Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 vinkkiä erinomaisen asiakaspalvelun tarjoamiseen asiakkaillesi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 vinkkiä erinomaisen asiakaspalvelun tarjoamiseen asiakkaillesi

Asiakkaiden suhtautuminen sinua kohtaan on tärkeää. Mitä enemmän osoitat välittäväsi heistä, sitä enemmän he todennäköisesti haluavat jatkaa yhteistyötä kanssasi. Tämä mielessä pitäen hyvän asiakaspalvelun tarjoamisen asiakkaillesi tulisi luonnollisesti olla tärkeä prioriteetti päivittäisessä aikataulussasi.

Tässä artikkelissa on vinkkejä ja ehdotuksia, joiden avulla voit varmistaa, että kohtelet asiakkaitasi hyvin.

1. Vastaa asiakkaille mahdollisimman pian

Nopeus on kaikki kaikessa, varsinkin kun asiakas pyytää jotain aikaherkkää. Yritä vastata asiakkaillesi mahdollisimman pian. Asiakkaan sähköpostiin, puheluun tai vastaajaan vastaamisen viivyttäminen ei auta ketään; Sinun on vastattava lopulta, joten miksi et tekisi sitä mahdollisimman pian?

Vältä sähköpostiohjelman merkitse lukemattomaksi -painiketta. Vaikka et pystyisikään heti suorittamaan tehtävää, jonka he pyytävät sinua suorittamaan, kerro heille ainakin, että olet saanut heidän pyyntönsä, ja anna sitten heille aikataulu siitä, milloin voit saada tehtävän valmiiksi. Jos et löydä aikaa tehtävän suorittamiseen, sinun on harkittava, että ilmoitat siitä heille mahdollisimman pian, jotta he voivat sopia vaihtoehtoisista järjestelyistä.

2. Pidä asiakkaat ajan tasalla

Tunne, että olet eksyksissä ja et tiedä mitä tapahtuu, on yksi pahimmista tilanteista, joihin voit olla, kun palkkaat jonkun. Vaikka sinulla ei olisi mitään merkittävää raportoitavaa, voit silti kertoa työnantajallesi, mitä työskentelet ja miten asiat etenevät. Oletko saavuttanut virstanpylväitä?

Löysitkö jotain, mikä saattaa tulla ongelmaksi myöhemmin? Tilapäivitykset antavat asiakkaille vahvistusta siitä, että he ovat mukana projektissa. Jos sinulla on ongelmia jonkin kanssa, kerro siitä heti.

Se osoittaa, että pidät heidät ajan tasalla ja että sinulla on asiat hallinnassa. Jos se on jotain suurta, välittämällä huolestasi heti asiakkaat voivat suunnitella mahdollisia viivästyksiä projektin valmistumisessa.

🔥 Empfohlen:  Täytyy lukea Startup Books for Entrepreneurs vuonna 2023

3. Kulje Extra Mile

Jos asiakas pyytää sinua tekemään jotain, joka ei todellakaan maksa sinulle paljon aikaa ja tuloja, sinulla on mahdollisuus tehdä ylimääräinen kilometri ja tehdä se hänen puolestaan. Tämä ei ainoastaan ​​johda velkaantuneeseen ja tyytyväiseen asiakkaaseen, vaan se voi myös auttaa pitämään itsesi heidän tutkassaan tulevia projekteja varten.

4. Korjaa virheet

Jos teit jotain, joka ei lopulta toiminut, sinun on korjattava se. Nopea tapa menettää asiakas lopullisesti on se, että ei myönnä syyllisyyttään eikä korjata omia virheitään. Sinun tulee aina pyrkiä korkealaatuiseen lopputulokseen; se osoittaa, että sinulla on korkea taso käsityössäsi.

Vastuun ottaminen omista virheistäsi on varma tapa saavuttaa huono maine. Avoimuus on tärkeää kaikissa liiketoiminnoissa; palvelutyö ei eroa.

5. Kuuntele asiakkaitasi

On tärkeää kuunnella, mitä asiakkaasi viestivät sinulle. Kuten, kuuntele. Ymmärrä, mitä he sanovat, ja pyydä selvennyksiä asioihin, jotka voivat olla epäselviä.

Asiakkaat eivät ehkä tunne tietyt ammattimme terminologiat, ja se, mitä luulet niiden tarkoittavan, saattaa poiketa siitä, mitä ne tarkoittavat. He saattavat esimerkiksi sanoa “ponnahdusikkuna”, jonka tiedämme ärsyttävän JavaScriptillä avattuja HTML-selainikkunoita, mutta he todella haluavat modaalisen ikkunan (kutsutaan usein Lightbox-ikkunaksi). Kuuntele heidän tarpeitaan ja tarjoa sitten ehdotuksesi parhaasta tavasta täyttää heidän tarpeitaan.

6. Pidä lupauksesi

Jos sanot, että aiot tehdä jotain, varmista, että teet sen. Se on osa ammattiauttamista. Jos tarvitset enemmän aikaa johonkin, sinun tulee ilmoittaa siitä mahdollisimman pian, ei sen jälkeen, kun olet jo jättänyt määräajan.

Sitoumustesi kunnioittaminen on erittäin tärkeää.

7. Älä sekoita asiakkaita ammattislangiin

Yritä selittää mikä tahansa ongelma niin hyvin kuin voit ilman, että asiakas tuntee itsensä tyhmäksi. Kun ehdotat ratkaisua, muista ilmaista se sellaisin ehdoin, joita he ymmärtävät. Voit käyttää niitä vastaavia analogioita.

🔥 Empfohlen:  10 testattua vinkkiä asiakaskokemusstrategian kehittämiseen

Lue lisää siitä, kuinka voit puhua asiakkaiden kanssa tehokkaasti ja miten voit viedä ideasi asiakkaille.

8. Ole kärsivällinen

Olen menettänyt laskennan, kuinka monta kertaa olen käyttänyt kärsivällisyyteni asiakkaitani kohtaan. Mutta en ole koskaan osoittanut heille kiihtyneisyyttäni. Jos sinusta tuntuu, että asiakas ylittää rajansa, kerro siitä hänelle sydämellisesti ja ammattimaisesti.

Et vain halua alkaa huutaa ja kirota ihmisiä, joista ansaitset elantosi. Säilytä ammattitaito koko ajan.

9. Tiedä kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Olet palkattu asiantuntija. Joku antaa sinulle kovalla työllä ansaitun rahansa tehdäkseen jotain, jonka he uskovat hallitsevasi korkealla tasolla. Sinun tulee pysyä ajan tasalla ammatista ja olla aina valmis vastaamaan kysymyksiin, jotka asiakkaasi tarvitsee tietää.

Jos näytät merkkejä siitä, että et tunne taitojasi läpikotaisin, voit pilata ammatillisen maineesi.

10. Aseta itsesi heidän kenkiinsä

Jos olisit heidän asemassaan ja sinua kohdeltaisiin samalla tavalla kuin kohtelet heitä, nauttisitko siitä kokemuksesta? Jos on, teet hyvää työtä. Jos et, haluat luultavasti parantua.

On tärkeää arvioida jatkuvasti tapaa, jolla kommunikoit muiden kanssa. Ammattimme on vahvasti riippuvainen kommunikaatiotaidoista.

Asiaan liittyvä sisältö

Table of Contents