Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

100 000 dollarin hierontayrityksen aloittaminen vuodessa (vaiheittainen opas)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 100 000 dollarin hierontayrityksen aloittaminen vuodessa (vaiheittainen opas)

Haluatko perustaa yrityksen kasvavalla alalla, joka ansaitsee rahaa lähes missä tahansa? Oletko hyvä olemaan henkilökohtainen ja fyysinen asiakkaiden kanssa? Sitten saattaa olla aika harkita hierontaterapiayrityksen perustamista.

Jotta pääset alkuun, haastattelimme Pam Christensonia New Yorkin Synergy Massage Therapysta.

Hän aloitti uransa lähes kymmenen vuotta sitten ja on tienannut 100 000 dollaria vuodessa viimeisten 8 vuoden aikana omista yksityis- ja ryhmäharjoitteluistaan.

Pandemiasta huolimatta hänen liiketoimintansa etenee edelleen loistavaa vauhtia vuonna 2020. Hänen näkemyksensä hierontayrityksen perustamisesta ja siitä, mitä voit tehdä yrityksesi menestyksen eteen, ovat voimakkaita eivätkä petä!

Sinun ei tarvitse olla Big Applessa ansaitaksesi paljon rahaa hierontahoidolla. Noudata Pamin neuvoja ja ohjeita, jotka olemme esittäneet oppaassamme hierontayrityksen perustamiseen.

1. Tee suunnitelma

Ennen kuin aloitat hierontaterapiayrityksen, sinun on tehtävä sekä lyhyen että pitkän aikavälin toimintasuunnitelmat, jotka varmistavat menestymisesi alalla.

Ajateltavaa on paljon, mutta hierontayrityksen perustaminen ei ole niin monimutkaista tai kallista kuin monet muut liikeideat.

Miten aloitan hierontayrityksen?

Suunnittelemme suunnitelmaasi varten vaiheet, jotka vaaditaan täysin lisensoidun ja sertifioidun hierontaterapiayrityksen perustamiseksi.

Aloituskustannukset vaihtelevat 6 000 dollarista 10 000 dollariin, mikä on erittäin alhainen muihin yrityksiin verrattuna. Osallistumispaikka hierontakouluun ja valintasi työskennellä kotoa tai toimistossa ovat tärkeimmät tekijät kustannuksia määritettäessä.

Tutkimme kaikkia näitä vaihtoehtoja seuraavissa osioissa, mutta luetellaan ensin yrityksesi avaamisen kustannukset.

Jos olet ensikertalainen yrittäjä, yrityksen perustaminen tyhjästä voi tuntua ylivoimaiselta. Toimivan hierontayrityksen ostaminen voi maksaa enemmän, mutta sen aloittaminen vie vähemmän aikaa ja työtä.

Käynnistyskustannukset

 • Koulutus ja koulutus
 • Lisenssit
 • Hierontahuoneen sisustus
 • Talletus (jos avaat toimiston)
 • Laitteet ja tarvikkeet (pöytä, öljyt, jakkarat ja lakanat)
 • Kirjanpitäjä tai kirjanpitoohjelmisto (QuickBooks)
 • Markkinointimateriaalit

Jatkuvat kulut

 • Vuokra (jos vuokraat toimiston)
 • Vakuutus
 • Pesula ja Siivous
 • Nettisivut, Puhelin, Internet

2. Osta laitteita

Kysyimme Pamilta hänen suurimmista juoksevista kuluistaan ​​ja hän sanoi:

Toimiston vuokra! Sen jälkeen tulevat apuohjelmat ja tarvikkeet.

Mitä laitteita ja tarvikkeita tarvitsen?

Hierontaterapeutit tarvitsevat erityisiä laitteita ja tarvikkeita toimiakseen. On tärkeää hankkia laadukkaat laitteet, jotta saat parhaan hoidon asiakkaillesi.

Laitteet voivat vaikuttaa kalliilta, kun aloitat, mutta muista asettaa laatu etusijalle määrän sijaan.

Valitse Turvallisuus

Toinen huomioitava tekijä varusteita valittaessa on turvallisuus. Asiakkaat pitävät hierontaterapiaa turvallisena ja rentouttavana yrityksenä, joten tilasi ja varusteesi tulee vastata näitä standardeja.

Omaa kehoaan on kuitenkin suojeltava.

Jos hierontayrityksesi on liikkuva, tarvitset kokoontaitettavan pöydän, jota voit turvallisesti kuljettaa eri paikoista toiseen (ei liian painava kantaakseen, mutta riittävän vahva kantamaan painoa).

Suojaa kehoasi

Valitse välineet, jotka ovat riittävän tukevat pitämään asiakkaasi painon, mutta jotka myös säätyvät korkeudeltaan, jotta voit suojata selkääsi työskennellessäsi.

Lisäksi öljyjesi ja voiteidenne on oltava turvallisia käyttää, ja tilan tulee olla puhdas ja steriili sekä rauhallinen ja rentouttava tunnelma.

Tässä on luettelo laitteista ja joistakin online-hierontaterapiatoimittajista. Voit löytää paikallisia toimittajia alueeltasi nopealla verkkohaulla tai ammattijärjestön kautta (vaihe 2):

 • Hierontapöytä
 • Hierontatuoli
 • Liinavaatteet ja pyyhkeet (riittävästi vaihdettavaa jokaisen asiakkaan välillä)
 • Öljyt, emulsiot (Voit saada alennuksen toimittajalta, jos ostat irtotavarana)
 • Kynttilät ja musiikki
 • Varastointi
 • Pesula- ja siivousvälineet
 • Kantovälineet

Jos et löydä paikallista kauppaa, joka myy hierontalaitteita, on monia edullisia verkkotoimittajia, jotka toimittavat kaikkialle Yhdysvaltoihin.

Tutustu Body Work Malliin, EarthLiteen ja Massage Warehouseen. Saatat löytää erikoistarjouksia, jos ajoitat sen oikein!

3. Lisenssi ja sertifiointi

Jos harkitset hierontayrityksen perustamista, sinulla on todennäköisesti jonkin verran kokemusta tai olet jopa jo sertifioitu. Mutta jos olet aivan uusi hierontaterapiassa, katsotaanpa prosessia vaihe vaiheelta.

Lisenssi vai sertifikaatti?

Ensinnäkin jokaisessa osavaltiossa (paitsi Kansas, Wyoming, Minnesota ja Vermont, vuodesta 2020) on erilaiset säännöt ja määräykset hierontaterapeuteille.

Kaupunki- tai maakuntatasolla saattaa olla paikallisia lakeja, jotka edellyttävät maksuja tai taustatarkistuksia lisensseistä ja sertifioinneista.

Esimerkiksi Minnesotan osavaltiossa ei ole hierontahoitoa koskevia lakeja, mutta Plymouthin kaupungissa Minnesotassa on laaja hakuprosessi, joka vaatii rikollisen taustatarkastuksen.

Varmista aina ennen yrityksesi avaamista paikalliselta hallintoviranomaiselta (maakunnan virkailijalta).

Lisenssin tai sertifikaatin määrittäminen

Usein herää kysymys, tarvitseeko valtio lisenssiä tai sertifikaattia ja kuinka molemmat termit määritellään. Yksinkertaistaen todettakoon, että lisenssi tai todistus ovat molemmat laillisia termejä, joita hallintoelimet käyttävät säänteleessään hieronnan harjoittamista.

Molemmissa tapauksissa sinun on todistettava, että olet suorittanut vähimmäisluokkahuone- ja käytännön harjoittelutunnit, turvallisuuskoulutuksen (CPR) vaatimukset ja läpäissyt vaaditut kokeet.

Joillakin osavaltioilla on myös jatkuvaa koulutusta koskevat säännöt, kuten kaikilla muillakin lääketieteen ammateilla. Voit tarkistaa kaikki osavaltiosi vaatimukset tämän interaktiivisen lisenssikartan avulla.

4. Koulutus

Hierontaterapia on ammattitaitoinen, pätevä ammatti, jonka hallitseminen vaatii paljon koulutusta. Kuten sanottu, tämä on suojella sekä asiakasta että terapeuttia.

Kaikki aloitustason työt hierontaklinikalla edellyttävät, että sinulla on akkreditoidun laitoksen todistus.

🔥 Empfohlen:  Googlen taitettava Pixel-puhelin sai juuri suuren julkaisupäiväpäivityksen

Tarvitset myös koulutustodistuksen (koulutustuntien ohella) saadaksesi asianmukaiset lisensointi- ja harjoitustodistukset useimmilta hallintoelimiltä.

Paras tapa toimia on löytää koulu, jonka Yhdysvaltain opetusministeriö on tunnustanut.

Osastosivustolla ei ole luetteloa hierontakouluista, mutta voit etsiä niiden tietokannasta akkreditoinnin. Tässä on joitain parhaita hierontakouluja:

 • National Holistic Institute
 • Kansallinen terveystieteiden yliopisto
 • Myotherapy College of Utah
 • Cortiva Institute Schools of Massage Therapy

Commission on Massage Therapy Accreditation (COMTA) on ainoa akkreditoiva laitos Yhdysvalloissa, joka on omistautunut hierontaterapiaan.

Kaikki COMTA:n akkreditoimat koulut ovat myös Yhdysvaltain opetusministeriön tunnustamia. On olemassa muitakin akkreditointilautakuntia, mutta COMTA-hyväksyntä on helppo osoitus erinomaisesta koulusta.

Hallituksen sertifiointikoulutus ja erikoistuminen

Toinen vaihtoehto sertifioinnille on viedä koulutusta askel pidemmälle ja saada hallituksen sertifiointi. Sinun ei tarvitse olla hallituksen sertifioitu saadaksesi lisenssin. Hallituksen sertifiointi osoittaa kuitenkin asiakkaille, että olet täysin omistautunut kaupalle.

NCBTMB

Ainoa hallituksen sertifiointi Yhdysvalloissa on National Certification Board for Therapeutic Massage and Bodywork (NCBTMB).

Hallitus edellyttää, että sinulla on jonkin sen määräämän koulun todistus, läpäistävä koke ja läpäistävä rikostaustatarkistus.

Toinen tapa viedä hierontaterapiakoulutuksesi ja pätevyystietosi uudelle tasolle on erikoistua tiettyyn harjoitusalueeseen. Tässä on joitain yleisimmistä NCBTMB:n tarjoamista erikoisaloista ja palveluista:

 • Urheilu Hieronta
 • Sotilaallinen veteraanihieronta
 • Onkologinen hieronta
 • Kliininen kuntouttava hieronta

Hyvät terapeutit opiskelevat uusia tekniikoita ja etsivät tapoja hallita taitojaan.

Jos haluat yrityksesi menestyvän, muista tutustua joihinkin näistä laajoista sertifiointi- ja erikoistumisohjelmista ja jatkaa aina oppimista.

5. Sijainti: Koti vai toimisto?

Kun todistuksesi ja lisenssisi ovat kunnossa, voit aloittaa laillisen hierontaterapeutin ammatin. On hyvä idea hankkia lisää kokemusta klinikalta, jotta saat selville, kuinka voit hoitaa yritystä, ennen kuin lähdet ulos yksin.

Kuitenkin, kun on aika ryhtyä toimiin, sinun on tehtävä tärkeitä liiketoimintapäätöksiä ennen aloittamista. Aiotko harjoitella kotona vai toimistossa? Ja mitä toimenpiteitä sinun tulee tehdä, jotta se tapahtuu?

Kuinka aloitan hierontayrityksen kotoa käsin?

Hierontayrityksen aloittamisella kotoa on monia etuja ja haittoja, joita on punnittava. Ensin sinun on arvioitava, onko sinulla riittävästi tilaa työskennellä kotoa käsin.

Tarvitset ison huoneen!

Kotimainen hierontaterapiayritys vaatii ylimääräisen suuren huoneen, jonka voit muuntaa hoitotilaksi. Kotisi yhteiset tilat, joissa asiakkaat kulkevat, tulee myös siivota ja huoltaa jatkuvasti.

Sinun on myös arvioitava asiakkaiden turvallisuushuolet, kun he tietävät asuinpaikkasi ja kutsuvat heidät kotiisi.

Älä unohda muita tehtäviä

Lopuksi olet vastuussa kaikista muista tehtävistä, jotka liittyvät täyden klinikan johtamiseen.

Tämä tarkoittaa, että sinun vastuullasi on desinfioida kaikki laitteet ja liinavaatteet jokaista käyttökertaa varten, vastata puhelimiin tapaamisen varaamiseksi ja varastoida tarvikkeitasi.

Säästä rahaa ja ole vapaa

Säästät kuitenkin paljon rahaa käynnistys- ja käyttökustannuksissa, koska tulot ovat suurimmaksi osaksi voittoa ilman, että joudut maksamaan toimiston vuokraa tai ylläpitomaksuja.

Sinulla on myös vapaus varata asiakkaita mihin aikaan tahansa, ja voit myös ajaa mobiiliyritystä vaikka kotitoimistolla.

Kotiklinikan avaamiseksi on välttämätöntä suorittaa kaikki muut seuraavissa osioissa kartoittamamme yritysrekisteröinti- ja markkinointitehtävät.

Mutta jos haluat hierontaa kotoa käsin, se on loistava ratkaisu terapeuteille, jotka haluavat pitää kulunsa alhaisina ja vapaammin käyttää aikaa.

Kuinka aloitan hierontayrityksen toimistossa?

Kun sanomme “aloita hierontayritys toimistossa”, se ei välttämättä tarkoita omaa toimistoasi.

Vaikka se on mahdollista, emme suosittele sitä, kun aloitat, etenkään jos sinulla ei ole varoja. Pam selitti haastattelussamme.

Älä mene velkaan. Tilaa voi vuokrata muilta tunti- tai päiväkohtaisesti. Omaa laaja ja kestävä asiakaskunta, ennen kuin ajattelet oman toimistosi kustannuksella.

Vuokraa huone

Monet aloittelevat hierojat vuokraavat huoneita muilta yritysten omistajilta, ja se on yleinen käytäntö alalla.

Itse asiassa, jos tai kun avaat oman klinikan, suuri osa tuloistasi tulee muilta terapeuteilta, jotka vuokraavat tilaa toimistostasi. Pohjimmiltaan näin aloitat hierontayrityksen toimistossa.

Säästät myös rahaa aloittamalla yksityisen harjoittelusi tällä tavalla, kuten Pam selitti:

Kun aloitin yksityisen harjoitukseni, vuokrasin tilaa istuntokohtaisesti; Käytin rahaa vain, jos tein rahaa. Kun laajensin liiketoimintaani, laitoin noin 10 000 tilan vuokraamiseen ja kalustukseen. Tienasin hyvin yksityisellä toimistolla, koska minulla ei todellakaan ollut yleiskuluja ja minulla oli säästöjä laajentamisen rahoittamiseen.

Osta myöhemmin

Kun olet kasvattanut liiketoimintaasi tarpeeksi, voit ottaa oman toimiston omistamiseen liittyvät kulut, mutta älä tee sitä ennen kuin sinulla on laaja kokemus alalta.

Pamilla oli vuosien kokemus, ja hänet varattiin kolme kuukautta etukäteen ennen kuin hän laajensi harjoitustaan.

Mistä voin vuokrata hierontaterapiatilan?

Kun aiot vuokrata tilaa, paras paikka aloittaa on ottamalla yhteyttä paikallisiin hierontakäytäntöihin.

He haluavat nähdä, että valtuustietosi ja kokemuksesi ovat standardien mukaisia, joten varmista, että olet tehnyt työtä ennen kuin otat yhteyttä muihin klinikoihin.

Toinen tapa löytää tilaa on liittyä ammattimaiseen hierontaterapiayhdistykseen. Se on loistava tapa verkostoitua muiden terapeuttien ja yritysten omistajien kanssa.

🔥 Empfohlen:  Lopullinen opas asiakkaiden hankkimiseen sähköpostimarkkinoinnin avulla vuonna 2023

Voit myös saada paljon asiantuntija-apua ihmisiltä, ​​jotka ovat olleet alalla jonkin aikaa. Tässä ovat tärkeimmät hierontaterapiayhdistykset Yhdysvalloissa

 • American Massage Therapy Association (AMTA)
 • Associated Bodywork & Massage Professionals (ABMP)

Saatat joutua maksamaan liittyäksesi yhdistykseen, mutta jäsenyyden tarjoamat mahdollisuudet voivat olla minimaalisten maksujen arvoisia.

6. Yrityksen rekisteröinti

Kun olet sertifioitu ja tiedät, mistä haluat aloittaa hierontahoitoyrityksesi, on aika rekisteröidä yrityksesi osavaltion, liittovaltion ja paikallisella tasolla.

Työskentele kirjanpitäjän kanssa selvittääksesi, mikä liiketoimintarakenne (yksityinen elinkeinonharjoittaja, kommandiittiyhtiö, osakeyhtiö tai yhtiö) toimii parhaiten yrityksellesi.

Millainen liiketoiminta on hierontaliiketoimintaa?

Perinteisesti useimmat hierontaterapeutit toimivat yksityisinä yrittäjinä, mutta monet muuttavat liiketoimintarakennettaan LLC:ksi tai S-Yrityksiksi suojautuakseen laillisilta sudenkuopat ja muilta verovelvoilta.

Paikallinen rekisteröinti

Kun olet rekisteröinyt verorakenteen, tarkista paikalliselta sääntelyviranomaiselta (kaupungintalo, läänin virkailija) nähdäksesi, vaatiiko yrityksesi luvan hierontaterapiayrityksen toimintaan.

Jokaisella kaupungilla on omat säännöt ja määräykset.

On tärkeää huomata, että tässä ammattiliiton jäsenyys on hyödyllistä. Alueesi jäsenet tuntevat paikalliset lait, joten sinun ei tarvitse käyttää aikaa puhumiseen valtion viranomaisten kanssa.

7. Vakuutus

Kun olet varmistanut yrityksesi rekisteröinnin, sinun on hankittava ammatillesi vastuuvakuutus.

Kaikkien hierontahoitoyritysten on välttämätöntä suojella sinua asiakkaan mahdolliselta vastuuvaatimukselta. Jos asiakas haastaa sinut oikeuteen, vakuutus kattaisi kanteeseen liittyvät kulut (tuomioistuin, vahingonkorvaukset jne.).

Vakuutus on tyypillisesti välttämätön hierontaterapiayrityksen toimiluvan saamiseksi, mutta ei aina. Toivottavasti sinun ei tarvitse koskaan käyttää sitä!

Mainitsemamme hierontaterapiayhdistykset tarjoavat vastuuvakuutuksen jäsenilleen, mutta voit myös tarkistaa heidän yritysvastuutarjouksensa miltä tahansa sertifioidulta vakuutusyhtiöltä.

Henkilökohtainen sairausvakuutus

Vastuuvakuutuksen lisäksi on tärkeää, että vakuutat itsesi omalla sairausvakuutuksellasi.

Hierojan työ on fyysisesti vaativaa työtä. Sairausvakuutus kattaa mahdolliset terveystarpeesi ja varmistaa, että olet huippukunnossa, jotta yritys pysyy käynnissä.

Voit myös sijoittaa työkyvyttömyysvakuutukseen siltä varalta, että jotain tapahtuu etkä voi työskennellä. Itsenäinen ammatinharjoittaja tarkoittaa, että olet leikkauksen takana oleva lihas, joten on viisasta suojautua vamman sattuessa.

8. Kirjoita liiketoimintasuunnitelma

Kun laiteluettelosi, sertifikaatit, lisenssit, rakenne, rekisteröinti ja vastuuvakuutus on turvattu, on aika laittaa nämä elementit selkeään etenemissuunnitelmaan siitä, miten aiot johtaa ja kasvattaa uutta liiketoimintaasi.

Tämä suunnitelma on monimutkaisempi kuin alkuperäinen suunnittelu ja tutkimus, jota käytit aloittaessasi.

Muodollinen liiketoimintasuunnitelma on välttämätön, koska käytät sitä ansioluettelona osoittaaksesi muille, että olet tosissaan toimintasi suhteen ja aiot kasvaa.

Liiketoimintasuunnitelma on myös välttämätön, jos aiot hakea pienyrityslainoja yrityksesi aloittamiseen tai laajentamiseen. Suunnitelmasi tulee sisältää seuraavat osat:

 • Tiivistelmä
 • Yrityksen kuvaus
 • Markkina-analyysi
 • Markkinointisuunnitelma
 • Talous

Jos tarvitset apua liiketoimintasuunnitelmasi laatimisessa, Yhdysvaltain pienyrityshallinnolla on erinomainen opas, joka pitää sinut oikeilla jäljillä.

9. Rahoitus

Aloittavan hierontayrityksen aloituskustannukset ovat alhaiset, mutta rahoitus on silti hankittava.

Noudattamalla Pamin neuvoja välttää velkaa, et halua aluksi hakea lainaa tai ainakaan odottaa, kunnes sinulla on vakiintunut asiakaskunta ja haluat laajentaa liiketoimintaasi.

Henkilökohtaiset varat ja yrityslainat

Sen sijaan useimmat hierojat maksavat koulun ja aloituskulut omasta pussistaan. Monet yllä olevista resursseista akkreditoiduista kouluista tarjoavat maksusuunnitelmia, joiden avulla opiskelijat voivat navigoida taloudellisesti koulun ja koulutuksen aikana.

On myös tavallista, että klinikat maksavat opiskelijoille palveluista harjoittelun aikana, mutta kaikki eivät sitä tee. On tärkeää tehdä tutkimusta, kun punnitat vaihtoehtojasi siitä, missä haluat harjoitella.

Kuitenkin, kun olet valmis avaamaan tai laajentamaan liiketoimintaasi, pienyrityshallinnolla on lainaohjelmia alhaisemmilla koroilla kuin liikepankeilla.

Nollakorkoinen luottokortti

Vaihtoehtoisesti voit hyvällä luottokortilla hakea luottokorttia viivästyskorkoohjelman puitteissa ja maksaa kortin pois ennen koron nousua.

Varmista vain, että sinulla on vankka liiketoimintasuunnitelma kortin maksamiseksi. Se ei ole paras vaihtoehto, mutta toimii, jos sinulla ei ole rahaa aloittaa.

Jos haluat lisätietoja pääoman hankinnasta yrityksellesi, katso kaksiosainen videosarja startup-yritysten rahoittamisesta.

10. Markkinointi

Kaikkien aloittavien hierontayritysten elinehto on sen markkinointisuunnitelma. Kysyimme Pamilta, kuinka hän houkuttelee asiakkaita yritykseensä saadakseen tietoa aiheesta. Hän sanoi:

Suusta suuhun, Yelp- ja Google-listaukset sekä sosiaalinen media. Erostumme puuttuvana lenkinä fysioterapian ja kylpylähieronnan välillä.

Hieronta on liiketoimintaa, jossa puhuminen on kuningas. Koska se on niin intiimi ja kokemuksellinen käytäntö, hierontaterapeutit luottavat usein asiakkaisiin, jotka kerskuvat muille taidoistaan.

Se on yksi syy, miksi asiakaspalvelu on niin tärkeää, ja käsittelemme sitä seuraavassa osiossa.

On kuitenkin muita tehokkaita tapoja markkinoida yritystäsi.

Verkkosivusto

Verkkosivustosi on portfolio- ja markkinointiresurssi, joka näyttää asiakkaille kaiken siitä, mitä he voivat odottaa palveluiltasi. Se voi toimia myös digitaalisena käyntikorttina, joka sisältää kaikki yhteystietosi.

Useimmat yritysten omistajat eivät ole web-suunnittelijoita, ja jos työskentelet pienellä budjetilla, sinulla ei ehkä ole varaa verkkovastaavaan.

Sivustosi ei kuitenkaan tarvitse olla kovin monimutkainen. Sinun tarvitsee vain esitellä palvelusi, sertifikaatit ja yhteystietosi. Voit tehdä tämän käyttämällä perusverkkosivustojen luontipalvelua, kuten:

Nämä palvelut auttavat sinua hankkimaan verkkotunnuksesi ja hosting-palvelun. Heillä on myös esimuotoiltuja malleja, joiden avulla voit luoda puhtaan ja ammattimaisen verkkosivuston.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Adam Enfroyn sivusto saavutti 80 000 dollaria kuukaudessa alle 2 vuodessa

Sovellusten ajoitus

Jos olet tekniikkataito, voit myös integroida aikataulusovelluksia verkkosivustoosi, jotta asiakkaat voivat helposti varata aikoja kanssasi. Tässä on joitain suosituimpia sovelluksia aikataulutusta varten:

 • Hubspot-kokoustyökalu
 • SimplyBook
 • Calendly
 • Setmore

Sosiaalinen media

Toinen tapa markkinoida palveluitasi on sosiaalinen media. Muista kannustaa asiakkaita tykkäämään ja seuraamaan sosiaalisen median sivujasi ja jättämään positiivisia arvosteluja Facebookin ja Googlen kaltaisille alustoille.

Sosiaalinen media on myös loistava tapa olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa. Vastaa aina syötteesi kehuihin ja kommentteihin.

Se auttaa luomaan henkilökohtaisempia suhteita asiakkaiden kanssa, ja he todennäköisemmin suosittelevat sinua ystävilleen.

11. Asiakaspalvelu

Kysyimme Pamilta parhaista vinkeistä menestyäkseen hierontaterapialiiketoiminnassa, ja hän vastasi:

Sinun tulee välittää jokaisesta asiakkaasta ja panostaa heihin. Tämä on ihmisten bisnestä. Jos luulet, että tekniikkasi yksin tekevät sinusta menestystä, ne eivät tee. Sinun täytyy pystyä kommunikoimaan ihmisiin.

Näin ollen tärkein osa hierontaterapialiiketoimintaa on asiakaspalvelu. Se on yksi asia, joka taatusti saa asiakkaat keskustelemaan ystävilleen ja perheelleen palveluistasi.

Joten tässä on luettelo vinkeistä, joiden avulla voit tarjota upeaa asiakaspalvelua.

Luo stressitön ympäristö.

Ihmiset etsivät hierojaa helpottamaan kipua ja lievittämään jännitystä. Tilanne tulee heijastaa tätä tarkoitusta.

Pidä hygieniasi kurissa.

Tulet olemaan lähellä asiakkaita. Varmista, että olet hajuton ja mukava olla lähellä. Tämä tarkoittaa, että sinun on ehkä harkittava tapojasi uudelleen, jos olet tupakoitsija!

Ole persoonallinen, mutta älä painosta!

Opi lukemaan asiakkaitasi. Joskus he eivät halua puhua ja vain rentoutua. Älä pakota small talkia.

Anna asiakkaille itsehoitovinkkejä.

Asiakkaat arvostavat aina vinkkejä, joiden avulla he voivat huolehtia itsestään istuntojen välillä. Se ei koskaan ole yhtä hyvä kuin palvelusi, mutta se saa heidät tuntemaan olonsa loistavaksi ja halukkaammin varaamaan säännöllisesti.

12. Taloudelliset tavoitteet ja hierontaliiketoiminnan tuotot

Viimeinen askel ennen uuden hierontaterapiayrityksesi aloittamista on asettaa selkeät taloudelliset tavoitteet.

Laske tavoitteesi tarkistamalla liiketoimintasuunnitelmasi ja laskemalla kulut vertaaksesi niitä palveluidesi hintaan. Jäljellä oleva luku on voittosi.

Jos et ole varma, mitä veloittaa, tässä on loistava resurssi, joka on räätälöity hierontaterapeuteille.

Keskimäärin hierontaterapeuttien tulisi saada 20 prosentin voittomarginaali.

Peruutuskäytäntö

On myös muita taktiikoita, joita voit käyttää hierontateollisuudessa pitääksesi taloudelliset tavoitteesi raiteilla. Pam antoi meille hienoja näkemyksiä tästä aiheesta:

Vaadi luottokortti, jotta asiakkaat voivat varata ajan.

On yleinen käytäntö, että hierontaterapeutit vaativat luottokorttia varauksille, joilla on peruutusehto.

Tällä tavalla, jos asiakas ei ilmesty tai peruuttaa tuntia ennen istuntoa, voit silti saada takaisin osan menetetyistä tuloista. Käytä tätä taktiikkaa kuitenkin harkitusti.

Voitko ansaita paljon rahaa hierojana?

Suurimman osan viimeisten 8 vuoden aikana olen tienannut 100 000 vuodessa.

sanoi Pam. Ja tämä luku on saavutettavissa, vaikka et olisi hierontaterapeutti New Yorkissa. Epäilemättä vastaus kysymykseen on kyllä!

Yhdysvaltain työtilastotoimisto arvioi hierontaterapeutin keskimääräiseksi vuosipalkaksi yli 42 tuhatta dollaria vuodessa.

Jos sinulla on oma yritys, määrä voi nousta nopeasti. Kyse on yrityksesi pyörittämiseen panosta.

13. Pidä huolta kehostasi

Päätä etukäteen, kuinka monta harjoitusta voit tehdä viikossa pitääksesi kehosi terveenä ja vammoitta. Kun osut tähän numeroon, sitoudu sanomaan: “Anteeksi, että olen varattu tällä viikolla, entä ensi viikolla?” Se itse asiassa saa ihmiset haluamaan nähdä sinut entistä enemmän, koska he tietävät, että olet niin suosittu.

Sinun on huolehdittava itsestäsi, jotta voit ottaa vastaan ​​niin monta asiakasta kuin pystyt turvallisesti hoitamaan. Joskus se tarkoittaa, että kerrot asiakkaille, että pääset heidän luokseen vasta ensi viikolla.

Tämä taktiikka pitää sinut terveenä ja työssäsi, ja näin saavutat taloudelliset tavoitteet ja pidät yrityksesi kannattavana. Pelaa pitkää peliä!

Johtopäätös

Seuraa opastamme hierontayrityksen perustamiseen ja olet matkalla ansaitsemaan yli 100 000 dollaria vuodessa!

Mietitkö jotain, mikä tekisi hierontaterapiayrityksestä menestyvän? Jätä kommentti alle.

Jakaminen on välittämistä!