Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 vinkkiä Shopifyn nopeuden optimointiin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 vinkkiä Shopifyn nopeuden optimointiin

Kuinka parantaa Shopify-sivuston nopeutta

Etsitkö parhaita Shopifyn nopeuden optimointivinkkejä nopeuttaaksesi verkkosivustosi latautumista? Lue, koska tämä postaus on sinua varten.

Shopifyn nopeuspisteet ovat tärkeä mittari, koska se vaikuttaa suoraan verkkosivustosi hakukoneoptimointiin ja siten muuntoprosentteihisi.

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi ihmiset siirtyvät pois perinteisistä ostoksista ja kallistuvat verkkokaupan puolelle, on se, että se säästää paljon stressiä ja aikaa. Kun Shopify-myymälän latautuminen vie liian kauan, voi olla varsin masentavaa, että asiakkaat tyydyttävät nopeudentarpeensa.

Voit menettää niin paljon kuin 40% liikenteestä jonka saat, jos Shopify-sivusi nopeus on yli 3 sekuntia.

Tässä on Googlen esimerkki, joka antaa paremman kuvan siitä, kuinka latausnopeus korreloi poistumisprosenttiin.

Lähde

Et halua potentiaalisten asiakkaiden lähtevän kaiken sen ajan ja energian jälkeen, jonka käytät houkutellaksesi heitä kauppaasi.

Shopify-sivun nopeuden optimointi on olennainen osa myymäläsi hallintaa. Tässä oppaassa käsittelemme Shopifyn nopeuden optimointia ja muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua optimoimaan myymäläsi sivut.

Mikä on Shopify Page Speed?

Shopify-sivun nopeus, jota kutsutaan myös sivun latausajaksi, viittaa kokonaisaikaan, joka kuluu verkkosivun latautumiseen oikein. Googlen mukaan suositellun sivun latausajan tulisi olla alle kaksi sekuntia.

Miksi sinun pitäisi optimoida Shopify-kauppasi sivunopeus?

Shopify-kauppasi sivun optimointi on tärkeää useista syistä. Jotkut niistä sisältävät seuraavat:

 • Sivusi latausaika vaikuttaa asiakkaidesi ostokokemukseen. Muun muassa mitä nopeampi Shopify-kauppasi, sitä parempi on asiakkaidesi ostokokemus. Parempi ostokokemus lisää käyttäjien sitoutumista, asiakastyytyväisyyttä ja vähentää ostoskorin hylkäämisprosentteja.
 • Kauppasi sivun nopeus vaikuttaa asiakkaidesi ostopäätöksiin. Joten kun nopeutat Shopify-sivustosi nopeutta, asiakkaat tekevät ostopäätöksen paljon nopeammin.
 • Se vaikuttaa muuntoprosentteihisi. Mitä nopeampi Shopify-kauppasi sivun latausaika, sitä parempi konversioprosenttisi on. Jos se ylittää 3 sekuntia, sinun konversioprosentit alkavat laskea jokaisen kuluvan sekunnin myötä.
 • Se vaikuttaa suoraan sinuun poistumisprosentti. Mitä kauemmin Shopify-myymäläsi latautuminen kestää, sitä todennäköisemmin vierailijat pomppaavat pois sivustoltasi.
 • Yksi tekijöistä, joka auttaa Shopify-kaupan SEO-sijoitus on sivustosi latausnopeus. Sivujen nopeampi latausaika parantaa myymäläsi käyttökokemusta ja puolestaan ​​parantaa Shopify-kauppasi sijoitusta ja löydettävyyttä hakukoneissa.

Shopify-sivustosi nopeuteen vaikuttavat tekijät

Shopify-sivustosi nopeuteen vaikuttavat monet tekijät. Vaikka jotkin näistä tekijöistä ovat suoraan sinun hallinnassasi ja voit tehdä niille jotain, osa ei.

Tekijät, joita et voi hallita

Tässä on joitain Shopify-kauppasi sivun nopeuteen vaikuttavia tekijöitä, joita et voi hallita:

Asiakkaasi sijainti, laite ja Internet-yhteys

Asiakkaasi asuvat todennäköisesti eri paikoissa ympäri maailmaa. He käyttävät myös erilaisia ​​laitteita ja Internet-yhteyden vahvuuksia päästäkseen Shopify-kauppaasi. Nämä tekijät vaikuttavat siihen, kuinka nopeasti tai hitaasti Shopify-kauppasi latautuu.

Voit aina neuvoa asiakkaitasi päivittämään selainversionsa ja tyhjentää selaimen välimuistin jos heillä on valituksia Shopify-kauppasi nopeudesta. Voit myös suositella heidän Internet-yhteytensä tarkistamista varmistaaksesi, että heillä ei ole seisokkeja.

Paikallisen selaimen välimuisti

Jotkut Shopify-kauppasi elementit tallennetaan tai välimuistiin asiakkaidesi paikallisiin selaimiin. Tämä vähentää myymäläsi lataamiseen kuluvaa aikaa, koska selain voi ladata välimuistissa olevat resurssit suoraan pyytämättä niitä uudelleen palvelimelta.

Palvelinpuolen sivuvälimuisti

Shopify-kauppasi tallennetaan myös välimuistiin palvelinpuolella. Tämä nopeuttaa myymäläsi latautumista sen jälkeen, kun asiakas on käynyt siellä aiemmin, koska hän saa välimuistikopion.

Tekijät, joita voit hallita

Tässä ovat Shopify-kauppasi nopeuteen vaikuttavat tekijät, joihin voit suoraan vaikuttaa. Seuraavassa osiossa keskustelemme vinkeistä, jotka koskevat näitä tekijöitä Shopify-kauppasi nopeuden lisäämiseksi.

Sovellukset

Voit asentaa erilaisia ​​sovelluksia Shopify-kaupasta. Jokainen sovellus tarjoaa erilaisia ​​ominaisuuksia ja parantaa joko myymäläsi ulkonäköä tai toimivuutta. Kauppaasi asentamiesi sovellusten määrän minimoiminen auttaa parantamaan verkkosivustosi nopeutta.

Teemat

Kevyiden teemojen käyttäminen voi myös auttaa parantamaan Shopify-sivuston nopeutta.

🔥 Empfohlen:  SEO kiropraktikoille: 15 vinkkiä kiropraktiikkaan SEO-markkinointiin

Teeman tai sovelluksen ominaisuudet

Teema- tai sovellusominaisuudet, jotka valitset käyttöön, voivat vaikuttaa suoraan Shopify-kauppasi nopeuteen. Mitä enemmän teema- tai sovellusominaisuuksia on käytössä, sitä hitaammin myymäläsi latautuu. Tarpeettomien ominaisuuksien salliminen, joista ei ole hyötyä asiakkaillesi, voi vaikuttaa myymäläsi nopeuteen antamatta sinulle mitään arvoa. Yleensä haluat välttää tämän.

Kuva ja videot

Raskaat kuvat tai videot voivat saada Shopify-kauppasi latautumaan hitaasti. Jos myymäläsi vierailijat odottavat liian kauan kuvien ja videoiden latautumista, he saattavat pitää kauppaasi hitaana ja poistua.

Fontit

Shopify tarjoaa useita fonttityyppejä, joista valita. Vaikka tämä saattaa tuntua triviaalilta, jos valitsemasi kirjasin ei ole saatavilla asiakkaasi laitteelle, hänen on ladattava se ennen kuin he voivat tarkastella tekstiä verkkosivustollasi. Tämä voi vaikuttaa merkittävästi myymäläsi sivun nopeuteen.

Shopify-kauppasi nopeuden optimointi

Haluat keskittää aikasi ja energiasi hallitsemissasi tekijöissä. Haluatko tietää, kuinka voit optimoida Shopify-kauppasi nopeuden puuttumalla näihin tekijöihin? Tässä on 10 vinkkiä, jotka auttavat sinua:

1. Valitse oikea teema

Shopify-teeman valitseminen on kriittinen päätös. Haluat kuitenkin varmistaa, että kun valitset brändiäsi vastaavan teeman, varmista, että se on myös nopea optimoida Shopify-kauppasi nopeutta. Joten haluat valita teeman, joka on reagoiva ja ajan tasalla.

Shopifyn nopeuden optimointi

Voit edelleen optimoida Shopify-teemasi suorituskykyä poistamalla käytöstä kaikki teemaominaisuudet, joita et käytä tai jotka eivät tuota merkittävää arvoa asiakkaillesi. Ennen kuin valitset teeman, voit myös käydä sen läpi Google PageSpeed ​​Insights saadakseen käsityksen sen toimivuudesta.

Yksi hyvä teema, jota voit kokeilla, on Blum.

SalesHunterThemesin Blum-teema voi olla hyvä valinta brändillesi. Blum on räätälöity erityisesti muotiteollisuudelle, ja se tarjoaa saumattoman ostokokemuksen mobiililaitteilla, salamannopeita latausaikoja ja mukautettavat tuotesivut vaatekokoelmasi esittelyyn. Blum erottaa muista sen kyky saavuttaa vaikuttavat 80+ pisteet Google Pagespeed Insights for Mobile -sivuilla. Tämä on erittäin merkittävää, sillä huippuluokan verkkosivustot saavat yleensä noin 40 pistettä mobiililaitteella (Colorlibin mukaan). Nopeampi latausaika ja optimoitu mobiilikokemus johtavat epäilemättä korkeampiin konversioprosenttiin ja merkittävään myynnin kasvuun brändeillesi.

Blum Shopify-teema

2. Valitse oikea fontti

Shopify-sivustosi nopeuden optimoimiseksi sinun on käytettävä sopivaa kirjasintyyppiä. Nyrkkisääntönä tässä on käyttää järjestelmäfonttia. Useimpiin laitteisiin on oletuksena asennettu järjestelmäfontit, mikä tarkoittaa, että asiakkaidesi laitteiden ei tarvitse ladata myymäläsi fonttia aina kun he käyvät. Se tarkoittaa myös, että myymäläsi latautuu yleensä nopeammin.

Järjestelmäfontit luokitellaan mono-, serif- ja sans-serif-luokkiin. Näissä luokissa on erilaisia ​​fontteja, kuten alla:

 • Mono: Tämä luokka koostuu fonteista, kuten Liberation Mono, Consolas, Lucida Console, Monaco ja Menlo.
 • Serif: Tämä luokka koostuu kirjasimista, kuten Apple Garamond, Times New Roman, Source Serif Pro, Droid Serif, Iowan Old Style, Baskerville ja Times.
 • Sans-serif: Tämä luokka koostuu fonteista, kuten Ubuntu, Helvetica Neue, Segoe UI, BlinkMacSystemFont ja Roboto.

Shopify suosittelee seuraavia järjestelmäfontteja: Times New Roman, Garamond, Lucide Grande, Courier New, Palatino, Trebuchet MS ja Monaco. Voit käyttää muita kirjasimia Shopify-kaupassasi, mutta kauppasi sivun latautuminen voi kestää kauemmin, jos ne eivät ole yleisesti käytettyjä kirjasimia.

3. Arvioi asennetut sovelluksesi

Shopify-sovellukset tarjoavat useita ominaisuuksia, jotka voivat parantaa asiakkaidesi ostokokemusta, parantaa myymäläsi toimivuutta, lisätä käyttäjien sitoutumista sekä lisätä myyntiä ja konversioita. Nämä sovellukset lisäävät kuitenkin ylimääräisiä koodirivejä myymäläsi teemaan, kun asennat ne ja voivat hidastaa myymäläsi sivun nopeutta.

Voit optimoida verkkosivustosi nopeuden arvioimalla säännöllisesti kauppaasi asennetut sovellukset pitääksesi ne kurissa. Poista kaikki sovellukset, jotka eivät lisää arvoa.

4. Yksinkertaista kotisivusi suunnittelua

Yleisesti ottaen mitä enemmän kohteita sinulla on verkkosivulla, sitä hitaampi sivun nopeus ja sitä enemmän aikaa kuluu latautumiseen oikein. Keskimäärin asiakkaat näkevät vain noin puolet koko kaupan kotisivun sisällöstä. Et halua ottaa riskiä menettää asiakkaita etusivusi nopeutta hidastavien elementtien takia, joiden kanssa asiakkaat eivät ole vuorovaikutuksessa.

🔥 Empfohlen:  Mitkä ovat parafrasointityypit

Ihanteellisen Shopify-kotisivun ulkoasun tulee sisältää vain käyttökokemusta parantavia ja vierailijoille lisäarvoa tuovia elementtejä. Sinun tulee arvioida jokainen etusivusi osio seuraavien kriteerien avulla määrittääksesi niiden tarpeellisuuden.

 • Hyvä navigointi: Kaupassasi tulee olla puhdas käyttöliittymä, jossa kävijät voivat navigoida helposti.
 • Haluttavuus: Jokaisen etusivullasi olevan kuvan ja videon tulee herättää halu tutustua kauppaasi tai ostaa tuotteesi.
 • Arvo: Kotisivusi tulee sisältää sisältöä, joka vastaa asiakkaidesi tarpeisiin, kipuun, kysymyksiin ja toiveisiin.
 • Toiminta: Toimintakehotuksen on oltava rohkea, selkeä, helppo havaita ja helposti ymmärrettävä.
 • Uskottavuus: Sosiaalinen näyttö lisää merkittävästi uskottavuuttasi brändinä ja auttaa rakentamaan luottamukseen perustuvaa suhdetta asiakkaidesi kanssa.

Tämän saavuttamiseksi poista kaikki tarpeettomat osat, jotka eivät täytä näitä ehtoja. Voit aina käyttää esikatselua ja katsoa lisää linkkejä vähentääksesi etusivusi elementtejä. Harkitse widgetien ja sosiaalisen median syötteiden siirtämistä pois etusivultasi muihin strategisiin paikkoihin myymälässäsi.

Voit hyödyntää verkkosivujen lämpökarttatyökalut ymmärtääksesi vierailijoiden käyttäytymistä kauppasivuillasi ja optimoidaksesi heidät paremmin.

5. Optimoi kokoelmat ja suodatus

Kun optimoit Shopify-kauppasivusi nopeutta, toinen alue, johon sinun tulee kiinnittää huomiota, ovat kokoelmat ja suodatus. On parasta luoda pienempiä kokoelmia, jotka ovat tarkempia ja joissa on vähemmän tuotteita, ja Shopify tekee tämän helpoksi. Et voi sisällyttää millään kokoelmasivulla enempää kuin 50 tuotetta.

Luo suodattimia, jotka ovat olennaisia ​​ja tarpeellisia pitäen ne mahdollisimman pieninä. Shopify-kauppasivusi latautuminen kestää kauemmin, jos sinulla on liian monta suodatinta. Käytä ponnahdusikkunoita säästeliäästi. Ne ovat erinomainen tapa näyttää lisätietoja tuotteista kokoelmasivuillasi. Ne voivat auttaa asiakkaita päättämään kiinnostuksestaan ​​tuotetta kohtaan ja parantamaan ostokokemusta.

Kuten kaikki muutkin verkkosivustosi elementit, se voi kuitenkin hidastaa kauppasivusi nopeutta, jos sitä ei käytetä tehokkaasti. Jos ponnahdusikkunat latautuvat ennen kaikkia tuotesivun tietoja, verkkosivusi voi hidastua huomattavasti.

Lämpökartta voi olla hyödyllinen määritettäessä, käyttävätkö asiakkaasi “pikanäkymä”-ominaisuutta, joka on vastuussa ponnahdusikkunoiden käynnistämisestä. Harkitse sen poistamista, jos he tuskin käyttävät sitä. Jos huomaat, että he käyttävät sitä, yritä rajoittaa ponnahdusikkunoissa näytettävien tietojen määrää.

6. Minimoi uudelleenohjaukset ja korjaa rikkinäiset linkit

Jos verkkosivustollasi on paljon uudelleenohjauksia, HTTP-pyyntöjen määrä kasvaa, mikä viivästyttää tiedonsiirtoprosessia. Poista kaikki tarpeettomat uudelleenohjaukset, jos haluat vähentää verkkosivustosi uudelleenohjausten määrää ja minimoida niiden vaikutuksen kauppasi sivun nopeuteen. Vältä myös uudelleenohjaussilmukoita – uudelleenohjaussivuja, jotka johtavat muille uudelleenohjaussivuille.

Kuten uudelleenohjaukset, myös rikkinäiset linkit laukaisevat ylimääräisiä HTTP-pyyntöjä, jotka vaikuttavat suoraan myymäläsi sivun nopeuteen. Tämän välttämiseksi harkitse sivuston valvontatyökalujen käyttöä rikkinäisten linkkien tarkistamiseen ja niiden korjaamiseen. Voit myös luoda mukautettuja 404-sivuja auttamaan vierailijoita, jotka ovat vahingossa kirjoittaneet väärän URL-osoitteen.

7. Optimoi kuvasi ja videosi sisältösi

Laadukkaat tuotekuvat ovat tärkeitä myymälällesi; ne voivat kuitenkin olla raskaita ja hidastaa verkkosivustoasi. Tämän vuoksi on välttämätöntä tarjota asiakkaille parhaat tuotekuvat sivun nopeudesta tinkimättä. Voit optimoida kuviasi eri tavoilla lisätäksesi myymäläsi sivun nopeutta.

Ensimmäinen asia on vähentää Shopify-kaupassasi olevien kuvien määrää. Voit tehdä tämän poistamalla kaikki tarpeettomat kuvat, mikä auttaa vähentämään HTTP-pyyntöjen määrää. Voit tarkistaa, onko koodissasi tyhjiä kuvalähteitä, ja myös poistaa ne.

Toinen vaihtoehto on pakata kuvat. Pyri pitämään kuvatiedostot alle 70 kt ja PNG- ja JPEG-tiedostomuodoissa. Voit myös kirjoittaa lyhyitä kuvaavia kuvatiedostojen nimiä ja alt-tageja, jotka kuvaavat tuotteen kuvan tarkasti. Kuvatiedostojen nimet ja kuvien alt-tunnisteet parantavat myös myymäläsi sijoitusta ja löydettävyyttä.

🔥 Empfohlen:  5 Instagram Stories -vinkkiä, jotka auttavat sinua saavuttamaan sosiaaliset tavoitteesi

Sinun ei pidä sivuuttaa videoiden merkitystä Shopify-kaupassasi. Voit kuitenkin optimoida videosi isännöimällä niitä ulkoisissa lähteissä, kuten Vimeossa ja YouTubessa, tai käyttämällä yksinkertaisia ​​upotuksia.

8. Valitse Hero Layout karusellien ja liukusäätimien sijaan

Liukusäätimet ja karusellit voivat vaikuttaa tehokkailta tavoilta näyttää tuotekuviasi, mutta ne voivat merkittävästi lisätä verkkosivustosi painoa ja hidastaa sen latautumista. Harvemmat asiakkaat käyttävät todennäköisesti karuselleja ja liukusäätimiä erityisesti mobiililaitteissa.

Joten on aika luopua karuselleista ja liukusäätimistä sankariasettelujen hyväksi. Sankariasettelu on yksinkertaisesti suuri kuva, johon liittyy tarttuva teksti. Se sijoitetaan yleensä etusivun yläosaan ja kiinnittää vierailijoiden huomion välittömästi. Tämä voi vaikuttaa merkittävästi heidän ostokäyttäytymiseensa verkkosivustollasi.

Shopifyn nopeuden optimointi

Tehokkaan sankariasettelun tulisi sisältää kolme päänäkökohtaa:

 • Laadukas kuva: Käyttämäsi kuvan tulee olla korkealaatuinen kiehtova kuva. Älä unohda pitää tiedostokokoa mahdollisimman pienenä.
 • Selkeä viesti: Sankariasetelmasi on oltava merkittävä vaikutus, kun vierailijat tulevat kauppaasi. Tätä varten sen on sisällettävä selkeä viesti, ja sen tulee viestiä brändisi arvot vierailijoille.
 • Kehotus toimintaan: Sankariasettelusi pitäisi inspiroida vierailijoita toimintaan, ja voit saavuttaa tämän lisäämällä selkeän toimintakehotuksen.

9. Paranna mobiililaitteiden suorituskykyä ottamalla AMP:t käyttöön verkkosivustollasi

Mobiililaitteiden laajan käytön vuoksi sinun on optimoitava Shopify-kauppasi mobiililaitteiden käyttäjiä varten. Voit saavuttaa tämän integroimalla AMP:n Shopify-verkkosivustoosi.

AMP tulee sanoista Accelerated Mobile Pages. Se viittaa standardikehykseen, jonka avulla voit luoda verkkosivuja, jotka latautuvat nopeammin mobiililaitteilla. Niitä on helppo käyttää, ja niiden avulla voit helposti optimoida Shopify-kauppasi, jotta se on helpompi käyttää mobiililaitteilla.

Shopifyssa on useita sovelluksia, joiden avulla voit luoda AMP-verkkosivuja parantaaksesi myymäläsi käyttökokemusta mobiilikävijöille. Jotkut näistä sovelluksista ovat:

10. Järjestä seurantakoodisi Google Tag Managerin avulla

Seurantakoodit voivat hidastaa myymäläsi sivun nopeutta merkittävästi. Voit hoitaa tämän tehokkaasti käyttämällä tunnisteenhallintajärjestelmää, kuten Google Tag Manager.

Google Tag Manager on työkalu, jonka avulla voit määrittää tunnisteet yhdellä pyynnöllä ja hallita kaikkia seurantakoodiasi, mukaan lukien analytiikkaa, yhdessä paikassa. Google Tag Manager lataa myös JavaScript-tiedostoja asynkronisesti. Tämä tarkoittaa, että se ei estä sisältösi toistoa.

Huomaa, että Google Tag Manager on vain Shopify Plus -kauppiaiden käytettävissä.

Johtopäätös

Tässä oppaassa olemme keskustelleet vaiheista, joilla voit optimoida Shopify-kauppasi ja lisätä sivun nopeutta. Näiden vaiheiden toteuttaminen voi viedä jonkin aikaa, mutta huomaat tulokset melkein välittömästi.

Myynnin tekeminen Shopifyssa voi olla helppoa käyttämällä Adoric Shopify -sovellusta. Sen avulla voit kasvattaa konversioprosenttiasi näyttämällä huomiota herättäviä kampanjoita Shopify-kaupassasi. Adoric Shopify -sovellus on erittäin intuitiivinen, eikä sen käyttäminen vaadi koodausta tai graafista suunnittelua.

Asenna se Shopify-kauppaasi jo tänään ja näet myyntisi kasvavan.