Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

11 parasta kyselysivustoa ansaita rahaa 2023 (Know The Truth)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 11 parasta kyselysivustoa ansaita rahaa 2023 (Know The Truth)

Mietitkö, mitkä ovat parhaita kyselysivustoja? Maksullisissa kyselysivustoissa on jotain houkuttelevaa.

Olemme puhelimissamme suurimman osan päivästä, joten miksi et ansaitsisi hieman ylimääräistä rahaa parhaiden kyselysovellusten avulla?

Voi kuitenkin olla vaikeaa tietää, mitkä niistä ovat laillisia. Olemme tutkineet kymmeniä alustoja valitaksemme laillisimmat online-kyselysivustot, joiden avulla voit välttää huijaukset. On erittäin mahdollista ansaita rahaa näiden kyselysovellusten ja kyselysivustojen kautta, koska ala on todella kehittynyt.

Jos kokeilit sitä muutama vuosi sitten, ja muutaman taalan ansaitseminen oli varmasti vaikeaa. On kuitenkin todella joitain maksettuja online-kyselyjä, joilla voit todella ansaita rahaa!

Tarkasteltuamme useimpia käteisellä maksettavia online-kyselyjä, voimme luottavaisesti sanoa, että nämä ovat laillisia maksullisia kyselysivustoja.

Parhaat maksetut kyselysivustot vuodelle 2023

Kun haluat ansaita rahaa verkossa ilmaisilla maksetuilla kyselysivustoilla, on tärkeää käyttää laillisia sivustoja, jotka todella maksavat. Mutta mitkä tekevät niin? Käymme läpi kaikki parhaat kyselysivustot, jotta voit alkaa ansaita rahaa.

1. Survey Junkie

Survey Junkie on yksi tunnetuimmista sivustoista, joissa kyselyitä tehdään rahalla. Käytän sitä vapaa-ajallani ansaitakseni 1–3 dollaria kyselyä kohden ja kotiutan, kun saan 5 dollaria (500 pistettä).

Tällä kyselysivustolla on erittäin sujuva ja intuitiivinen käyttöliittymä (toisin kuin useimmat kyselyyritysten verkkosivustot, jotka näyttävät olevan rakennettu vuonna 1997), ja jäsenille maksetaan käteisellä Paypalin kautta.

Survey Junkien arvosana TrustPilotissa on myös 8,9/10 – korkein kaikista online-kyselyyrityksistä. Tämä on yksi arvostetuimmista tutkimusyrityksistä, ja käytän sitä usein.

Keskimääräinen ansioMaksuvaihtoehdotMinimi bonuksen lunastamiseen
$1-$3 Paypal, lahjakortit, tilisiirrot 5 dollaria Ei mitään

Muita tapoja ansaita jopa 100 dollaria

2. Swagbucks

Swagbucks on maksullinen kyselysivusto, jonka avulla voit ansaita rahaa monilla tavoilla, kuten vastaamalla kyselyihin, tekemällä ostoksia verkossa tai pelaamalla pelejä. Se on niin yksinkertaista.

Tämä on yksi parhaista sivustoista maksetuille online-kyselyille, koska voit ansaita rahaa melko nopeasti ja saada käteistä PayPalin kautta.

Tai voit myös lunastaa pisteesi erilaisiin lahjakortteihin. Monet olutrahayhteisön jäsenet väittävät tämän olevan yksi parhaista tutkimussivustoista.

Keskimääräinen ansioMaksuvaihtoehdotMinimi bonuksen lunastamiseen
0,40-2 dollaria Paypal, lahjakortit, prepaid Visa 25 dollaria Paypal; 3 dollarin lahjakortit 10 dollaria

Ansaitse noin 50–1 000 dollaria vuodessa

Swagbucks

5.0

Swagbucks tarjoaa useita tapoja ansaita rahaa verkossa. Voit osallistua kyselyihin, pelata pelejä, surffata verkossa, katsella videoita ja paljon muuta ansaitaksesi pisteitä lahjakortteihin tai käteiseen.

Aloita Swagbucks-arvostelun ansaitseminen

3. InboxDollaria

InboxDollars maksaa jäsenille käteisellä (ei pisteillä) sähköpostien lukemisesta, online-kyselyjen tekemisestä, pelien pelaamisesta ja netistä etsimisestä!

Kaiken kaikkiaan Inbox Dollarsissa on erittäin helppo navigoida. Olen kokeillut muita maksullisia kyselysivustoja ja olen vain hämmentynyt.

Se tekee myös mukavaa työtä jakaa tarjoukset kategorioihin. Ja näet aina ansaitsemasi rahasumman ikkunasi yläosassa, mikä on innostavaa! Tällä hetkellä he tarjoavat 5 dollarin tervetuliaisbonuksen pelkästään liittymisestä.

Keskimääräinen ansioMaksuvaihtoehdotMinimi bonuksen lunastamiseen
0,50-5 dollaria Paypal, lahjakortit, shekki, ePayment 30 dollaria 5 dollaria

5 dollarin rekisteröitymisbonus

4. Merkkitutkimukset

Branded Surveysin avulla voit ansaita jopa 3 dollaria kyselyä kohden, kun jaat mielipiteesi ostamistasi uusista tuotteista ja palveluista.

Ne tarjoavat myös erinomaisen viittausohjelman ja muita tapoja ansaita, kuten tuotteiden ja palveluiden arvioiminen (aika siistiä).

Voit saada jopa 3 dollaria jokaisesta suoritetusta kyselystä, tuote- ja palveluarvostelusta. Tämä sivusto todella palkitsee jäseniään siitä, että he testaavat tuotteita, palveluita ja antavat palautetta testatuista. Rekisteröityminen on ilmaista ja vaatii vain pienen määrän tietoja.

Keskimääräinen ansioMaksuvaihtoehdotMinimi bonuksen lunastamiseen
$1-$3 Paypal, Prepaid Visa, lahjakortit 5 dollaria $1

Maksaa tilisiirrolla, PayPalilla ja lahjakorteilla

Merkkitutkimukset

4.0

Branded Surveysista on nopeasti tulossa yksi suosituimmista kyselysivustoista. Joistakin kyselyistä saa jopa 5–10 dollaria per pop ja 100 ilmaista pistettä rekisteröitymisestä, joten kannattaa kirjautua sisään päivittäin nähdäksesi, mitkä niistä ovat käytettävissäsi.

Aloita tuotemerkkitutkimusten ansaitseminen

5. KashKick

Kyselyihin vastaamisesta videoiden katseluun, voit aina valita upeita ja helppoja tehtäviä KashKickin kautta. Se on sivustolle maksettava maksu (GPT), jossa sinulle maksetaan niin monen tehtävän suorittamisesta kuin haluat – rajoituksia ei ole.

🔥 Empfohlen:  Google-aiheet: mikä se on ja miten se toimii?

Näkemyksesi auttavat yrityksiä kasvamaan, joten he maksavat mielellään sinulle ajasta ja vaivannäöstäsi.

Istu alas ja katso rahan kasaantumista suorittaessasi tehtäviäsi. Ansaitset suunnilleen saman verran kuin muut tämän luettelon kyselysivustot, ja voit saada maksun kahdesti viikossa PayPalin kautta, kun saavutat 10 dollaria. Muista vain pitää tilisi aktiivisena tai se poistetaan käytöstä 60 päivän kuluessa käyttämättömyydestä.

Keskimääräinen ansioMaksuvaihtoehdotMinimi bonuksen lunastamiseen
0,20-2 dollaria PayPal (kahden viikon välein) 10 dollaria Ei mitään

Ansaitse jopa 200 dollaria tai enemmän ensimmäisen kuukauden aikana

KashKick

5.0

Ansaitse rahaa kotona tai tien päällä. KashKick maksaa sinulle pelien pelaamisesta, kyselyjen suorittamisesta ja muusta!

Ansaitse nyt

6. Toluna

Toluna palkitsee jäsenilleen pisteitä kyselyjen täyttämisestä, pelaamisesta ja ystävien kutsumisesta. Heillä on myös yhteisö, jossa jäsenet voivat luoda omia kyselyjä.

Tolunalla on aktiivinen yhteisö ja se tekee yhteistyötä suurten yritysten, kuten Coca-Cola, Expedia ja Amazon, kanssa. Asenna vain sovellus iOS- tai Android-laitteellesi ja voit alkaa saada maksuja. Voit kerätä pisteitä ja lunastaa ne käteisellä PayPalin tai lahjakorttien kautta.

Keskimääräinen ansioMaksuvaihtoehdotMinimi bonuksen lunastamiseen
0,50-2 dollaria PayPal, lahjakortit 10 dollaria 500 pistettä (noin 0,15 dollaria)

7. MakeSurveyMoney

Ansaitse maksua online-maksullisista kyselyistä MakeMoneySurveyn avulla. Jos haluat suunnata täyden huomiosi kyselyihin muihin maksullisiin tarjouksiin, MakeSurveyMoney saattaa olla sinua varten.

Tämä alusta tarjoaa erilaisia ​​tapoja ansaita palkintoja, kuten suoria tutkimuksia, päivittäisiä tutkimuksia ja tarjouseiniä. MakeSurveyMoneyn jäseneksi liittyminen on ilmaista. Lisäksi alustalla on tulostaulukko, jossa jäsenet voivat verrata tulojaan ja edistymistään muiden käyttäjien kanssa.

Yrityksen luotettavuuden ja vankan tietosuojakäytännön vuoksi voin suositella MakeSurveyMoneyta. Lisäksi uudet käyttäjät voivat saada 5 dollarin rekisteröitymisbonuksen liittyessään ilmaiseksi.

Keskimääräinen ansioMaksuvaihtoehdotMinimi bonuksen lunastamiseen
0,50-3 dollaria PayPal tai shekki 10 dollaria 5 dollaria

MakeSurveyMoney.com

4.5

MakeSurveyMoney sopii sekä henkilöille, jotka haluavat ansaita lisätuloja osallistumalla kyselyihin ja suorittamalla tehtäviä, kuten katsomalla maksullisia videoita, että yrityksiä, jotka etsivät kuluttajien mielipiteitä ja ideoita tuotteidensa parantamiseksi.

Aloita ansaitseminen

8. Omat pisteet

MyPoints pääsi parhaiden kyselysivustojen luetteloon, koska se palkitsee jäseniään verkkotoiminnasta, kuten sähköpostien lukemisesta, pelaamisesta, online-kyselyistä ja kuponkien tulostamisesta.

He maksavat jäsenilleen omalla valuutallaan, joka tunnetaan nimellä “pisteet”. Nämä pisteet voidaan lunastaa online-lahjakorteiksi, käteiseksi Paypalin kautta ja matkamaileiksi jne. Useimpien palkintojen vähimmäismaksusumma on 10 dollaria, mutta PayPal-maksut alkavat 25 dollarista.

Palkintojen lunastusajat vaihtelevat. Kun lunastat pisteesi käteiseksi Paypalin kautta, pyyntö käsitellään yleensä 4-5 päivän kuluessa. Muiden palkintojen odotusaika vaihtelee.

Keskimääräinen ansioMaksuvaihtoehdotMinimi bonuksen lunastamiseen
0,60-1,80 dollaria Paypal, lahjakortit 10 dollaria 5 dollaria (5 kyselyn jälkeen)

10 dollarin rekisteröitymisbonus ensimmäisen ostoksesi yhteydessä

Omat pisteet

MyPoints maksaa sinulle, kun teet ostoksia verkossa suosikkiliikkeissäsi, ja toimittaa palkinnot ilmaisilla lahjakorteilla. Voit myös ansaita keskimäärin 1 dollarin täyttämääsi kyselyä kohden. Tarjoaa yli 10 eri tapaa ansaita rahaa. Maksaa lahjakorteilla, PayPalilla ja matkamaileilla.

Kerää 10 dollarin ilmainen lahjakortti

9. Panda Research

Panda Researchissä ansaitset rahaa ja palkintoja asioista, joita teet verkossa päivittäin. Se on melko laillinen verkkosivusto, ja monet sanovat olevan yksi parhaista online-kyselysivustoista nykyään.

Panda Researchin avulla löydät itse asiassa useita tapoja ansaita. Ansaitse palkkaa kyselyihin osallistumisesta, sähköpostien lukemisesta, kuponkien lunastamisesta ja ystävien suosittelemisesta. Kun olet suorittanut nämä tehtävät, saat pisteitä, jotka voit lunastaa Paypalin kautta.

Panda Research väittää, että he maksavat “suurimman summan verkossa” jäsenilleen ainutlaatuisilla tavoilla ansaita, joita on vaikea löytää muualta. Rekisteröityminen on ilmaista ja kestää vain minuutin.

Keskimääräinen ansioMaksuvaihtoehdotMinimi bonuksen lunastamiseen
0,10-50 dollaria PayPal 50 dollaria Ei mitään

10. LifePoints

LifePoints on yksi parhaista arvioimistani kyselysivustoista. Tämä maksullinen kyselysivusto on laillinen ja hauska tapa ansaita rahaa ja jännittäviä palkintoja. Kuten nimestä voi päätellä, sinun tarvitsee vain osallistua kyselyihin, niin saat palkan.

🔥 Empfohlen:  CamfyVision Innovations - Parantaa elämää tekoälyn avulla

Mielenkiintoista, voit rekisteröityä ilmaiseksi. Jäsenmaksua ei ole. Liity LifePointiin, täytä online-kyselyt missä ja milloin tahansa, ja sinut palkitaan pisteillä.

Voit lunastaa pisteitä rahaksi, lahjakorteiksi, e-todistuksiksi ja joihinkin muihin lahjatuotteisiin. Liity nyt ja saat palkkaa kyselyihin osallistumisesta.

Keskimääräinen ansioMaksuvaihtoehdotMinimi bonuksen lunastamiseen
0,50-1 dollaria PayPal, lahjakortit, hyväntekeväisyyslahjoitus 10 dollaria 0,10 dollaria

LifePoints

4.5

LifePoints on helppo tapa ansaita ylimääräistä rahaa, jos sinulla on vapaa-aikaa. Alusta on suoraviivainen ja hauska käyttää, ja kyselyt kattavat monenlaisia ​​aiheita. Lisäksi voit lunastaa pisteesi lahjakorteilla suosituille jälleenmyyjille, kuten Amazon ja Target.

Aloita ansaitseminen

11. Survey Voices

Survey Voices on yksi helpoimmista kyselysivustoista rekisteröityä. Kun olet mukana, voit osallistua kyselyihin ja saada palkkaa Survey Voicesissa. On mahdollista ansaita 0,50–5 dollaria kyselyä kohden Survey Voicesissa.

Sinun tarvitsee vain päästä välittömästi ja katsoa eksklusiivisia tarjouksia vastineeksi mielipiteistäsi ja saada pääsy maksullisiin tutkimuksiin, kliinisiin tutkimuksiin ja osa-aikatyötarjouksiin.

Survey Voices etsii ihmisiä kertomaan suurille brändeille mielipiteesi heidän tuotteistaan ​​ja palveluistaan. Ja maksavat hyvin.

Keskimääräinen ansioMaksuvaihtoehdotMinimi bonuksen lunastamiseen
0,50-5 dollaria Lahjakortit 5 dollaria Ei mitään

Kuinka arvioimme käteisellä maksavat maksulliset kyselysivustot

On olemassa useita verkkosivustoja, joilla kyselyitä voi tehdä rahalla, mutta nämä ovat parhaita. Otimme huomioon käyttäjän kokemuksen, kuinka monta mahdollisuutta kussakin sivustossa on tarjolla ja kuinka paljon voit ansaita.

Voit olla varma, että nämä ovat laillisimpia ja eniten maksavia tutkimussivustoja.

Paras tapa ansaita jopa 50 dollaria/tunti on päästä käteisellä maksaviin kyselyihin. Voit tehdä tämän kirjautumalla alla mahdollisimman monelle sivustolle, koska et täytä jokaiseen kyselyyn osallistumista. Tämä lisää ansaintapotentiaaliasi.

Vinkkejä verkkokyselyn tuoton maksimoimiseen

Muista vain seuraavat vinkit, kun kirjaudut käteisellä maksaviin kyselyihin.

Rekisteröidy monille kyselysivustoille

On hyvä idea ilmoittautua mahdollisimman monelle. Tämä tarkoittaa, että sinulla on aina vastata kyselyihin sen sijaan, että odotat yhden tai kahden saapuvan joka kuukausi. Latauksiin kirjautumisesta ei ole haittaa, ja voit aina peruuttaa tilauksen, jos et pidä jonkun heistä tarjoamasta palvelusta.

Määritä alias-sähköposti

Sinun ei tarvitse tehdä tätä, mutta suosittelemme erillisen sähköpostin luomista kaikille kyselysivustojesi tileille. Näin voit kirjautua sisään joka päivä ja nähdä helposti tarjolla olevat kyselyt (tukkimatta henkilökohtaista postilaatikkoasi). Sinun tulisi myös tarkistaa sähköpostisi säännöllisesti, koska jotkut kyselyt ovat avoinna vain päivän (joskus harvemmin).

Ole rehellinen vastauksissasi

Yritä olla rehellinen täyttäessäsi näitä maksettuja online-kyselyjä, koska joskus sinua voidaan rangaista itsesi kanssa ristiriidassa olemisesta tai riittämättömien vastausten antamisesta. Älä myöskään yritä epäillä järjestelmää sanomalla, että olet varakas liikemies tai nainen saadaksesi lisää tutkimuksia. Se ei onnistu!

Varo huijauskyselysivustoja

Useat sivustot (emme kutsu ketään ulos) mainostavat opiskelijoille hankalia kyselysivustoja, joten varmista, että vältät niitä. Varoa on yleensä ne, jotka kuulostavat liian hyvältä ollakseen totta! On myös syytä huomata, että et ole taattu saavasi tuotteita tuotetestaussivustolta, koska käyttäjät valitaan sattumanvaraisesti, joten jos joku lupaa tämän, sinun tulee olla erittäin varovainen. Näin sanottuna jokaisella tutkimussivustolla on 1000 käyttäjää. Luuletko todella, että heillä on varaa lähettää 1000 ilmaista PlayStationia ihmisten testattavaksi?

Nosta käteistä kun voit

Ellet aio kerätä suurta summaa ja tavoittele jotakin parhaista palkinnoista, joihin sinulla on aikaa, on parasta tehdä rahaa hyvissä ajoin näillä maksullisilla kyselysivustoilla. Muista myös, että joillakin sivustoilla on rajoituksia sille, milloin voit käyttää pisteitä ja kuinka kauan ne ovat voimassa.

Älä koskaan maksa liittyäksesi kyselysivustolle

Kaikkia yllä lueteltuja maksullisia kyselysivustoja voi hakea ja käyttää ilmaiseksi. Sinun ei pitäisi joutua maksamaan tilausta millekään online-kyselysivustolle, mitä he lupaavatkin. Tällä sivulla luetellut sivustot on testattu ja ne ovat aitoja. Jos olet jo jäsen jollakin näistä kyselysivustoista tai sellaisilla, joita ei ole luettelossa, kerro meille mielipiteesi niistä!

🔥 Empfohlen:  WordPress-haavoittuvuus Elementorin olennaisissa lisäyksissä

Maksullisten kyselyjen usein kysytyt kysymykset

Tarvitsetko ylimääräistä rahaa? Oletko koskaan miettinyt, toimivatko maksulliset kyselyt todella? Rahat ovat nykyään tiukkoja, ja kaikilla elämänkuluilla jokainen penni on tärkeä. Jos etsit verkossa parhaita tapoja ansaita rahaa nopeasti, törmäät maksullisiin kyselysivustoihin.

Mitä kyselysivustot ovat?

Kysely on tiedonkeruutyökalu, jolla kerätään tietoja henkilöistä. Verkkokysely on sama asia, mutta helpon käytettävyyden vuoksi ne ovat yleisimmin käytetyt näistä kahdesta. Parin viime vuoden aikana kyselysivustoista on tullut yhä suositumpi tapa ansaita rahaa – sekä yrityksille että kuluttajille.
Yritykset haluavat käyttää online-kyselyitä saadakseen paremman käsityksen ihmisten mieltymyksistä ja inhoamisista. Näiden tietojen avulla he voivat tarkistaa tuotteitaan saavuttaakseen korkeimman myyntipotentiaalinsa. Viime kädessä osallistumisesi tämäntyyppisiin tarjouksiin ei ainoastaan ​​​​auta sinua taloudellisesti, vaan se antaa yritykselle tilastotietoja, joita se tarvitsee parantaakseen tuotteitaan.

Kuinka saat palkkaa kyselysivustoilla?

Vastaat kyselyyn ja saat sitten palkan. Mutta millaista korvausta tässä haetaan? Miten maksulliset kyselyt todella toimivat? Lahjakortit, shekit ja kylmäkäteiset PayPalin kautta ovat kolme ensisijaista tapaa, joilla tutkimussivustot maksavat. Jotkut verkkosivustot tarjoavat sinulle tavaroita, mutta se ei ole niin yleistä. Normaalisti suoritat erilaisia ​​tehtäviä ja ansaitset sitten pisteitä. Kun ansaitset vaaditun vähimmäispistemäärän, voit pyytää maksua, jossa pisteistäsi tulee todellisia konkreettisia palkintoja. Se ei rajoitu vain kyselyihin. Lähes jokaisella sivustolla, jonka olen kohdannut, on ollut useampi kuin yksi tapa ansaita rahaa. Ystäväsuosituksista videoiden katseluun ja pelien pelaamiseen takaan, että todennäköisyys kyllästyä on pieni.

Maksavatko kyselysivustot todella?

Käteisellä maksavia tutkimuksia on todellakin olemassa. Sinun pitäisi kuitenkin tietää hylkäämisestä ja siitä, että sitä tapahtuu meille kaikille. Se olisi valhe, jos väittäisin, että niin ei tapahtunut. Onneksi, jos löydät laillisen kyselysivuston, tämä ei ole niin suuri ongelma. Joskus sinulla on kätevää ansaita pieni korvaus siitä huolimatta, että sinut hylättiin. Joillakin suosikkikyselysivustoillani on tämä erikoisominaisuus. Esimerkiksi Swagbucks pyytää käyttäjiä täyttämään profiilin ensin, jotta kyselyn aikaiset hylkäykset minimoidaan.

Kuinka paljon rahaa voit ansaita kyselysivustoilla?

Oikealla tutkimussivustolla on mahdollista tienata pari sataa kuukaudessa eniten maksavilla kyselysivustoilla. Riittääkö työsi lopettaminen? Ei välttämättä. Useimmat tutkimussivustot osoittavat toimivan parhaiten keinona ansaita käteistä toisena tulonlähteenä. Vaikka et ansaitse vuosien verran tuloja, on silti olemassa tiettyä ansaintapotentiaalia.

Onko maksullisten kyselyiden käyttö laillista?

Kyllä he ovat. Verkkokyselyiden tekemisessä on monia etuja. Ne ovat helppoja, helposti saatavilla, ja voit ansaita palkintoja mukavasti kotonasi. Kyselyjen tekeminen on prosessi. Kestää aikaa kerätä huomattava määrä palkintoja. Jos sinulla on kärsivällisyyttä, online-kyselyt voivat olla loistava tapa ansaita ylimääräistä rahaa. Se vaatii vain aikaa. Niille, jotka eivät pidä online-kyselyitä sopivana, vaan ajatuksena työskennellä kotona omalla ajalla, on olemassa muutamia vaihtoehtoja. Nyt kun olet lukenut verkossa tehtyjen kyselyiden tekemisen perusteista ja joistakin parhaista kyselysivustoista, yrität luultavasti selvittää, onko tämä hyvä tilaisuus sinulle vai ei.
Tärkeintä on, että kyselysivustot toimivat parhaiten keinona ansaita rahaa sivussa, painottaen “puolta”. Vaikka et ansaitse vuoden verran tuloja, voit silti ansaita paljon rahaa, etenkin parhaiden yllä mainitsemiemme tutkimussivustojen avulla.

Vuoden 2023 parhaat kyselysivustot

Se on totta – maksullisilla tutkimuksilla on mahdollista ansaita rahaa alan kehittyessä. Lyhyet kyselyt ovat paranemassa/mielenkiintoisia ja maksut kannustavat tekemään niitä. Kokeilin sitä muutama vuosi sitten, ja muutaman taalan ansaitseminen oli ehdottomasti vaikeaa.

Jos haluat kokeilla verkkojen parhaiten tuottavia tutkimuksia, niin Swagbucksin että Survey Junkien pitäisi olla leipääsi. Nämä yritykset ovat laillisia tutkimussivustoja ja maksavat käteisellä PayPalin kautta.

Vinkki: jos etsit muita tapoja ansaita nopeasti käteistä, monet yritykset antavat usein ilmaistarjouksia vain rekisteröitymisestä, jotkut jopa tarjoavat käteistä. Näet tämän luettelon pelisovelluksista, joilla voit voittaa oikeaa rahaa nähdäksesi joitain suosikkejani.

Toivomme, että olet nauttinut luettelostamme parhaista kyselysivustoista, joilla voit ansaita palkintoja ja ansaita rahaa nopeasti. Jälleen, suosittelen lämpimästi liittymistä useisiin näistä kyselysivustoista samanaikaisesti, jotta sinulla on jatkuva määrä laillisia kyselyjä.

Mutta tarpeeksi, kun javasin kyselysivustoista. Tule ulos ja ala ansaita palkintoja! Toinen helppo tapa ansaita rahaa verkossa on sivustojen kautta, jotka maksavat sinulle ilmaista rahaa, mutta vähäisestä työstä! Onnea ja pidä hauskaa.

Table of Contents