Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

11 lisätulovirtaa verkkokehittäjille ja suunnittelijoille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 11 lisätulovirtaa verkkokehittäjille ja suunnittelijoille

Kuinka kasvatat jokaisen asiakkaasi elinaikaista arvoa ilman, että yksinkertaisesti veloitat enemmän samasta työmäärästä?

Jos haluat kasvattaa verkkosuunnitteluliiketoimintaasi, sinun on pohdittava, kuinka voit tarjota asiakkaillesi enemmän arvoa ja samalla kasvattaa tulojasi.

Tämä vähentää taloudellisia paineita sinulle ja yrityksellesi sekä antaa sinulle mahdollisuuden laajentua ja hyödyntää entistä enemmän kasvumahdollisuuksia.

Tässä viestissä aion jakaa joukon tulonhankintastrategioita, joita voit käyttää web-kehitys- ja -suunnitteluasiakkaillesi.

Jotkut ovat lisäosia olemassa oleville palveluille, jotka lisäävät kunkin myynnin arvoa, toiset ovat lisäpalveluita, joiden etuna on monipuolisempi asiakaskunta.

Toiset ovat toistuvia tulonlähteitä, jotka tarjoavat ylimääräisen tulovirran – ihanteellisen sekä uusille että nykyisille asiakkaille.

Ja mikä parasta, osa näistä palveluista voidaan ulkoistaa kokonaan white label -palveluiden kautta. Lisään alle suosituksia jokaisesta tulovirrasta.

Aloitetaan:

1. Web hosting

Kaikenlaisten web-kehitys- tai web-suunnittelupalvelujen tarjoaminen on aina helpompaa, kun hallitset palvelinta täysin.

Vaikka tämä on vaikeampi myynti niille, joilla on olemassa olevia verkkosivustoja, verkkopalvelun lisääminen palvelutarjontaasi tekee työstäsi helpompaa ja antaa sinulle uuden toistuvan tulovirran.

Kuinka tarjota web-hosting-palveluita:

Suosittu vaihtoehto on käyttää jälleenmyyjäisännöintiä. Tämän avulla voit isännöidä suurta määrää asiakassivustoja, luoda ja hallita sähköpostitilejä, seurata palvelimen suorituskykyä ja hoitaa asiakkaiden laskutusta – kaikki yhdessä.

20i:n jälleenmyyjäisännöinti on hyvä esimerkki.

Vaihtoehtoinen vaihtoehto, joka on parempi asiakkaan näkökulmasta, olisi pyytää asiakasta rekisteröitymään suosittelemaasi verkkoisäntäpalveluun, jotta heillä on oma tili.

Voit ansaita rahaa käyttämällä kumppani-/linkkilinkkiä ja veloittaa ylläpitomaksun kuukausittain. Laskutus on käsiteltävä erikseen, jos toimit näin.

Jos rakennat verkkosivustoja WordPressillä ja etsit hyvää isäntä suosittelemaasi, tutustu hallinnoitujen WordPress-verkkopalvelinten luetteloomme.

2. Jatkuva verkkosivuston ylläpito

Tämä on yleinen lisämyynti, mutta jos et tarjoa sitä, se kannattaa tehdä.

Asiakkaat ovat kiireisiä. Heidän on käytettävä aikaa liiketoimintansa kasvattamiseen teknisistä ongelmista huolehtimisen sijaan.

Tässä tulet sisään. Jatkuva verkkosivustojen ylläpito on hyvä asia, joka antaa asiakkaillesi mielenrauhan.

Se, mitä tarkalleen lisäät tähän, riippuu yrityksestäsi ja asiakkaistasi, mutta yleiselle WordPress-sivustolle tämä voi sisältää:

 • Haittaohjelmien tarkistus ja poisto
 • Varmuuskopion hallinta
 • WordPress päivitykset

Kuinka tarjota jatkuvaa verkkosivuston ylläpitoa:

Huoltosuunnitelmia voi tarjota muutamalla eri tavalla.

Jos haluat maksimaalisen hallinnan ja kukaan muu ei leikkaa tulojasi, voit tarjota tämän palvelun itse.

Suosittelen kuitenkin, että käytät BlogVaultin kaltaista palvelua raskaiden nostojen hoitamiseen.

BlogVaultin avulla voin varmuuskopioida verkkosivustoja vaikuttamatta negatiivisesti suorituskykyyn, pitää laajennukset, teemat ja ytimen ajan tasalla, estää hakkereita ja etsiä haittaohjelmia.

Se hoitaa myös haittaohjelmien puhdistuksen ja sisältää valkoiset merkinnät niiden liitinlaajennuksesta.

Vaihtoehtoisesti voit ulkoistaa tämän kokonaan omistautuneelle WordPress-huoltoyritykselle. Erityisesti sellainen, joka tarjoaa jonkinlaisen affiliate-ohjelman.

3. Niche-sivuston palvelut

Verkkosuunnittelu on vasta alkua.

Voit tarjota useita asiaan liittyviä palveluita, jotka tuottaisivat merkittävää arvoa asiakkaillesi.

Puhun palveluista, jotka on suunniteltu hyvin erityisten päämäärien ympärille, kuten tietoturvatarkastukset, tekniset SEO-auditoinnit ja suorituskyvyn optimointi.

Näitä palveluita voisi tarjota lisämyyntinä web-suunnittelun ydintarjontaasi, mutta niitä kannattaa tarjota myös erillisinä palveluina. Tällä tavalla he voivat tuottaa viittauksia myös web-suunnittelutyöllesi.

🔥 Empfohlen:  10 parasta kumppaniohjelmaa YouTuben käyttäjille ansaitakseen rahaa vuonna 2023

Itse asiassa monet verkkokehittäjät ansaitsevat hyvän elantonsa tarjoamalla vain yhden erityisen erityisen palvelun, kuten suorituskyvyn optimoinnin.

Hyvä uutinen on, että monet näistä palveluista voidaan osittain auditoida kolmannen osapuolen työkalujen avulla. Esimerkiksi nämä SEO-tarkastustyökalut auttavat sinua suorittamaan teknisiä auditointeja ja luomaan raportteja asiakkaillesi.

Suosittelen kuitenkin manuaalisten raporttien luomista mahdollisuuksien mukaan varmistaaksesi, että voit lisätä asiakkaasi kontekstia. Monien teknisten auditointityökalujen ongelmana on, että tiedolla ei ole suurta merkitystä suurimmalle osalle asiakkaista.

4. Tiettyjen WordPress-laajennusten asennus ja mukauttaminen

Jatkamalla edellistä strategiaa, voit kaventaa enemmän tarjoamalla tiettyjen WordPress-laajennusten asennusta ja mukauttamista.

Voit esimerkiksi tarjota LMS-laajennuksen, kuten LearnDash tai LifterLMS, asennusta ja mukauttamista.

Voit tehdä tämän millä tahansa muulla WordPress-laajennuksella. Varauskalenterilaajennuksista, kuten Amelia, suorituskykylaajennuksiin, kuten WP Rocket. Mitä suositumpi ja enemmän aikaa vievä määrittäminen, sitä parempi.

Voit ottaa tämän askeleen pidemmälle ja luoda omat aloitussivut kullekin palvelulle. Optimoi ne osuvien ostajan avainsanojen mukaan, niin saat itsellesi toisen tavan luoda liidejä yrityksellesi.

Ja sinun pitäisi miettiä, kuinka tämäntyyppiset tarjoukset voisivat ruokkia muita palveluitasi.

Esimerkiksi asiakkaat, jotka palkkaavat sinut rakentamaan verkko-oppimisalustan online-varausjärjestelmän, olisivat loistavia ehdokkaita jatkuvaan verkkosivustojen ylläpitoon. Voit myös tarjota rajoitettuja alennuksia web-suunnittelutöistä asiakkaille, jotka käyttävät sivustosi ylläpitopalvelua yli 6 kuukaudeksi. Mahdollisuudet ovat loputtomat.

(H/P to Glen Long e-learning-laajennusten asentamisen ehdotuksesta ylimääräiseksi tulolähteeksi).

5. Tulosprosentin optimointi

Tulosprosentin optimointi tai CRO vaatii erittäin erikoista osaamista.

Tavoite on yksinkertainen – auta asiakkaitasi ansaitsemaan enemmän rahaa.

Jos harkitset tätä vaihtoehtoa, suosittelen kurssille osallistumista, jotta ymmärrät paremmin, miten CRO toimii ja miten se sopii nykyiseen tarjontaasi.

Näin tarjoat tulosprosentin optimointipalveluita:

Jos sinulla on kokemusta CRO:sta, voit yksinkertaisesti sisällyttää perus CRO:n web-suunnittelutarjontaasi. Ja ajattele sitä lisäarvon lisäyksenä.

Tämä edellyttäisi yleensä parhaiden käytäntöjen neuvojen täytäntöönpanoa. Kaikki muu kuin tämä vaatii laajaa testausta, joka perustuu todelliseen liikenteeseen, tai tekoälyohjatun työkalun, kuten Attention Insightin, käyttöä.

Vaihtoehtoisesti voit tarjota CRO:ta erillisenä palveluna, jossa voit optimoida tietyt sivut asiakkaasi myyntisuppilossa. Näin he saavat parhaan tuoton rahoilleen.

Sinun on joko opittava CRO tarjoamaan tätä, ulkoistaa työ erikoistuneelle toimistolle ja osoitettava palvelu asiakkaillesi tai ohjattava asiakkaat toimistoon palkkiota varten.

6. Sisältöstrategia + jatkuva sisällöntuotanto

Monet yritykset hyötyisivät sisältöstrategiasta ja jatkuvasta sisällöntuotannosta.

Mutta useimmilla ei ole talon sisäistä asiantuntemusta tehdäkseen työn oikein.

Näin tarjoat jatkuvaa sisällöntuotantopalvelua:

Yleensä tarjoat kertaluonteisen sisältöstrategian laatiaksesi suunnitelman, joka täyttää asiakkaan tavoitteet. Tämä sisältää todennäköisesti avainsanan perustutkimuksen (keskustelemme hakukoneoptimoinnista tarkemmin myöhemmin).

Sovi sitten säännöllinen määrä artikkeleita, jotka julkaistaan ​​asiakkaalle kuukausittain.

Joten kuinka voit toimittaa tämän? Hyvä lähestymistapa olisi palkata VA, jolla on sisältömarkkinointitausta. He osaavat hoitaa sisältöstrategian + suunnittelun. Niiden saatavuudesta riippuen käytä sisällöntäyttöalustaa, kuten WriterAccessia, käsitelläksesi kaiken kirjoittamisen, jolloin VA voi lisätä sisällön asiakkaan CMS:ään julkaisuvalmiina.

🔥 Empfohlen:  60 Web-kehityslainausta (verkkosivustojen koodaajille ja suunnittelijoille)

7. Jatkuva seuranta ja raportointi

Raportointi on helppo tilauspohjainen palvelu, jonka voit lisätä palveluluetteloosi. Osittain siksi, että ne ovat niin helvetin helppoja tehdä!

Verkko on täynnä SaaS-sovelluksia, jotka voivat käsitellä asiakkaasi markkinoinnin eri elementtien raportoinnin ja valvonnan.

Mutta millaista raportointia sinun pitäisi tarjota? Voit tarjota jonkinlaisen standardoidun raportin, joka perustuu huipputason markkinoinnin KPI:ihin. Asiat, kuten liikenne, prioriteettien avainsanojen sijoitukset, kilpailijoiden sijoitukset, sosiaalisen median sitoutuminen jne.

Tai voit tarjota erityisiä raportteja tietyille KPI:ille ja antaa asiakkaiden valita, mitä he haluavat raporteissaan.

Kuinka tarjota seuranta- ja raportointipalveluita:

Markkinoilla on runsaasti sosiaalisen median raportointityökaluja ja omistettuja SEO-työkaluja, kuten SE Ranking, jotka tarjoavat vankan raportoinnin.

Vaihtoehtoisesti voit harkita markkinointiraporteille tarkoitettua työkalua, kuten Raven Toolsia.

Saat kuitenkin parhaan vastineen rahalle siirtymällä SE-sijoitukseen, koska saat myös tehokkaan työkalun avainsanatutkimukseen, kilpailijoiden tutkimukseen ja muuhun.

8. SEO ja linkkien rakentaminen

SEO-palvelujen tarjoaminen on kuin työskentelyä siirtyvien hiekkojen parissa, joista voi milloin tahansa tulla nopeaa hiekkaa. Outo analogia toki, mutta se on täysin totta.

Siitä huolimatta useimmilla asiakkailla ei ole aavistustakaan siitä, miten hakukoneoptimointi toimii, ja se on yksi parhaista tavoista hankkia ostajan aikomusliikennettä.

SEO-ympäristö on melko monipuolinen, ja voit tarjota paljon pienempiä SEO-osia. Näitä voivat olla:

 • SEO strategia
 • Avainsanatutkimus
 • Kilpailijatutkimus
 • Tekninen SEO
 • Sivulla oleva SEO
 • Paikallinen SEO
 • Sisällön edistäminen
 • Bloggerin tavoite
 • Infograafinen markkinointi

SEO- ja linkkirakennuspalveluiden tarjoaminen:

Tarkastele vankan SEO-strategian kaikkia puolia ja jaa jokainen alue yksittäisiin tehtäviin ja jatkuviin tehtäviin. Harkitse sitten ensimmäisen hakukoneoptimointipalvelun ja jatkuvan hakukoneoptimointipalvelun luomista.

Voit tarjota jompaakumpaa tai molempia.

A oma linkkirakennuspalvelu olisi myös harkitsemisen arvoinen. Jos sinulla ei ole kokemusta linkkien rakentamisesta, on parasta ulkoistaa tämä virastoystävälliselle linkinrakennuspalvelulle, kuten UK Linkologylle.

9. Jatkuva graafinen suunnittelu

Rakentamissasi verkkosivustoissa on jonkinlaista graafiseen suunnitteluun liittyvää työtä, mutta voit tarjota graafista suunnittelua jatkuvana palveluna.

Asiakkaasi saattavat tarvita esimerkiksi:

 • Flyerit
 • Kuvituksia
 • Infografiikka
 • Blogikirjoituksen kuvat
 • Sosiaalisen median kuvat
 • Brändäys, kuten kirjelomakkeet
 • Kuvankäsittely

Ja vaihtoehtoja on todennäköisesti paljon muitakin.

Kuinka tarjota graafisen suunnittelun palveluita:

Jos sinulla on graafisen suunnittelun tausta, tämä on helppo tapa laajentaa palvelutarjontaasi.

Jos sinulla ei kuitenkaan ole tiimiä, tämän tyyppisen palvelun skaalaaminen voi olla uskomattoman vaikeaa.

Vaihtoehtoisesti voit ulkoistaa graafisen suunnittelun yritystä, kuten Design Pickleä, tai palkata freelance-graafisen suunnittelijan.

10. Sähköpostimarkkinointi- ja tapahtumasähköpostit

Sähköpostimarkkinointi on toinen lisämyyntimahdollisuus, mutta voit tarjota myös toisen tyyppisiä sähköpostipalveluita. Ne ovat aivan erilaisia, joten selitän kuinka.

Jos joku ottaa vastaan ​​sähköpostipäivitysten vastaanottamisen, lataa resurssin vastineeksi sähköpostiosoitteestaan ​​tai liittyy sähköpostiuutiskirjeeseen – tämäntyyppisiä sähköposteja pidetään markkinointisähköpostina.

Toinen tyyppi on tapahtumasähköpostit. Nämä ovat sähköpostit, jotka vaaditaan tekemäsi ostoksen tai rekisteröitymisen vuoksi. Nämä ovat sähköpostiviestejä, joita vastaanottajat eivät voi peruuttaa.

Molemmat ovat tärkeitä ja niillä on erilaisia ​​käyttötapauksia.

Kuinka tarjota tapahtuma- ja sähköpostimarkkinointipalveluita:

Yleensä tapahtumasähköpostit vaativat kertaluonteisen määrityksen, eikä mitään muuta tarvita, ellei asiakas halua muutoksia.

🔥 Empfohlen:  Parhaat blogialustat luoville, taiteilijoille ja suunnittelijoille

Voit sisällyttää tämän verkkosuunnittelumaksuusi lisämyyntinä tai tarjota sen itsenäisenä vaihtoehtona uusille asiakkaille.

Paras tapahtumasähköpostipalvelu riippuu asiakkaiden tarpeista, mutta Brevo on hyvä lähtökohta useimmissa tapauksissa.

Entä sähköpostimarkkinointi?

Tämä voidaan jakaa alkuasetusmaksuun ja jatkuvaan käyttöönotto-/ylläpitotilaukseen.

Sähköpostimarkkinointipalvelua tarvitaan. Ihannetapauksessa asiakkaalla pitäisi olla oma tili tätä varten, niin saat kaiken valmiiksi jne.

Tarkka työkalu, jota tarvitset, riippuu asiakkaidesi tarpeista. Tutustu sähköpostimarkkinointipalveluiden vertailuun löytääksesi sopivan.

11. Sosiaalisen median markkinointi

Jotkut asiakkaat saattavat haluta hallita sosiaalista mediaa kokonaan kotona. Muut? Ei niin paljon.

Vaikka useimmille yrityksille on välttämätöntä ainakin jonkinlainen aktiivinen läsnäolo sosiaalisessa mediassa, se, kuinka paljon tuloja sillä on, vaihtelee yritysten välillä.

Joten joillekin asiakkaille se on jotain, mitä heidän täytyy vain päästä eroon, jotta he voivat keskittyä muihin asioihin.

Kuinka tarjota sosiaalisen median markkinointipalveluita:

Kun rakennetaan verkkosivustoa asiakkaalle, jolla ei ole sosiaalista mediaa – sosiaalisen median perusaloituspaketti voi toimia hyvin.

Tämä koostuisi tilien rekisteröimisestä, niiden mukauttamisesta, sisällön lisäämisestä ja yleensä niiden saamisesta näyttämään edustavilta.

Sen jälkeen? Silloin tulee käyttöön tilaus, jossa on porrastettu paketti. Tämä voi olla yhtä yksinkertaista kuin uuden sisällön ajoittaminen tai vastausten hallinnan, uuden sisällön ja raportoinnin yhdistelmä.

Yksi vaihtoehto olisi ulkoistaa työt White label -sosiaalisen median palveluita tarjoavalle yritykselle, kuten SocialBeelle.

Voit kuitenkin tarjota asiakkaillesi paremmin räätälöidyn palvelun hoitamalla tämän työn itse tai palkkaamalla VA:n ja kouluttamalla heidät.

Tarvitset kuitenkin oikean työkalun tehostaaksesi sosiaalisen median hallintaa. Olen suuri Sendiblen fani. Työkalun avulla voit hankkia jaettavaa sisältöä, ajoittaa sisältöä useisiin sosiaalisiin verkostoihin, vastata kaikkiin kommentteihin yhdessä postilaatikossa ja käsitellä raportointia. Niissä on myös valkoinen merkintä.

Jos et halua tarjota sisällönluontipalveluita, voit tarjota hallintapalvelukerroksen, jossa tarkistat asiakastilit some-postilaatikon kautta ja määrität päivitykset, jotka edellyttävät asiakkaalta vastausta.

Liiketoiminnan näkökulmasta tämä antaisi asiakkaille enemmän hengähdystaukoa ja säästäisi aikaa. Antaa heille mahdollisuuden keskittyä enemmän kasvukeskeisiin tehtäviin.

Huomautus: Tarvitsetko apua sosiaalisen median työkalun valinnassa? Tutustu sosiaalisen median hallintatyökalujen vertailuun.

Johtopäätös

Jos haluat laajentaa liiketoimintaasi, muiden verkkosivustoihin liittyvien palvelujen keskitetty palvelupiste on loistava tapa toteuttaa se.

Et vain lisää keskimääräinen käyttöikä jokaisesta asiakkaasta teet itsesi kriittisemmäksi heidän yrityksensä toiminnan kannalta, joten säilytät asiakkaan pidempään.

Ja jos jatkat skaalaamista, voit aloittaa palkkaamisen ja muuttaa freelance-yrityksesi digitaaliseksi toimistoksi. Yrityksen skaalaaminen on nopeampaa ja helpompaa tiimin kanssa.

Riippumatta siitä, onko tämä tie, jota haluat käyttää, muutaman näistä ideoista sisällyttäminen palvelutarjontaasi vaikuttaa merkittävästi liiketoimintaasi.