Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 tapaa muuttaa Visa-lahjakortti käteiseksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 tapaa muuttaa Visa-lahjakortti käteiseksi

Jos sinulla on Visa-lahjakortti, saatat miettiä, kuinka voit muuttaa sen käteiseksi. Loppujen lopuksi käteinen voi olla monipuolisempaa kuin muovi.

Vaikka voit käyttää Visa-lahjakorttia moniin ostoksiin, et voi käyttää sitä kaikkeen.

Jaamme useita tapoja muuttaa lahjakortit käteiseksi. Käytä sinulle parhaiten sopivia ideoita, jotta saat nopeasti ylimääräistä rahaa.

Kuinka muuntaa Visa-lahjakortit käteiseksi

Lahjakorttien vaihtaminen rahaksi saattaa vaatia luovaa ajattelua, mutta se on mahdollista. Tässä on joitain parhaita tapoja saada käteistä lahjakorttiisi.

1. Myy lahjakortti verkkosivuston kautta

On verkkosivustoja, kuten Kortti Käteinen jonka avulla voit muuttaa Visa-lahjakorttisi käteiseksi myymällä ne.

Parhaat lahjakorttien myyntipaikat riippuvat siitä, kuinka nopeasti haluat rahasi ja kuinka suuren osan sen arvosta olet valmis menettämään.

Jotkut sivustot ostavat korttisi suoraan, kun taas toiset mainostavat lahjakorttiasi markkinapaikalla kuluttajien ostettavaksi. Myös tarjoushinnat vaihtelevat.

Esimerkiksi CardCash antaa sinulle jopa 92 % korttisi arvosta. Jotkut sivustot voivat tarjota sinulle vähemmän.

Varmista, että teet tutkimusta ja vertailet tarjouksia eri sivustoilla saadaksesi parhaan maksun kortistasi.

2. Lisää lahjakortti PayPal-lompakkoosi

Onko sinulla Vanilla Visa -lahjakortti tai muun tyyppinen kortti, PayPal tarjoaa mahdollisuuden lisätä nämä lahjakortit PayPal-lompakkoosi. Lisää vain lahjakortin numero ja muut tiedot tilillesi.

Kun lahjakortin saldo on tyhjentynyt, voit käyttää rahaa ostosten maksamiseen PayPalin kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää rahat ystävällesi tai omalle pankkitilillesi.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että rahojen siirtämisestä voidaan periä maksuja. Tämä pätee, kun lähetät rahaa pankkitilillesi tai läheisillesi.

Visa-lahjakorttisaldon käyttäminen ostoihin, joissa kauppiaat hyväksyvät PayPalin, on yksi kustannustehokkaimmista vaihtoehdoista, koska korttisi ei menetä arvoaan.

3. Osta muita lahjakortteja

Epäsuora tapa muuttaa Visa-lahjakortti käteiseksi on ostaa eri lahjakortti. Jos tiedät käyttäväsi yrityksen merkkiä lahjakorttia, se voi olla sinulle arvokkaampi kuin Visan lahjakortti.

Voit esimerkiksi käyttää Visa-lahjakorttiasi samanarvoisen Amazon-lahjakortin ostamiseen. Koska voit ostaa melkein mitä tahansa mitä ikinä tarvitset Amazonista, muuntaisit Visa-lahjakorttisi käytännössä käteiseksi.

Voit jopa tehdä tämän kaupoissa, kuten Walmart, Starbucks tai Target. Saatat kuitenkin maksaa tästä ylimääräistä, jos kauppias, jolta ostat, veloittaa Visa-pohjaisista ostoksista maksun.

Vielä parempi, voit käyttää Visa-lahjakorttiasi ostaaksesi alennettuja kortteja esimerkiksi sivustoilta Nostaa. Tämä voi itse asiassa lisätä lahjakorttisi arvoa (eli voit muuttaa 35 dollarin Visa-lahjakorttisi 50 dollarin Jiffy Lubelle).

4. Hanki maksumääräys lahjakortilla

Visa-lahjakorttia voi käyttää maksumääräyksen ostamiseen. Sieltä voit tallettaa maksumääräyksen pankkiisi ja käyttää varoja suoraan sekkitililtäsi.

🔥 Empfohlen:  14 tapaa ansaita rahaa verkkosivustollasi AdSensen lisäksi

Tai voit lunastaa maksumääräyksen missä tahansa myymälässä, joka hyväksyy maksumääräykset. Saatat jopa pystyä maksamaan sen käteisellä, mistä ostit sen.

On tärkeää huomata, että jotkut pankit rajoittavat talletettavien maksumääräysten tai käteismaksun määrää. Tästä syystä kannattaa tarkistaa etukäteen pankistasi, jos aiot tallettaa maksumääräyksiä usein.

Saat lisätietoja tutustumalla artikkeliimme parhaista maksumääräysten ostopaikoista.

5. Lahjakorttien vaihtokioski

Lahjakorttien vaihtokioskeja on saatavilla kaikkialla Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa. Kun käytät lahjakorttien vaihtokioskia, asetat lahjakorttisi koneeseen samalla tavalla kuin pankkiautomaattikortilla.

Tämän jälkeen kioski skannaa Visa-lahjakorttisi ja antaa sinulle käteistarjouksen.

Voit valita, hyväksytkö vai hylkäätkö tarjouksen. Jos hyväksyt tarjouksen, kioski säilyttää korttisi ja antaa sinulle rahat.

Joissakin tilanteissa saatat joutua viemään kuittitositteen kassalle saadaksesi rahasi vaihtoon.

Jos hylkäät tarjouksen, kioski palauttaa lahjakorttisi.

Valitettavasti näet todennäköisesti maksun, joka on pienempi kuin lahjakorttisi arvo, kun käytät kioskeja. Lisäksi jokaisella kioskilla on erilaiset säännöt siitä, mitä ne veloittavat, ja kotiutusmaksu voi olla melko korkea.

Loppujen lopuksi tämä ei ole paras tapa muuttaa Visa-lahjakorttisi käteiseksi. Mutta jos sinulla on aikaa pulassa, se voi olla nopea tapa saada palkka nopeasti.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka nostaa rahaa ilman pankkiautomaattikorttia

6. Anna lahjakortti lahjaksi

Toinen tapa muuttaa Visa-lahjakortit käteiseksi on antaa ne lahjaksi. Mutta kuinka tämä tarkalleen vastaa korttisi muuntamista käteiseksi?

Antamalla korttisi käteisenä vapautat budjettiisi rahaa, jonka olisit käyttänyt lahjaksi ystävällesi tai perheenjäsenellesi. Tämä puolestaan ​​antaa sinun käyttää budjetoidun käteisen muihin tarpeisiin.

Tämän idean menestyksen avain on olla varma, että tämä kulu on jo sisällytetty budjettiisi. Näin rahat ovat helposti saatavilla, kun sitä tarvitset.

7. Maksa laskut lahjakortilla

Toinen ainutlaatuinen tapa muuttaa lahjakortti käteiseksi on käyttää sitä laskujen maksamiseen.

Kuten Visa-lahjakortin lahjoittaminen, voit käyttää laskuja varten varaamasi käteistä haluamallasi tavalla.

Melkein mikä tahansa yritys, joka hyväksyy laskujen luottokorttimaksut, antaa sinun maksaa laskusi Visa-lahjakortilla. Kaikki yritykset eivät kuitenkaan salli laskujen maksamista Visa-lahjakorteilla. Varmista, että tämä vaihtoehto toimii sinulle, ennen kuin yrität sitä.

Lisäksi tästä palvelusta peritään usein maksu. Tämän maksun veloittaa yritys, jolle olet velkaa. Tämä puolestaan ​​alentaa Visa-lahjakorttisi arvoa.

Vaikka tämä ei ehkä ole kustannustehokkain tapa muuntaa Visa-lahjakorttisi käteiseksi, se voi olla hyödyllinen hetkessä.

8. Osta ja myy tuotteita

Oletko kuullut vähittäiskaupan arbitraasista? Tämä on silloin, kun ostat jotain ja myyt sen sitten korkeampaan hintaan.

🔥 Empfohlen:  6 tapaa, joilla ChatGPT voi mullistaa älykellot

Jos opit tekemään sen hyvin, voit ansaita rahaa vähittäiskaupan arbitraasilla. Tavoitteena on ostaa tavaroita, joiden hinta on halvempi kuin mitä he yleensä myyvät.

Voit esimerkiksi löytää tyhjennystuotteita paikallisesta isosta myymälästäsi ja myydä ne verkossa voittoa saadaksesi.

Mutta miten tämä liittyy lahjakorttien muuttamiseen käteiseksi? Se on todella käyttövalmis tapa kääntää kortit.

Pohjimmiltaan etsit verkosta tuotteita, joita voit ostaa erittäin jyrkillä alennuksilla, ja maksat niistä Visa-lahjakortillasi. Sitten myyt ne edelleen voitolla, joka kattaa myynti- ja muut kulut.

Muista tehdä tutkimusta ennen kuin ostat tuotteet, jotka haluat myydä. Haluat valita tuotteita, jotka ovat suosittuja ja joilla on suuri mahdollisuus myydä nopeasti.

9. Laita lahjakortti Venmoon

Aivan kuten voit laittaa Visa-lahjakorttisi PayPaliin, voit myös sijoittaa varat Venmoon.

Noudata vain Venmo-sivuston ohjeita lisätäksesi Visa-lahjakorttisi lompakkoosi. Kun näet rahat Venmo-lompakossasi, voit käyttää niitä ostosten tekemiseen siellä, missä Venmo hyväksytään.

Vaihtoehtoisesti voit siirtää rahaa Venmo-lompakosta pankkitilillesi.

Lisäksi Venmo ei veloita maksuja rahan siirtämisestä pankkitilillesi, kuten PayPal.

Muista, että saatat saada petosvaroituksen Venmolta, jos yrität lisätä Visa-lahjakorttiasi. Jos näin tapahtuu, älä huoli. Tämä on yksinkertaisesti varotoimenpide, ja Venmo voi auttaa sinua selvittämään sen.

10. Myy se jollekin suoraan

Tämä vaihtoehto voi olla yksi yksinkertaisimmista ratkaisuista. Voit myydä Visa-lahjakorttisi Craigslistissa tai vastaavilla sivustoilla tai voit myydä lahjakorttisi jollekulle, jonka tunnet ja johon luotat.

Monet ihmiset harkitsevat Visa-lahjakorttien ostamista sinulta, jos se tarkoittaa, että he saavat sopimuksen. Loppujen lopuksi voit käyttää näitä lahjakortteja melkein missä tahansa.

Lahjakorttisi ostaja voi käyttää sen suuressa myymälässä, ravintolassa tai missä tahansa muussa jälleenmyyjässä.

Paras tapa varmistaa, että joku ostaa lahjakorttisi, on tarjota hyvä tarjous. Myy esimerkiksi 25 dollarin lahjakortti hintaan 22 dollaria. Tai myy 100 dollarin lahjakortti hintaan 90 tai 95 dollaria.

Ole myös valmis neuvottelemaan tarvittaessa. Näin voit myydä Visa-lahjakorttisi nopeasti.

Edut Visa-lahjakortin muuntamisesta käteiseksi

Kuten sanonta kuuluu, “käteinen on kuningas”. Jos et kuitenkaan ole varma, kannattaako Visa-lahjakorttisi muuntaminen käteiseksi, on olemassa joitakin skenaarioita, joissa se on viisas päätös.

Jos esimerkiksi haluat tehdä ostoksen, mutta kauppias hyväksyy vain käteisen, lahjakorttisi käyttäminen ei toimi. Lisäksi jotkut kauppiaat eivät hyväksy Visa-kortteja tapahtumien suorittamiseen.

Molemmissa näissä skenaarioissa käteisen käyttö varmistaa, että tapahtumasi voidaan suorittaa ilman ongelmia.

🔥 Empfohlen:  Hyödyllisiä Telegram-botteja & Vinkkejä ja temppuja 2023

Lisäksi, jos voit ostaa lahjakortillasi toisen lahjakortin, jonka todella käytät ja jonka arvo on korkeampi, kortin muuntaminen voi antaa sinulle lisää hengähdystaukoa budjetillesi.

Samoin, jos pystyt käyttämään lahjakorttiasi uudelleen laskujen maksamiseen tai muiden kulujen korvaamiseen, voit vapauttaa rahaa budjettiisi. Näin pääset nopeammin kohti taloudellisia tavoitteitasi.

Usein Kysytyt Kysymykset

Jos sinulla on vielä kysyttävää Visa-lahjakorttien muuntamisesta käteiseksi, nämä vastaukset voivat auttaa.

Mikä on helpoin tapa muuttaa Visa-lahjakortit käteiseksi?

Vastaus tähän kysymykseen vaihtelee henkilöstä riippuen. Lahjakortin lisääminen PayPal- tai Venmo-tilillesi voi olla helppoa, varsinkin kun voit tehdä sen mukavasti sohvalta käsin.

Yksinkertaisin ratkaisu on kuitenkin todennäköisesti käyttää korttia tarvittaviin ostoihin tai lahjoittaa se ja säästää rahaa, jonka olisit muuten käyttänyt näihin budjettikohteisiin.

Kuinka saan eniten rahaa Visa-lahjakorteilleni?

Jos haluat saada eniten käteistä Visa-lahjakortille, sen käyttäminen edullisemman, arvokkaamman lahjakortin ostamiseen on ihanteellinen. Tai sen lisääminen PayPal-lompakkoon tai Venmo-tiliisi on paras vaihtoehto varmistaaksesi, että se säilyttää arvonsa.

Muut strategiat, kuten sen myyminen joko verkossa tai paikallisesti, voivat saada sinut vähemmän käteistä kuin kortin arvo on.

Onko turvallista muuttaa Visa-lahjakortti käteiseksi?

Joo. Olipa sinulla Vanilla Visa -lahjakortti, Visa prepaid -kortti tai muu korttityyppi, on turvallista, jos käytät jotakin yllä mainituista vaihtoehdoista käteisen saamiseen.

On tärkeää muistaa, että on huijareita ja laittomia verkkosivustoja, jotka tarjoavat Visa-lahjakorttisi muuttamista käteiseksi. Varmista, että teet tutkimusta ennen minkään vaihtoehdon käyttämistä varmistaaksesi, että se on turvallinen.

Voiko Visa-lahjakortteja käyttää pankkiautomaateissa?

Visa-lahjakortteja ei yleensä voi käyttää pankkiautomaateilla käteisen nostamiseen.

Jos Visa-lahjakorttisi mukana tulee kuitenkin nelinumeroinen PIN-koodi, saatat pystyä nostamaan käteistä pankkiautomaatista. Tämä ominaisuus on kuitenkin harvinainen.

Yhteenveto

Visa-lahjakorttien muuntamiseen käteiseksi on useita ainutlaatuisia tapoja. Sinun tarvitsee vain löytää sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto.

Mieti, mihin tarvitset rahaa, kuinka paljon olet valmis maksamaan kuluja ja mikä on sinulle helpoin muunnostapa.

Tämä auttaa sinua päättämään, mitä strategiaa käyttää, kun käännät Visa-lahjakorttisi käteiseksi.