Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 ratkaisevaa syytä, miksi yritykselläsi on oltava blogi 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 ratkaisevaa syytä, miksi yritykselläsi on oltava blogi 2023

Jos sinulla on verkkoliiketoimintaa, saatat miettiä, onko bloggaaminen vaivan ja aikasi arvoista. Lyhyt vastaus on KYLLÄ! Suhteellisesti bloggaaminen on helppo ja edullinen tapa mainostaa yritystäsi mahdollisten asiakkaiden keskuudessa.

Alusta kuin WordPress (tehoa enemmän kuin 32 % verkosta) itekee siitä mukavampaa jopa maallikoille. On olemassa useita hosting-yrityksiä, jotka eivät tarjoa vain halpaa WordPress-isännöintiä, vaan myös helppokäyttöisiä työkaluja ja oppaita blogin luomiseen. Joten, mitä sinä odotat? Tule rakentamaan vaikuttava blogi!

Bloggaamisesta on monia etuja. Mutta tärkein saattaa olla, että blogia pitävät yritykset tuottavat enemmän viittauksia kuukaudessa. Katsotaanpa muita bloggaamisen etuja.

Krediitit: Pixabay

1. Vahvista brändisi alan johtajaksi

Yksi bloggaamisen merkittävimmistä eduista yritykselle on kyky luoda brändin tunnettuutta. Kun luot säännöllisesti hyödyllistä ja toimivaa sisältöä lukijoillesi, se auttaa sinua nousemaan markkinoiden huipulle.

Epäilemättä se vie aikaa, mutta jos teet sen oikein, pääset perille. A opiskella paljastaa Bloggaajat, jotka julkaisevat viestejä päivittäin, saavat viisi kertaa enemmän liikennettä kuin ne, jotka eivät julkaise.

2. Kouluta yleisöäsi

Bloggaamisen hyödyt yrityksille ovat rajattomat. Lisäämällä blogin yrityksesi verkkosivustolle voit tarjota asiakkaillesi ja mahdollisille asiakkaille hyödyllistä ja olennaista tietoa tuotteistasi ja palveluistasi.

Bloggaus antaa sinulle mahdollisuuden olla yhteydessä asiakkaisiisi henkilökohtaisella tasolla. Voit paitsi kouluttaa asiakkaitasi myös luoda merkityksellisen ja mukaansatempaavan keskustelun.

3. Luo lisäarvoa asiakkaillesi

Nykyään, asiakkaat eivät ole kiinnostuneita lukemaan tarinoita myyntipostauksista. He eivät edes halua seurata brändejä, jotka mainostavat liikaa.

Blogista voi olla hyötyä täällä. Blogien avulla voit antaa vierailijoillesi ilmaista tietoa ja tietoa ideoiden, vinkkien, hyödyllisten tarkistuslistojen ja muun muodossa. Vastineeksi voit odottaa heidän ostavan itse.

🔥 Empfohlen:  Miksi Robinhood ei voi yhdistää pankkitiliä ja kuinka korjata se

4. Tehosta hakukoneoptimointia

Toinen bloggaamisen etu yrityksille on teho, jonka se antaa verkkosivustosi hakukoneoptimoinnille (SEO). Se antaa hakukoneille, kuten Googlelle, Bingille ja Yahoolle, syyn indeksoida verkkosivustosi sisältö. Hakukoneet indeksoivat kaikki sivustossasi julkaisemasi blogit, mikä parantaa mahdollisuuksiasi tulla löydetyksi verkosta.

Tätä varten sinun tulee kuitenkin julkaista usein hyödyllistä, osuvaa ja omaperäistä sisältöä. Lisäksi sisällön tulisi sisältää pitkän hännän avainsanoja yrityksesi markkinaraon perusteella. Pitkän hännän avainsanat auttavat sinua saamaan yhteyden mahdollisiin asiakkaisiin ja rakentamaan auktoriteettiasi verkossa.

5. Hanki orgaanista liikennettä yrityksesi verkkosivustolle

Kuten edellä mainittiin, hakukoneet indeksoivat jokaisen julkaisemasi blogiartikkelin, mikä parantaa verkkosivustosi mahdollisuuksia houkutella orgaanista liikennettä. Nämä ovat vierailijoita, jotka löytävät yrityksesi blogisi sisällön perusteella, eivät siksi, että he etsivät yritystäsi suoraan.

Orgaanista liikennettä pidetään parhaana liikenteenä koska se lähettää kohdistetuimman yleisön verkkosivustollesi ja täysin ilmaiseksi. On syytä mainita, että useimmat käyttäjät jättävät huomiotta maksetut mainokset ja keskittyvät orgaanisiin tuloksiin. Mukaan SEO Tribunal, 51 % sisällön kulutuksesta vuonna 2018 johtui orgaanisesta hausta.

Jos haluat laajentaa brändisi tunnettuutta orgaanisesti, sinun on valittava blogi.

6. Kerää palautetta ja arvosteluja

(Kuvan lähde: Gerd Altmann)

Jos olet yksi niistä, jotka haluavat tuoda jatkuvaa parantamista yritykseesi, arvostat tätä bloggaamisen etua. Bloggaus auttaa keräämään palautetta ja arvosteluja yrityksestäsi.

Palautteet ja arvostelut ovat keskeinen tietolähde yrityksille ja muille lukijoille. Positiivinen palaute lisää luottamusta muihin mahdollisiin asiakkaisiin, kun taas negatiiviset kommentit auttavat sinua parantamaan liiketoimintaasi.

7. Sähköpostien kerääminen

Voit käyttää bloggaamista välineenä kerätäksesi kiinnostuneiden asiakkaiden sähköpostiosoitteita pyytämällä heitä tilaamaan blogikirjoituksesi. Sen jälkeen voit käyttää näitä osoitteita sähköpostimarkkinointiisi ja lähettää asiakkaillesi yritystäsi koskevia viestejä ja tarjouksia.

A opiskella osoittaa sen sähköpostimarkkinointi tuottaa massiivisen sijoitetun pääoman tuoton, noin 44 dollaria jokaista käytettyä dollaria kohden.

🔥 Empfohlen:  Mitä tapahtuu nyt jälleenmyynnissä: StockX, Pokémon ja paljon muuta!

8. Luo linkkejä verkkosivustollesi

Bloggaaminen on yksi helpoimmista tavoista luoda saapuvia tai linkkejä muilta verkkosivustoilta omallesi. Kun luot hienon blogin, se rohkaisee muita blogeja linkittämään viestiisi.

Muista, että linkkien rakentaminen on osa saapuvaa markkinointia, joka auttaa parantamaan liikennettä ja hakukoneoptimointia. Hubspotin mukaan a Web-sivusto, jossa on laadukkaita saapuvia linkkejä, sijoittuu korkeammalle hakukoneissa.

9. Apua rakentamaan usein kysyttyjä kysymyksiä

Usein kysytyt kysymykset (FAQ) auttavat sinua parantamaan käyttökokemusta sijoittamalla kätevät tiedot yhteen paikkaan. Usein kysyttyjen kysymysten rakentaminen on kuitenkin suuri haaste, jos et ole tietoinen yleisösi todellisista huolenaiheista.

Bloggaaminen auttaa sinua tässä. Yleensä lukijat jättävät kyselynsä kommenttiosioon, ja sen perusteella voit luoda sivustollesi UKK-osion. Sen avulla voit antaa lyhyen vastauksen asiakkaasi kyselyyn. Lisäksi voit lisätä linkkejä artikkeleihisi usein kysyttyihin kysymyksiin, jotta lukijat voivat saada enemmän tietoa hänen tutkimastaan ​​aiheesta.

10. Lisää osakkeita

Toinen bloggaamisen voimakas etu on mahdollisuus siihen luo, jotta lukijat voivat jakaa linkin blogiartikkeliisi.

Koska nykyään saatavilla on niin monia jakamisalustoja, lukijat voivat jakaa blogisi sosiaalisen median alustoilla, lähettiläissä tai lähettää ne sähköpostitse ystävilleen ja perheelleen. Tämä on myös hyvä esimerkki ilmaisesta markkinoinnista.

Kyllä, blogi on välttämätön yrityksellesi

Blogin edut ovat selvät. Yleisön kouluttamisesta hakukoneoptimoinnin tehostamiseen ja kestävien suhteiden luomiseen olemassa olevien ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa bloggaaminen on hyödyllinen työkalu, josta kaikki verkkoyritykset voivat hyötyä.

Se on jotain, mitä jokainen yritys voi tehdä riippumatta toimialasta. Jos yritykselläsi ei vielä ole blogia, on aika aloittaa!