Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 Pinterest-tilastoa, jotka jokaisen markkinoijan tulisi tietää vuonna 2023 [Infographic]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 Pinterest-tilastoa, jotka jokaisen markkinoijan tulisi tietää vuonna 2023 [Infographic]

Aloitatko verkkokaupan etkä ole varma mistä aloittaa?

Sosiaalisen median markkinointi on yksi ensimmäisistä ja tärkeimmistä askeleista, jotka sinun tulee tehdä markkinoidaksesi verkkokauppabrändiäsi ja -tuotteitasi.

Yksi tärkeimmistä sosiaalisen median markkinointialustoista on Pinterest. Vaikka se ei ehkä ole yhtä suosittu kuin Facebook, Twitter tai LinkedIn, Pinterestillä on varmasti potentiaalia tavoittaa kohdeyleisösi.

Ymmärtääksesi paremmin, kuinka voit käyttää Pinterestiä parhaiten verkkokauppaliiketoiminnassasi, sinun on ensin hankittava itsellesi Pinterest-tilastot, mukaan lukien Pinterestin demografiset tiedot, kuten ikä- ja sukupuolijakauma.

Ja juuri sitä meillä on sinulle. Hyppääkäämme ilman pitkiä puheita suoraan 10 Pinterest-tilastoon, jotka sinun pitäisi tietää vuoden 2023 markkinointistrategiaasi varten.

1. Pinterestin kuukausittaiset aktiiviset käyttäjät

Yhtenä maailman suosituimmat sosiaalisen median sivustotPinterestillä on tällä hetkellä 433 miljoonaa aktiivista käyttäjää kuukausittain (Pinterest, 2022).

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Vaikka tämä luku saattaa haalistua sosiaalisen median jättiläisen Facebookin (jolla on kuukausittain 2,94 miljardia aktiivista käyttäjää), lähes puoli miljoonaa, Pinterestin tavoittavuus on silti melko vaikuttava.

Pinterestin käyttäjien määrä on kuitenkin enimmäkseen laskenut muutaman viime vuosineljänneksen aikana. Alusta saavutti 478 miljoonan käyttäjän huippunsa vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä, mutta laski 454 miljoonaan seuraavalla neljänneksellä. Se oli ensimmäinen lasku vuoden 2018 toisen neljänneksen jälkeen. Pinterest-käyttäjien määrä jatkoi laskuaan koko vuoden ja päätti vuoden 2021 431 miljoonalla käyttäjällä, alhaisin kuuteen vuosineljännekseen. Alusta syynä kaatuminen vähentää hakuliikennettä Googlen algoritmin muutoksen vuoksi.

Sosiaalinen media-alusta käänsi käyttäjäkasvunsa positiivisiksi luvuiksi vuonna 2022 ja aloitti vuoden ensimmäisellä neljänneksellä 433 miljoonalla käyttäjällä, mikä säilyi toisella vuosineljänneksellä.

2. Pinterest Demografiset tiedot: Sukupuoli

pinterest tilastot graphic2

Yksi tärkeimmistä Pinterest-tilastoista, jotka on otettava huomioon, on alustan sukupuolidemografia.

Pinterest-tilastot osoittavat, että alusta on pääosin naispuolinen, ja sillä on yli neljä kertaa enemmän naispuolisia Pinterest-käyttäjiä kuin miehiä. Tarkemmin, kahdeksan kymmenestä Pinterestin käyttäjästä maailmanlaajuisesti tunnistaa olevansa nainen (DataReportal, 2023).

Naiset kiinnittävät myös todennäköisesti enemmän, ja tämä korkeampi pin-aste voi johtua siitä, että naiset tuntea enemmän emotionaalista yhteyttä alustalle ja käytä sitä usein innostaviin ja motivoiviin tarkoituksiin.

Sitä vastoin miehet eivät vain tunne emotionaalista sidettä Pinterestiin, vaan heillä on myös tapana käyttää sitä käytännöllisemmin – visuaalisten kirjanmerkkien työkaluna.

Vuorovesi näyttää kuitenkin muuttuvan, ja voimme pian nähdä vinon näissä Pinterest-demografioissa. A tuore raportti sanoo, että Pinterestiä käyttävien miesten määrä on lisääntynyt, etenkin 25–54-vuotiaat.

3. Pinterest on paikka jokaiselle brändille

pinterest tilastot graphic3

Tämä seuraava Pinterest-tilasto miellyttää uusia verkkokaupan omistajia ja on todiste Pinterest-markkinointistrategian tarpeesta.

Lähes kaikki (97 %) Pinterestissä tehdyistä kyselyistä ei ole merkkiä (Pinterest, 2019). Tämä tarkoittaa, että Pinterest-käyttäjät eivät etsi tiettyä tuotemerkkiä selatessaan alustaa.

Tämä on pidettävä mielessä, kun ymmärrät, kuinka Pinners käyttäytyy. Niin korkea prosenttiosuus merkkittömät haut on vahva osoitus siitä, että Pinterest-käyttäjät ovat alustalla etsimässä inspiraatiota ja löytämässä uusia ideoita.

🔥 Empfohlen:  Luxaire – Kattotuulettimien luksusta uudelleen!

Joten kun markkinoit Pinterestissä, sinun kannattaa suunnitella strategiasi siten, että kohdistat ostajiin, jotka ovat ostoprosessinsa alkuvaiheessa. Tuotteesi ja brändisi saaminen syötteisiin on tässä avainasemassa.

Sen sijaan, että ostaisit kovaa myyntiä ja tarjoaisit alennuksia tai lisämyyntiä ja ristiinmyyntiä, jotka soveltuvat parhaiten ostosuppilon myöhemmissä vaiheissa, sinun on parempi näyttää heille, mitä tuotteesi voi tehdä.

4. Tärkeimmät syyt Pinterestin käyttöön

pinterest tilastot graphic4

Sen lisäksi, että ymmärrät Pinterestin demografiset tiedot, sen käyttäjien motiivien tunteminen on myös erittäin tärkeää, jos haluat menestyä Pinterest-markkinoinnissa.

Uusimmat Pinterest-tilastot osoittavat, että tärkein syy Pinterestin käyttöön on etsi inspiraatiota kodin sisustukseen/suunnitteluun (GlobalWebIndex, 2021). Tätä seuraa ideoiden etsiminen tyyliin, vaatteisiin ja kauneuteen.

Kolmanneksi suosituin syy, miksi ihmiset käyttävät Pinterestiä, on saada inspiraatiota terveyteen ja kuntoiluun. Matkailu-, hää-, juhla- ja tapahtumaideat houkuttelevat myös internetin käyttäjiä alustalle.

Lisäksi, jos haluat lisätä tietoisuutta verkkokauppabrändistäsi, älä etsi enää: neljä kymmenestä Pinterest-käyttäjästä sanoo käyttävänsä sosiaalisen median alustaa brändien ja niiden tuotteiden tutkimiseen.

Koska sillä on kuukausittain 478 miljoonaa aktiivista käyttäjää, puhumme yli 190 miljoonasta aktiivisesta käyttäjästä, joille voisit markkinoida brändiäsi Pinterestissä.

Pinterest tekee myös oman osansa kannustaakseen yrityksiä mainostamaan alustallaan. Sillä on omistettu sivu vinkkejä yrityksille, jotka haluavat markkinoida Pinterestissä. Jotkin näistä sisältävät tuotenimesi lisäämisen kuvauksen ensimmäiselle riville, jotta saat kaksinkertaisen tietoisuuden, ja erityisten tilaisuuksien ja vuodenaikojen mainitsemisesta 10 kertaa enemmän tunnettuutta.

5. Pinterest-pinnien määrä

pinterest tilastot graphic5

On yli 240 miljardia nastaa tallennettu Pinterestiin (Pinterest, 2022). Yhteensä 433 miljoonalla Pinterest-käyttäjällä se on keskimäärin noin 554 nastaa pinneriä kohti.

Tallennetuista nastaista peräti kaksi kolmasosaa ovat brändiin tai tuotteeseen liittyviä nastat, jotka osoittavat, kuinka tehokasta markkinointi Pinterestissä voi olla brändeille.

99 % Pinterestin pinneistä sisältää kuvan – ei yllättävä Pinterest-tilasto, kun otetaan huomioon alustan visuaalinen luonne. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että kaikki visuaaliset elementit olisivat yhtä suosittuja, sillä vain 0,3 prosentissa kaikista pinneistä on videoita.

Kun luot sisältöä Pinterestissä, saatat haluta esitellä tuotettasi käytössä, sillä tämäntyyppiset kuvat lisäävät myyntiä 67 % todennäköisemmin.

Koska niin monta nastaa tallennetaan päivittäin, tarvitset hyvän Pinterest-markkinointitaktiikka varmistaaksesi, että nastasi nousevat ylös ja erottuvat joukosta. Sinua saattaa kuitenkin kiinnostaa tietää, että tutkimusten mukaan parhaat päivät postaamiseen Pinterestiin ovat Tiistai, torstai ja perjantai.

6. Tuotehaku Pinterestissä

pinterest tilastot graphic6

Koska joka päivä tallennetaan niin monta nastaa, mitä Pinterestin käyttäjät kiinnittävät ja mihin he käyttävät näitä nastaja?

Kuten käy ilmi, suurin osa Pinnereistä käyttää alustaa tuotteiden löytämiseen. Itse asiassa, enemmän kuin kolme neljästä (77 %) Pinnerit kertovat löytäneensä uuden tuotemerkin tai tuotteen selatessaan Pinterestiä (Pinterest, 2019).

🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda liidejä LinkedInistä?

Muista, että Pinterest on erittäin visuaalinen sosiaalisen median alusta, jotta tuotteesi pääsee kohdeyleisösi eteen Pinterestissä, kuvasi on optimoitava.

Ihannetapauksessa tämä tarkoittaa, että sen pitäisi sisältää tuotteesi tarjoamat edut tavalla tai toisella. Kuvien tulee myös olla pystysuoria ja mitat pitää 2:3-suhteessa, koska Pinterestin algoritmi katkaisee automaattisesti kaiken pidemmän. Tekstissä tulee olla vähintään neljä tai viisi osuvaa ja huomiota herättävää sanaa.

Jos kaipaat lisää vinkkejä yrityksesi kasvattamiseen Pinterestissä, katso podcast-haastattelumme Pinterest-asiantuntijan Kate Ahlin kanssa.

7. Kuukausittaiset haut Pinterestissä

pinterest tilastot graphic7

Enemmän kuin 2 miljardia Tekstipohjaisia ​​ja ohjattuja hakuja tehdään Pinterestissä kuukausittain (Pinterest, 2018).

Nämä viittaavat hakukyselyihin, jotka syötetään tekstinä, joita sitten ohjaavat Pinterestin algoritmi ja ehdotukset hakutulosten rajaamiseksi siihen, mitä käyttäjät etsivät. Näistä 85 % tehdään mobiililaitteilla.

Pinterestin mukaan hakutoimintoa käyttävät käyttäjät etsivät yleensä useita ideoita ja mahdollisuuksia yhden “oikean vastauksen” sijaan.

Pinterest tarjoaa myös visuaalisen hakutyökalun, joka toimii hyvin pitkälti samalla tavalla kuin Googlen käänteinen kuvahaku. Käyttäjät voivat lähentää Pin-merkin tiettyä ominaisuutta ja tehdä haun, joka liittyy tähän ominaisuuteen.

Vaikka se ei ole yhtä suosittu kuin tekstipohjainen kysely, 600 miljoonaa visuaalista hakua syntyy Pinterestissä kuukausittain.

Näillä vahvoilla luvuilla on tärkeää varmistaa, että kuvasi ovat korkealaatuisia, kun markkinoit niitä Pinterestissä. Tässä on joitain Pinterest-markkinointivinkkejä, jotka auttavat sinua.

8. Pinterestin väestötiedot: Sijainti

pinterest tilastot graphic8

Pinterest on käsitteellinen, perustettu ja sen pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa, ja sen juuret saattavat olla Yhdysvalloissa, mutta sen ulottuvuus on nykyään ylittänyt rajat ja maanosat. Tämä on niin paljon, että tällä hetkellä yli 80 % kaikista Pinterest-käyttäjistä asuu Yhdysvaltojen ulkopuolella (Pinterest, 2023).

Kansainvälisten Pinnersien käytön kasvu on nousussa. Juuri äskettäin vuoden 2023 toisella neljänneksellä yhtiö näki suurempia vuotuisia kasvuja kansainvälisten käyttäjien määrässä kuin Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Tarkemmin sanottuna sen käyttäjäkunta kasvoi Yhdysvalloissa ja Kanadassa 3 % edellisvuodesta, kun taas Euroopassa ja muualla maailmassa 6 % ja 10 %.

Viimeaikaiset tiedot osoittavat, että Yhdysvalloissa on eniten Pinterest-käyttäjiä, mutta on monia muita maita, joita miljoonat Pinnerit kutsuvat kodiksi. Esimerkiksi 34,5 miljoonaa pinneriä sijaitsee Brasiliassa ja 26,5 miljoonaa Meksikossa.

Kun nämä Pinterest-tilastot otetaan huomioon, sinun kannattaa harkita Pinterest-markkinointistrategiasi muokkaamista niin, että se keskittyy enemmän sen kansainvälisiin käyttäjiin.

9. Pinterestin suosio markkinoijien keskuudessa

pinterest tilastot graphic9

Ottaen huomioon Pinterestin valtavan kattavuuden, ei ole ihme, että yritykset kuluttavat yhä enemmän mainoksiin alustalla. Vuonna 2022 tuotemerkkien ennustetaan kuluttavan 2,51 miljardia dollaria Pinterest-mainoksissa 19,5 % kasvua edellisestä vuodesta (Statista, 2022).

Itse asiassa samat Pinterest-tilastot osoittavat, että vuodesta 2017 vuoteen 2026 alustalla olevien brändimainosten kokonaistulot kasvavat joka vuosi, mikä merkitsee vaikuttavaa 28,5 prosentin vuotuista kasvua. Vuoteen 2026 mennessä brändien odotetaan käyttävän yli 4 miljardia dollaria mainontaan Pinterestissä.

🔥 Empfohlen:  Google-päivitykset Tarkista katkelman strukturoidut tiedot

Huolimatta siitä, että käyttäjiä on vähemmän kuin joillakin sen kilpailijoilla, Pinterest tarjoaa brändeille tiettyjä etuja. Yksi tällainen etu on sen hinta per konversio. Tuoreiden Pinterest-tilastojen mukaan alusta on 2,3 kertaa kustannustehokkaampaa konvertoinnissa kuin muut sosiaalisen median mainokset. Tämän lisäksi Pinterestin vähittäismyyntibrändien tuoton on myös havaittu olevan noin kaksi kertaa korkeampi kuin muilla alustoilla.

10. Pinterest sytyttää positiivisia tunteita

pinterest tilastot graphic10

Jos mietit edelleen, aloitatko verkkokauppatuotteiden markkinoinnin Pinterestissä, tässä on toinen Pinterest-tilasto, joka vaikuttaa sinua: kahdeksan 10 ihmisestä sanovat olevansa positiivisia käyttäessään Pinterestiä (Pinterest, 2022).

Tämä on erityisen tärkeää, kun maailma selviää COVID-19-pandemiasta. Raportit osoittavat, että viime vuosien tapahtumien seurauksena yhä useammat ihmiset etsivät nyt positiivisuutta, iloa ja inspiraatiota – ja he löytävät ne Pinterestistä. Itse asiassa jopa yhdeksän kymmenestä vertaa Pinterestiä “verkkokeitaaseen”. Tämä inspiroiva ilmapiiri Pinterestissä on jotain, josta alusta on erityisen ylpeä, koska se on sitä, mitä se on pyrkinyt saavuttamaan.

Tutkimukset osoittavat myös, että positiiviset tunteet johtavat yleensä toimintaan – tämä on tärkeä tapa tuotemerkeille, jotka harkitsevat tavoittavuuden lisäämistä Pinterestin kautta!

Johtopäätös

Näiden Pinterest-tilastojen pitäisi tukea Pinterest-markkinointia.

Ottaen huomioon korostamamme Pinterest-tilastot, olisi hukattu tilaisuus jättää huomiotta Pinterestin mahdollisuudet ja sen kyky yhdistää ja tavoittaa miljoonia käyttäjiä eri puolilla maailmaa, varsinkin jos kilpailijasi tekevät niin.

Joten niin kauan kuin pysyt ajan tasalla Pinterestin uusimpien demografisten ja Pinterest-tilastojen kanssa, voit löytää oikean Pinterest-markkinointistrategian!

pinterest tilastot koko infografiikka

Yhteenveto: Pinterest-tilastot

Tässä on yhteenveto Pinterest-tilastoista, jotka sinun on tiedettävä vuonna 2023:

  1. Pinterestillä on tällä hetkellä 433 miljoonaa aktiivista käyttäjää kuukausittain.
  2. Kahdeksan joka kymmenestä Pinterestin käyttäjästä on naisia.
  3. 97 % Pinterestissä tehdyistä hauista on ilman tuotemerkkiä.
  4. Kodin sisustukseen ja suunnitteluun inspiraation saaminen on tärkein syy Pinterestiin.
  5. Pinterestiin on tallennettu yli 240 miljardia pinssiä.
  6. Yli kolme neljästä (77 %) viikoittaisista Pinnereista on löytänyt uuden tuotemerkin tai tuotteen Pinterestissä.
  7. Pinterestissä tehdään joka kuukausi yli 2 miljardia tekstipohjaista ja ohjattua hakua.
  8. Yli 80 % Pinterestin käyttäjistä asuu Yhdysvaltojen ulkopuolella.
  9. Brändit lisäävät mainoskulujaan Pinterestissä joka vuosi.
  10. Kahdeksan kymmenestä ihmisestä sanoo olevansa positiivinen Pinterestissä.

Haluatko oppia lisää?

Onko jotain muuta, mitä haluaisit tietää Pinterestin tilastoista ja toivoisitko, että tämä artikkeli sisältyisi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Table of Contents