Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

11 olennaista sosiaalisen median taitoa, jotka jokaisen sosiaalisen median johtajalla on oltava

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 11 olennaista sosiaalisen median taitoa, jotka jokaisen sosiaalisen median johtajalla on oltava

Mitä taitoja sosiaalisen median johtajalla tulee olla?

Sosiaalisen median johtaja on laaja-alainen termi ja viittaa usein ihmisiin, jotka suunnittelevat sosiaalisen median strategioita, luovat sisältöä, analysoivat tuloksia ja kaikkea siltä väliltä.

Tehtävä on monipuolinen, joten parhailta sosiaalisen median johtajilta vaaditaan erittäin laajaa osaamista.

Jos olet aloitteleva sosiaalisen median johtaja tai suunnittelet sellaiseksi ryhtymistä ja haluat parantaa peliäsi ja saada lisää asiakkaita, on tärkeää hioa ja vaalia tärkeitä sosiaalisen median taitoja, joita tarvitset työssäsi.

Tässä artikkelissa tarkastelemme olennaisia ​​taitoja, jotka jokaisen sosiaalisen median johtaja tarvitsee, ja kuinka voit parantaa ja kehittää taitojasi itseopiskelun ja verkkoresurssien avulla.

Aloitetaan ensimmäisestä ja luultavasti tärkeimmästä taidosta, joka jokaisella sosiaalisen median johtajalla tulee olla.

1. Luovuus

Sosiaalinen media on täynnä huomiota herättäviä brändejä ja vaikuttajia, ja siksi on erittäin tärkeää pystyä kehittämään ja toteuttamaan luovia strategioita sosiaalisen median johtajana.

Sosiaalisen median markkinoinnissa ei ole mitään suunnitelmaa, jota seurata, joten on tärkeää tuoda rooliisi luovuus, joka auttaa sinua löytämään asiakkaillesi tuoreita ja mukaansatempaavia sisältöideoita.

Riippumatta siitä, mihin sosiaalisen median markkinointistrategiasi ovat keskittyneet, sisältöideojesi tulee olla riittävän luovia, jotta ne leikkaavat sosiaalisen median melua ja lisäävät työskentelemiesi brändien kattavuutta ja tunnettuutta. Tässä on esimerkki siitä, mitä tarkoitamme:

Weetabix on testattu ja testattu kotitalousbrändi, jota ihmiset eivät juuri ajattele, ja sen vuoksi heidän sosiaalisen median läsnäolo jätti paljon toivomisen varaa.

Tämä yrityksen lähettämä pipolähetys oli kuitenkin niin luova, että se inspiroi asiakkaita kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa osallistumaan hauskanpitoon. Se toi huumoria ja keskustelua heidän kommenttiosioihinsa ja lisäsi heidän näkyvyyttään sosiaalisessa mediassa. Tämä viesti on saanut yli 131 000 tykkäystä ja yli 20 000 kommenttia.

Tapoja kehittää luovuuttasi

Luovuus kasvaa ja hiipuu luonnollisesti, mutta on joitakin tapoja, joilla voit hioa luovuuttasi pysyäksesi roolissasi sosiaalisen median johtajana. Tässä on joitain resursseja kokeiltavaksi:

Luovuutta innostavia verkkokursseja – Tutustu sivustoihin, kuten Skillshare, Udemyja LinkedIn-oppiminen ja osallistu luoville kursseille, jotka auttavat sinua kehittämään uusia luovia sosiaalisen median taitoja ja pitämään etukuoresi terveenä.

Täytä päiväsi luovilla toimilla – Silloinkin kun ei ole töissä, kannattaa yrittää osallistua luoviin tapahtumiin. Voit esimerkiksi harkita osallistumista isännöityihin virtuaalisiin tapahtumiin Luovat aamuttai kuuntele podcasteja, kuten Satunnainen luovuus.

Ajattele laatikon ulkopuolella, kun luot sosiaalisen median viestejä – Älä pelkää muuttaa asioita ja kokeilla uusia sisältöideoita. Harkitse sovelluksia, kuten SweepWidget ja TryInteract uusien ja mielenkiintoisten pelien ja tietokilpailujen lisäämiseksi sosiaalisen median viesteihisi.

2. Suunnittelutaidot

Tarkka silmä suunnitteluun on myös välttämätöntä, jos haluat menestyä sosiaalisena johtajana. Brändeille ja yrityksille työskennellessäsi vastaat heidän brändikuvansa hallinnasta verkossa, joten on tärkeää, että pystyt luomaan ammattimaista ja visuaalisesti houkuttelevaa sisältöä, joka auttaa rakentamaan brändin mainetta.

On erittäin hyödyllistä tutustua suosittuihin suunnittelutyökaluihin, kuten Adobe Illustrator, Photoshop ja InDesign.

Jos sinulla ei kuitenkaan ole näitä taitoja, sinun pitäisi ainakin tuntea suosittuja visuaalisia editoreja, kuten Canva.

Riippumatta siitä, onko sinulla aikaa viettää tuntikausia tuskaillen tulevasta postauksesta tai sinun on luotava lennossa nopea grafiikka lisätäksesi Instagram-tarinaasi, sinun on pystyttävä luomaan ammattimainen suunnittelu nopeasti ja helposti ja havaitsemaan mahdolliset puutteet mallit ennen kuin ne julkaistaan.

Ota esimerkiksi tämä viesti HubSpotista:

Pinnalla se näyttää yksinkertaiselta grafiikalta. Kuitenkin värimaailma, graafiset elementit ja pienet yksityiskohdat, kuten paperilipun 3D-efekti, tekevät siitä ammattimaisemman ja sopivan käytettäväksi brändin yritystilillä.

Tapoja kehittää suunnittelutaitojasi

Verkkosuunnittelukurssit – Verkossa on paljon kursseja, jotka auttavat sinua parantamaan suunnittelu- ja sosiaalisen median taitojasi. Hae alustoilta, kuten Skillshare ja LinkedIn-oppiminen ja löydät paljon kursseja, jotka voivat auttaa sinua kehittämään luovia suunnittelutaitojasi, oppimaan uusia suunnitteluohjelmia ja paljon muuta.

Pysy ajan tasalla muotoilutrendeistä – Se, mitä pidetään “hyvänä suunnitteluna”, muuttuu ikuisesti, joten on tärkeää pysyä ajan tasalla nykyisistä trendeistä, jotta sisältösi ei näytä vanhentuneelta. Voit pysyä ajan tasalla tilaamalla designlehtiä, kuten Tulostaja Digital Arts.

🔥 Empfohlen:  5 tärkeää virhettä, jotka tulee välttää verkkoliiketoiminnan kehittämisessä

3. Kirjoittaminen

Sosiaalisen median johtajana olet vastuussa suunnittelusta ja sisällön luomisesta brändeille, joiden kanssa työskentelet. Siksi erinomaiset sosiaalisen median taidot ja erityisesti kirjoittamistaidot ovat erittäin tärkeitä, sillä olet olennaisesti kaikkien niiden tuotemerkkien näyttelijä, joiden kanssa työskentelet.

Joten kaiken luomasi kirjoitetun sisällön on oltava mukaansatempaavaa, ammattimaista ja myös kieliopillisesti oikeaa. On aina hyvä idea tuottaa vain kirjallista sisältöä omalla kielelläsi.

Jos tuotat sosiaalisen median sisältöä englanniksi, mutta et puhu englantia äidinkielenään, harkitse kirjoittamisen ulkoistamista äidinkielenään englantia puhuvalle tai anna toimittajan tarkistaa sisältösi ennen julkaisua. Tämä varmistaa, että kirjoituksesi laatu on standardien mukainen.

Sen jälkeen tärkein asia, johon sinun tulee keskittyä, on tehdä kirjoitetusta sisällöstäsi mahdollisimman houkutteleva ja mukaansatempaava. Tässä on loistava esimerkki tästä:

Tämä Know Your Lemonsin Twitter-postaus on napakka, suoraan asiaan, mutta myös erittäin huomiota herättävä. Se käyttää määritelmämuotoa, mielenkiintoista kirjallista laitetta sekä asiaankuuluvia hashtageja. Se on myös kirjoitettu rennolla mutta ytimekkäällä sävyllä, mikä tekee lukijoiden ymmärrettäväksi.

Sosiaalisen median avulla sinulla ei välttämättä aina ole paljon sanoja työskennelläksesi, mutta voit silti tehdä kirjoittamisestasi mukaansatempaavaa, vakuuttavaa ja miellyttävää.

Vinkkejä sosiaalisen median kirjoittamisen parantamiseen

Tarkista kielioppisi – Käytä sovelluksia, kuten Hemingway sovellus ja kielioppi varmistaaksesi, että kirjoituksesi on johdonmukaista ja kieliopillisesti oikein. Vaikka nämä työkalut eivät ole idioottivarmoja, ne voivat tarjota helpon tavan tarkistaa kirjoituksesi.

Laajenna sanavarastoasi – Seuraa sosiaalisen median tilejä, kuten Miriam-Webster oppiaksesi uusia sanoja, slangitermejä ja paljon muuta.

4. Yhteisön osallistumistaidot

Kun suunnittelet sosiaalisen median kampanjoitasi, on tärkeää ymmärtää täysin kohdemaasi verkkoyhteisö ja luoda heille kiinnostavaa sisältöä.

Tätä varten sinun on pystyttävä asettumaan keskimääräisen seuraajasi asemaan ja harkitsemaan, minkä tyyppiset aiheet ja sisältö ovat mielenkiintoisimpia ja miellyttävimpiä.

Paras tapa tehdä tämä on pysyä ajan tasalla ajankohtaisista uutisista ja mukauttaa brändiääntä, joka on yleisöllesi paremmin suhteutettu. Tässä on esimerkki tästä:

Wendy’s on valtava valtakunnallinen yritys, mutta tämä ilmaista tarjousta mainostava postaus on kirjoitettu tavalla, joka on paljon suhteellisempi seuraajille. Se käyttää puhekieltä ja muodostaa siltoja yrityksen ja kuluttajan välille. Tämä on täydellinen tapa luoda kiinnostavaa sisältöä, joka inspiroi kuluttajien kommentteja ja vuorovaikutusta.

Suhteellisten postausten tekemisen lisäksi on myös erittäin tärkeää vastata kommentteihin ystävällisesti ja suhteellisesti.

Provinkki: Käyttämällä työkalua, kuten Agorapulse, voit helposti hallita kaikkia vuorovaikutuksiasi yhtenäisessä sosiaalisessa mediassa, mikä tarkoittaa, että voit vastata nopeasti useimpiin kommentoijiin. Kun teet niin, välty rajoittuneilta, liiketoiminnallisilta vastauksilta ja ota yhteyttä yhteisöön ihmistasolla.

5. Asiakaspalvelu ja valitusten hallinta

Vaikka kuinka yrität, kaikki brändivuorovaikutuksesi eivät ole positiivisia sosiaalisessa mediassa, ja sinun on varauduttava aikoihin, jolloin törmäät tyytymättömiin seuraajiin, jotka etsivät ratkaisuja ongelmiinsa.

Avain asiakaspalveluun ja valitusten käsittelyyn näissä tilanteissa on olla kärsivällinen, kohtelias ja ymmärtäväinen.

Keskustelun tulee myös pyrkiä viemään yksityiseen myymälään mahdollisimman nopeasti, jotta brändin imago ei vahingoitu. Tässä on esimerkki loistavasta tavasta käsitellä valituksia sosiaalisessa mediassa:

JetBluen asiakas teki julkisen Twitter-valituksen lennolla rikkoutuneesta televisiosta. Sosiaalisen median edustaja vastasi nopeasti ja henkilökohtaisesti ja esitti jatkokysymyksen osoittaakseen olevansa aidosti kiinnostunut ongelman ratkaisemisesta.

Sitten he veivät ratkaisuprosessin nopeasti DM:ään ja panivat samalla julkisesti merkille ehdotuksensa muiden sosiaalisen median käyttäjien nähtäville. He välttelivät yleisiä vastauksia, jotka voivat entisestään pahentaa asiakkaita, ja käsittelivät heidät oikea-aikaisesti ja ammattimaisesti.

Lisävinkkejä negatiivisen sosiaalisen vuorovaikutuksen käsittelemiseen

Kun työskentelet tuotemerkkien kanssa, muista kysyä heiltä, ​​kuinka he haluaisivat valituksensa käsiteltävän, koska heillä voi olla tätä varten prosessit. Harkitse myös Brand24:n kaltaisen työkalun käyttöä brändimieleen ja mainintojen seuraamiseen, mikä voi auttaa sinua huomaamaan negatiiviset kommentit tai valitukset heti.

6. Organisaatio

Työskenteletpä sitten vain yhden yrityksen kanssa tai hallitset useiden eri tuotemerkkien sosiaalisia palveluita, on ehdottoman tärkeää olla järjestäytynyt.

Muistettavaa on monia asioita, kuten tärkeimmät kampanjapäivät, julkaisuideat, aikataulut, kirjautumistiedot ja paljon muuta.

Joten on erittäin tärkeää, että sinulla on ilmatiivis organisaatiostrategia. Mitä tulee organisaatioon, digitaaliset työkalut ovat paras ystäväsi. Täydellisen sosiaalisen median markkinoinnin työkalupinon avulla voit varmistaa, että hallitset asiakkaasi sosiaalisen median kampanjoiden kaikkia elementtejä tehokkaasti.

🔥 Empfohlen:  Vinkkejä ja työkaluja Google-dokumenttien käyttämiseen verkkomarkkinoinnissa

Työkaluja sosiaalisen median johtajana pysymiseen

Agorapulse – Tämän all-in-one-työkalun avulla voit hallita sosiaalisen median postilaatikoita, suunnitella sisältöaikataulusi ja paljon muuta.

Pallyy – Tämä työkalu on tehokas ajoitustyökalu, joka keskittyy visuaaliseen sisältöön. Se tukee suosittuja sosiaalisen median verkkoja ja sisältää joitain lisäominaisuuksia Instagramille.

Trello – Tämän työkalun avulla voit hallita tehtäviäsi ja työnkulkujasi.

Käsite – Useimmat projektinhallintatyökalut, joiden avulla voit käyttää ennalta määritettyä työnkulkua. Notionin avulla voit luoda työnkulun ja kojelaudan, joka sopii yrityksesi ainutlaatuisiin tarpeisiin.

Google Workspace – Tämän avulla voit luoda sisältöä, laskentataulukoita ja paljon muuta ja pitää ne kaikki tallennettuna ja järjestettynä verkossa.

7. Viestintä

Vaikka saatat työskennellä etänä sosiaalisen median johtajana, sosiaalisesta ja kommunikoinnista ei tule puutetta tässä roolissa. Sinun on jatkuvasti kommunikoitava asiakkaidesi ja asiakkaiden kanssa, joiden kanssa toivot työskentelyä tulevaisuudessa.

Siksi sinun on pystyttävä kommunikoimaan heidän kanssaan tehokkaasti varmistaaksesi, että johdot eivät mene ristiin ja että kaikki ovat vauhdissa ja samaa mieltä sosiaalisen median suunnitelmistasi.

Hyvässä viestinnässä on kyse kohteliaisuudesta, ammattimaisuudesta, mutta myös riittävän selkeästä ja ytimekkäästä viestistäsi välittämiseksi ja kaikkien pitämiseksi ajan tasalla.

Vinkkejä tehokkaaseen kommunikointiin asiakkaiden kanssa

Hanki kaikki kirjallisesti – Joskus kommunikointi puhelimitse tai videokeskustelussa on paras tapa pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Tieto kuitenkin katoaa käännöksessä, jos et kirjoita sitä ylös. Muista seurata ääni- tai videokeskusteluja sähköpostiviesteillä, joissa kerrotaan, mitä chatissa käsiteltiin, jotta kaikki muistavat, mistä keskusteltiin.

Valitse helppo pikaviestityökalu – Nopea yhteydenpito asiakkaisiin on erittäin tärkeää. Sähköpostit toimivat hyvin tähän, mutta on parempi käyttää työkalua, kuten löysä yhteydenpitoon asiakkaidesi kanssa.

Voit käyttää löysä antaaksesi säännöllisiä päivityksiä edistymisestäsi tai käydäksesi yksityisiä keskusteluja yksittäisten tiimisi jäsenten kanssa.

8. Sopeutumiskyky

Sosiaalinen media kehittyy jatkuvasti, ja jos työskentelet eri asiakkaiden kanssa, sinun on oltava valmis mukauttamaan strategiaasi sisällyttämään siihen sosiaalisen median alustat ja sisältötyypit, joita he haluavat käyttää.

Vaikka useimmat yritykset haluavat edelleen keskittyä suuriin alustoihin, kuten Facebook ja Instagram, muiden alustojen, kuten Pinterest ja TikTok, kuukausittaisten aktiivisten käyttäjien määrä kasvaa:

Siksi on tärkeää olla avoin uusille alustoille ja formaateille ja olla valmis sisällyttämään uusia trendejä strategioihin.

Kuinka olla mukautuvampi

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä – Kun pidät sormesi pulssissa sosiaalisen median suhteen, olet valmiimpi, jos sinun on sisällytettävä uusia alustoja ja sisältötyylejä sosiaalisen median strategiaasi.

Sosiaalisen median johtajana olet jatkuvalla oppimismatkalla, joten on hyvä ottaa aika pois aikataulustasi kehittääksesi omaa tietämystäsi ja ymmärrystäsi ajankohtaisista trendeistä

Älä täytä aikatauluasi liikaa – Jos aikataulussasi on liikaa, on vaikeampaa pystyä mukauttamaan suunnitelmiasi lyhyellä varoitusajalla.

Jos kuitenkin haluat todella tarjota erinomaista palvelua asiakkaillesi, jätä viikoittain aikatauluusi vapaata tilaa, jotta voit olla joustava, jos asiakkaasi haluavat tehdä muutoksia.

Vaikka et tekisi muutoksia suunnitelmiisi, voit käyttää vapaa-aikaasi tutkiaksesi ja oppiaksesi uusista trendeistä.

9. Markkinointi- ja analytiikkataidot

Hyvän sosiaalisen median johtajan tulee osata ajatella laajemmin kuin vain sosiaalista mediaa. On tärkeää luoda strategioita, jotka ovat linjassa asiakkaan yleisten markkinoinnin tavoitteiden kanssa, ja tämä edellyttää vähintään perustiedot digitaalisista ja perinteisistä markkinoinnin menetelmistä.

Kuitenkin mukaan Sprout Sociallähes 50 % markkinoijista pitää yrityksen yleisen tavoitteen mukaisten sosiaalisen median strategioiden laatimista erittäin haastavana.

Sosiaalisen median kampanjat kulkevat käsi kädessä useimpien muiden markkinointikanavien, kuten maksetun mainonnan, sähköpostimarkkinoinnin ja muiden kanssa, joten mitä enemmän tiedät, sitä parempi.

Sinun tulee myös perehtyä sosiaalisen median analytiikkatyökalujen käyttämiseen, jotta voit mitata, kuinka hyvin omat kampanjasi toimivat ja miten ne vaikuttavat markkinointistrategian muihin osa-alueisiin.

Tapoja parantaa markkinointitaitojasi

Tutustu yleisiin markkinoinnin työkaluihin – Jos pystyt navigoimaan työkaluissa, kuten HubSpotissa ja MailerLitessa, sekä suosituissa sosiaalisissa työkaluissa, kuten Agorapulse ja SocialBee, saat paremman käsityksen yritysmarkkinoinnista kokonaisuudessaan. Mitä enemmän työkaluja opit ja saat käyttökokemuksen, sen parempi.

🔥 Empfohlen:  17 Takaisin varastossa Sähköpostiesimerkkejä, jotka lisäävät myyntiä

Lue lisää markkinoinnin asiantuntijoilta – Monet asiantuntijat jakavat uusimmat markkinointitiedot podcastien, blogien ja muiden kautta, joten muista pysyä ajan tasalla ajatusjohtajien kanssa saadaksesi lisätietoja alasta. Hyviä resursseja ovat mm Backlinko ja Markkinointi Scoop podcastit.

Osallistu digitaalisen markkinoinnin kursseille – Jos haluat antaa itsellesi yleiskäsityksen digitaalisen markkinoinnin toimialasta, parasta mitä voit tehdä, on käydä kurssilla. Verkossa on tarjolla paljon mahtavia kursseja. uDemy on usein hyvä lähtökohta.

10. Budjetointi

Sosiaalisen median johtajana on myös hyödyllistä olla hyvä näppäilemään numeroita, jotta et ylitä asiakkaasi budjetteja, kun suoritat maksettuja mainoskampanjoita tai maksat sisällöntuottajille ja vaikuttajille.

Sosiaalisen median kampanjan taloudellisen puolen hallinta ei ole aina helppoa, mutta sinun on ensin selvitettävä budjetti asiakkaasi kanssa ja varmistettava, että olette samaa mieltä ennen kuin käytät rahaa.

Kuinka hallita sosiaalisen median budjettia tehokkaasti

Sen jälkeen on hyvä idea käyttää Google Docs -laskentataulukkoa, joka auttaa sinua pysymään ajan tasalla.

Jos haluat tehdä asioista muokattavampia, voit käyttää hienoa projektinhallintatyökalua nimeltä Käsite. Sen avulla voit rakentaa oman projektinhallintajärjestelmän, ja se sisältää erilaisia ​​asiakirjamalleja – mukaan lukien budjettilaskentataulukot.

Riippumatta siitä, mitä työkalua käytät, tarvitset helpon tavan jakaa asiakirjan kopio asiakkaasi kanssa.

Jaa kopio asiakirjastasi asiakkaasi kanssa, muista päivittää se säännöllisesti ja kirjaa kulut heti, kun niitä ilmenee. Kuten monet sosiaalisen median hallintaan liittyvät asiat, avain budjettisi hallintaan on hyvä organisaatio.

Varmista aina, että olet tarkistanut asiakirjaan syöttämäsi luvut kahdesti ja kolminkertaisesti ja tallenna kopiot kuiteistasi ja laskuistasi digitaaliseen kansioon, jotta asiakkaasi voivat käyttää niitä kirjanpitoon.

11. Liiketoiminnan johtaminen

Vaikka sosiaalisen median johtajan paikkoja on tarjolla, useimmat sosiaalisen median johtajat työskentelevät freelance-työnä useille eri asiakkaille. Jos aiot kulkea tällä reitillä, on tärkeää, että sinulla on tärkeitä liiketoimintataitoja, jotka auttavat sinua hallitsemaan asioita.

Sinun tulee osata hoitaa omaa kirjanpitoasi, laatia sopimuksia ja laskuja asiakkaillesi sekä brändätä yritystäsi tavalla, joka houkuttelee uusia asiakkaita.

Kaikki nämä tehtävät ovat erittäin tärkeitä, kun työskentelet freelancerina tai pyörität pienyritystä, joten on hyvä idea oppia taidot, joita tarvitaan työn tämän puolen hoitamiseen.

Vinkkejä sosiaalisen median hallintayrityksen johtamiseen

Luo hyvä kirjanpitoprosessi – Kirjanpito voi monimutkaistaa nopeasti, jos et pysy asian kärjessä, joten muista valita kirjanpitoratkaisu, esim. Salvia tai QuickBooks hallita talouttasi helposti.

Varaa aikaa markkinointiin ja muihin tehtäviin – Jos työskentelet freelancerina, sinun on varattava aikaa yrityksesi markkinointiin ja uusien asiakkaiden hankkimiseen. Älä siis täytä koko aikatauluasi asiakastehtävillä, sillä sinulla ei jää aikaa uusien yhteyksien luomiseen ja tulevien projektien turvaamiseen uusien asiakkaiden kanssa.

Harkitse yritystehtävien ulkoistamista – Asioiden bisnespuolen johtaminen voi olla aikaa vievää, joten älä epäröi ulkoistaa joitain markkinointi- ja liikkeenjohtotehtäviäsi. Jos asiakkaasi maksavat sinulle riittävän korkeamman hinnan, on järkevää ulkoistaa joitain vähemmän tärkeitä tehtäviä. Freelance-työsivustot, kuten Fiverr ja Upwork, voivat olla hyvä lähtökohta.

Lopulliset ajatukset

Joten tässä on se, keskeiset sosiaalisen median taidot, jotka jokaisen sosiaalisen johtajan tulee olla. Toivottavasti tämä artikkeli on auttanut sinua oppimaan lisää sosiaalisen median johtajaksi tulemisesta ja kuinka voit parantaa taitojasi ja kasvattaa liiketoimintaasi.

Jos haluat oppia lisää sosiaalisen median taidoista, johtamisesta, organisoinnista ja työkaluista, tutustu muihin julkaisuihimme. Viestimme sosiaalisen median hallintatyökaluista, sosiaalisen median tilastot ja parhaat ajat sosiaalisessa mediassa julkaista ovat kaikki hyviä lähtökohtia.