Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

101 ostosanaa: voimakkaita sanoja käytettäväksi, jos haluat myydä enemmän

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 101 ostosanaa: voimakkaita sanoja käytettäväksi, jos haluat myydä enemmän

Oletko koskaan miettinyt, miksi joskus päädyt ostamaan verkosta asioita, joita et koskaan tiennyt haluavasi, kunnes yhtäkkiä jostain selittämättömästä syystä teet sen? Se on sanojen ostamisen voima.

Kaikkialla sivustollasi on mahdollisuus muuntaa säännöllinen liikenne tyytyväisiksi asiakkaiksi. Erityisesti aloitussivusi, tuotesivusi ja jopa kassasivusi ovat kaikki paikkoja, joissa voit lisätä myyntiäsi käyttämällä avainsanoja kuluttajien houkuttelemiseen.

Tätä silmällä pitäen olemme koonneet luettelon parhaista avainsanoista, joita voit käyttää sivustossasi, jos haluat kasvattaa myyntiä ilman, että sinun tarvitsee hakea sanastoa.

Mitä ostavat sanoja?

Verkkoon siirtyminen on sama asia kuin täpötäynnälle torille astuminen. Hawkerit huutavat sinulle kojuistaan ​​ostamaan heidän tuotteitaan, ja yhtäkkiä esiinnyt toiselle puolelle käsivarret laukkuja täynnä.

Hawkerin taito on todellakin houkutteleva näyttö, lähestyttävä tapa ja oikean sanan tunteminen, joka houkuttelee sinut kioskiinsa.

Verkkokaupoissa ei ole eroa. Vaikka myyntikojujen sijaan on verkkosivustoja, sanat, joita käytämme houkutellaksemme asiakkaita ja saada heidät ostamaan, ovat yhtä tärkeitä.

Joskus sanan sanaston selaaminen ja ostamiseen ja myyntiin liittyvän sanan etsiminen voi olla hyvä paikka aloittaa. Erotuaksesi kilpailijoistasi on kuitenkin todella tärkeä osa myyntiprosessia, kun käytät aikaa sen miettimiseen, mitä sanaa käytät ja miten se voi saada ihmiset tuntemaan olonsa.

Varsinkin kun otat huomioon aloitussivun ja rajallisen tilan, joka sinulla on tehdä vaikutuksen yleisöösi, oikeiden lauseiden tai lauseiden valinta voi olla ero sivuston vierailijan ja sivuston asiakkaan välillä.

Loppujen lopuksi vahva ostosana tai -lause voi kiinnittää lukijan huomion ja myös kertoa, mitä tehdä seuraavaksi.

Kuinka sanojen ostaminen toimii

Kaikki ostosanat toimivat herättämällä lukijassa tunnereaktion. Siksi näitä voimasanoja käytetään usein markkinoinnissa taivuttelemaan yleisöäsi napsauttamaan “osta nyt”.

Jotkut tavoista, joilla oikea sana voi vakuuttaa lukijasi, ovat:

  • Kannustaa heidän kunnianhimoaan
  • Herättää pelkoa jostain menettämisestä
  • Saa heidät tuntemaan olonsa kauniiksi tai halutuiksi
  • Sellaisen yhteisön edistäminen, johon he haluavat kuulua
  • Todisteen tarjoaminen tai suuri tulosmahdollisuus

Samalla, koska sanojen ostaminen on niin maksullista, ne voivat tehdä tekstistäsi mielenkiintoisemman ja mieleenpainuvamman lukijalle. Kaiken kaikkiaan se hyödyttää yrityksesi.

Jos olet uusi verkkoyrityksen perustamisessa tai haluat kehittää osaamistasi ja löytää yrityksesi täyden potentiaalin, Udemy on yksi monista verkkoresursseista, joihin voit kääntyä. Heillä on joukko markkinointikursseja, joihin voit osallistua, sekä erityisesti liiketoimintaan ja yrittäjyyteen suunnattuja kursseja.

Katso parhaita valintojamme parhaista Udemy-kursseista.

Kaksi tärkeintä ostosanaa

Markkinoinnissa on muutama sana, jotka erottuvat aina poikkeuksellisen vaikuttavina. Näillä kahdella on todistetusti paljon voimaa lukijaan.

Sinä

Aina kun kirjoitat kopiota, haluat aktivoida lukijasi yksilötasolla. Tästä syystä tärkein käytettävä sana on SINÄ.

Koska puhuminen potentiaaliselle ostajalle suoraan voi auttaa häntä tuntemaan itsensä nähdyksi ja arvostetuksi, se antaa heille tunteen, että välität hänestä yksilönä.

Itse asiassa kopiossasi käyttämäsi pronominit voivat vaikuttaa dramaattisesti muuntoprosentteihisi. Tarkemmin sanottuna sinun ja sinun kaltaisten toisen persoonan pronominien käyttäminen antaa yleisöllesi tietää, että tämä koskee heitä.

Kyse ei ole sinusta tai yrityksestäsi tai edes tuotteestasi. Kyse on siitä, kuinka voit täyttää kyseisen lauseen lukevan henkilön tarpeen.

🔥 Empfohlen:  7 helppoa vaihetta oman brändin rakentamiseen Instagramin avulla

Ipsy tietää kaiken voimastasi. Yhdellä lauseella he ovat kertoneet sinulle, mitä he tarjoavat, ja saaneet sinut tuntemaan olosi henkilökohtaisesti huomioituksi. He eivät ole monimutkaistaneet sitä liian monilla sanoilla tai keskittyneet tuotteeseen enemmän kuin lukijaan.

On myös syytä huomata, että koska tuotemerkki on myös melko edullinen, he ovat sisällyttäneet hintansa etukäteen. Lisäksi he ovat korostaneet, että sitoutumista ei ole. Tämä viittaa lukijalle, että tämä on vähäriskinen ostos.

Koska

Lopuksi, markkinoinnin toiseksi tärkein sana (nöyrällä mielipiteelläni ehkä, mutta markkinointigurujen vahvasti tukemana) on koska.

Kun haluat saada lukijan ostamaan tuotteesi tai palvelusi, tämä sana on ehdottoman välttämätön.

Englannin kielen taivuttelun taito riippuu tästä voimasanasta. Myynnissä on kyse siitä, kuinka voit tarjota palvelua sitä tarvitsevalle.

Sinun on vakuutettava lukijasi, että heidän pitäisi tehdä jotain, ja se hyödyttää heitä. Ihmiset eivät tee asioita ilman syytä, joten anna heille hyvä ostaa mitä tarjoat.

Yleiset ostosanat

Yleensä sanojen ostaminen on joko verbi tai adjektiivi. Verbin käyttö innostaa lukijaasi toimimaan jollain tavalla.

Vertailun vuoksi adjektiivit ovat voimasanoja kuvaamaan, miksi henkilön pitäisi olla kiinnostunut tarjoamastasi. Niitä voidaan käyttää myös yleisöllesi antamasi lupauksen tarkentamiseen tarjoamasi tuotteen laadusta.

Tässä on muutamia tärkeitä avainsanoja, jotka on otettava huomioon kirjoittaessasi ja jotka auttavat muuttamaan mahdollisista asiakkaista asiakkaita.

1. Ilmainen

Kaikki rakastavat ilmaisia ​​asioita. Tämä on aina totta. Vaikka se on vain ilmainen toimitus. Mikä tahansa ilmainen on taattu tapa kannustaa lisää myyntiä, mutta varo, että tarjoamasi asia ei vaikuta ansaitsemiisi tuloihin. Tarjoa aina jotain, johon sinulla on varaa.

2. Uusi

3. Me

4. Hämmästyttävää

5. Lopullinen

6. Sensaatiomainen

7. Ekstravagantti

8. Jännittävää

9. Häikäisevä

10. Taikuutta

11. Merkittävää

12. Tehokas

Jos sinulla on vaikeuksia löytää oikeita ostosanoja, jotta kopiosi erottuisi joukosta, yritä etsiä synonyymejä synonyymeistä löytääksesi sanoja, jotka liittyvät haluamiisi adjektiiveihin.

Esimerkki

Ei ole yllättävää, että sanaa “poikkeuksellinen” tai jotakin sen synonyymeistä käytetään usein kirjoitettaessa kopiota, vaikkapa vakuuttavassa artikkelissa, koska ne ovat tehokkaita. Kukaan ei halua “kunnon” kameran linssiä. He haluavat huippuluokan, kristallinkirkkaan kameran linssin.

Avainsanat nopeuttamaan myyntiä

Yrität sitten lisätä varastoja tehdäksesi tilaa uusille tuotteille tai haluat vain ansaita hieman ylimääräistä rahaa tässä kuussa, nämä vakuuttavat sanat lähettävät vahvoja signaaleja kuluttajille siitä, että kello tikittää.

Kun ostajista tuntuu, että he menettävät mahdollisuuden, jos he eivät osta nyt, he ostavat todennäköisemmin nopeasti, ennen kuin he ehtivät ajatella sitä liikaa.

On tärkeää muistaa sivustosi kannalta, että haluat tasapainottaa kiireellisyyden tunteen mukavuuden ja luottamuksen kanssa. Nopeaan myyntiin liittyvien ostosanojen liiallinen käyttö voi joskus tuntua huijaukselta ja saada ihmiset levottomaksi. Älä liioittele sitä.

Tässä on muita sanaideoita nopeaan myyntiin:

13. Laki

14. Nyt

Tämä sana on todella helppo sisällyttää lauseeseen tai lauseisiin, jotka muodostavat tunnuslauseesi. Lisäksi se toimii todella hyvin toimintakehotuspainikkeessa. Siitä huolimatta, se on ehdottomasti sana, joka voi juurruttaa useimmissa ihmisissä kiireen tunteen ja saada heidät napsauttamaan.

15. Viimeinen mahdollisuus

16. Rajoitettu erä

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä ja myydä omia oheistuotteita vuonna 2023

17. Tänään

18. Bonus

19. Toimita

20. Sopimus

21. Ylimääräinen

22. Kuuma

23. Pidä kiirettä

24. Tarjous

25. Salama

26. Ensimmäinen

27. Lisää

28. Vain

29. Plus

30. Tallenna

31. Yksinkertaista

32. Erikois

33. Heti

34. Aloita

35. Vanhenee

36. Nopea

37. Pian

38. Menee nopeasti

Älä pelkää olla todella selkeä ja selittää, miksi lukijan on toimittava nopeasti, läpinäkyvyys on myynnin huippuvinkki.

39. Arvonta

Esimerkki

ColourPop tarjoaa tästä loistavan esimerkin. Kuluttajalle kerrotaan heti, että hänellä on mahdollisuus saada jotain — Kuluttajasta tuntuu heti säästävänsä rahaa, mutta hän tekee kauppaa makeammaksi ilmoittamalla, että tuotetta on rajoitettu erä.

Eli jos et osta sitä nyt, jäät paitsi. Tämä markkinointitaktiikka yhdistää muutamia erilaisia ​​voimakkaita sanoja, jotka liittyvät asiakkaan varmuuden saamiseen.

Laatua tai eksklusiivisuutta ilmaisevien sanojen ostaminen

Aiemmin ihmiset ovat aina vetäneet eksklusiivisia asioita. Nykyiset markkinat eivät eroa toisistaan. Kuluttajat joko haluavat ostaa jotain, jossa on tai .

Ostajia motivoi usein halu sopia joukkoon tai luottamus ja luotettavuus, joka tulee suusta suuhun suosituksesta. Nämä ovat kuluttajia, jotka haluavat samoja tuotteita kuin kaikki muutkin.

Vertailun vuoksi on ihmisiä, jotka maksavat mielellään erottuakseen joukosta. Nämä ovat kuluttajia, jotka haluavat harvinaisia ​​ja eksklusiivisia tuotteita. He haluavat kuulua eliittiyhteisöön.

Päätä tämän mielessä, mitkä markkinat sopivat parhaiten tuotteellesi. Sitten voit valita ostosanoja, jotka edistävät korkeinta myyntiä.

Esimerkiksi Lamborghinin ostamisella ei ole mitään tekemistä käytännöllisyyden kanssa, vaan se liittyy yksinoikeuteen kuuluvaan ryhmään. Älä aliarvioi markkinointiarvoa, kun kerrot ihmisille, että tuotteesi auttaa heitä erottumaan joukosta.

Tässä muutamia sanoja, jotka korostavat yleisösi ainutlaatuisuutta:

40. Paras

41. Yksinomainen

42. Käsintehty

43. Harvinainen

44. Vastusta

45. Sisäpiiri

46. ​​Muotoiltu

47. Vain jäsenille

48. Pieni erä

49. Voita

50. Pääministeri

51. Uusin

52. Arvokas

53. Taottu

54. Premium

55. Salainen

Esimerkki

Tällä kotisivulla esitellään erilaisia ​​yrityksen valmistamia tuotteita. Lisäksi se tarjoaa esimerkin siitä, kuinka “rajoitettu painos”-sanojen käyttö voi edistää nopeaa myyntiä, mutta samalla antaa lukijalle tietää, että tämän tuotteen omistamalla hän on osa pientä yhteisöä.

Tällä tavalla se edistää tuotteen eksklusiivisuutta.

Ash Hopper on jopa sisällyttänyt ostosanan logoonsa. “Käsintehty” ei vain kerro jotain tuotteen laadusta ja huolenpidosta, vaan se viestii yleisölle, ettei tuotetta ole massatuotantona.

Siksi tämä on mahdollisuus ostaa jotain, mitä kaikilla ei ole.

Sanat uusien asiakkaiden houkuttelemiseksi

Kanta-asiakkaat ovat mahtavia. Sinun tulisi kuitenkin aina pohtia, kuinka houkutella uusia asiakkaita ja kasvattaa brändiäsi.

Tämä huomioon ottaen nämä ostosanat vaikuttavat ihmisten toiveisiin. Se on lupauksesi heille, että tuotteesi tai palvelusi voivat auttaa heitä saavuttamaan tavoitteen.

Kun uusi vierailija tulee sivustollesi, hän on todennäköisesti siellä, koska heillä on jotain mielessä, he ovat jo kiinnostuneita myymistäsi asioista. Jotta voit saada heidät ostamaan, sinun on kerrottava heille, että voit täyttää heidän tarpeensa (katso kauhaprikaatit).

Jos haluat saada lisää asiakkaita, harkitse jotakin seuraavista sanaideoista:

Kun haluat houkutella uutta asiakasta, on joskus parempi käyttää verbiä adjektiivin sijaan.

56. Saavuta

57. Rakenna

58. Valloita

🔥 Empfohlen:  Ashley Grant Kuinka kehittää sotilaallista ajattelutapaa uran menestykseen Lue artikkeli

59. Luo

60. Tutki

61. Kuvittele

62. Paranna

63. Muunna

64. Voitto

65. Opi

66. Tiedä

67. Ymmärrä

68. Tehokas

69. Rahaa

70. Terveys

71. Tulokset

72. Miten

73. Vallankumouksellinen

74. Täytyy

75. Innovatiivinen

Esimerkki

Esimerkiksi William Painter käyttää todella paljon avainsanoja houkutellakseen lukijoita. Sanojen kuten “kestävä” tai “elinkestävä” käyttäminen on tärkeää, koska ne korostavat laadukasta tuotetta, joka saa sinut taipuvaisemmaksi maksamaan enemmän.

Lisäksi he ovat houkutelleet sinut sanalla “seikkailu” puhumaan sisäisestä halusta päästä ulos, elää elämää ja nauttia.

Ostamalla sanoja, jotta asiakkaasi tuntevat olonsa turvalliseksi

Yksi myynnin tärkeimmistä osista on saada asiakkaasi tuntemaan, että he voivat luottaa sinuun. Joka tapauksessa ostoksen tekemisen kanssasi ei pitäisi koskaan olla turvallisuuskysymys.

Siksi maineesi rakentaminen on kriittinen askel ja yksi syistä, miksi useimmat ihmiset valitsevat tunnettuja tuotemerkkejä tuntemattomien sijaan.

Jos olet kuitenkin uusi brändi ja yrität edelleen saada tunnustusta, älä huoli. Voit käyttää muutamia avainsanoja, jotka helpottavat yleisöäsi.

On selvää, ettet halua kuluttajien olevan varovaisia ​​tai pelkäävän antamasta sinulle rahojaan. Siksi selitä kaikki syyt, miksi tuotteesi on, korostamalla, miksi olet luotettava myyjä.

76. Korjaa

77. Keskity

78. Mestari

79. Yksinkertaista

80. Luottamus

81. Aito

82. Takuu

83. Rahat takaisin

84. Suojattu

85. Hyväksytty

86. Aito

87. Nolla-alas

88. Todistettu

89. Laatuvarmistettu

90. Ei velvollisuutta

91. Elinikä

92. Yksityisyys

93. Myydyin

94. Kivuton

95. Helppoa

96. Yksinkertainen

97. Stressitön

98. Perus

99. Apua

100. Kätevä

101. Riskitön

Esimerkki

Erityisesti yksi parhaista tavoista rauhoittaa ihmisiä on saada heidät tuntemaan, että he saavat hyvää vastinetta rahoilleen. Esimerkiksi sana “rajoittamaton” ja ilmaus “katso missä tahansa” antavat lukijalle vahvoja signaaleja siitä, että tarjotut palvelut ovat käteviä ja kannattavia.

Samalla lause “peruuta milloin tahansa” minimoi riskin tunteen.

Kopion tekeminen on taidetta sinänsä. Pohjimmiltaan hyvän kopion kirjoittaminen on välttämätöntä myynnin kannalta (ellet ole valmis ulkoistamaan hintaa vastaan).

Tästä syystä kannattaa ehdottomasti avata yksi parhaista copywriting-kirjoista kirjoittaaksesi tasoa ja parantaaksesi myyntiä.

Voit myös harkita kirjoittamiskurssin ottamista parantaaksesi taitojasi, kuten alla oleva.

Ansaitse lisää kirjoituskurssia

Aloita sanojen ostaminen jo tänään

Pohjimmiltaan olisit yllättynyt erosta, joka muutamalla avainsanalla voi olla yleisön sitouttamisessa. Jos käytät ylimääräistä aikaa kopion kirjoittamiseen sanojen ostamiseen ja niiden aiheuttamiin erilaisiin tunteisiin, voit lisätä myyntiä paljon.

Vakuuttavien sanojen käyttäminen hienovaraisella tavalla lukijasi houkuttelemiseksi on varmasti loistava tapa erottua kilpailijoistasi.

Tätä silmällä pitäen hyvä temppu oman ostosanojen luettelon laatimiseen on katsoa joitain suosikkimerkkiesi aloitussivuja.

Mieti sitten, mitä sanaa he käyttivät, joka todella myi sinulle tuotteensa tai suostutteli sinut ostamaan. Voit seurata heidän esimerkkiään ja käyttää synonyymejä luodaksesi oman luettelon myyvistä sanoista.

Table of Contents