Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 vinkkiä, jotka kannattaa muistaa ennen sairausvakuutuksen ottamista

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 vinkkiä, jotka kannattaa muistaa ennen sairausvakuutuksen ottamista

Sairausvakuutus auttaa sinua saamaan toivotun terveydenhuollon ilman, että sinun tarvitsee huolehtia ylimääräisistä hoitokustannuksista. Sairausvakuutus itsellesi ja perheellesi on tärkeää, koska sairaanhoito tai hoito on erittäin kallista, etenkin yksityisissä sairaaloissa. Hoitokulut voivat tyhjentää taskusi syömällä kaikki menneiden vuosien ansiosi ja säästösi.

Hyvä sairausvakuutus kattaa kaikki hoitokulut, kuten lääkärien konsultaatiomaksut, lääketieteelliset testit ja diagnoosikulut, ambulanssimaksut, hoito- ja lääkekustannukset sekä toipumiskustannukset tiettyyn rajaan asti. Nyt, ennen kuin tutkimme vinkkejä, jotka on muistettava ennen sairausvakuutuksen valitsemista, meidän pitäisi ensin selvittää, mitä sairausvakuutus on.

Mikä on sairausvakuutus?

Sairausvakuutus on sopimus, jonka mukaan vakuutusyhtiö sitoutuu säännöllistä maksua tai maksua vastaan ​​korvaamaan vakuutetun sairauskulut, jos vakuutettu joutuu tapaturmaan tai sairastuu ja joutuu sairaalahoitoon. Yleensä vakuutusyhtiöillä on sopimukset suurten sairaaloiden kanssa rahattoman hoidon tarjoamisesta vakuutetulle. Tapauksissa, joissa vakuutusyhtiöllä ei ole sopimuksia sairaaloiden kanssa, ne korvaavat sairaalahoitokulut vakuutetuille. Hallitus kannustaa myös ihmisten hyvinvointia edistävää sairausvakuutusta sallimalla sen tuloveron vähennyksenä. Tuloverolaki, 1961.

Sairausvakuutuksen tarve

Yleensä ihmiset ostavat sairausvakuutuksen vain säästääkseen veroja. He ymmärtävät laajan sairausvakuutuksen saamisen taustalla olevan tosiasian. Maassamme Intiassa yli 80 % taloudellisista katastrofeista johtuu lääketieteellisistä kiireellisistä syistä, mikä voi vakavasti pilata yksilön taloudellisen terveyden. Valtavien varojen vaatimisen lisäksi hätätilanne vaikuttaa myös yksilön kykyyn ansaita jokapäiväistä leipää. Kyseessä on siis kaksipuolinen haitta. On vakava ahdinko, jos menetät jonkun läheisistäsi vain siksi, että et saanut hänelle parasta hoitoa varojen puutteen vuoksi. Siksi sairausvakuutus on nykyään tärkeä vaatimus.

Parhaan sairausvakuutussuunnitelman valitseminen on tärkeä tehtävä kaikille. Se suojelee sinua vastoinkäymisiltä ja antaa tyytyväisyyden tunteen, että sinulla on suojaava kilpi vastoinkäymisiä vastaan, koska sairaanhoidon kustannukset nousevat päivä päivältä, sairausvakuutuksen ottamisesta etukäteen on tulossa väistämätöntä. On parempi maksaa pieniä eriä palkkiona.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Tata kilpailee pian Jiomartilla

Nykyään markkinoilla on lukuisia vakuutusyhtiöitä, jotka myyvät sairausvakuutuksia. Yhden niistä valitseminen on vaikea tehtävä; On kuitenkin olemassa muutamia vinkkejä, jotka sinun tulee muistaa etsiessäsi sinulle parhaiten sopivaa suunnitelmaa.

10 vinkkiä, jotka kannattaa muistaa ennen sairausvakuutuksen ottamista

1. Valitse henkilökohtainen tai perhesuunnitelma

Kun valitset sairausvakuutussuunnitelmaa, ensimmäinen ongelma, jonka kohtaat, on valita perheen kelluva suunnitelma vai yksilöllinen suunnitelma. Jos olet sinkku, voit päätyä valitsemaan yksilöllisen suunnitelman, mutta jos olet naimisissa, perhesuunnitelmat ovat parempi vaihtoehto, koska ne tarjoavat mahtavia alennuksia. Se antaa sinulle terveellisiä etuja. Valitsemasi suunnitelman tulee olla riittävän suuri, jotta se voisi kattaa nousevat sairaalakustannukset. Voit myös ostaa yksilöllisiä terveyssuunnitelmia perheen kelluntasuunnitelman lisäksi.

2. Varmista tarvittava kansi

On pelottavaa löytää tarkka katemäärä, joka sopii kaikille. Koska lääketiede on kehittänyt hoitoja erilaisiin sairauksiin, joita ei aiemmin voitu parantaa, nämä hoidot sisältävät korkeita kustannuksia. Sairaanhoidon kustannusten kasvaessa yksilön tulisi valita laajennettu vakuutusturva turvallisuuden varmistamiseksi tulevaisuudessa. Onnettomuuksia ja vastoinkäymisiä ei koskaan ennakoida, joten on parempi päättää edullisuuden perusteella kuukausittaisten vakuutusmaksuerien maksamisessa. Mitä korkeamman suunnitelman voit valita, sitä paremmin suojaudut.

3. Lääketieteelliset testit

Kun ostat terveyssuunnitelman, sinua voidaan pyytää käymään läpi useita lääketieteellisiä testejä. Yleisesti ottaen lääkärintarkastus on pakollinen erityisesti eläkeläisille (yli 45–50-vuotiaille), koska heillä on suurempi riski saada terveysongelmia iän myötä. Sitä tarvitaan myös henkilölle, joka ostaa suuren vakuutussumman yli keskimääräisen summan. Jos olet 30-vuotias ja sinulla on hyvä terveydentila, sinun ei tarvitse mennä laajaan lääketieteelliseen tutkimukseen. Lääkärintarkastukseen vaaditaan myös aiemmin sairauksia sairastaneet tai tupakoivat.

4. Tunnista vakuutuksenantajan verkosto käteisvapaiden korvausten osalta

Kuten aiemmin mainittiin, korvaukset ratkaistaan ​​kahdella tavalla, joista ensimmäinen on käteisvapaa (sulkeutumistapauksissa) ja toinen korvaus (jos vakuutuksenantajalla ei ole sopimuksia sairaaloiden kanssa). Toisessa korvauskorvaustapauksessa sinun on maksettava hoitokulut omasta pussistasi ja noudettava kaikki asiakirjat (laskut tai laskut) sairaalasta ja esitettävä ne vakuutusyhtiölle korvauksen ratkaisemiseksi. Tämä prosessi on yleensä aikaa vievä ja vaatii paljon juoksua siellä täällä. Vakuutuksenantaja tarjoaa käteisvapaan järjestelyn sidonnaisuuksien varalta.

🔥 Empfohlen:  Yli 16 parasta Web-suunnitteluohjelmistotyökalua vuodelle 2023

5. Tiedä asiat, joita ei ehkä kata

Sinun on pidettävä se mielessä mikään sairausvakuutus ei kata kaikkia sairauksia ja vastoinkäymisiä. Jokainen terveyssuunnitelma sisältää ehdot, joita vakuutus ei kata. Jotkin sairaudet, kuten AIDS, psyykkinen häiriö, sukupuolenvaihtokirurgia, hammashoito, sukupuolitaudit (STD), kosmeettiset hoidot, tahallinen itsensä vahingoittaminen ja sairaalahoito sodan tai ydinvoiman takia, on pysyvästi suljettu pois tavallisesta sairausvakuutuksesta. vaaroja.

6. Odotusaika

Terveyspolitiikkaan liittyy odotusaika; kaikki sairaudet, jotka sisältyvät terveysvakuutuksesi kattavuusluetteloon, eivät kuulu vakuutuksen ostopäivästä lähtien. Kaikissa tavallisissa sairausvakuutuksissa on vähintään 30–90 päivän odotusaika hoidon aloittamisesta.

Yleensä tapaturmat korvataan vakuutuksen ensimmäisestä päivästä alkaen. On olemassa säännöksiä odotusajasta moniin sairauksiin. Jokaisen sairausvakuutuksen mukana tulee luettelo sairauksista, joiden odotusaika vaihtelee kahdesta neljään vuoteen. Sairaudet/leikkaukset, kuten ENT-leikkaus, paalut, tyrä, kaihi, munuais- tai sappirakkokivi, korvataan tiettyjen vuosien odotusajan jälkeen. Sinun tulee käydä luettelo läpi, varsinkin jos sinulla tai jollakin perheelläsi on jokin sairaus.

7. Valmistaudu premium-tason tulevaan etenemiseen

Henkivakuutuksissa vakuutusmaksu pysyy pääsääntöisesti samana koko vakuutuskauden ajan. Sairausvakuutuksissa vakuutusmaksu nousee iän myötä useimmissa sairausvakuutuksissa. Vakuutusmaksun korotustapa vaihtelee vakuutusyhtiöstä toiseen. Jotkut vakuutusyhtiöt korottavat vakuutusmaksua vuosittain ja jotkut viiden vuoden välein. Sinun tulee tiedustella vakuutusmaksujen korotustiheyttä vakuutusyhtiöltäsi.

8. Varaus kattavuuden lisäämiseksi tulevaisuudessa

Ajan myötä useimpien tavaroiden ja palveluiden hinnat nousevat, mikä nostaa elinkustannuksia. Sairausvakuutusturvasi kasvaa myös ajan myötä pysyäksesi vauhdissa sairaanhoidon vaelluskulujen kanssa. Jotkut terveyssuunnitelmat auttavat sinua käsittelemään hinnannousua suuressa määrin, kuten joidenkin sairausvakuutusten mukana tulee inflaatiosuoja. Se korottaa vakuutussummaa tietyllä prosentilla vakuutuksen ehtojen mukaisesti. Jotkut suunnitelmat tarjoavat entisöinnin edun, mikä optimaalisesti kaksinkertaistaa kansirajan.

9. Paljasta kaikki olennaiset tosiasiat

Korvausvaatimus voidaan hylätä missä tahansa korvausprosessin vaiheessa, jos vakuutuksenantaja saa selville salattuja tietoja. On erittäin suositeltavaa paljastaa kaikki materiaali tai asiaankuuluvat tiedot ja antaa oikeat tiedot. Se on tärkein ja erityisesti vaadittu ihmisille, joilla on tapana kuluttaa tupakkaa tai alkoholia ja tupakoida. Nämä tiedot voivat nostaa palkkiosi tiettyyn rajaan, mutta se tehdään sen varmistamiseksi, ettei sinulla ole ongelmia korvausvaatimusten selvittämisessä.

🔥 Empfohlen:  22 sivustoa, jotka maksavat sinulle verkkosivustojen testaamisesta

10. Valitse suojaus ajoissa

Osta sairausvakuutus mahdollisimman pian ja varmasti ennen kuin täytät 40 vuotta. Tärkein asia, joka sinun tulee tehdä sen jälkeen, kun olet selvinnyt komealla palkalla, on ostaa sairausvakuutus. Koska et todennäköisesti esitä väitteitä tai esität vain vähän vaatimuksia elämän alkuvaiheessa. Voit hyödyntää ei-vaatimusbonusta ja lisätä vakuutuksen alkuperäisen kattavuuden joka vuosi. Koska tuottoisina elämänvuosina voit ansaita enemmän ja säästää enemmän tulevaisuuttasi varten.

Suositus: 10 parasta sairausvakuutussuunnitelmaa sinulle Intiassa

Muista nämä vinkit ennen sairausvakuutuksen valitsemista. Valitse markkinoilla saatavilla olevien sairausvakuutusten joukosta sopivin vakuutus, joka tarjoaa riittävän sairausvakuutuksen vaatimattomin ehdoin.