Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 White Label -tuoteideaa vuodelle 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 White Label -tuoteideaa vuodelle 2023

Haluatko myydä oman merkkisi tuotteita? Haluatko asiakkaiden muistavan yrityksesi? Jos vastasit kyllä ​​johonkin näistä kysymyksistä, olet loistava valinta valkoiseen merkintään. Toisin sanoen muiden valmistamien, omalla tuotemerkilläsi tai designillasi räätälöityjen tuotteiden myyntiä.

White label -tuotteiden myynti poistaa tarpeen valmistaa tuotteita itse. Lisäksi se on ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat hypätä trendiin – valkoisten etikettien toimittajat suosittelevat usein tuotteita, joilla on tällä hetkellä kysyntää ja joita voit valmistaa itse.

Tässä viestissä jaamme 10 ideaa white label -tuotteille, joiden myynnin voit aloittaa jo tänään. Lisäksi tarjoamme vinkkejä siitä, miten valkoisista merkinnöistä saadaan kaikki irti, etenkin kun myydään kilpailevalla alalla.

Mikä on valkoinen merkintä?

Valkoinen merkintä on prosessi, jossa räätälöidään yleisiä, massavalmistettuja tuotteita useille brändeille. Räätälöinti on hienovaraista, ja useimmissa tapauksissa on lisätty vain tuotemerkki tai logo. Voit tilata white label -tuotteita joukkona, lähettää ne tilauksesta tai tulostaa tilauksesta.

Valkoista merkintää käytetään usein vaihtokelpoisena “yksityisen merkinnän” kanssa. Mutta nämä kaksi eivät ole sama asia. Molemmissa on kyse tuotteiden valmistamisesta ja niiden uudelleenbrändäyksestä tai uudelleenmerkinnästä toista brändiä tai kauppaa varten. Yksityinen merkintä viittaa kuitenkin useimmiten tuotteiden valmistukseen ja brändäämiseen ennen kuin ne myydään yksinomaan yhden yrityksen tai brändin toimesta.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Esimerkiksi Walmartin yleisen tuotemerkin alla olevia sähkötyökaluja myydään vain sen myyntipisteissä. Räätälöinnin luonteen ja korkeiden asennuskustannusten vuoksi yksityiset merkinnät ovat yleensä yrityksille kalliimpia. White label -tuotteet ovat helpommin saatavilla alhaisten vähimmäismäärien vuoksi.

Valkoisen etiketin edut

White label -brändäyksen avulla voit nopeasti käynnistää yrityksen olemassa olevan tuotteen ympärille. Sinulla ei tarvitse olla valmistuskokemusta tai luovia taitoja aloittaaksesi tämän liiketoiminnan. Valitse tuote ja lisää oma persoonallisuutesi brändäyksen, ainutlaatuisen pakkauksen, upean verkkosivuston ja räätälöityjen ostokokemusten avulla.

Valkoinen merkintä voi olla ihanteellinen vaihtoehto, jos:

  • Haluatko kaupallistaa vaikuttajan tai henkilökohtaisen brändin oheistuotteista
  • Haluat perustaa yrityksen ilman suuria etukäteiskuluja
  • Ei ole kiinnostunut valmistamaan tai valmistamaan tuotteita itse
  • Sinulla ei ole ainutlaatuista tuoteideaa
  • Haluatko hypätä trendituotteeseen
🔥 Empfohlen:  Kuinka innostaa työntekijöitä ja työskennellä ja pitää työntekijät?

Valkoinen etiketti vs. mukautetut tuotteet

Voi olla erittäin palkitsevaa valmistaa omia ainutlaatuisia tuotteitasi tyhjästä. Mutta kaikki eivät voi tehdä sitä. Sinun on oltava luova sekä kärsivällinen ja varattava aikaa tuotetutkimukseen ja tuotekehitykseen. Ne, joilla ei ole näitä ominaisuuksia, voivat jättää valmistuksen kokonaan pois.

Valkoisen etiketin strategian haittana on, että samaa tuotetta voidaan myydä eri tuotenimillä. Useimmat Amazon-haut esimerkiksi palauttavat samanlaisten tuotteiden sivuja ja sivuja eri tuotemerkeillä. Voit erottua kilpailijoista luomalla ainutlaatuisen bränditarinan ja asiakaskokemuksen.

10 white label -tuotetta verkossa myytäväksi

Nyt kun ymmärrät, miten valkoinen merkintä toimii, lue tuotteet, jotka voit aloittaa uudelleenbrändäyksen heti.

1. Puhelintarvikkeet

White label -puhelintarvikkeet ovat helposti muokattavissa ja edullisia valmistaa. Tämä sisältää muita tuotteita, kuten autotelineet ja selfie-sormukset, joita voit myydä yrityksesi tuotemerkillä. Lisäksi lisävarusteet, kuten puhelinkuoret, ovat erinomainen valinta suunnittelijoille tai taiteilijoille esitelläkseen töitään edullisella lisävarusteella.

2. Uudelleenkäytettävät kantokassit

valkoinen etikettilaukku

Kun kuluttajat ympäri maailmaa luopuvat muovista, vähittäiskauppiaat voivat ansaita rahaa lisäämällä uudelleenkäytettäviä kantokasseja tarjontaansa. Nämä laukut voivat auttaa sinua tulemaan sosiaalisesti vastuullisiksi ja lisäämään bränditietoisuutta samanaikaisesti. Graafiset suunnittelijat ja taiteilijat voivat myös käyttää niitä – laukun suuri tasainen pinta on loistava tyhjä kangas työsi esittelyyn. Sinun pitäisi pystyä hankkimaan valkoisia etikettejä sisältäviä kantokasseja dropshipping-toimittajilta, jolloin voit aloittaa myynnin pienellä alkusijoituksella.

3. Hierontapistoolit

valkoinen etikettihierontapistooli

Hierontapistooleista tuli suosittuja white label -tuotteena sen jälkeen, kun ihmiset korvasivat hyvinvointijaksonsa kotona olevilla laitteilla. Löydät useita hierontaaseiden toimittajia Alibaban kaltaisista sivustoista, jotka ovat valmiita mukauttamaan tuotetta logollasi.

4. LED-valot

LED-valo valkoinen etiketti

Näetkö Instagram-syötteessäsi näinä päivinä paljon LED-valotuotteita? Monet merkit tarjoavat hienovaraisia ​​muunnelmia samoista LED-tuotteista. Voit erottaa brändisi muista investoimalla erilaisiin tuotteisiin, kuten uutuusvaloihin, aurinkoenergialla toimiviin leirivaloihin ja keijuvaloihin. Lisäksi investoi verkkosivuston ja markkinointistrategian luomiseen houkutellaksesi enemmän ihmisiä tarjontaasi.

🔥 Empfohlen:  13 paikkaa, joissa voit ansaita ilmaisia ​​Starbucks-lahjakortteja

5. Mukit

mukautetun merkkinen muki

Emaloituja mukeja, joihin on kaiverrettu mukautettuja taideteoksia, matkamukeja, joissa on logosi, tai keraamisia mukeja, jotka on koristeltu meemeillä. On useita tapoja merkitä tämä kotitaloustuote valkoiseksi. Ja kun lomakausi on täydessä vauhdissa, on hyvä aika astua juoma-astioiden tilaan. Yhä useammat ihmiset valmistavat kahvia ja teetä kotona – mukisi voi olla sen keskipiste.

6. Kosmetiikka

kosmeettinen valkoinen etiketti

Tiesitkö, että monet nykyään näkemäsi kosmetiikkamerkit ovat kourallisen valmistajien valmistamia? Se, mikä erottaa ne toisistaan, on muotoilu, pakkaussuunnittelu ja ehkä brändi-identiteetti. Esimerkiksi yksityinen merkkiyhtiö Seed Beauty valmistaa sekä ColourPopin että Kylie Jennerin brändejä.

7. Aurinkolasit

Myydään valkoiset aurinkolasit

Oletko koskaan harkinnut oman aurinkolasisarjan perustamista? Valkoinen merkintä on yksi tapa tehdä se ilman suuria etukäteissijoituksia. Voit ottaa yhteyttä white label -palveluntarjoajaan, joka tarjoaa sinulle haluamasi tyylisiä aurinkolaseja. Aurinkolasit ovat ajattomia lisävarusteita, ja niitä on monenlaisia, mukaan lukien kaupunkien aurinkolasit, ylelliset aurinkolasit ja paljon muuta.

8. Kodin sisustus

valkoinen etiketti kodin sisustus

Jos ajatus kodin sisustustuotteiden myynnistä vetoaa sinuun, sinun kannattaa ehdottomasti harkita yhteistyötä valkoisten etikettien myyjien kanssa. Voit myydä astiastoja, kelloja, lamppuja ja muita sisustustuotteita omalla tuotemerkilläsi. Katso, mitkä tuotteet ovat tällä hetkellä trendikkäitä, ja lisää ne luetteloosi houkutellaksesi potentiaalisia ostajia.

9. Eteeriset öljyt

Brändätyt eteeriset öljyt ovat loistava tapa yrittäjille tunkeutua hyvinvointialaan tai ansaita rahaa henkilökohtaisella brändillä. Voit hyödyntää tämän tuotteen erilaisia ​​tiloja, kuten kynttilöitä, diffuusoreita ja eteerisistä öljyistä valmistettuja kylpytuotteita. Käytä kanavia, kuten Pinterest ja Instagram, mainostaaksesi tuotteitasi houkuttelevien visuaalien avulla.

10. Kuntotuotteet

Fitness-niche on kypsä ja tarjoaa mahdollisuuksia white label -brändeille. Voit brändätä t-paitoja, leggingsejä, urheilusukkia, joogamattoja, vesipulloja ja kuntolaitteita useiden valmistajien ja tilaustulostusyritysten kautta. Yhteistyö mikrovaikuttajien kanssa voi auttaa lisäämään tietoisuutta ja kasvattamaan tuotemyyntiä.

Myy white label -tuote tänään

Esteet tuotteiden myymiselle omalla tuotemerkillä pienenevät edelleen. Jokaisen uuden white label -yrityksen ja tuoteidean myötä merkkituotteiden tarjoaminen markkinoilla on helpompaa. Aloita valkoiset etiketit dropshipping-toimittajan tai print-on-demand -yrityksen kautta – se on loistava tapa valmistautua pitkän aikavälin menestykseen.

🔥 Empfohlen:  CMO-opas saapuvaan markkinointiin

Valkoisen merkinnän UKK

Onko valkoinen merkintä kannattavaa?

Valkoinen merkintä voi olla kannattavaa, jos sinulla on oikea hinnoittelustrategia, kyky ohjata liikennettä ja tehokas yritystalouden hallinta. Pieni riski tapa aloittaa on käyttää dropshipping- tai print-on-demand-liiketoimintamallia – molemmat poistavat tarpeen ostaa varastoa etukäteen.

Mistä löydän white label -tuotteita?

Voit löytää valkoisten merkkien tuotteiden toimittajan alustoilta, kuten Alibaba ja DHgate. Tarkista lisäksi muut valmistajat ja yritykset, jotka tarjoavat valkoisia etikettejä. Jotkut, mukaan lukien dropshipping- ja print-on-demand-yritykset, integroituvat suoraan Shopifyn kanssa.

Missä minun pitäisi myydä white label -tuotteitani?

Voit myydä white label -tuotteita kuluttajille verkkokauppasivustosi, fyysisen myymälän sekä Shopifyn kanssa integroitujen kauppapaikkojen ja sosiaalisten ostoskanavien kautta. On myös mahdollista myydä tuotteitasi muille jälleenmyyjille, mutta sinun on ensin määritettävä tukkumyyntikanava. Tutki kohdeyleisöäsi ja päätä sitten, miten sijoitat yrityksesi.

Kuinka aloitan valkoisen etiketin?

Muutama yksinkertainen vaihe voi auttaa sinua pääsemään alkuun:

  1. Valitse tuote.
  2. Etsi toimittaja – päätä, lähetätkö tilauksen, tulostatko tilauksesta vai ostatko varastoa.
  3. Kehitä yrityksellesi brändi ja brändiresurssit.
  4. Rakenna Shopify-myymälä ja luo myyntikanavia.
  5. Aloita myynti!

Haluatko oppia lisää?