Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 vinkkiä luottokorttirajan nostamiseen Intiassa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 vinkkiä luottokorttirajan nostamiseen Intiassa

Haluatko tietää, kuinka voit korottaa luottorajaasi? Ensinnäkin sinun on kysyttävä itseltäsi, miksi haluat korottaa luottorajaasi? Jos se on, mutta johon sinulla ei ole varaa, tee se.

Luottokorttiraja kertoo summan, jonka voit käyttää kortin myöntäjän kanssa. Saadaksesi luottorajan korotuspyyntösi pankin hyväksynnän, sinun on osoitettava heille, että käytät luottoasi vastuullisesti.

10 vinkkiä luottokorttirajan nostamiseen Intiassa

1. Luottopisteiden parantaminen

Luottopisteet kertovat lainanottajan takaisinmaksukyvystä sen mukaan, kuinka hän on hoitanut luottoaan aiemmin. Yritä siis aina maksaa luotto takaisin mahdollisimman pian hyvän ennätyksen ylläpitämiseksi.

Luottopisteet vaihtelevat välillä 300-900. Se voi olla korkeampi tai pienempi sen mukaan, kuinka kauan pankista aiemmin ottamasi luoton takaisinmaksu kestää.

Pankit ja rahoittajat tarkistavat luottotietosi ennen korkeamman luottokorttirajan hyväksymistä, koska se osoittaa, millainen lainanottaja olet. Tarvitset luottopisteet jossain 650-750 välillä riittää luottokortin saamiseksi. Tämä on siis vähintä, mitä sinun tulee ylläpitää ja yrittää lisätä sitä jatkuvasti.

Korkeampi luottopistemäärä voi antaa korkeamman luottokorttirajan.

Kärki: Maksamattomien velkojen selvittäminen, laskujen ja EMI-maksujen maksaminen ajoissa voi auttaa sinua parantamaan luottopisteitäsi yllä mainitusta syystä.

Lue myös: 10 tapaa parantaa luottopisteitäsi

2. Alhainen luottojen käyttöaste

Luoton käyttöaste näyttää luottorajan, jonka käyttäjä käyttää osana luottorajaansa. Se saattaa kuulostaa ristiriitaiselta, mutta luottokorttirajan nostamiseksi sinun on pidettävä luottojen kokonaiskäyttöaste melko alhaisena. Mitä pienempi se on, sitä parempi se on. Luottoa tulee ottaa vain silloin, kun sitä tarvitaan ja niihin kuluihin, joita hän ei pysty kattamaan säännöllisellä palkalla. Tämä kertoo liikkeeseenlaskijoille, että et ole riippuvainen luotosta päivittäisissä kuluissasi, vaan sinulla on tarpeeksi tuloja, jotka antavat hyvän kuvan sinusta lainanottajana.

3. Kortin säännöllinen käyttö ja maksu ajallaan

Jos olet tavallinen luottokortin käyttäjä, sinusta tulee säännöllisten maksutapahtumien ansiosta kortin myöntäjälle luotettavampi asiakas (rahojen talletus ja nosto) teet ja näin ollen pyyntösi korotuksesta on tärkeämpi, koska rahoittajan luottamuksen saaminen on tärkein näkökohta korttilimiitin korottamiseksi.

🔥 Empfohlen:  Luettelo tulevasta listautumisannista Intiassa 2023

Takaisinmaksun suhteen voitat rahoittajasi luottamuksen, kun suoritat maksusi aina ajoissa.

Koska myöntäjäsi on nyt varma maksusta, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada korotettu luottoraja.

4. Luottorajan korotuksen pyytäminen

Mikäli rahoittajasi ei automaattisesti valitse sinua luottokorttirajan korotukseen, voit ottaa heiltä henkilökohtaisesti yhteyttä ja pyytää häntä nostamaan luottokorttirajaasi.

Voit myös jättää saman pyynnön verkossa. Pyynnön tekemisen jälkeen pankki tarkistaa CIBIL-pisteesi, aiemmat tiedot, mukaan lukien luottokorttilaskut, tapahtumahistoriasi ja palkkasi, ja jos kaikki tämä osoittaa, että sinulla ei ole luottoa nälkäisenä tai sinulla ei ole tarpeeksi tuloja, saat todennäköisesti luottokorttirajan korotus.

Varotoimet: Muista, että korotuksen usein pyytäminen voi aiheuttaa hakemuksesi hylkäämisen, ja sen jälkeen joudut odottamaan vielä monta kuukautta, jotta voit hakea.

5. Tulolähteiden ja tulonlisäyksen näyttäminen

Olitpa sitten lähestymässä esimiehesi henkilökohtaisesti tai etsimässä luottolimiitin korotusta, todisteet tulolähteistä, lisätulot ja tulonlisäys toimivat eduksesi saamalla rahoittajan uskon.

6. Uuden kortin hakeminen korkeammalla luottokorttirajalla

Helpoin tapa korottaa luottokorttirajaa on hakea uusi kortti, jolla on korkeampi luottokorttiraja.

Uutta luottokorttia haettaessa useimmiten kortinmyöntäjä tai pankki antaa hänelle korkeamman luottokorttirajan hänen eduksi.

Koska hakemuksesi hyväksyminen riippuu CIBIL-pisteistäsi ja palkastasi, varmista, että säilytät molemmilla parametreilla hyvää asemaa, jotta luottorajasi korotetaan.

Varotoimet: Jos sinulla on jo enemmän kuin kaksi luottokorttia, tämä strategia ei toimi sinulle, koska uuden luottokortin hakeminen voi vaikuttaa negatiivisesti luottopisteyksiisi ja myös näyttää kuvasi huonosti.

7. Käytä luottokorttiasi matkustaessasi ulkomaille

Ulkomaalaiset matkustajat ovat pankeille erityinen asiakassegmentti, sillä valuuttalisämaksusta kertyy tuloja 3,5 % jokaisesta siellä tehdystä luottotapahtumasta.

Joten jos matkustat usein, käytä luottokorttiasi kaikkiin kuluihisi (ruoasta ostoksille matkaan) saadaksesi maksimaalisen hyödyn vierailustasi luottokorttirajaasi.

Se tekee sinusta automaattisesti luotettavamman asiakkaan pankille (myöntäjäviranomaiselle), joka osoittaa korkeamman luottorajan vaatimukset ja vahvistaa oikeutesi.

🔥 Empfohlen:  Blockchain-aloitusyritykset Intiassa

8. Kasvata kiinteää talletustasi

Se on helpoin tapa nostaa luottorajaasi. Tämä strategia toimii vain niille, joilla on suojattu kortti (kortti, joka myönnetään kiinteää talletusta vastaan).

Vakuutetun luottosi luottoraja päätetään suoraan osana vakuuden prosenttiosuutta.

Esimerkiksi 70 % kiinteästä talletuksestasi

Kärki: Yritä saada suojattu luottokortti aina, kun saat sellaisen.

Jos CIBIL-pisteesi on huono tai maksuhistoriasi huono, FD-summasi korottaminen voi vaikuttaa luottokelpoisuutesi pankkeihin.

9. Pyydä luottokorttipäivitystä

Yleensä luottokorttiraja kasvaa, kun teet päivitä luottokorttisi. Tämä ei ole universaalia.

Kysy siis pankistasi, onko sinulla tarpeeksi hyvä tila tai tietue nykyisen korttisi päivittämistä varten.

Jos sinulla on hyvä maksuhistoria, päivityksen saaminen myöntäneeltä viranomaiselta ei yleensä ole ongelma.

Varotoimet: Muista, että päivitetyn kortin vuosimaksu voi olla korkeampi kuin nykyinen luottokorttisi.

10. Pyydä rajan korotusta vain parhaalle luottokortille

Yritä saada paras hyöty irti parhaasta kortistasi. Tässä paras kortti tarkoittaa korttiasi, jolla oli aiemmin hyvä tila. Jos sinulla on useita kortteja, älä koskaan pyydä rajan korotusta kaikille korteille. Älä odota, että jos haet luottorajan korotusta kaikille korteillesi, kaikki hyväksytään, ja jos teet niin, olet syvästi väärässä.

Valitse sen sijaan yksi paras luottokortti ja hae luottorajan korotusta, sillä kun pyydät luottokorttirajan korotusta, pankki tarkistaa luottohistoriasi ilmoittaakseen luottokelpoisuudestasi, ja tässä prosessissa kysely merkitty luottotietousi. Se laskee väliaikaisesti CIBIL-luottopisteesi. Joten mitä enemmän kyselyitä, sitä enemmän luottopisteet laskevat.

Siksi keskity parhaaseen korttiisi ja tee yksi vahva asia.

Nyt, kun pyydät luottorajan korotusta, ymmärrä, että korkeampi raja houkuttelee sinua aina kuluttamaan enemmän ja johtaisi sinut sitten suureen velkaansa. Älä siis koskaan muuta kulutustottumuksiasi korotetun luottokorttirajan takia, koska se on vain väärä käsitys lisääntyneestä varallisuudesta.

Pidä luottojen käyttöaste aina alle 30 % ja noudata yllä mainittuja ohjeita, jotta pääset pitkälle ja säilytät terveen luottopisteen.

🔥 Empfohlen:  Lyftin menestystarina - perheen nimeksi tulemisen prosessi

Suositus: 10 parasta valtion yrityslainajärjestelmää MSMES:ille ja startup-yrityksille

Toivon, että yllä olevat vaiheet auttavat sinua nostamaan luottokorttirajaasi Intiassa. Mutta jos sinulla on epäilyksiä tai kysymyksiä luottokorttirajasta, kysy heiltä kommenttiosiossa.