Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 yllättävää tapaa ansaita 10 000 dollaria

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 yllättävää tapaa ansaita 10 000 dollaria

Jos tarvitset 10 000 dollaria säästöjesi kasvattamiseen tai lisäkulujen maksamiseen, voit ansaita ylimääräistä rahaa useilla tavoilla. On mahdollista ansaita rahaa käyttämällä taitojasi ja olemassa olevaa omaisuuttasi.

Vielä tärkeämpää on, että voit todennäköisesti toteuttaa useita ideoita ansaitapotentiaalisi kasvattamiseksi, jotta saavutat tulotavoitteesi nopeammin.

Tässä on joitain yllättävimmistä tavoista ansaita 10 000 dollaria.

Epätavallisia tapoja ansaita 10 000 dollaria

Useat näistä vaihtoehdoista saattavat tuntua hieman hulluilta, mutta voitot voivat olla vaivan arvoisia. Jos olet valmis ajattelemaan laatikon ulkopuolelta, voit antaa pankkitilillesi tuntuvaa piristystä.

1. Ole kyyti- tai toimituskuljettaja

Rekisteröityminen ajo- tai toimitussovellukseen voi olla yksi tuottoisimmista tavoista ansaita rahaa autollasi.

Tämän tuloidean avulla voit ansaita rahaa näistä toimituksista:

 • Ateriat
 • Ruokaostokset
 • Paketit
 • Matkustajat

Koska olet itsenäinen urakoitsija, harkitse useiden sovellusten liittymistä löytääksesi parhaat mahdollisuudet ansaita rahaa vapaa-ajallasi. Voit esimerkiksi vaihtaa sovellusten välillä vertaillaksesi saatavilla olevia toimituspyyntöjä.

Sinun on oltava 18-vuotias ja sinulla on oltava kaksiovinen ajoneuvo, jotta voit toimittaa ruokaa tai päivittäistavaratoimituksia DoorDashilla. Lisäksi on mahdollista toimittaa pyörällä tai skootterilla valituissa kaupungeissa.

Jos haluat kuljettaa ihmisiä Uberilla tai Lyftillä, sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava neliovinen ajoneuvo. Muut ajoneuvoa ja kuljettajaa koskevat vaatimukset voivat olla voimassa sijainnistasi riippuen.

Rideshare-kuljettajat voivat ansaita jopa 20 dollaria tunnissa plus asiakasvinkit. On jopa mahdollista saada bonuksia työskentelemällä ruuhka-aikoina ja suorittamalla toimitushaasteita.

Toimitusten tekeminen voi olla helppo tapa ansaita 500 dollaria kuukaudessa työskentelemällä vain vapaa-ajalla. Lopulta tämä lisää jopa 10 000 dollaria.

2. Freelance

Freelancerina voi ansaita rahaa kotona asuvana vanhempana tai jos tarvitset ylimääräistä työtä saadaksesi toimeentulon.

On mahdollista toimia freelancerina verkossa tai paikallisesti ja ansaita 20–25 dollaria tunnissa. Realistisesti voit ansaita vähintään 1 000 dollaria kuukaudessa freelancerina osa-aikaisesti.

Kotoa työskentely online-freelancerina on houkuttelevaa, koska sinulle ei aiheudu työmatkakuluja. Lisäksi aloituskulut voivat olla minimaaliset.

Joitakin parhaita online freelancereita ovat:

 • Kirjanpito
 • Asiakaspalvelu
 • Graafinen suunnittelu
 • Ohjelmistokehitys
 • Kirjoittaminen ja editointi
 • Virtuaalinen avustaja

Jos intohimosi liittyy ulkona olemiseen tai sinulla on toivottavia taitoja paikallisiin tehtäviin, voit myös löytää freelance-töitä kaupungistasi käyttämällä rahaa tienaavia sovelluksia, kuten Steady.

Jotkut parhaista paikallisista freelance-vaihtoehdoista ovat:

 • Lastenvahti
 • Koiran ulkoiluttaminen
 • Yleismiesten korjaukset
 • Nurmikon leikkaaminen
 • Valokuvaus
 • Retket ja tutkimusmatkat
🔥 Empfohlen:  FuboTV lopettaa syntymässä olevan rahapelitoimintansa

Nämä tehtävät vaativat ylimääräistä vaivaa, mutta saatat pystyä ansaitsemaan enemmän jokaisesta keikasta.

3. Anna elämän lahja

On mahdollista ansaita rahaa samalla kun annat elämän lahjan. Jotkut mahdollisuudet ovat kuitenkin fyysisesti ja henkisesti vaikeampia kuin toiset.

Sukupuolesta riippuen voit ansaita rahaa seuraavilla tavoilla:

 • Plasman lahjoittaminen
 • Munasolujen luovuttaja
 • Siittiöiden luovuttaminen
 • Sijaissynnyttäjäksi tuleminen

Kaikista näistä vaihtoehdoista plasmaluovutukset ovat helpoin tapa ansaita toistuvia tuloja, jos et pelkää neuloja. Sen lisäksi, että autat muita, voit ansaita jopa 100 dollaria viikossa pitkäaikaisena lahjoittajana.

Vaihtoehtoisesti, jos haluat auttaa hedelmätöntä paria saamaan lapsen, voit harkita munasolujesi, siittiöiden luovuttamista tai sijaissynnyttäjänä toimimista.

Munanluovuttajat voivat ansaita 10 000 dollaria lahjoitusta kohden. Myös niihin liittyvät sairaus- ja matkakulut korvataan. Spermanluovuttajat ansaitsevat yleensä jopa 100 dollaria luovutusta kohden ja voivat helposti ansaita 1 000 dollaria kuukaudessa.

Sijaisäitinä oleminen on yksi eniten maksavista luovuttajavaihtoehdoista, mutta se on myös vaativin. Sinun täytyy kantaa vauva loppuun asti, käydä synnytyksen läpi ja antaa vauva sitten hänen vanhemmilleen.

Jos olet valmis sijaissynnytyksen fyysisiin ja emotionaalisiin vaatimuksiin, Järkevä sijaissynnytys kertoo, että voit ansaita yli 70 000 dollaria. Tämä kilpailee useimpien kokopäiväisten työpaikkojen kanssa.

4. Sijoita kiinteistöihin

Voit ansaita osinkotuloja joukkorahoitettujen kiinteistöjen avulla välttäen samalla perinteisiin sijoituskiinteistöihin liittyviä korkeita minimimääriä.

Tämä sijoitusmenetelmä ei myöskään vaadi vuokralaisten seulontaa tai kiinteistöjen ylläpitoa, mikä tekee siitä enemmän passiivisen tulomahdollisuuden.

Sijoituksen vähimmäismäärä voi olla 10–5 000 dollaria hallinnoidulle rahastolle, joka sijoittaa moniperhe- ja liikekiinteistöihin. Mahdollinen vuosituotto voi olla 6-8 % palkkioiden jälkeen vähintään viiden vuoden sijoitusajalla.

Kuinka kauan 10 000 dollarin ansaitseminen kestää, riippuu salkkusi saldosta ja sijoitustuloksesta.

Nopea esimerkki: kestää kahdeksan vuotta ansaita 10 000 dollarin korkoa alkuperäisestä 10 000 dollarin sijoituksesta 8 prosentin vuosituotolla.

Voit harkita tätä ideaa, jos sinulla ei ole aikaa ansaita rahaa sivutoimilla.

5. Lainaa ihmisille rahaa

Rahan lainaaminen suoraan yksityishenkilöille ja pienyrityksille voi auttaa sinua ansaitsemaan sijoituksesi keskimääräistä tuottoa 3–8 prosenttia.

Worthy Bonds on yksi houkuttelevimmista vertaislainausalustoista, koska vähimmäissijoitus on 10 dollaria, kun keskimääräinen vuosituotto on 5%. Tämä palvelu auttaa sinua sijoittamaan pienyrityslainoihin.

Voit myös harkita sijoittamista henkilökohtaisiin lainoihin Prosper-markkinapaikan kautta.

Jos et halua lainata tuntemattomille, voit tehdä kirjallisen sopimuksen luotettavan ystävän tai perheenjäsenen kanssa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita 300 dollaria nopeasti

Tämä sijoitusvaihtoehto ansaitsee enemmän passiivisia tuloja kuin korkeatuottoinen säästötili, mutta on riskialtisempi. Sijoitusaika voi olla kolmesta viiteen vuotta.

On väistämätöntä, että jotkut lainanottajat laiminlyövät maksunsa. Tämän seurauksena sinun tulee sijoittaa useisiin lainoihin riskin vähentämiseksi ja mahdollisten tuottojen optimoimiseksi.

6. Vuokraa tilasi

Käyttämättömän tilan vuokraaminen muille voi auttaa sinua ansaitsemaan lisätuloja kuluttamatta liikaa vapaa-aikaasi. Gig economy -sovellukset helpottavat saatavuuden ajoittamista ja maksujen keräämistä.

Airbnb-majoittajaksi ryhtyminen, kun sinulla on ylimääräinen makuuhuone tai toinen koti, on kannattava vaihtoehto. Voit mahdollisesti ansaita 1 500 dollaria kuukaudessa kiinteistösi koosta, sijainnista ja varaustiheydestä riippuen.

Muista, että vaikka tämä idea maksaa enemmän, se voi vaatia enemmän vaivaa, koska sinun on siivottava jokaisen vieraan jälkeen.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on sisä- tai ulkosäilytystila, Neighbor antaa sinun ansaita 40–200 dollaria kuukausituloina. Neighborin avulla vuokralaiset voivat säilyttää tavaransa tyhjään tilaan.

Voit periä vuokraa useammalta asiakkaalta, jos sinulla on tarpeeksi tilaa. Voit esimerkiksi tarjota useita pysäköintipaikkoja autojen, asuntovaunujen, veneiden tai matkailuautojen säilyttämiseen.

7. Vuokraa tavarasi

Sellaisten tavaroiden vuokraaminen, joita et käytä säännöllisesti, mutta joita et voi elää ilman, voi myös olla helppo tapa ansaita ylimääräistä rahaa.

Joitakin vuokrattavia kohteita ovat:

 • Auto
 • Vaatteet
 • Vapaa-ajan kohteita
 • Työkaluja ja muita varusteita

Useat alustat voivat auttaa sinua vuokraamaan autosi rahalla ja ansaitsemaan 50–100 dollaria päivässä. Uudemmat ajoneuvot ja maastoautot voivat ansaita enemmän. Lisäksi useimmat alustat sisältävät vastuuvakuutuksen ja autonvuokrauksen jälkeiset pesut.

Vaatteiden lainaaminen Vuokraa vaatekaappini voit luoda virtuaalisen vaatekaapin suunnittelijavaatteellesi. Mahdollinen vuokraaja voi tavata sinut paikallisesti lainatakseen esinettäsi ja viedäksesi sen kuivapesulaan, kun ne ovat valmiit.

Harkitse virkistystarvikkeita, kuten pyörää, kajakkia tai melontalautaa Spinlister. Tämän palvelun avulla voit ansaita jopa 500 dollaria kuukaudessa vuokraamalla näitä esineitä suurissa kaupungeissa tai turistikohteissa.

Lisäksi, jos sinulla on laitteita tai työkaluja, kuten tikkaita, ruohonleikkureita, pesureita tai generaattoreita, rentmyequipment.com voi olla tapa kaupallistaa nämä kohteet, kun et käytä niitä.

8. Myy kaikki tavarasi

Ei-toivottujen tavaroiden myyminen voi olla paras vaihtoehto, jos tarvitset rahaa nyt. Harkitse tätä vaihtoehtoa, jos sinun ei tarvitse säilyttää tiettyä tuotetta viikkorutiiniasi varten tai jos voit korvata sen halvemmalla korvikkeella.

🔥 Empfohlen:  Givling arvostelu | Onko se sen arvoista?

Joitakin omaisuutta, jonka voit yrittää myydä ansaitaksesi 10 000 dollaria, ovat:

 • Ylimääräiset ajoneuvot
 • Elektroniikka
 • Huonekalut
 • Keräilykohteet
 • Kirjat
 • Vaatetus
 • Lelut

Ajoneuvojen, veneiden ja muiden jatkuvaa huoltoa ja vakuutusta vaativien tavaroiden myynti pienentää juoksevia kulujasi. Nämä kalliit omaisuudet voivat myös saada korkeampia myyntihintoja.

On olemassa erilaisia ​​myyntisovelluksia, joiden avulla voit saada välittömiä takaisinostotarjouksia tai myydä paikallisesti ilman maksuja.

Valitettavasti voit myydä tuotteen vain kerran, mikä tarkoittaa, että sinun on harkittava muita sivutoimia ansaitaksesi lisää rahaa tulevaisuudessa.

9. Rekisteröidy kliinisiin tutkimuksiin

Kliinisiin tutkimuksiin osallistuminen voi auttaa sinua ansaitsemaan 50–1 000 dollaria tutkimusta kohden. Useimmat tutkimukset maksavat kuitenkin muutama sata dollaria tai vähemmän.

Tulopotentiaalisi riippuu aiheesta ja ajasta. Sinun on haettava opintoja ja mahdollisesti asuttava lähellä paikallista testauskeskusta.

Lääketieteellisen koulun lähellä asuminen voi auttaa sinua saamaan enemmän kutsuja.

Mahdollisuus ansaita 10 000 dollaria lääketieteellisistä opinnoista riippuu taustastasi ja voi kestää kauemmin kuin muut tämän luettelon ideat.

10. Aloita blogi tai verkkosivusto

Bloggaus tai verkkosivuston rakentaminen voi olla tehokas tapa myydä tuotetta tai palvelua tai ansaita rahaa jakamalla asiantuntemustasi tietyllä markkinaraolla.

Voit aloittaa blogin 10 minuutissa tai vähemmän, mutta sinun on osallistuttava siihen säännöllisesti yleisön kasvattamiseksi. Voi kestää vähintään kuusi kuukautta, ennen kuin alat tuottaa tuloja. Tulojen skaalaaminen voi kestää vielä kauemmin.

Kuinka paljon rahaa ansaitset blogista riippuu useista tekijöistä, kuten:

 • Sivuston markkinarako
 • Aikasi sitoutuminen
 • Monetisointistrategiat
 • Tehokas verkostoituminen

Mikä tärkeintä, sinun on tarjottava arvokasta sisältöä yleisöllesi.

On olemassa useita tapoja ansaita rahaa bloggaamalla, kuten mainostamalla affiliate-linkkejä tai näyttämällä mainoksia. Voit myös mainostaa freelance-palveluita, kuten kirjoittamista tai konsultointia, jos sinulla on aikaa työskennellä muille.

Yhteenveto

Useiden rahantekoideoiden toteuttaminen voi auttaa sinua ansaitsemaan 10 000 dollaria. On olemassa useita luovia tapoja käyttää taitojasi ja vapaa-aikaasi ansaitaksesi rahaa.

Kun aikataulusi ei salli sivuseikkailua, harkitse tavaroiden myyntiä tai sijoittamista saadaksesi käteismaksut vähällä vaivalla.

Table of Contents