Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 t-paitapainatuspalvelua Shopifylle

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 t-paitapainatuspalvelua Shopifylle

Verkkokaupan perustaminen voi olla erittäin väsyttävää ja uuvuttavaa, varsinkin kun olet vastuussa tuotteiden hankinnasta, pakkaamisesta, toimituksesta jne.

Tästä syystä tilaustulostusmalli on parempi vaihtoehto, koska se on vähemmän stressaava ja tehokkaampi.

Print-on-demand on liiketoimintajärjestelmä, joka edellyttää vain tuotteen suunnittelua. tuotannon, pakkaamisen ja täyttämisen hoitaa kolmas osapuoli.

Yksi hyvä etu tässä liiketoimintamallissa on, että et tarvitse varastoa tai fyysistä kauppaa aloittaaksesi. sinun täytyy vain löytää oikea kumppani.

Parhaan tarvitsemasi palvelut tuottavan tilaustulostusyrityksen valitseminen ei kuitenkaan ole kävelyä puistossa. Se vaatii aikaa ja tutkimusta.

Auttaaksemme sinua säästämään aikaa ja energiaa olemme koonneet luettelon Shopifyn parhaista tilaustulostuspalveluista.

Nämä alustat voivat erota toimintatavoistaan, mutta niillä on paljon yhteistä.

1. Painava

Printful on yksi parhaista ja suosituimmista Shopifyn tilaustulostusyrityksistä.

Se tarjoaa mittatilaustyönä tehtyjä tulosteita laajalle valikoimalle tuotteita, mukaan lukien kaikentyyppiset vaatteet ja asusteet, kodin sisustustuotteet ja muut ympäristöystävälliset tuotteet.

Printfulin tulostusvaihtoehtoja ovat kirjonta, leikkaus ja ompelu, suoraan vaatteisiin, sublimaatiotulostussilkkipainatus ja mukautettu tulostus.

Lisäksi heidän palvelunsa eivät rajoitu pelkästään suunnitteluun. Ne tarjoavat myös brändäyspalveluita räätälöityihin pakkauksiin ja merkkipakkauksiin, varastointiin ja muihin luoviin palveluihin, kuten valokuvaukseen.

Miten aloitat? Ensin, kun asiakkaasi maksaa tilaustulostustuotteesta, Printful luo tuotteelle räätälöidyn suunnittelun, pakkaa tuotteen, lisää mahdolliset tarrat ja kiitoskortit ohjeiden mukaisesti ja toimittaa sitten tuotteen asiakkaalle ennalta määritellyt toimitushinnat.

Printfulilla on myös eniten integraatioita muiden verkkokaupan alustojen, verkkokauppapaikan ja myyntikanavien kanssa.

Hinnoittelu:

Ilmainen suunnitelma – Sisältää kaikki tarvittavat työkalut ja premium-tuotteet, joita tarvitset verkkokaupan ylläpitämiseen.

Plus suunnitelma – (9 dollaria/kk) – Mukautettu mallintekijä ja taustan poistotyökalut

Pro Plan – (49 $/kk) laskutetaan $539 kerran vuodessa.

2. Tulosta

Tulosta

Printify on yksi suurimmista tilaustulostusalustoista, jolla on yli 2 miljoonaa kauppiasta, 65 tulostimen laaja verkosto yli 90 paikkakunnalla ja yli 600 räätälöitävissä olevaa korkealaatuista tuotetta.

Yksi Printifyn eduista muihin verrattuna on se, että ne tekevät yhteistyötä tulostuspalvelujen tarjoajien kanssa ympäri maailmaa, mikä tekee tulostusprosessista, tuotesuunnittelusta, tilausten toteuttamisesta ja toimitushinnasta halvempaa, helpompaa ja mukavampaa.

🔥 Empfohlen:  15 parasta Trust Badge -sovellusta Shopifylle

Lisäksi se rohkaisee joukkotilauksia, koska se tarjoaa 30 %:n alennuksen toimituksista jokaisesta myymäläsi joukkotilauksesta.

Lisäksi voit siirtää tulostustuotteesi saumattomasti muilta alustoilta Printifyyn riippumatta siitä, kuinka pieni tai suuri yrityksesi on.

Myymäläsi koosta riippumatta Printifylla on jokaisen kaupan tarpeisiin sopiva hinnoittelusuunnitelma. Uusista kauppiaista suuriin yrityksiin, jotka haluavat laajentaa brändeiään ja kasvattaa myyntiään.

Hinnoittelu

Ilmainen suunnitelma – Sisältää 5 kauppaa tiliä kohden ja rajoittamattoman tuotesuunnittelun. Tämä on paras suunnitelma kaupoille, jotka ovat uusia yritykselle.

Premium suunnitelma – Tämä on paras vaihtoehto brändeille, jotka haluavat kasvattaa myyntiään. Sisältää 10 kauppaa tiliä kohden, rajattomasti tuotteita ja jopa 20 %:n alennuksen kaikista tuotteista hintaan 24,99 $/kk.

Yrityssuunnitelma – Suunniteltu suurille liikkeille, joissa on jopa 10 000 tilausta päivässä, hinta perustuu neuvotteluun asiakastukitiimin kanssa.

3. CustomCat

Räätälöidyt kissan tilaustulostuspalvelut

CustomCat on tilaustulostusalusta jokaiselle uudelle kauppiaalle, joka on vasta aloittamassa tilaustulostuksen käyttöä.

Se käyttää uusinta digitaalista tulostustekniikkaa, joka tunnetaan nimellä DIGISOFT luoda poikkeuksellisen korkealaatuisia tulosteita tuotteilleen.

Nämä DIGISOFT on tulostustekniikka, joka yhdistää DTG (Direct-to-Garment) ja DTF (Direct-to-Film) -tulostusprosessit.

Aloittaaksesi sinun on ensin kirjauduttava CustomCati-palveluun, siirryttävä sitten asetuksiin ja aktivoitava se myymälässäsi.

Tämän jälkeen valitset luettelosta tuotteet, joita haluat myydä, lisäät mallisi ja esittelet ne myymälässäsi.

Kun tilaus on tehty, heidän tuotantolaitoksensa Detroitissa Yhdysvalloissa aloittaa tilauksen käsittelyn ja toimittaa sen laadukkaasti ja salamannopeasti.

Hinnoittelu

Niiden hinnat ovat kahdessa eri suunnitelmassa:

CustomCat Lite joka on ilmainen suunnitelma

CustomCat laskutetaan $30/kk

4. SPOD

SPOG-tulostus deman-palveluissa

SPOD on tehokas tilaustulostusyritys, joka tarjoaa 48 tunnin tilausprosessin tulostusta, pakkaamista ja tuotteiden toimitusta varten asiakkaille Yhdysvalloissa tai Euroopassa.

SPOD:n avulla voit suunnitella ja luoda tuotekokoelmia luettelosta valitsemiesi tuotteiden perusteella.

Vaihtoehtoisesti asiakkaat voivat suunnitella tuotteitaan mukautustyökalun avulla.

Vaikka sovellus on ilmainen, tuotteen tilauksen ja toimituksen vakiohinta alkaa 7,11 dollarista T-paidan painamisesta ja 4,51 dollarista kotimaassa toimitettaessa.

🔥 Empfohlen:  10 parasta toimitussovellusta Shopifylle

Mikä tärkeintä, SPOD-palvelut tarjoavat Spreadshirttoinen tilaustulostusyritys, jolla on 20 vuoden kokemus.

Hinnoittelu: Ilmainen

5. Teelaukaisu

Teelaunch

Teelaunchin päätavoitteena on tarjota asiakkailleen tilaustulostuspalveluita ja pitää asiakkaat tyytyväisinä.

Tätä silmällä pitäen he käyttävät edistyneintä tekniikkaa yhdistääkseen myymäläsi tehtaisiin ympäri maailmaa, jotta tilauksesi täyttäminen ja toimitus käsitellään ja toimitetaan mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Lisäksi, koska tämä sovellus on luotu tuleville yrittäjille, heidän tuotteidensa hinnat ovat reilut kilpailijoihinsa nähden ja heillä on laaja valikoima tuotteita, joista voit valita.

Sinun tarvitsee vain perustaa myymäläsi, luoda tuotteet ja mallit, ja sitten kaikki muut asiat, kuten toimitus, pakkaaminen ja tulosteet tuotteille, ovat Teelaunchin hoidossa.

Hinnoittelu: Ilmaisia, mutta ulkoisia maksuja voidaan periä ulkopuolisilta palveluntarjoajilta.

6. Gooten

Laadukas print on demand -palvelu

Gootenin tavoitteena on tarjota ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin ja yksinkertaistaa toimintaasi.

Gooten on luotettava ja tarjoaa sinulle parhaat tilaustulostuspalvelut, mukaan lukien tilausten toteuttamisen. Kuitenkin, jotta voit käyttää näitä ominaisuuksia, sinun on oltava yhteistyössä Gootenin kanssa.

Tämä kumppanuusohjelma nimeltä Erittäin tärkeä kauppias(VIM) kanta-asiakasohjelma antaa sinulle pääsyn edistyneempiin työkaluihin, läpinäkyviin tuotanto- ja toimitusaikatauluihin, tehokkaaseen laadunvalvontaan, taloudelliseen tukeen ja asiakaspalveluun.

Tilastollisesti Gootenin tuotanto kestää keskimäärin 1,7 päivää ja toimitus keskimäärin 3,8 päivää.

Hinnoittelu

Gooten on ilmainen asentaa, mutta jos haluat jatkaa kumppanuutta Gootenin kanssa, sinun on käytettävä tietty summa vuosittain Gooteniin.

7. Printy6

Painettu 6

Printy6-tekniikan avulla voit helposti suunnitella tuotteesi haluamallasi tavalla.

Halusitpa tuotteessa kuvioita tai malleja tuotteellesi, sinun tarvitsee vain ladata malli tuotteeseesi ja jakaa se yleisösi kanssa.

Nämä tuotteet voivat olla mitä tahansa mukeista, t-paidoista, lakanoista, tennareista jne.

Antaakseen sinulle parhaan tilaustulostuskokemuksen Printy6 on tehnyt yhteistyötä pikatulostuksen kanssa luodakseen kauniita taideteoksia kankaille. Tämä tekee siitä ihanteellisen taiteilijoille, jotka haluavat herättää taiteensa henkiin. Se tarjoaa enemmän täyttäviä mukautettuja tulostuspalveluita kilpailukykyiseen hintaan.

Printy6:n toimitusprosessi on sujuvaa ja tarjoaa tarkan seurannan.

8. Apliiq

Apliiq print-on-demand -palvelu

Tämä sovellus käsittelee pelkästään vaatteita ja keskittyy vaatemerkkien rakentamiseen ja kasvattamiseen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada Delaware IP-osoite vuonna 2023

Heidän palvelunsa ovat huippuluokkaa, joten se on erinomainen vaihtoehto Printfulille.

Se on helppokäyttöinen ja helppo asentaa. Kun olet aktiivinen, voit luoda upeita kuvia tuotteistasi luodaksesi virtuaalisen houkuttelevan verkkokaupan.

Tärkeää huomata, että kaikki tilaukset lähetetään Yhdysvalloista ja kaikki asiakaspalvelutiimit ovat Yhdysvalloissa.

Hinnoittelu

Asennus on ilmaista, mutta se veloitetaan jokaisesta tuotteen toimituksesta.

9. JetPrint

JetPrint Print-on-demand

JetPrint pyrkii tarjoamaan sinulle räätälöityjä tulostuspalveluita. He varmistavat, että saat parhaat tuotteet ja malligeneraattorit kauniiden kuvioidesi luomiseen.

Niissä on yli 300 tuotetta, joista voit valita. Näitä tuotteita ovat t-paidat, kellot, laukut, lenkkarit ja kodin sisustus.

Tilauksen tuottaminen ja täyttäminen kestää keskimäärin 5 päivää ja toimitus 9 päivää alhaisempien kustannusten perusteella.

10. TPOP

TPOP

TPOP on paras vaihtoehto, jos olet tietoinen ympäristöstä ja etsit ympäristöystävällisiä tuotteita.

Aitouden todistamiseksi suurin osa heidän tuotteistaan ​​ovat joko luomu- tai ympäristöystävällisiä. Lisäksi ne ovat erittäin edullisia.

Tämä ratkaisu ulottuu niiden pakkauksiin, joissa he välttävät muovia kokonaan ja käyttävät paperia ja muuta ei-muovia tuotteiden käärimiseen.

Koska he haluavat välttää muovia, heidän koneensa käyttävät vegaanista mustetta, joka on ekologisesti sertifioitu.

Kuten muutkin sovellukset, sinä suunnittelet ja markkinoit; he huolehtivat tuotannosta, pakkaamisesta ja toimituksesta. Näin saat tarpeeksi aikaa myymäläsi hallintaan.

Ne sijaitsevat Euroopassa ja johtavat tuotantoa työpajaltaan.

Hinnoittelu

Ilmainen asentaa.

Johtopäätös

Et tarvitse kauppaa tai fyysisiä tuotteita verkkokaupan perustamiseen. Tilaustulostuspalvelut tekevät siitä liian helppoa. Valitse vain mikä tahansa tässä sovelluksessa luetelluista tilaustulostussovelluksista, niin kaikki on kunnossa.

Onko sinulla edelleen vaikeuksia saada myyntiä verkkokauppaasi? Adoric voi auttaa sinua. Aloita lisäämällä Adoric verkkosivustollesi heti.