Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 vinkkiä kiinnostavien viestien kirjoittamiseen LinkedIniin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 vinkkiä kiinnostavien viestien kirjoittamiseen LinkedIniin

Älä vielä luovuta.

Jotkut LinkedInin suosituimmista kirjoittajista eivät saaneet huomiota yhdessä yössä.

Ennen kuin kirjoitusprosessi tuotti käytännön tuloksia ja korkea kattavuus tuli väistämättä, heidän piti käyttää paljon aikaa ja vaivaa tutkimukseen ja testaamiseen.

Jotta pääset perille nopeammin, olemme laatineet luettelon 10 tärkeimmästä vinkistä, joiden avulla voit kirjoittaa viestin LinkedInille näkyvyyden ja korkealaatuisten yhteyksien määrän lisäämiseksi.

Mennään!

10 käytännön vinkkiä viestin kirjoittamiseen LinkedIniin

1. Aloita vahvalla koukulla

Tämä saattaa kuulostaa uskomattomalta, mutta Internetin käyttäjien keskimääräinen keskittymiskyky on 2,5 sekuntia.

Nämä tosiasiat huomioon ottaen sinun on ensin keskityttävä luomaan houkutteleva aloitusrivi LinkedIn-viestiisi, joka saa lukijasi lopettamaan vierityksen.

Tässä on joitain tärkeitä elementtejä, joiden avulla voit pakata tehokkaan lyönnin:

 • Tilastot
 • Inspiroivia tai motivoivia lainauksia
 • Kysymyksiä
 • Ohjeet tarjoukset
 • Huumori
 • Vaikuttavat lausunnot
 • Clickbait-otsikot

2. Paljasta ongelma ja tarjoa ratkaisua

Sinulla on luultavasti mahdollisuus törmätä kehuskeleviin viesteihin kaikkialla LinkedInissä – ne ovat tuttuja eivätkä kiellettyjä.

Ne ovat kuitenkin ilmeisiä, joskus vastenmielisiä ja alkavat yleensä sanoilla “Olen iloinen voidessani ilmoittaa…” tai “Olen erittäin innoissani…” tai “Tämä on erinomaista…” jne.

Kun haluat tuoda esille yrityksesi menestyksen, ilmaista innostusta uusista löydöistäsi artikkeleissasi tai korostaa jotain tärkeää, yritä olla vähemmän kömpelö ja kliseinen.

Laita väitteesi kontekstiin selittää niiden tarkoitusta tai korostaa etuja ne tarjoavat ja siirrä painopiste selkeään arvoon teoksesi tuo lukijalle.

 • Mikä on viestisi tarkoitus (ongelma)?
 • Miten yhteytesi voivat hyötyä siitä (ratkaisusta)?

Esimerkiksi tarinankerronta on fantastinen kirjoitustyyli, joka voi hurmata lukijasi ja pitää heidät kiinni sisällöstäsi huomaamatta.

Business-to-business tai business-to-kuluttaja, olet edelleen tekemisissä ihmisten kanssa, ja ihmiset reagoivat samanlaisiin kokemuksiin.

Taas yksi syy puhua siitä.

Henkilökohtainen anekdootti on loistava tapa luoda sävy ja olla välittömästi yhteydessä yleisöösi.

3. Tee viestistäsi sulava

No, vastaus tähän kysymykseen on yksinkertainen – kaikki mikä visuaalisesti erottuu joukosta.

Noin 90 % aivoihisi välitettävästä tiedosta on visuaalista. Ei siis ole yllättävää, että visuaalisella sisällöllä on niin syvällinen vaikutus lukijoihin.

Jotta sisältösi olisi kiinnostavampaa, sinun tulee muistaa, että useimmat lukijat vain vilkaisevat sitä ennen kuin päättävät sukeltaako julkaisuun syvemmälle vai ei.

🔥 Empfohlen:  9 vinkkiä myynnin lisäämiseen ja jälleenmyyntiliiketoiminnan kasvattamiseen

Voit esimerkiksi luoda lauseita, jotka ovat sekä helppolukuisia että miellyttäviä silmälle:

 • Siellä pitäisi olla kolme tai neljä selkeää kappaleenvaihtoa otsikon ja ensimmäisen virkkeen välissä. Tämän strategian tarkoituksena on herättää kiinnostus vaatimalla lukijaa napsauttamaanKatso lisää“-linkki ennen kuin siirryt seuraavaan lauseeseen.
 • Voit korostaa osia LinkedIn-viestistäsi lisäämällä:

– Luoteja

– Numerot

– Emojit

Kaikki nämä visuaaliset elementit auttavat sinua hajottaa tekstiseinät, paljasta persoonallisuutesi ja lisää viestiisi väriä.

Varmista kuitenkin, että vältät vastavaikutuksen olemalla liioittelematta visuaalisuutta.

4. Pidä mielessäsi pituus

LinkedIn luottaa enemmän kirjalliseen viestintään kuin mikään muu sosiaalisen median alusta. Tämä johtuu siitä, että se voi toimia konsolidoituna sovelluspakettina.

Sinun pitäisi kuitenkin tietää, että lyhyet LinkedIn-viestit ovat tehokkaampia kuin pitkät muodot.

Tämä tutkimus havaitsi, että pidempiin julkaisuihin verrattuna lyhyemmät saavat keskimäärin 13,85 % enemmän katselukertoja.

Muista siis, kun luot seuraavia LinkedIn-julkaisujasi, että ne ovat rajoitettu 140 merkkiin ennen kuin “Katso lisää” -painike aktivoituu.

5. Hyödynnä karusellit

Vaikka LinkedInin mainostuote käyttää tyypillisesti karuselliviestejä, harvat käyttäjät ymmärtävät, että voit tehdä oman karusellityylisen postauksen yksinkertaisesti lataamalla PDF- ja PPT-tiedostot viestiin.

LinkedIn-viestit, joissa on useita sivuja tai dioja, näyttävät sisällön karusellimuodossa sekä vasemmalla ja oikealla nuolinäppäimellä, joita käyttäjä voi navigoida.

Voit tehdä LinkedIn-karusellipostauksen käyttämällä haluamaasi esitysten tekijää asetella diojasi tai tuomalla kuvia tietokoneeltasi.

Muunna esitys PDF-muotoon säätämisen jälkeen resoluutio 1080p tai 1920p.

Voit käyttää karuselleja vaihtaessasi hyödyllistä tietoa lyhyessä visuaalisessa ja brändätyssä esityksessä tai tapaustutkimuksessa.

Älä myöskään unohda säilyttää jaetun sisällön henkilökohtainen omistusoikeus.

Huomautus: Karusellidiojen pylväiden mitat ovat 1080 x 1080px tai 1920 x 1080px.

6. Aloita keskustelu

Kun julkaiset LinkedInissä, sinun ei pitäisi olla kiinnostunut vain pohtimaan mielipiteitäsi. Sen sijaan tavoitteena on saada ihmiset ajattelemaan myös mitä sanot.

Se on tehokkain tapa luoda uusia yhteyksiä ja ylläpitää olemassa olevia.

Alla olevan kaltaisen kysymyksen esittäminen johtopäätöksesi lopussa on loistava tapa aloita keskustelu ja pyydä lukijoitasi mukaan.

Lisäksi LinkedIn on enemmän sosiaalinen verkostoituminen kuin sosiaalinen lähetyssivusto.

7. Hyödynnä hashtageja

Hashtagejen käyttäminen LinkedInissä on loistava tapa löytää ja keskustella sinua kiinnostavista aiheista. Lisäksi se lisää liikennettä viesteihisi ja auttaa lukijoita löytämään sisältösi helposti.

🔥 Empfohlen:  Vaikuttiko Musk Twitterin ilmiantajaan robottiongelmasta?

Paras käytäntö on käytä jopa 10 hashtagia laajentaaksesi vaikutusaluettasi. Syötä vain avainsana tai lause hakupalkkiin löytääksesi tarvitsemasi.

LinkedIn suosittelee myös hashtageja viestillesi sen sisällön perusteella.

Hashtag koostuu hash-merkistä (#), jota seuraa sana tai lause. Voit lisätä kaiken viestiisi liittyvän hashtagin muodossa, kuten alla olevassa esimerkissä:

LinkedInin mukaan hashtagit #Tuottavuus, #Urat ja #Sosiaalinen yrittäjyys ovat kaikki hyviä esimerkkejä. Sinun pitäisi myös Valitse sekoitus suosittuja ja vähemmän käytettyjä hashtageja.

8. Jaa asiaankuuluvaa sisältöä muilta tekijöiltä

Jokaisen LinkedIn-käyttäjän tulisi jakaa linkkejä kiehtoviin artikkeleihin tai asioihin, jotka saavat meidät näyttämään älykkäiltä, ​​koska:

 • Se pitää sinut ihmisten syötteissä
 • Se yhdistää samanmielisiä ihmisiä
 • Se ylläpitää yhteisöllisyyttä

Julkaise uudelleen muita arvokkaita LinkedIn-viestejä, mutta älä sanomatta mitään. Ei, artikkelin otsikon kopiointia ei lasketa, koska se tarkoittaa puhdasta laiskuutta.

Muista sen sijaan, että mielipiteelläsi on väliä – se osoittaa, että olet aiheessa ja tiedät sen kipukohdat:

Älä koskaan vähättele havaintojasi, koska jos yleisösi arvostaa niitä, he palaavat hakemaan lisää. Näin sitoutuminen ja uskollisuus toteutuvat ja tuo lisää yhteyksiä.

Huomautus: Koska LinkedIn ei pidä siitä, vältä viesteissäsi linkkien lähettämistä muille verkkosivustoille. Lisää linkki kommenttiosioon, jos haluat sisällyttää sellaisen toiselta verkkosivustolta.

9. Kasvata suhdetta yleisöön

Säilytä läheinen, henkilökohtainen suhde lukijoihisi. Voit saavuttaa tämän johdonmukaisesti kiinnittää huomiota heidän kommentteihinsa ja palautteisiin viesteistäsi.

Jos he ovat kiinnostuneita mielipiteestäsi tai asiantuntemuksestasi, muista mennä askel pidemmälle kuin pelkkä avainsanatutkimus.

Kun esimerkiksi luot LinkedIn-postaasi, mieti muita aiheita yleisösi saattaa olla kiinnostunut seuraamaan ja anna luettelo aiheeseen liittyvistä artikkeleista viestisi alareunassa.

Lisäksi ihmiset ovat usein innokkaita jakamaan ajatuksiaan, ja LinkedIn-kyselyt ovat hauska tapa tehdä se.

Jos sinulla on LinkedIn-profiili ja käytät sivustoa usein, olet todennäköisesti nähnyt monia muiden käyttäjien lähettämiä LinkedIn-kyselyitä.

LinkedInin gallupit ovat loistava tapa saada niiden huomio, jotka eivät vielä ole yhteydessä sinuun.

10. Kutsu toimintakehotuksella

Nyt kun olet käynnistänyt viisautesi, sinun on kerrottava lukijalle, mitä tehdä seuraavaksi – sisällytä asianmukainen toimintakehotus.

Voit rohkaista lukijoitasi:

 • Jätä kommentti
 • Tykkää postauksestasi
 • Vastatakseen kysymykseen
 • Voit jakaa sen jonkun kanssa, joka saattaa hyötyä viestisi lukemisesta
🔥 Empfohlen:  SaaS-sisällön kirjoittaminen, joka luo liidejä ja asiakkaita

Tarkkojen ohjeiden antaminen rohkaisee sitoutumista ja rakentaa suhdetta.

Bonusvinkki: Viestin kirjoittaminen LinkedIniin TextCortexillä

Toivomme, että nämä 10 vinkkiä LinkedIn-julkaisun kirjoittamiseen auttavat sinua tunnistamaan lähestymistavan puutteet ja luomaan vankan strategian tulevia onnistuneita tuloksia varten.

Emme kuitenkaan ole vielä paljastaneet kaikkea.

Olet varmaan tietoinen tekoälyn olemassaolosta copywriting- ja sisällönkirjoitusuniversumissa, eikö niin?

No, totuus on, että melkein jokainen kirjoittaja sisällyttää tekoälyn kirjoitustyökalut työnkulkuunsa nykyään eri syistä.

Esimerkiksi TextCortex käyttötapausmoduulipohjaisena tekoälykirjoitusavustajana voi auttaa sinua:

 • Vipuvaikutus Apu tekoälyn luomiseen ja uudelleenkirjoittamiseen samanaikaisesti
 • Vähentää 80 % toistuvasta ja tylsästä kirjoitustyöstä
 • Tuota sisältöä mittakaavassa
 • Luo sisältöä sisään 72+ kieltä
 • Tallenna projektisi malleissa

Voit käyttää TextCortexin verkkopohjaista sovellusta, joka on varustettu yli 20 tekoälymallilla, muokattavalla kankaalla ja monilla sisällön muotoiluvaihtoehdoilla luodaksesi käytännössä kaikentyyppistä sisältöä.

TextCortex tarjoaa myös parafraasointilaajennuksen, jossa on laaja valikoima uudelleenkirjoitusmahdollisuuksia.

Tässä on joitain TextCortexin halutuimmista vaihtoehdoista seuraavaa projektia varten:

✅Laajennuksen parafraasiominaisuus

Voit helposti kirjoittaa kappaleita tai lauseita kerralla uudelleen selkeyden ja luettavuuden parantamiseksi. Valitse teksti, napsauta logoa, valitse “Parafraasi” ja odota tuloksia.

✅Laajennuksen Blog Body -ominaisuus

Kirjoita blogitekstejä millä tahansa verkkoalustalla (LinkedIn, Facebook, Twitter, Gmail, Docs jne.) Aloita viiden sanan idealla, korosta se, napsauta logoa, ja valitse a “Blogin runko” kuvake.

✅Laajennuksen automaattinen täydennysominaisuus

Käytä “Automaattinen täydennys” -ominaisuutta laajentaaksesi mitä tahansa tekstiä. Tuotekuvaukset yksinkertaisesti luettele ominaisuudet ja edut luoteissa, korosta tekstisi, paina logoa, ja valitse “Automaattinen täydennys” vaihtoehto.

Lisäksi TextCortex julkaisi äskettäin yhteenvedon, sävynvaihtajan ja kääntäjän.

Ilmainen tarjoaa sinulle 10 päivittäistä luomusta, joita voit laajentaa viittauksilla ja työkalun validoinnilla. Lisäksi sinun ei tarvitse antaa luottokorttitietoja kokeillaksesi sitä.

Lataa Chrome-laajennus jo tänään ja löydä TextCortexin kirjoittamisen jännittävä puoli.