Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 työpaikkaa, jotka ovat pitkään poissa 10 vuodessa – Vältä näitä ammatteja, joita tekoäly valtaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 työpaikkaa, jotka ovat pitkään poissa 10 vuodessa – Vältä näitä ammatteja, joita tekoäly valtaa

Teknologian kehittyessä tekoälyn (AI) käyttö yleistyy useilla toimialoilla. Tekoälyn nousu on avannut monia uusia mahdollisuuksia, mutta se on myös herättänyt huolta työpaikkojen turvallisuudesta. Monet ennen ihmisten tekemät työt ovat nyt automatisoitumassa, ja on todennäköistä, että tulevaisuudessa tekoäly korvaa enemmän työpaikkoja.

Robotit ovat tulossa

Pyysin ChatGPT:tä antamaan minulle kymmenen parasta työpaikkaa, jotka korvattaisiin tekoälyllä ensin, ja se kirjoitti mielellään luettelon. Vaikka jotkut työt eivät ole yllättäviä, koska ne voidaan helposti automatisoida, jotkut vaikuttavat hieman venyviltä. Siitä huolimatta ChatGPT luottaa kykyynsä tulla työsi jälkeen.

Puhelinmyyjät

Puhelinmarkkinointi on työ, johon kuuluu myyntipuheluiden soittaminen potentiaalisille asiakkaille. Tekoälyn nousun myötä telemarkkinointityöt ovat kuitenkin vanhentumassa yhä enemmän. Tekoälyllä toimivat chatbotit voivat nyt käsitellä asiakkaiden tiedusteluja ja jopa tehdä myyntiä yritysten puolesta.

Suosittua luettavaa: Elon Musk asuntokuplasta: “He kaivoivat omia hautojaan”

Tiedonsyöttövirkailijat

Tiedonsyöttövirkailijat ovat vastuussa tietojen syöttämisestä tietokonejärjestelmiin. Optisen merkintunnistustekniikan (OCR) kehityksen ansiosta tekoäly voi nyt kuitenkin automatisoida tämän tehtävän. Tekoälyllä toimiva OCR-tekniikka voi lukea käsinkirjoitusta ja muuntaa sen digitaaliseksi tekstiksi, mikä tekee tiedonsyöttövirkailijoista tarpeettomia.

Suosittua luettavaa: Tarkista lompakostasi nämä 1 dollarin setelit – ne voivat olla jopa 150 000 dollarin arvoisia

Kirjanpitäjät

Kirjanpitäjät ovat vastuussa talouskirjanpidosta ja tilien tasapainottamisesta. Tekoälypohjaisten kirjanpitoohjelmistojen nousun myötä kirjanpitotöiden kysyntä vähenee kuitenkin. Tekoälypohjainen kirjanpitoohjelmisto voi automaattisesti täsmäyttää tilit, seurata kuluja ja luoda talousraportteja.

Suosittua luettavaa: Ivanka Trumpin nettovarallisuus on järkyttävää, mutta kuinka hän ansaitsi sen, on vielä yllättävämpää

Vastaanottovirkailijat

Vastaanottovirkailijat ovat vastuussa vierailijoiden tervehtimisestä, puheluihin vastaamisesta ja puheluiden ohjaamisesta. Tekoälyllä toimivien virtuaaliassistenttien lisääntyessä vastaanottovirkailijan työt ovat kuitenkin yhä tarpeettomampia. Tekoälyllä toimivat virtuaaliassistentit voivat hoitaa kaikki nämä tehtävät ja paljon muuta.

🔥 Empfohlen:  Piirrä läikkynyt maaliämpäri Illustratorissa

Suosittua luettavaa: 31 helppoa tapaa saada ilmaista PayPal-rahaa nopeasti [in 2023]

Oikolukijat

Oikolukijat ovat vastuussa asiakirjojen kielioppi-, välimerkki- ja oikeinkirjoitusvirheiden tarkistamisesta. Luonnollisen kielen käsittelytekniikan (NLP) kehityksen myötä tekoälypohjaiset ohjelmistot voivat nyt kuitenkin suorittaa tämän tehtävän tarkemmin ja tehokkaammin kuin ihmiset.

Suosittua luettavaa: 11 parhaiten palkattua työtä ilman kokemusta

Pankkien laskurit

Pankkikassat vastaavat käteismaksujen hoitamisesta ja asiakaspalvelusta. Mobiilipankkitoiminnan ja tekoälypohjaisten chatbottien lisääntyessä pankkien kassavirkailijat ovat kuitenkin yhä tarpeettomampia. Mobiilipankin avulla asiakkaat voivat hoitaa tapahtumat itse, kun taas tekoälypohjaiset chatbotit voivat käsitellä asiakkaiden tiedusteluja.

Suosittua luettavaa: 14 korkeapalkkaista työtä, joita kukaan ei todellakaan halua tehdä

Matkatoimistot

Matkatoimistot vastaavat asiakkaiden matkajärjestelyjen suunnittelusta ja varaamisesta. Verkkomatkanvarausalustojen ja tekoälyllä toimivien matkatoimistojen lisääntyessä matkatoimistojen työpaikkojen kysyntä vähenee kuitenkin. Tekoälyllä toimivat matkatoimistot voivat hoitaa kaikki ne tehtävät, joita ihmismatkatoimisto voi, ja tehdä ne tehokkaammin.

Suosittua luettavaa: 20 yllättävää työtä, joista maksetaan yli 100 000 dollaria vuodessa

Tehdastyöntekijät

Tehdastyöntekijät ovat vastuussa tuotteiden kokoamisesta kokoonpanolinjoilla. Robotiikan ja automaation nousun myötä tehdastyöntekijöiden työpaikat kuitenkin automatisoituvat yhä enemmän. Robotit voivat työskennellä ympäri vuorokauden ilman taukoja, mikä tekee niistä tehokkaampia kuin ihmistyöntekijät.

Suosittua luettavaa: 27 helppoa tapaa ansaita 20 dollaria nopeasti (saa 20 dollaria heti)

Asiakaspalvelun edustajat

Asiakaspalvelun edustajat vastaavat asiakkaiden tiedustelujen ja reklamaatioiden käsittelystä. Tekoälyllä toimivien chatbottien yleistyessä asiakaspalveluedustajien työpaikat ovat kuitenkin yhä tarpeettomampia. Tekoälyllä toimivat chatbotit voivat käsitellä asiakkaiden tiedusteluja ja valituksia 24/7, mikä tekee niistä tehokkaampia kuin ihmistyöntekijät.

Suosittua luettavaa: 23 rahaa tienaavaa sovellusta, jotka maksavat vain rekisteröitymisestä

Kuljettajat

Kuljettajat ovat vastuussa ihmisten ja tavaroiden kuljettamisesta paikasta toiseen. Itseohjautuvien ajoneuvojen lisääntyessä kuljettajien työt kuitenkin automatisoituvat yhä enemmän. Autonomiset ajoneuvot voivat ajaa itse, mikä tekee niistä tehokkaampia ja turvallisempia kuin ihmiskuljettajat.

🔥 Empfohlen:  Mitä ovat kanoniset linkit ja miksi sinun pitäisi kanonisoida URL-osoite

Suosittua luettavaa: 33 parasta sivutyötä kotoa ansaitaksesi lisää rahaa

Ota haltuun robottipäällikkömme

ChatGPT on ennustettavasti optimistinen tekoälyn hallitsemaan tulevaisuuteen. ChatGPT:n mukaan “Tekoälyn nousu on tuonut monia etuja, mutta se on myös herättänyt huolta työpaikkojen turvallisuudesta. Kuten olemme nähneet tässä artikkelissa, monet työpaikat ovat vaarassa korvata tekoälyllä.”

Se päättyi avuliaiseen muistutukseen kaikista “uusista työpaikoista”, joita luodaan. ”Vaikka tämä voi johtaa työpaikkojen menetykseen tietyillä toimialoilla, on tärkeää muistaa, että tekoäly luo myös uusia työmahdollisuuksia. Yksilöiden ja yritysten on sopeuduttava näihin muutoksiin ja löydettävä tapoja menestyä uudessa teknologiaympäristössä. Kiitos ChatGPT!

LISÄÄ VARKASNIKKELI – 47 YLLÄTTÄVÄÄ TAPAA TIEDOTTAA 1 000 DOLLARIA KUUKAUSIASSA

Voisitko käyttää ylimääräistä 1 000 dollaria kuukaudessa? Tässä on 47 realistista ideaa, joita et ehkä ole ennen harkinnut budjettisi tasapainottamiseksi.

47 Yllättävää tapaa ansaita 1 000 DOLLARIA KUUKAUDESSA

BOOMERS JAKOI 10 ASIA, MILLENNIALIT JA GEN Z EI KOSKAAN YMMÄRTÄ

Yhteiskunta on muuttunut dramaattisesti viimeisten vuosikymmenten aikana. Nuorin sukupolvi ei edes muista aikaa ennen älypuhelimia.

Viime aikoina vanhemmat sukupolvet jakoivat ajatuksiaan asioista, joita nykynuoret eivät koskaan ymmärtäisi, ja heidän kommentit olivat vähintäänkin silmiä avaavia.

BOOMERS JAKOI 10 ASIA, MILLENNIALIT JA GEN Z EI KOSKAAN YMMÄRTÄ

14 KORKEAKPALKATTA TYÖTÄ, JOITA KUKAAN EI OIKEASTI HALU TEHDÄ

Ihmiset välttävät tiettyjä korkeapalkkaisia ​​ammatteja, kuten ruttoa, vaikka ne tarjoavat erinomaisia ​​palkkoja ja etuja. Miksi niin? Tässä on joitain töitä, jotka eivät ole niin suosittuja kuin luulisi.

14 KORKEAKPALKATTA TYÖTÄ, JOITA KUKAAN EI OIKEASTI HALU TEHDÄ

Vaikka yhteiskunta on edistynyt joillakin alueilla, monet asiat olivat menneisyydessä vain paremmin. Tässä on 10 asiaa, joita emme toivoisi kadonneen “edistyksen” nimissä.

Yhteiskuntamme rappeutuminen: 10 ikuisesti kadonnutta asiaa, jotka olivat kerran mahtavia

🔥 Empfohlen:  Mikä tekee verkkokauppasivustoista luotettavia?

17 ELÄKEVIRHETÄ VÄLTETTÄVISSÄ MILLIN KÄYTTÖÖN

Halusimme tietää joitakin suurimmista eläkkeelle siirtymisvirheistä, joita ihmiset tekevät talousasiantuntijoiden mukaan. Kiehtovinta on, että suurimmalla osalla niistä ei ole mitään tekemistä talouden kanssa.

17 ELÄKEVIRHETÄ VÄLTETTÄVISSÄ MILLIN KÄYTTÖÖN

Andrew Herrig on rahoitusasiantuntija ja rahanörtti ja Wealthy Nickelin perustaja, jossa hän kirjoittaa henkilökohtaisesta rahoituksesta, sivutoimista ja yrittäjyydestä. Innokkaana kiinteistösijoittajana ja useiden yritysten omistajana hän haluaa auttaa muita rakentamaan vaurautta ja jakaa oman perheensä matkan blogissaan.

Andrew on suorittanut kauppatieteiden maisterin tutkinnon Texasin yliopistosta Dallasista ja kandidaatin tutkinnon sähkötekniikasta Texas A&M -yliopistosta. Hän on työskennellyt talousanalyytikkona ja kirjanpitäjänä monilla finanssimaailman osa-alueilla.

Andrew’n asiantuntevat talousneuvojat ovat olleet esillä CNBC:ssä, Entrepreneurissä, Fox Newsissa, GOBankingRatesissa, MSN:ssä ja muissa.