Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 tapaa myydä kaistanleveyttä Internet-yhteydestäsi käteisellä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 tapaa myydä kaistanleveyttä Internet-yhteydestäsi käteisellä

Jokainen sivuhälinä ei vaadi vapaa-ajan käyttämistä tehtävien suorittamiseen rahan ansaitsemiseksi. Internet-kaistanleveyden myyminen on yksi tuloidea, joka ei vaadi ylimääräistä vaivaa tai taitoa, kun sinulla ei ole aikaa toiseen sitoumukseen.

Voit ansaita ylimääräistä rahaa joka kuukausi myymällä käyttämättömän Internet-kapasiteettisi yrityksille, jotka tarvitsevat paikallista Internet-yhteyttä tutkimusprojektien loppuunsaattamiseksi.

Useat alustat voivat yhdistää sinut yritysasiakkaisiin.

Missä myydä Internet-kaistanleveyttäsi

Mitään erityisiä laitteita tai aloituskustannuksia ei vaadita tulojen ansaitsemiseksi. Sinulla on useita vaihtoehtoja, mutta maksuvaihtoehdot voivat vaihdella.

Nämä suositukset on lueteltu aakkosjärjestyksessä. Ellei toisin mainita, alusta on avoin kaikille käyttöjärjestelmille, kuten Android, iOS, Linux ja Windows.

1. Cash Raven

Cash Raven palvelee ylimääräistä WiFi-verkkoasi yritysasiakkaille. Alusta toteuttaa suojatoimia sen varmistamiseksi, että tietojasi käytetään vain metatietojen keräämiseen sähköisestä kaupankäynnistä, hakukoneista ja sosiaalisen median alustoista, jotta voidaan nähdä, kuinka niiden tiedot toimivat.

Tämä palvelu käyttää myös protokollia varmistaakseen, että mobiilidatasi myydään vahingossa. Lisäksi voit hallita, mitkä verkkotunnukset ja laitettasi käyttävät laitteet.

Aloitat rahan ansaitsemisen asentamalla sovelluksen kodin laitteillesi ja ansaitset 0,10 dollaria per Gt jakamalla internetyhteytesi. Alusta maksaa suorilla talletuksilla, PayPal- ja Amazon-lahjakorteilla, kun saldosi saavuttaa 15 dollaria.

ACH:n suorista talletuksista peritään 1,50 dollarin nostomaksu, mutta Amazon- tai PayPal-lunastuksista ei peritä maksuja.

2. EarnApp

The EarnApp on saatavilla eri puolilla maata useilla internetiin yhdistetyillä laitteilla. Tulopotentiaalisi riippuu maantieteellisestä sijainnistasi, Internet-yhteyden nopeudesta ja kysynnästä. Yhdysvaltain asukkaat voivat ansaita jopa 0,36 dollaria gigatavua kohden, mikä on yksi parhaista hinnoista.

Voit asentaa sovelluksen ja palvelu alkaa etsiä tapoja, joilla voit ansaita rahaa yhdistämällä tietosi yritysten kanssa. Kun olet kokeillut tätä palvelua, voit ohjata ystäviäsi ja ansaita bonustuloja jokaisesta sovelluksen latauksesta.

Voit lunastaa tulosi PayPalin tai Wisen kautta vähintään 2,50 dollarin lunastuksella tai 50 dollarilla Amazon-lahjakorteilla.

Tämä on yksi PayPalin alhaisimmista lunastuskynnyksistä, vaikka siitä veloitetaan 2 %:n lunastusmaksu. Wise-tapahtumiin sovelletaan 0,39 dollarin kiinteää maksua, eikä Amazonin lunastuksista peritä maksuja.

3. Honeygain

Honeygain on helppo asentaa ja ansaitsee noin 0,10 dollaria gigatavua kohden käyttämättömiltä laitteiltasi. Tavallinen tapa ansaita tuloja on myydä käyttämätön Internet-kaistanleveys yrityksille, jotka tarvitsevat hakuja verkosta käyttämällä IP-osoitetta.

Kokeneet käyttäjät voivat myös rekisteröityä sisällönjakeluominaisuuteen, joka maksaa sinulle sen mukaan, kuinka monta tuntia laitteesi on online-tilassa. Tämän palvelun avulla voit auttaa asiakkaita käsittelemällä kaistanleveyttä vaativia tuotteita, kuten kuvia, videoita, ääni- ja VoIP-palveluita.

Ansaitset krediittejä jakamalla internetyhteytesi. Nämä krediitit voidaan lunastaa PayPal Cashiksi 20 dollarin saldolla tai JumpToken (JMPT) kryptovaluuttaksi 20 000 tokenilla.

PayPal-maksujen maksupalkkio on 2 dollaria plus 2% (jopa 3 dollaria) jokaisesta nostopyynnöstä.

Alusta jakaa myös jopa 10 000 bonuskrediittiä joka päivä LuckyPot-palkintoohjelmallaan. Tämän palkinnon arvo on 10 dollaria, ja saatavilla on myös pienempiä palkintoja. Saat merkinnän jakamalla vähintään 15 Mt tietoa päivässä.

🔥 Empfohlen:  Bradley Taylor Mukauta käyttöliittymäkokemustasi WooCommerce-sivujen rakentajien avulla. Lue artikkeli

4. LoadTeam

Vain Windows-käyttäjille, LoadTeam käsittelee yhden työn kerrallaan kaistanleveyden optimoimiseksi. Sovelluksen kevyt jalanjälki ei estä tietokoneesi suorituskykyä, joten voit käyttää sitä koko päivän.

Palvelun avulla voit asentaa ohjelmiston useille tietokoneille. Tämä alusta on saatavilla yli 150 maassa.

Lisäksi vähimmäisnosto on erittäin kohtuullinen 1 dollari PayPalille. Tämän seurauksena voit kotiuttaa useammin kuin muilla palveluilla.

LoadTeam maksaa myös siirtomaksun, jonka jotkut kaistanleveyden markkinapaikat siirtävät sinulle ja vähentää tulopotentiaaliasi.

5. Mysterium Network

The Mysterium-verkosto on yksi monimutkaisimmista alustoista liittymiseen, koska sinun on ostettava solmuverkko. Aloituspakkaus sisältää Raspberry Pi -laitteen, jonka voit liittää Internet-laitteeseen.

Solmun rekisteröinnin jälkeen verkko alkaa käyttää kaistanleveyttäsi Web2- ja Web3-sovelluksille, jotka toimivat Mysterium VPN -verkkoa käyttämällä.

Solmusuorittajat voivat ottaa käyttöön sallittujen luettelon, mikä auttaa suojaamaan laitteitasi tuntemattomilta lähteiltä, ​​jotka voivat olla haitallisia.

Ansaitset Mysterium-tunnuksen (MYST), kun solmu käsittelee pyyntöjä. Tämä token on mahdollista vaihtaa muihin kryptovaluuttoihin useissa kryptovaluuttapörsseissä.

Asuin- ja muut IP-osoitteet ovat oikeutettuja osallistumaan.

Euroopan unionin tai Yhdistyneen kuningaskunnan asukkailla on helpoin aloittaa aloitus, mutta pääsy on saatavilla maailmanlaajuisesti.

6. PacketStream

PacketStream mahdollistaa internet-asiakkaiden yhdistämisen yhden laitteen IP-osoitetta kohden. Lataat alustan sovelluksen rekisteröidäksesi laitteesi ja alkaa ansaita passiivisia tuloja Packetterina.

On mahdollista keskeyttää tietojen jakaminen väliaikaisesti sulkemalla sovellus. Aloita jakaminen uudelleen avaamalla sovellus uudelleen. Voit ansaita 0,10 dollaria jaettua gigatavua kohden.

Lunastuksen vähimmäismäärä on 5 dollaria PayPalin kautta. 3 %:n maksu koskee kaikkia kotiutuksia.

7. Pawns.app

Pawns.app avulla voit ansaita tuloja Internetin jakamisen ja maksullisten kyselyjen avulla. Palvelu maksaa tällä hetkellä 0,20 dollaria jaettua gigatavua kohden, mikä on korkeampi kuin useimmat palvelut.

Voit myös myydä mobiilidatasi Android-laitteilla lataamalla sovelluksen Google Play -kaupasta. Mutta kotiverkot voivat ansaita enemmän anteliaampien dataoikeuksien ansiosta.

Mitä tulee Internet-tuloihin, ansaintapotentiaalisi riippuu IP-osoitteiden määrästä ja siitä, kuinka kauan laite voi pysyä verkossa. Käyttäjä voi esimerkiksi odottaa ansaitsevansa 9,60 dollaria kuukaudessa yhdestä laitteesta, joka on yhdistetty 24 tuntia vuorokaudessa.

Jäsenet voivat myös ansaita lisätuloja täyttämällä online-kyselyitä. Alusta tekee yhteistyötä monien kuluttajabrändien kanssa hakeakseen mielipiteesi. Odota, että ansaitset 1 dollarin kyselyä kohden, vaikka käytettävissä olevat mahdollisuudet voivat vaihdella päivittäin.

Saatat arvostaa tämän alustan joustavia nostovaihtoehtoja. Maksun vähimmäissumma on 5 dollaria ja vaihtoehtojasi ovat PayPal, Bitcoin ja lahjakortit.

8. Peer2Profit

Peer2Profit maksaa gigatavua kohden, ja ansaintasumma vaihtelee maittain. Palvelu on saatavilla maailmanlaajuisesti ja ilmainen, sillä sinun tarvitsee vain ladata ilmainen sovellus.

Tällä alustalla on myös yksi parhaista viittausohjelmista, sillä ansaitset 50 % viittauksesi ansaitsemisesta. Vertailun vuoksi suositusbonus on 10–20 % useimmille kilpailijoille.

🔥 Empfohlen:  Suosituimmat markkinoinnin työnkulkumallit, jotka säästävät aikaasi

Lunastusvaihtoehdot kryptolompakoilla, digitaalisilla lompakoilla ja pankkikorteilla. Lunastus minimi on 2–14 dollaria alustasta riippuen.

Mielenrauhan ja lisäturvallisuuden takaamiseksi datan myyjät voivat nähdä, ketkä käyttäjät tilaavat heidän kanavansa ja käyttävät ylimääräistä kaistanleveyttä.

Lisäksi palvelu sallii vain vahvistettujen tilien omaavien ostajien yhteyden muodostamisen ja se valvoo tapahtumia laittoman toiminnan estämiseksi.

9. Varaa uudelleen

Mukaan voi ilmoittautua tietokoneilla, matkapuhelimilla ja tableteilla Varaa uudelleen ja ansaitse 0,20 dollaria myydyltä gigatavulta. Voit jakaa WiFi- ja mobiilidataa käteisellä. Geonode-välityspalvelinta käyttävät asiakkaat voivat käyttää kaistanleveyttäsi.

Jokainen ystäväsuositus antaa sinulle 5 dollarin kirjautumisbonuksen sekä 10 % heidän tuloistaan. On myös mahdollista ansaita enemmän täyttämällä sovelluksen sisäisen tarjousseinän tarjouksia.

Pienin nosto on 10 dollaria PayPalin kautta.

Tämä palvelu on saatavilla maailmanlaajuisesti, mutta sinulla on oltava PayPal-tili nostaaksesi rahaa.

10. Liikenteen rahallistaja

Liikenteen rahallistaja on yhteensopiva pöytätietokoneiden ja mobiililaitteiden kanssa. Voit ansaita tuloja myös Docker Hubilla tavallisten käyttöjärjestelmien lisäksi.

Vähimmäismaksu on $10 näistä lunastusvaihtoehdoista:

  • PayPal
  • Bitcoin
  • Payoneer
  • Skrill
  • Maksaja
  • Pankkisiirto (1 000 $ tai enemmän)

Maksuvaihtoehtosi voi riippua alkuperämaastasi.

Kun olet ladannut sovelluksen alustan verkkosivustolta, saat käyttötunnuksen laitteesi rekisteröimiseksi. Alustan mukaan keskimääräinen käyttäjä ansaitsee 29 dollaria kuukaudessa 92 prosentista käyttämättömästä kaistanleveydestä, vaikka saatat tarvita useita laitteita saavuttaaksesi tämän tulotason.

Kuinka myydä Internet-tietoja ja ansaita rahaa

Internetin kaistanleveyden myyminen on helppo tapa ansaita passiivisia tuloja, ja useiden käytäntöjen toteuttaminen voi auttaa sinua ansaitsemaan enemmän.

Nopea yhteys

Nopea Internet voi ansaita enemmän, koska nopeimmilla nopeuksilla on enemmän kysyntää ja kapasiteettia. Haluat myös varmistaa, että yhteytesi on luotettava, vaikka se olisikin hitaampi.

Nopeudet yli 50 Mbps ja pingit alle 50 ms voivat ansaita parhaat hinnat. Jos mahdollista, lähiverkko (LAN) voi tarjota luotettavampia yhteyksiä kuin WiFi.

Harkitse lisäksi niiden ihmisten määrän rajoittamista, jotka voivat muodostaa yhteyden verkkoosi kerrallaan. Liian monet ihmiset voivat heikentää Internet-suorituskykyäsi ja ansaitapotentiaaliasi.

Rajoittamaton Internet-kotipaketti

Ansaintapotentiaalisi on myös korkeampi, jos saat rajattoman kotiinternetin tai suunnitelman, jossa on kuukausittain tarvittava huomattavasti suurempi datamäärä. Sinulla on enemmän myyntikapasiteettia joka päivä ja tilitysjakson aikana.

Asu erinomaisella paikalla

Kun olet kaupungissa tai paikassa, jossa ylimääräisen kaistanleveyden kysyntä on suurempi, voit ansaita enemmän, koska yritykset ja markkinointiyritykset haluavat yleensä hakea tietoja tietylle maantieteelliselle sijainnille. Niinpä myös tiheästi asutuilla alueilla voi olla enemmän menestystä kuin maaseudulla.

Tyypillisesti Yhdysvaltojen IP-osoitteet voivat ansaita eniten, koska tässä maassa on suurempi kysyntä ja liikennemäärät.

Yhdistä useita laitteita

On mahdollista asentaa kaistanleveyden jakamisohjelmisto useisiin laitteisiin ja harjoittaa “kaistanleveyden viljelyä”. Tietokoneen, puhelimen ja tabletin muuttaminen solmuiksi tarjoaa enemmän tapoja ottaa yhteyttä useisiin ostajiin samanaikaisesti, sillä käyttämätön laitteesi voi myydä kaistanleveyttä.

🔥 Empfohlen:  Sennheiser HD 660S2: audiofiilien suosikit saavat paremman bassovasteen

Vielä parempi, on eri IP-osoitteet jokaiselle laitteelle. Tämä vaatii kuitenkin yleensä useita paikkoja ja Internet-suunnitelmia, mikä ei aina ole mahdollista.

Jos aiot yhdistää useita laitteita, huomaa, että alusta saattaa vaatia erillisen IP-osoitteen jokaiselle laitteelle tulojesi kasvattamiseksi.

Useiden laitteiden liittäminen samaan verkkoon ei välttämättä lisää palkkaasi, koska asiakkaat haluavat yksilöllisen IP-osoitteen.

Pysy verkossa

Laitteidesi pitäminen kytkettynä 24/7 tarjoaa enemmän mahdollisuuksia ansaita rahaa, koska et välttämättä tiedä milloin ylimääräiselle kaistanleveydelle tulee kysyntää.

Et myy tietoja loputtomasti, ja kysyntä vaihtelee päivittäin. Kärsivällisyys auttaa, ja sinun tulee tarkistaa laitteesi säännöllisesti varmistaaksesi, että pysyt kirjautuneena jakamissovellukseen. Harkitse lisäksi laitteidesi lepotila- ja sammutustoimintojen poistamista käytöstä.

Usein Kysytyt Kysymykset

Kuinka paljon voit ansaita myymällä Internetin kaistanleveyttä?

Odota ansaitsevansa 0,10 dollaria gigatavua kohden, mutta muutamat alustat maksavat 0,20–0,36 dollaria. Noin 3 Gt:n myyminen päivässä tarkoittaa, että voit ansaita 10 dollaria kuukaudessa ja 8 Gt päivittäinen myynti nostaa kuukausitulopotentiaalisi 25 dollariin. Ansaitaksesi 100 dollaria, sinun on myytävä vähintään 33 Gt joka päivä hintaan 0,10 dollaria per Gt.

Onko Internetin kaistanleveyden myyminen laillista?

Yleensä kyllä. On silti parasta tarkistaa Internet-palveluntarjoajasi (ISP) ehdot selvittääksesi, onko ylikapasiteetin myyminen sallittua. Jos Internet-palveluntarjoajasi kieltää tämän käytännön, sinun on ryhdyttävä toisiin toimiin.

Onko Internetin kaistanleveyden myynti turvallista?

Kyllä, koska useimmat tiedonjakopalvelut valvovat asiakkaita, salaavat liikenteen ja rajoittavat pääsyä kiintolevyllesi ja arkaluonteisiin tietoihisi, mutta sinun tulee varmistaa markkinapaikkojen suojauskäytännöt.

Useimmat alustat käyttävät myös Know-your-customer (KYC) -protokollia toimiakseen vain kelvollisten yritysten kanssa. Vahvistamattomat yritykset eivät voi ostaa tietoja, koska markkinapaikat haluavat luetteloida jokaisen tapahtuman siltä varalta, että tulevaisuudessa tulee oikeudellisia tiedusteluja.

Tämä sivuhulina ei kuitenkaan ole riskitöntä, koska tekniikkaa tuntevat asiakkaat voivat aiheuttaa tietomurtoja. Voit välttää alustoja, jotka maksavat vain kryptovaluutoissa, koska nämä verkot saattavat vaatia sinulta laajoja ohjelmointitaitoja laitteidesi manuaaliseen suojaamiseen.

Lisäksi jaat IP-osoitteesi. Alustat valvovat asiakkaita ja tapahtumia tarjotakseen haitallisia toimia. Asiakas voi kuitenkin anonyymisti käyttää tietojasi laittomaan toimintaan ja voit joutua vastuuseen.

Yhteenveto

Käyttämättömän internetin myyminen on helppo tapa ansaita useita dollareita kuukaudessa, sillä voit aloittaa lataamalla ilmaisen sovelluksen.

Et rikastu, mutta tämän tuloidean yhdistäminen muihin tehtäviin auttaa sinua ansaitsemaan tarpeeksi maksaaksesi laskut tai sinulla on enemmän rahaa harrastukseen.