Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

11 parasta myytävää joululahjaa vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 11 parasta myytävää joululahjaa vuonna 2022

Sää saattaa olla viilenemässä, mutta lomakausi on lämpenemässä. Ja jos etsit joululahjaideoita myytäväksi myymäläsi kautta, meiltä löydät ne.

Alla paljastamme luettelon esineistä, joiden uskomme olevan mahtavia joululahjoja. Tuotteet poimittiin käytyään läpi vuoden 2022 kuumimmat tuotteet, hyödyntämällä tutkimusta trendien löytämiseksi ja soveltamalla yrittäjäosaamistamme.

Tule mukaan tutkimaan, miksi jouluun valmistautuminen on tärkeää aloittaa ajoissa, mitä tuotteita kannattaa harkita ja miten niitä voi markkinoida.

Sen lisäksi, että jouluostoskausi on vuoden ihanin aika, se on myös massiivista kulumisaikaa. Se on suurin kulutuskausi monissa maissa ympäri maailmaa, mukaan lukien Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Irlannissa.

Pelkästään Yhdysvalloissa 2021 lomakausi– joka ulottui mustasta perjantaista jouluun – saavutti 886,7 miljardin dollarin myynnin. Ja vaikka iso osa näistä rahoista käytettiin fyysisissä myymälöissä, hämmästyttävää 204,5 miljardia dollaria kului verkossa.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Kaiken tämän käteisen avulla ymmärrät, miksi jälleenmyyjät haluavat kaivaa esiin parhaat lahjaideat – lomakausi tarkoittaa myyntiä. Alla on joitain tuotteita, jotka olisivat loistava lahja asiakkaidesi ystäville ja perheenjäsenille.

Parhaat joululahjat 2022

1. Henkilökohtaiset kaulakorut

Kaikki rakastavat lahjoja, jotka tuntuvat intiimeiltä ja ainutlaatuisilta, joten ei ole ihme, että persoonalliset kaulakorut ovat ostajien suosikki.

Nämä kaulakorut olivat uskomattoman suosittuja jouluna 2021. Kun tarkastelet Google Trendsiä kahden viime vuoden ajalta, huomaat, että personoitujen kaulakorujen haut lisääntyvät säännöllisesti joulua edeltävän kahden kuukauden aikana.

Parasta tässä tuotteessa on, että voit myydä useita erilaisia ​​​​lajikkeita. Vaikka ilmeinen tuotevalinta on käsikirjoituksen nimi kaulakoru (joka loihtii mieleen kuvia Carrie Bradshawin ikonisesta Carrie-kaulakorusta kohteesta ), voit myös erikoistua kaulakoruihin, joissa on alkuperäiset riipukset tai jotka on personoitu rakkaiden valokuvilla.

Toinen uskomattoman suosittu henkilökohtainen kaulakorulajike on mukautettu lemmikkikaulakoru.

mukautettu lemmikkikaulakoru

Näiden kaulakorujen avulla voit tilata riipuksen tai avaimenperän, johon on kaiverrettu kuva eläimestäsi – täydellinen lemmikkieläinten ystäville.

Koska tämä on niin visuaalinen tuote, sitä voidaan mainostaa kuvanjakosivustoilla, kuten Instagramissa, missä voit kohdistaa lemmikkieläinten ystäville, fashionistasille tai korufaneille.

2. Mukavat peitot

Talvisäässä ulkona ei ole mitään parempaa kuin pukeutua lämpimään, minkä vuoksi peitot ovat loistava valinta jouluaattoon.

Peitot saattavat tuntua oudolta joululahjalta, mutta todellisuudessa on monia tekijöitä, jotka tekevät niiden myymisestä asiakkaille helppoa. Ne ovat käytännöllisiä, kestävät pitkään, ja niitä on saatavana useilla eri tyyleillä – olipa kyseessä sitten hauskoja merenneitopyrstöjä, paksuja neuleita tai jopa naurettavaa burritoprinttiä.

mukavat peitot

Kaikki nämä seikat helpottavat potentiaalisten asiakkaiden vakuuttamista siitä, että viltti on erinomainen lahja. Lisäksi, jos hakutrendit ovat osoitus, mukavaan peittoon sijoittaminen on monien mielessä jo joulukuussa.

🔥 Empfohlen:  100 parasta seurattavaa Pinterest-valokuvaustiliä

Kun mainostat tuotettasi, YouTube- tai videomainosten käyttäminen on loistava tapa esitellä peitoissasi olevia ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten hihoja tai taskuja. Muista mainita, kuinka peittosi auttavat asiakkaitasi – ne eivät ole vain koristeellisia ja mukavia katsella, vaan pitävät ne lämpiminä myös talvikuukausina.

3. Folioruusu

Toki on mukavaa saada kukkakimppu kumppaniltasi, mutta entä värikäs ruusu, jonka kukinta ei koskaan kuole? Nyt se on seuraava taso.

Nämä foliokukat ovat kuuma tuote juuri nyt ja voimme nähdä niiden olevan suosittuja ostoskaudella, kun monet ihmiset etsivät lahjoja merkittäville muille.

mikä on folioruusu

Lisäksi monet AliExpressissä saatavilla olevat toimittajat tietävät, että esittely on tärkeää ja jokainen ruusu toimitetaan kauniissa laatikossa, joka suojaa tuotetta kuljetuksen aikana ja näyttää hyvältä.

On fiksuja tapoja markkinoida tätä tuotetta, kuten käyttämällä sosiaalisen median vaikuttajia luomaan mustasukkaisuutta herättäviä viestejä tuotteen saamisesta lahjaksi kumppaneilta. Facebook ja Instagram ovat hyvä paikka mainostaa – ja muista kohdistaa ihmissuhteissa oleviin ihmisiin.

4. Päälliset

Koska joulu on juhlien ja perhejuhlien aikaa, ihmisten on oltava varovaisia ​​huonekalujensa kanssa. Roiskeet, lika, lemmikit ja lapset voivat helposti vahingoittaa heidän sohvaansa/sohvaansa. Tätä silmällä pitäen yksi tuote, joka olisi loistava joululahja, on päällinen.

käytännöllinen joululahja: lippalakki

Päälliset suojaavat sohvia ja istuimia vaurioilta. Löydät verkosta myytävänä monia tyyppejä, kuten puuvillaa, villaa, elastaania tai pellavaa. Kun olet valinnut tuotteesi, muista mainostaa sitä kodin sisustus- ja organisaatiosivuilla.

Voit myös yrittää tehdä yhteistyötä sisustussuunnittelijoiden kanssa auttaaksesi mainostamaan uusia tuotteita asiakkailleen. Kun tuotesuositus tulee luotettavasta lähteestä, ihmiset ostavat todennäköisemmin.

Lisäksi harkitse tuotteesi segmentointia huonekalujen perusteella. Voit esimerkiksi mainostaa sohvien päällyksiä, kotitoimiston tuolien päällisiä ja niin edelleen.

5. Lentävä UFO-helikopterilelu

Joulu on maaginen aika vuodesta, mutta siitä tulee erityisen erikoista, kun sinulla on lapsia. Vanhemmat käyttävät valtavia summia lastensa joululahjoihin, joten on järkevää yrittää päästä mukaan toimintaan. Mahtavia lahjaideoita ovat puhallettavat lelut, toimintahahmot ja lentävät helikopterit.

Lentävät UFO-helikopterilelut ovat viime aikoina olleet kuuma tuote lelukategoriassa ja niillä on potentiaalia olla suosittu kohde myös joulukaudella.

lentävä UFO-helikopteri

Hauska tuote, jota voi käyttää koko perhe, tämä on tuote, jota voi helposti mainostaa vanhemmille Facebookissa tai Pinterestissä. Vaihtoehtoisesti voit yrittää markkinoida sitä YouTubessa kohdistaaksesi sen lapsille, joilla on suuri vaikutus vanhempiensa kuluihin.

6. Rannekorut pariskunnille

Koru voi olla erittäin merkityksellinen lahja ja se on täydellinen tapa ilmaista rakkauttasi joulun aikana.

Pariskunnille tarkoitetut rannekorut ovat tällä hetkellä suosittuja, ja ne olisivat loistava tuote myytäväksi lomia varten. Ja koska saatavilla on niin monia eri lajikkeita, voit hankkia erilaisia ​​tyylejä ja luoda oman mukautetun lahjapaketin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka matkailublogikurssit voivat käynnistää blogin – TheLithuanianAbroad.comin tarina

rannekoruja pariskunnille

Kun markkinoit näitä tuotteita, käytä Facebook-mainoksia kohdistaaksesi ne, jotka ovat joko parisuhteessa tai naimisissa. Ja riippuen siitä, minkä tyyppisiä rannekoruja päätät myydä, voit jopa markkinoida niitä parhaiden ystävien tai sisarusten rannekoruina.

7. Kahvinkeitin

Joskus käytännöllinen lahja on paras lahja, joten kahvinkeittimen tarjoaminen on hyvä idea joulun alla myytäville tuotteille. Kahvin siemaileminen kylmänä jouluaamuna antaa lämmön ja onnen tunteen. Ja kukapa ei haluaisi rakkaansa nauttivan tästä tunteesta?

Kahvinkeittimet ovat myös yleisesti ottaen johdonmukainen myyjä. Mutta kuten voimme nähdä Google Trendsissä, kiinnostus kahvinkeittimiin näyttää olevan huipussaan joka talvi.

kahvinkeittimen kysyntä talvella

Valittavana on useita kahvinkeittimiä, joten sinun pitäisi helposti löytää myymälääsi sopiva tuote. Voit jopa heittää sisään ilmaisen kahvimukin makeuttaaksesi kauppaa ostajalle. Kahvimukit ovat halpoja hankkia, ja ne täydentävät erinomaisesti kahvinkeittimiä.

Kun kahvin ystävät ovat kohdeyleisösi, kokeile mainostaa Instagramissa, TikTokissa tai Facebookissa. Hyvin sommiteltu, laadukas kuva on yksi markkinointiidea, mutta jos kahvinkeittimessäsi on ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten usean kupin asetukset tai irrotettavat komponentit, ne saattavat näkyä paremmin videossa.

8. Miesten kellot

Ei ole mikään salaisuus, että kellot ovat suuria myyjiä dropshippingissä ja tällä hetkellä miesten kellot ovat erityisen suosittuja. Vaikka kellot myyvät hyvin ympäri vuoden, joulu on hyvä aika nostaa ne ihanteellisena lahjana.

Näin valtavan valikoiman ansiosta voit palvella kaikenlaisia ​​asiakkaita. Myy yksinkertaisia ​​kelloja niille, jotka ovat käytännöllisiä, muodikkaita niille, jotka haluavat kellon täydentämään ulkonäköään, tai kelloja ominaisuuksilla (kuten Apple Watch) terveydestä kiinnostuneille tai tekniikasta kiinnostuneille.

Kun myyt esineitä, kuten kelloja, jouluna, voit viitata tulevaan uuteen vuoteen lahjaoppaissasi ja muissa markkinointitakuissa. Loppujen lopuksi, mikä olisikaan parempi tapa potentiaalisille asiakkaillesi aloittaa vuosi 2023, kuin olla ajoissa kaikissa tapahtumissa tai kasvattaa askelmääräään.

Älä unohda mainostaa niitä, jotka ostavat lahjaa läheisilleen. Kohdistaminen naisiin, joilla on poikaystäviä, poikia tai veljiä, voisi olla hyvä paikka aloittaa.

9. Ioniset ja lämmitetyt hiusharjat

Älä mene lankaan, nämä eivät ole tavallisia hiusharjojasi – nämä pahat pojat ovat jotain aivan muuta.

Jokainen haluaa näyttää parhaalta joulun ja uudenvuoden aikana, ja mikä voisi olla parempi apu kuin ioninen hiusharja tai lämmitetty parranmuotoilukampa. Ioninen hiusharja tekee hiuksistasi kiiltävät ja sileät, kun taas lämmitettävä muotoilukampa mahdollistaa hiusten tai parran siistimisen ja muotoilun.

Näitä esineitä voidaan markkinoida täydellisinä pieninä vempaimina lahjaksi tai myydä lupauksella, että ne pitävät ostajan hyvännäköisenä koko kauden ajan. Loppujen lopuksi, kukapa ei haluaisi ostaa itselleen herkkua jouluostoksilla?

🔥 Empfohlen:  Aman Guptan menestystarina: veneen perustajasta Shark Tank Intian viihdyttävimmäksi haiksi

10. Uudelleenkäytettävät joustavat silikonikannet

Okei, tiedän mitä ajattelet, mutta kuule minua tästä – jos jotain saamme paljon joulun aikana, se on ruoka. Herkullista, herkullista ruokaa. Kun ruokaa on tarjolla niin paljon, ruokaa jää varmasti yli, ja siellä nämä uudelleen käytettävät, joustavat kannet tulevat esiin.

Tämä tuote on ollut suuri myyjä viime aikoina, ja vaikka ne eivät ehkä ole kenenkään käsitys parhaasta joululahjasta, ne voivat olla fiksu tuote myydä perheelleen joulua järjestäville.

Kun markkinoit näitä kansia, muista kiinnittää huomiota siihen, että ne ovat säädettäviä, uudelleenkäytettäviä ja hyödyllisiä. Äläkä unohda mainita, miksi joulu on hyvä aika ostaa setti – kaikki ylimääräiset ruuat!

Tämä on myös loistava tuote esitelläksesi videossa. Ihmiset haluavat nähdä, kuinka he voivat käyttää tuotetta, kuinka monipuolinen se on ja kuinka se auttaa ratkaisemaan heidän ongelmansa. Nopean esittelyvideon kokoaminen ei ole hyvä vain mainoksille, vaan sen lisääminen tuotesivuillesi saattaa vain tehdä mahdollisista ostajista asiakkaita.

11. Miniprojektorit

Näiden miniprojektorien viime aikoina kasvaneen räjähdysmäisen suosion vuoksi ennustamme niistä olevan yksi suosituimmista lahjoista lomakauden aikana. Loppujen lopuksi, kuka haluaa uskaltaa mennä elokuviin, kun voit muuttaa kotisi teatteriksi?

Joululahjaidea: miniprojektori

Miniprojektorit ovat ihanteellinen lahja elokuvanarkojille tai pelaajille, ja mikä parasta, voit helposti yhdistää projektorinäytön ja LED-valon äärimmäiseen ristiinmyyntiin.

Tällainen projektori soveltuu videomainoksille, joissa voit osoittaa, kuinka helppoa se on käyttää ja kuinka pieni ja kannettava se on. Koska tämä tuote kuuluu elektroniikkaluokkaan, arvosteluvideon tekeminen voisi olla hyvä idea.

Arvostelu ei ainoastaan ​​tuo esiin tuotteesi myönteisiä puolia, vaan se myös asettaa asiakkaiden odotuksia, jotta he tietävät tarkalleen, mihin rahansa käyttävät.

Aloita joulun hankinta tänään

Ja tässä se on, luettelomme tuotteista, joiden uskomme olevan suuri potentiaali tänä jouluna.

Toivottavasti se on inspiroinut ja motivoinut sinua alkamaan miettiä kauppaasi ja sitä, kuinka voit vangita osan tuottoisista jouluostoskauden markkinoista.

Ja jos olet verkkokauppamatkasi alussa, ei hätää – meillä on paljon resursseja, jotka voivat auttaa sinua matkallasi. Katso ensin ilmainen e-kirjamme, Dropshipping 101ja tutustu dropshipping-liiketoimintamalliin.

Jos etsit lisää kuumia tuotteita myymälääsi varten, tutustu alla oleviin artikkeleihin.

Haluatko oppia lisää?