Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 tapaa kasvattaa nettovarallisuuttasi 100 000 dollarilla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 tapaa kasvattaa nettovarallisuuttasi 100 000 dollarilla

Mitä jos voisit kasvattaa nettovarallisuuttasi 100 000 dollarilla seuraavan viiden vuoden aikana?

Nettovarallisuutesi kasvattaminen tällä määrällä voi tuntua valtavalta tehtävältä. Mutta tosiasia on, että se voidaan tehdä – jopa tavalliselle ihmiselle tai perheelle, jolla on keskimääräinen tulo.

Ottamalla yhden tai useamman pienten askelten sarjasta voit kasvattaa nettovarallisuuttasi. Ensi silmäyksellä nämä vaiheet voivat vaikuttaa siltä, ​​etteivät ne ole paljon.

Jos kuitenkin pysyt kurssissasi ja omaksut “maratonin” ajattelutavan, näet nettovarallisuutesi kasvavan.

Kuinka kasvattaa nettovarallisuuttasi

Nettovarallisuuden rakentaminen – ainakin useimmille ihmisille – on maratonia eikä sprinttiä. Se on “hidas ja vakaa voittaa kilpailun” -tyyppinen yritys, joka voi hyödyttää henkilökohtaisen talouden terveyttäsi.

Hyödyntämällä alla olevien vaiheiden yhdistelmää, voit helposti kasvattaa nettovarallisuuttasi 100 000 dollarilla – tai jopa enemmän – muutamassa vuodessa.

Tutustu tässä lueteltuihin ideoihin ja katso, mitä voit toteuttaa aloittaaksesi nettovarallisuutesi kasvattamisen.

1. Maksa luottokorttivelka

Luottokorttiveloista eroon pääseminen voi olla tehokkain askel korkean nettovarallisuuden rakentamisessa. Luottokortin mukana tuleva korkeakorkoinen velka voi suistaa varallisuutesi.

Vaikka et hanki fyysistä omaisuutta tai ansaitse passiivisia tuloja, jotka lisäävät salkkusi arvoa, luottokorttien korot ovat huomattavasti korkeammat kuin keskimääräinen vuotuinen osakemarkkinoiden tuotto.

Esimerkiksi luottokorttien korkeakorkoinen todellinen vuosikorko on noin 20 %, kun taas S&P 500:n keskimääräinen vuosituotto on lähempänä 8 %. Luottokorttien rahoituskulujen ja kuukausimaksun poistaminen antaa sinulle enemmän ilmaista rahaa säästämiseen ja sijoittamiseen.

Tästä syystä luottokorttien maksaminen on erittäin tärkeää yleisen henkilökohtaisen taloudellisen terveyden kannalta, jos haluat korkean nettovarallisuuden.

Sinun tulisi silti harkita sijoittamista, kun maksat korkeakorkoista velkaa, kuten ansaitset ottelun, joka on “ilmaista rahaa”. Suurin osa käytettävissä olevista tuloistasi voi kuitenkin olla tehokkaampaa maksamalla ensin korkeimmat korot.

Tämän lisäksi opintolainoista eroon pääseminen voi olla hyödyllistä. Opintolainan velka voi olla erittäin haitallista nettovarallisuuden kasvattamisessa. Eliminoimalla opintolainasi varallisuutesi kasvaa.

Pohjimmiltaan velasta eroon pääseminen on kuin vakuutus oman arvosi turvaamiseksi.

Asuntolainan korot voivat todellakin viedä nettovarallisuuttasi. Tässä on esimerkki. Oletetaan, että otat asuntolainaa 200 000 dollarilla. Saat 4,5 prosentin koron 30 vuoden korolla.

Jos päätät olla maksamatta ylimääräisiä pääomamaksuja, maksat yli 164 000 dollaria korkoja 30 vuoden loppuun mennessä. Se on paljon rahaa!

Maksamalla kuitenkin 500 dollaria ylimääräistä asuntolainasi pääomasaldoa joka kuukausi, lisäät nettovarallisuuttasi automaattisesti – ottamatta huomioon edes kiinteistöjen kasvua tai korkosäästöjä. 30 000 dollaria 5 vuoden aikana.

Hyödynnä tätä yksinkertaista, mutta tehokasta strategiaa, joka syntyy asuntolainasi ennenaikaisesta maksamisesta.

Kasvatat nettovarallisuuttasi kymmenillä tuhansilla dollareilla suhteellisen lyhyessä ajassa. Oletko huolissasi asuntolainojen korkojen mukana tulevien veronalennusten menettämisestä?

Käytä asuntolainan korkoina maksamasi rahat hyödylliseen hyväntekeväisyyteen. Saat saman poiston ja autat tukemaan asiaa, johon uskot.

Tutustu uuteen ilmaiseen asuntolainan takaisinmaksulaskuriimme.

3. Nosta säästöprosenttiasi

Säästöasteen nostaminen ei ole niin vaikeaa kuin useimmille ihmisille näyttää. Keskiverto amerikkalainen kuitenkin laittaa alle 5 % tuloistaan säästötilille. Sääntö numero yksi kuukausittaisen säästökoron nostamiseksi on yksinkertainen:

Kun olet kehittänyt tapasi varata tietyn prosenttiosuuden palkastasi säästöihin joka viikko, voit ryhtyä muihin toimiin lisätäksesi säästöastettasi entisestään.

Aloita toteuttamalla haaste-kaikki-budjetti, joka auttaa sinua vähentämään kuluja aina kun mahdollista ja antaa sinulle satoja ylimääräistä rahaa säästöihin tai sijoituksiin.

Joitakin käytännön vinkkejä kulujen leikkaamiseen ja säästöasteen kasvattamiseen voivat olla:

 • Kaapelin leikkaus: 60-120 dollaria kuukaudessa
 • Ravintoloiden ohittaminen: 75-200 dollaria kuukaudessa
 • Lounaan ja kahvin tuominen kotoa: $200+ kuukaudessa
 • Opi leikkaamaan päivittäistavarakustannuksia: 200-500 dollaria kuukaudessa
🔥 Empfohlen:  Tarvitsetko Facebook-vaihtoehdon? 14 parasta sosiaalisen median sivustoa, joita kannattaa kokeilla tänään!

Leikkaamalla kustannuksia pelkästään näillä neljällä alueella voit säästää vähintään 300 dollaria kuukaudessa lisättäväksi säästö- tai sijoitustilillesi. Kerro tämä 300 dollaria kuukaudessa kertaa 60 kuukautta, ja olet juuri kasvattanut nettovarallisuuttasi 18 000 dollarilla ilman ansaittuja korkoja.

Lisää 5 prosentin vuosikorkotulot tuon 300 dollarin sijoituksesta kuukaudessa, ja lisäsäästösi ovat yli 20 000 dollaria vain viidessä lyhyessä vuodessa.

Jos sinulla ei vielä ole sijoitustiliä, tutustu Ally Investiin, sillä heidän kaupat ovat vain 4,95 dollaria verrattuna muihin välittäjiin, jotka veloittavat noin kymmenen taalaa per kauppa.

Jos etsit rahallesi tuottoa, johon liittyy vähemmän riskejä, harkitse korkeatuottoista säästötiliä hyvin maksavasta pankista.

Esimerkiksi CIT Pankin Säästöpankki maksaa korkoa, joka on yli 10-kertainen perinteiseen kivijalkapankkiin verrattuna.

Tällä tilillä on 100 dollarin vähimmäissaldo, eikä myöskään kuukausittaisia ​​palvelumaksuja.

Leikkaamalla päivittäisiä ja kuukausittaisia ​​menoja voit kasvattaa säästämisastettasi – ja sen jälkeen nettovarallisuuttasi.

4. Leikkaa kulujasi

Jos sinulla on vaikeuksia lisätä säästämisastettasi ja nettovarallisuuttasi, erinomainen ensimmäinen askel on vähentää kuukausittaisia ​​kulujasi tarpeettomiin ostoihin.

Joitakin mahdollisuuksia ovat:

 • Perutaan suoratoistosuunnitelmia
 • Vaihtaminen prepaid-matkapuhelinsopimuksiin
 • Aterioiden tekeminen kotona
 • Lounaan pakkaaminen töihin
 • Halvemmilla lomailla
 • Vaihda halvempiin palvelupaketteihin

Kulujen leikkaaminen voi olla helpompaa kuin palkan korottaminen, jos et voi saada ylennystä, tehdä enemmän työtunteja tai vaihtaa työnantajaa.

Seuraavaksi voit siirtää kuluvähennyksesi säästötilille välttääksesi kulutuksen johonkin muuhun. Voit myös harkita rahansäästösovelluksen käyttöä tämän prosessin yksinkertaistamiseksi.

On mahdollista vain vähentää asumiskulujasi ja harkinnanvaraisia ​​menojasi niin paljon. Vastauksena tulojesi kasvattaminen sivutoimilla auttaa lisäämään kassavirtaasi.

On monia tapoja ansaita ylimääräistä rahaa verkossa ja paikallisesti. Erilaiset ideat vaativat myös erilaisia ​​taitoja ja vaivaa.

Freelance vapaa-ajallasi

Voit harkita lisäpalvelujen tarjoamista vapaa-ajallasi, joita teet päiväsaikaan. Saatat olla esimerkiksi graafinen suunnittelija työnantajallesi, mutta teet grafiikkaa myös muille vapaa-ajalla itsenäisenä urakoitsijana.

Jos olet opettaja, saatat tarjota tutorointia.

Käytä Gig Economy -sovelluksia

On-demand-keikat voivat olla myös hyvä vaihtoehto, jos tarvitset joustavan aikataulun. Yksi vaihtoehto on vuokrata käyttämätön tila omavarastointiin Naapurin kautta.

Toinen mahdollisuus on käyttää Roveria koirien ulkoiluttamiseen ja lemmikkieläinten päivähoitoon tai yöpymiseen.

Luo verkkokurssi tai e-kirja

Itseohjautuvat verkkokurssit ja e-kirjat voivat olla loistava tapa ansaita passiivisia tuloja. Kun olet luonut kurssin tai e-kirjan, markkinoit sitä vain kohdeyleisöllesi.

Jos sisältö on hyvää ja hyödyllistä, oikea markkinointi auttaa sinua myymään sitä muille.

Vuokraa huone talostasi

Huoneiden vuokraaminen kodistasi Airbnb:llä voi olla loistava tapa tuottaa passiivisia tuloja. Jos sinulla on kodissasi tilaa, jota et käytä, harkitse sen avaamista työ- tai huvimatkalla oleville ihmisille.

Lisätietoja Airbnb:n käytöstä saat tästä postauksesta, jossa kerrotaan, kuinka ystäväni Steve ja Annette tienaavat keskimäärin 1 500 dollaria kuukaudessa Airbnb:n avulla.

Lisenssi valokuvasi

Onko sinulla valokuvaustaitoa? Harkitse rahan ansaitsemista lisensoimalla nämä valokuvat arkistovalokuvasivustoilla.

Yritykset maksavat sinulle kuviesi käyttämisestä verkkosivuillaan tai muissa yrityspaikoissa.

Ylimääräisen rahan ansaitseminen passiivisten tulolähteiden kautta voi auttaa sinua kasvattamaan nettovarallisuuttasi nopeasti – jos tulot säästetään ja niitä hallinnoidaan hyvin.

6. Kasvata 401(k) panoksiasi

Säästäminen ja sijoittaminen ovat tärkeitä nettovarallisuutesi rakentamisen kannalta. Aloita eläminen vähemmällä ja sijoita tulevaisuuteen korottamalla 401(k) eläkemaksuasi jo tänään.

Suuremmat eläkemaksut 401k (tai vastaavaan) suunnitelmaasi tuskin huomaavat budjetillesi, koska ne ovat ennen veroja suoritettuja maksuja.

Verovuonna 2022 401(k):n osallistujat voivat maksaa enintään 20 500 dollaria vuodessa (27 000 dollaria, jos olet vähintään 50-vuotias) työnantajapohjaiseen 401 (k) -eläkesuunnitelmaansa.

🔥 Empfohlen:  Klipsch seuraa The Fivesin menestystä The Sevens- ja Nines-kaiuttimilla

Jos ansaitset 40 000 dollaria vuodessa ja maksat 15 % tulonlisäyksestäsi eläkesäästöihin (jaettuihin enimmäismääriin asti), se on 6 000 dollaria vuodessa.

5 prosentin tuotto tälle ylimääräiselle 6 000 dollarille vuodessa 401(k) sijoituksellesi tuottaa lähes 34 000 dollarin lisäys nettovarallisuudessasi viiden vuoden aikana.

Jos työnantajasi vastaa maksujasi, vielä parempi. Jos näin on, voit odottaa vielä suurempaa nettovarallisuutesi kasvua.

7. Max Out muut eläketilit

Kun olet ansainnut tilillesi täyden yrityksen, saatat päättää maksimoida eläketilisi, koska voit helposti pidättää varat palkastasi.

Vuosimaksuraja on myös huomattavasti korkeampi kuin muissa eläkeajoneuvoissa.

Muista, että esimerkiksi yksilöllisen eläketilisi (IRA) maksimointi on hyvä tapa kasvattaa nettovarallisuuttasi. Yksityishenkilöt voivat lahjoittaa enintään 6 000 dollaria verovuonna 2022 (7 000 dollaria, jos ikä on 50 vuotta tai vanhempi).

Maksullasi voidaan rahoittaa perinteistä IRA:ta, verovapaata Roth IRAa tai molempia. Yhdistetty maksuraja on kuitenkin joko 6 000 tai 7 000 dollaria iästäsi riippuen.

Jos tarvitset apua eläkesäästöstrategiasi viimeistelyssä, Playbook voi analysoida tilanteesi ja tehdä ehdotuksia nettovarallisuutesi optimoimiseksi ja määrittää verotuksellisia strategioita, joilla voit parantaa tulostasi pitkällä aikavälillä.

8. Osallistu terveyssäästötilille

Eläketilit eivät ole ainoa veroetuinen sijoitusvaihtoehto. Terveyssäästötilit (HSA) ovat tehokas tapa säästää tulevia hoitolaskuja varten verovähennyskelpoisilla maksuilla ja verovapailla jaoilla.

Voit saada HSA:n, jos työnantajasi tarjoaa korkean omavastuun terveyssuunnitelman (HDHP). On myös mahdollista saada HSA-kelpoinen suunnitelma Marketplacesta tai osavaltion pörssistä.

Vuosittaiset maksurajat ovat seuraavat:

 • Verovuosi 2022: 3 650 dollaria sinkuille ja 7 300 dollaria perheille
 • Verovuosi 2023: 3 850 dollaria sinkuille ja 7 750 dollaria perheille

Vähintään 55-vuotiaat osallistujat voivat lahjoittaa 1 000 dollaria. Voit esimerkiksi lahjoittaa enintään 4 650 $ (yksityishenkilö) tai 8 300 $ (perheet) vuonna 2022.

Osassa tilisi saldosta on säilytettävä käteispuskuri välittömiä hoitolaskuja varten. Voit kuitenkin sijoittaa loput ja mahdollisesti ansaita passiivisia tuloja osingoista ja osakekurssin noususta.

Vähimmäisjakoja (RMD) ei vaadita, joten voit todennäköisesti kerätä rahaa eläkkeelle jäämiseen asti. Voit myös siirtää jäljellä olevan saldosi leskelle, jotta voit jatkaa veroeduista nauttimista.

9. Sijoita tuloja tuottavaan omaisuuteen

Tuloja tuottavat varat voivat olla monissa eri muodoissa. Sinä pystyt:

Sijoita osinkoja maksaviin sijoitusrahastoihin

 • Tutustu Bettermentiin, josta saat henkilökohtaisen sijoitussuunnitelman sijoitusrahastoille, jotka liittyvät mihin tahansa säästämiseen, säästötavoitteidesi perusteella.

Aloita yritys tai sijoita siihen

Avaa korkeatuottoinen shekki- tai säästötili

 • Edellä mainittu CIT Bank maksaa myös paljon korkeampaa säästötilikorkoa kuin perinteiset pankit.

Vaihtoehdot, kuten neljä yllä lueteltua, voivat todella auttaa sinua kasvattamaan nettovarallisuuttasi nopeasti ja saavuttamaan taloudelliset tavoitteesi.

Yllä lueteltujen vaihtoehtojen lisäksi tarjolla on lukuisia muitakin mahdollisuuksia saada passiivista tuloa. Nämä strategiat voivat vaatia aluksi paljon työtä, mutta vievät hyvin vähän aikaa ja vaivaa, kun saat pallon pyörimään.

passiivisten tulolähteiden kautta voit kasvattaa nettovarallisuutta 18 000 dollaria 5 vuoden aikana.

10. Sijoita kiinteistöihin

Kiinteistö on klassinen tapa kasvattaa nettovarallisuuttasi, sillä voit ansaita vuokratuloja vuokralaisilta. On myös mahdollista nähdä sijoitussalkkusi arvon nousevan, jos kiinteistöjen arvo nousee.

Voit saada altistumisen tälle omaisuusluokalle sijoitustileilläsi:

 • Kiinteistöosakkeet ja REIT:t
 • Joukkorahoitettuja kiinteistöjä
 • Vuokra-asunnon omistaminen (lyhyt- ja pitkäaikaiset vuokrat)
 • Kääntelee koteja

Valitettavasti kiinteistösijoittaminen perinteisellä tavalla ansaita rahaa kotipääoman kautta voi olla melko kallista. Sinun on keksittävä 20–30 prosentin käsiraha plus sulkemiskulut vuokra-asunnon ostamiseksi.

Sitten on vaikea työ kiinteistön ylläpitoon ja hallintaan. Vuokralaisten – erityisesti maksamattomien – kanssa tekeminen voi olla stressaavaa.

Joukkorahoitettu kiinteistö helpottaa sijoitusprosessia, kun kasvatat nettovarallisuuttasi.

Voit nauttia perinteisten kiinteistöjen vakaudesta, mutta sinulla on julkisesti noteerattujen osakkeiden ja REIT-osuuksien suhteellisen alhaiset investointiminimit ja huoltovapaat edut

🔥 Empfohlen:  Shani Leead 6 verkkokaupan oppituntia Amazonin menestyksestä Lue artikkeli

Jotkut alustat, jotka kannattaa harkita ensin, sisältävät.

Rahankeräys

Sijoita vain 10 dollaria joukkorahoitettuihin kiinteistöihin Fundrisen kautta. Kehittyneitä salkkustrategioita on saatavilla korkeammilla saldoilla, mukaan lukien eksklusiiviset vaihtoehdot akkreditoiduille sijoittajille.

Streitwise

Jo 5 055 dollarilla voit aloittaa kiinteistösijoittamisen Streitwisen kautta.

Tämä alusta sijoittaa kaupallisiin kiinteistöihin kaikkialla Yhdysvalloissa. Alusta on avoin kaikille sijoittajille Yhdysvalloissa ja myös ulkomaisille sijoittajille. Jos olet kiinnostunut avaamaan sijoitustilejä alustalla, vieraile verkkosivustolla.

Henkilökohtainen nettovarallisuussuunnitelmasi

Jos sinun pitäisi tehdä neljä yllä lueteltua vaihetta, voit tehdä sen nostaa nettovarallisuutta yli 102 000 dollaria viiden vuoden jälkeen!

Ja entä jos tulosi ovat korkeammat ja voit sijoittaa enemmän rahaa säästöihin ja 401(k)-tiliisi tai maksaa suuremman lisäpääomamaksun asuntolainaasi varten? Jos näin on, voit odottaa vielä suurempaa nettovarallisuuden kasvua viiden vuoden kuluttua.

Kuten näet, on monia tapoja kasvattaa nettovarallisuuttasi eksponentiaalisesti suhteellisen lyhyessä ajassa.

Kun pyrit sisällyttämään neljä yllä lueteltua varallisuutta lisäävää vaihetta taloudellisen tilanteesi kannalta sopivilla tavoilla, myös sinä voit kasvattaa nettovarallisuuttasi.

Suunnitelmasi tekeminen

Ok, on aika ottaa vakavasti. Ota kynä ja paperi. Kirjoita muistiin yksi asia, jonka voit tehdä juuri nyt aloittaaksesi nettovarallisuutesi kasvattamisen. Valitse vain yksi yllä olevista vaiheista ja ota se käyttöön jo tänään.

Pyri nyt kasvattamaan arvoasi entistä enemmän esittämällä itsellesi alla luetellut kysymykset:

 • Mitä voin tehdä tilanteessani vähentääkseni velkaa?
 • Kuinka paljon minulla on todella varaa korottaa 401(k) maksujani?
 • Missä voin vähentää kulujani ja lisätä henkilökohtaista säästöprosenttiani?
 • Kuinka paljon lisärahoja voin osallistua asuntolainani pääoman maksamiseen kuukausittain?
 • Mitä taitoja minulla on, joista voin tehdä itselleni kannattavan sivuyrityksen?

Käytä jonkin aikaa arvioidaksesi taloudellista kuvaasi ja selvitä, kuinka voit ryhtyä toimiin nettovarallisuutesi kasvattamiseksi yllä olevien ideoiden avulla. Näin tekemällä voit parantaa huomattavasti taloudellista tilannettasi ja kasvattaa varallisuuttasi melko nopeasti.

Yhteenveto

Tärkeintä on, että voit tehdä monia pieniä, toteutettavissa olevia toimia nettovarallisuutesi kasvattamiseksi, jos sinulla on pitkäaikainen ajattelutapa. Mitkä niistä aiot ottaa käyttöön pyrkiessäsi saavuttamaan taloudellisia tavoitteitasi?

Hienoa tässä varallisuuden lisäämissuunnitelmassa on, että voit mukauttaa sen tuloihisi ja elämäntyyliisi sopivaksi.

Voit valita, mitä vaiheita käytät taloudessasi. Lisäksi voit päättää ottaa nämä vaiheet käyttöön. Maksatko esimerkiksi lisäpääomamaksuja asuntolainastasi?

Sinun ei tarvitse aloittaa maksamalla ylimääräistä 500 dollaria kuukaudessa. Sen sijaan voit maksaa ylimääräisen 50 dollaria kuukaudessa. Lisää vain ylimääräisiä pääomamaksuja haluamallasi tavalla.

Sama koskee muita vaiheita, kuten eläkemaksujen korottamista. Aloita lisäämällä panostasi yhdellä prosentilla.

Nosta sitten sitä vielä yhdellä prosentilla kuuden kuukauden kuluttua. Jatka vain liikkumista oikeaan suuntaan, niin näet nettovarallisuutesi kasvavan.

Muista, että esimerkiksi alhaisemman koron saaminen on hyvä tapa parantaa nettovarallisuuttasi.

Vastaavasti voit halutessasi lisätä passiivisia tulojasi samalla tavalla. Lisää yksi passiivinen tulolähde. Sitten toinen. Tai lisää käytössäsi olevia passiivisia tulolähteitä.

Tarkoituksena on jatkaa pienten askelten ottamista, jotka lopulta lisäävät suuria nettovarallisuutesi lisäyksiä. Loppujen lopuksi tuhannen mailin matka alkaa yhdestä askeleesta, kuten vanha sanonta kuuluu.

Muista tarkistaa velanmaksulaskurimme.