Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 yllättävän korkeapalkkaista työtä, joista emme koskaan uskoneet maksavan niin paljon

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 yllättävän korkeapalkkaista työtä, joista emme koskaan uskoneet maksavan niin paljon

Etsitkö yllättävän hyviä tapoja ansaita rahaa, joista monet eivät tiedä, että sinun pitäisi vaihtaa arjestasi? Useat rahantekomahdollisuudet eivät ole tyypillistä työtäsi. Kun joku kysyi Internetistä, miltä nämä urat näyttivät, nämä ovat eniten äänestäneet suositukset.

1. Ikkunanvaihtopalvelu

Yksi henkilö ilmoitti ansaitsevansa paljon rahaa ikkunoiden asentajana. Se on fyysisesti vaativa, “kuuma ja likainen” työ, mutta tuottoisa. Lisäksi he tunnustivat työskentelevänsä yhdestä kolmeen päivää viikossa ja “asuvansa erittäin mukavasti”.

2. Sinikaulustyöt

Kaupan työpaikat, mukaan lukien muurari, puuseppä, mekaanikko, teknikko, putkimies ja sähköasentaja, ovat siellä, missä hyvät rahat ovat monen ketjun mukaan. Yksi muistutti ihmisiä siitä, kuinka paljon säpsät, kun kuulet kuinka paljon putkimies maksaa. Voisit olla putkimies, joka tienaa 100 000 dollaria ilman korkeakoulututkintoa!

3. Golfkentän ja ajoradan henkilökunta

Joskus voit ansaita paljon rahaa golfkentillä tai ajoradoilla poimimalla ja palauttamalla golfpalloja. Eräs mies selitti, että golfkentällä, jolla hän pelaa, on vesiurheilurata, ja he maksavat henkilökunnalle tai vapaaehtoisille 30 dollaria noudetusta golfpallotynnyristä. Hän tunnusti poimineensa kolme tynnyriä (30 litran roskasäiliö) kahdessa ja puolessa tunnissa – cha-ching.

Suosittua luettavaa: 27 helppoa tapaa ansaita 20 dollaria nopeasti (saa 20 dollaria heti)

4. Plasman myynti

Monet käyttäjät vahvistivat, että plasman myynti on erinomainen tapa ansaita rahaa, jos täytät kriteerit. Yksi tarkennuksista on usein bonuksia ensimmäiselle kuukaudelle, ystäviin viitataan ja muita “hulluja asioita, kuten loma tai merirosvopukeutuneena saapuminen”.

5. Aktuaari

Aktuaari mittaa ja hallitsee riskejä ja epävarmuutta ja ansaitsee paljon rahaa. Vastaavan kentän nimi on Aktuaaritiede. Yksi selitti: “Nämä riskit voivat vaikuttaa taseen molemmille puolille ja vaatia omaisuudenhoitoa, vastuiden hallintaa ja arvostustaitoja.”

🔥 Empfohlen:  10 parasta HRMS-työkalua henkilöstöhallinnon markkinoilla vuonna 2023

6. Tietokonekooderi

Ihmiset ehdottivat, että koodaamisen oppiminen on paras tapa ansaita rahaa, jos olet hyvä matematiikassa. Yhden mukaan lähtötason koodaustyöt vievät sinut kuusinumeroiseen alueeseen. Esimerkiksi heidän poikansa ansaitsee 20 000 dollaria kahdelta kuukaudelta työharjoittelussa teknologiayrityksessä.

7. Nuorten urheiluvirkailija

Erään Redditorin mukaan nuorisourheiluvirkailija on erinomainen sivukeikka monille, koska heille maksetaan ensisijaisesti käteisellä. Useat muut olivat yhtä mieltä siitä, että nuorisoviranomaiset saavat hyvää palkkaa parina päivänä viikossa.

8. Elektronimikroskopia

Elektronimikroskopia mainittiin kannattavana alana. Joku tarjoutui vapaaehtoisesti suorittamaan Lamella-valmennuksia alakoulussa 78 000 dollarin vuosipalkalla plus edut. Se on kahden vuoden tutkinto Community Collegesta tai tässä Redditorin tapauksessa “tekninen tausta armeijasta”.

9. Siirtäminen ja varastointi

Muutto ja varastointi johtivat yhden miehen 250 000 dollariin vuodessa kahdesta kolmeen vuoteen. Hän käytti 25 000 dollaria kuorma-autoon, teippiin, nauhoihin, peitoihin ja dollyyn. Hän kuitenkin selitti, että se on vaativa ala, joka vaatii pitkiä työpäiviä, eikä työ ole aina “hauskaa”, mutta palkka on kaunis.

Suosittua luettavaa: Top 10 naurettavan ylihinnoiteltua tuotetta, joita ihmiset edelleen ostavat

10. Kiinteistövalokuvaus

Lopuksi kiinteistövalokuvaajat ilmoittivat tienaavansa yli 2 000 dollaria päivittäin sen jälkeen, kun he olivat päässeet vauhtiin. Tälle työlle ei ole muodollisia pätevyyttä tai tutkintovaatimuksia. Sinun on kuitenkin tehtävä se hyvin ansaitaksesi rahaa. Yksi ehdotti, että he tienaavat 60 dollaria tunnissa pohjapiirroksista ja 150 dollaria tunnissa valokuvausosuudesta.

Mitä mieltä sinä olet? Saiko Reddit tämän oikein, vai onko sinulla parempi ehdotus lisätä tähän luetteloon? Ole hyvä ja tee se kommenteissa. Haluaisimme kuulla niitä. Tämä artikkeli on saanut inspiraationsa Internetistä, eikä se välttämättä heijasta Wealthy Nickelin näkemyksiä tai mielipiteitä.

Lisää varakkaasta Nickelistä: