Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 tapaa käyttää ChatGPT:tä verkkokaupassa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 tapaa käyttää ChatGPT:tä verkkokaupassa

Pandemian jälkeinen verkkokauppa on muuttanut vähittäiskaupan liiketoimintamallia, joka perinteisesti tarkoittaa fyysisiä vähittäiskauppoja. Verkkokaupan kasvu vuonna 2021 oli nopeampaa kuin vähittäiskaupan; Tiedätkö miksi? Covid19-pandemia pakotti ihmiset pysymään sisällä suurimman osan ajasta ja tilaamaan verkosta. Ja siinä oli tällä hetkellä järkeä. Mutta nyt ei ole pandemiaa, joten miksi sähköinen kaupankäynti kukoistaa ja miksi vähittäiskauppojen on tehostettava peliään? Tämä johtuu siitä, että asiakkaiden ostotavassa on ilmeinen paradigman muutos. Ihmiset ovat muuttuneet, ja niin ovat myös heidän ostotottumustensa. Nyt ihmiset eivät halua mennä ulos ostamaan maitoa. He pitävät maitopaketista, joka toimitetaan heidän luokseen milloin tahansa. Verkkokauppa on olemassa täyttämään tämän monista syistä johtuvan tarpeen, joista tärkein on ostosten helppous.

Verkkokauppasektorilla on paljon hyödyllistä generatiivisen tekoälyn tai yleisen tekoälyn (AGI) viimeisimmästä kehityksestä. AI-chatbotin, kuten ChatGPT:n, luontaiset ominaisuudet ovat avain lukuisiin asiakkaisiin ja toimittajiin liittyviin mahdollisuuksiin, kuten tilaukseen, toimitusketjuun ja logistiikkaan, oikea-aikaiseen toimitukseen ja asiakkaiden odotusten täyttämiseen. ChatGPT, kehittynyt kielimalli, voi tarjota asiakkaille räätälöityjä suosituksia heidän aiempien kiinnostuksen kohteidensa mukaan sekä vastata heidän kyselyihinsä välittömästi, reaaliajassa.

OpenAI:n ChatGPT ja sen uusin päivitys, ChatGPT Plus, on koulutettu laajalle tietojoukolle, joka sisältää tekstejä ja koodeja. käyttämällä vahvistusoppimistekniikkaa ja tekevät melko hienoa työtä tuottaen ihmisen kaltaisia ​​tekstivastauksia käyttäjän kehotuksesta. Se käy loistavasti ihmiskeskustelijana.

Verkkokauppasektori ja miksi se tarvitsee jotain ChatGPT:n kaltaista

Verkkokauppa on liike-elämän merkittävässä risteyksessä, jossa jos se tekee kaiken, mitä sen kuuluu tehdä, siitä tulee pysäyttämätön voima, joka muuttaa liiketoimintaa, työpaikkaa ja asiakkaiden odotuksia kerralla. Puhumme tekoälyyn perustuvasta havainnointikyvystä, tekoälyn ohjaamasta trendien optimoinnista ja ainutlaatuisesta tunteesta keinoälyn hyödyntämisestä sähköisen kaupankäynnin tarjoaman tai yrittää tarjota. Tekoälyn käyttö tiedon louhinnassa, tietojen puhdistamisessa ja ennakoivassa analytiikassa on merkittävää päivittäisten verkkokaupan toimintojen optimoinnissa, ja useimmat yritykset ottavat sen käyttöön, mutta ChatGPT:n kaltaisten AI Chatbottien käyttö voi auttaa sinua saavuttamaan perusteltuja tuloksia. asiakastuki.

Lähetysmarkkinoinnista, datan erittelystä ja analytiikasta ja verkkosivustojen optimoinnista tekoälyyn perustuvaan robotisointiin verkkokaupan tulevaisuus riippuu pitkälti siitä, mitä vähittäiskaupat voivat tehdä tekoälyllä ja mitä eivät voi tehdä ja mitä edistysaskeleita verkkokauppayritykset tekevät tekoälyn avulla. aloitteita. Kyse on vain siitä, kuka herää, haistaa kahvin ja ottaa konkreettisia askelia kohti automaatiota maatilasta pöytään ja tehtaasta loppukäyttäjiin.

🔥 Empfohlen:  20 todistettua tapaa alentaa poistumisprosenttiasi

Katsotaanpa, millä tavoilla ChatGPT:tä voidaan käyttää verkkokaupassa:

Tuotekuvausten kirjoittaminen
Asiakastuen tarjoaminen
Henkilökohtaiset ostosavustajat
Sosiaalisen median markkinointi
Varastonhallinta
Käytä ChatGPT:tä liidien luomiseen
Tarjoa kansainvälistä yleisöä
Hyperpersonoitu sähköpostimarkkinointi
Äänikäyttöinen ostokokemus
Asiakkaiden arvostelujen analysointi

Tuotekuvausten kirjoittaminen

ChatGPT voi auttaa luomaan ainutlaatuisia ja arvopohjaisia ​​tuotekuvauksia, jotka houkuttelevat potentiaalisia asiakkaita. Oletetaan, että olet jälleenmyyjä ja haluat houkutella asiakkaita uuteen urheilumallistoasi. ChatGPT voisi luoda tuotekuvauksia uudelle urheiluvaatesarjalle seuraavalla tavalla:

Joustava kangas: “Athleisure-vaatteemme on valmistettu joustavasta kankaasta, joka liikkuu mukanasi, joten voit keskittyä harjoitteluun huolehtimatta siitä, että vaatteet häiritsevät.”

Mukava istuvuus: “Athleisure-vaatteemme on suunniteltu istumaan mukavasti, joten voit käyttää niitä koko päivän ilman rajoituksia.”

Tyylikäs muotoilu: “Areesure-vaatteemme ovat tyylikkäitä ja trendikkäitä, joten voit näyttää hyvältä treenatessa.”

Joten ChatGPT voi luoda tuotekuvauksia, jotka ovat sekä informatiivisia että vakuuttavia käyttämällä houkuttelevaa kieltä ja tarinankerrontaa, kuten yllä olevaa, ja auttaa muotikauppiaita lisäämään myyntiään ja kasvattamaan liiketoimintaansa.

Asiakastuen tarjoaminen

ChatGPT voi myös automatisoida usein kysyttyihin kysymyksiin vastaamisen tarjoten 24*7-asiakastukea verkkokaupan yrityksille. Tämä ei ainoastaan ​​paranna asiakaskokemusta, vaan houkuttelee lisää asiakkaita ja auttaa rakentamaan yrityksille uskollisen asiakaskunnan. Koska ChatGPT on koulutettu valtavaan määrään dialogipohjaista dataa, sitä voidaan helposti mukauttaa (verkkotunnuskohtainen chatbot) ja auttaa 24*7-tuessa.

ChatGPT:n avulla verkkokauppayritykset voivat tarjota asiakkaille henkilökohtaisia ​​ostokokemuksia suosittelemalla tuotteita heidän mieltymyksiensä perusteella. Tämä ei vain vähennä skenaarioita, joissa asiakkaat viettävät valtavasti aikaa verkkokauppasivustolla eivätkä silti löydä tai valitse haluamaansa. Tapahtuu, että asiakkaat viettävät paljon aikaa valtavan tuoteluettelon läpi ja kun otetaan huomioon kilpailu sähköisessä kaupankäynnissä, ainutlaatuisilla ostosominaisuuksilla varustettu verkkosivusto houkuttelee lisää asiakkaita. ChatGPT voi olla suuri apu tässä suhteessa, koska se auttaa asiakkaita valitsemaan haluamansa tuotteet ja parantamaan heidän verkkokaupan ostokokemustaan.

Markkinointi ja mainonta ovat todistettuja tapoja houkutella lisää asiakkaita, ja ChatGPT voi muuttaa tapaa, jolla yritykset sitouttavat asiakkaita mukaansatempaavilla ja luovilla markkinointipuheilla. ChatGPT voi auttaa luomaan sisältöideoita ja luomaan markkinointikampanjoita sosiaalisen median alustoille potentiaalisten asiakkaiden houkuttelemiseksi, mutta se voi auttaa sinua analysoimaan tällaisten kuratoitujen mainosten ja markkinointikampanjoiden vaikutusta. ChatGPT voi keksiä yksinkertaisia ​​ja luovia, mutta mukaansatempaavia mainosbannereita ja kehyksiä, jotka saavat varmasti lisää asiakkaita, koska ne, jotka eivät pidä hyvästä pitchistä.

ChatGPT parhaimmillaan

Oletetaan, että sinulla on verkkokauppa-alusta, jossa myyt urheiluvarusteita ja haluat lisää asiakkaita, tässä on se, mitä ChatGPT sai sinulle, kun pyysimme “luo 10 markkinointipuhetta verkkokauppa-alustalleni, jossa myydään korkealuokkaisia ​​urheiluvarusteita”:

 1. “Päästä sisäinen urheilija valloilleen: Tutustu Premium Sports Gear -kokoelmamme tehoon!”
 2. “Vapauta sisälläsi oleva potentiaali: Pidä pelisi korkealla ja Sports Gear Premium!”
 3. “Koe urheilun erinomaisuutta kotiovellesi toimitetulla Premium-urheiluvarusteellamme!”
 4. “Valmistaudu voittoon: Tutustu eksklusiiviseen Premium-urheiluvälinevalikoimaamme!”
 5. “Tinkimätön laatu: Löydä täydellinen urheiluvaruste tehostaaksesi suorituskykyäsi!”
 6. “Päästä sisäinen mestarisi valloilleen valikoidulla Premium-urheiluvarustevalikoimallamme!”
 7. “Huippuvarusteemme on suunniteltu parantamaan peliäsi mullistavaa suorituskykyäsi!”
 8. “Päästä urheilutyylisi valloille: osta premium-urheiluvarusteemme ja tee lausunto!”
 9. “Saa Ultimate Edge: Tutustu huippuluokan urheiluvarustevalikoimaamme, joka voi päivittää pelisi”
 10. “Vapauta potentiaalisi: Shoppaile luottavaisin mielin ja saavuta uusia korkeuksia premium-urheiluvarusteillamme!”
🔥 Empfohlen:  11 parasta tapaa ansaita 5000 dollaria kuukaudessa (2023-opas)

Voit tarkentaa ja räätälöidä näitä tuloksia mieleiseksesi ja käyttää niitä kiinnostavien ja tehokkaiden sosiaalisen median markkinointikampanjoiden luomiseen.Varastonhallinta

ChatGPT voi auttaa yrityksiä parantamaan varastonhallintaansa ennustamalla trendejä ja analysoimalla ostotottumuksia, mikä johtaa parempaan, päivitettyyn ja hallittavaan varastoon. Katso, ChatGPT:llä generatiivisena AI LLM:nä on valtava potentiaali ja kyky trendien analysoinnissa ja tietojen puhdistamisessa sekä oivallusten luomisessa. Tämä auttaa verkkokauppaa parantamaan varastonhallintaa ja täydentämään varastoituja vaihtoehtoja oikea-aikaisesti. Päivitetty inventaario auttaa myös parantamaan asiakastyytyväisyyttä oikea-aikaisen, valituksettoman toimituksen ansiosta.

Käytä ChatGPT:tä liidien luomiseen

Verkkokauppayritykset voivat käyttää ChatGPT:tä luodakseen chatbotteja, jotka voivat sitouttaa asiakkaita ja tunnistaa mahdollisia liidejä, jolloin yritykset voivat saada lisää myyntiä.

On olemassa ChatGPT-sovellusliittymiä, jotka voivat auttaa luomaan verkkotunnuskohtaisia ​​AI-chatbotteja, pohjimmiltaan ChatGPT-version, joka pystyy käsittelemään tiettyjä verkkokaupan tehtäviä, kuten liidien luomista, asiakaspalvelua ja paljon muuta. Se voi tarjota paremman ja osuvamman vastauksen ja saada kyselyasiakkaat ja asiakkaat heidän tarpeisiinsa. Positiivisempi sitoutuminen johtaa enemmän liidien luomiseen ja siten enemmän myyntimahdollisuuksia.

Tarjoa kansainvälistä yleisöä

Jos haluat yrityksesi menestyvän, käytä globaalia lähestymistapaa paikallisen sijaan.

ChatGPT voi myös auttaa tässä. Se tukee loistavasti monikielistä viestintää, jolloin verkkokauppayritykset voivat palvella kansainvälisiä yleisöjä helposti. Kehittämällä monikielisiä chatbotteja verkkokauppasi tuki- ja ostotarpeisiin varmistat, että yksikään asiakas, olipa hän mistä päin maailmaa, ei käänny pois yrityksestäsi kielitaidon puutteen vuoksi.

Hyperpersonoitu sähköpostimarkkinointi

ChatGPT:n avulla verkkokauppayritykset voivat tarjota asiakkailleen hyperpersonoituja sähköpostimarkkinointikampanjoita, mikä lisää tulosten todennäköisyyttä. Katso, yritykset voivat jo nyt seurata, mistä verkkokauppasivustoillaan vierailevat ihmiset ovat kiinnostuneita (verkkosivustojen evästeiden avulla), ja käyttämällä tällaisia ​​tietoja ne voivat kehottaa ChatGPT:tä kehittämään erityisen ja personoidun sähköpostimarkkinointipuheen, ja se auttaa varmasti että – jos joku on kiinnostunut toimittamaan luettelon tuotteista suoraan omaan postilaatikkoon, mikä siellä ei pidä!

🔥 Empfohlen:  Parhaat aiheeseen liittyvät viestit -laajennukset WordPressille

Toinen verkkokauppayrityksiä lisäävä trendi on handsfree-ostokset, joissa käyttäjät voivat käskeä alustaa laittamaan tietyt tuotteet ostoskoriin ja siirtymään kassalle, ajoittamaan toimitusajan ja maksamaan. Käyttämällä ChatGPT:tä äänikäyttöisten ostosavustajien kehittämiseen, verkkokauppayritykset voivat palvella asiakkaita, jotka haluavat handsfree-ostoksia, ja tämä ominaisuus houkuttelee lisää asiakkaita, ja ihmiset pitävät aina useammista ominaisuuksista. Minimalismi on hyvä asia, mutta enemmän ominaisuuksia on aina parempi vaihtoehto. Kun puheavustaja on monikielinen, yritykset voivat houkutella lisää asiakkaita eri puolilta maanosaa.

Asiakkaiden arvostelujen analysointi

Verkkokauppa on liiketoimintamalli, jossa asiakkaat tekevät ostoksia, mutta he haluavat myös jättää palautetta, joka ei vain auta alustaa, vaan auttaa myös muita asiakkaita heidän ostoksissaan. ChatGPT voi analysoida asiakasarvosteluja koko alustalla tunnistamalla malleja ja trendejä, tarjoamalla verkkokauppayrityksille näkemyksiä asiakastyytyväisyyden parantamisesta ja myynnin lisäämisestä.

Johtopäätös

OpenAI:n kehittämä ChatGPT voi olla loistava työkalu, kun halutaan houkutella lisää asiakkaita verkkokauppa-alustalla. Yritykset voivat päivittää varastojaan analysoimalla asiakkaiden arvioita ja tilauksia; ja parantaa asiakkaiden tyytyväisyyttä, josta on nyt tullut kauppaa rikkova tekijä, kun ihmiset tekevät ostoksia offline- tai verkkokauppakanavien kautta. Oikea-aikainen ja tehokas asiakastuki ja ongelmien ratkaiseminen asiakaslähtöisillä ratkaisuilla voi olla oikea työkalu houkutella lisää asiakkaita ja pitää asiakkaat uskollisina, ja ChatGPT voi vaikuttaa valtavasti kykyllään luoda luovaa sisältöä ja tarjota tietoa ihmisen kaltaisella tavalla. lähestyä.

UKK

Millä tavoilla ChatGPT:tä voidaan käyttää verkkokaupassa?

Tässä on tapoja, joilla ChatGPT:tä voidaan käyttää verkkokaupassa –

 • Tuotekuvausten kirjoittaminen
 • Asiakastuen tarjoaminen
 • Henkilökohtaiset ostosavustajat
 • Sosiaalisen median markkinointi
 • Varastonhallinta
 • Lead Generation
 • Tarjoa kansainvälistä yleisöä
 • Hyperpersonoitu sähköpostimarkkinointi
 • Äänikäyttöinen ostoskokemus
 • Asiakkaiden arvostelujen analysointi

Kuinka ChatGPT voi auttaa varastonhallinnassa?

ChatGPT voi auttaa yrityksiä parantamaan varastonhallintaansa ennustamalla trendejä ja analysoimalla ostotottumuksia, mikä johtaa parempaan, päivitettyyn ja hallittavaan varastoon. Tämä auttaa verkkokauppaa parantamaan varastonhallintaa ja täydentämään varastoituja vaihtoehtoja oikea-aikaisesti. Päivitetty inventaario auttaa myös parantamaan asiakastyytyväisyyttä oikea-aikaisen, valituksettoman toimituksen ansiosta.