraavasti:

 • Lisää ja poista jäseniä
 • Valvo sisältöä ja käyttäjien vuorovaikutusta
 • Vastaa kommentteihin ja ota yhteyttä asiakkaisiin
 • Tarjoa tukea
 • Järjestä bränditapahtumia jäsenille
 • Kirjoita ja toteuta yhteisön ohjeita ja käytäntöjä

Parhaat yhteisön hallintatyökalut

Saat apua vaikuttajayhteisön rakentamiseen ja hallintaan osoitteessa Creator.co. Kanadan Vancouverissa sijaitsevia tunnettuja globaaleja tuotemerkkejä, kuten Walmart ja Colgate, luottavat heihin.

Ne voivat auttaa yrityksiä osallistumaan keskusteluihin brändistään, kilpailijoistaan ​​ja markkinoistaan, mikä auttaa niitä parantamaan sitoutumistaan ​​potentiaalisiin asiakkaisiin. Vaihtoehtoisesti, jos haluat hyödyntää vaikuttajien voimaa yhteisön rakentamiseen ja hallintaan, he voivat auttaa sinua saamaan välittömän näkyvyyden yli 100 000 rekisteröidylle sisällöntuottajalle. Ja jos tämä ei tuota tuloksia, voit suodattaa heidän tietokantansa miljoonilla sosiaalisilla profiileilla, jotka sisältävät yksityiskohtaisia ​​tietoja jokaisesta sisällöntuottajasta.

Ne sisältävät myös kumppaniohjelmia, joiden avulla voit rakentaa brändin kannattajien yhteisön. Sinun tarvitsee vain yhdistää myymäläsi, valita tuotteet ja päättää palkkioista. Tämän jälkeen voit seurata keskeisiä tietoja, kuten jakoja, klikkauksia ja tuloksia, samalla kun heidän alustansa huolehtii maksuista.

Keskeisiä ominaisuuksia ovat:

 • Mukautetut markkinointistrategiat
 • Tekijän haku ja vienti
 • Rekrytointipalvelu
 • Kumppanuusohjelma

Hinnoittelu: Hinnoittelu alkaa 395 dollarista kuukaudessa kolmen kuukauden suunnitelmassa.

Avainominaisuudet: Sisällön vahvistaminen, haku/löytö, vaikuttajien elinkaaren hallinta, vaikuttajien suhteiden hallinta, kampanjanhallinta, kampanjaraportointi, vaikuttajien analyysi, yleisöanalyysi, vietävät raportit,

Kanavat: Instagram, YouTube, TikTok


Tuotemerkki 24

Brändisi mainitsemiseen ajoissa vastaaminen on tärkeää, jos haluat rakentaa ja hallita yhteisöä. Tosin se ei aina riitä. Jos haluat, että sinua pidetään yhtenä oman markkinaraon ajatusjohtajista, sinun on myös osallistuttava aktiivisesti asiaankuuluviin keskusteluihin. Kirjoita Brand24.

Johtavien nimien, kuten Twitchin, Stanfordin yliopiston ja Uberin, luottama Brand24 voi auttaa yhteisön johtajia seuraamaan brändin mainitsemista ja alaan liittyviä keskusteluja verkkokeskusteluissa. Kaikki brändimaininnat järjestetään yhdeksi syötteeksi, mikä lyhentää vastaamiseen tarvittavaa aikaa. Tämän jälkeen, jotta saat paremman kontekstin näistä maininnoista, voit käyttää maininta-analytiikkaa arvioidaksesi sen lähettäneen lähteen laatua.

Toinen ominaisuus, joka ansaitsee maininnan, on sen keskusteluvolyymikaavio. Näin saat ensimmäisenä tiedon, kun keskustelun määrä muuttuu äkillisesti. Voit esimerkiksi määrittää sen niin, että saat välittömästi ilmoituksen, kun brändiäsi mainitaan negatiivisesti online-lähteissä, jotka houkuttelevat merkittävää kuukausiliikennettä.

Keskeisiä ominaisuuksia ovat:

 • Edistynyt suodatus ja lajittelu
 • Sitoutumisen seuranta
 • Lähdeanalyysi
 • AI-pohjainen tunneanalyysi
 • Raportointi ja hälytys
🔥 Empfohlen:  29 parasta Udemy-kurssia yrityksille, markkinointiin, tuottavuuteen ja muuhun

Hinnoittelu: Ilmaisen 14 päivän kokeilujakson jälkeen hinnoittelu alkaa 59 dollarista kuukaudessa, kun laskutetaan kuukausittain.


Napoleon Cat

NapoleonCat tarjoaa joukon ominaisuuksia, joista yhteisön ylläpitäjät voivat hyötyä. Jos sinulla on tiimi, joka tukee sinua, voit käyttää sitä myös seurataksesi sosiaalisen median hallintatiimisi suorituskykyä.

Sosiaalisen median hallintaohjelmistoratkaisuna se kerää kaikki kommenttisi, arvostelusi ja viestisi reaaliajassa, joihin voit vastata yhden, intuitiivisen kojelaudan kautta. Lisäksi jos huomaat saavasi paljon toistuvia kysymyksiä, voit käyttää valmiita malleja vastataksesi niihin automaattisesti. Se tarjoaa myös muutamia muita käteviä automaattisen valvonnan ominaisuuksia, joiden avulla voit piilottaa roskapostiviestejä (kuten kommentteja, joissa on linkkejä) tai poistaa loukkaavaa sisältöä Instagramista ja Facebookista.

Kaiken kaikkiaan se on loistava työkalu, jos haluat parantaa asiakkaiden sitoutumista. Olitpa sitten pienyritys, verkkobrändi tai toimisto, se voi auttaa kaikenkokoisia asiakkaita rakentamaan ja ylläpitämään vahvaa läsnäoloa sosiaalisessa mediassa.

Keskeisiä ominaisuuksia ovat:

 • Automaattisen moderoinnin säännöt
 • Yhtenäinen sosiaalinen postilaatikko
 • Sisäänrakennettu kääntäjä
 • Analytics
 • Mallit
 • Sähköposti- ja tekstiviestihälytykset

Hinnoittelu: Ilmaisen 14 päivän kokeilujakson jälkeen hinnoittelu alkaa noin 30 dollarista kuukaudessa, kun laskutetaan kuukausittain.


Grytics yhteisöille

Vuonna 2014 perustettu Grytics luo intuitiivisia sosiaalisen verkostoitumisen analytiikkatyökaluja, jotka auttavat yrityksiä luomaan parempia yhteisöjä. WWF:n, Chevronin ja ABInBevin kaltaiset brändit luottavat, ja heidän tavoitteenaan on auttaa käyttäjiään saamaan välitön käsitys yhteisönsä tunnelmasta, jotta he voivat luoda tämän tunteen käytännöllisiksi oivalluksiksi. Sen avulla voit esimerkiksi tunnistaa ei-aktiivisia jäseniä, käyttää kohdennettua sisältöä sitoutumisen lisäämiseen ja yhdistää vaikuttajia yhteisön jäseniin.

Se on loistava työkalu, jos yleisösi on enimmäkseen aktiivinen Facebookissa, koska sillä on Facebook-ryhmien hallintatyökalu, jonka avulla voit hallita, seurata yhteisöäsi ja olla vuorovaikutuksessa sen kanssa Facebookissa. Sen interaktiiviset raportit tarjoavat käytännön oivalluksia, joiden avulla voit tunnistaa parhaiten menestyvän sisällön ja parhaat ajat sisältösi julkaisemiseen, mikä auttaa sinua kehittämään Facebook-ryhmien markkinointistrategiaasi. Lisäksi voit ajoittaa julkaisuja ja automatisoida julkaisemisen yhden hallintapaneelin kautta.

Jos haluat keskittyä mieluummin Facebook-ryhmän moderointiin kuin sisällön luomiseen, se voi auttaa myös siinä. Ajan säästämiseksi siinä on avainsanahälytyksiä, joiden avulla on helpompi vastata sisältöön, joka vaatii huomiota mahdollisimman pian.

Keskeisiä ominaisuuksia ovat:

 • Analytiikka ja oivallukset
 • Yhtenäinen kojelauta
 • Raportointi
 • Avainsanahälytykset

Hinnoittelu: Ilmaisen 30 päivän kokeilujakson jälkeen hinnoittelu alkaa 99 dollarista kuukaudessa.


Avaimenreikä

Keyhole automatisoi sosiaalisen median analytiikan markkinoijille ja toimistoille. Tähän mennessä he ovat analysoineet yli 6 miljardia viestiä.

Tuhansien yritysten, kuten Googlen, Spotifyn ja Mashablen, luottama se on yksi parhaista työkaluista tuotemerkin seurantaan, kilpailijoiden tutkimukseen ja kampanjoiden seurantaan. Sen sosiaalisten kuunteluominaisuuksien avulla voit virittyä keskusteluun, joka auttaa sinua ymmärtämään yhteisöäsi paremmin. Voit esimerkiksi käyttää sitä päästäksesi epäsuoraan ja suoriin brändimainintaan yhdessä alustassa, mikä auttaa sinua parantamaan reaaliaikaista sitoutumistasi yleisöösi. Sen jälkeen sen tekoälyyn perustuvan tunneanalyysin avulla saat tarkemman käsityksen siitä, miten yleisösi todella suhtautuu brändiisi ja kilpailijoihin.

Toinen hyödyllinen ominaisuus, joka ansaitsee maininnan, ovat sen tilisuositukset. Se sisältää hashtag-suosituksia ja parhaat ajat postaamiseen, mikä auttaa sinua kasvattamaan yhteisöäsi ja tuomaan lisää liidejä.

Kuten yhteisön hallintatyökalulta voi odottaa, se loistaa myös raportointiosastolla. Se tarjoaa raportteja kaikista tärkeimmistä sosiaalisista verkostoista, ja jos autat asiakkaita hallitsemaan yhteisöjään, voit muokata sitä sisältämään logosi ja tärkeimmät tiedot.

🔥 Empfohlen:  7 parasta ChatGPT-vinkkiä saadaksesi kaiken irti chatbotista

Keskeisiä ominaisuuksia ovat:

 • Sentimenttianalyysi
 • Äänenvoimakkuuden ennusteominaisuus
 • Syvällinen kilpailija-analyysi
 • Vaikuttajaanalytiikka
 • Tilin suositukset

Hinnoittelu: Jos haluat lisätietoja heidän mukautetusta hinnoittelustaan, sinun on otettava yhteyttä heidän asiakastukitiimiinsä.


Sprout Social

Sprout Social tarjoaa Smart Inboxin ja sitouttamisominaisuuksia, jotka voivat auttaa yhteisön johtajia virtaviivaistamaan sosiaalisten yhteisöjen seurantaprosessia. Voit esimerkiksi lisätä viestitunnisteita helpottaaksesi asiaankuuluvien teemojen seuraamista ja tunnistaaksesi usein kysytyt kysymykset ja yleiset valitukset.

Jos yhteisösi on enimmäkseen aktiivinen Twitterissä, voit käyttää sen Trends-raporttia, jossa luetellaan trendaavat hashtagit ja aiheet, joiden avulla voit selvittää, mitkä aiheet voivat auttaa lisäämään sitoutumista. Se myös tunnistaa, mitkä tuotemerkit ja käyttäjät mainitaan useimmiten, kun brändistäsi käydään keskustelua, mikä auttaa sinua löytämään potentiaalisia brändilähettiläitä.

Se tarjoaa myös analytiikkaa, joka voi auttaa yhteisön johtajia seuraamaan jäsenkasvua. Jotta saat tarkemman kuvan, voit saada raportointijaksokohtaisen erittelyn, jota voit sitten verrata aikaisempiin ajanjaksoihin. Sen jälkeen voit määrittää, pitävätkö uudet ja nykyiset yhteisösi jäsenet sisältösi arvokkaana ja merkityksellisenä, käyttämällä sen Post Performance -raporttia muiden tärkeiden mittareiden, kuten napsautusten, kommenttien, tykkäysten ja jakojen mittaamiseen.

Keskeisiä ominaisuuksia ovat:

 • Profiilien, avainsanojen ja sijaintien seuranta
 • Kilpailukykyiset raportit Twitterissä, Instagramissa ja Facebookissa
 • Viestin sisällön taggaus
 • Tallennetut ja ehdotetut vastaukset
 • Viestipiikkihälytykset lisääntyneen viestiaktiivisuuden vuoksi

Hinnoittelu: Ilmaisen 30 päivän kokeilujakson jälkeen hinnoittelu alkaa 99 dollarista kuukaudessa, kun laskutetaan kuukausittain.


Emplifi

Emplifi (aiemmin nimeltään Socialbakers) on yksi parhaista tekoälymarkkinoinnin työkaluista ja tarjoaa kattavat yhteisön hallintatyökalut, joiden avulla voit oppia tuntemaan yleisösi paremmin ja tarjoamaan paremman asiakaskokemuksen. Se tarjoaa yhtenäisen postilaatikon, joka virtaviivaistaa sosiaalista kuuntelua ja auttaa sinua parantamaan asiakaspalvelua ja työnkulkua. Kaikki saapuvat viestisi, maininnat, kommentit ja suorat viestit eri alustoista ryhmitellään yhteen paikkaan kaiken viestinnän keskittämiseksi.

Viestinnän tehostamiseksi se tarjoaa myös AI-chatbotin, joka huolehtii kaikista yleisimmistä tiedusteluista. Tällä tavalla voit vapauttaa aikaa, jotta yhteisövastaava voi lähentää keskusteluja, jotka vaativat enemmän huomiota.

Se käyttää myös tekoälyä apuna kriisinhallinnassa. Tekoälyn prioriteettipisteet myönnetään jokaiselle saapuvalle viestille. Tällä tavalla voit tunnistaa mahdollisen negatiivisen yleisön tunteen hyvissä ajoin ennen kuin se räjähtää johonkin isompaan.

Jos työskentelet osana suurempaa tiimiä, se tarjoaa myös muutamia käteviä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua parantamaan yhteistyötä. Voit esimerkiksi käyttää automatisoituja sosiaalisen median työnkulkuja tehtävien määrittämiseen, kun taas agenttien törmäystunnistus antaa eri tiimin jäsenille reaaliaikaisen näkemyksen siitä, mitkä viestit on jo osoitettu.

Keskeisiä ominaisuuksia ovat:

 • AI chatbotit
 • Keskitetty postilaatikko
 • Edistynyt sosiaalinen kuuntelu
 • Kriisinhallinta
 • Automatisoidut sosiaalisen median työnkulut

Hinnoittelu: Hinnoittelu saatavilla pyynnöstä.


Sosiaalisuus

Vuonna 2015 perustettu Sociality on yksi uudimmista sosiaalisen median hallintaalustoista. Mitä tulee verkkoyhteisöjen hallintaan, se voi auttaa sinua suorittamaan erilaisia ​​toimintoja järjestelmällisesti.

Se kerää kaiken sosiaalisen median sisältösi, kuten Instagram-viestisi, YouTube-kommenttisi, Twitter-vastauksesi ja Facebook-kommenttisi, ja järjestää sen yhtenäiseen postilaatikkoonsa. Toinen hyödyllinen ominaisuus on sen Engage-moduuli, jonka avulla voit seurata tuotemerkin mainitsemista ja kommentteja, jotka voit järjestää luokkiin analysoitavaksi tarkemmin. Tämä on hyödyllinen työkalu saada parempi käsitys kohdeyleisösi tarpeista.

Parempaa ryhmätyötä varten se tarjoaa myös sosiaalisen CRM-työkalun. Tämän ominaisuuden avulla on helppo seurata kaikkia toimia, joita tiimin jäsenet ovat tehneet ollessaan yhteydessä yleisöön sosiaalisessa mediassa.

Avain ominaisuuksia ovat:

 • Sosiaalinen kuuntelu
 • Kilpailijoiden vertailu
 • Sentimenttianalyysi
 • Raportointi
🔥 Empfohlen:  17 eniten hyödytöntä astetta & Miksi he pääsivät listalle

Hinnoittelu: Ilmaisen 14 päivän kokeilujakson jälkeen hinnoittelu alkaa 99 dollarista kuukaudessa, kun laskutetaan kuukausittain.


Qoobin tarinoita

Jos yhteisösi on enimmäkseen aktiivinen Instagramissa ja TikTokissa, voit tutustua Qoob Storiesiin. Se on all-in-one-latausohjelma, jonka avulla voit tallentaa erityyppisiä medioita, joita jaetaan näillä sosiaalisen median alustoilla.

Vaikka se on melko erilainen kuin muut luettelossamme mainitut työkalut, sillä on todellista arvoa tarjottavanaan. Sen avulla voit esimerkiksi ladata ja siirtää Instagram-postauksia, joissa brändisi on merkitty tietokoneellesi, jotta voit käyttää sitä myöhemmin käyttäjien luomana sisältönä. Vaihtoehtoisesti voit lisätä suosikkiyhteisösi jäsenten tilit ja heidän sisältönsä ladataan automaattisesti. Kaiken kaikkiaan se on loistava työkalu, jos haluat seurata yhteisön parhaiden jäsenten panoksia.

Keskeisiä ominaisuuksia ovat:

 • Anonyymisti katso Instagram Stories
 • Tallenna äskettäin ladattu sisältö automaattisesti
 • TikTok- ja Instagram-mainosten poisto

Hinnoittelu: Siinä on ilmainen suunnitelma ja kaksi maksettua suunnitelmaa, joiden hinnat alkavat 7 dollarista kuukaudessa.


Yhdistä Kasvu

Qoob Storiesin tapaan Combin Growth on suunnattu brändeille, jotka keskittyvät pääasiassa Instagramiin yhteisön rakentamiseen. Lyhyesti sanottuna se on tehokas Instagram-markkinointityökalu, joka voi auttaa sinua yleisöön kohdistamisessa, hallinnassa ja sitouttamisessa.

Auttaakseen sinua hallitsemaan yleisöäsi se tunnistaa tilit, jotka eivät seuraa sinua. Jos olet huolissasi siitä, että lopetat vahingossa avaintilin seuraamisen, se voi myös auttaa sinua estämään tämän.

Tämän jälkeen voit tehostaa sitoutumistasi luomalla kommenttimalleja eri aiheille ja automatisoidaksesi muita toistuvia tehtäviä, kuten tykkäyksiä viesteistä. Ja varmistaaksesi, että käytät aikaasi viisaasti kiinnittämällä huomiota tileihin ja sisältöön, jotka ovat tärkeämpiä, se tarjoaa koneoppivan käyttäjäanalyysin, joka voi tunnistaa huonolaatuiset tilit.

Keskeisiä ominaisuuksia ovat:

 • Kasvu- ja suorituskykytilastot
 • Käyttäjäanalyysi
 • Useiden Instagram-tilien hallinta
 • Instagram Storiesin massakatselu

Hinnoittelu: Se tarjoaa ilmaisen suunnitelman ja kaksi maksettua suunnitelmaa, joiden hinnat alkavat 15 dollarista kuukaudessa.


   Asioiden päättäminen

   On monia muita asioita, joista kohdeyleisösi haluaa tietää tuotteesi tai palvelusi lisäksi. Kun laajennat huomiosi muihin aiheisiin, jotka resonoivat yleisösi kanssa, sekä jäsenmääräsi että sitoutumisaste paranevat. Lisäksi saatat jopa voittaa muutaman brändin kannattajan.

   Verkkoyhteisöt ovat kuitenkin enemmän kuin osiensa (tai kommenttiensa) summa. Toki tuhansien seuraajien saaminen voi auttaa sinua lisäämään brändisi uskottavuutta, mutta kun olet todella virittynyt keskusteluun, opit paljon jäseniltäsi. Loppujen lopuksi, eikö menestyvän tuotteen suunnittelun salaisuus ole tietää, mitä todellinen kipukohdat ja yleisösi tarpeet ovat?

   Usein Kysytyt Kysymykset

   Mitä työkaluja he käyttävät johtaessaan yhteisöjään?

   Nämä ovat parhaat yhteisön hallintatyökalut:

   1. Tuotemerkki 24
   2. Napoleon Cat
   3. Grytics yhteisöille
   4. Avaimenreikä
   5. Sprout Social
   6. Emplifi
   7. Creator.co
   8. Sosiaalisuus
   9. Qoobin tarinoita
   10. Yhdistä Kasvu

   Mitkä ovat yhteisön osallistumisen työkalut?

   Käytä laajaa valikoimaa tehokkaita työkaluja ja tekniikoita tehokkaaseen yhteisön osallistumiseen:

   • Sidosryhmien kokoukset
   • Kohderyhmät
   • Foorumien suunnittelu
   • Oven koputtaminen ja kyselyt
   • Uutiskirjeet
   • E-äänestys
   • Pyöreän pöydän verkkotapahtumat

   Mitä ovat yhteisön rakentamisen työkalut?

   5 suosittua verkkoyhteisön rakentamistyökalua alustallesi

   • Keskustelufoorumit
   • Alaryhmät
   • Kurssin alustat
   • Suoratoisto
   • Jäsenprofiilit

   Millaisia ​​yhteisöjohtamisen tyyppejä on?

   Erilaisia ​​yhteisöjohtamisen tyyppejä ovat:

   • Asiakaspalvelu
   • Sisältö ja ohjelmointi
   • Tuotepalaute
   • Ulkoinen sitoutuminen
   • Yhteisöklubi
   • Hankinta ja edunvalvonta