Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 TikTok-trendiä, jotka sinun on tiedettävä vuonna 2023 [Infographic]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 TikTok-trendiä, jotka sinun on tiedettävä vuonna 2023 [Infographic]

Yli kahdella miljardilla sovelluksen latauksella TikTok on varmasti tehnyt mahtavan vaikutuksen sosiaalisen median näyttämöön sen jälkeen, kun se lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2016.

Kun se jatkaa tiensä saavuttamista miljoonien kuluttajien elämään ja sydämiin maailmanlaajuisesti – eikä vain teini-ikäisten – sen kasvu ei osoita pysähtymisen merkkejä.

Se on ehdoton kultakaivos, jolla yritykset voivat tavoittaa ostajia ja olla tekemisissä heidän kanssaan. Joten jos et ole vielä aloittanut markkinointia TikTokissa, nyt on aika rullata.

Tässä artikkelissa sukeltamme kymmeneen tärkeimpään TikTok-trendiin, joista sinun on tiedettävä, ja keskitymme tulevaisuuteen suuntautuviin tuleviin TikTok-trendeihin vuonna 2023. Näin tiedät, mitä tarvitset päästäksesi alkuun – tai jos sinulla on jo TikTok-strategia käytössä, mitä muokata saadaksesi parhaat tulokset.

Mennään asiaan.

1. Brändit ja vaikuttajat omaksuvat TikTokin

Ajattele “vaikuttajia” ja mielesi voi heti siirtyä Instagramiin ja YouTubeen. Mutta vaikuttajamarkkinoinnin nousu viime vuosina on nähty muilla sosiaalisen median alustoilla, erityisesti TikTokissa.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Yhä enemmän vaikuttajat ymmärtävät TikTokin, kaikkien aikojen nopeimmin kasvavan sosiaalisen median verkoston, mahdollisuudet tavoittaa uusia yleisöjä.

Tuoreen vaikutusmarkkinoinnin trendejä käsittelevän raportin mukaan yli kolmanneksen (37 %) vaikuttajista sanoo alkaneensa käyttää TikTokia useammin viimeisen vuoden aikana (Tribe Dynamics, 2021).

TikTokista ei ole vain tullut suositumpi alusta vaikuttajille, vaan myös yritykset alkavat kiinnittää siihen huomiota. Kun yhä useammat yritykset sisällyttävät TikTokin sosiaalisen median markkinointistrategioihinsa, asiantuntijat sanovat, että alustalla alkaa olla tärkeä rooli brändien vaikuttajamarkkinointitaktiikoissa.

Tämä on tällä hetkellä yksi kuumimmista TikTok-trendeistä, ja on mahdollista, että se jatkuu sellaisena koko vuoden 2023 ajan.

tiktok trendit graphic2

Odotettavissa on enemmän sosiaalista kaupankäyntiä TikTokissa vuonna 2023 – yksi nopeimmin nousevista TikTok-trendeistä, jotka olemme tunnistaneet.

Vuoden 2020 lopulla TikTok ilmoitti yhteistyöstä johtavan verkkokauppaalustan Shopifyn kanssa. Mukaan raportteja, yhteistyö helpottaa Shopify-kauppiaiden tavoittavuutta TikTokissa ja auttaa heitä lisäämään myyntiä. Osa aloitteesta sisältää sen, että Shopifyssa toimivat myyjät voivat hallita TikTok-markkinointitoimiaan suoraan Shopify-tileistään.

Asiantuntijat sanovat, että brändit onnistuvat myymään TikTokissa, joka on heidän sisällönsä painopiste täytyy olla viihdyttääenemmän kuin myydä.

Tuore tutkimus TikTokin ostokäyttäytymisestä osoittaa myös, että suurin osa ihmisistä, jotka ostavat jotain TikTokista, eivät käytä alustaa selkeällä ostoaikeella. 71,2 % heistä sanoo ostavansa jotain vain törmättyään siihen selatessaan. 58,2 % käyttää TikTokia ostoinspiraatioon ja 47,9 % käyttää sitä tiedon keräämiseen aiottuja ostoksiaan varten.

tiktok trendit graphic3

Lyhytmuotoiset tanssivideot ja hashtag-haasteet lanseerasivat TikTokin maailman näyttämölle sen alkuvuosina. Vaikka tämäntyyppinen sisältö on edelleen villisti suosittua TikTokerien keskuudessa, tietyt keskustelut ovat alkaneet nousta keskipisteeseen.

Raportin mukaan TikTokin mukaan räätälöity ja toiminnallinen sisältö, onnellisuus ja itsestään huolehtiminen sekä yhteisöt ovat TikTokin suurimpiin trendaaviin aiheisiin vuonna 2023 (TikTok, 2022). Markkinoijana sinun kannattaa muokata TikTok-strategiaasi varmistaaksesi, että se kattaa ja koskettaa näitä tavalla tai toisella.

🔥 Empfohlen:  Kuinka myydä tuotteita Amazonissa

Harkitse tarinoiden ja henkilökohtaisten anekdoottien lisäämistä sisältöösi mainostaessasi tuotetta. “Näytä, älä myy” -menetelmä voi vaikuttaa paljon enemmän.

Suosittelemme myös lisäämään profiiliisi motivoivaa ja merkityksellistä itsehoitoon liittyvää sisältöä, sillä monet TikTokin käyttäjät sanovat, että kohonnut olo motivoi heitä ostamaan.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, jos et ole vielä tehnyt niin, luo yhteisö brändisi ja sen tuotteiden ympärille, olipa se kuinka markkinarako tahansa. Voit tehdä sen julkaisemalla sisältöä, joka opettaa seuraajillesi jotain uutta, tai näyttämällä tuotettasi olevan käytössä jokapäiväisessä toiminnassa – lähestymistapoja, jotka yleensä toimivat hyvin TikTokissa.

4. Lisää videomainoksia tulossa TikTokiin

tiktok trendit graphic4

Kuluttajat viettivät vuonna 2019 lähes seitsemän tuntia viikossa videoiden katseluun verkossa – 59 % enemmän aikaa kuin vain kolme vuotta aiemmin vuonna 2016.

Kun otetaan huomioon kysynnän kasvu, ei ole yllätys, että yritykset ovat tehostaneet videomarkkinointitoimiaan. Viimeisimpien raporttien mukaan videomarkkinointia harjoittavien yritysten määrä on kasvanut vuoden 2016 61 prosentista vuoteen 2016. 85 % vuonna 2020.

Yhdessä TikTokin kanssa, joka lanseerasi “TikTok For Business” -alustan kesällä 2020odotamme videomainosten olevan yksi nousevista TikTok-trendeistä (TechCrunch, 2020).

Lisäksi TikTok tekee kaikkensa rohkaistakseen ja auttaakseen brändejä mainostamaan alustallaan. Se käynnistää uuden verkko-oppimiskeskuksen, jossa on oppaita, resursseja ja vinkkejä videomainosten näyttämiseen TikTokissa – periaatteessa kaikkea ja kaikkea, mitä yritys tarvitsee menestyäkseen videomarkkinoinnin avulla alustallaan.

Jos aiot tosissasi menestyä TikTokissa, tämä on ehdottomasti yksi vuoden 2023 suosituimmista TikTok-trendeistä.

tiktok trendit graphic5

Kaikkia sosiaalisen median alustoja ei ole tehty tasa-arvoisiksi. Twitter on suosittu käyttäjien keskuudessa, jotka haluavat pysyä ajan tasalla uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista, LinkedIn on tehty ammattiverkostolle ja monet käyttävät Pinterestiä uusien tuotemerkkien ja tuotteiden löytämiseen.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Entä TikTok?

Kuten käy ilmi, se on melko synonyymi hauskuudelle ja viihteelle. Tutkimukset osoittavat, että lähes neljä viidestä (79,8 %) TikTokereista sanoo käyttävänsä alustaa “hauskan tai viihdyttävän sisällön etsimiseen” (DataReportal, 2023).

Jotta saisi jonkinlaisen näkökulman TikTokin hallitsevaan asemaan viihteen lähteenä, Instagramia ja Facebookia käyttävien käyttäjien prosenttiosuus sijoittui myös suosituimmat sosiaalisen median alustatsamassa tarkoituksessa on 61,8 % ja 54,2 %.

Kaikki TikTokerit eivät kuitenkaan ole sovelluksessa vain viihdyttävän sisällön vuoksi. Yli kolmasosa (38,2 %) sanoo käyttävänsä sitä tuotemerkkien ja tuotteiden seuraamiseen tai tutkimiseen. Koska TikTokin käyttäjien määrän maailmanlaajuisesti odotetaan olevan tänä vuonna lähes 835 miljoonaa, se on varmasti alusta, johon brändien on keskitettävä markkinointinsa.

6. Remixing on uusi käyttäjien luoma sisältö

tiktok trendit graphic6

User-generated content (UGC) ei todellakaan ole uusi ilmiö. Mutta TikTokin avulla käyttäjillä on nyt uusia tapoja jazzilla tätä sisältöä, joka tunnetaan myös nimellä “remiksaus” – ja he rakastavat sitä.

Määritelty “taiteena ottaa olemassa olevia muotoja, malleja tai ideoita ja luoda niitä uudelleen ilmaisemaan käyttäjän omaa persoonallisuutta tai ideoita”. remiksaus on kasvattanut suosiotaan viime kuukausina ja erityisesti TikTokissa (Talkwalker, 2020).

TikTokin sisäänrakennettujen muokkausominaisuuksien ja työkalujen ansiosta käyttäjät voivat olla paljon luovempia tuottamansa sisällön kanssa. Musiikin lisääminen heidän videoihinsa on vain ensimmäinen ja perusaskel. TikTok tarjoaa myös AR-tehosteita sisällöntuottajille, jotka voivat lisätä interaktiivisia ja mukaansatempaavia visuaalisia erikoistehosteita videoihinsa.

🔥 Empfohlen:  25 paikkaa, jotka palkkaavat 14- ja 15-vuotiaita

Raportit osoittavat, että maininnat TikTokin kaltaisiin alustoihin linkitetystä remiksauksesta lisääntyivät COVID-19-sulkutilanteen aikana. Koska koronavirusrajoitukset pitivät ihmisiä sisätiloissa, heidän piti olla luovempia fyysisten rajoitustensa ja rajoitustensa kanssa. Kirjoita: remiksaus.

Asiantuntijat arvioivat, että tämä on vasta alkua tälle TikTok-trendille ja odottavat sen kasvavan entisestään vuonna 2023.

7. TikTok: Nuoren aikuisen Google

tiktok trendit graphic7

Google, maailman suurin hakukone, on pitkään käyttänyt nimeään verbinä, mikä korostaa sen ylivaltaa internetin käyttäjien keskuudessa. (“Googlettakaapa hyviä ravintolasuosituksia alueella.”)

Mutta on mahdollista, että sen hallitseva asema alkaa joutua haasteeseen.

Mukaan a tuore raportti, lähes 40 % 18–24-vuotiaista nuorista aikuisista luopuu Googlesta ja etsii TikTokin kaltaisia ​​alustoja (TechCrunch, 2022). Tämä tarkoittaa, että tälle käyttäjäryhmälle oletusalusta, johon he tarvitsevat vastauksia, ei ole Google, vaan TikTok.

TikTokin luonne tarkoittaa myös sitä, että nämä käyttäjät tekevät hakuja uusilla ja kekseliäisillä tavoilla alustalla, suosien usein visuaalista sisältöä, jonka kanssa he voivat resonoida ja ymmärtää.

tiktok trendit graphic8

Odota, että yksi kuumimmista TikTokin trendeistä on uuden musiikin ja äänien edistäminen vuonna 2023.

Tuore tutkimus osoittaa, että TikTokin äänikokemus on avainasemassa alustasta nauttimisessa. Jopa 88 % TikTokereista sanoo, että TikTok-videossa käytetty ääni tai musiikki on olennaista, eikä videolla olisi mitään järkeä ilman sitä.

Ei siinä kaikki. Lähes kolme neljästä (73 %) TikTokin käyttäjistä sanovat pysähtyvänsä ja katsomaan TikTok-mainoksia, joissa on ääni. Tämä luku on huomattavasti korkeampi kuin muilla sosiaalisen median alustoilla (TikTok, 2021).

Tämä tarkoittaa, että menestyäkseen TikTokissa brändien on priorisoitava ääni sisältönsä painopisteenä. Nykyään monet TikTok-videot leviävät viruksena niissä käytettyjen äänien tai musiikin omaperäisyyden vuoksi.

Jatkossa on hyvin todennäköistä, että tulemme näkemään enemmän yrityksiä, jotka käyttävät ainutlaatuisia ääniä TikTok-sisällössään mainostaakseen brändiään. Yhtenä suurimmista TikTok-trendeistä vuonna 2023, se tarjoaa myös yrityksille uusia mahdollisuuksia tavoittaa käyttämättömiä yleisöjä ja päästä uusien silmien eteen.

tiktok trendit graphic9

Lyhyestä sisällöstään tunnettu TikTok ei ehkä ole samanlainen kuin televisio-ohjelmat perinteisellä tavalla, jonka useimmat meistä tietävät TV-ohjelmien olevan. Mutta se, missä se voi vetää yhtäläisyyksiä, on uuden sisällön johdonmukaisuus ja säännöllisyys, aivan kuten tulevat TV-jaksot (Influencer Marketing Hub, 2020).

Koska suurin osa TikTok-sisällöstä löytyy hashtagejen kautta, sen käyttäjillä on suora tie uuteen sisältöön, joka on julkaistu ja merkitty samalla hashtagilla, ja he tietävät, miten siihen pääsee käsiksi. Tämä toimii samalla tavalla kuin television katsojat siirtyisivät samaan kanavaan samaan aikaan joka viikko uutta TV-sarjan jaksoa varten.

Analyytikot sanovat, että tällainen lähestymistapa tekee ihmeitä brändeille, koska se auttaa houkuttelemaan käyttäjiä ja jättämään heidät haluamaan enemmän. Tämän odotetaan jatkuvan vuonna 2023 ja mahdollisesti sen jälkeenkin.

10. Anna brändillesi identiteetti

tiktok trendit graphic10

TikTok on ylpeä aidosta ja aidosta sisällöstä. Itse asiassa TikTok-markkinoinnin asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että aitous on tapa saavuttaa menestystä TikTokissa, ja siihen TikTok-yleisöt todella liittyvät.

🔥 Empfohlen:  10 blogitilastoa, jotka sinun on tiedettävä vuonna 2023 [Infographic]

Juuri tästä syystä sisältö, kuten “kulissien takana” -videot, on toiminut niin hyvin brändeillä TikTokissa. Se tarjoaa katsojille aidon kuvan brändin sisällöstä, sen takana olevista ihmisistä ja tavallaan suodattamattoman, suoran kuvan brändin identiteetistä.

Analyytikot sanovat, että tällainen sisältö on erityisen houkutteleva nuoremmalle, Z-sukupolvelle, joka on hallitseva voima TikTokissa (Influencer Marketing Hub, 2020).

Raa’an ja aidon sisällön julkaiseminen on yksi suurimmista TikTok-trendeistä, joita on koskaan ollut (ellei suurin), ja se on varmasti huomionarvoinen asia vuoden 2023 TikTok-strategiassasi.

Johtopäätös

Siinä se on: 10 parasta TikTok-trendiä, jotka todennäköisesti jatkuvat vuonna 2023 ja sen jälkeen.

800 miljoonan TikTok-käyttäjän ja kasvun ansiosta TikTokissa on niin paljon hyödynnettävää. Mutta yksi asia on olla alustalla ja julkaista sisältöä säännöllisesti, ja aivan toinen pallopeli hypätä ja hyödyntää TikTok-trendejä kasvattaaksesi liiketoimintaasi.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Toivomme, että tämä erittely näistä TikTok-trendeistä on auttanut sosiaalisen median ja brändistrategiasi kannalta.

Tiedätkö muista nousevista TikTok-trendeistä, joista yritysten ja markkinoijien tulisi tietää? Jätä meille kommentti alle!

tiktok-trendit täynnä infografia

Tässä on yhteenveto TikTok-trendeistä, jotka sinun on tiedettävä vuonna 2023:

  1. Lisää brändejä ja vaikuttajia alkaa käyttää TikTokia markkinointialustana (Tribe Dynamics, 2021).
  2. TikTokista tulee sosiaalinen alusta uusille ostostrendeille. (eMarketer, 2022).
  3. Räätälöinti, onnellisuus ja itsestä huolehtiminen sekä yhteisöt ovat TikTokin suurimpia trendejä vuonna 2023 (TikTok, 2022).
  4. Videomarkkinoinnin nousu ja TikTokin käyttöönoton TikTok for Business -alustan ansiosta käyttäjät voivat odottaa näkevänsä enemmän videomainoksia TikTokissa vuonna 2023 (TechCrunch, 2020).
  5. Lähes 80 % ihmisistä käy TikTokissa etsimässä hauskaa tai viihdyttävää sisältöä (DataReportal, 2023).
  6. TikTokin tehokkaiden sisäänrakennettujen muokkausominaisuuksien ja työkalujen ansiosta yhä useammat käyttäjät miksaavat TikTok-sisältöään uudelleen (Talkwalker, 2020).
  7. Kaksi viidestä nuoresta aikuisesta kääntyy TikTokin puoleen saadakseen vastauksia ja suosituksia Googlen sijaan (TechCrunch, 2022).
  8. 88 % TikTokin käyttäjistä sanoi, että ääni on välttämätön TikTok-kokemukselle. (TikTok, 2021).
  9. TikTokilla on mahdollisuus saada käyttäjät tuntemaan, että he katsovat TV-ohjelmia, ja tämä jatkuu vuoteen 2021 (Influencer Marketing Hub, 2020).
  10. Aidon ja autenttisen brändisisällön julkaiseminen on ja tulee jatkossakin olemaan markkinoinnin menestyksen pilari TikTokissa (Influencer Marketing Hub, 2020).

Haluatko oppia lisää?

Onko jotain muuta, jonka haluaisit tietää TikTok-trendeistä ja haluatko sisällyttää tähän artikkeliin? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Table of Contents