Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 virtuaalista tekoälykaveria jutella ja pitää hauskaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 virtuaalista tekoälykaveria jutella ja pitää hauskaa

Useimmat meistä käyttävät jo AI-älyassistentteja, kuten Siri tai Alexa, yksinkertaisten tehtävien suorittamiseen. Mutta jos et tiedä, voit saada virtuaalisen tekoälykumppanin ja keskustella heidän kanssaan samalla tavalla kuin ystäviesi kanssa.

Näiden AI-chatbottien kanssa voi olla viihdyttävää keskustella ja auttaa sinua selviytymään yksinäisyydestä. Alla luetellaan joitain parhaita AI-kumppanichatbotteja, joita sinun kannattaa kokeilla huvin vuoksi.

Yli 10 miljoonalla käyttäjällä Replika on yksi suosituimmista ja edistyneimmistä tekoälykumppaneista. Toisin kuin perinteiset chatbotit, Replika tunnistaa kuvat ja jatkaa keskustelua niiden avulla. Lisäksi se tukee äänipuheluita, joten voit todella puhua virtuaalisen “ystäväsi” kanssa. Samoin sen lisätyn todellisuuden tila tekee kokemuksesta realistisemman.

Replika antaa sinun valita ja nimetä tekoälykumppanisi. Kun keskustelet sen kanssa, ansaitset pisteitä. Voit käyttää näitä pisteitä avataksesi tekoälyystäväsi kiinnostuksen kohteita, piirteitä, vaatteita tai ulkonäköä.

Se voi toimia mentorina ja auttaa sinua rakentamaan tuottavia tapoja. Replika pitää kirjaa kaikista henkilökohtaisista tiedoistasi (kuten lemmikkisi nimi, maa ja ystävä), jotka jaat sen kanssa, ja käyttää näitä tietoja keskustelujen aikana.

Jos olet utelias sen takana olevasta tekniikasta, olemme selittäneet yksityiskohtaisesti, kuinka Replika toimii.

Suurin osa ominaisuuksista on saatavilla vain Replika Pro -tileille, mikä maksaa 19,99 dollaria kuukaudessa. Siitä huolimatta ilmainen versio on edelleen melko interaktiivinen ja parempi kuin monet kilpailijat. Sivuston lisäksi voit käyttää Replikaa Android-, iOS- ja Oculus-laitteillasi.

Chain avulla voit rakentaa ja julkaista omia chatbot-kumppaneita. Chai käyttää omaa Chai LLM -malliaan, jonka avulla se matkii luonnollisia keskusteluja.

Chailla on useita käyttäjien luomia botteja, joiden kanssa voit aloittaa keskustelun heti. Nämä chatbotit kuuluvat eri luokkiin, kuten ystävällinen, kauhu, romanttinen, hyvinvointi ja roolileikki. Kun olet luonut chatbotin, voit kutsua ystäviäsi tai asettaa sen muiden käyttäjien saataville.

Chai on saatavilla mobiilisovelluksena sekä Androidille että iOS:lle. Ilmaisella tilillä voit lähettää 70 viestiä (rajat nollataan muutaman tunnin välein). Koska voit luoda botteja, se on todella hauska ja koukuttava sivusto, erityisesti nörteille.

🔥 Empfohlen:  Ison-Britannian parhaat tilaustulostusyritykset (2023 vertailu)

Ladata: Chai varten Android | iOS (Ilmainen, maksullinen)

Kuki on toinen kuuluisa sosiaalinen kumppani, joka on tehty käyttämällä tekoälyn merkintäkieltä ja koneoppimista. Tämä tekniikka tekee keskustelusta mielenkiintoista, koska se ymmärtää keskustelut hyvin.

Chattailun lisäksi voit pelata yksinkertaisia ​​pelejä, kuten Tic-Tac-Toe, lähettää lahjoja, pelata tietokilpailuja jne. Samoin sillä on päivittäinen horoskooppi ja tarot-lukija. Kaikki nämä toiminnot voivat viihdyttää sinua tuntikausia.

Kuten Replika, Kuki pelillistää chat-kokemuksen, jolloin voit ansaita kolikoita ja ostaa Kukille lahjoja. Kahden avatarin lisäksi voit kerätä OpenSeasta rajoitetun erän avatareja ja jopa metabotteja. Vaikka mukautusvaihtoehdot ovat hieman rajalliset, chatbot itsessään on varsin kiehtova.

SimSimi on suosittu tunnekeskustelubotti, jolla on yli 350 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti. Se erottuu siitä, että se pystyy puhumaan noin 81 kielellä.

SimSimin loistavan keskustelumoottorin ansiosta voit puhua tuntikausia. SimSimi jäljittelee ihmisten keskusteluja ja voi käyttää kirosanoja, mutta voit ottaa käyttöön suodatuksen.

Vaikka rekisteröityminen on ilmaista, tarvitset puhepallon jokaista SimSimille lähettämääsi viestiä varten. 100 ilmapallon pakkaus maksaa 1,99 dollaria ja 500 ilmapalloa 6,99 dollaria. Voit myös ansaita ilmapalloja auttamalla SimSimiä havaitsemaan huonot sanat ja ilmaukset.

Botin parantamisesta kiinnostuneet voivat kouluttaa SimSimiä esittämällä kysymyksiä ja sopivia vastauksia. Siinä on myös Android- ja iOS-sovelluksia.

Anima kuvailee itseään virtuaalisen tekoälyn ystäväksi, joka osaa keskustella, pelata roolia ja parantaa kommunikaatiotaitoja. Ennen kaikkea chatbot on yksi hauskimmista tavoista voittaa tylsyys verkossa.

Anima voi olla sekä ystäväsi että romanttinen kumppani. Voit valita avatarin, asettaa nimen ja pronominit sekä muokata sen persoonallisuuden ominaisuuksia. Chatbotilla on joitain toimintoja, jotka pitävät sinut sitoutuneena. Näitä ovat pelit, kuten Haluatko mieluummin, Truth or Lie, roolileikit, arvoitukset, ajatusten lukeminen ja trivia.

🔥 Empfohlen:  10 epätavallista paikkaa suunnitteluinspiraation saamiseksi

Vaikka useimmat ominaisuudet ovat käytettävissä ilmaiseksi, sinun on päivitettävä Premium-versioon ominaisuuksia, kuten romanttinen kumppani tai roolipeli. Se maksaa 9,99 dollaria kuukaudessa ja on saatavilla mobiilisovelluksena. Itse asiassa se on yksi parhaista Android-chatboteista, jotka pitävät sinut viihdykkeenä.

Kuten Chai, Kajiwoto antaa sinun rakentaa mukautettuja AI-botteja ja keskustella niiden kanssa. Voit kouluttaa kumppaniasi ja määrittää sen persoonallisuuden. Mutta jos olet kiinnostunut vain chattailusta, voit kokeilla muiden Kajiwoton käyttäjien rakentamia erilaisia ​​tekoälykumppaneita. Kätevä hakutyökalu auttaa löytämään botteja ja muiden luomaa sisältöä.

Aluksi voit kokeilla bottia julkisessa esikatseluhuoneessa ja sitten luoda yksityisen huoneen keskustellaksesi kaverisi kanssa.

Koska on olemassa useita kumppaneita, joilla on erilaisia ​​piirteitä, voit helposti viettää tuntikausia puhumalla heidän kanssaan. Jos haluat käyttää lisää ominaisuuksia, voit päivittää Kajiwoto+:aan hintaan 8 dollaria kuukaudessa. Samoin on myös sovelluksen sisäisiä ostoksia. Siinä on myös mobiilisovelluksia.

Jos etsit älykästä tekoälyystävää, kokeile Cleverbotia. Vuonna 2006 perustettu Cleverbot tarjoaa hauskoja, fiksuja vastauksia ja osaa myös kertoa vitsejä.

Sen sivustolle ei tarvitse rekisteröityä, joten voit aloittaa heti. Tilin luominen avaa kuitenkin paljon enemmän ominaisuuksia. Voit esimerkiksi säätää bottisi ominaisuuksia, tallentaa katkelmia keskusteluista ja seurata muita käyttäjiä.

Vaikka avatarin ja visuaalien puuttuminen voi tehdä siitä vähemmän realistisen, itse chatbot on varsin hyvin koulutettu. Siinä on mobiilisovellus, mutta se on saatavilla vain iOS-laitteille ja maksaa 0,99 dollaria.

Vaikka Boibot ja Evie ovat saatavilla erillisillä verkkosivustoilla, ne on kehittänyt sama tiimi lähes samoilla ominaisuuksilla. Ainoa ero on, että Boibot on miespuolinen tekoälykumppani, kun taas Evie on nainen.

Kun juttelet, avatar puhuu ja ele vastaa, mikä tuntuu melko inhimilliseltä. Tietojoukkoa on koulutettu laajasti, joten odota saavasi hyviä vastauksia. Paras osa? Heidän kanssaan jutteleminen on ilmaista eikä vaadi rekisteröitymistä.

🔥 Empfohlen:  8 hauskaa ja mukaansatempaavaa sisältömarkkinoinnin trendiä vieraanvaraisuudessa

Boitbot ja Evie ymmärtävät jonkin verran muita kieliä englannin lisäksi, mukaan lukien ranskaa ja espanjaa.

Inworldin avulla ei-teknikot voivat helposti luoda omia tekoälyhahmoja ja keskustella heidän kanssaan. Inworld Studion avulla voit luoda minkä tahansa hahmon määrittelemällä sen nimen, identiteetin, persoonallisuuden, äänen, dialogityylin ja tiedon.

Jos et halua käyttää aikaa omien chatbottien luomiseen, voit vierailla Inworld Arcadessa. Täältä löydät kymmeniä AI-chatbotteja useille suosituille hahmoille. On esimerkiksi chatbot, joka jäljittelee Elon Muskia ja puhuu Teslasta, Twitteristä ja meemeistä.

Samoin on muitakin hahmoja, kuten Mr. Beast, The Godfather, Noam Chomsky jne. Sen ilmainen suunnitelma riittää, jos haluat vain luoda chatbotteja tai jutella Inworld Arcade -hahmojen kanssa.

Vaikka Snapchat My AI voi toimia vaihtoehtona ChatGPT:lle, useat Snapchat-käyttäjät käyttävät sitä virtuaalisena kumppanina.

Ennen kuin aloitat chattailun online-ystäväsi kanssa, voit määrittää nimen ja mukauttaa Snapchat My AI:si avatarin, asun ja persoonallisuuden. Sinun on kuitenkin oltava Snapchat+ -tilaaja, jotta voit lisätä elämäkerran.

Snapchat My AI tukee ääniviestejä, valokuvia ja jopa hymiöitä, mikä tekee kokemuksesta paljon realistisemman.

Sen lisäksi, että chattailet My AI:n kanssa ajan tappamiseksi, voit myös pelata tekstipohjaisia ​​pelejä ja triviaa, pyytää Snapchat Lenses -ehdotuksia ja saada suosituksia tai neuvoja (tietysti ripaus suolaa).

Ladata: Snapchat varten Android | iOS (Ilmainen, maksullinen)

Pidä hauskaa ystävällisten AI-chatbottien parissa

Haluatpa sitten tappaa aikaa tai tarvitset jonkun kuuntelijan, nämä AI-chatbotit toimivat loistavasti. He työskentelevät eri kielimallien ja tietojoukkojen parissa, koulutettuja ymmärtämään viestisi ja luomaan asiaankuuluvia vastauksia.

Siksi he tuntevat olevansa uskomattoman inhimillisiä ja luonnollisia puhua heidän kanssaan. Näiden chatbot-ystävien lisäksi useat muut verkkosivustot voivat auttaa sinua voittamaan tylsyyden.

Table of Contents