Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

11 parasta Google AdSense -vaihtoehtoa bloggaajille [2023 Edition With Income Proofs!]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 11 parasta Google AdSense -vaihtoehtoa bloggaajille [2023 Edition With Income Proofs!]

Haluatko ansaita rahaa verkkosivustollasi korkeapalkkaisilla Google AdSense -vaihtoehdoilla? Olet oikeassa paikassa.

AdSense sopii erinomaisesti aloittelijoille. Ilmainen liittyminen ja jos saat kunnollista liikennettä, on helpompi saada hyväksyntä. Mutta tässä on asia: ansaitset maapähkinöitä sillä.

On olemassa monia muita Adsense-vaihtoehtoja, joita voit käyttää julkaisijana ansaitaksesi valtavasti jopa rajoitetulla liikenteellä.

On myös muita tulovirtoja, kuten affiliate-markkinointi, jossa voit ansaita paljon rahaa.

Katso vain yksi kumppanituotteiden tuloraporteistamme.

Näetkö tuon? Kaikki tulot tulivat vain yhdestä tuotteesta. Tienasimme yli 394 000 dollaria pelkästään yhden tuotteen myynnistä.

Okei, kaikki eivät voi tehdä sitä helposti, koska affiliate-markkinointi vie aikaa.

Joten tässä viestissä puhumme joistakin parhaista Google AdSense -vaihtoehdoista ja paljastamme myös muutamia tuloraportteja sekä vähimmäisliikennevaatimuksia, rekisteröitymislomakkeita ja niin edelleen.

Oletko valmis löytämään ne? Aloitetaan.

11 korkeapalkkaista Google AdSense -vaihtoehtoa [With Earning Reports]


1. PropellerAds

PropellerAds lanseerattiin vuonna 2011, ja siitä tuli nopeasti johtava mainosverkosto, jolla on nyt yli 100 aktiivista mainostajaa.

Propelleriä pidetään yhtenä alan johtavista mainosyrityksistä, ja se tunnetaan myös erinomaisena vaihtoehtona Google AdSenselle.

Kaupallistaminen potkurimainosten ja mainosmuotojen avulla?

Kun käytät PropellerAdsia, saat KUUSI mainosmuotoa. He ovat:

 1. Klikkaamalla
 2. Push-ilmoitukset
 3. Push-sivu
 4. Välimainokset
 5. Suora linkki
 6. Vinjettibannerit

Toinen Propeller-mainosten älykäs vaihtoehto on MultiTag, uusi ominaisuus, joka on suunniteltu kaupallistamaan ja skaalautumaan monipuolisella älykkäällä optimointityökalulla ja kasvattamaan tuloja vierailijoillesi paremman mainoskokemuksen avulla.

Mikä on monitunniste tarkalleen:

1. Tekoälypohjainen tekniikka virtaviivaistaa kaupallistamisprosessia ja auttaa saavuttamaan korkeat tuhannen näyttökerran hinnat.

2. Sisältää 4 tehokasta mainosmuotoa: Popunder, Push-Notifications, In-Page Push -banneri ja välimainos.

3. MultiTagin älykäs algoritmi valitsee verkkosivustollesi sopivimmat mainosmuodot.

Tärkeää tietää: Kaikki heidän mainoksensa ohittavat mainosten estoohjelmistot, kuten Adblockin, mikä lopulta auttaa sinua kasvattamaan tulojasi.

Voitko ansaita rahaa PropellerAdsilla?

Kyllä, yli 700 000 aktiivista julkaisijaa käyttävät PropellerAdsia liikenteensä tulouttamiseen.

Täältä löydät parhaan kaupallistamisoppaan, joka auttaa sinua ymmärtämään, kuinka voit ansaita rahaa PropellerAdsin avulla

PropellerAdsin vähimmäisvaatimukset

 • Sinulla pitäisi olla mainstream-sivustoja, kuten uutisia, viihdettä, elokuvia jne.
 • Ilmaiset isännöintisivustot, aikuisille suunnatut, torrent-sivustot jne. EIVÄT ole sallittuja.

PropellerAdsin maksutiedot

Saat maksusi automaattisesti ja voit aina ottaa yhteyttä esimieheesi tai tukeen määrittääksesi sinulle sopivimman taajuuden

PropellerAds toimii monien maksujärjestelmien kanssa. Voit valita Payoneer, PayPal, Skrill, Wire USD ja EUR, WMZ ja muut

Pienin kotiutus on 100 dollaria kaikilla tavoilla paitsi pankkisiirtona. Pankkisiirrossa vähimmäismaksu on 1 000 dollaria.

Lisäetuja käytettäessä potkurimainoksia

 • Hämmästyttävää tukiapua
 • Julkaisijoiden suositteluohjelma
 • Julkaisijan prioriteettiohjelma
 • Hyödyllistä sisältöä heidän blogissaan
 • Säännöllinen kilpailu ja tarjoukset – Future Land -promo on uusin, katso se täältä.

Kuinka rekisteröityä PropellerAdsiin?

Tässä on kirjautumislinkki, jolla voit liittyä julkaisijaksi PropellerAdsiin ilmaiseksi.


2. Media.net

Media.net on hyvä tulonlähde useimmille bloggaajille ja myös yksi parhaista Google Adsense -vaihtoehdoista. Tämä on Yahoo! powered network auttaa sinua kasvattamaan kuukausitulojasi kaupallistamalla verkkosisältöäsi, jossa voit sijoittaa asiayhteyteen kohdistettuja mainoksia sivustollesi.

Jos etsit kunnollista mainosohjelmaa, joka ei tarjoa halvan näköisiä ja huijattuja mainoksia, Media.Net on mitä tarvitset. Mainokset ovat täydellisen tyylikkäitä, jotka lisäävät napsautussuhdettasi, ja media.net-sivuston avainsanalohko-ominaisuudet lisäävät kauniita, blogiisi sopivat avainsanalevyt.

Se on myös yksi suurimmista markkinapaikoista, joissa mainostajat voivat lisätä online-brändinsä näkyvyyttä, joten rahan ansaitseminen lähettämällä muita mainoksia sivustoillesi voi tarjota sinulle potentiaalisia tuloja joka kuukausi.

Tämän julkaisualustan avulla voit automaattisesti optimoida jokaisen näyttökerran yhdellä mainostunnisteella verkkosivustollasi.

Tässä on Media.net-sivuston tulotodistus Perrin Carrelista.

Media.net:n vähimmäisvaatimukset

 • Vaikka julkaisijaksi hyväksymiseen ei vaadita tiettyä sivun katselujen vähimmäismäärää, sivustosi sisällön tulee olla englanninkielistä 100-prosenttisesti alkuperäisen sisällön lisäksi.
 • Sivustoja ei hyväksytä, jos niillä on aikuisille suunnattua sisältöä tai sisältöä, joka liittyy väkivaltaan, rasismiin, huumeisiin jne
 • Sivustosi pitäisi saada suurin osa liikenteestä Yhdysvalloista / Isosta-Britanniasta / Kanadasta, ja jos käytät jo paljon mainoksia, on vaikea saada hyväksyntää

Media.net maksutiedot

Media.net-sivuston vähimmäismaksukynnys on 100 dollaria. Käytettävissä olevat maksutavat suoritetaan Payoneerilla tai pankkisiirrolla. Sinulle maksetaan netto 30. Tämä tarkoittaa, että jos julkaisijan maksamattomat tulot ylittävät 100 dollaria maaliskuussa, julkaisija saa maksun huhtikuun loppuun mennessä.

Katso myös: Yksityiskohtainen Media.net-arviomme: Onko se paras vaihtoehto Google AdSenselle?


3. Infolinkit

Infolinks on laajalti käytetty mainosten julkaisuverkosto, jota käyttää yli 100 000 julkaisijaa maailmanlaajuisesti.

Infolinks on kuuluisa tekstimainontaverkosto, joka sopii parhaiten suuren liikenteen verkkosivustoille. Infolinks näyttää mainoksia, jotka vastaavat sivustosi sisältöä. Infolinks muuntaa tietyt avainsanat sivustosi sisällöstä mainoslinkeiksi ja sinulle maksetaan jokaisesta näiden mainosten napsautuksesta.

Paras tapa lisätä tulojasi Infolinkeistä on olla lisäämättä linkkejä yhdelle sivulle, vaan yritä rajoittaa ne 6-8 Infolinkkiin sivua kohden, niin huomaat varmasti hyviä tuloksia.

Varmista, että linkität toisiinsa kuin ammattilainen, äläkä tietoisesti käytä Infolinkkejä tulojesi kasvattamiseen. Se ei välttämättä toimi, jos yleisösi ei lue juttujasi ollenkaan. Keskity siis edelleen loistavan sisällön kirjoittamiseen ja lisää linkkejä asiaankuuluvasti.

🔥 Empfohlen:  8 parasta VPS-isännöintipalveluntarjoajaa vuodelle 2023 (parhaat valinnat)

Tässä on muutamia upeita ominaisuuksia Infolinkkien käyttämisestä blogeissasi tai verkkosivustoissasi.

 • Se on nopea ja helppo asentaa ilman muutoksia
 • Infolinkkimainokset on integroitu tiiviisti sisältöösi ilman lisätilaa
 • Ilmainen rekisteröityminen ilman sitoutumista tai riskejä
 • Käyttäjien käynnistämä, vähemmän häiritsevä mainonta, joka ei häiritse sivustosi sisällöstä

Tässä on todiste MonetizePros.comin Infolinkkien tuloista

Kuten yllä näet, Infolinks-tulot ovat kohtuulliset, ja jos saat enemmän liikennettä maista, kuten Yhdysvalloista, Iso-Britanniasta ja Kanadasta, kuukausitulosi ovat vielä korkeammat.

Täytyy lukea: InfoLinks-katsaus: Kuinka ansaita rahaa verkossa tekstimainonnan avulla (InfoLinks on yksi parhaista Adsense-kilpailijoista, koska se näyttää mainoksia käyttämiesi avainsanojen mukaan, joten mainokset on kohdistettu tarkasti blogisi vierailijoille mainostulojesi lisäämiseksi) .

Infolinkkien vähimmäisvaatimukset

 • Infolinkeillä kestää jopa 3 päivää blogisi hyväksymiseen tai hylkäämiseen, kun taas AdSensen vastaaminen kestää noin viikon
 • Aikuisiin, uhkapeleihin, rotuun, sukupuoleen, uskontoon, kansalliseen alkuperään, fyysiseen vammaisuuteen, seksuaaliseen suuntautumiseen jne. liittyvät sivustot EIVÄT ole sallittuja
 • Parasta on, että Infolinkit ovat avoinna kaikille verkkosivustojen omistajille ilman asennusmaksuja, sivun näyttökertojen tai vierailijoiden vähimmäisvaatimuksia.

Infolinks Maksutiedot

He ovat pitäneet julkaisijoidensa tulojen osuuden 70 prosentissa (kun taas Google AdSensen osuus kokonaistuloista on 68 prosenttia), mikä on melko hyvä.

Maksu voidaan vastaanottaa PayPalin kautta, kun 50 dollarin kynnys on saavutettu 45 päivän välein. He suorittavat maksuja Paypalin, shekin, pankkisiirron, ACH:n jne. kautta.


4. BuySellAds

BuySellAds on yksi parhaista Google AdSense -vaihtoehdoista Intiassa, jos ajattelen niiden ansaintapotentiaalia. Buy Sell Ads on markkinapaikka mainostilan ostamiseen ja myymiseen verkkosivustoilla ja blogeissa.

Se on ylivoimaisesti paras vaihtoehto paljon liikennettä käyttäville sivustoille. BuySellAds ei hyväksy vähäliikenteen sivustoja verkostoonsa. Kun työskentelet julkaisijana heidän kanssaan, sinun on luotava mainosjakauma tilillesi, ja kun saat bannerimainonnan aloituksen, sinun on hyväksyttävä tai hylättävä se.

Tässä on Blognifen BuySellAdsin tuloraportti:

Voitko ansaita rahaa BuySellAdsilla?

Kyllä, ehdottomasti, jos sinulla on laadukasta liikennettä ja jos saat hyvän määrän sivun näyttökertoja joka kuukausi. Ostomyyntimainoksilla ansaitsemisella on huono puoli: aina kun julkaisija on kiinnostunut laittamaan mainoksiaan sivustollesi, ostomyyntimainosverkosto maksaa sinulle vain 75 %, loput 25 % menee suoraan heidän käsiinsä.

BuySellAdsin vähimmäisvaatimukset

 • Sivustollasi tulee olla vähintään 50 000 sivun näyttökertaa kuukaudessa
 • Heidän verkostonsa koostuu pääasiassa englanninkielisistä verkkosivustoista, joten sinulla on enemmän mahdollisuuksia, jos sivustosi ensisijainen sisältö on englanninkielistä
 • Web-sivustosi tulee päivittää säännöllisesti 100-prosenttisesti ainutlaatuisella sisällöllä, ja yleensä kestää 2 arkipäivää saada vastaus hyväksyntätiimiltä.

BuySellAdsin maksutiedot

BuySellAds antaa sinulle 75 % kokonaistuloistaan ​​julkaisijoilleen, koska he saavat 25 % jokaisesta mainosmyynnistä, joten saat loput 75 %. Voit siirtää tulosi kahdesti kuukaudessa PayPal-tilillesi, eikä Paypal-siirrolle ole vähimmäismaksutapaa.


5. Mediavine

Mediavine on täyden palvelun mainosten hallintaalusta, jonka avulla voit näyttää sinulle erittäin osuvia mainoksia verkkosivustollasi mainostulojesi kasvattamiseksi.

Näin Mediavine toimii;

Kun olet hyväksynyt Mediavinen julkaisijaksi, sinun on asennettava heidän koodinsa verkkosivustollesi. Siinä kaikki, he alkavat näyttää osuvia mainoksia verkkosivustollasi ja tiedät, mitä ansaitset päivittäin. Se on niin yksinkertaista.

Tässä on Adam Enfroyn Mediavine-tuloraportti AdamEnfroy.com-blogista;

Kuten yllä näet, hän ansaitsi yli 12 000 dollaria kuukaudessa vain Mediavinelta, mikä on uskomatonta.

Mediavinen käytön edut

 • Mediavinelta saamasi mainostulot riippuvat mainoksesi näyttökertojen kokonaismäärästä, eivät liikenteestäsi
 • Dynaamiset mainokset sijoitetaan automaattisesti sivustollesi, jotta saat enemmän tuloksia
 • Heidän mainosteknologiansa on kevyttä, joten et kohtaa sivun hitaita latausongelmia

Mediavine Minimivaatimukset

 • Verkkosivustosi tai blogisi pitäisi saada vähintään 50 000 istuntoa (noin 60 000 sivun katselua) viimeisten 30 päivän aikana
 • Verkkosivustollasi tulee olla AINUTLAAISTA sisältöä
 • Sinulla tulee olla laadukasta ja pitkäkestoista sisältöä

Mediavinen maksutiedot

Mediavine maksaa kaikki maksusi Tipaltin kautta, joka on yksi suosituimmista velkojen automaatioratkaisuista.

Tipaltin avulla voit valita haluamasi maksutavat, mukaan lukien PayPal, kotimainen ACH, kansainvälinen ACH, yhdysvaltalainen pankkisiirto ja kansainvälinen pankkisiirto.

Lukea: Kuinka luoda AdSense-ystävällinen sivusto, joka ansaitsee 100 dollaria päivässä


6. Adsterra

Adsterra perustettiin vuonna 2013, ja se on yksi maailman parhaista mainosten julkaisuverkostoista, joka tarjoaa tällä hetkellä yli 30 miljardia mainoksen näyttökertaa kuukaudessa.

Adsterraa käyttää yli 13 000 julkaisijaa, ja sen avulla voit kaupallistaa jokaisen liikennenäyttökerran 100 %:n täyttösuhteilla.

Jos etsit paljon tuottavaa AdSense-vaihtoehtoa, sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla Adsterraa. Voit käyttää Adsterraa myös muiden julkaisuverkostojen, kuten AdSensen, kanssa.

Tässä on joitain Adsterra-julkaisuverkostoon liittymisen uskomattomia etuja.

 • Saat maksun kahdesti kuukaudessa ja vähimmäismaksu on vain 5 dollaria Webmoneysta ja Paxumista (100 dollaria muista maksutavoista, kuten Bitcoin, PayPal, WireTransfer)
 • Adsterra tarjoaa yhden korkeimmista CPM-hinnoista
 • Erittäin helppo ja nopea asennus
 • Ennen kaikkea Adsterra tarjoaa elinikäisen viittausohjelman, jossa jokainen, joka liittyy heidän verkostoonsa käyttämällä viittauslinkkiäsi, lisää 5 % voitostaan ​​tuloihisi eliniän ajan.
🔥 Empfohlen:  Google LimoE – askel kohti yhden tekoälyn tavoitetta

Voit näyttää heidän mainoksiaan sekä mobiili- että työpöytäkäyttäjille, ja tässä on joitain mainosmuotoja, joita voit käyttää.

 • Näytä bannerit
 • Popunders
 • Suorat linkit
 • Videota edeltävä video
 • Push-ilmoitukset
 • Sosiaalinen baari (UUSI!)

Adsterran kumppanihoitoohjelma

Adsterra tarjoaa monikielisen tukitiimin, joka toimii 24/7. Tämän kumppanihoitoohjelman käynnistämisen motiivi on tarjota asiantuntijaneuvoja mainostulojesi ja tehokkuuden parantamiseksi.

Kaikki heidän kumppanihoitopäällikkönsä ovat suorittaneet ainutlaatuisen sisäisen koulutusohjelman nimeltä Adsterra’s Partner Care Approach. Ota siis yhteyttä heidän tukitiimiinsä aina, kun tarvitset apua parempien mainosten näyttämiseen kohdeyleisölle.

Tässä on joitain heidän mainosmuotonsa sosiaalisen palkin käytön etuja:

 • Social Barin avulla saat 20–30 kertaa korkeat tulosprosentit verrattuna web pushiin
 • Se toimii todella hyvin iOS:ssä ja cam-sivustoissa (jos kohdeyleisö käyttää enimmäkseen iOS-laitteita, kannattaa kokeilla Social Baria)
 • Helppo muokata
 • Paremmat CPM-hinnat

Etsitkö lisätietoja Adsterrasta? Voit myös lukea Adsterran perusteellisen katsauksen saadaksesi lisätietoja heidän mainosverkostostaan.

Adsterran vähimmäisvaatimukset

Yksi Adsterran käytön suurimmista eduista on, että kuka tahansa voi liittyä heidän verkkoonsa, koska verkkosivuston liikenteen määrälle ei ole rajoituksia. Kyllä, kuulit oikein. Jopa pienemmät verkkosivustot, joilla on rajoitettu liikenne, voivat liittyä verkkoonsa ilmaiseksi.

Adsterra hyväksyy verkkosivustot kaikilla kielillä, joten vaikka sinulla olisi hindinkielinen tai espanjalainen blogi, voit hakea heidän julkaisijatiliään.

Vaikka sinulla ei olisi verkkosivustoa, mutta sinulla on liikenteen lähteitä, voit liittyä heidän verkostoonsa. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä heidän tukitiimiinsä ja selittää, kuinka aiot tuoda lisää vierailijoita Adsterraan. Voit luoda tukilipun täältä.

Adsterran maksutiedot

Adsterra tarjoaa runsaasti maksuvaihtoehtoja, mukaan lukien maksuvaihtoehdot, kuten Bitcoin, Paypal, Tether, pankkisiirto, Webmoney ja Paxum.

Maksut ovat NET-15-perusteisia. Tämä tarkoittaa, että kaikki maksusi käsitellään automaattisesti 15 päivän kuluttua maksujakson aikana.

Jos saavutit esimerkiksi vähimmäismaksun (eli $5 Webmoneylle ja Paxumille; $100 muille) 1.-15. lokakuuta, sinulle maksetaan 1. marraskuuta.


7. AdThrive

Jos etsit helppokäyttöisiä mutta tehokkaita Google AdSense -vaihtoehtoja Intiassa, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua AdThrive-mainosverkostoon.

Näin AdThrive-mainokset toimivat;

Kun tilisi on hyväksytty, voit lisätä AdThrive Ads -skriptitunnisteen sivustosi yläosaan ja alkaa näyttää mainoksia ansaitaksesi rahaa.

AdThriven käytön edut

 • AdThrive käyttää patentoitua sisällön optimointia näyttääkseen erittäin osuvia mainoksia vierailijoille saadakseen enemmän tuloksia
 • AdThrive käsittelee kaikki verkkosivustosi mainokset, jotta voit keskittyä sisällön luomiseen
 • Ansaitset enemmän kuin AdSense, koska AdThriven keskimääräinen RPM (Revenue Per Mille) on vaikuttava

AdThrive-vähimmäisvaatimukset

 • Verkkosivustollasi tulee olla vähintään 100 000 sivun katselukertaa kuukausittain
 • Suurin osa verkkosivustosi liikenteestä tulee olla peräisin Yhdysvalloista, Iso-Britanniasta, Kanadasta, Australiasta tai Uudesta-Seelannista
 • Sivustollasi on oltava ainutlaatuista ja omaperäistä sisältöä

AdThrive-maksutiedot

AdThrive lähettää maksut Tipaltin kautta ja kaikkien maksutapojen vähimmäistuloraja on 25 dollaria.

AdThrive-maksutapoja Tipalti-alustan kautta ovat suoratalletus, PayPal, paperisekki tai tilisiirto.


8. Tabuola

Taboola on maailman suurin sisällönhakualusta, jolla on yli 1,4 miljardia kuukausittaista käyttäjää ja yli 450 miljardia suositusta, ja se voi helposti korvata AdSensen. Se lähettää liikennettä sivustostasi mainostajan sivustolle käyttämällä blogiteksteissäsi räätälöityjä aiheeseen liittyviä viestejä.

Nämä mainokset voidaan sijoittaa blogitekstien jälkeen, sivupalkkiin tai minne tahansa, missä ne sopivat. Taboola voi olla potentiaalinen kilpailija, jos sinulla on sivustoja, joilla on virusliikennettä, kuten uutissivustoja tai juorusivustoja.

Taboolan vähimmäisvaatimukset

 • Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias ja sinun tulee omistaa ja ylläpitää verkkosivustosi
 • Sivustosi tulee julkaista vain sisältöä, joka EI ole kopioitua tai tekijänoikeuksilla suojattua sisältöä (sen tulee olla 100-prosenttisesti ainutlaatuinen ja alkuperäinen)

Taboolan maksutiedot

Taboolan vähimmäistuloraja on 50 dollaria, ja Taboola suorittaa maksusi 45 päivän kuluttua sen kuukauden päättymisestä, jolloin liityit Taboolaan. Jos esimerkiksi aloit käyttämään heidän mainoksiaan 1. tammikuuta, maksu suoritetaan 45 päivän kuluttua kuun lopusta eli 15. maaliskuuta.

Sinulla on oltava tili Payoneerissa, jotta voit saada maksuja Taboola-mainoksista (sekin ilman vähennyksiä tai siirtosyötteitä).


9. Skimlinkit

Etsitkö sisällön kaupallistamisalustaa? Kokeile sitten Skimlinksiä, sillä se on yksi tuottoisimmista vaihtoehdoista, jolla voit ansaita enemmän rahaa käyttämällä blogisi sisältöä.

Näin se toimii.

Skimlinks URL Shortenerin avulla voit ansaita tuotteellesi tai brändillesi tai yritykseesi liittyvästä sisällöstä.

Voit käyttää heidän URL-lyhentäjäänsä ansaitaksesi rahaa linkeistä, joita lisäät mistä tahansa haluat. Voit käyttää näitä linkkejä sosiaalisen median sivustoilla, kuten Twitterissä, Facebookissa, Youtubessa, tai voit käyttää niitä myös blogiviesteissäsi ja uutiskirjeissäsi jne.

Tässä on todistus Skimlinksin tuloista FatStacksBlog.comista

Kuten yllä näet, jos tuot liikennettä Yhdysvalloista, Iso-Britanniasta jne., voit helposti ansaita noin 1 000 dollaria kuukaudessa Skimlinksistä.

Skimlinksin vähimmäisvaatimukset

 • Heidän verkostoonsa liittyminen on täysin ilmaista, ja yleensä kestää alle 48 tuntia, ennen kuin heidän mainostukitiiminsä tarkistaa ja hyväksyy verkkosivustosi.
 • Tarvitset toimivan verkkosivuston tai blogin hyväksynnän saamiseksi (ei aikuisille suunnattua sisältöä), ja voit ansaita siitä paljon rahaa, jos yleisösi asuu suurelta osin Pohjois-Amerikassa, Isossa-Britanniassa, Länsi-Euroopassa tai Australiassa.
🔥 Empfohlen:  5 parasta tapaa ansaita rahaa videoiden luojana

Skimlinksin maksutiedot

Heidän kynnysrajansa on noin 90 päivää, koska yksittäisen välityspalkkion selvittäminen ja maksaminen sinulle kuukauden lopussa voi kestää noin 90 päivää. Skimlinks maksaa kunkin kuukauden lopussa tyhjennetyn tilisi saldon (kunhan yli 65 dollaria).

He siirtävät maksusi suoraan talletuksella tai PayPalilla julkaisijoille (Yhdysvaltain tai Yhdistyneen kuningaskunnan tilit). Yhdysvaltojen, EU:n tai Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella sijaitsevien julkaisijoiden maksutapa on vain PayPal.

Kuinka rekisteröidä Skimlinks-tili?

Ensimmäinen askel on mennä heidän sivustoonsa ja liittyä heidän ohjelmaansa.

Heti liittymisen jälkeen heidän tiiminsä kestää jonkin aikaa sivustosi moderointiin. Jos sinulla on alkuperäistä sisältöä sisältävä blogi, olet oikeutettu käyttämään heidän ohjelmaansa rahan ansaitsemiseen kahden päivän kuluessa.

Kun tilisi on vahvistettu, saat vahvistussähköpostin. Saatuasi sen, voit alkaa käyttää viittauslinkkejäsi missä tahansa verkossa rahan ansaitsemiseksi.

Lukea: Kuinka ansaita ensimmäiset 100 dollaria verkkosivustollasi alle 2 kuukaudessa


10. Amazonin natiiviostosmainokset

Amazonin natiiviostosmainokset tarjoavat erittäin osuvia ja dynaamisia tuotesuosituksia verkkosivustosi vierailijoille. Toisin kuin AdSense, voit ansaita rahaa todellisesta myynnistä tämän ohjelman kautta.

Nämä mainosyksiköt ovat responsiivisia mainosyksiköitä, jotka voidaan sijoittaa sisällön loppuun tai sisältöön verkkosivustosi myynnin lisäämiseksi.

Tältä ne näyttävät;

Amazonin natiivi Shopping-mainosten vähimmäisvaatimukset

 • Et tarvitse vähimmäisliikennemittareita. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä heidän julkaisijatililleen, ja kun olet kirjautunut siihen, voit alkaa käyttää heidän mainoksiaan rahan ansaitsemiseen.
 • Yksi tärkein asia muistaa on, että tilisi hyväksytään 180 päiväksi. Tänä aikana sinun on tehtävä vähintään yksi myynti viittauslinkeistäsi tai tilisi suljetaan.

Amazonin natiiviostosmainosten maksutiedot

Amazon-kumppaniohjelma maksaa sinulle jopa 20 % myyntisummasta riippuen myymiesi tuotteiden tyypistä. Tässä on eri tuotteiden välitystaulukko.

Kuten yllä näet, voit ansaita jopa 20% ja keskimääräinen palkkioprosentti useimmissa Amazon-tuotteista on 4%. Tämä tarkoittaa, että jos joku ostaa 100 dollarin arvoisen tuotteen Amazonista viittauslinkilläsi, ansaitset 4 dollaria.

Tarjolla on 3 maksuvaihtoehtoa, jotka ovat pankkisiirto, lahjakortti tai sekit.


11. AdPushup

AdPushup on Microsoftin rahoittama startup, joka on parempi tulojen optimointialusta, joka auttaa sinua kasvattamaan mainostulojasi käyttämällä erilaisia ​​mainosyksiköitä.

Voit ansaita rahaa verkkosivustollasi käyttämällä niiden eri mainosyksiköitä, mukaan lukien mainosten asettelun optimointi, otsikkohintatarjoukset, innovatiiviset mainosmuodot, mainosten välitys, mainosblokkien palautus, AMP (accerated mobile pages) ja niin edelleen.

Tässä on tulotodistus MonetizePros.comin AdPushupilta.

Kuten yllä näkyy, ansaintapotentiaali on todella valtava, jos saat paljon näyttökertoja ja käyntejä esimerkiksi Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta jne.

AdPushupin vähimmäisvaatimukset

 • He työskentelevät tällä hetkellä vain niiden verkkosivustojen kanssa, jotka tuottavat jo vähintään 1000 dollaria kuukausittaisia ​​mainostuloja. Tulot voidaan hankkia olemassa olevista mainosten julkaisuverkostoista, kuten Adsense, Media.net tai muut.
 • Heidän kirjautumisprosessinsa on melko yksinkertainen, ja julkaisijatilin luominen kestää alle 5 minuuttia. Kun tämä on tehty, sinun on vahvistettava verkkosivustosi lisäämällä yksi koodirivi verkkosivustosi otsikkoon. Sen jälkeen heidän mainostiiminsä jatkaa seuraaviin vaiheisiin.

AdPushupin maksutiedot

Saat maksun PayPalin kautta tai pankkisiirrolla Net-45-ehdoilla, mikä tarkoittaa, että maksu erääntyy 45 päivän kuluttua laskun päivämäärästä.

Lisää hyödyllisiä viestejä, jotka kannattaa lukea:


UKK

Tässä on joitain usein kysyttyjä kysymyksiä parhaasta korkeapalkkaisesta AdSense-vaihtoehdosta vuonna 2023.

Voinko käyttää muita mainoksia AdSensen kanssa?

Vastaus on kyllä. Voit käyttää muita mainosverkostoja AdSensen kanssa.

Mikä on paras AdSense-vaihtoehto vuonna 2023?

Tässä on joitain parhaita vaihtoehtoja AdSenselle.

-Mediavinen
-AdThrive
-Media.net
-Adsterra

Onko Infolinks parempi kuin Adsense?

Olisit todella iloinen, jos tietäisit, että Infolinksin hyväksymisprosentti on paljon korkeampi kuin AdSensessa ja että vähimmäismaksu on vain 50 dollaria.

Mikä on Google AdSensen vähimmäismaksu?

Google Adsensen vähimmäismaksu on 100 dollaria, mikä on melko korkeampi.

Kuinka ansaitsen rahaa ilman Adsensea?

On niin monia tapoja, joilla voit ansaita rahaa blogisi Google Adsensen avulla, kuten kumppanimarkkinointi, tuotteidesi myynti, sponsoroidut viestit jne.


Lopulliset ajatukset

On olemassa paljon AdSensen kaltaisia ​​sivustoja, joiden avulla voit ansaita enemmän rahaa verkossa. Ensisijainen avaintekijä rahan ansaitsemisessa näillä AdSensen vaihtoehdoilla on se, että sinun on ohjattava kunnollista liikennettä verkkosivustoillesi hakukoneista.

Muista aina, että hakuliikenne on avain ansaitaksesi enemmän rahaa näistä mainosalustoista. Mitä enemmän hakuliikennettä saat, sitä enemmän napsautuksia voit luoda ja mitä enemmän napsautuksia saat, sitä enemmän rahaa voit ansaita näillä AdSense-vaihtoehdoilla.

Mitä mieltä olet AdSensen kaltaisista sivustoista? Puuttuiko joku suosikki Google AdSense -vaihtoehdoistasi luettelosta? Jaa näkemyksesi kommenteissa.

Table of Contents