Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 Twitter-tilastoa jokaisen markkinoijan tulisi tietää vuonna 2023 [Infographic]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 Twitter-tilastoa jokaisen markkinoijan tulisi tietää vuonna 2023 [Infographic]

Jos olet vasta aloittamassa verkkokauppahankettasi, sosiaalinen media on keino, jonka haluat sisällyttää osaksi markkinointistrategiaasi.

Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat… nämä ovat kanavia, jotka tarjoavat kultakaivoksen mahdollisuuksia, joilla on valtava potentiaali lisätä brändisi kattavuutta ja tunnettuutta.

Sosiaalisen median alustoista Twitter-markkinointi voi olla erityisen monimutkaista sen lyhyen elinkaaren ja haastavan merkkirajan vuoksi.

Ymmärtääksesi kuinka optimoida Twitter-strategiasi parhaiten, sinun on ensin hankittava tärkeimmät Twitter-tilastot, jotka vastaavat esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin:

 • Kuinka moni käyttää Twitteriä?
 • Kuinka suosittu Twitter on kuluttajien keskuudessa?
 • Mitä Twitter-demografioita on otettava huomioon?

Älä huoli. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle 10 Twitter-tilastoa, jotka on otettava huomioon verkkokauppabrändisi sosiaalisen median markkinointistrategiassa.

Lisätietoja Twitter-tilin hallitsemisesta on osoitteessa tämä lopullinen Twitter-opas liiketoiminnan menestykselle.

Sukeltakaamme sisään!

1. Twitter-käyttäjien määrä

Yksi ensimmäisistä kysymyksistä, joka tulee mieleen, kun harkitset Twitterin käyttöä liiketoiminnan menestykseen, on luultavasti: kuinka moni käyttää Twitteriä?

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Asiantuntijoiden viimeaikaisten arvioiden mukaan Twitterissä on 353,9 miljoonaa kuukausittaista aktiivista käyttäjää vuonna 2023 (eMarketer, 2022). Tämä on 3,9 % vähemmän kuin vuosi sitten, ja se on 9,4 % sosiaalisen median käyttäjien kokonaismäärästä maailmanlaajuisesti.

Jakamalla sitä edelleen, näemme, että se on alhaisin luku kolmeen vuoteen, ja Twitter-käyttäjien määrä on laskenut ensimmäistä kertaa vähintään neljään vuoteen. Alustan käyttäjien vähenemisen odotetaan jatkuvan myös vuonna 2024, ja se supistuu 5,1 prosenttia 335,7 miljoonaan.

Pudotusta huolimatta Twitterin käyttäjäkunta on edelleen miljoonia, ja näillä luvuilla ei pitäisi olla yllättävää, että Twitter on yksi kuluttajien suosikki sosiaalisen median alustoista maailmassa. Ja vaikka se saattaa silti haalistua verrattuna Facebookin 3 miljardin aktiivisen käyttäjän tilastoon, ei ole epäilystäkään siitä, että Twitterin kattavuus kaikissa markkinointikampanjoissa on edelleen valtava.

2. Twitterin väestötiedot: Ikä

twitter-tilastot graphic2

Instagram, TikTok ja Snapchat ovat saattaneet napata nuoren väestörakenteen, mutta Twitterillä on oma ainutlaatuinen joukko, johon vedota.

Noin kuusi kymmenestä (59,2 %) Twitterin käyttäjästä maailmanlaajuisesti ovat 25-49-vuotiaita (Tilasto, 2021). Tämä maalaa melko selkeän kuvan Twitterin vetovoimasta yleisölle, joka on kypsempi kuin Snapchatin ja Instagramin.

Vaikka Twitter saattaa olla laajemmin käytössä vanhempien aikuisten keskuudessa, se ei tarkoita, että se olisi epäsuosittu nuorempien keskuudessa. Itse asiassa 17,1 % Twitterin käyttäjistä (eli noin joka kuudes heistä) on 18–24-vuotiaita. Jopa jotkut nuoret teini-ikäiset käyttävät alustaa – noin 6,6 % Twitterin maailmanlaajuisesta käyttäjäkunnasta on 13–17-vuotiaita. vanha. Loput noin 17 % ovat yli 50-vuotiaita käyttäjiä.

🔥 Empfohlen:  Luoda sisältöä, joka tyydyttää hakutarkoituksen ja vastaa asiakkaiden tarpeisiin

3. Twitterin väestötiedot: Sukupuoli

Twitter-tilastot graphic3

Globaalin sukupuolidemografian suhteen Twitter on paljon suositumpi miesten kuin naisten keskuudessa. 71,2 % Twitterin käyttäjistä maailmanlaajuisesti on miehiä, kun naisista vain 28,8 % (DataReportal, 2022), mikä tekee miesten ja naisten suhteeksi 2,5:1.

Tämä heijastaa myös Twitter-käyttäjien sukupuolidemografiaa Yhdysvalloissa, mutta pienemmällä marginaalilla. Twitterin demografiset tiedot Yhdysvalloissa 61,6 % on miehiäkun naisia ​​on 38,4 prosenttia.

Tässä on toinen mielenkiintoinen tilasto pohdittavaksi Twitter-kampanjoita rakennettaessa: tutkimukset ovat osoittaneet sen naiset ovat enemmän vuorovaikutuksessa tuotemerkkien kanssa sosiaalisessa mediassa kuin miehet. Erityisesti naispuoliset sosiaalisen median käyttäjät ovat yleensä yhteydessä ihmisiin sosiaalisen median viestinnän kautta, kun taas miehet omaksuvat passiivisemman lähestymistavan.

4. Keskimääräinen Twitterissä käytetty aika

Twitter-tilastot graphic4

Amerikkalaisten kuluttajien keskimääräinen Twitterissä viettämä aika on 34,1 minuuttia päivässä vuonna 2023 (eMarketer, 2023). Tämä on enemmän kuin kilpailijat Snapchat, Instagram ja Facebook, joissa keskimääräinen sosiaalisen median käyttäjä viettää hieman yli puoli tuntia päivässä.

Se on kuitenkin edelleen ujo kuluttajien TikTokissa ja YouTubessa viettämästä ajasta, joka on vastaavasti 55,8 minuuttia ja 47,5 minuuttia.

Yksi Twitterin suosituimmista käyttötavoista on tuoreiden uutisten välittäminen. Itse asiassa toimittajat muodostavat merkittävän osan kaikista Twitterin vahvistetuista tileistä. Tweettien muodossa olevat pienet uutiset mahdollistavat helpon ja nopean kulutuksen.

Twitterissä vietetyn ajan osalta on myös hyödyllistä tietää, mikä on paras aika ja päivä julkaista Twitterissä. Viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että tämä tapahtuu tiistaisin ja keskiviikkoisin aamuisin.

5. Twitter App Store -lataukset

Twitterin tilastografiikka5

Siellä oli 11,7 miljoonaa Twitter-sovelluksen latausta App Storesta vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä – 3,6 %:n vuosikasvu (Sensor Tower, 2019).

Se oli myös Twitterin korkein sovelluskaupan latausten määrä neljännesvuosittain sitten vuoden 2015.

Mutta kasvusta huolimatta Twitter-sovellus on kymmenen eniten ladattujen iOS-sovellusten listan ulkopuolella. Se on listalla 16. sijalla melko kaukana tärkeimmistä kilpailijoistaan ​​- Instagramista, Facebookista ja Snapchatista. Muuten, katso täältä saadaksesi lisää tykkäyksiä tällä huippulistalla Instagramin hashtagit.

Sovelluksella ei mene liian hyvin myöskään Google Play -kaupassa, vaikka se ei olekaan 20 parhaan joukossa.

6. Twitterin suosio B2B-markkinoijien keskuudessa

twitter-tilastot graphic6

Jos tarvitset lisää Twitter-tilastoja vakuuttaaksesi sinut alustan mahdollisuuksista, tässä on toinen.

67 % kaikista B2B-yrityksistä käyttää Twitteriä digitaalisen markkinoinnin työkaluna (Statista, 2018). Ja kun otetaan huomioon aktiivisten Twitter-käyttäjien määrä, tämän luvun ei todellakaan pitäisi tulla yllätyksenä.

Sosiaalinen media on luonut mahdollisuuden olla henkilökohtaisesti tekemisissä kuluttajien kanssa. Niin paljon, että brändin ja asiakkaan välinen suhde on muuttunut yksisuuntaisesta kaksisuuntaiseksi ja jopa monisuuntaiseksi.

🔥 Empfohlen:  Estate Dekhon menestystarina: Kiinteistöalan vallankumous asiakaslähtöisellä innovaatiolla

Toisin sanoen brändiviestintä ei ole enää yksinkertaista yksipuolista keskustelua, jossa kuluttajat vain kuuntelevat. Heillä on nyt hyvät valmiudet reagoida, vastata ja olla vuorovaikutuksessa paitsi brändien ja heidän viestiensä kanssa, myös muiden kuluttajien kanssa, jotka myös kiinnostavat.

Brändeille on kuitenkin tullut yhä tärkeämpää olla läsnä Twitterissä, mutta myös interaktiivisia ja kiinnostavia.

Itse asiassa, 77% Twitterin käyttäjistä saavat paremman kuvan brändistä, kun he vastaavat twiittiin. Ja kuusi kymmenestä käyttäjästä odottaa brändin vastaavan kaikkiin asiakaspalvelupyyntöihin tunnin sisällä.

Tutustu oppaaseemme Twitter-analytiikan avulla sitoutumisen parantamiseen.

7. Tweets Tilastot

twitter-tilastot graphic7

Harkitse seuraavia Twitter-tilastoja:

 • Puoli miljardia twiittiä lähetetään joka päivä (Maininta, 2018).
 • Se vastaa 5 787 twiittiä sekunnissa.
 • Keskimääräinen Twitter-käyttäjä seuraa vain viittä brändiä.

Markkinointi Twitterissä ei tule olemaan kävelyä puistossa, kun otetaan huomioon kova kilpailu. Mutta se ei tarkoita, etteikö se olisi mahdollista.

Kun käynnistät sosiaalisen median markkinointisuunnitelman, pidä mielessä nämä Twitter-tilastot. Tarkemmin sanottuna, mieti ihanteellisia aikoja tweetille saavuttaaksesi avainmarkkinasi.

Kokeile twiittiaikatauluasi ja analysoi twiittien tilastot määrittääksesi, mikä on paras aika lähettää twiitti.

Sosiaalisen median työkalut, kuten Buffer ja Hootsuite, voivat auttaa ajoittamaan ja analysoimaan tviittejäsi selvittääkseen parhaat ajat tavoittaa kohdeyleisösi.

8. Twitterin suosio Yhdysvalloissa

twitter-tilastot graphic8

Suurin osa Twitterin käyttäjistä tulee Yhdysvalloista, ja niillä on lähes 65 miljoonaa tiliä. Tämän jälkeen tulevat Japani ja Brasilia 51,8 miljoonalla ja 16,6 miljoonalla. Se on myös yksi viidestä suosituimmasta sosiaalisen median sivustosta Yhdysvalloissa, ja sitä käyttää yli kaksi viidestä aikuisesta (DataReportal, 2023). Tämä asettaa sen muiden kilpailevien suosittujen verkkojen, kuten Snapchatin, Pinterestin ja Redditin, edelle.

Itse asiassa puolet 10 seuratuimmasta Twitter-tilistä on kotoisin ilmaisuuksien maasta. Näitä ovat Katy Perryn, Barack Obaman ja Taylor Swiftin tilit. Jos mietit, Twitter on 17. sijalla hieman yli 65 miljoonalla seuraajalla.

Tutustu oppaaseemme siitä, kuinka voit saada lisää Twitter-seuraajia.

9. Eniten käytetyt emojit twiitteissä

Twitter-tilastot graphic9

Yli 3 000 emojista, jotka tällä hetkellä kuuluvat Unicode-standardiin, “Face With Tears of Joy” -emoji on Twitterin suosituin ja sitä on käytetty yli kaksi miljardia kertaa (Emojitracker, 2019).

Iso hymiö, jossa kyyneleet tihkuu virnistelevien silmien sivuilta, 😂 on “käytetään näyttämään jotain hauskaa tai miellyttävää”.

Ja sikäli kuin Twitterin tilastot osoittavat, kolme neljästä emojista twiittasi ovat positiivisia, sillä ilon tilaa heijastavia viestejä tviitataan enemmän kuin surullisia, vihaisia, pelokkaita ja inhottuja.

Ei ole yllättävää, että tviitattujen positiivisten emojien määrä kasvaa viikonloppua kohti.

🔥 Empfohlen:  Galaxy Z Flip 5 saattaa saada ominaisuuden, jota emme ole koskaan ennen nähneet

77,7 % hymiöistä käytettiin perjantaisin ja lauantaisin heijastavat positiivista tilaa – 1,9 % korkeampi kuin mikään muu päivä.

10. Twitterin vaikutus kulutustottumuksiin

Twitter-tilastot graphic10

Jos jotkin yllä mainituista Twitter-tilastoista eivät vieläkään ole tarpeeksi vakuuttavia kampanjan käynnistämiseen, miten tämä kallistaa vaakaa: neljä kymmenestä Twitter-käyttäjästä teki ostoksen törmättyään siihen sosiaalisen median alustalla (Digital Marketing Institue, 2019).

Tämä kuvastaa hyvin sosiaalisen median kasvavaa vaikutusta kuluttajien ostotottumuksiin ja korostaa, kuinka tärkeää on, että brändit ovat läsnä sosiaalisessa mediassa.

Brändin saaminen mukaan Twitteriin tarkoittaa kuitenkin muutakin kuin vain interaktiivisuutta ja kiinnostavuutta. Myös sosiaalisen median vaikuttajien voima on otettava huomioon.

Twitterin mukaan käyttäjien ostoaikeet yli viisinkertaistuivat kun olivat alttiina sekä vaikuttajien että brändien twiiteille, kun taas vain bränditviiteillä 2,7 kertaa.

Twitter-kampanjoihin osallistumisesta vaikuttajien kanssa on selvää hyötyä yrityksellesi, ja sinun kannattaa aloittaa sopivien vaikuttajien etsiminen mahdollisimman pian.

Johtopäätös

Jos sinulla on vain yksi poiminta näistä Twitter-tilastoista, olkoon, että se on yksi tärkeimmistä sosiaalisen median sivustoista, jonka tulisi olla osa brändistrategiaasi.

Yli 350 miljoonalla aktiivisella käyttäjällä on valtava joukko kuluttajia, joihin voit ottaa yhteyttä ja olla tekemisissä. Joten jos et vielä ole siellä, verkkokauppayrityksesi voi hävitä, koska kilpailijasi ovat todennäköisesti jo siellä.

twitter tilastot koko grafiikka

Yhteenveto: Twitter-tilastot

Tässä on yhteenveto Twitter-tilastoista, jotka sinun on tiedettävä vuonna 2023:

 1. Twitterissä on 353,9 miljoonaa kuukausittaista aktiivista käyttäjää vuonna 2023.
 2. 59,2 % Twitterin käyttäjistä ympäri maailmaa on 25–49-vuotiaita.
 3. Twitterin naisten ja miesten käyttäjien suhde on noin kaksi: viisi: 28,8 % naisia ​​ja 71,2 % miehiä.
 4. Amerikkalaiset aikuiset viettävät Twitterissä keskimäärin 34,1 minuuttia päivässä.
 5. Twitteriä ladattiin App Storesta 11,7 miljoonaa vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä.
 6. 75 % B2B-yrityksistä markkinoi tuotteitaan ja/tai palveluitaan Twitterissä.
 7. 500 miljoonaa twiittiä lähetetään päivässä.
 8. 42,3 % yhdysvaltalaisista kuluttajista käyttää Twitteriä vähintään kerran kuukaudessa.
 9. “Face With Tears of Joy” -emoji on Twitterin suosituin emoji, ja sitä on käytetty yli 2 miljardia kertaa.
 10. 40 % Twitterin käyttäjistä teki ostoksen nähtyään sen Twitterissä.

Haluatko oppia lisää?