Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

11 korkean tulotason taitoa ansaita enemmän rahaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 11 korkean tulotason taitoa ansaita enemmän rahaa

Korkean tulotason taidot ansaita enemmän rahaa

Kiinnostaako sinua siis ajatus korkean tulotason taitojen kehittämisestä?

Jos olet kyllästynyt näkemään, kuinka toinen puoli elää, ihmettelemään, kuinka he tekivät sen, et ole yksin. Näyttää siltä, ​​että tuloerot “omien ja köyhien” välillä kasvavat koko ajan.

Vaikka sinusta tuntuu, ettet koskaan ole yksi niistä, voit todella tehdä sen. Se ei tule olemaan helppoa, mutta minkään hankkimisen arvoisen ei pitäisi olla. Se vaatii sinulta jonkin verran työtä, mutta se on sen arvoista.

Vaikka sinusta tuntuu, että olet jumissa umpikujassa, voit alkaa parantaa omaa toimintaasi rahantekotaidot kun vielä olet siellä.

Tehdä suunnitelma

Mitään ei tapahdu, ellet tee sitä tapahtumaan. Aloita yksityiskohtaisella suunnitelmalla siitä, kuinka aloitat, toteutat ja saat päätökseen muutoksen. Tämä tarkoittaa kursseille ilmoittautumista, varojen keräämistä ja aloituspäivän valitsemista.

Suunnittele jotain etukäteen, jotta sinulla on aikaa saada kaikki yhteen. Sitten, kun tiedät sen alkavan, voit saada kaiken valmiiksi, kuten sovittamaan työvuoroja tai järjestämään lastenhoidon.

On hyvä ansaita ylimääräistä rahaa samalla kun omistat aikaa taitojen kehittämiseen. Tämä voi johtua joko “nopeasta voitosta”, kuten ylimääräisistä työvuoroista, tai pidemmän aikavälin sivutöistä.

Pysy suunnitelmassasi

Se ei ole aina helppoa, mutta se on aina sen arvoista. Ota kohta esiin ja tee se, mitä olet aikeissa tehdä. Käytpä sitten kurssilla paikallisessa yhteisöopistossa tai verkossa, pysy siinä.

Tehtävälle omistautuminen ja intohimosi takaavat, että pääset perille. Se vain paranee ja helpottuu, kun paranet ja opit lisää. Alat nähdä uuden yrityksesi tulevaisuutesi, ja se auttaa sinua pysymään tiellä.

Käytä kaikkia taitojasi

Löydä tapoja käyttää jo olemassa olevia taitojasi parantaaksesi niitä, joita olet oppimassa. Menestyväksi johtajaksi tuleminen riippuu jo omistamistasi taidoista ja sellaisten taitojen laajentamisesta, joita sinulla ei ole.

Kommunikaatio, ihmistaidot ja johtamistaidot ovat tärkeitä. Vaikka johtaisit kahvilaa tai paikallista kopiointilaitosta, nämä taidot ovat tärkeitä. He näkevät sinut parempaan uraan.

Pidä avoin mieli

Ole aina avoin ehdotuksille. Riippumatta siitä, mistä ne tulevat, et koskaan halua heiluttaa jotain pois, koska et usko sen toimivan. Sinun on harkittava kaikkia ideoita ja löydettävä niistä taikahippu, joka vie sinut eteenpäin seuraavaan loistavaan ideaan.

Käytä tätä kaikkeen, heti ensimmäisistä ajatuksista, jotka tulevat siitä suunnasta, jolla haluat edetä millä alueella aiot työskennellä. Mielen sulkeminen on hukattu tilaisuus.

Ole johdonmukainen

Suunnitelmasi pitäminen, sen mukainen käyttäytyminen ja omistautumisen osoittaminen joka kerta osoittaa sinulle ja tuleville työnantajillesi, että olet luotettava ja valmis työskentelemään.

Parhaat taidot huipputuloihin

Ei ole yllätys, että monet parhaiten ansaitsevista ovat tekniikan parissa. Älä säikähdä, jos luulet ettet tiedä tekniikasta mitään, tiedät sen. On niin monia eri alueita, joihin voit tutustua.

Suositeltava: Yli 19 upeaa kotityötä, jotka tarjoavat tietokoneita

1. Digitaalinen markkinointi

Tämä alue kasvaa jatkuvasti eikä katoa koskaan. Tämä liittyy kaikkeen sosiaaliseen mediaan ja näiden alustojen markkinointiin. Olet todennäköisesti jo hyvin perehtynyt Facebookiin ja Instagramiin, joten olet jo pelin edellä.

Voit oppia tekemään digitaalista markkinointia verkossa samalla, kun työskentelet toisessa työssäsi. Kun olet aloittanut tarvittavien taitojen oppimisen, voit aloittaa myös markkinoinnin.

Tämä on yksi parhaista tavoista siirtyä sujuvasti pienituloisesta työstäsi paljon paremmin palkattavaan työhön.

Tarkista Täydellinen digitaalisen markkinoinnin kurssija sinusta tulee hetkessä markkinoinnin mestari.

2. Peli- ja sovelluskehitys

Olet jo edellä myös tätä. Pelaat todennäköisesti jo pelejä verkossa ja käytät monia sovelluksia. Koodausohjelmisto peleille ja mobiilisovellukset kasvavat koko ajan.

Jokaisella yrityksellä pankistasi paikalliseen kahvilaan on sovellus, jonka avulla asiakkaat voivat olla vuorovaikutuksessa verkossa. Tämä tarkoittaa myös sovelluksen sisäistä mainontaa. Nämä sovellukset tarvitsevat niille kirjoitetun koodin.

Sen oppiminen voi olla vaikeaa, mutta näiden sovellusten kirjoittamiseen, testaamiseen ja ylläpitoon on paljon työtä. Voit oppia siitä ollessasi vielä työssä ja aloittaa osa-aikatyön menettämättä koskaan tulojasi. Se voi olla loistava osa- tai kokopäivätyö.

🔥 Empfohlen:  Yli 10 blogiaihetta, jotka tienaavat rahaa 2023 – paras käytännön opas

Voit myös kokeilla CodeCademy – heillä on ilmainen perusintrokurssi ja maksullinen kuukausitilaus.

3. Virtuaalitodellisuus

Monet yritykset ovat nyt siirtymässä virtuaalitodellisuuteen ja simuloituihin verkko-ohjelmiin koulutusta ja koulutusta varten. Nämä virtuaaliset harjoitukset on määritettävä ja ohjelmoitava.

Tämä on toinen alue, jolla ohjelmistokehitys etenee nopeasti. Kun tiedät jotain pelaamisesta ja ohjelmistokehityksestä, ei ole rajoja minne voit mennä.

Voit oppia luomaan virtuaalitodellisuussovelluksia ReactVR:n avulla ilmoittautumalla David Katzin kurssille.React VR – Virtuaalitodellisuussovellusten luominen‘.

4. Videotuotanto

Tämä on toinen ala, joka on edistynyt dramaattisesti viimeisen vuosikymmenen aikana. Jos olet joskus kuvannut videon, editoinut sitä ja lähettänyt sen verkkoon, sinulla on jo joitain taitoja videon tuotantoon.

Se on yksi nopeimmin kasvavista markkinoijien työkaluista, kun ihmiset tuijottavat näyttöään koko ajan. Ihmiset rakastavat videoiden katsomista tekstin lukemisen sijaan. On niin monia alueita, joilla voit hyödyntää näitä taitoja.

Työskentele freelancerina ja voit työskennellä niin paljon ja veloittaa niin paljon kuin haluat, olettaen, että sinulla on taidot. Se voi olla hauskaa ja erittäin palkitsevaa, koska tapaat niin monia uusia ihmisiä ja se johtaa aina lisää mahdollisuuksia.

Markkinointia, dokumenttielokuvia, televisiota, mainontaa ja kaikkialla muualla käytetään videoita. Tutustu kursseihin verkossa tai paikallisen yhteisön korkeakoulussa löytääksesi käytännönläheisiä kursseja.

Tai tarkista Täydellinen videotuotannon bootcamp.

5. Graafinen suunnittelija

Ammattitaitoiselle graafiselle suunnittelijalle on kova kysyntä. Jokainen yritys tarvitsee jonkun tekemään graafista suunnittelua. Jos sinulla on jo luovia taitoja, silmää taiteeseen ja teknisiä ohjelmistovalmiuksia, olet puolivälissä.

Myös brändäyksen tuntemus auttaa. Tutustu kursseihin verkossa tai iltakurssille paikallisesti. Voit työskennellä yrityksessä tai freelancerina kasvattaaksesi tulojasi paljon.

Lindsay Marshilla on Graafisen suunnittelun mestarikurssi – jossa voit oppia kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää upeasta suunnittelusta!

6. Muokkaus

Kaikilla ja heidän koirallaan on nyt podcast. Nämä podcasterit tarvitsevat apua kirjoittamisessa, editoinnissa, tuotannossa ja monessa muussa. Videon, äänen ja podcastien muokkaaminen voi olla erittäin tuottoisaa.

Kun opit Adobe Premiere Prosta, Adobe After Effectsistä ja muista online-muokkausohjelmistoista, pääset niin paljon lähemmäksi editointityötä. Video- ja äänieditointi ovat hienoja taitoja, joilla on aina kysyntää.

Tämä on alue, joka on laajentunut viime vuosina ja kasvaa edelleen. Pelkästään videota käyttävien sosiaalisen median alustojen lukumäärä vain laajenee. Vaikka jokainen voi kuvata videota puhelimellaan, kaikilla ei ollut editointitaitoja.

Tutustu Adobe Premiere Pro CC: Videoeditointi Adobe Premiere Prossa tietenkin.

7. Käännös

Jos sinulla on kielitaitoa, ne voivat todella avata sinulle ovia. Toisen kielen oppiminen on hienoa, mutta jos olet kasvanut kaksikielisenä, voit ansaita siitä paljon rahaa.

Kääntäjiä tarvitaan kaikilla elämänaloilla, ja jos tiedät jo kaksi tai useampia, hanki itsesi kääntäjäksi. Voit työskennellä oikeussaleissa, sairaaloissa, kouluissa ja verkossa.

Voit työskennellä melkein missä tahansa ja voit työskennellä organisaatiossa tai freelancerina. Varsinkin tuomioistuimissa on paljon rahaa virallisille kääntäjille.

Jopa osa-aikatyö tuo sinulle paljon lisätuloja. Voit työskennellä tekstin kääntämisenä verkossa tai henkilökohtaisesti ihmisille, jotka tarvitsevat apua erilaisissa tilanteissa. Useita kieliä puhuville ihmisille tulee aina olemaan mahtavia työpaikkoja.

Vaikka englanti olisi toinen tai jopa kolmas kielesi, sinun tulee hankkia itsellesi todistus ja hyödyntää jo olemassa olevia taitojasi. Uuden kielen oppiminen on myös jännittävää, mutta sen sujuvaksi tuleminen voi viedä melkoisen kauan.

Duolingo on uskomaton ilmainen sovellus, jossa voit oppia monia kieliä. Olen puoliksi kreikkalainen, joten olen käyttänyt sitä äidinkielen hallitsemiseen jo yli vuoden!

8. Johtaminen ja johtaminen

Liiketoiminnan maisema on muuttumassa. Koska suuri osa työvoimasta on siirtynyt tai on jo eläkkeellä, johtamisessa on suuria aukkoja. Vaikka suuret ikäluokat lähtevät ovesta ulos, seuraava sukupolvi, Gen X, näyttää olevan hyvin vähän kiinnostunut siirtymään noihin vapautuneisiin paikkoihin.

🔥 Empfohlen:  Ashley Grant Pop-up shop ideoita yrityksellesi Lue artikkeli

Johtamistaitojen oppiminen voi auttaa sinua siirtymään organisaatiosi tikkaita ylöspäin paljon nopeammin ja paljon paremmin palkattavaan työhön. Se palaa olemassa olevien taitojen käyttämiseen ja avoimen mielen pitämiseen.

On olemassa tapoja oppia nämä taidot helposti, kuten nyt on olemassa virtuaalisia oppimisohjelmia. Näet tarkalleen, millaista olisi olla tyypillisessä tilanteessa, johon joutuisit johtajana, ilman riskiä.

Tarkista myös Johtamistaidot – Team Leadership Skills Masterclass.

9. Lakimies

Hyvälle lakimiehelle tulee aina töitä. Jos haluat mennä tähän suuntaan, voit myös suorittaa joitakin kursseja verkossa ja yöllä saadaksesi itsesi vauhtiin. Nämä työt vaativat kärsivällisyyttä, kriittistä ajattelua ja kärsivällisyyttä.

Opi niin paljon kuin voit, kuten terminologiaa, erilaisia ​​​​lakeja ja työskentelyalueita, ennen kuin lähdet kokopäiväiseen kouluun. Voit saada paljon vapaata kokopäiväisestä koulusta hankkimalla niin paljon koulutusta omilla ehdoillasi.

Jos omistat yrityksen tai osan johtoryhmästä, voit aloittaa Työlainsäädännön noudattaminen on helppoa -kurssi.

10. Transkriptio

Nopea tarkastelu verkossa osoittaa, että on olemassa työpaikoista ei ole pulaa transkriptiota varten. Jos olet nopea kirjoittaja, voit ansaita kunnollisen palkan. On olemassa useita yrityksiä, jotka tarvitsevat äänen tai videon litteroinnin.

Se voi olla myös mukava sivutyö sinulle. Kuuntelet vain äänen ja kirjoitat sen. Kun ymmärrät sen, se voi myös olla varsin tuottoisaa. Sinun on kyettävä kuuntelemaan, viemään aikaa ja myös kirjoittamaan tarkasti ja nopeasti.

TranscribeAnywhere sisältää hämmästyttävän ilmaisen minikurssin, jonka avulla voit päivittää taitojasi ja hallita transkription taitoa.

Suositus: 27+ uskomattomia transkriptiotyötä aloittelijoille

11. UX-suunnittelijat

UX-suunnittelu tekee online-kokemuksestasi miellyttävän ja helpon. Kun tuote on valmis, UX-suunnittelijat varmistavat, että sen käyttö on helppoa ja miellyttävää.

Jokainen yritys, sovellus, verkkosivusto, kone ja kaikki muu verkossa tapahtuva on testattava ja yksinkertaistettava käyttäjän kannalta. Näille taidoille tulee aina olemaan kysyntää.

Jos UX-suunnittelu kiinnostaa sinua, tarkista User Experience (UX): Lopullinen käytettävyyden opas ja UX-kurssi.

Päästä alkuun

Vaikka et ehkä tiedä heti, mistä olet kiinnostunut, se on hyvä. Aloita tekemällä luettelo asioista, joista olet kiinnostunut, ja ala tutkia niitä.

Asiat, kuten kustannukset, aika ja vaikeus, on otettava huomioon. Hyvä uutinen on, että monet näistä luetelluista työllistymismahdollisuuksista voidaan oppia verkossa omaan tahtiisi.

On monia tapoja päästä alkuun. Etsi joitain online-työsivustoja ja testaa taitosi näissä erilaisissa töissä. He eivät usein maksa paljoa, mutta saamasi kokemuksesi on korvaamaton.

Tämä auttaa sinua päättämään, mihin suuntaan otat taitojasi ja koulutustasi. Voit ansaita sivurahaa ja oppia paljon työssä. Koska käytettävissä on niin monia erilaisia ​​alueita, voit kokeilla useita apunasi.

Haluatko tehdä joitain?

Jos haluat pussittaa provisioita ja ansaita rahaa nukkuessasiniin voit tällä .

Käyttämällä uskomatonta “Sleep-Sales Technology” sinulla voisi olla kaikki käynnissä ENNEN kuin menet nukkumaan tänä iltana.

Liian monet ihmiset eivät pidä työstään. Harkitsetpa sitten nousemista työelämässäsi tai uuden uran löytämistä, se vaatii uudelleenkoulutusta.

Tämä voi olla vaikeaa monille ihmisille, erityisesti vanhemmille, työvoiman ulkopuolelle jääneille tai monille meistä, jotka ovat juuttuneet samaan työpaikkaan monta vuotta.

On monia tapoja, joilla voit hankkia taidot, joita tarvitset saavuttaaksesi korkeamman tulotason. Tarkista hallitukseltasi ohjelmia, kannustimia tai taitojen koulutusaloitteita, joihin saatat olla oikeutettu.

Usein, varsinkin tekniikassa, ei ole tarpeeksi ihmisiä. Kun kaikki yritykset siirtävät tietonsa pilvipalveluun, tarvitaan aina teknisiä taitoja omaavia ihmisiä.

Saattaa tuntua, että se on monimutkaista, mutta totuus on, että teknologian oppiminen ja käyttö on entistä monimutkaisempaa. Uudemmat sukupolvet ovat aina käyttäneet sitä, mikä tarkoittaa, että sitä parannetaan ja kehitetään jatkuvasti.

Riippumatta siitä, millä aloilla valitset mennä, yritä olla motivoitunut muustakin kuin rahasta. Harkitse kaikkia uuden työn näkökohtia, joiden avulla voit vaikuttaa yhteisöösi, yhteiskuntaan ja perheeseen.

🔥 Empfohlen:  Flippa vs Sedo: Mistä ostaa ja myydä laadukkaita verkkotunnuksia?

Korkean tulotason taitojen kehittäminen

Ennen kuin ryhdyt kehittämään korkean tulotason taitoja, kannattaa tehdä tutkimusta ja harkita huolellisesti. Saatat pitää ideasta UX-suunnittelusta tai transkriptiosta, mutta ennen kuin olet kokeillut sitä, et koskaan tiedä varmasti.

Realistisesti, jotta voit kehittää taitoja millä tahansa yllä mainitulla alueella, sinun on investoitava paljon aikaa ja uskallan sanoa, jonkin verran rahaa. Siellä on kilpailullinen maisema, ja jonkinlainen muodollinen koulutus on todennäköisesti suoritettava.

Siksi suosittelen, että käytät ilmaisia ​​ja edullisia resursseja ennen sukellusta. YouTube voi olla paras ystäväsi täällä. Löydä uskottavia ihmisiä kiinnostavalta alueeltasi ja syö heidän sisältöään.

Näin voit saada tuntuman edessä olevasta tehtävästä ja tehdä tietoisemman päätöksen ennen minkäänlaista taloudellista sitoutumista.

Voit myös tutustua joihinkin erittäin arvostettuihin kursseihin Udemy – koska ne ovat poikkeuksellisen laadukkaita eivätkä riko pankkia!

Korkean tulotason taitojen edut

Mikä on näiden korkeatuloisten taitojen kehittämisen tarkoitus?

Saatat kysyä tätä kysymystä, jos olet onnellinen ja tyytyväinen työhösi tai olet jo menestynyt omassa yrityksessäsi. Ja tämä on reilu kysymys.

Näiden taitojen oppimisen ja kehittämisen edut vaihtelevat henkilöstä riippuen. Ja joillakin ihmisillä ei ehkä ole halua tai tarvetta lähteä sellaiselle matkalle. Mutta jos olet innostunut mahdollisuudesta edetä urallasi ansaitaksesi paljon enemmän, sitä kannattaa harkita.

Lisäksi, jos sinulla on taipumus pysähtyä ja hiljentyä elämässäsi, uusien taitojen oppiminen voi sytyttää älysi ja ajatuksesi uudelleen.

Jatkuva ammatillinen kehitys

Korkean ansaintapotentiaalin työpaikoissa on myös paljon kilpailua. Ja tästä seuraa jatkuva tarve pysyä kehityksen kärjessä.

Tiesitkö, että ammattitaitoiset freelance-työntekijät ansaitsevat yli 70 % työntekijöistä koko Yhdysvaltain taloudessa?

Joten jos haluat kuulua eliittiin ja ansaita kuusinumeroisia tuloja, sinun on jatkuvasti kehitettävä taitojasi. Kyse ei ole enää vain uuden oppimisesta, vaan edistymisen jatkuvasta seuraamisesta ja tallentamisesta.

Jatkuva ammatillinen kehitys (CPD) on muodollinen prosessi, jossa dokumentoidaan jatkuvaa kehitystäsi peruskoulutuksen jälkeen. Se on tapa fyysisesti tallentaa ja seurata kokemuksiasi ja tietämyksen kasvua ammattitaitoisilla aloilla.

Tämä on loistava tapa varmistaa, että juuri kehitettyjä korkean tulotason taitojasi voidaan seurata ja kehittää edelleen. Älä jää jälkeen kollegoistasi, pysy pelin edellä ja jatka oppimista!

UKK

Mitkä ovat korkeatuloiset taidot?

Teknologian ja muiden kasvualojen osaamista voidaan pitää korkeatuloisina. Mikä tahansa taito, jolle on kysyntää ja ansaitsee taitavan suorituksen, voi johtaa korkeampaan palkkaan.

Mitä ovat kannattavat taidot?

Kannattavilla taidoilla tarkoitetaan kykyjä ja kykyjä, jotka voidaan rahallistaa ja hyödyntää korkeampiin palkoihin ja kalliimpiin palveluihin.

Miten saan korkeat tulot?

Panostaminen koulutukseen korkean tulotason taitojen kehittämiseksi on erinomainen tapa saada korkeampi palkka.

Mitä taitoja voin oppia 3 kuukaudessa?

Tämä riippuu todella aikaisemman kokemuksesi tasosta, aikasitoumuksistasi ja oppimistahdistasi. 3 kuukautta on kuitenkin riittävä aika hankkia vähintään perusymmärrys kaikista korkeatuloisista taidoista.

Mikä taito on paras tulevaisuutta ajatellen?

Kasvualat ovat hyvä panos korkeatuloisten taitojen kehittämiseen. Parempi strategia olisi kuitenkin jatkuvasti kouluttaa itseäsi useiden erilaisten taitojen parissa.

Korkean tulotason taidot ansaita enemmän rahaa

Table of Contents