Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 Reddit-tilastoa, jotka jokaisen markkinoijan tulisi tietää vuonna 2023 [Infographic]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 Reddit-tilastoa, jotka jokaisen markkinoijan tulisi tietää vuonna 2023 [Infographic]

Sinun ei tarvitse olla sosiaalisen median asiantuntija ollaksesi kuullut Redditistä.

Vaikka se tunnetaan yleisesti sosiaalisen median sivustona, sen toimintatapa eroaa melkoisesti muista sosiaalisista verkostoista, kuten Facebookista ja Instagramista.

Ensinnäkin Reddit on valtava foorumi, joka keskittyy voimakkaasti yhteisöihinsä. Sen käyttäjät eivät myöskään yleensä hyväksy uudelleenpostauksia.

Nämä erot tekevät Redditistä melko ainutlaatuisen sosiaalisen verkoston, joka vaatii kokonaan erilaisen strategian, jos ajattelet markkinointia Redditissä. Mutta ensin sinun on opittava Redditin ja sen käyttäjäkunnan perusteet oikein.

Tässä artikkelissa esittelemme kymmenen Reddit-tilastoa, jotka jokaisen markkinoijan tulisi tietää. Käsittelemme kaiken Reddit-käyttäjien demografisista tiedoista ja esittelemme sinulle myös joitain subreddit-tilastoja, jotta ymmärrät, kuinka voit hyödyntää niitä.

Valmis? Mennään asiaan.

1. Kuinka moni käyttää Redditiä?

Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, on Reddit-käyttäjien määrä ympäri maailmaa.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Mukaan uusimmat luvut Vuonna 2022 Redditillä on 50 miljoonaa päivittäistä aktiivista käyttäjää maailmanlaajuisesti (DataReportal, 2022). Tämä on hieman 3,8 prosentin pudotus verrattuna 52 miljoonaa päivittäisiä aktiivisia käyttäjiä vuosi sitten.

Reddit-käyttäjien määrä on kasvanut sen jälkeen, kun se julkaistiin vuonna 2005. Itse asiassa viime aikoina, viiden vuoden ajanjaksolla 2015–2019, Reddit-käyttäjien määrä, jotka kirjautuvat alustalle vähintään kerran kuukaudessa, kasvoi huimasti. 258,33 prosenttia.

Asiantuntijoiden luotto alustan suosio suhteelliselle anonymiteetille, jolla käyttäjät ovat navigoiessaan ja lähettäessään julkaisuja alustalla. Toisin kuin monet muut sosiaaliset verkostot, Redditiä voidaan käyttää pelkällä käyttäjätunnuksella ja sähköpostiosoitteella. Vahvat niche-yhteisöt ja korkeat maltillisuudet ovat muita syitä, miksi miljoonat kuluttajat ympäri maailmaa käyttävät Redditiä päivittäin.

reddit tilastot graphic2

Koska Reddit-käyttäjiä on niin paljon, ei pitäisi olla yllättävää, että Reddit on yksi suosituimmista sosiaalisen median alustoista.

Itse asiassa viimeisimmät Reddit-tilastot osoittavat, että se on tällä hetkellä kymmenenneksi eniten käytetty sosiaalisen verkostoitumisen sivusto Yhdysvalloissa (Pew Research Center, 2021).

Tarkemmin sanottuna 18 prosenttia yhdysvaltalaisista aikuisista sanoo olevansa Reddit-käyttäjiä. Verrattaessa Redditiä suosituimpiin sosiaalisen median alustoihin, se on kuitenkin melkoisen kaukana johtajista YouTubesta ja Facebookista.

Itse asiassa on vielä pitkä matka ennen kuin Reddit tavoittaa heidät. Esimerkiksi 81 prosenttia yhdysvaltalaisista aikuisista käyttää YouTubea ja 69 prosenttia Facebookia.

Redditin maailmanlaajuinen suosio sosiaalisen median alustana on kuitenkin paljon pienempi. Huhtikuusta 2021 lähtien Reddit on ollut 15. eniten käytetty sosiaalinen alusta maailmanlaajuisesti, aivan Pinterestin takana.

Se näyttää myös olevan suositumpi miesten keskuudessa. Yli kuusi kymmenestä Redditin käyttäjästä (63,2 prosenttia) tunnistaa itsensä miehiksi.

🔥 Empfohlen:  Mitä SERP sisältää? Googlen hakutulokset ja ominaisuudet, jotka sinun on tiedettävä

3. Työpöytäliikenne Reddit-käyttäjiltä

reddit tilastot graphic3

Nyt kun meillä on käsitys Redditin käyttäjistä ja sen suosiosta, katsotaanpa, mistä käyttäjät käyttävät sitä.

Viimeisimmät Reddit-tilastot osoittavat tämän lähes puolet (47,5 prosenttia) sen työpöytäliikenteestä tulee Yhdysvalloista, mikä on selvä merkki sen suosiosta siellä (SimilarWeb, 2022). Itse asiassa Reddit on Yhdysvaltojen 12. suosituin verkkosivusto.

Tämän jälkeen seuraavat Iso-Britannia ja Kanada noin seitsemällä prosentilla ja Australia 4,14 prosentilla.

Näistä Reddit-tilastoista käy selvästi ilmi, että alusta on suositumpi englanninkielisten yhteisöjen keskuudessa. Saksa on ainoa ei-englanninkielinen maa, joka sijoittuu viiden parhaan joukkoon, ja sen osuus Redditin työpöytäliikenteestä on 3,29 prosenttia.

4. Kuinka kauan Reddit-käyttäjät viettävät sivustolla

reddit tilastot graphic4

Aiemmat Reddit-tilastot ovat varmasti todiste siitä, että se on suosittu alusta sosiaalisen median käyttäjien keskuudessa. Mutta kuinka paljon aikaa he omistavat Redditille?

Reddit-käyttäjät voivat tehdä sivustolla niin paljon lähettämisestä ja kommentoimisesta plus-äänestykseen ja yksinkertaiseen lukemiseen, että ei ole ennenkuulumatonta kuluttaa jopa tunnin lopussa selaamalla Redditiä.

Keskimäärin Reddit-käyttäjät kuluttavat kuitenkin 10 minuuttia ja 23 sekuntia sivustolla käyntiä kohden (Similarweb, 2020). Tänä aikana keskimääräinen Reddit-käyttäjä vierailee hieman yli kahdeksalla eri sivulla.

Redditin kaikkien sivustokäyntien poistumisprosentti on 38,5 prosenttia. Toisin sanoen lähes neljä kymmenestä Redditissä käyneestä käyttäjästä poistuu sivustolta käytyään vain yhdellä sivulla.

5. Redditin väestötiedot: Ikä

reddit tilastografiikka5

Tämä herättää sitten kysymyksen: Millaiset ovat Redditin väestötiedot ja tarkemmin sanottuna, kuinka vanhoja sen käyttäjät ovat?

Uusimpien Reddit-tilastojen mukaan sivusto on suosituin käyttäjien keskuudessa 18-29 vuotiaiden ikäryhmä (Markkinointikaaviot, 2021). Jopa 36 prosenttia tämän ikäluokan yhdysvaltalaisista aikuisista käyttää Redditiä – enemmän kuin joka kolmas.

Tätä seuraa 22 prosenttia 30–49-vuotiaille, mikä osoittaa, että Reddit on selvästi suositumpi nuorempien aikuisten keskuudessa. Tästä eteenpäin käyttö alkaa vähentyä iän kasvaessa.

Samat tilastot osoittavat, että kymmenen prosenttia 50–64-vuotiaista yhdysvaltalaisista aikuisista käyttää Redditiä, ja tämä luku laskee edelleen vain kolmeen prosenttiin 65-vuotiaiden ja sitä vanhempien kohdalla.

6. Subreddittien määrä

reddit tilastot graphic6

Redditin verkon suuruuden ymmärtäminen edellyttää, että meidän on ensin vastattava kysymykseen: Mikä on subreddit?

Reddit koostuu pohjimmiltaan subredditeistä, joita kutsutaan myös yhteisöiksi, joissa käyttäjät kokoontuvat keskustelemaan eri aiheista, jotka vastaavat subredditin otsikkoa. Nämä yhteisöt muodostavat Redditin ytimen, ja analyytikot ovat sitä mieltä johtuu sen suosiosta ja menestyksestä.

Subreddittien määrä on kasvanut jatkuvasti siitä lähtien, kun Reddit perustettiin 16 vuotta sitten. Tähän mennessä niitä on enemmän kuin 2,8 miljoonaa subredditiä (Reddit Metrics, 2021). Yleisistä aiheista, kuten tekniikasta ja ympäristöstä, erittäin erityisiin markkinaraoihin, on melko turvallista sanoa, että lähes jokaiselle auringon alla olevalle aiheelle löytyy subreddit.

🔥 Empfohlen:  Puolueeton SendFox Review 2023 [Complete Setup Guide & Workflow]

Jos ajattelet markkinointia Redditissä, yksi ensimmäisistä vaiheista olisi osallistua näihin subredditeihin ymmärtääksesi, mistä kohdeyleisösi puhuu ja heidän kiinnostuksen kohteitaan.

7. Reddit-tilastot: Aktiivisten yhteisöjen määrä

reddit tilastot graphic7

Huolimatta alikirjoitusten suuresta määrästä, monet heistä eivät ole nähneet keskustelua käynnissä pitkään aikaan. Reddit pitää subredditiä tai yhteisöä aktiivisena, kun se vastaanottaa vähintään viisi kommenttia päivä.

Uusimpien Reddit-tilastojen mukaan niitä on tällä hetkellä yli 130 000 aktiiviset yhteisöt alustalla (Reddit, 2019).

Suuremman aktiivisuuden, näkemysten ja sitoutumisen ansiosta nämä aktiiviset yhteisöt voivat näyttää hyvältä paikalta markkinoida. Mutta tässä on varoituksen sana: Jos aiot hyödyntää liikennettä siellä, sinun on edettävä erittäin huolellisesti. .

Reddit-käyttäjät eivät yleensä siedä sisältöä, jota he pitävät liian myynninedistämistarkoituksessa tai myynninedistämistarkoituksessa, eivätkä epäröi ilmoittaa siitä roskapostiksi. Ylivoimaisesti paras tapa markkinoida Redditissä on yksinkertaisesti osallistua ja olla tekemisissä yhteisön kanssa. Vaihtoehtoisesti harkitse Reddit-mainosten käyttöä.

8. Paras aika julkaista Redditissä

reddit tilastot graphic8

Varmistaaksesi, että Reddit-viestisi saavat täyden näkyvyyden, sinun on oltava niiden suhteen strateginen. Uusimmat Reddit-tilastot osoittavat kuitenkin, että voidaksesi lähettää viestejä parhaina aikoina, saatat joutua työskentelemään normaalien toimistoaikojen ulkopuolella.

Yleisenä nyrkkisääntönä viikonloppuisin ja maanantaisin ovat paras aika julkaista Redditissä (X-Cart, 2020). Muista, että suurin osa Reddit-käyttäjistä on Yhdysvalloista, sinun kannattaa myös lähettää viestejä silloin, kun he todennäköisimmin selaavat alustaa.

Tutkimukset osoittavat, että Reddit-käyttäjät ovat aktiivisimpia aamuisin. Kun lähetät maanantaina, yritä tehdä se klo 6.00–8.00.

Viikonloppuisin parhaat postausajat siirtyvät hieman taaksepäin, kun Reddit-käyttäjät pääsevät nukkumaan. Ihanteellinen aika julkaista Redditissä lauantaisin on klo 7–9 ja sunnuntaisin klo 8–12.

9. Reddit-tilastot: Ihanteellinen viestin pituus

reddit tilastografiikka9

Jos etsit plusääniä, tämä Reddit-tilasto on tärkeä pitää mielessä.

Ylimmän subredditin 30 000 suosituimman postauksen analyysi osoittaa, että parhaiten menestyneiden Reddit-viestien otsikot ovat alle 120 merkkiä (Säätiö, 2019). Tarkemmin sanottuna otsikot, joissa on 60–80 merkkiä, toimivat parhaiten ja saavat eniten positiivisia ääniä.

Sinun tulisi kuitenkin välttää pitämistä liian lyhyenä. Tällä tarkoitamme alle 20 merkkiä, koska näiden viestien keskimääräinen plusäänien määrä laskee jopa 1 200:lla verrattuna 60-80 hakasulkeeseen. Alle 20 merkkiä sisältävät viestit toimivat myös huonoimmin.

Liian pitkät otsikot voivat myös olla haitallisia. Ne, joissa on 120 merkkiä tai enemmän, saavat paljon vähemmän positiivisia ääniä (alle 8 000).

🔥 Empfohlen:  6+ parasta CPA-tarjousten liikenteen lähdettä (työtavat)

Joten kun ajattelet nimeä Reddit-viestillesi, on parasta omaksua Goldilocks-ajattelutapa: ei liian lyhyt eikä liian pitkä.

10. Videon käyttö Redditissä

reddit tilastografiikka10

Redditin sisältö ei nykyään rajoitu pelkkään tekstiin ja kuviin. Vuonna 2017 Reddit otti käyttöön oman natiivivideoominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat ladata omia videoitaan alustalle (kunhan ne ovat alle 15 minuuttia) sen sijaan, että lähettäisivät linkkejä kolmansien osapuolien sivustoille, kuten YouTube.

Tämän ominaisuuden suosio on kasvanut räjähdysmäisesti siitä lähtien, ja Reddit-käyttäjät katsovat nyt mahtavaa 1,4 miljardia natiivivideoita alustalla joka kuukausi (Reddit, 2018). Yhtiön mukaan videot muodostavat nyt suuren osan käyttäjien tällä hetkellä sivustolla jakamasta sisällöstä.

Reddit pyrkii myös jatkuvasti parantamaan ominaisuuksiaan, jotta käyttäjät voivat tehdä enemmän videoiden parissa. Ne on äskettäin julkaistu kuvagalleriajonka avulla käyttäjät voivat sisällyttää viesteihinsä useita kuvia, ja sen odotetaan tarjoavan samanlaista tukea videoille hyvin pian.

Johtopäätös

Toivomme, että nämä Reddit-tilastot ovat auttaneet sinua ymmärtämään alustaa ja sen käyttäjiä paremmin. Ennen kaikkea sinulla pitäisi nyt olla perustiedot, joita tarvitset Reddit-markkinointistrategian laatimiseen.

Niin kauan kuin pidät yllä yllä olevat Reddit-käyttäjät ja subreddit-tilastot, olet hyvällä tiellä hallitsemaan Reddit-markkinoinnin.

Yhteenveto: Reddit Statistics

Tässä on yhteenveto Reddit-tilastoista, jotka sinun on tiedettävä vuonna 2023:

  1. Redditillä on päivittäin 50 miljoonaa aktiivista käyttäjää maailmanlaajuisesti.
  2. Reddit on kymmenenneksi suosituin sosiaalinen verkosto Yhdysvalloissa.
  3. Lähes puolet Redditin työpöytäliikenteestä tulee yhdysvaltalaisilta käyttäjiltä.
  4. Redditin käyttäjät viettävät sivustolla keskimäärin 10 minuuttia ja 23 sekuntia vierailua kohden.
  5. Reddit on suosituin 18–29-vuotiaiden käyttäjien keskuudessa. Yli joka kolmas tämän ikäluokan yhdysvaltalainen aikuinen käyttää Redditiä.
  6. Tällä hetkellä alikirjoituksia on yli 2,8 miljoonaa.
  7. Redditillä on yli 130 000 aktiivista yhteisöä.
  8. Paras aika julkaista Redditissä on viikonloppuisin ja maanantaisin aamuisin.
  9. Reddit-viestit, joiden otsikon pituus on 20–80 merkkiä, toimivat parhaiten.
  10. Reddit-käyttäjät katsovat 1,4 miljardia alkuperäistä videota alustalla joka kuukausi.

Haluatko oppia lisää?

Onko jotain muuta, mitä haluaisit tietää Reddit-tilastoista ja toivoisitko, että tämä artikkeli sisältyisi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!