Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 täysin laillista tapaa saada palkkaa mainonnasta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 täysin laillista tapaa saada palkkaa mainonnasta

Tapoja saada palkkaa mainonnasta

Maailmanluokan mainosjohtajaksi tuleminen on ehdottomasti yksi tapa saada palkkaa mainostamisesta. Mutta tiesitkö, että on paljon enemmän mahdollisuuksia ansaita rahaa mainostamalla yritysten tuotteita ja palveluita?

Itse asiassa voit ansaita todella mukavaa sivutuloa joillakin tässä esitetyillä ehdotuksilla. Joten jos haluat ansaita muutaman ylimääräisen dollarin ja auttaa yrityksiä parantamaan bränditietoisuuttaan – harkitse joitain näistä ideoista keinona ansaita rahaa mainonnan avulla.

1. Mainostoimisto

Jos olet kiinnostunut valitsemaan suorin reitin saadaksesi palkkaa mainonnasta, työ mainostoimistossa on looginen tapa edetä. Ehkä olet inspiroitunut Hullut miehet ja luulet, että sinulla on potentiaalia “myydä jäätä eskimoille”.

No, näin voi olla, mutta tarvitset melkein varmasti tutkinnon, koska kilpailu on kovaa. Ja tämä koskee vain aloitustason työtä, josta matkasi mainospalkkion saamiseen alkaa.

Siitä on suuri apu, jos saat työharjoittelupaikan vakiintuneessa toimistossa – ja tämä tarkoittaa melkein varmasti, että työskentelet ilmaiseksi. Olisi myös suositeltavaa kehittää portfoliota työstäsi ja verkostoitua mahdollisimman monen ihmisen kanssa.

Avainasemassa on saada nimesi oikeisiin ihmispiireihin ja kehittää taitojasi.

The keskipalkka on työpaikka mainostoimistossa $61 078 ja tilijohtajien kohdalla tämä nousee 106 000 dollariin. Se on terävä teollisuus, joten tarvitset siihen vatsaa. Mutta tämä on ehdottomasti loistava vaihtoehto saada palkkaa mainostamisesta.

2. Affiliate-markkinointi

Jos olet koskaan etsinyt tapoja ansaita rahaa verkossa, olet varmasti törmännyt termiin affiliate markkinointi. Ja siihen on hyvä syy.

Se toimii!

Itse asiassa affiliate-markkinoinnin peruskäsite ei ole mikään uusi. Se on yksinkertaisesti tuloja jakava liiketoimintamalli, jossa asiakkaiden ohjaamisesta maksetaan provisio. Verkkokaupan jättiläisen Amazonin ilmaantumisen myötä se on nyt räjähtänyt ja löytyy melkein kaikkialta Internetistä – myös tällä sivustolla! >>>’Amazon‘<<<

Sinun tarvitsee vain mainostaa yritystä, tuotetta tai palvelua ja ohjata asiakkaita. Jos asiakas tekee ostoksen linkkisi kautta, ansaitset ennalta määrätyn prosenttiosuuden, nimittäin palkkion.

Konsepti on yksinkertainen, mutta toteutus on hieman ongelmallisempi. Jotta saisit ihmiset napsauttamaan kumppanilinkkejäsi (linkkejä, joita voit sijoittaa online-omaisuuteesi, kuten blogeihin tai verkkosivustoihin, joita seurataan yksilöllisesti), sinun on luotava liikennettä.

Ja tämä on osa, joka vaatii aikaa, omistautumista ja taitoa. Mutta kun olet hallinnut blogisi, verkkosivustosi tai sosiaalisen median markkinoinnin taidon, tulot voivat alkaa vuotaa.

Koska kun olet saanut kaiken valmiiksi, affiliate-markkinoinnista tulee itse asiassa a erittäin passiivinen tapa saada palkkaa mainostamisesta. Sisältösi ja brändisi houkuttelevat yleisöäsi ja motivoivat heitä napsauttamaan linkkejäsi ja ostamaan mainostamiasi suosituksia.

Jos sinulla ei vielä ole verkkosivustoa, blogia tai sosiaalista mediaa, miksi et määritä asetukset oikein lukemalla SiteGroundin 7 askelta itseisännöimään WordPress-blogiin.

Sitten voit harkita joidenkin näistä erittäin hyvämaineisista tytäryhtiöverkostoista liittymistä. Ja ala mainostaa tuotteita ja palveluita, joihin uskot ja jotka resonoivat yleisösi kanssa – ja ansaitset myös rahaa!

3. Sosiaalisen median vaikuttaja

Mainonta määritellään “markkinointitaktiikka, johon liittyy tilaa maksaminen tuotteen, palvelun tai asian edistämiseksi‘. Tämän prosessin tavoitteena on houkutella yleisö maksamaan mainostettavasta tuotteesta tai palvelusta.

Oletko koskaan nähnyt jonkun kuuluisan mainoksessa? Syynä tähän on se voima, joka ihmisellä on vaikuttaa yleisön ostopäätöksiin. Ja tätä voimaa voidaan kutsua myös “vaikutukseksi”.

Sinut todennäköisemmin taivutetaan ostamaan tietyt juoksukengät, jos niitä mainostava henkilö on Usain Bolt. Tämä vaikuttamiskyky näkyy nyt sosiaalisessa mediassa – ja yritykset maksavat näiden “vaikuttajien” mainostamisesta, mitä he myyvät!

Voit varmasti ansaita rahaa mainostamalla tuotteita ja vaikuttamalla yleisösi ostopäätöksiin. Mutta ensin tarvitset yleisön.

Aloita valitsemalla yksi sosiaalisen median kanava ja tuota laadukasta sisältöä, johon yleisösi sitoutuu.

Nämä voivat olla kauniita muotikuvia Instagramiin tai videopeliarvosteluihin YouTubessa. Olipa markkinarako mikä tahansa, sinun on luotava erittäin mukaansatempaavaa sisältöä, joka resonoi, inspiroi ja herättää jakoja ja jännitystä.

🔥 Empfohlen:  5 tapaa suorituskyvynhallintaohjelmistolla parantaa liiketoimintaasi

Instagram-vaikuttajat voivat saada palkkaa mainostaakseen sponsoroiduilla viesteillä – ja tämä voi olla järjettömän suuri summa seuraajasi koosta riippuen.

Vaikuttajat, joilla on 100 000 seuraajaa, voivat veloittaa brändejä 2 700 USD per viesti.

Kun taas ne, joilla on 4–20 miljoonaa seuraajaa, voivat yleensä tehdä 6 000 – 17 500 dollaria aina kun he lataavat sponsoroidun julkaisun.

YouTube-vaikuttajat voivat yleensä veloittaa 20 dollaria per video jokaista 1000 tilaajaa kohden. Mutta jos sinulla on menestyvä YouTube-kanava, voit myös saada palkkaa mainostamisesta integroimalla Google AdSensen. Tarvitset ainakin 1000 tilaajaa jotta voit kaupallistaa tilisi.

Suositus: 19 parasta tapaa ansaita rahaa tekemättä mitään

4. Pinterest

Pinterest on haku- ja löytöalusta, joka on enemmän kuin pelkkä paikka käsitöiden ja vaatteiden kuvien tallentamiseen. Ihmiset voivat jakaa sisältöä, joka liittyy lukemattomiin luokkiin ja aihepiireihin. Vuonna 2020 niitä on tällä hetkellä 335 miljoonaa ihmiset, jotka käyttävät Pinterestiä joka kuukausi.

Joten kuinka voit saada palkkaa mainostamisesta Pinterestin avulla?

No, on itse asiassa kolme päätapaa käyttää alustaa rahan ansaitsemiseen mainonnasta.

Ensinnäkin voit luoda viittausliikennettä suoraan omalle blogillesi tai verkkokauppasivustollesi, jossa käytät affiliate-markkinointia. Tämä on epäsuora tapa mainostaa tuotteita ja palveluita ja synnyttää liiketoimintaa “virtuaalisen liikkeen” muodossa.

Voit tehdä tämän sinun tarvitsee vain luoda “napsautettavat nastat”, jotka houkuttelevat ihmisiä sivustollesi. Käyttämällä Canva on helppo tapa tehdä kauniita Pinterest-kuvia. Jos olet myös tuottanut upeaa sisältöä blogiisi tai verkkosivustoosi, sinun ei pitäisi olla vaikeuksia ihmisten napsauttavan affiliate-linkkejäsi – ja boom – ansaitset rahaa!

Toiseksi voit saada palkkaa muiden ihmisten blogien tai verkkosivustojen mainostamisesta toteuttamalla heidän Pinterest-markkinointikampanjoitaan. Jatkuva aktiivisuus alustalla vaatii hieman vaivaa, ja siksi monet ovat valmiita ulkoistamaan sen.

Ryhdy Pinterest VA:ksi jo tänään

Opi todistettu vaiheittainen prosessi a lifestyle-liiketoimintaa jonka avulla voit työskennellä milloin ja missä haluat, tekemällä jotain, jota rakastat.

The PinterestVA kurssi opettaa sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää aloittaaksesi – ja voit myös lukea Pinterestin virtuaaliassistentiksi tuleminen | 1000 dollaria/kk.

Lopuksi voit saada palkkaa mainostamisesta Pinterestissä lähettämällä suoraan kumppanilinkkejä tuotteisiin ja palveluihin. Tämä ei ole aivan yhtä helppoa ilman blogin tai verkkosivuston omistamista, sillä monet kumppaniohjelmat vaativat sellaisen. Mutta eivät kaikki!

Clickbank ei vaadi verkkosivustoa tuotteidensa mainostamiseksi. Varmista kuitenkin, että tarkistat tytäryhtiöiden ehdot ennen lähettämistä. Lisäksi Pinterest vaatii sinua paljastamaan kaikki affiliate pinssit. Mutta tämä on yhtä yksinkertaista kuin sisällyttää “#affiliate” nastan kuvauksessa.

5. Mallivaatteet

Joskus on liian helppoa unohtaa, että glamourin ja eleganssin takana mallityö on vain mainontaa. Brändit maksavat siitä, että ihmiset käyttävät vaatteitaan lisätäkseen tunnettuutta ja myyntiä.

Ja nyt sinun ei enää tarvitse olla ansaitaksesi rahaa kehollasi. Itse asiassa kaikenmuotoisille ja -kokoisille muotimalleille on valtava kysyntä. Mielenkiintoista on, että plus-koon mallinnusteollisuus on nopeimmin kasvava ala koko mallinnusteollisuus.

Paras tapa aloittaa on lähettää kuvia itsestäsi hyvämaineisille online-partiopalveluille, kuten ModelScout. Heillä on valtavat resurssit ja yhteydet mallitoimistoihin. Pohjimmiltaan tällaisen palvelun käyttäminen eliminoi huijaukset ja vie sinut oikealle tielle uudelle uralle mallina.

Sinulla ei tarvitse olla ammatillista kokemusta tilin luomiseen. Voit myös lähettää kuvia itsestäsi älypuhelimella. Varmista vain, että ne ovat hyvälaatuisia neppareita, joissa on myös kasvosi ja vartalosi.

6. Kääri autosi

Oletko koskaan ajatellut autoasi liikkuvana mainostauluna?

Koska jos ajat etkä ole harkinnut autosi “käärimistä”, saatat jättää venekuorman rahaa pöydälle!

Auton kääre on prosessi, jossa autosi peitetään vinyylimateriaalilla, joka näyttää mainoksia. Nämä vinyylilevyt voidaan myöhemmin poistaa helposti, joten sinun ei tarvitse huolehtia kallisarvoisen ajoneuvosi pilaamisesta tai sen jälleenmyyntiarvon alentamisesta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada ilmainen soittoääni ja ladata ilmainen soittoääni

Sinun on kirjauduttava tiettyyn auton kääreiden mainospalveluun ja annettava heille tietoja. He haluavat yleensä tietää ajoneuvotyyppisi, päivittäiset ajorutiinisi ja ajoneuvossa vietetyt tunnit. Kun he ovat kirjaaneet profiilisi, olet oikeutettu tuleviin mahdollisuuksiin.

Ja voit odottaa korvaavansa muutama sata dollaria kuukaudessa – riippuen eri tekijöistä, mukaan lukien siitä, onko sinulla täysi vai osittainen kääre.

Tutustu näihin yrityksiin nähdäksesi, oletko oikeutettu ja ala ansaita täysin passiivisia tuloja mainonnan kautta:

Luuletko, että sinulla on se, mitä ammattiurheilijaksi vaaditaan? Ehkä olet jo jalkapallojoukkueen kapteeni tai jopa ammattiuimari?

Urheilusponsorointisopimuksen tekeminen yrityksen kanssa on hämmästyttävä tapa saada palkkaa mainostamisesta. Yritys panostaa kykyihisi ja taitosi mainostaakseen tuotteitaan laajemmalle yleisölle.

Kun olin koulussa, kuuluin jääkiekkojoukkueeseen. En ollut loistava pelaaja, mutta pystyin pitämään itseni ja rakastin käydä viikoittain ulkona pelaamassa.

Yksi vanhempien ryhmien pojista oli todella lahjakas pelaaja ja oli onnistunut saamaan sponsorisopimuksen suuren jääkiekkovälineyrityksen kanssa. He antoivat hänelle runsaasti varusteita, vaatteita ja varusteita ja maksoivat myös osan hänen matkustuskuluistaan.

Joten jos sinulla on loistava urheilulahja, sinun tulee ehdottomasti harkita ottamista yhteyttä vastaaviin yrityksiin ja pyytää puhumaan jonkun kanssa mahdollisista sponsorointijärjestelyistä.

On hyvä idea aloittaa pienemmistä paikallisista yrityksistä, koska ne ovat usein helposti lähestyttävissä ja tavoitettavissa. Palkka ei ehkä ole kovin korkea, mutta se on ehdottomasti alku. Urheiluurasi edetessä ja sinusta tulee enemmän tunnistettava hahmo – ala katsoa kohti suurempia nimimerkkejä.

Kuka tietää, ehkä jonain päivänä voit ansaita Roger Federerin. Vuonna 2018 hän allekirjoitti 10 vuoden sopimuksen japanilaisen Uniqlon kanssa, jonka arvo on arviolta 300 miljoonaa dollaria 10 vuoden aikana!

8. Äänestykset

Kiinnostaako mainostaa rahalla tällä silkkisen pehmeällä äänelläsi?

No, on paljon mahdollisuuksia saada selostustyötä paikallisille radioasemille. Heidän on mainostettava pysyäkseen taloudellisesti elinkelpoisina, mikä tarkoittaa, että työtä riittää.

On hyvä idea aloittaa suhteiden luominen paikalliset radioasemat. Voit kertoa nimesi ja näyttää heille, mitä voit tehdä.

Näissä paikoissa on myös mahdollisuus koe-esiintymiseen kaupalliseen äänityöhön:

Kilpailu on korkea, mutta se on mahdollisuus saada kokemusta koe-esiintymisestä ja mitä enemmän mahdollisuuksia haet, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on menestyä.

Selostustyössä on hienoa, että voit tallentaa esityksesi etänä. Joihinkin on ehdottomasti panostettava ammattikäyttöön tarkoitettuja laitteita. Ja voit käyttää Audacity ilmaisena miksaus- ja editointiohjelmistona.

Oletko valmis äänitaiteilijaksi?

The Työskentele kotoa ja äänityksiä Kurssi opettaa sinulle kaiken, mitä tarvitset, jotta voit aloittaa puheentoistoyrityksesi – ja voit alkaa ansaita ylimääräistä rahaa sivulle tai korvata nykyiset tulosi.

Lopuksi Julie Eickhoff tarjoaa loistavan ilmainen johdantokurssi selostustaiteilijoille – jotta näet, onko sinulla tarpeeksi rahaa mainostaaksesi äänihuultesi avulla!

9. Mainokset

Vaikka mainontaa voidaan tehdä useissa eri muodoissa, yleisimmän on oltava vanha kunnon tv-mainos.

Formaatti on niin menestyvä, että suuret yritykset jakavat valtavan osan budjetistaan ​​prime-time spotteja eri verkostoissa. Vuonna 2018 Yhdysvaltain 200 parasta mainostajaa käytti yhteensä ennätysmäärän 163 miljardia dollaria mainontaan. Ad Agen vuotuinen Leading National Advertisers -raportti.

Ja toisin kuin uusimmassa elokuvassa, mahdollisuudet päästä tv-mainoskeikkaan ovat paljon todennäköisempiä. Kilpailu on edelleen kovaa, mutta se on ehdottomasti todellinen tapa saada palkkaa mainostamisesta.

Jos haluat ottaa tämän tuottoisan uramahdollisuuden vakavasti, haluat todennäköisesti löytää a valuaine. Myös korkealaatuinen pääkuva on välttämätön – ja tätä varten sinun on palkattava ammattivalokuvaaja. Valitettavasti ystävä, jolla on iPhone, ei leikkaa sinappia!

Voit myös selata online-casting-sivustoja koe-mahdollisuuksiin:

Ja muista, että kun olet koe-esiintymässä näihin kaupallisiin kohteisiin, tee tutkimusta mainostetusta tuotteesta tai palvelusta. Mainoksen koko tarkoitus on edistää ja kasvattaa mainoksen maksavan yrityksen bränditietoisuutta. Joten sinulla on vähän tietoa siitä, mitä he yrittävät myydä, erottaa sinut joukosta.

🔥 Empfohlen:  Ohjelmistointegraatiot: Ohjelmistojen integrointi verkossa

Tämä on yksi mainonnan parhaiten tuottavista mahdollisuuksista. Ja kun saat ensimmäisen suuren mainoksesi, ansioluettelosi kertoo lisää mahdollisuuksista. Kokonaan uusi urapolku voi olla aivan edessäsi.

10. Facebook-mainokset

Omistan pienen ruokayrityksen täällä Isossa-Britanniassa ja olen käyttänyt Facebook-mainoksia jo jonkin aikaa. Ne ovat erittäin tehokkaita oikean yleisön kohdistamisessa ja liiketoiminnan käynnistämisessä ja kysynnän lisäämisessä.

Minun on myönnettävä, kun aloin käyttää Facebook-mainoksia, tuottamani laatu ei ollut hyvä. Mutta kiitos jatkuvasta blogikoulutuksestani suunnittelutyökalujen käytössä Canva ja sosiaalisen median alustojen sisäinen toiminta – mainosteni tehokkuus on parantunut huomattavasti. Tämä tarkoittaa korkeampaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttia ja tekee mainosten näyttämisen arvokkaammaksi.

Mutta ajattele hetki satoja ja tuhansia paikallisia yrityksiä, jotka eivät ole tarpeeksi tekniikkataitoja näyttämään Facebook-mainoksia. Itse asiassa he eivät ehkä ole edes tietoisia alustan tarjoamista mahdollisuuksista ja mahdollisista vaikutuksista, joita sillä voi olla heidän liiketoimintaansa.

Tästä syystä Facebook-mainosten näyttäminen voi olla sinulle erittäin tuottoisa sivutouhu ja loistava tapa saada palkkaa mainostamisesta asiakkaillesi.

Napauta kahdesti ladataksesi ja avaa sitten Video…

Jos olet jo perehtynyt Facebook-mainokset, voit aloittaa heti. Ota yhteyttä paikallisiin yrityksiin, näytä heille, mitä voit tehdä, mitä se voisi tehdä heidän hyväkseen, ja tarjoa palveluitasi.

Tai ehkä haluat oppia Bobby Hoytilta LaptopEmpires tienaa 1 000–1 500 dollaria per asiakas, joka näyttää Facebook-mainoksia pienyrityksille. Hänellä on loistava kurssi, jossa hän opettaa sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää – tutustu FBSideHustle-kurssi.

Ja sinulla voi olla upouusi kannattava sivutourin mainonnassa!

Myy oma mainospaikkasi

Jos omistat liikkeen tai rakennuksen, saatat veloittaa ihmisiä mainostamisesta. Minulla on kiinteässä paikassa sijaitseva elintarvikeliike, joka sijaitsee ensisijaisessa kaupungin keskustassa. Ja minua lähestyvät usein paikalliset yritykset, jotka haluavat mainostaa. Se on melko yksinkertainen menettely saada tämä käyttöön.

Osta vain suhteellisen halpa laajakuvatelevisio ja tarjota näytöllä mainostilaa paikallisille yrityksille. Voit joko perustaa ja maksaa kiinteän maksun ennalta määrätyltä ajalta tai toistuvan kuukausimaksun.

Paikalliset yritykset etsivät aina edullisia tapoja mainostaa palveluitaan ja päästä uusien potentiaalisten asiakkaiden eteen.

Jos tarvitset apua oppimiseen, kuinka tämä voidaan tehdä, tutustu Amazing Creative Business Idea | Täydellinen video-opastus – jossa esitän useimmat vaiheet, joita tarvitaan tämän saattamiseksi liikkeelle. Voit myös muuttaa tämän kannattavaksi kokopäivätyöyritykseksi.

UKK

Mitkä yritykset maksavat minulle mainostamisesta?

Jos haluat saada maksua suoraan yrityksiltä tuotteidensa mainonnasta, sosiaaliseen mediaan vaikuttaminen on loistava tapa.

Miten saan maksun mainonnasta?

On monia tapoja saada palkkaa mainostamisesta, eikä sinun välttämättä tarvitse olla suuren mainostoimiston palveluksessa. Itse asiassa voit ansaita rahaa pakkaamalla autosi, esiintymällä mainoksissa tai jopa lähettämällä Facebook-mainoksia.

Voitko saada rahaa mainoksista autossasi?

Ehdottomasti voit! Tarkista Kääri ja alkaa ansaita kuukausituloja pelkästään autolla ajamisesta!

Voitko ansaita rahaa lähettämällä mainoksia?

Facebook-mainosten lähettäminen on loistava tapa saada palkkaa mainonnasta. Jos haluat oppia tarkalleen, kuinka voit tehdä tämän, tutustu Bobby Hoytin koko kurssiin FBSideHustle-kurssi.

Saa palkkaa mainonnasta