Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 urheilua, joilla on yllättävän pieni vaikutus

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 urheilua, joilla on yllättävän pieni vaikutus

Vähävaikutteiset urheilulajit ovat tärkeitä tiedostaa. Mitä tulee vammojen lieventämiseen tai vammojen kuntoutukseen, vähävaikutteinen urheilu voi vaikuttaa siihen, että pysyt aktiivisena.

1. Uinti

Uinti on loistava harrastus lihasten ja sydän- ja verisuonivoiman rakentamiseen. Veden kelluvuus rasittaa lihaksia ja niveliä vähemmän. Se on kuin painonnosto, mutta ilman nivelkipuja.

2. Pyöräily

Pyöräily on loistava kardiomuoto, joka ei kuormita kehoa paljon. Valitse pyöräily maantiellä tai pyöräteillä, jotta tärähdysten ja kolhujen mahdollisuus pysyy alhaalla. Yritä vaihdella nopeuttasi ja vaivaasi välttääksesi tasaisen tasaisen ajon.

3. Maastohiihto

Kauan mennyt ovat ajat, jolloin kukkuloiden pommittaminen on ainoa vaihtoehto lumitoimintaan. Murtomaahiihto on tulossa yhä suositummaksi. Tämä urheilulaji on koko kehon harjoittelua, mutta on melko hidastempoinen ja siinä on paljon pienempi kaatumisriski. Hiihdon liukuva liike tarkoittaa, että voit harjoitella kaikkia lihaksiasi ilman nivelkipuja.

4. Soutu

Soutu kohdistuu useisiin suuriin lihasryhmiin ja pysyy alhaisena. Se voi olla loistava kardiotreeni. Tämä tarkoittaa myös melontaa ja melontaa, joten voit tehdä kaikkia näitä aktiviteetteja vähäisellä vaikutuksella kehoon.

5. Tanssiminen

Voit tanssia läpi yön, treenata kunnolla ja olla hellävarainen myös nivelillesi. Tanssi on pohjimmiltaan rajaton ja löydät varmasti itsellesi sopivan ja omaan tahtiisi sopivan tyylin. Tanssi on myös yksi parhaista tavoista laihduttaa ja kasvattaa lihaksia, sillä se ei tunnu työltä ollenkaan!

6. Vaellus

Patikoinnin kauneus on haaste, joka on suurelta osin sinun käsissäsi. Voit valita tarpeisiisi sopivan reitin ja vaeltaa sinulle sopivaan tahtiin. Niin kauan kuin sinulla on kunnolliset jalkineet, sinun pitäisi pitää hauskaa patikoinnista. Valitse polkuja, joiden korkeus vaihtelee parantaaksesi sydäntäsi.

7. Voimaharjoittelu

🔥 Empfohlen:  Miksi PS5 vilkkuu sinisenä? Tässä on mitä tehdä

Painojen nostaminen kuntosalilla voi tuntua katastrofin reseptiltä, ​​kun yrität harjoitella vähärasvaista, mutta näin ei ole. Oikea muoto ja mukava nostopaino ovat parhaita tapoja lieventää vammoja. Voit myös muokata useimpia harjoituksia vähentääksesi niiden vaikutusta. Omien rajojen sisällä pelaaminen on tärkein osa.

8. Golf

Golf voi olla loistava harjoitus (jos ohitat golfkärryn) ja varmistaa, että vietät muutaman tunnin ulkona, jaloillasi ollessasi aktiivinen. Golfin kauneus on urheilun vähävaikutteisuus. Älä keinu liian kovaa, ja sinun pitäisi olla kultainen.

9. Pilates

Tiedän tiedän. Ajattelet rikkaita LA-äitejä, kun ajattelet pilatesta. No, niillä on jotain. Pilates on loistava tapa vahvistaa ydintäsi ja lisätä joustavuutta. Se on myös loistava harjoitus, joten älä kolhi sitä ennen kuin kokeilet sitä.

10. Elliptinen

Oikein käytettynä tämä kaveri voi saada sinulle intensiivisen harjoituksen. Liike on samanlainen liukuliike kuin hiihto. Riippuen käyttämästäsi korkeudesta ja nopeudesta, kohdistat eri lihasryhmiä. Kuten kaikissa kardioharjoitteluissa, vaihtele tempoasi. Käytä myös hyvin istuvat kengät. Saatat muuten liukua niissä, eikä se ole hauskaa.

Derek Slater