Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 pienyritystilastoa, jotka sinun on tiedettävä vuodelle 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 pienyritystilastoa, jotka sinun on tiedettävä vuodelle 2023

Monet ihmiset haaveilevat oman yrityksen perustamisesta omien ideoidensa ja unelmiensa pohjalta. He yrittävät päästä eroon työpaikan säännöistä, politiikasta ja kaikesta sisäisestä kaaoksesta, joka voi rajoittaa heidän kasvuaan.

Ei ole ihme, että samat ihmiset haluavat hallita täysin aikaansa ja tavoitteitaan. Oman yrityksen perustaminen voi aluksi kuulostaa ylivoimaiselta ja monimutkaiselta, mutta jos jaat yrityksen perustamisprosessin vaiheisiin, sinun tarvitsee vain ottaa ensimmäinen iso rohkeus, joka johdattaa sinut yrittäjäpolullesi.

Ja olipa kyseessä verkkokauppa tai kivijalkayritys, pienyritysten maailman tapahtumien tunteminen voi auttaa sinua hallitsemaan riskejäsi ja mahdollisuuksiasi paremmin.

Olipa sinulla jo oma yritys tai suunnittelet uuden perustamista tänä vuonna, nämä tilastot auttavat sinua ymmärtämään, mitä uutta ja mitä sinun pitäisi odottaa. Ne auttavat sinua ymmärtämään, mikä vaikuttaa pienyrityksiin, miten ne toimivat, miten ne vaikuttavat talouteen ja paljon muuta.

Tässä on katsaus 10 parasta pienyritystilastoa ja mitä odottaa vuonna 2023.

1. Kuinka monta pienyritystä on Yhdysvalloissa?

Uusimmat tilastot osoittavat, että Yhdysvalloissa on 33,2 miljoonaa pienyritystä, jotka muodostavat 99,9 prosenttia kaikista Yhdysvaltojen yrityksistä (SBA, 2022).

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Small Business Administration (SBA) määrittelee pienyrityksen yritykseksi, jolla on alle 500 työntekijää. Tämä tarkoittaa, että monet arvostetut startupit Yhdysvalloissa sopivat tähän pienyritysten määritelmään.

Mielenkiintoista on, että pienyrityksen määritelmä vaihtelee eri puolilla maailmaa. Vertailun vuoksi voidaan todeta, että Euroopan unionissa kaikki alle 50 työntekijän yritykset katsotaan pieneksi yritykseksi, kun taas Australiassa ne yritykset, joissa on alle 15 työntekijää.

Jaottamalla näitä pienyritystilastoja edelleen alaspäin, näemme, että Yhdysvaltojen 33,2 miljoonasta pienyrityksestä 27 miljoonassa ei ole työntekijää, 5,4 miljoonassa on alle 20 työntekijää ja noin 650 000:ssa on 20–499 työntekijää.

2. Kuinka monta työpaikkaa pienyritykset luovat?

Koska Yhdysvalloissa on niin paljon pieniä yrityksiä, ei ole yllätys, että pienet yritykset luovat siellä miljoonia työpaikkoja joka vuosi. Small Business Administrationin mukaan yhdysvaltalaiset pienet yritykset loivat 8,7 miljoonaa uutta työpaikkaa maaliskuun 2020 ja maaliskuun 2021 välisenä aikana (SBA, 2022). Tämä on 400 000 vähemmän kuin edellisenä vuonna, jolloin yhdysvaltalaiset pienyritykset loivat 9,1 miljoonaa uutta työpaikkaa.

Viime vuosien tilastot osoittavat, että pienyritykset ovat aina olleet olennainen osa Yhdysvaltain taloutta ja kasvua. Ne tarjoavat työmahdollisuuksia, taloudellista kasvua ja joukon ainutlaatuisia tuotteita ja palveluita. Joten riippumatta siitä, tuleeko niistä suurempia yrityksiä, ne edistävät talouskasvua.

3. Pienet ja keskisuuret yritykset ovat merkittäviä globaalin talouskasvun tekijöitä

pienyritystilastot graphic3

Yli 90 prosenttia yritysväestöstä edustaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä, jotka tunnetaan myös nimellä pk-yritykset (SalesForce, 2019). Ja kuten viimeiset tilastot osoittavat, pienet yritykset ovat vastuussa suuren määrän työpaikkoja luomisesta.

🔥 Empfohlen:  Mikä on IKEv2? (Opas vuodelle 2023)

Viime vuosina pk-yritykset ovat luoneet huomattavan määrän työpaikkoja. Pk-yritykset ovat myös keskeisiä toimijoita innovaatioiden edistämisessä. Nämä panokset vaihtelevat suuresti yritysten, toimialojen ja maiden välillä. Mutta paremmalla pääsyllä globaaleille markkinoille ja parannuksilla osaamisverkostoissa sekä digitalisaatiolla on ollut suuri rooli pk-yritysten edistämisessä osallistumaan maailmantalouteen. Kaiken kaikkiaan pk-yritykset edistävät merkittävästi maailmantalouden kasvua tarjoamalla työpaikkoja, edistämällä kestävää teollistumista ja edistämällä innovaatioita.

4. Mikä on yleisin syy oman yrityksen perustamiseen?

pienyritystilastot graphic4

On monia syitä, miksi ihmiset voivat olla motivoituneita perustamaan oman yrityksensä. Yleisimpiä motiiveja ovat mm. 29 prosenttia vastaajista sanoi että he avasivat oman yrityksen, koska he halusivat olla omat pomonsa (Guidant Financial, 2021).

Seuraavaksi suosituin syy oman yrityksen perustamiseen on tyytymättömyys yritysten Yhdysvaltoihin. 17 prosenttia vastaajista valitsi tämän ensisijaiseksi motiivikseen. Muita yleisiä syitä ovat halu harjoittaa omia intohimojaan, tarjottu mahdollisuus, inspiraation tunne ja yksinkertaisesti se, ettei ole valmis jäämään eläkkeelle.

Oman yrityksen perustaminen tarkoittaa, että ihmisillä on vapaus olla paitsi omanlaisensa myös oman aikansa pomo. Se antaa sinulle vapauden tehdä päätöksiä ja työskennellä miten ja milloin tai missä haluat. Voi olla monia syitä siihen, miksi ihmiset ympäri maailmaa päättävät valita tämän taloudellisen vapauden, mutta suurin osa tärkeimmistä motiiveista liittyy vapauteen nykyisestä työstään ja itsenäisyyteen työskentelyn suhteen.

5. COVID-19-kriisi kokee pienyrityksiä

pienyritystilastojen graafinen5

Epävarmuus on yksi suuri tekijä, joka voi todella vaikuttaa pieniin yrityksiin, ja tämä on ollut erityisen ilmeistä koronaviruspandemian aikana.

Uusimpien pienyritystilastojen mukaan lähes kolmasosa (31 prosenttia) Yhdysvaltojen pienyrityksistä ei ole tällä hetkellä toiminnassa (Facebook, 2020).

Yli 70 prosenttia yhdysvaltalaisista pienyrityksistä lopetti toimintansa maaliskuussa 2020, kun Yhdysvalloista tuli uusi episentrumi viruksesta. Yli 60 prosenttia näistä pienistä yrityksistä, jotka suljettiin, johtui valtion tilauksista, koska suuri osa maata joutui sulkutoimiin viruksen leviämisen hillitsemiseksi.

Jotkut pienyritysten omistajat ovat ryhtyneet toimiin sopeutuakseen koronaviruksen luomaan uuteen todellisuuteen. Monet heistä ovat lisänneet verkkotoimintaansa yrittääkseen tavoittaa asiakaskuntansa ja pitääkseen liiketoimintansa hengissä myymällä tuotteitaan ja palveluitaan verkossa.

Itse asiassa yli puolet (51 prosenttia) sanoo, että he ovat lisänneet vuorovaikutusta asiakkaidensa kanssa Internetin kautta. Lisäksi 36 prosenttia verkkotyökaluja käyttävistä henkilökohtaisista yrityksistä tekee nyt myös kaiken myyntinsä verkossa.

Tulevaisuudessa 28 prosenttia näistä pienyritysten omistajista sanoo, että kassavirta on heidän suurin haasteensa lähitulevaisuudessa, mitä seuraa kuluttajien kysynnän puute.

6. Nuoremmat sukupolvet luovat todennäköisemmin sivuliiketoiminnan

pienyritystilastot graafinen6

Tilastot osoittavat, että uuden sukupolven yrittäjät todennäköisemmin sivuttelevat. Itse asiassa Millennials ja Gen Zers ovat 188 prosenttia todennäköisemmin Tavoitteena on luoda sivuliiketoimintaa suuren ikäluokkien tai perinteisyyden kannattajiin verrattuna (Salesforce, 2019).

Verrattuna suuret ikäluokat, Millennials ja Gen Zers sanovat myös 48 prosenttia todennäköisemmin aloittaneensa yrityksen, koska heillä oli idea, jonka he halusivat tuoda markkinoille. Oman yrityksen perustamisen helppouden ansiosta prosessista on tullut paljon mukavampi uudemmille sukupolville, jotka haluavat tulla omaksi pomokseen. Verkkokauppapaikkojen nousun ansiosta on helpompaa hoitaa yritystä mukavasti omasta kodistasi.

🔥 Empfohlen:  6 syytä, miksi sinun ei pitäisi sokeasti luottaa tekoälyyn

7. Mikä prosenttiosuus pienyrityksistä epäonnistuu?

pienyritystilastot graafinen7

Yksi oman yrityksen perustavien ihmisten suurimmista peloista on epäonnistumisen riski. Eikä se ole epärealistinen pelko. Itse asiassa viimeisimmät tilastot osoittavat, että yli 20 prosenttia pienistä yrityksistä epäonnistuu ensimmäisenä vuonna ja lähes 50 prosenttia pienistä startupeista ensimmäisen viiden vuoden aikana (Bureau of Labor Statistics, 2021).

Tämän tilaston ei pitäisi estää sinua perustamasta omaa yritystäsi. Itse asiassa sen pitäisi toimia päinvastoin. Kun tiedät, miksi ja miten suurin osa pienyrityksistä epäonnistuu ensimmäisen vuoden aikana, voit suunnitella liiketoimintastrategian mahdollisten riskien voittamiseksi. Kaikkia riskejä ei tietenkään voi täysin eliminoida, mutta se auttaa sinua ymmärtämään paremmin, mitä voit tehdä erilaisissa todennäköisissä skenaarioissa, mikä vie meidät seuraavaan pienyritystilastoimme.

8. Mikä on uusien yritysten epäonnistumisen ensisijainen syy?

pienyritystilastot graphic8

Ensisijainen syy uusien yritysten epäonnistumiseen on käteisen puute. Itse asiassa 38 prosenttia pienyrityksistä epäonnistuu, koska niiltä joko loppuvat käteisvarat tai he eivät pysty hankkimaan lisää taloudellista tukea (CB Insights, 2021).

Seuraava todennäköisin syy uusien yritysten epäonnistumiseen on se, että heidän tuotteelleen ei ole markkinoiden tarvetta. Tilastot osoittavat, että 35 prosenttia uusista yrityksistä epäonnistuu tämän vuoksi. Pyrkivien yrittäjien tulisi kuitenkin tehdä ylimääräinen kilometri varmistaakseen, että heidän tarjoamansa tuotteen kuluttajille on kysyntää.

Muita startup-yritysten epäonnistumisen tärkeimpiä syitä ovat kilpailijoiden syrjäytyminen, virheellinen liiketoimintamalli ja säännösten tai oikeudellisten haasteiden kohtaaminen. Hinnoitteluongelmat, yhteensopimaton tiimi ja virheelliset tuotelanseeraukset ovat myös tärkeimpiä syitä uusien yritysten epäonnistumiseen.

9. Mikä on pienyritysten suurin haaste?

pienyritystilastot graafinen9

Uuden yrityksen perustamisen ensimmäisinä vuosina pienyritysten on kohdattava useita haasteita, jotka voivat rajoittaa niiden potentiaalia. Yksi pienyritysten suurimmista haasteista on työn huono laatu. Itse asiassa, 52 prosenttia vastaajista totesi, että pienyritysten tärkein ongelma oli työvoiman laatu (CNBC, 2019). Pienyritysten omistajat sanovat, että on vaikea löytää päteviä henkilöitä palkattavaksi. Yrityksissä, joissa on yli 50 työntekijää, 63 prosentilla omistajista on vaikeampi löytää päteviä työntekijöitä.

Tämän lisäksi pienyritysten omistajat kohtaavat myös taloudellisia haasteita. Koska pienemmillä yrityksillä ei ole sitä etua, että niillä on paljon rahastoja, niillä on yleensä vaikeuksia selvittää, kuinka he voivat hallita talouttaan.

10. Suosituin digitaalisen markkinoinnin kanava pienyritysten omistajien keskuudessa

pienyritystilastot graphic10

Sosiaalinen media on pienyritysten suosikki. Itse asiassa, 64 prosenttia kyselyyn vastanneista pienyrityksistä käyttää sosiaalista mediaa markkinointistrategiassaan (The Manifest, 2019).

Sama tutkimus osoittaa, että lähes kaikki pienet yritykset näyttävät mainoksia. Ja useimmissa tapauksissa tämä mainos tapahtuu digitaalisten välineiden kautta (perinteisiin kanaviin verrattuna). Sosiaalisen median markkinoinnin jälkeen seuraavaksi suosituin mainontatapa on verkkomarkkinointi (49 prosenttia), jota seuraavat printtimarkkinointi (36 prosenttia) ja TV (22 prosenttia).

🔥 Empfohlen:  Parhaat Linktree-vaihtoehdot vuodelle 2023 (vertailu)

Pienet yritykset luottavat digitaaliseen mainonnan välineenä, koska ne voivat kohdistaa asiakkaitaan tehokkaammin. Digitaalinen markkinointi auttaa pienyrityksiä tavoittamaan ihmisiä, jotka todennäköisesti ovat kiinnostuneita heidän tuotteistaan, kun taas perinteiset menetelmät tavoittavat laajemman yleisön.

Sosiaalisen median tilastot osoittavat, että sosiaalisen median markkinointi voi olla tehokas työkalu yrityksille, sillä 73 prosenttia markkinoijista uskoo, että heidän ponnistelunsa sosiaalisen median markkinoinnin kautta ovat olleet “jossain määrin tehokkaita” tai “erittäin tehokkaita” heidän liiketoiminnalleen.

Johtopäätös: pienyritystilastot

Vuodesta 2023 tulee epäilemättä merkittävä vuosi pienyrityksille. Kasvavan kilpailun edessä nämä tilastot auttavat sinua tekemään parempaa päätöksentekoa, jos olet pienyrityksen omistaja tai olet kiinnostunut sellaisen perustamisesta ja olet aivoriihi. pienyritysideoita. Ja vaikka kohtaat todennäköisesti haasteita, nykyisten trendien tunteminen auttaa sinua käsittelemään ongelmia ennakoivammin.

Yhteenveto: Small Business Statistics

  1. Yhdysvalloissa on 33,2 miljoonaa pienyritystä.
  2. Yhdysvaltain pienyritykset loivat 8,7 miljoonaa uutta työpaikkaa maaliskuun 2020 ja maaliskuun 2021 välisenä aikana.
  3. Yli 90 prosenttia yritysväestöstä edustaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä.
  4. 29 prosenttia vastaajista sanoi, että suurin motivaatio oman yrityksen perustamiseen on oma pomo.
  5. COVID-19 on tehnyt 31 prosentista Yhdysvaltojen pienyrityksistä toimintakyvyttömät.
  6. Millenniaalit ja Zers-sukupolvet pyrkivät 188 prosenttia todennäköisemmin luomaan sivuliiketoimintaa kuin suuret ikäluokat.
  7. Yli 20 prosenttia pienyrityksistä kaatuu ensimmäisenä vuonna ja lähes puolet pienyrityksistä epäonnistuu viiden ensimmäisen vuoden aikana.
  8. 38 prosenttia pienyrityksistä epäonnistuu, koska niiltä loppuu käteinen.
  9. 52 prosenttia vastaajista sanoo, että pienyritysten suurin ongelma on työn laatu.
  10. 64 prosenttia kyselyyn vastanneista pienyrityksistä käyttää sosiaalista mediaa markkinointistrategiassaan.

Haluatko oppia lisää?

Onko jotain muuta, mitä haluaisit tietää pienyritystilastoista ja haluaisitko, että tämä artikkeli sisältyisi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Table of Contents