Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 vinkkiä tuotemerkkiuskollisuuden lisäämiseen Shopify-liiketoiminnassasi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 vinkkiä tuotemerkkiuskollisuuden lisäämiseen Shopify-liiketoiminnassasi

Miksi brändiuskollisuuden lisääminen on tärkeää?

Saat todennäköisesti jonkin verran liikennettä Shopify-kauppaasi. Mutta miten saat heidät palaamaan? Kuinka saat heistä niin uskollisia brändillesi, että he alkavat kertoa sinusta ystävilleen ja perheenjäsenilleen? Tässä tulee esille Shopify-kauppasi brändiuskollisuuden lisääminen.

Toistuvat asiakkaat kuluttavat enemmän tuotteidesi ostamiseen ja maksavat sinulle vähemmän niiden säilyttämisestä. Tästä syystä on tärkeää suunnitella etukäteen asiakkaiden säilyttäminen.

Pelkästään brändiuskollisuus voi tehdä eron sinun ja kilpailijan välillä. Kanta-asiakkaat voivat tehostaa suusta suuhun suuntautuvaa markkinointiasi, lisätä käyttäjien luomaa sisältöä ja asiakkaiden säilyttämistä. Se jopa nostaa suoraan tulostasi vaikuttamalla kauppasi tuloihin ja voittoihin.

Tässä oppaassa käsitellään kaikkea, mitä sinun tulee tietää tuotemerkkiuskollisuudesta, mukaan lukien tärkeys, brändiuskollisuuteen vaikuttavat tekijät, käytännön strategiat asiakasuskollisuuden parantamiseksi ja asiakasuskollisuustyökalut, joita voit käyttää Shopify-kaupassasi.

Hyppäämme heti sisään!

Mitä on brändiuskollisuus?

Brändiuskollisuus kuvaa positiivista suhdetta asiakkaisiisi brändinä. Se osoittaa asiakkaidesi halukkuutta valita brändisi tai tuotteesi jatkuvasti kilpailijoille.

Sähköisen kaupankäynnin alalla vallitsevan kireän kilpailun ansiosta asiakkaidesi uskollisuus brändiäsi kohtaan voi erottaa Shopify-liiketoimintasi muista. Jos sinulla on juuri perusti LLC:n tai olet aloittanut verkkoliiketoiminnan, sinun tulee harkita strategioita, joilla voit lisätä brändiuskollisuuttasi.

Brändiuskollisuus antaa myös arvokasta tietoa asiakkaidesi käyttäytymisestä, mikä voi auttaa sinua suunnittelemaan uudelleen strategiaa palvellaksesi asiakkaitasi paremmin.

Miksi brändiuskollisuus on tärkeää?

Brändiuskollisuus on olennainen osa jokaista yritystä, olipa se pieni tai suuri. Tämä johtuu siitä, että vain murto-osa uskollisista asiakkaistasi voi tuottaa suuren osan tulevista tuloistasi. Tässä on joitain muita syitä, miksi Shopify-kauppasi brändiuskollisuuden rakentaminen on tärkeää:

1. Vähennä asiakashankintakustannuksia

Brändiuskollisuus auttaa lisäämään asiakkaiden pysyvyyttä. On osoitettu, että vanhojen asiakkaiden pitäminen on halvempaa kuin uusien hankkiminen merkitsee yksinkertaisesti asiakashankintakustannusten alenemista. A julkaisu Emmet Murphyn ja Mark Murphyn mukaan jopa pieni 2 prosentin lisäys asiakkaiden säilyttämisasteessa voi johtaa jopa 10 prosentin alenemiseen käyttökustannuksissasi.

2. Kasvata tuloja ja voittoja

Lähde

Uusien asiakkaiden hankkiminen maksaa enemmän kuin sellaisten asiakkaiden säilyttäminen, jotka ovat osoittaneet tuntevansa sinut ja rakastavansa brändiäsi. Brändiuskollisuus vähentää asiakashankintakustannuksia ja käyttökustannuksia; näin ollen se lisää tulojasi ja voittojasi.

Tuotemerkkiuskollisuus lisää myös keskimääräistä tilausarvoasi (AOV). Tämä johtuu siitä, että uskolliset asiakkaasi tekevät todennäköisemmin suurempia ja useammin ostoksia ajan myötä. Tämä puolestaan ​​parantaa sinun asiakkaan elinikäinen arvo (CLTV), koska uskolliset asiakkaasi ostavat todennäköisesti muita uusia tuotteita, jotka lisäät kauppaasi, koska he ovat alkaneet luottaa brändiisi.

3. Paranna brändin mainetta ja edustusta

64 % Markkinointijohtajista uskoo, että tehokkain markkinoinnin muoto on suullinen markkinointi. Brändillesi uskolliset asiakkaat ostavat mielellään sinulta, mutta sen lisäksi he todennäköisesti kertovat asiasta perheelleen ja ystävilleen. Rakentamalla brändiuskollisuutta luot yrityksellesi suuremman fanikunnan.

Mitä uskollisempia asiakkaat ovat brändillesi, sitä todennäköisemmin he suosittelevat yritystäsi ystävilleen ja perheilleen. Tämä lisää suoraan myyntiä ja parantaa brändisi mainetta.

4. Kerää arvokasta palautetta arviointia varten

Brändillesi uskolliset asiakkaat ovat kiinnostuneita näkemään sen kukoistavan. Lisääntyneen brändiuskollisuuden ansiosta saat asiakkailtasi arvokasta palautetta ja ideoita. Tämän palautteen ja ideoiden avulla voit arvioida ja parantaa liiketoimintastrategiaasi.

Voit myös laajentaa liiketoimintaasi näiden ideoiden perusteella, sillä voit olla varma siitä, että uskolliset asiakkaasi ovat osoittaneet jonkin verran kiinnostusta näitä uusia alueita kohtaan.

Tuotemerkkiuskoisuuteen vaikuttavat tekijät

Luottamus on perusta, jolle brändiuskollisuus rakennetaan. Asiakkaat eivät ole uskollisia sinulle, jos he eivät voi luottaa brändiisi. Tietyt tekijät ovat vastuussa tästä, ja huomioimalla nämä tekijät annat asiakkaillesi mahdollisuuden luottaa ja luottaa brändiisi.

Jotkut näistä tekijöistä sisältävät:

1. Brändin arvot

Brändisi arvot ovat epäilemättä tärkein vaikutus asiakkaidesi uskollisuuteen. Asiakkaat ovat kiinnostuneita arvoista, joita edustat brändinä, ja he ottavat huomioon myös periaatteet, joita brändisi noudattaa. Ihmiset vetoavat yleensä asiakaslähtöisiin brändeihin.

2. Laatu

Toinen suosittu merkkiuskollisuuden määräävä tekijä on laatu. Kukaan ei halua ostaa huonolaatuisia tuotteita.

Haluat varmistaa, että tuotteesi ovat korkealaatuisia ja täyttävät asiakkaidesi odotukset.

🔥 Empfohlen:  7 huippuluokan vinkkiä, joiden avulla saat kaiken irti uudelleenkohdistavista mainoksistasi

3. Asiakaspalvelu

Kaikki arvostavat hyvä asiakaspalvelu, ja ihmisistä tulee todennäköisemmin palaavia asiakkaita, kun brändi kohtelee heitä oikein. Asiakkaiden huolenaiheiden nopea käsitteleminen on hyvä paikka aloittaa. Sisältää VoIP-teknologian voi parantaa merkittävästi sähköisen kaupankäynnin toimintaa automaation ja suosittujen työkaluintegraatioiden avulla, joten kokeile sitä, jos asiakastukilinjasi on tukossa. Voit jatkaa sieltä parantaaksesi heidän navigointikokemustaan, kun he tekevät ostoksia Shopify-kaupassasi.

4. Ostoskokemus

Huomasitpa sen tai et, ihmiset ovat hyvin erityisiä ostokokemuksensa suhteen. He haluavat nauttia saumattomasta ostokokemuksesta, ja he haluavat, että myös kassalla ja toimituksellasi on vaivatonta.

Joten optimoi nämä kosketuspisteet ansaitaksesi asiakkaidesi uskollisuuden.

Kuinka mitata brändiuskollisuutta

Brändiuskollisuuden mittaaminen tiettyjen mittareiden avulla voi auttaa sinua seuraamaan brändiuskollisuuttasi paremmin. Nämä mittarit antavat sinulle käsityksen siitä, miksi ja miten asiakasuskollisuus kasvaa ja miten voit parantaa sitä entisestään.

Joitakin mittareita, joihin on kiinnitettävä huomiota, ovat:

1. Net Promoter Score (NPS)

Netpromoottoripisteesi auttaa ymmärtämään asiakkaidesi mahdollisuuksia viitata brändiisi muille ihmisille. Toisin sanoen sen avulla voit seurata uskollisuusmarkkinointiasi. Kun mittaat tuotemerkkiuskollisuutta NPS:n avulla, kysy asiakkailtasi seuraavaa:

Kuinka todennäköisesti suosittelisit meitä ystävillesi, perheellesi tai liikekumppaneillesi asteikolla 0-10?

Asiakkaita, jotka valitsevat 0 ja 6 välillä, kutsutaan halventajiksi, niitä, jotka valitsevat 7 tai 8, ovat passiivisia, kun taas ne, jotka valitsevat 9 tai 10, ovat mainostajiasi.

Saadaksesi NPS:n, vähennä vain vähentäjien kokonaisprosenttiosuus promoottorien kokonaisprosentista, eli

Promoottorien kokonaisprosenttiosuus – Huijaajien kokonaisprosenttiosuus = Promoottorin nettopisteet.

2. Asiakasuskollisuusindeksi (CLI)

Asiakasuskollisuusindeksiä pidetään asiakasuskollisuuden mittana tietyn ajanjakson aikana. Se ottaa huomioon muita mittareita, kuten nettopromoottoripisteet, toistuvat ostot ja lisämyynti. Toisin kuin NPS, joka mittaa vain asiakkaan aikomusta, CLI huomioi asiakkaat heidän todellisen käyttäytymisensä ohella.

Mittaaksesi CLI:si, kysy asiakkailtasi nämä kysymykset:

  • Kuinka todennäköisesti ostat tuotteen meiltä seuraavan kerran?
  • Kuinka halukas olet kokeilemaan muita brändimme tuotteita?

Laske CLI käyttämällä alla olevaa kaavaa:

(Kokonaismäärä tai palaavat asiakkaat ÷ Asiakkaiden kokonaismäärä) x 100 = Asiakasuskollisuusindeksi.

3. Customer Effort Score (CES)

Customer Effort Score mittaa vaivaa, joka asiakkaidesi on tehtävä palauttaakseen tuotteen tai saadakseen ongelmat, jotka he ovat ratkaisseet. Ihmiset ovat yleensä uskollisempia brändeille, joilla on tuotteita, jotka on helpompi ostaa ja/tai palauttaa tarvittaessa.

Jotta voit seurata CES:ääsi, haluat asiakkaiden arvioivan, kuinka helppoa tai vaikeaa tietyn toiminnon suorittaminen oli – ostoksen tekeminen, valituksen tekeminen tai tuotteen palauttaminen. Kun saat vastauksia, laske CES seuraavalla kaavalla:

Vastausten kokonaissumma ÷ Kyselyyn vastanneiden kokonaismäärä = Asiakkaan panostuspisteet

4. Toista Customer Rate

Toistuva asiakasprosenttisi seuraa niiden asiakkaidesi määrää, jotka ovat valmiita ostamaan sinulta uudelleen. Tämä voi auttaa sinua antamaan karkean arvion siitä, kuinka todennäköisesti he tekevät sinulta lisää ostoksia tulevaisuudessa. Tämän pitäisi olla yksi tärkeimmistä arvioimistasi mittareista, koska Shopify-yrityksesi toiminta riippuu siitä.

Jos haluat seurata tätä, katso ensimmäisen kerran vs. palaavien asiakkaiden myynti Ilmoita Shopify adminissa.

Brand Loyalty Shopify

Lähde

Toistuva asiakasprosenttisi on useamman kuin yhden ostoksen tehneiden asiakkaiden määrä jaettuna yksittäisten asiakkaiden määrällä, eli

(Aiemmin ostaneiden asiakkaiden määrä ÷ Asiakkaiden kokonaismäärä) x 100 = Toistuvien asiakkaiden määrä

5. Ostotiheys

Tämä mittari seuraa, kuinka usein asiakkaasi tekevät toistuvia ostoksia. On tärkeää pitää silmällä tätä mittaria, koska toistuvat ostot ovat yleensä yksi merkittävimmistä vuositulojesi tekijöistä.

Saman ajanjakson sisällä toistuvien asiakkaiden määrällä ostotiheys on tehtyjen tilausten määrä jaettuna yksittäisten asiakkaiden määrällä.

6. Keskimääräinen tilauksen arvo (AOV)

AOV mittaa asiakkaidesi kunkin tilauksen keskiarvon, mikä helpottaa arvokkaimpien asiakkaiden tunnistamista. Voit seurata tätä tarkistamalla Myynti asiakkaan nimellä raportoi Shopify adminissa ja jaa sitten kokonaismyynti tilausmäärällä saadaksesi keskimääräisen tilauksen arvosi.

Shopifyn kojelauta

Lähde

10 vinkkiä tuotemerkkiuskollisuuden lisäämiseen Shopify Businessissa

Asiakkaasi eivät tule uskollisiksi brändillesi yhdessä yössä – sinun on tehtävä lujasti töitä ansaitaksesi sen.

Tässä on kuitenkin 10 vinkkiä ja strategiaa brändiuskollisuuden parantamiseksi:

1. Aseta etusijalle erinomainen sitoutuminen ja asiakaspalvelu

Erinomainen asiakaspalvelu on yksi tärkeimmistä asioista Shopify-kaupan pyörittämisessä. Jos kaikki asiat ovat samat, poikkeuksellinen asiakaspalvelu voi saada asiakkaasi palaamaan kerta toisensa jälkeen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka katsella Detroit Red Wingsiä livenä verkossa VPN:n avulla vuonna 2023

Asiakaspalvelusi tulee kattaa kaikki osa-alueet. Tämä sisältää heidän ensimmäisen vuorovaikutuksensa brändisi kanssa, heidän kokemuksensa tuotteestasi ja jopa tiimisi kanssa. Ystävällisyys, avoin asiakkaillesi heidän kysymyksiinsä ja valituksiinsa vastaamisessa ja heistä aito välittäminen voi ilahduttaa heitä ja tehdä heistä uskollisia asiakkaita brändillesi.

Yli puolet verkkokaupan asiakkaista pysyy brändissä uskollisina asiakkaina, koska he nauttivat loistavasta asiakaspalvelusta. Panosta siis erinomaiseen asiakaspalveluun.

2. Tunne asiakkaasi ja ylitä heidän odotuksensa

Toinen strategia, jonka voit toteuttaa muuttaaksesi asiakkaasi palaaviksi asiakkaiksi ja jopa uskollisiksi asiakkaiksi, on ylittää heidän odotuksensa. Kaikki arvostavat sitä, kun heidän odotuksensa täyttyvät, mutta mikään ei voita yli odotusten.

Voit aloittaa tämän tutkimalla, mitkä ovat asiakkaidesi perustarpeet. Haluat myös tietää, mikä kiinnittää heidän huomionsa. Pidä mielessä, että suuntauksia muuttaa, joten sinun ei pitäisi olla staattinen. Kun tiedät heidän perustarpeensa, voit ymmärtää heidän odotuksensa.

Lupaamalla lupauksesi täyttää heidän perustarpeensa tuotteellasi ja ylittämällä heidän odotuksensa voit taata, että he suosivat brändiäsi kilpailijoille.

3. Luo asiakaspalautesilmukoita

Vaikka asiakaspalaute on brändiuskollisuuden etu, se on enemmän kuin vain sitä. Se on myös tapa rakentaa ja parantaa brändiuskollisuutta, ja sieltä se “silmukka” tulee.

Asiakkaasi tuntevat itsensä kuulluiksi, kun kannustat heitä antamaan palautetta. Kun noudatat heidän suosituksiaan tai käsittelet heidän valituksiaan, he tuntevat olonsa arvostetuiksi ja jopa kunnioitetuiksi. Tämä lisää heidän uskollisuuttaan.

4. Optimoi Shopify-myymäläsi ulkoasu ja tee siitä mobiiliystävällinen

Shopify-kauppiaana, joka haluaa kasvattaa uskollisia asiakkaitasi ja parantaa tulostasi, sinun on tehtävä Shopify-verkkosivustostasi mobiiliystävällinen ja houkutteleva. Mobiiliystävällinen verkkosivusto on erittäin tärkeä, koska suurin osa verkkosivustollesi tulevista ihmisistä on mobiilikäyttäjiä.

Monet asiakkaat eivät todennäköisesti palaa tekemään toista ostosta, jos heidän mielestään verkkosivustollasi ei ole helppo navigoida.

5. Mukauta asiakaskokemusta

Jokainen asiakas haluaa tulla nähdyksi ja tunnustetuksi, ja voit saavuttaa tämän personoimalla hänen ostokokemustaan. Tämä auttaa luomaan vahvemman siteen ja yhteyden asiakkaidesi ja brändisi välille.

Voit personoida asiakkaasi kokemusta erilaisilla markkinointistrategioillasi. Tämä sisältää räätälöidyn sähköposti- ja tekstiviestimarkkinoinnin, käsinkirjoitettujen muistiinpanojen lisäämisen toimitettaviin tuotepakkauksiin, postikortteja juhlapyhinä ja räätälöityjä viestejä. Voit käyttää heidän mieltymyksiään ja makujaan koskevia oivalluksia suositellaksesi muita tuotteita, jotka voivat olla heille tärkeitä.

Personoimalla asiakaskokemusta kerrot heille, että he ovat tärkeitä brändillesi ja että arvostat heitä ja välität heistä. Tämä saa heidät luottamaan brändiisi enemmän ja tekemään heistä uskollisia asiakkaita.

6. Lisää muita maksuvaihtoehtoja

Erinomainen tapa parantaa asiakaskokemustasi ja kasvattaa brändiuskollisuutta on tarjota erilaisia ​​pikamaksuvaihtoehtoja kassasivulla. Useimmat asiakkaat eivät välttämättä palaa myymälään, jos he eivät saa tottumiaan maksutapoja tai jos saatavilla olevat vaihtoehdot ovat liian monimutkaisia ​​tai aikaa vieviä.

Uuteen maksualustaan ​​rekisteröityminen voi olla asiakkaillesi ärsyttävää, aikaa vievää ja väsyttävää. Se saa heidät myös todennäköisemmin hylkäämään ostoskorinsa ja myymäläsi toiseen kauppaan. Voit välttää tämän lisäämällä useita maksuvaihtoehtoja Shopify-kauppaasi.

7. Ole johdonmukainen

Yksi tapa rakentaa brändiuskollisuutta menestyksekkäästi on johdonmukaisuus. Asiakkaat odottavat johdonmukaista kokemusta joka kerta, kun he tekevät ostoksia kaupastasi tai ovat vuorovaikutuksessa brändisi kanssa. Jos tarjoat epäjohdonmukaisen kokemuksen, asiakkaidesi on yhä vaikeampaa rakentaa suhdetta brändiisi.

Kun tarjoat asiakkaillesi yhtenäisen kokemuksen, he voivat olla varmoja, että täytät heidän odotuksensa joka kerta. Tämä lisää heidän uskollisuuttaan brändiäsi kohtaan ja yleiset asiakkaittesi säilyttämisasteet paranevat. Se saa heidät luottavaisin mielin viittaamaan brändiisi ystävilleen ja perheelleen.

8. Rakenna yhteisö

Brändissäsi on muutakin kuin pelkkä a luovan yrityksen logon suunnittelu, värit ja muut asiat, jotka erottavat sinut kilpailijoista. Asiakkaat rakentavat luottamussuhteen yritysten kanssa, joihin he voivat olla emotionaalisesti yhteydessä.

Paras tapa saavuttaa tämä on rakentaa yhteisö, joka ilmentää brändisi arvoja ja saa asiakkaasi osaksi sitä.

9. Ota yhteyttä asiakkaisiisi sosiaalisessa mediassa

Erinomainen tapa rakentaa brändiuskollisuutta on olla yhteydessä asiakkaisiisi Facebookissa, Instagramissa ja kaikilla muilla sosiaalisen median alustoilla, joilla he seurustelevat.

🔥 Empfohlen:  Osta TripAdvisor-arvostelut: 8 parasta sivustoa (oikeat, 5 tähden luokitukset)

Shopify on helpottanut tätä helpottamalla kauppiaiden mahdollisuutta integroida sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Instagram ja Tiktok, liikkeisiinsä. Voit myös jakaa käyttäjien luomaa sisältöä näillä alustoilla.

Käyttäjien luoma sisältö on sisältötyyppiä, jonka asiakas luo osoittaakseen olevansa vaikuttunut brändistä. Se voi olla suosittelu, arvostelu, sosiaalisen median viesti, podcast jne.

Jakamalla käyttäjien luomaa sisältöä sosiaalisessa mediassa tarjoat potentiaalisille asiakkaille sosiaalisen todisteen, jota he tarvitsevat saadakseen heidät tekemään ostoksen. Se saa myös sisällön toimittaneet asiakkaat tuntemaan itsensä erityisiksi ja arvostetuiksi, mikä lisää heidän uskollisuuttaan brändiäsi kohtaan.

10. Rakenna kanta-asiakasohjelma

Menestyneen kanta-asiakasohjelman toteuttaminen voi vaikuttaa merkittävästi asiakkaidesi ostotottumuksiin. Se ei vain auta lisäämään asiakkaiden sitoutumista, vaan se voi myös auttaa lisäämään myyntiäsi.

Kanta-asiakasohjelmat ovat helposti yksi parhaista ja halvimmista tavoista palkita asiakkaitasi uskollisuudesta. Muista, että paraskaan kanta-asiakasohjelma ei riitä korvaamaan huonoa asiakaspalvelua tai kokemusta.

Asiakasuskollisuussovellukset Shopifylle

Seuraavassa on joitain Shopifyn parhaista asiakasuskollisuussovelluksista, joita voit käyttää kanta-asiakasmarkkinoinnin toteuttamiseen myymälässäsi.

1. Kasvata

Growave-kanta-asiakassovellus Shopifylle

Growave on piste- ja tasopohjainen kanta-asiakasohjelma, joka palkitsee asiakkaasi kaikista heidän suorittamistaan ​​toiminnoista, jotka johtavat tulokseen. He saavat enemmän pisteitä, kun he tekevät ostoksen ja suosittelevat Shopify-kauppaasi perheelleen ja ystävilleen.

Voit valita pistemäärän, jolla palkitset asiakkaitasi. Growaven avulla voit myös parantaa myymäläsi tulosprosentteja sosiaalisten todisteiden ja valokuvaarvostelujen avulla.

2. Leimattu.io

Stamped.io Shopify Brand Loyalty -sovellus

Leimattu.io on toinen erinomainen asiakasuskollisuussovellus, jonka avulla voit luoda kanta-asiakaspalkkio-ohjelmia. Tämän työkalun avulla voit tarjota asiakkaillesi erilaisia ​​palkintovaihtoehtoja, kuten alennuksia, ilmaisen toimituksen, lahjakortteja ja paljon muuta. Tämän sovelluksen avulla voit valita haluamasi palkkiovaihtoehdot ja tietyt toimet, jotka haluat palkita.

3. Suosituskarkki

Suosituskarkki on viittauspohjainen Shopify-asiakassovellus, jonka avulla voit perustaa suositusohjelman saadaksesi lisää asiakkaita. Sen avulla voit palkita asiakkaitasi lahjoilla, käteiskannustimilla tai jopa alennuksilla aina, kun he ohjaavat asiakkaan myymälään.

4. Smile.io

Asiakasuskollisuussovellus

Smile.io palkitsee asiakkaasi pisteillä, kun he tekevät ostoksia kaupastasi. He voivat halutessaan käyttää nämä pisteet seuraavaan ostokseensa kaupastasi. Voit myös palkita asiakkaita pisteillä aktiviteeteista, kuten rekisteröitymisestä tai sosiaalisista jaoista. Halutessasi voit käyttää tätä sovellusta myös luodaksesi suositteluohjelman brändiuskollisuuden lisäämiseksi.

5. Rise.ai

Rise.ai on Shopifyn kanta-asiakassovellus, jonka avulla voit palkita asiakkaitasi lahjakorteilla aina, kun he ohjaavat toisen asiakkaan luoksesi. Se antaa sinulle mahdollisuuden lähettää nämä palkinnot sähköpostitse.

Sovelluksen avulla voit myös määrittää kanta-asiakasohjelmasi säännöt ja jopa tarjota asiakkaille lahjakortteja palautusten sijaan.

Johtopäätös

Tarvitset asiakkaidesi uskollisuutta, jotta Shopify-kauppasi kukoistaa. Se auttaa pitkälle parantamaan asiakkaiden pysyvyyttä, lisäämään asiakkaan elinikäistä arvoa ja tarjoamaan loistavaa asiakaspalvelua.

Jos sinulla on vaikeuksia muuttaa verkkosivustosi kävijöitä asiakkaiksi, Adoric Shopify -sovellus voi auttaa.

Sovelluksemme avulla voit tallentaa vierailijoidesi sähköpostiosoitteet ja muuntaa heistä asiakkaita, luoda markkinointikampanjoita mainostaaksesi myyntitarjouksiasi ja promootioitasi ja paljon muuta.

Oletko valmis testaamaan Adoricia ja katsomaan, kuinka se auttaa parantamaan asiakasuskollisuuttasi? Asenna se heti Shopify-kauppaasi.