Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

11 parasta ilmaista elokuvasivustoa seuraavaa elokuvailtaa varten

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 11 parasta ilmaista elokuvasivustoa seuraavaa elokuvailtaa varten

Ei ole mikään salaisuus, että maksulliset tv-palvelut ovat kalliita. Siksi vuosina 2012–2017 10 miljoonaa ihmistä päätti katkaista kaapelin.[1]

Jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka luopuivat perinteisestä kaapelista, mutta haluavat silti katsoa televisiota, tiedä, että sinulla on vielä vaihtoehtoja. Käytettävissäsi on paljon ilmaisia ​​elokuvasivustoja, jotka korvaavat maksulliset palvelut, joten sinun ei tarvitse stressata siitä, että jää paitsi suosikki- tai pakollisista elokuvistasi.

Ja vaikka on aina huoli siitä, että jos suoratoistat sisältöä, se on pikemminkin bootleg kuin laillinen kopio, saatavilla on paljon laillisia verkkosivustoja elokuvien katseluun verkossa.

11 parasta verkkosivustoa elokuvien ja TV-ohjelmien katseluun ilmaiseksi

Kaikki suosituimmat ilmaiset elokuvasivustot eivät ole samoja. Jotkut vaativat sinua katsomaan paljon mainoksia tai niissä on epämukavia ominaisuuksia. Siitä huolimatta se on yleensä pieni hinta, koska sinun ei enää tarvitse huolehtia kaapelilaskustasi.

1. Amazon Prime Video

Amazon Primen jäsenyys ei ole ilmaista (119 dollaria vuodessa tai 12,99 dollaria kuukaudessa), mutta jos olet jo jäsen, voit myös katsella monia elokuvia ja TV-ohjelmia ilmaiseksi. Jos et ole vielä kokeillut, voit tilaa ilmainen 30 päivän kokeilu ja katso rajattomasti ilmaisia ​​elokuvia seuraavan kuukauden ajan.

Plussat: Amazon Prime Video sisältää suuremman elokuvakirjaston kuin mikään muu ilmainen elokuvien suoratoistosivusto. Jos etsit tiettyä nimikettä, voit todennäköisesti löytää sen jo jäsenyytesi mukana ilmaiseksi Amazon Prime Videosta. Vaikka et voisikaan, voit usein maksaa pienen noin 3,99 dollarin vuokramaksun. Videon laatu on erinomainen, eikä mainoksia ole. Amazon tuottaa myös paljon alkuperäistä sisältöä, mukaan lukien useita suosittuja nimikkeitä, kuten , , ja .

Haittoja: Sinun on ensin ostettava Amazon Prime -jäsenyys.

Aiheeseen liittyvä: 6 näppärää tapaa saada ilmainen kaapelitelevisio

2. Popcornflix

Popcornflix on yksi suosituimmista todella ilmaisista suoratoistosivustopalveluista.

Plussat: Popcornflixissä on sujuva, helppokäyttöinen käyttöliittymä, eikä sinun tarvitse luoda tiliä tai kirjautua sisään. Voit aloittaa elokuvien katselun “kahden klikkauksen” sisällä saapumisesta paikan päälle, kuten Popcornflix mainostaa. Perheet arvostavat myös PopcornflixKidsiä, jossa on vain lapsille sopivia esityksiä.

Haittoja: Popcornflix sisältää vaikuttavan määrän ilmaisia ​​elokuvia, vaikka jotkin luokat ovatkin rajoitettuja. Voit esimerkiksi valita vain 52:sta stand-up-komediaerikoisvaihtoehdosta, ja 12 niistä on itse asiassa vanhoja Gallagher-rutiineja. Lisäksi joudut katsomaan mainoksia noin 15 minuutin välein, eikä kuvanlaatu ole paras mahdollinen.

3. Räsähdys

Crackle on Sonyn ilmainen elokuvien suoratoistoalusta. Se on laajalti saatavilla eri alustoilla, kuten Roku, Amazon Fire TV ja Fire TV Stick, Apple TV ja pelikonsolit, mukaan lukien Xbox One ja Playstation, tavallisen tietokoneesi selaimen lisäksi.

Plussat: Naurattaa on omat alkuperäiset ohjelmansa, kuten ja, vaikka et todennäköisesti näe näitä esityksiä Emmy Awards -gaalassa. Voit myös luoda tilin alustalle luodaksesi Katso myöhemmin -luettelon ja tallentaaksesi edistymisesi useilla laitteilla, vaikka tilin luomista ei vaadita ilmaisten elokuvien katsomiseen.

Haittoja: Cracklessa on ajoittain mainoksia ja rakeinen kuvanlaatu. Tietyissä genreissä olevien elokuvien löytäminen voi olla ongelmallista, koska valittavana on vain kuusi kategoriaa: Toiminta, Anime, Komedia, Draama, Trilleri ja Crackle Original.

🔥 Empfohlen:  5 syytä, miksi Amazon-myyjien tulisi avata oma verkkokauppa

4. Facebook Watch

Facebook Watch on YouTuben kaltainen siinä mielessä, että käyttäjät ja brändit voivat luoda ja ladata omia videoitaan. Usein se on sekoitus satunnaisia ​​videoita, mutta voit löytää joitain helmiä.

Plussat: Facebook Watch isännöi joitain alkuperäisiä ohjelmia, kuten Facebook-sivulle perustuvia TV-sarjoja tai draamaa teinistä, joka pakenee mystisesti kulttia.

Haittoja: Kuten YouTube, kuka tahansa voi luoda ja ladata videoita. Laatu on kuitenkin heikko ja koostuu pääasiassa hauskoista leikkeistä lapsista ja kissoista, ellet etsi tarkoituksella jotakin Facebook Watchin alkuperäisistä ohjelmista. Älä myöskään odota löytäväsi täältä täyspitkiä elokuvia. Tarvitset Facebook-tilin nähdäksesi nämä ohjelmat.

5. YouTube

Useimmat ihmiset tuntevat YouTuben ja tietävät, että alustalla voi katsoa laittomasti ladattuja elokuvia. Voit kuitenkin käyttää alustaa elokuvien ja alkuperäisen sisällön laillisten versioiden katseluun.

Plussat: Sitä ei mainosteta laajasti, mutta voit ostaa edullisia kopioita elokuvista YouTube-elokuvat ja -ohjelmat verkkosivuston osio. Voit esimerkiksi vuokrata 5,99 dollarilla. YouTube tarjoaa myös rajoitetun valikoiman noin 200 kappaletta ilmaisia ​​elokuvia, kuten ja . YouTube luo omaa alkuperäistä sisältöään, vaikka vain osa siitä on ihmisten saatavilla ilman YouTube Premium -jäsenyyttä.

Haittoja: Sinun täytyy sietää mainoksia usein, jos katsot jotakin YouTuben ilmaisista elokuvista. Jos haluat välttää mainoksia ja katsella kaikkia YouTuben tarjoamaa alkuperäistä sisältöä, sinun on ostettava YouTube Premium -jäsenyys hintaan 11,99 dollaria kuukaudessa. Tähän sisältyy kuitenkin ilmainen kuukauden kokeilu, joten voit kokeilla sitä ennen rekisteröitymistä.

6. Yidio

Yidio ei itse asiassa ole ilmainen elokuvasivusto ollenkaan. Pikemminkin se on kokoojasivusto, joka näyttää, missä voit katsoa tiettyjä elokuvia, jos sinulla on sellainen jo mielessä.

Plussat: Jos todella haluat katsoa tietyn elokuvan, Yidio on loistava sivusto tarkistaa ensin, onko se saatavilla ilmaiseksi olemassa olevalla alustalla. Vaikka selaat, voit näyttää vain ilmaisia ​​elokuvia, ja Yidiossa on laaja luettelo luokista, joita voit selata löytääksesi juuri etsimäsi.

Haittoja: Vaikka itse Yidio on ilmainen käyttää, se usein ohjaa sinut maksullisiin palveluihin, kuten Netflixiin tai Huluun, katsoaksesi tiettyä ohjelmaa tai elokuvaa.

7. Vudu

Vudu on Walmartin ala carte -elokuvien suoratoistopalvelu. Tilausmaksuja ei ole, mutta maksat pienen maksun siitä, mitä haluat katsoa. Vudu tarjoaa verkkosivustollaan kokonaisen osion ilmaisia ​​elokuvia varten.

Plussat: Vudu tarjoaa suuren määrän elokuvia ilmaiseksi. Voit myös lajitella nämä elokuvat melko helposti, kuten julkaisuvuoden, Rotten Tomatoes -pisteiden ja jopa tuotantostudion mukaan. Toisin kuin monet ilmaiset elokuvasivustot, Vudu lisää jatkuvasti uusia ilmaisia ​​elokuvia sekoitukseen.

Haittoja: Sinun on luotava tili ja katsottava säännöllisiä mainoksia, jotta voit käyttää ilmaista sisältöä.

8. Tubi

Tubi on yksi suurimmista saatavilla olevista ilmaisista elokuvasivustoista. Jos et ole vielä kuullut siitä, harkitse tämän sivuston tutustumista.

Plussat: Tubissa on yli 12 000 katsottavaa elokuvaa ja TV-ohjelmaa. Itse asiassa yritys ylpeilee, että sen luettelo on kaksi kertaa Netflixin kokoinen. On myös suhteellisen helppoa selata niche-aiheita, mukaan lukien ainutlaatuiset luokat, kuten “Full Moon Features” ja “Not On Netflix”.

🔥 Empfohlen:  FlexJobs-arvostelu: Onko FlexJobs todellakin maksamisen arvoinen?

Haittoja: Kuten monet muutkin ilmaiset suoratoistosivustot, Tubi ansaitsee rahaa näyttämällä mainoksia läpi elokuvien ajan. Se ei myöskään sisällä niin paljon uusia julkaisuja tai menestysfilmejä kuin joillakin muilla verkkosivustoilla. Vaikka katsottavaa on paljon elokuvia, älä odota löytäväsi paljon uudempia, kalliita tuotantoja.

9. Ilmaiset elokuvat Cinema

Ilmaiset elokuvat elokuvateatteri on yksi vähemmän tunnetuista nimistä ilmaisten elokuvien suoratoistosivustojen joukossa, mutta jos haluat katsoa elokuvaa ilman tiettyä nimeä, se on hyvä valinta.

Plussat: Ei mainoksia, eikä näiden elokuvien katsomiseen vaadita rekisteröitymistä.

Haittoja: Kaikki saatavilla olevat elokuvat ovat poikkeavia nimikkeitä, joista et todennäköisesti ole koskaan ennen kuullut, kuten , ja , esifanielokuva. Käyttöliittymä on myös hieman kömpelö ja elokuvien selaaminen on vaikeaa pienten pikkukuvien ja huonosti suunnitellun verkkosivuston vuoksi. Ja vaikka sivusto on nimeltään Free Movies Cinema, jotkin elokuvat tai ohjelmat vaativat maksun katsomisesta, kuten sarja .

10. Parhaat dokumenttielokuvat

Dokumentteja on erityisen helppo löytää ilmaisilla elokuvien suoratoistoalustoilla. Jos kuitenkin pidät tästä genrestä erityisen paljon, suosittelemme tätä verkkosivustoa.

Plussat: Todellisille oppimisen ystäville, Suosituimmat dokumenttielokuvat tarjoaa parhaan tavan katsella erilaisia ​​dokumentteja. Voit tarkastella luetteloa sivuston 100 suosituimmasta dokumentista tai tarkastella tietyn alalajin mukaan, kuten tiede tai historia. Siellä ei ole mainoksia, eikä sinun tarvitse tilata mitään. Jokaisen dokumentin mukana on myös yksityiskohtainen kuvaus.

Haittoja: Top Documentary Films ei isännöi mitään omia elokuviaan verkkosivustolla. Pikemminkin se on kokoamissivusto, joka upottaa dokumentteja, joita ylläpidetään muilla verkkosivustoilla, kuten YouTubessa. Täällä ei ole saatavilla mitään, mitä et muualta löytäisi ilmaiseksi, mutta koska ne ovat kaikki yhdessä paikassa, se helpottaa dokumenttien nopeaa löytämistä. Videon laatu voi myös vaihdella paljon dokumentista dokumenttiin riippuen siitä, missä ja miten ne on alun perin isännöity.

11. Roku-kanava

Roku on yksi suosituimmista laitteista verkkosisällön suoratoistoon televisioon, mutta siinä on myös vähemmän tunnettu Roku TV-kanava omasta.

Plussat: Jos sinulla on Roku-laite, siihen on luultavasti esiladattu tämä suoratoistoelokuvakanava, joka tarjoaa vaikuttavan valikoiman 10 000 ilmaista nimikettä. Sinun ei välttämättä tarvitse ostaa Roku-laitetta päästäksesi kanavaan, koska se on saatavilla myös verkossa, mutta Roku Channelin tarjontaa on helpompi navigoida laitteella.

Haittoja: Roku-kanavalla ei ole uusimpia lipputuloja. Sinun on myös käsiteltävä mainoksia, vaikka, kuten yritys huomauttaa, niitä on paljon vähemmän kuin perinteisessä mainostuetussa televisiossa.

Aiheeseen liittyvä: Kaapeli-TV:n vaihtoehdot: Kuinka katkaista johto ja säästää tonnia rahaa

Ilmaisten elokuvasivustojen usein kysytyt kysymykset

Ilmaisten elokuvien katselu on mahdollisesti hankala alue, ja ihmisillä on usein paljon kysymyksiä. Tässä on joitain yleisimmistä.

Onko turvallista ja laillista katsoa elokuvia verkossa ilmaiseksi?

Se riippuu siitä, mitä verkkosivustoa käytät. Monet ilmaiset elokuvasivustot isännöivät piraattielokuvien kopioita, ja usein haittaohjelmat ja muut virukset voivat livahtaa sisään katsomiesi tiedostojen mukana.

🔥 Empfohlen:  Viraalinen markkinointi: 5 videoideaa, joita voit käyttää verkkokauppaan

Tästä syystä on tärkeää pysyä vain hyvämaineisissa verkkosivustoissa, kuten luettelossamme, sen sijaan, että googlaa, kuinka voit katsoa suosikkielokuvasi ilmaiseksi ja valita satunnainen vaihtoehto.

Älä myöskään koskaan anna verkkosivustolle luottokorttisi numeroa, ellet ole varma, että se on laillinen sivusto, kuten Netflix tai Amazon.

Miten sivustot valitsevat saatavilla olevat elokuvat?

Jotkut suuremmista ilmaisista online-elokuvien suoratoistosivustoista tekevät sopimuksia suoraan niitä levittävien tuotantoyhtiöiden kanssa. Muut sivustot näyttävät tarjoavan joukon erilaisia ​​videoita, ilman selitettyä syytä, miksi he valitsivat sen, mikä on saatavilla.

Pitääkö minun rekisteröityä katsomaan elokuvia ilmaiseksi?

Jotkut ilmaiset elokuvasivustot, kuten Facebook Watch ja Amazon Video, edellyttävät tilisi rekisteröimistä, ennen kuin voit käyttää ilmaisia ​​elokuvia. Voit katsoa muita, kuten Roku-kanavaa ja parhaita dokumenttielokuvia, ilman rekisteröitymistä.

Varmista, että et koskaan anna ilmaiselle suoratoistoelokuvaalustalle luottokorttisi numeroa, ellet ole täysin varma, että se on laillinen verkkosivusto.

Vältä ilmaisia ​​elokuvien lataussivustoja ja bootleg-kopioita

Ilmaisten elokuvien lataussivustojen avulla voit ladata piraattielokuvien kopioita suoraan tietokoneellesi, mutta voit saada siitä kovia sakkoja. On epätodennäköistä, että hallitus seuraisi jokaista henkilöä, joka tekee tämän erikseen, kuten Napsterin ja Limewiren käyttäjät saattavat muistaa, mutta on silti parempi olla lain oikealla puolella.

Lisäksi elokuvien bootleg-kopioiden lataamisessa on muita sudenkuoppia. Näitä sivustoja ylläpitävät usein rikolliset, ja monet näistä tiedostoista sisältävät viruksia ja haittaohjelmia, jotka voivat saastuttaa tietokoneesi ja asettaa sinut lisäriskiin.

Tästä syystä on parasta pelata varman päälle ja pysyä tässä mainitsemissamme hyvämaineisissa elokuvien suoratoistosivustoissa. Kun suoratoistat elokuvia hyvämaineisista sivustoista, et lataa tai käytä piraattikopioita, joten tietokoneesi saastuttamisesta haittaohjelmilla tai viruksilla ei ole vaaraa.

Aiheeseen liittyvä: 8 tapaa saada halpoja elokuvalippuja

On olemassa muita tapoja katsella elokuvia ilmaiseksi (tai halvalla)

Ilmaiset elokuvasivustot eivät ole ainoa paikka löytää elokuvia. Jos etsit ainutlaatuista otsikkoa, jota on vaikea löytää, sinun on todennäköisesti helpompi löytää se toista reittiä pitkin. Kirjastot ovat erityisen hyvä paikka löytää ilmaisia ​​elokuvia. Vaikka kirjastossasi ei olisikaan haluamaasi nimikettä, voit usein pyytää sitä Kaukolaina-ominaisuuden kautta.

Samoin voit usein rekisteröityä ilmaisiin kokeiluversioihin sellaisille verkkosivustoille kuin Netflix ja Hulu. Voit käyttää näitä kokeilujaksoja nähdäksesi, tarjoaako palvelu sellaisia ​​elokuvia, joita haluat katsoa, ​​ja jos tarjoaa, nämä ovat edullisia viihdevaihtoehtoja.

Elokuvien ilmaisten tai halpojen vaihtoehtojen löytäminen saattaa vaatia enemmän ratkaisua kuin pelkän kalliin DVD:n ostaminen, mutta useimmissa tapauksissa voit löytää etsimäsi.