Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

101 ideaa, mitä myydä verkossa ansaitaksesi rahaa nopeasti: Lopullinen opas

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 101 ideaa, mitä myydä verkossa ansaitaksesi rahaa nopeasti: Lopullinen opas

Yrittäjäksi ryhtyminen on houkutteleva tarjous. Sen lisäksi, että saat itse asettaa työaikasi, voit myös sanella mitä myyt ja kuinka paljon rahaa ansaitset.

Tätä silmällä pitäen ei ole ihme, miksi lähes neljännes amerikkalaisista haluaa olla oman pomonsa.

Mutta et tarvitse useita miljoonia dollareita franchising-sopimuksen aloittamiseen; seuraavan miljardin dollarin idea saattaa roikkua kaapissasi. Tai keittiössäsi. Tai autotallissasi. Ainoa asia, mitä sinun tarvitsee tehdä, on löytää se.

Tiedätkö mitä myydä verkossa ansaitaksesi rahaa nopeasti? Nämä yli 100 ideaa auttavat saamaan luovuutesi vauhtiin.

Voinko myydä tavaroita kotoa käsin?

Sähköisen kaupankäynnin alustojen nousun myötä monet meistä saattavat yllättää ajattelun, että tavaroiden myynti kotoa ei ole uusi ehdotus.

Vuosisatojen ajan kauppojen omistajat asuivat myymälöidensä takaosassa ja myivät tuotteitaan “kotoa”. Ja kun he lähtivät, he yleensä veivät tavaransa yhteiselle alueelle, kuten torille.

Nykyään “markkinat” voivat olla missä haluat sen olevan. Useat kolmannen osapuolen alustat antavat sinun myydä sivustollaan, mukaan lukien suositut myyntipisteet, kuten Amazon, Etsy tai Ebay, tai voit avata oman myymäläsi. Shopify, Woocommerce, Square – ne kaikki tarjoavat sinulle joustavuutta oman brändisi rakentamiseen.

Verkkomyynnin tietäminen on kuitenkin vain puoli voittoa. Todellinen haaste alkaa tietää, mitä myydä verkossa ansaitaksesi rahaa kotoa.

Mitä myydä verkossa ansaitaksesi rahaa

Lähes kaikki alla olevat tuotteet voidaan hankkia nollasta minimiin alkukustannuksin. Saatat joutua ostamaan tarvikkeita, mutta sinun ei pitäisi joutua hakemaan yrityslainaa pankista.

Selaa luetteloa ja löydä ne, joista uskot pitävän eniten. Tämä voi vihjata sinulle, mitä myydä verkossa ansaitaksesi rahaa.

Palvelut

Miksi et myyisi aikaasi ja asiantuntemustasi tavaroiden myynnin sijaan? On todennäköistä, että osaat joistakin näistä enemmän kuin luulet ja voit tarjota muille arvokkaita taitoja.

Freelance-kirjoitus

Tekniikka saattaa muuttua, mutta yksi asia on edelleen nimi: sisällön tarve.

Sosiaalisen median aikataulutus

Tik Tokista Linkediniin sosiaalinen media muuttaa maailmaa. Ihmiset palkkaavat sinut auttamaan heitä olemaan osa sitä.

Virtuaalinen avustaja

Kukapa ei tarvitsisi jonkun auttamaan aikataulujen ja arjen tehtävissä? Yleensä ihmiset, jotka tarvitsevat tätä taitoa, ovat valmiita myös maksamaan siitä hyvin (ja saatat olla kiinnostunut myös muista korkeatuloisista taidoistamme).

Verkkosivuston luominen

Kyse ei ole enää HTML:stä ja Javascriptistä; verkkosivujen suunnittelussa on kyse SEO:sta ja käytettävyydestä. Hallitse se ja työ ei lopu koskaan.

Sähköpostin kirjoittaminen

Luuletko, että sähköposti on kuollut? Mieti uudelleen. Sähköpostimarkkinoinnin sijoitetun pääoman tuottoprosentti on yksi korkeimmista käytettävissä olevista kanavista – lähes 36 dollaria jokaista käytettyä dollaria kohden.

Kaunokirjoitus

Minulla on kauhea käsiala, mutta jos sinulla ei ole, sinun pitäisi veloittaa siitä. Hääkutsut ja lomakirjeet ovat vain kaksi asiaa, joista ihmiset maksavat.

Tutorointi

On vaikea asettaa hintaa henkilökohtaiselle koulutukselle, mutta useimmat tutorit veloittavat 25–50 dollaria tunnilta.

Käännös

Maailma on yhä enemmän yhteydessä, ja yritysten on vietävä viestinsä maailmanlaajuisesti. Ne, jotka pystyvät kääntämään viestin – pelkkien sanojen sijaan – hyötyvät.

Transkriptio

Osa sisällön kirjoittamista on haastattelujen ottamista ja niiden kirjoittamista kirjalliseen muotoon, mutta valinnanvaraa on paljon enemmän transkriptiomahdollisuuksia.

Graafinen suunnittelu

Suunnittelun kunnon saavuttaminen on tarpeeksi vaikeaa, mutta asiantuntijaksi tuleminen kestää vuosia. Hyödynnä tätä osaamista freelancerina auttamaan startup-yrityksiä ja muita yrittäjiä.

Personal Coaching

Tony Robbinsin arvo on 600 miljoonaa dollaria. Oletko edelleen sitä mieltä, että henkilökohtainen valmennus ei ole kannattava palvelu, jota voit tarjota?

Editointi ja oikoluku

Omakustannus on nousussa, eivätkä vain kirjoittajat hyödy. Ne, jotka voivat muokata ja oikolukua kirjojaan, ovat myös mukana.

Konsultointi

Jokainen yritys tarvitsee ulkopuolisen katseen, erityisesti koulutetulta ammattilaiselta. Voitteko auttaa?

Mielipiteesi

Tutkimuksista käytettävyystutkimuksiin markkinatutkimusyritykset etsivät aina päteviä mielipiteitä mahdollisilta käyttäjiltä.

Lastenhoito

Tämä on kirjaimellisesti kotityön määritelmä. Avaa kotisi kiireisille vanhemmille ja liitä rakkautesi lapsiin yrittäjäunelmiesi kanssa.

Sinun ratkaisusi

Osaatko ratkaista arvoituksia? Pidätkö monimutkaisten haasteiden käsittelemisestä? Jos näin on, Innocentiven kaltaiset alustat maksavat sinulle tuhansia.

Tutkimusapulainen

Jos vanhojen tiedostojen selaaminen ja Internetin faktojen selaaminen tuntuu unelmatyöltä, sinulla saattaa olla tulevaisuus tutkimusavustajana. Jokainen tarvitsee tällaisia ​​tilastoja, mutta useimmat eivät halua käyttää aikaa niiden etsimiseen.

Etä sisustussuunnittelu

Tämä palvelu ei ole vain arvokas, vaan se on käytettävissä palveluilla, kuten Skype ja Zoom. Palveluina voit tarjota etäsuunnitteluistuntoja ja jopa huonekalukauppoja.

tee-se-itse

Oletko kätevä autotallissa? Käsintehdyt tuotteet voivat saada korkeamman hinnan, vaikka pystytkin luomaan prosessin, joka minimoi niiden valmistamiseen kuluvan ajan.

Avaimenperät

Nykyään avaimenperät eivät ole vain koristeita. Ne ovat myös hyödyllisiä. Voit luoda turva-avaimenperät pilleillä, lasinmurtumilla ja jopa itsepuolustusaseilla.

Saippua

Sinun ei tarvitse perustaa taistelukerhoa tehdäksesi saippuaa. Tarvitset vain muutamia päivittäisiä aineksia ja kyynärrasvaa.

Kynttilät

Kynttilät ovat 3,14 miljardin dollarin arvoinen liiketoiminta, josta suuri osa tulee erikoisliikkeistä. Jopa siivu sitä voi tehdä sinusta rikkaan ihmisen.

Kylpypommit

Haluatko rentoutua? Luo yksi, hämmästyttävä kylpypommi tai sarja niitä myytäväksi kotoa käsin. Löydä hyvä pommi, ja sinulla on toistuvia asiakkaita koko elämäsi ajan.

🔥 Empfohlen:  Saat palkkaa kysymyksiin vastaamisesta: 15 helppoa tapaa

3D-tulostetut tuotteet

Muutama vuosi sitten 3D-tulostimet maksoivat paljon rahaa. Nyt voit ostaa sellaisen muutamalla sadalla dollarilla. Kun sinulla on suunnittelu ja tarvikkeet, se on kuin tulostaisi rahaa.

Puukaiverrukset

Riippumatta siitä, kuinka kehittynyt maailma tulee, puu ei koskaan mene pois muodista. Voit tehdä kuvakehyksiä, leluja ja patsaita – mitä tahansa kutittelee. On olemassa tonnia puutavaraa, joita voit harkita, kun opit myymään verkossa ansaitaksesi rahaa kotoa kykyjesi avulla.

Korut

Olipa kyseessä helmipohjaiset tai laboratoriossa kasvatetut timantit, korut voivat myydä useita kertoja kalliimmin kuin niiden hinta.

Loman koristeet

Joulu on ilmeinen valinta täällä, mutta miksi et myy myös heinäkuun neljänteen päivään ja Pyhän Patrickin päivään liittyviä tuotteita?

Karkkia

Ota mummon salainen keksiresepti ja tienaa miljoonia!

Pyörän satulat

Se ei ole niin vaikeaa kuin luulet, mutta mukautetut mallit ja kuviot voivat palvella erittäin intohimoista markkinarakoa.

Kirjahyllyt

Kirjojen kerääjät miettivät usein myös niiden esillepanoa.

Henkilökohtaiset lusikat

Näistä saa upeita lahjoja tai esittelyosia. Jos sinulla ei ole tarvittavia materiaaleja, ulkoista se ja lähetä se suoraan.

Koiran herkut

Koiran omistajat ovat ainutlaatuinen rotu (ei sanailua). He rakastavat hemmotella karvaisia ​​ystäviään, ja se tarkoittaa sinulle runsaasti liiketoimintamahdollisuuksia.

Emali nastat

Helppo valmistaa, helppo lähettää, helppo myydä useaan kertaan. Tarjoa räätälöintivaihtoehtoja ja katso, kuinka rahaa valuu.

Luonnonkosmetiikka

Ihonhoito on yksi vaikeimmin murtautuvista aloista, mutta se on myös yksi tuottoisimmista. Ota kotitekoiset seokset ja luo brändi itsellesi.

Lahjakorit

Olipa kyseessä johtotason herkku tai kotikaupunkisi koriedustaja, lahjakorit täyttävät tarpeen. Voit jopa periä lisämaksun mukavuudesta, kuten nopeasta toimituksesta ja henkilökohtaisista seteleistä. Jos sinun on tiedettävä, mitä myydä verkossa ansaitaksesi rahaa, lahjakorien avulla voit maistella useita erilaisia ​​tuotteita samanaikaisesti.

Kehykset

Räätälöidyt kuvakehykset ovat kullan arvoisia, koska niissä on tuhansia eri kokoja, värejä ja mattovaihtoehtoja.

Vuokraus

Sinun ei tarvitse myydä mitään ansaitaksesi rahaa verkossa; joskus tarvitsee vain vuokrata. Onneksi on olemassa monia vaihtoehtoja, joita et ehkä ole aiemmin ajatellut.

Varastotila

Oikealle henkilölle jopa muutama ylimääräinen neliöjalka autotallissa voi riittää pyörän tai varalaukkujen säilyttämiseen.

Vieras talo

Jos Edna-täti ei ole ollut paikalla vähään aikaan, miksi ei muuttaisi hänen majatalostaan ​​tulontuottajaa? Airbnb:n kaltaisten sivustojen avulla on erittäin helppoa vuokrata lisätilaa huippudollareilla.

Sinun autosi

Uber ja Lyft ovat suosittuja kyytipalveluita, mutta et voi tehdä sitä “kotoa käsin”. Turo puolestaan ​​toimii kuin Airbnb, mutta autollesi. Vierailijat voivat vuokrata sen päiväksi tai pidemmäksikin ajaksi, mikä ei ole huono, jos se on joka tapauksessa käyttämättömänä.

Urheilutavarat

Vanhoja urheiluvarusteita, jotka haluat säilyttää, voi vuokrata vanhemmille, jotka haluavat pukea lapsensa pienellä budjetilla. Verkkokauppapaikoilla on helppo vuokrata golfmailoja, vesisuksia tai telttoja osa-aikaisille harrastajille.

Rahasi

Warren Buffet on ansainnut lähes 100 miljardia dollaria sijoituksistaan, mutta se ei ole ainoa tapa käyttää rahasi hyvään käyttöön. Vertaislainauspalvelut, kuten Prosper, antavat sinulle terveen vuosituoton minimaalisella työllä.

Soittimet

Tiesitkö, että uusi käyrätorvi voi maksaa yli 3 000 dollaria? Se on paljon aloittelijalle, joka voi pysyä siinä tai ei. Sen sijaan on paljon halvempaa vuokrata instrumentteja, mikä on huomattavasti halvempaa.

Parkkialue

Ihmiset, jotka asuvat tai työskentelevät tungosta keskustan alueilla, etsivät aina parkkipaikkoja. Jos sinulla on vapaa paikka, voit vuokrata sen vähintään 100 dollarilla kuukaudessa.

Mainostila autossa

Asuinpaikastasi riippuen voit vuokrata käyttämättömän tilan ja saada maksun autosi mainostamisesta. Se on yllättävän tuottoisaa; jotkut ihmiset tienaavat 300-600 dollaria kuukaudessa.

Kuorma-auto

Jos olet koskaan ollut se ystävä, jonka on autettava kaikkia liikkumaan, koska olet ainoa, jolla on lava, tiedät tuskan. Vuokraa se sen sijaan ja säästä selkäkivulta.

Vene

Veneet ovat uskomattomia, mutta ne ovat myös kalliita ja vaikeita huoltaa. Helppo tapa kompensoida kustannukset on vuokrata se viikonloppupurjehtijoille, jotka haluavat vain muutaman tunnin hauskaa auringossa.

Polkupyörä

Pyöräilijät ovat intohimoisia lajissaan, mutta ne, jotka haluavat upottaa varpaitaan lajiin, eivät välttämättä ole vielä valmiita ostamaan. Ratsastuksen vuokraaminen rennommalle ajajalle on hauska tapa esitellä urheilua muille.

Bounce talot

Mitä olisi lastenjuhlat ilman pompputaloa? Se vaatii hieman aloituspääomaa, mutta voit veloittaa muutaman sadan dollarin tunnissa, kun olet saanut alkusijoituksen.

Vaatteet

Vauvanvaatteet, teinien vaatteet, raskausvaatteet – ihmiset tarvitsevat niitä. Ja jos se on vain muutamaksi kuukaudeksi, on halvempaa vuokrata kuin ostaa. Hyödynnä markkinoita ja myy vanhat vaatteesi verkossa.

Vauvan varusteet

Uudet äidit käyttävät keskimäärin 12 500 dollaria vuodessa lapseen. Voit saada osan näistä kustannuksista takaisin myymällä esineitä, joita omat lapsesi eivät enää tarvitse.

Sinun takapihasi

Olipa kyseessä teltta tai täysikokoinen vuokra-asunto, kaikki takapihasi tila on vuokrattavissa. Niin kauan kuin et välitä kävelyliikenteestä.

Asuntoauto

Kuten veneet, matkailuautot ovat kalliita. Vuokraa omasi matkojen välissä saadaksesi ylimääräistä rahaa.

Tulosta pyynnöstä

Print on Demand (POD) -palvelut ovat verkkokaupan pelinvaihtaja. Vaikka olet vastuussa verkkosivustosta, tuotteiden valinnasta ja suunnittelusta, valmistuksen voi hoitaa myös paikan päällä. Koska se on yleensä fyysisen tavarakaupan kallein osa, voit verrata siihen, että voit perustaa verkkokaupan maapähkinöitä varten.

🔥 Empfohlen:  Kuinka hallita IP-osoitteita VPS:ssäsi

Alla on luettelo suosituimmista POD-tuotteista. Shopifyn kaltaiset alustat mahdollistavat integroinnin Printfulin ja Teelaunchin kanssa, mikä mahdollistaa saumattoman tuotteen ostokokemuksen. Koska se on automatisoitu, se tarjoaa sinulle myös todellisen passiivisen tulon lähteen.

Parhaan tuloksen saamiseksi valitse muutama upea malli ja laita ne kaikkiin näihin myymäläsi tuotteisiin. Myy toisiaan täydentäviä malleja ja tuotteita ja keskity markkinointiin.

Älä unohda myöskään asiakaspalvelua. Valmistus voidaan purkaa, mutta mahdolliset sekaannukset tai virheet ovat edelleen sinun vastuullasi.

 • T-paidat
 • Kahvi Mukit
 • Muistikirjat
 • Lasinaluset
 • Puhelimen kuoret
 • Kannettavan tietokoneen skinit
 • Kynnysmatto
 • Tilauslaatikot
 • Tarrat
 • Julisteet
 • Hupparit
 • Kangaskassit
 • Joogahousut
 • Tyynyliinat

Digitaalinen

mitä myydä verkossa ansaitaksesi rahaa

Jos haluat todella virtaviivaistaa kulujasi, keskity sen sijaan digitaalisen tuotteen luomiseen ja myyntiin. Yhdistettynä POD-palveluihin voit veloittaa samankaltaisista tuotteista useita kertoja, mikä moninkertaistaa tulosi.

Alustat, kuten Amazon FBA ja Etsy, alkavat tarjota myös digitaalisia palveluita, joiden avulla voit hyödyntää heidän brändiään myyntiäsi varten. Ainoa aloituskustannus on sinun aikasi.

Kurssit

Nykyään näyttää siltä, ​​​​että kaikki myyvät kurssia. Mutta jos sinulla on asiantuntemusta, voit tehdä kurssin useiden tuhansien dollareiden arvosta. Mitä tarkempi markkinarako ja toimiva neuvonta, sitä enemmän rahaa voit ansaita.

Suunnittelijat

Kaikki haluavat olla organisoituneempia, mutta putiikkisuunnittelijoiden hinta nousee pilviin. Sen sijaan anna heidän ostaa suunnittelijamuoto ja sitoa se haluamallaan tavalla paljon halvemmalla.

Kirjanmerkit

Kirjan ystävät rakastavat kirjanmerkkejä. Mitä luovemmalta ja hassummalta näyttää, sen parempi.

Resepti kirjat

Reseptikirjat ovat monien perheiden suosikkiperintö, joka antaa sinulle mahdollisuuden luoda premium-tuote korkeaan hintaan. Täytä se resepteillä eri puolilta maailmaa tai jätä se tyhjäksi, jotta he voivat täyttää itse.

Taide

Äskettäisellä hiihtomatkallasi ottamasi valokuvat ovat arvokkaampia kuin pelkät muistot. Luonnonkauniit kuvat kanva-taustalla myyvät valtavasti. Tai lataa ne välityssivustoille, kuten Shutterstock, ja saat rojaltimaksun aina, kun joku ostaa sen.

E-kirjoja

Oletko sinä seuraava JK Rowling? Jos ei, voit silti ladata käsikirjoituksen Kindleen tai Koboon ja myydä sen muutamalla taalalla kappaleelta.

Jäsenyyssivustot

Ihmiset maksavat kuuluakseen eksklusiiviseen klubiin. Etkö usko minua? Tutustu tähän orkideoiden jäsensivustoon, jossa ihmiset maksavat 5 dollaria kuukaudessa saadakseen orkideavinkkejä ja -menetelmiä. Minkä heimon aiot rakentaa?

Video tai animaatio

Youtube on suurin yksittäinen sosiaalinen verkosto, ja markkinoijat ovat alkaneet huomata. Jos pystyt kehittämään mukaansatempaavan animaation tai videon, voit myydä sen palveluna muille. Vaihtoehtoisesti voit luoda oman videosi ja toivoa, että se leviää.

Sovelluksen luominen

Tähän mennessä Candy Crush on tuonut yli 5 miljardia dollaria tuloja. Rakenna yhtä koukuttava tai hyödyllinen sovellus, ja voit tehdä saman.

Häät kutsut

Hääkutsut ovat nykyään enemmän taidetta kuin mikään muu, mikä tekee suunnittelutaidoistasi erittäin houkuttelevia. Hyödynnä tätä asiantuntemusta, luo portfolio ja katso, kuinka dollarit nousevat, kun ihmiset ostavat sitä omaa suurta päiväänsä varten.

Juhlapelit

Bingo, Yahtzee, Clue – kaikki nämä vaativat peliarkkeja. Tee niistä yleisiä (varo tekijänoikeusongelmia), ja ihmiset voivat ostaa ja tulostaa niin monta kuin haluavat. Vielä parempi, keksi oma pelisi ja luo sen sijaan digitaalinen lataus!

Budjettitaulukot

Budjetit ovat hyvin henkilökohtaisia. Mitä enemmän malleja voit tehdä, sitä enemmän rahaa ansaitset. Tämä digitaalinen tuote on nopea tapa oppia, mitä myydä verkossa ansaitaksesi rahaa nopeasti.

Kalenterit

Kuukauden kissa, kuukauden jälkiruoka, kuukauden vitsi – olemme nähneet ne kaikki. Jos sinulla on tarttuva idea kalenterista, voit suunnitella sen ja myydä sen. Mikä parasta, sinun on luotava uusi joka vuosi, mikä tarkoittaa toistuvia tuloja!

Musiikki

Musiikkiurasi aloittaminen on nyt helpompaa kuin koskaan. Lataa vain alkuperäinen kappaleesi iTunesiin ja mainosta sitä faneillesi.

Fonttimallit

Kaikki eivät pidä Arialista tai Times New Romanista (kuten minä), joten luotamme ainutlaatuisiin kirjasimiin, jotka voivat viedä esityksen uudelle tasolle.

PowerPoint taustat

Tehokas esitys on taito, joka vaatii ajoittain visuaalista tarinankerrontaa. Jos olet PowerPoint-ninja, luo muutama dekki ja lue ne digitaalisille kauppapaikoille niille, jotka voivat käyttää niitä.

Äänikirjat

Omakustantamisen lisäksi äänikirjojen luominen on omaa tuloaan. Äänikirjojen myynti kasvoi 12 % vuonna 2020, ja trendin odotetaan vain jatkuvan.

Arbitraasi

mitä myydä verkossa ansaitaksesi rahaa

Aliarvostettujen tavaroiden ostaminen ja niiden myyminen voitolla on kertakaikkisen vanha käytäntö. Mutta useimmat ihmiset eivät ymmärrä, että sinun ei tarvitse ostaa näitä tuotteita. Suurin osa niistä on luultavasti kaapissasi tai hyllyilläsi; et vain tiedä kuinka arvokkaita ne ovat.

Yksi parhaista paikoista tavaroiden kääntämiseen on Amazon, mutta voit myös avata oman Ebay-profiilin tai Etsy-kaupan. Vaihtoehtoisesti pienemmät alustat, kuten Poshmark tai Mercari, ovat myös menestyneet. Ja jos haluat pysyä paikallisena, Craigslist ja Facebook Marketplace ovat myös vaihtoehtoja.

Vanhat vaatteet

Sesonkituotteet ja ainutlaatuiset löydöt ovat hyviä myyjiä, mutta niin ovat myös kalliimmat tuotteet, kuten puvut ja vintage-farkut. Tarkista verkkokaupoista niiden arvo.

Kirjat

Monet kirjat löytävät tiensä kirjakauppoihin, mutta jotkut voivat olla tuhansien (tai miljoonien) arvoisia. Etsi ensipainoksia, virhepainatusta ja harvinaisia ​​painosmääriä.

Vanhat puhelimet

Jos osaat korjata elektroniikkaa, voit luultavasti ansaita elantonsa ostamalla vanhoja, “rikkinäisiä” puhelimia ja kääntämällä niitä. Tarjoa vain enemmän kuin verkkokauppa maksaisi, ja sinulla on liiketoimintaa.

🔥 Empfohlen:  Stacey Hartman 5 Microsoft Outlook -sähköpostin etua yrittäjille Lue artikkeli

Huonekalut

Ihmiset haluavat aina purkaa huonekaluja, varsinkin jos ne ovat raskaita. Verhoilemalla ja korjaamalla rikkoutuneita esineitä voit tienata satoja tai jopa tuhansia jälleenmyynnissä.

Astiat

Vintage-ruoat – etenkin ne, jotka ovat osa kokoelmaa – voivat myydä suurella rahalla. Aika siivota isoäidin aita!

Kokoelmat

Kaikki Air Jordanista Zippo-sytyttimiin ja Pez-annostelijoihin voivat olla keräilyesineitä oikealle yleisölle. Näillä tuotteilla on lähes aina suuri kysyntä, joten odota oikeaa hintaa.

Kengät

Kengän ei tarvitse olla suosittu ollakseen arvokas. GOATin kaltaiset sivustot toimivat vaihtona tennarien päille, joilla vaihdetaan vaikeasti löydettäviä tyylejä.

Kuntosali laitteet

Ehdottomasti paras aika myydä kuntosalilaitteita on juuri ennen uutta vuotta. Huonoin aika? 19. tammikuuta. Annan sinun selvittää miksi.

Lahjakortit

Onko sinulla lahjakortti paikkaan, jota et koskaan käytä? Vaihda se mieleesi!

Oppikirjat

Oppikirjojen hinta on järjetön, ja useimmat opiskelijat eivät koskaan näe niitä rahoja enää. Pysähdy kirjakaupoissa lukukauden lopussa ja voit verkota erittäin kalliita kirjoja lähes tyhjästä.

Elektroniikka

Tietokoneet, stereot, vanhat televisiot – jos voit korjata sen, voit kääntää sen. Yllätyt kuinka monet ihmiset vain antavat nämä ilmaiseksi. Nämä ovat hienoja, jos haluat selvittää, mitä myydä verkossa ansaitaksesi rahaa.

Lelut ja pelit

Harvinaiset lelut ovat turhia, mutta jopa päivittäisiin leluihin, jotka voit noutaa autotallialennuksesta, kannattaa tarkistaa.

Videopelit

Gamestop ei ehkä anna sinulle paljon rahaa vanhasta videopelistäsi, mutta joku saattaa antaa, varsinkin jos sinulla on jokin näistä peleistä.

Koulutarvikkeet

Sen sijaan, että käännät kynää muutamalla pennillä, luo koulutarvikesarjoja ja myy ne ensikertalaisille.

Vuodevaatteet

Hellävaraisesti käytetyt, puhdistettavat vuodevaatteet ovat melkoisen arvoisia, jos löydät oikean markkinan.

Työkalut

Sähkötyökalut voivat maksaa omaisuuksia, mutta vintage-työkalut voivat silti tehdä työn. Uudet asunnonomistajat, joiden on varustettava talonsa, ovat ensisijainen yleisösi täällä.

Kellot

Säästökaupoissa on yleensä loistavia kelloja alhaisimmilla hinnoilla. Jos voit napata muutaman jalokiven täältä, voit ansaita useita satoja dollareita nopeasti käteistä. Kaikkein paras? Voit tehdä ostoksia joistakin näistä kaupoista verkossa.

Kupongit

Sinun on tarkistettava yksittäisten kuponkien pienet tekstit, mutta jos se on laillista, se on ilmaista rahaa.

Ei-toivotut lahjat

Tiedätkö mitä muuta on ilmaista rahaa? Lahjoja, joita et halua. Se on sinulle ilmaista, ja kaikki tekemäsi on puhdasta voittoa. Varo vain, ettet anna lahjan antajan tietää.

Kuinka myydä kotoa

Kun sinulla on oikeat tuotteet, online-myynti on helppoa (no, enimmäkseen).

Tärkeintä tässä on markkinointi ja varastonhallinta. Jos aiot ansaita elantosi myymällä näitä tuotteita, sinun on löydettävä luotettavia toimittajia. Tarvitset myös tavan saada tuotteesi erottumaan kaikista muista.

Onko sinulla verkkosivusto

Ensimmäinen asia, jonka tarvitset, on verkkosivusto. Wix, Squarespace, WordPress – kaikki nämä ovat upeita tee-se-itse-vaihtoehtoja, jotka antavat sinulle paljon joustavuutta ja minimoivat maksut. Jos päätät käyttää WordPressiä, tarvitset isännöintipalvelun, kuten Bluehost.

Rekisteröidy Bluehostiin tästä

Jos haluat käyttökelpoisemman ratkaisun, Shopify tarjoaa monia ominaisuuksia, joita tarvitset toiminnan aloittamiseen.

Hanki Shopify nyt

Ja jos todella haluat poistaa tekniset ylimääräiset kustannukset, kun olet selvittänyt, mitä myydä verkossa ansaitaksesi rahaa, Amazon, Etsy ja Ebay ovat siellä, missä haluat olla.

Kasvata yleisöä

Tarvitset yleisön, olipa kyse sitten tuotemerkin tunnistuksesta tai Facebook-mainoksesta, suusta suuhun foorumien ja orgaanisen liikenteen kautta tai myynnistä. Ota selvää missä he ovat ja erotu joukosta.

Älä muuten pelkää tehdä nopeaa myyntiä alussa. Haluat alkuvauhdin nousevan vauhtiin.

Myy listallesi

Sähköpostilistat ovat edelleen monien yritysten tärkein tulonlähde. Keskity sellaisen rakentamiseen, ja joka kerta, kun sinun täytyy myydä sille, voit lähettää huomautuksen.

Johtopäätös

Jos etsit tarpeeksi tarkasti, löydät todennäköisesti paljon tuotteita, joita voit myydä verkossa – käsintehtyjä tai muita tuotteita. Tietäen, mitä myydä verkossa ansaitaksesi rahaa nopeasti ja kotoa käsin, ei tarvitse olla liian monimutkaista.

Kasvata tarpeeksi nopeasti ja muutat kotitoimistostasi autotalliisi. Sitten muutat autotallista toimistotilaan.

Sieltä? Taivas on rajana.

Table of Contents