Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

11 parasta sivuhustleideaa 1 000 dollarin ylimääräiseen ansaitsemiseen kuukaudessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 11 parasta sivuhustleideaa 1 000 dollarin ylimääräiseen ansaitsemiseen kuukaudessa

Raha. Kukapa ei voisi käyttää sitä vähän enemmän? Säästät sitten käsirahaa varten, suunnittelet häitä tai yrität maksaa velkaa – äh, katoavatko nuo opintolainat koskaan? – tai jos laitat rahaa syrjään sadepäivää varten, pienellä ylimääräisellä rahalla voi mennä pitkälle. Päivätyösi voi auttaa sinua maksamaan välttämättömät asiat. Mutta sivuhulina kotoa, se on pelin vaihtaja, joka muuttaa lompakkoosi ja antaa sinulle vapauden, jota olet aina halunnut. Joten tässä on parhaat puolet, jotka auttavat sinua ansaitsemaan enemmän rahaa.

Mikä on sivuhustle ja miten ansaitset rahaa sen avulla?

Sivuhustutus on tapa ansaita rahaa 9–5 työsi ulkopuolella. Sen avulla voit ansaita enemmän rahaa, mikä antaa sinulle vapauden harjoittaa intohimojasi, ostaa asioita, joita tarvitset tai haluat, ja vähentää taloudellisia huolia.

Totuus on, että useimmat 9-5 työpaikkaa eivät maksa laskuja. Varsinkin jos olet vasta aloittamassa uraasi.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Kun lasket vuokra-, ruoka-, lasku- ja kuljetuskustannukset, saatat huomata, että sinulla on tuskin mitään jäljellä. Voi harmi.

Pahinta on, että taloudellinen kasvusi on aina rajoitettu. Ehkä saat muutaman sadan dollarin bonuksen vuodessa 1 prosentin palkankorotuksella 30 000 dollaristasi. Mutta riittääkö se todella elääksesi sellaista elämää, josta unelmoit? Ehkä, mutta luultavasti ei.

Joten aloitat sivuhälytyksen ansaitaksesi pari sataa tai tuhatta dollaria kuukaudessa. Jotain, joka voi joko auttaa sinua ansaitsemaan enemmän rahaa tänään, huomenna tai viiden vuoden kuluttua. Jotain, joka toimii toisena tulona, ​​jos kohtaat odottamattoman työpaikan menetyksen.

Sukellaan parhaisiin sivutöihin, jotka auttavat sinua ansaitsemaan enemmän rahaa työskennellessäsi kotona.

Kuinka ansaita rahaa sivuilla: 10 hienoa sivuharrastusta

#1. Aloita dropshipping-yritys

Dropshipping on yksi parhaista sivuhustle-työideoista. Sen avulla voit myydä tuotteen suoraan asiakkaalle ilman, että sinun tarvitsee ostaa varastoa. Miksi se on hienoa? Sinulla ei tarvitse olla suurta käynnistyskustannusbudjettia, mikä pitää riskisi alhaisena. Valmistaja ei ainoastaan ​​kuljettaa varastoa vaan myös lähettää sen suoraan asiakkaalle puolestasi. Pääpainopisteesi tulee olla markkinointi ja asiakaspalvelu – liiketoiminnan elinehto. Jos sinulla on vahva markkinointitausta ja haluat sivuhulinan, joka pelaa vahvuutesi mukaan, tässä se on. Se on yksi harvoista sivutöistä, jonka avulla voit raaputtaa todellista yrittäjyyttä. Pääset olemaan oman yrityksesi omistaja.

Dropshippingillä voit aloittaa yrityksen minkä tahansa lempiintohimosi puitteissa. Rakastatko keittiösi varastointia? Voit myydä keittiötarvikkeita Internetissä. Ehkä olet löytänyt tämän ainutlaatuisen aurinkoenergialla toimivan älypuhelimen jäähdytyslisävarusteen. Voit perustaa oman yhden tuotteen myymälän ja toteuttaa nämä myymäläideat. Jos rakastat meikkaamista? Voit myydä kauneustuotteita ja rakentaa yleisön, joka seuraa meikkioppaitasi. Dropshippingillä voidaan saavuttaa melkein mikä tahansa markkinarako. Lisäksi, jos olet luova tyyppi, voit olla villi epätavallisten liikeideoiden kanssa. Oman yrityksesi omistajana sinulla on loppujen lopuksi aina viimeinen sana, mikä tekee tästä loistavan sivuhuudon aloittaaksesi.

sivuhustle dropship

Kuinka paljon rahaa dropshipper voi ansaita? Se riippuu siitä, kuinka paljon panostat liiketoimintaasi ja markkinointiin. Voit tienata pari tuhatta dollaria tai enemmän.

Dropshipping-vinkki: Haluatko perustaa oman dropshipping-yrityksesi? Rekisteröidy DSers-AliExpress Dropshipping -palveluun. DSers-sovelluksen avulla voit valita miljoonista tuotteista, joita voit aloittaa myynnin myymälässäsi jo tänään. Lisäksi se automatisoi useita liiketoimintaprosessin osia. Voit lisätä tuotteita yhdellä napsautuksella ja käsitellä tilauksia samalla nopealla toimenpiteellä. To oppia lisää ensimmäisen verkkokaupan rakentamisesta, tutustu meidän dropshipping 101 kurssi.

#2. Aloita tukkukauppa

Jos pidät ajatuksesta verkkoyrityksen pyörittämisestä, mutta haluaisit olla hieman käytännönläheisempi, verkkokaupan perustaminen tukkukaupan avulla voisi olla sinulle täydellinen vaihtoehto. Tämä liiketoimintamalli tarkoittaa, että ostat tuotteita irtotavarana halvemmalla ja myyt sitten korkeammalla vähittäishinnalla asiakkaillesi.

Koska olet käsillä tuotteidesi ja toimittajien kanssa, pystyt seuraamaan tarkasti tuotteidesi laatua. Toisin kuin dropshipping, sinä hoidat pakkaamisen ja toimituksen, mikä tarkoittaa, että et joudu käsittelemään yhtä dropshippingin haittapuolta – pitkiä toimitusaikoja. Sen sijaan voit saada tuotteet tyytyväisten asiakkaiden käsiin nopeammin.

Aivan kuten dropshipping, voit silti myydä tuotteita, jotka liittyvät mihin tahansa mieleenpainuvaan markkinarakoon, olipa kyseessä sitten intohimosi kodin sisustamiseen tai pakkomielle lemmikkisi suhteen. Sinun tarvitsee vain käyttää a tukkutorietsi tuotteet, joita haluat varastoida, ja tee ostoksesi.

Vaikka yrityksen pyörittäminen tukkukaupalla vaatii rahaa etukäteen, useimmat tukkumarkkinat tarjoavat nettoehdot, joka tarjoaa mukavan puskurin. Tuotteiden ostaminen nettoehdoin tarkoittaa, että voit ostaa tuotteita ja aloittaa niiden myynnin viikkoja tai kuukausia ennen kuin joudut maksamaan niistä.

#3. Aloita freelancerina

Vaihteleeko 9–5 työpaikan palkkasi? Jos sinulla ei ole ennustettavissa olevia tuloja, saatat tarvita enemmän rahaa joillekin kuukausille ja hieman vähemmän muille. Jos tämä kuulostaa sinulta, saatat valita freelance-keikoista. Nämä voivat olla Fiverrillä luomiasi keikkoja tai Upworkin satunnaisia ​​freelance-projekteja. Voit luoda asiakkaalle T-paita-malleja yhden viikon ja auttaa jotakuta rakentamaan sosiaalista mediaa seuraavana päivänä. Työskentelemiesi projektien tyyppi voi vaihdella huomattavasti. Mutta jos pidät monipuolisuudesta ja asioiden vaihtamisesta, tämä sivuhulina voi olla täydellinen sinulle.

🔥 Empfohlen:  10 parasta resurssia copywriting-taiteen oppimiseen

Kuinka paljon voit ansaita tällä sivutyöllä? Voit ansaita missä tahansa 50–2 000 dollaria kuukaudessa riippuen sivukeikoista ja käyttämästäsi alustasta. Jos esimerkiksi haluat lyödä esimerkiksi 1 000 ylimääräistä dollaria kuukaudessa, freelance-kirjoittaminen on sivutoimi, jonka avulla voit saavuttaa toisen tulotavoitteesi. Freelancerina menestymisen salaisuus on veloittaa asiakkaita arvon perusteella. sinä tuot. Useimmat freelance-työntekijät maksavat alihinnoittelun, mikä johtaa nopeaan loppuun palamiseen pienellä palkalla.

mistä löytää freelance-töitä

Freelancerina toimiva vinkki: Parhaat freelance-työmahdollisuudet ovat onWeWorkRemotely ja Remote.co. Tuhannet sivutyönhakijat vierailevat näillä verkkosivustoilla päivittäin löytääkseen avoimia työpaikkoja ja hakeakseen niitä. Jos olet kuitenkin vasta aloittamassa, sinun kannattaa keskittyä portfoliosi ja osaamisesi kehittämiseen Fiverr, Craigslisttai Upwork Ensinnäkin, koska on helpompi saada ensimmäiset asiakkaat näille verkkosivustoille.

#4. Moonlight tytäryhtiömarkkinoijana

Affiliate-markkinointi on yksi niistä sivutöistä, jotka maksavat hyvin pitkällä aikavälillä. Sinun täytyy kuitenkin käydä läpi oppimiskäyrä ennen kuin voit alkaa ansaita rahaa affiliate-markkinoinnilla. Kyse ei ole vain oikean myytävän tuotteen löytämisestä, vaan myös oikean tuotemerkin löytämisestä kumppaniksi. . Jos päätit olla verkkokaupan tytäryhtiömarkkinoija, palkkiosi on todennäköisesti paljon pienempi kuin jos toimittaisit ne itse. On kuitenkin olemassa teknologiayrityksiä, jotka maksavat mojovan hinnan tytäryhtiöille, jotka tuovat heille uusia asiakkaita.

affiliate-markkinoinnin puolen hälinää

Kuinka paljon rahaa tällä puolen touhulla voi tienata? Se riippuu siitä, mitä tuotetta myyt ja mitä kumppaniverkostoa käytät. Esimerkiksi, jos olisit tytäryhtiömarkkinoija teknologiayritykselle, kuten Shopify, voit mahdollisesti ansaita 58 dollaria ylimääräistä jokaisesta suosittelemastasi kauppiasta. Tämä tarkoittaa, että voit ansaita yli 500 dollaria vain 10 viittauksella. Makea!

Kumppanimarkkinointivinkki: Pyydä kumppaniohjelmalta tai sisällöntuottajalta omaisuutta, jonka avulla voit markkinoida heidän tuotettaan. Voi olla esimerkiksi lyijymagneetti tai ilmainen työkalu, jolla voit kannustaa ihmisiä ostamaan tuotetta. Usein sisältö voi helpottaa potentiaalisen asiakkaan kylmän johdosta lämpimään, mikä antaa sinulle paremmat mahdollisuudet menestyä tällä sivuhälinällä.

#5. Käynnistä Print on Demand Store

Jos haluat tehdä räätälöityjä grafiikoita ja taideteoksia vapaa-ajallasi, tilauspainatusliikkeen pitäminen voi olla sinulle loistava sivutouhu.

Tilaustulostuksen (tai POD:n) avulla voit myydä mukautettuja taideteoksiasi tuotteissa, kuten t-paidoissa, laukkuissa, puhelinkuorissa, mukeissa ja muissa. Parasta siinä on, että voit luoda ja myydä tuotteita omalla tuotemerkilläsi. Voit myös automatisoida yrityksen logistiikan täysin valitsemalla tilaustulostustuotteesi dropship-toimituksen. Täällä suunnittelet tuotteita, lisäät ne kauppaasi, mainostat niitä ja otat tilauksia asiakkailtasi. Tilaukset täyttää tilaustulostusyritys, joka painaa suunnittelusi tuotteisiin ja lähettää tuotteet suoraan asiakkaalle.

Kuinka paljon rahaa voit ansaita myymällä POD-tuotteita? Se riippuu siitä, kuinka paljon ihmiset pitävät malleistasi ja kuinka paljon markkinoit valikoimaasi. Pienellä työllä on mahdollista ansaita pari tuhatta dollaria ylimääräistä kuukaudessa. Jos olet valmis hyppäämään mukaan, tutustu tähän oppaaseen kuinka aloittaa online-t-paitayritys.

Print on Demand -vinkki: Yritä myydä kannattavaa tilaustulostetta, kuten vähittäismyyntilaatuisia mukautettuja t-paita. Ihmiset ovat usein valmiita maksamaan enemmän vähittäiskaupan laadukkaista paidoista, joissa on heidän suosikkimallinsa. Ota selvää aiheista ja teemoista, joista yleisösi on kiinnostunut, ja tee sitten mukautettuja malleja näiden trendien perusteella. Etsi sitten t-paitoja painava yritys, joka tulostaa mallit vähittäismyyntilaatuisiin paitoihin. Voit veloittaa 40–150 dollaria kappaleelta näistä paidoista (tavalliset graafiset t-paidat myyvät 20–25 dollaria kappaleelta, joten marginaali on melko hyvä).

#6. Aloita bloggaus

Bloggaaminen on yksi parhaista sivutöistä kotoa tai missä tahansa muualla maailmassa. Sen avulla voit rakentaa henkilökohtaisen brändin samalla kun omistat omaa omaisuuttasi. Voit jopa kirjoittaa intohimoistasi. Ymmärtämäsi blogin perustaminen auttaa tavoittamaan yleisön, joka jakaa täsmälleen saman kiinnostuksen kohteen kuin sinä. Jooga, bisnes, kauneus ja autot ovat suosittuja markkinarakoja osa-aikaisen blogin pitämiseen. Voit ansaita rahaa bloggaamalla muutamalla tavalla: lisäämällä kumppanilinkkejä viesteihisi tai linkittämällä verkkokauppaan, jossa myyt dropshipping-tuotteita.

kuinka kaupallistaa blogi

Kuinka paljon rahaa voit ansaita tällaisella sivuhuulla? Alussa et tee mitään. Mutta jotkut bloggaajat, jotka pitävät siitä kiinni muutaman ensimmäisen vuoden aikana, ovat ansainneet tarpeeksi rahaa lopettaakseen työnsä ja tehdäkseen sen kokopäiväisesti.

Bloggausvinkki: Jos olet intohimoinen bloggaamiseen, luo verkkokauppa, josta voit ansaita rahaa, ja lisää siihen blogi. Näin voit alkaa kaupallistaa sisältösi ennen kuin olet rakentanut yleisösi. Lisäksi sisällön ja kaupan yhdistelmä on tehokas. Kun blogisi kasvaa, voit käyttää uudelleenkohdistusmainoksia ansaitaksesi rahaa blogisi liikenteestä saadaksesi entistä enemmän myyntiä. Jos pumppaat ulos säännöllistä, laadukasta sisältöä, sinulla on todennäköisesti muutamia kotimaisia ​​viestejä, jotka tuovat sinulle paljon liikennettä, jota on helpompi ansaita kuin jos toivoisit muutaman suoran myynnin.

🔥 Empfohlen:  5 parasta VPN:ää Comcastille vuonna 2023

#7. Myy tiedotustuotteita

Jos etsit hyviä sivutöitä ansaitaksesi rahaa, tietotuotteiden myynti saattaa olla sinulle täydellinen vaihtoehto. Tämä sivuhulina vaatii tutkimusta, panostettua aikaa ja markkinointitaitoja menestyäksesi. Onko tällä hetkellä todella suosittuja aiheita, joista tiedät paljon? Löysitkö suositun aiheen, josta ei ole tarpeeksi tietoa? Kaupallista nämä mahdollisuudet luomalla sisältöä niiden ympärille. Voit aloittaa ansaitsemisen julkaisemalla kirjoja Amazonissa tai myymällä kursseja.

Kuinka paljon voit tienata myymällä tietotuotteita? Se riippuu markkinaraosta, markkinoinnin toteutuksesta ja monista muista tekijöistä. Mutta tällainen sivutouhu voi johtaa muutaman tuhannen dollarin kuukaudessa. Tärkeintä on luoda useita erilaisia ​​sisältöjä (e-kirjoja, kursseja jne.), jotka tuottavat sinulle toistuvia tuloja

Tietotuotteiden myyntivinkki: Keskity tällä sivuhulinalla markkinarakoisiin, joissa ihmisillä on suuri ongelma ratkaistavaksi. Jos olet fitness-alueella, voit luoda kuntoharjoittelukurssin tai ruokavaliosuunnitelman e-reseptien avulla. Jos ihmiset yrittävät epätoivoisesti ratkaista polttavan ongelman, heillä on mahdollisuus tarjota arvoa auttamalla heitä ratkaisemaan ongelma. Luomasi sisältö voi ohjata heitä kohti ratkaisua. Paras osa: Voit ansaita rahaa auttaessasi ihmisiä.

#8. Ansaitse passiivisia tuloja Instagram-vaikuttajana

Varttuessaan useimmat ihmiset haaveilevat kuuluisuudesta. Mutta totuus on, että kaikki eivät osaa laulaa tai näytellä. Onneksi voit silti rakentaa itsellesi persoonallisen brändin sen perusteella, mitä osaat tehdä. Ehkä sinulla on todella siisti muotitaju tai osaat leipoa mahtavan kakun. Instagramissa kuka tahansa voi aloittaa sivuharrastuksen ryhtymällä vaikuttajaksi. Jos et pidä valokeilasta, se on hienoa. Voit rakentaa Instagram-seurannan koirasi tai valokuvasi ympärille. Voit kaupallistaa Instagram-tilisi parilla tavalla: sponsoroiduilla julkaisuilla, Instagram-ostoilla tai myymällä tuotetta verkkosivustollasi.

vaikuttajamarkkinoinnin puolen hälinää

Onko vaikuttajana oleminen hyvä puoli? Keskimääräinen vaikuttaja veloittaa 200–400 dollaria postauksesta. Tämä voi vaihdella yleisösi koon mukaan, joten voit tarkistaa vaikuttajakorot.

Instagram-vaikuttajavinkki: Ole johdonmukainen julkaisemasi sisällön tyypissä, kuinka usein julkaiset ja milloin julkaiset. Saat uusia seuraajia, jos ihmiset tietävät, mitä he voivat säännöllisesti odottaa sivultasi. Et voi kaupallistaa heti, joten käytä aikaasi seuraajien kasvattamiseen julkaisemalla useita kertoja päivässä joka päivä.

#9. Ryhdy virtuaaliavustajaksi

Yläpuolella olevilla hustleilla on yksi suuri yhteinen piirre: niille on suuri kysyntä. Virtuaaliassistentti on assistentti, joka työskentelee etäpaikalla, toisin kuin yrityksen toimistossa. He voivat auttaa esimerkiksi hallinnossa, sosiaalisessa mediassa, kirjanpidossa ja muissa tehtävissä. Virtuaaliassistenttien kysyntä on kasvanut yritysten omistajilta, jotka tarvitsevat apua erilaisissa projekteissa. Virtuaaliassistenttina voit erikoistua lukemattomille alueille. Aiemmin olen palkannut virtuaaliassistentteja sosiaaliseen mediaan ja asiakaspalveluun. Ja ympäri maailmaa on lukemattomia muita yrityksiä, jotka luottavat virtuaaliassistentteihin tuotemerkkiensä kasvattamisessa ja ylläpitämisessä.

Kuinka paljon voit ansaita virtuaaliassistenttina? Useimmat virtuaaliassistentit vaihtavat aikansa rahaan, joten saatat saada rajan viikoittain tekemiesi työtuntien mukaan. Voit määrittää kuukausittaisen kokonaisansion tai saada tuntipalkan. Jotkut ansaitsevat vähimmäispalkan, kun taas toiset voivat ansaita 35 dollaria tunnissa taidoistaan ​​ja kokemuksestaan ​​​​riippuen.

Virtuaaliavustajaksi tuleminen Vinkki: Kun aloitat tämän sivutyön, voit löytää asiakkaita suosituilta verkkosivustoilta, kuten Upwork. Voit kuitenkin alkaa nähdä parempia tuloksia, kun toimit itsenäisenä urakoitsijana. Aloittaminen saattaa olla hieman vaikeampaa, koska sinun täytyy löytää asiakkaita, mutta voit ansaita enemmän rahaa tällä tavalla. Voit liittyä suosittuihin Facebook-ryhmiin yrityksille tai verkkokauppiaille tarjotaksesi palveluitasi.

#10. Polytyö valokuvasi myynnin kautta

Jos sinulla on kamera ja Photoshopin perustaidot, valokuvaamisesta voi tulla sivuharrastusta. Jos haluat ottaa kuvia kaupungistasi, voit myydä valokuvasi paikallisille julkaisuille, kuten kaupungin sanomalehdelle tai blogille. Sivustot pitävät Foap voit myydä kuviasi sen alustalla, ja voit ansaita rahaa jokaisella myymälläsi valokuvalla. Jos et halua ansaita rahaa kuvillasi, voit lisätä valokuvasi tuotteisiin, kuten kankaisiin, T-paitoihin ja puhelinkoteloihin, jotta voit ansaita vielä enemmän. Ja jos tämä ei riitä, voit jopa etsiä asiakkaita hääkuvaukseen, lemmikkikuvaukseen tai tuotekuvaukseen.

Myy valokuvasi saadaksesi lisärahaa

Kuinka paljon voit ansaita valokuvaajana? Jos myyt kuviasi verkossa, saatat ansaita ylimääräistä parisataa tai tuhat dollaria kuukaudessa. Jos uskallat hääkuvaukseen, voit ansaita pari tuhatta dollaria tai enemmän per tapahtuma. Hyviä kakkostehtäviä tässä nichessä ovat viikonloppuvalokuvaajan työskentely tai työpajojen pitäminen vapaa-ajalla.

Valokuvausvinkki: Jos aiot myydä valokuvasi valokuvaussivustolla, se on numeropeli. Mitä enemmän kuvia otat ja lataat, sitä paremmat mahdollisuudet sinut löydetään. Sinun on varmistettava, että käytät oikeita tunnisteita, jotta ihmiset löytävät valokuvasi helposti. Mitä enemmän kuvia otat, sitä nopeammin kehität valokuvaustaitojasi ajan myötä. Se on siis voitto kaikin puolin.

#11. Hanki osa-aikainen työpaikka

Jos haluat mieluummin vaihtaa ajan rahaan, saatat valita osa-aikatyön. Sivutyöideoita rahan ansaitsemiseksi ovat koiranulkoiluttaja, lastenvahti, ravintolapalvelija, vastaanottovirkailija, hallintoavustaja tai barista. Voit myös löytää osa-aikatöitä verkossa alaltasi. Ehkä olet kokopäiväinen markkinoija, joka ottaa osa-aikaisen sosiaalisen median keikan. Ainoa haittapuoli osa-aikatyössä on, että sinun on investoitava aikasi rahaan.

🔥 Empfohlen:  6 parasta Wayfairin kaavinta 2023: Kuinka kaapata tuotetietoja Pythonilla

Kuinka paljon voit ansaita osa-aikatyölläsi? Suurin osa osa-aikatyöstä liikkuu minimipalkan rajoissa. Voit kuitenkin löytää joitain paremmin palkattuja sivuhälytyksiä, jos kaivaat vähän.

Osa-aikatyövinkki: Voit selata työsivustoja löytääksesi sivutöitä, joita voit tehdä iltaisin ja viikonloppuisin. Muista: Kun olet työskennellyt koko päivän, tunnet olosi todennäköisesti väsyneeksi ja uupuneeksi, joten valitse osa-aikainen työ joustavalla aikataululla. Jos joudut työskentelemään neljän tunnin vuorossa maanantaista perjantaihin kahdeksan tunnin työpäivän jälkeen, saatat lopulta palaa loppuun.

Kuinka aloittaa sivuhustle

Joten, olet päättänyt, että sivutouhu kotoa on paras tapa ansaita rahaa verkossa, mutta et tiedä mistä aloittaa. Älä etsi enää, meillä on luettelo vaiheista, joita sinun on noudatettava, jotta voit aloittaa sivuhälinän jo tänään!

1. Tee luettelo siitä, mistä olet kiinnostunut kuunvalosta.


Sinun täytyy rakastaa sitä, mitä teet, sivutoimina, jotta se menestyisi sinulle. Tämä työ tehdään omalla ajallasi ja virka-ajan ulkopuolella, jos sinulla on päivätyö, joten sen saaminen vie paljon energiaa ja motivaatiota. Vain jotain mistä olet intohimoinen ajaa sinua näin paljon. Aivoriihi sivuhulinan ideoita kiinnostuksen kohteidesi ja taitosi perusteella löytääksesi parhaat hankkeet aloittamiseen tai nähdäksesi, voitko muuttaa harrastuksen yrityksenä.

2. Päätä ajoissa, sijoitatko rahaa.


Sivuhustlien ei pitäisi maksaa liikaa rahaa, mutta ne saattavat vaatia jonkin verran etukäteissijoituksia esimerkiksi isännöintiin, brändäykseen ja työkaluihin. Voit päättää, että haluat tehdä sosiaalisen median markkinointia saadaksesi ensimmäisen myyntisi. Olipa kasvu- ja laajentumissuunnitelmasi millainen tahansa, sinun on oltava tietoinen kulustasi ennen kuin se tapahtuu. Suunnittele kulutussi vastaavasti ja mittaa menestystäsi, jotta tiedät, pitäisikö sinun jatkaa.

3. Varmista, ettei eturistiriitoja ole.

Jos sinulla on päivätyö tai sinulla on yhteyksiä, jotka voivat johtaa eturistiriitaan sivutouhusi kanssa, ei ole hyvä idea jatkaa sitä. Joskus paras neuvo on kokeilla jotain muuta tai hyllyttää ideasi toiseen kertaan, jotta et päädy tekemään jotain, jota kadut. Eturistiriidan aiheuttaman sivuhäirin aloittaminen voi johtaa kalliisiin opetukseen.

4. Varaa aika sivuharrastuksellesi.

Sivutouhu vie aikaa päivittäisestä aikataulustasi, joten varmista, että kaikki sujuu oikein. Ei ole mahdollista perustaa verkkosivustoasi, ajoittaa sisältöäsi ja unohtaa kaikkea ensi kuuhun asti. Varaa kalenteristasi säännöllisesti aikaa sivutouhullesi ja hahmottele tälle ajalle toteutettavissa olevia tavoitteita varmistaaksesi, että tekemäsi toiminta on arvokasta. Jos sinulla on päivätyötä, pyri antamaan kolmesta neljään iltaa viikossa ja ehkä muutama tunti viikonloppuisin sivutyöhön riippuen siitä, mitä se on.

5. Älä unohda päivätyötäsi.

Jos olet perustamassa sivutöitä samalla kun teet päivätyötä, muista laittaa 100 prosenttia energiastasi päivätyöhön, kun olet siellä. Sivuhulina antaa sinulle rahaa, mutta luotat päivätyösi shekkiin, että sinun on maksettava laskut. Älä yritä jongleerata päivätyötäsi ja sivutöitäsi 9–5 tunnin sisällä, sillä tämä on katastrofin resepti.

Millä puolella voin aloittaa pienellä rahalla?

Dropshipping, freelancerina ryhtyminen, tytäryhtiömarkkinointi, valokuvausmyynti ja tilaustulostus ovat sivutoimia, jotka voit aloittaa pienellä rahalla.

Johtopäätös

Sivutouhusi voi auttaa sinua ansaita rahaa verkossa ja ansaita ylimääräistä rahaa joka kuukausi. Mutta se voi myös auttaa sinua kehittämään uusia taitoja, rakentamaan henkilökohtaista brändiäsi tai portfoliotasi ja saavuttamaan enemmän vapautta. Joten, pidä hauskaa sen kanssa! Ota riski perustamalla yritys tai harrastaa uutta harrastusta, josta olet aina ollut kiinnostunut. Sivuhulina on paras tilaisuutesi elää elämääsi omilla ehdoillasi. Ja kun taskussasi on enemmän rahaa, mikään ei estä sinua toteuttamasta unelmasi.

Mitä ovat hyvät sivuharjoitukset?

Tässä on 11 hyvää sivua, joilla voit ansaita ylimääräistä rahaa joka kuukausi:

 1. Aloita dropshipping-yritys
 2. Aloita tukkukauppa
 3. Työskentele freelancerina
 4. Ryhdy affiliate-markkinoijaksi
 5. Avaa tilaustulostusmyymälä
 6. Aloita blogi
 7. Myy tietotuotteita
 8. Ryhdy Instagramin vaikuttajaksi
 9. Tarjoa virtuaaliassistenttipalveluita
 10. Myy valokuvasi
 11. Hanki osa-aikainen työ

Kumpi puolen touhu vetoaa sinuun eniten? Kaipasimmeko hienoa sivutyötä, josta maksetaan hyvin? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Haluatko oppia lisää?

Mikä on sinun puolellasi? Kommentoi alle!

Table of Contents