Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

11 helppoa tapaa alentaa lomasi hintaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 11 helppoa tapaa alentaa lomasi hintaa

Muutama vuosi sitten mieheni ja minä päätimme, että haluamme tehdä unelmamatkan ennen kuin meillä on lapsia. Ainoa ongelma oli, että meillä ei ollut “unelma” rahaa tälle lomalle.

Sen sijaan, että olisimme lykänneet sitä ja odottaneet matkaamme siihen asti, kunnes tulevilla lapsillamme on omat lapset, suunnittelimme matkamme budjettiystävällisten lomakohteiden ympärille. Juttelimme ystävien kanssa, luimme blogeja ja päädyimme kattavaan luetteloon parhaista halvoista lomaideoista, jotka venyttäisivät ohutta budjettiamme mahdollisimman pitkälle.

Pitkän harkinnan jälkeen päätimme lopulta viettää kaksi viikkoa Balilla, Indonesiassa. Se oli juuri sellainen kuin kuvittelimme ja hintaan, johon meillä oli varaa. Aina kun ajattelemme pakoon pääsemistä, emme aliarvioi halvan lomakohteen arvoa.

11 ideaa halvemmalle (halvemmalle) lomalle

Ei ole kevyttä päättää, minne vietät kovalla työllä ansaitut dollarit ja miten käytät ne himoitut lomapäivät. Haluat käyttää aikasi ja rahasi parhaalla mahdollisella tavalla pitäen hauskaa ja kokea uusia asioita.

Kun suunnittelet omaa listaasi edullisista lomaideoista, päätä, haluatko ottaa yhden suuren loman vai muutaman pienemmän loman. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, milloin ja minne matkustat.

Euroopan ja Yhdysvaltojen kohteet ovat tyypillisesti kalleimpia paikkoja matkustaa, kun taas Aasian maat ovat maailman halvimpia. Ja lentokustannuksilla on suurin vaikutus matkabudjettiin.

Jos haluat tehdä useita pienempiä matkoja, keskity pysymään lähempänä kotia ja koordinoimaan tapahtumia, jotka tarjoavat ilmaista toimintaa tai säästävät rahaa jollain muulla tavalla.

Lopuksi, älä anna muutaman suuren numeron pelotella sinua. On olemassa tapoja, joilla voit säästää rahaa paikoissa, joista et välitä, jotta voit tuhlata arvokkaillasi alueilla ja saada upea loma millä tahansa budjetilla.

1. Matkustaa alueellisesti

Jos olet lyhyellä tiematkalla, etsi lähellä oleva suuri kaupunki tai turistikohde ja vieraile siinä. Philadelphia ja Washington DC ovat hyviä Keski-Atlantin kohteita, ja Uudessa Englannissa on upeita rantoja kesällä.

Pysy budjetissa kokeilemalla viikonloppumatkaa kahden tunnin sisällä asuinpaikastasi. Käytä verkkosivustoa, Hinta 2 ajoajonka avulla voit arvioida bensiinin hintoja mille tahansa reitille, mukaan lukien useita kohteita, ajoneuvosi merkille ja mallille.

Löydät ilmaiset tapahtumat ja festivaalit Facebookista tai kaupungin matkailusivustolta matkasi suunnittelua varten. Pakkaa lounaat matkaasi varten ja valitse happy hour -hetki, kun lähdet ulos.

Aiheeseen liittyvä: Halvin kaasun löytäminen lähistöltä (kun olet liikkeellä)

2. Tutustu läheiseen kaupunkiin

Ole turisti ja palaa sitten kotiin ajoissa päivälliselle. Valitse kaupunki, johon lähdet päiväretkelle ja tutustu sen tarjontaan. Se antaa sinulle tekosyyn vierailla museoissa, ravintoloissa ja nähtävyyksissä, joita et tavallisesti näe.

Haamukierros on hauska tapa nähdä kaupunki ilman perinteisten kaupunkikierrosten hintalappua. Voit myös katsoa esityksen paikallisessa teatterissa. Tämä on loistava tilaisuus päästä eroon ilman matkapäivien aiheuttamaa stressiä tai tunnetta, että tarvitset lomaa lomastasi.

3. Vieraile kansallispuistossa

Halvoista lomista puhuttaessa ei voi unohtaa kansallispuistoja. Suurin osa kansakunnan 417 kansallispuistoa ovat ilmaisia, mukaan lukien New York Harborin kansallispuistot ja Hot Springsin kansallispuisto Arkansasissa.

Luonnonystävät, jotka haluavat vierailla jossakin 118 puistosta, jotka ovat maksullisia, voivat merkitä kalenteriinsa viisi päivää vuodessa ne puistot luopuvat sisäänpääsymaksuistaan.

🔥 Empfohlen:  Tutustu muihin maksuvaihtoehtoihin Checkoutissa

Jos olet Yhdysvaltain armeijan nykyinen jäsen tai sen huollettava, 4. luokalla tai pysyvästi vammainen kansalainen, olet oikeutettu ilmaiseen vuosittaiset puistopassit. Voit saada sellaisen myös tekemällä 250 tuntia vapaaehtoistyötä liittovaltion virastossa. Se on alle 21 tuntia vapaaehtoistyötä kuukaudessa, jotta pääset ilmaiseksi jokaiseen kansallispuistoon vuoden ajan.

Jos et voi heilauttaa vapaalippua, älä huoli. Sisäänpääsy on noin elokuvalipun hinta 15–30 dollaria per ajoneuvo.

4. Matkustaa sesongin ulkopuolella

Et vain vältä väkijoukkoja matkustaessasi sesongin ulkopuolella, vaan säästät myös paljon rahaa ja voit vierailla paikoissa, joihin sinulla ei muuten olisi varaa.

Suunnittelemalla matkasi ruuhka- tai ”hartia”-kauden aikana voit säästää rahaa lennoista, majoituksesta, pääsymaksuista ja muista. Saatat jopa löytää erikoistarjouksia ravintoloista ja aktiviteeteista, joita ei ole helposti saatavilla ruuhkakuukausina.

Jotkut nähtävyydet ovat suljettuja sesongin ulkopuolella, ja kolea sää voi olla mahdollista sijainnista riippuen. Jos olet varautunut muutamiin haitoihin, voit silti suunnitella upean matkareitin.

5. Etsi vähemmän tunnettuja kohteita

Hintaluokkasi ulkopuolisille kohteille etsi vastaavia nähtävyyksiä halvoista matkakohteista. Voit mahdollisesti laittaa unelmamatkasi budjettisi rajoihin, jos olet valmis menemään vähemmän suositulle rannalle tai minne tahansa yleisesti vähemmän tunnetulle alueelle.

Joitakin yllättäviä esimerkkejä ovat Mobile, Alabama, kotipaikka maailman vanhin Mardi Gras. Kansasin kosmosfääri on toiseksi suurin avaruusesineiden kokoelma Yhdysvalloissa ja yli 4000 vuotta vanha, Amerikan Stonehenge on todennäköisesti maan vanhin ihmisen rakentama rakennelma.

6. Mene telttailemaan

Leirintäalue on halpojen lomaideoiden ykkönen, sillä kansallispuistojen yömaksut ovat niinkin alhaiset kuin 15 dollaria per yö. Pystytä teltta pienelle tontille, valmista omaa ruokaa avotulella ja nauti luonnon tarjoamasta ilmaisesta viihteestä.

Jos mikään näistä ei kuulosta sinusta jännittävältä, voit silti viettää hauskoja ja edullisia leirintälomia ilman makuupusseja ja telttoja. Vuokraa asuntoauto tai matkailuperävaunu, jos ajoneuvosi hinaa sellaista tai majoittuu leirintäalueen mökissä tai mökissä.

7. Käytä päivittäisiä tarjoussivustoja alennettuihin matkoihin

Sivustot, kuten Groupon ja LivingSocial, tekevät kansainvälisistä matkapaketteista edullisempia. Löydät tuhansia matkapaketteja, mukaan lukien lennot, hotellit, ateriat ja matkat murto-osalla kustannuksista, jotka ovat saatavilla agentilta tai kokoamalla ne yhteen.

Jos tarvitset vain tarjouksen hotellista, lennosta, junasta tai hotellimajoituksesta, tutustu suosittuihin matkailusivustoihin. Nämä verkkosivustot keräävät halpoja matkatarjouksia, jotta matkasi yksittäiset osat ovat edullisempia.

Muista vertailla useiden sivustojen hintoja ja huomioi verot ja maksut, kun varaat niiden kautta.

8. Hyödynnä alennusmyynti ja viime hetken tarjoukset

Tilaa uutiskirjeet suosikkimatkantarjoajiltasi tai -kohteistasi, niin saat tiedon kaikista heidän myynnistään. He jakavat myös alennuksia ja tarjouksia Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa, joten seuraa heitä useimmin käyttämässäsi sosiaalisen median alustassa.

Jos sinulla on joustavuutta matkustaa viime hetkellä, se on paras tapa säästää matkoista ja risteilyistä. Sivustoilta, kuten Orbitz ja Last Minute Travel, voit löytää halpoja matkatarjouksia risteilyjen lisäksi myös hotelleista, lennoista, nähtävyyksistä ja muista halvoista lomista. Scott’s Cheap Flights on yksi parhaista uutiskirjeistä alennettujen lentolippujen löytämiseen kansainvälisille lennoille.

9. Varaa lomapaketteja

Tukkumyyntiklubien, kuten Sam’s Clubin, Costcon ja BJ’sin, jäsenillä on pääsy eksklusiivisiin matkapaketteihin. Meille muille Travelocity ja Groupon ovat loistavia paikkoja löytää edullisia lomapaketteja.

🔥 Empfohlen:  6 parasta kuuloketta pelaamiseen ja musiikkiin [Audiophile, Lightweight]

Kun varaat lomapaketteja, jotka sisältävät hotellimajoituksen, katso kuinka kaukana hotellit sijaitsevat nähtävyyksistä, joissa haluat käydä. Jos yksi paketti vaatii sinun matkustavan taksilla kaupunkiin joka päivä, voit säästää rahaa kaiken kaikkiaan maksamalla hieman enemmän etukäteen pakettiin, jossa on hotelleja lähempänä kaupungin keskustaa.

10. Matkustaa keskellä viikkoa

Jos saat vapaata töistä ja koulusta, lentojen ja huoneiden hinnat ovat yleensä edullisempia keskellä viikkoa, erityisesti tiistaisin ja keskiviikkoisin, kuin viikonloppuisin.

Vältät myös väkijoukkoja ja selviät jonot nopeammin. Ja jos haluat saada kylpyläpalveluita, tarjolla on paljon parempi saatavuus keskellä viikkoa.

11. Varaa majoitus

Sinun ei tarvitse lähteä kotoa rentoutuaksesi yhden parhaista halvoista lomaideoista: majoitus. Koska asut lähellä kotia, tee asioita, jotka saavat sinut tuntemaan olosi turistiksi. Useimmilla meistä kaupungissamme on museoita, joihin emme ole koskaan tutustuneet. Monet tarjoavat alennuksia paikallisille, joten matkasi on halvempi kuin jos olisit turisti.

Joitakin majoitusideoita ovat ajaminen pyörällä museoon, hyvän kirjan lukeminen paikallisesta kirjastosta ja takapihalla nauttiminen nuotiopaikalla tai liukumäellä. Äläkä unohda nauttia keskipäivän päiväunista omassa sängyssäsi.

Muita ideoita kokonaiskustannusten alentamiseen

Mene yli ja pidemmälle etsimällä ylimääräisiä tapoja optimoida säästösi. Tässä on pieniä muutoksia, joita voit tehdä matkasuunnitelmaasi tai kuluihisi ja joilla on suuri vaikutus matkan hintaan.

Käytä cashback-sivustoja lisäsäästöihin

Kun varaat lentoja, hotelleja ja matkapaketteja verkossa, voit käyttää sivustoja, kuten Rakuten ja TopCashback saadaksesi 1–5 % cashbackia ostoksestasi. Nämä sivustot tarjoavat usein kaksinkertaisia ​​käteispalautustarjouksia, joissa voit säästää jopa matkakuluissasi.

Osta alennetut lahjakortit

Käytä Raisea löytääksesi edullisia lahjakortteja lentoyhtiöille, hotelliketjuille, matkatoimistoille ja muille. Voit säästää 1–5 % lahjakorttien vähittäismyyntiarvosta ja silti yhdistää ostoksesi cashback-verkkosivustoon ja alennusmyyntiin tai alennuksiin.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka saada alennettuja lahjakortteja korotuksella

Harkitse perheen ja ystävien tuomista ja kustannusten jakamista

Ystävien ja perheen kanssa matkustaminen voi vaatia hieman ylimääräistä aikataulujen yhteensovittamista, mutta se on sen arvoista, sillä voit säästää rahaa. Voit tehdä halpoja matkoja jakamalla majoituksen, päivittäistavaroiden, kuljetuksen ja jopa joidenkin nähtävyyksien kustannukset.

Jos koko loman viettäminen perheen tai ystävien kanssa ei kuulosta houkuttelevalta, sinun ei tarvitse viettää kaikkea aikaasi heidän kanssaan. Voit matkustaa ja oleskella yhdessä, tehdä omia juttujasi päivän aikana ja silti hyötyä alennetuista kuluista.

Tapaa jonkun tutun kanssa

Tarkista ystäväsi ja perheenjäsenesi, jotka asuvat kaupungeissa, joissa haluat vierailla, ja katso, voitko yöpyä heidän luonaan. Kunnioita heidän aikaansa ja panosta päivittäistavaroihin ja ruoanlaittoon.

Vaikka et jää koko matkallesi, muutama päivä voi säästää satoja dollareita lomastasi. Ja ystäväsi voivat olla loistavia paikallisia oppaita, jotka näyttävät sinulle upeita halpoja matkakohteita, joita et olisi koskaan harkinnut.

Kokeile kotihoitoa

Halusitpa sitten nopean matkan tai olet kiinnostunut hitaammasta, pitkäkestoisesta matkustamisesta, kotona istuminen on suosittu matkatyö ja hyvä tapa säästää rahaa majoituksessa. Ihmiset, kuten Amy ja Tim Rutherford GoWithLess-talosta, istuvat ilmaiseksi ja ovat voineet yöpyä kaikkialla maailmassa huolehtimatta hotellikustannuksista.

Kotona istumiseen kuuluu tyypillisesti lemmikkien, kasvien ja putkien pitäminen lämpiminä, kun asunnonomistajat ovat poissa kaupungista. Se on tapa saada ilmainen yöpymispaikka, mutta se on myös työ, joka sinun on otettava vakavasti.

🔥 Empfohlen:  7 mielenkiintoista tapaa ansaita rahaa Snapchatissa

Pienellä vuosimaksulla voit tarjota palveluitasi ja löytää istumista tarvitsevia koteja verkkosivustoilla, kuten Nomador.com, TrustedHousesitters.com ja MindMyHouse.com. Kotityöt viehättävissä taloissa ja paikoissa menee nopeasti, joten jos näet sellaisen, josta olet kiinnostunut, ota yhteyttä omistajiin mahdollisimman pian.

Majoitu yksityisessä vuokra-asunnossa

Vältä kalliita hotelleja ja lomakohteita, mutta saat silti täydellisen keittiön ja useiden makuuhuoneiden ylellisyyden yöpymällä yksityisessä vuokra-asunnossa. Löydät edullisia huoneita, asuntoja, huoneistoja ja omakotitaloja Airbnb:stä, VRBO:sta ja FlipKeystä.

Jos etsit todella isännöityä kokemusta, jossa yövyt jonkun kotona vieraana, kokeile Homestay.com-sivustoa. Saat tunteen majoittua perheen ja ystävien kanssa erittäin edulliseen hintaan.

Matkapalkintoja käteisellä

Hyvällä matkapalkkio-luottokortilla saat ilmaisia ​​hotellimajoituksia, lentoja, matkavakuutuksia ja käteispalautuksia ostoksistasi. Kun valitset sinulle oikean kortin, aloita yleisellä matkapalkkiokortilla, jolla voit siirtää pisteitä useille matkakumppaneille. Tällä tavalla voit tuntea suosikkibrändejäsi ja mahdollisesti siirtyä kyseisille brändeille ominaisiin kortteihin.

Jotkut luottokortit, joissa on joustavia palkintopisteitä, ovat Chase Sapphire Preferred -kortti, Capital One Venture Rewards -kortti ja Discover It Miles -kortti. Jokainen näistä antaa sinun siirtää pisteitä ja maileja useille lento- ja hotelliketjuille mieltymystesi perusteella.

Jos päätät käyttää Travel Rewards -luottokortteja pisteiden ja mailien ansaitsemiseen, muista maksaa saldo joka kuukausi. Korkomaksujen maksaminen mitätöi näiden korttien tarjoamat säästöt ja lisää tarpeetonta stressiä lomallesi.

Aloita budjetilla ja jatka sieltä

Kun olet päättänyt minne haluat mennä, miten pääset perille ja missä asut, on aika tehdä oma matkabudjetti.

1. Tunnista isot liput ja tarvittavat kustannukset. Jos lennät kansainvälisesti, se voi olla lento- tai matkapakettisi. Pienemmille matkoille se voi olla majoitus tai suuri nähtävyyslippu. Selvitä pienemmät kulut, jotka saatat helposti unohtaa, kuten viisumi, passi tai rokotukset.

2. Käytä oppaita arvioidaksesi ruoka- ja vetovoimakustannukset. Lonely Planet -oppaat ja wikitravel.com voivat näyttää sinulle elinkustannukset missä tahansa matkustatkin. Numbeo voi myös näyttää ruoan ja juomien keskimääräiset kustannukset.

3. Jaa kokonaissumma kuukausittaiseksi säästötavoitteeksi. Kun olet tehnyt kokonaissumman matkasi pituuden ja tekemiesi asioiden perusteella, määritä automaattiset säästösiirrot matkasi maksujen erääntymisajankohdan perusteella.

Jos kuukausittainen säästötavoitteesi on vielä hieman korkea, etsi myytävää, aloita sivutouhu tai luovu ravintoloissa syömisestä lyhyeksi ajaksi. Lyhyen aikavälin uhraukset ovat kaikkien niiden tarinoiden arvoisia, jotka tuot takaisin minne ikinä menetkin.

Sinun ei tarvitse kuluttaa tuhansia dollareita pitääksesi ylellinen tai hauska loma. On tuhansia halpoja lomaideoita, joiden avulla voit tehdä unelmamatkastasi totta millä tahansa budjetilla.

Table of Contents