Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

11 parasta sosiaalisen median automaatiotyökalua vuodelle 2023 (vertailu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 11 parasta sosiaalisen median automaatiotyökalua vuodelle 2023 (vertailu)

Haluatko säästää aikaa sosiaalisessa mediassa? Jos näin on, tarvitset oikeat sosiaalisen median automaatiotyökalut, jotka auttavat sinua pysymään tuottavana.

Sosiaalisen median automaatiotyökalut ovat loistava tapa säästää aikaa, parantaa tehokkuutta ja maksimoida sosiaalisen median kampanjoidesi ROI.

Tarvitsetpa sitten apua kommenttien ja vuorovaikutuksen hallinnassa, julkaisujen ajoittamisessa tai yleisen sisältöstrategiasi parantamisessa, kaikkeen löytyy sosiaalisen median automaatiotyökalu.

Tässä artikkelissa tarkastelemme perusteellisesti markkinoiden parhaita sosiaalisen median automaatiotyökaluja. Annamme tietoja ominaisuuksista, hinnoista ja kaikesta siltä väliltä.

Valmis? Hyppäämme siihen.

Mitkä ovat parhaat sosiaalisen median automaatiotyökalut? 3 parasta valintaamme.

Postauksen aikana tarkastelemme yksityiskohtaisesti parhaita saatavilla olevia sosiaalisen median automaatiotyökaluja, mutta jos sinulla ei ole aikaa lukea koko juttua, tässä on lyhyt katsaus kolmeen parhaaseen työkaluun, joita suosittelemme sosiaalisen median kampanjoiden automatisointiin :

 1. SocialBee – Paras sosiaalisen median ajoitusalusta, jota voidaan käyttää kampanjoidesi automatisointiin.
 2. Agorapulse – Paras all-in-one sosiaalisen median työkalu automaatioominaisuuksilla. Se sisältää myös ajoituksen, some-postilaatikon, sosiaalisen kuuntelun, raportoinnin ja paljon muuta.
 3. Missinglettr – Tehokas alusta sosiaalisen median viestien luomiseen uusien blogitekstien automaattista mainostamista varten.

Jos nämä työkalut eivät ole sitä, mitä etsit, valinnanvaraa on paljon enemmän. Katso koko lista alta.


1. SocialBee

SocialBee on sosiaalisen median ajoitustyökalu, jota voidaan käyttää sisällön suunnitteluun ja ajoittamiseen useille eri alustoille.

Työkalun avulla on helppo hallita sosiaalisen median kampanjoita mittakaavassa sen intuitiivisen luokkapohjaisen aikataulutusjärjestelmän ansiosta.

Kun ajoitat julkaisun, voit määrittää kullekin viestille tietyn luokan, jotta pysyt ajan tasalla sisältösi kanssa. Voit milloin tahansa käyttää ajastintyökalua keskeyttääksesi tiettyjen luokkien julkaisut, tehdä joukkomuokkauksia, asettaa viestejä uudelleen jonoon ja paljon muuta.

SocialBeen avulla voit hallita kampanjoitasi Instagramissa, Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä, Pinterestissä ja GoogleMyBusinessissa. Työkalun avulla voit myös suunnitella hashtagejasi, luoda hashtag-kokoelmia ja esikatsella viestejä ennen kuin ne julkaistaan.

SocialBee on hyödyllinen myös kampanjaseurannassa. Voit käyttää mukautettua URL-osoitetta ja seurantaominaisuuksia luodaksesi lyhyitä URL-osoitteita, jotka on optimoitu sosiaaliseen mediaan, ja luoda seurantakoodeja, jotta voit automaattisesti mitata vuorovaikutusta sosiaalisen median linkkien kanssa.

SocialBee on loistava valinta suuremmille yrityksille ja toimistoille, koska siinä on hyödyllisiä yhteistyöominaisuuksia. Voit määrittää erilaisia ​​työtiloja, jos hallitset useampaa kuin yhtä tuotemerkkiä, määrität käyttäjille rooleja ja määrität automaattisia sisällön kommentointi- ja hyväksymistyönkulkuja.

Kaiken kaikkiaan SocialBee on laaja sosiaalisen median hallintatyökalu, jonka avulla voit ajoittaa tehokkaasti julkaisuja ja automatisoida kampanjoidesi näkökohtia.

Hinnoittelu: Suunnitelmat alkaen $ 29/kk. Säästä 16 % vuosittaisella laskutuksella. Aloita 14 päivän ilmainen kokeilu.

Lue SocialBee-arvostelumme.


2. Agorapulssi

Agorapulse on all-in-one sosiaalisen median hallintatyökalu, joka sopii täydellisesti kaiken hallintaan julkaisujen ajoituksesta seurantaan ja raportointiin.

Sen mukana tulee laaja valikoima työkaluja, mukaan lukien:

 • Sosiaalisen median postilaatikko – hallitse kaikkia suoria viestejäsi ja kommenttejasi eri alustoista yhdessä helppokäyttöisessä postilaatikossa
 • Sosiaalisen median julkaisutyökalu – Aikatauluta ja suunnittele sisältöä. Julkaise kaikki sosiaalinen sisältösi samasta järjestetystä hallintapaneelista.
 • Sosiaalisen median seurantatyökalu – Mittaa brändin tunnetta ja pysy ajan tasalla siitä, mitä ihmiset sanovat brändistäsi sosiaalisessa mediassa
 • Sosiaalisen median raportointityökalu – Luo helposti perusteellisia raportteja. Analysoi tietosi ja optimoi kampanjasi.

Kaiken edellä mainitun lisäksi Agorapulse tarjoaa myös hyödyllisiä automatisointiominaisuuksia, jotka voivat tehdä sosiaalisen median kampanjoiden hallinnasta nopeampaa ja tehokkaampaa.

Mitä tulee sisällönhallintaan ja ajoitukseen, Agorapulse tarjoaa ominaisuuksia, kuten tallennetun vastausominaisuuden ja pikanäppäimet.

Sosiaalisessa postilaatikossa on myös automaattinen moderointiavustaja, joka määrittää viestit oikeille tiimin jäsenille ja arkistoi automaattisesti roskapostiviestit ja twiitit.

Voit myös käyttää Agorapulsea tapahtumien toistuvien viestien automatisoimiseen, sisällön uudelleenjonoon ja viestien CSV-sisällön joukkolähettämiseen.

Agorapulse on täydellinen työkalu brändeille, jotka harjoittavat laajaa sosiaalisen median toimintaa.

Hinnoittelu: Agorapulsella on ilmainen suunnitelma. Maksulliset suunnitelmat alkaen 59 €/kk/käyttäjä. Vuosittaiset alennukset saatavilla.

Lue Agorapulse-arvostelumme.


3. Missinglettr

Missinglettr on sosiaalisen median alusta, jossa on edistyneitä tippakampanjaominaisuuksia. Työkalu on suunniteltu havaitsemaan automaattisesti, milloin olet lähettänyt sisältöä valitsemaasi mediaan, olipa kyseessä sitten blogi tai jopa YouTube-video.

Työkalu kerää sitten tiedot intuitiiviseen kojelautaan, jota voidaan käyttää automaattisten tippakampanjoiden määrittämiseen sosiaalisessa mediassa.

Tämä työkalu on täydellinen valinta bloggaajille ja verkkosivustojen omistajille, jotka haluavat julkaista julkaisujaan sosiaalisessa mediassa, mutta joilla ei ole aikaa omistautua täysimittaiseen markkinointikampanjaan.

🔥 Empfohlen:  Magento 2 -laajennusten asentaminen ohjatun Web-asennustoiminnon avulla

Drip-ominaisuuksien lisäksi MissingLettrissä on myös Curate-ominaisuus, joka voi auttaa automatisoimaan postauksen luontiprosessin osa-alueita hakemalla blogeja, videoita ja muuta mediaa verkosta, josta yleisösi on kiinnostunut.

Tämän jälkeen voit luoda tuoreita ja kiinnostavia julkaisuja sosiaalisen median tileillesi. Tämän työkalun avulla voit myös olla yhteydessä oman markkinaraon vaikuttajiin ja saada omaa sisältöäsi jaettua verkossa.

Missinglettr ei tarjoa vain hienoja automaatioominaisuuksia, vaan sen mukana tulee myös tehokas sisältökalenteri. Se on all-in-one-kalenteri, jonka avulla voit ajoittaa ja julkaista julkaisuja sekä hallita automaatioasi yhdestä hallintapaneelista.

Kalenterin avulla voit myös hallita automaattisia tippakampanjoitasi ja seurata, kuinka viestisi jakautuvat eri sosiaalisten kanavien kesken.

Hinnoittelu: Missinglettrillä on ilmainen suunnitelma. Maksulliset suunnitelmat alkaen $ 19/kk.

Lue Missinglettr-arvostelumme.


4. Lähetettävä

Lähetettävä on sosiaalisen median työkalu, joka tarjoaa kattavan yhtenäisen hallintapaneelin kaikkien sosiaalisen median tilien hallintaan ja automatisointiin. Se on all-in-one-työkalu, jonka avulla voit hallita kaikkea lähettämisestä ja ajoituksesta brändin seurantaan, seurantaan ja analytiikkaan.

Mitä tulee automaatioon, Sendiblellä on joukko upeita ominaisuuksia, jotka voivat auttaa tiimiäsi työskentelemään tehokkaammin ja tuottavammin sosiaalisessa mediassa.

Sendiblen avulla voit määrittää sosiaalisen median viestien automaattiset hyväksymisprosessit, joten mitään ei julkaista ennen kuin oikeat ihmiset ovat tarkistaneet sen. Sendible sisältää myös joukkoaikataulutusominaisuuden, jonka avulla on helppo suunnitella sisältöeriä ja vähentää sosiaalisen median johtajien työtaakkaa.

Automatisoinnin lisäksi Sendible tarjoaa myös valikoiman työkaluja, joiden avulla voit optimoida sosiaalisen median kampanjoitasi.

Sendible sisältää laajat seurantaominaisuudet, joiden avulla voit seurata kampanjoidesi kaikkia osa-alueita, sekä tehokkaan sosiaalisen median kuuntelutyökalun, joka varmistaa, ettei yritystäsi koskevista kommenteista jää koskaan huomaamatta, ja voit pysyä ajan tasalla siitä, mitä ihmiset ovat. kertomalla brändeistäsi kaikilla alustoilla. Voit myös luoda perusteellisia raportteja tiimillesi ja asiakkaillesi muutamalla napsautuksella.

Hinnoittelu: Suunnitelmat alkaen $ 29/kk.

Lue Sendible-arvostelumme.


5. Pally

Pallyy on sosiaalisen median alusta, joka sopii täydellisesti visuaalisen sisällön kampanjoiden hallintaan alustoilla, kuten Instagram ja TikTok.

Tämän alustan avulla on helppo ajoittaa sosiaalinen sisältösi, olla yhteydessä seuraajiisi ja seurata analytiikkaa.

Aloita lataamalla visuaalinen sisältösi mediakirjastoon tai suoraan sosiaaliseen kalenteriin. Saat valikoiman erilaisia ​​vaihtoehtoja valitun verkon perusteella. Esimerkiksi Instagram-viestit antavat sinulle mahdollisuuden ajoittaa ensimmäinen kommentti.

Kun alat saada viestejä ja kommentteja seuraajiltasi, siirry some-postilaatikkoon ollaksesi heidän kanssaan suoraan yhteydessä. Tämän jälkeen voit seurata Pallyyn sosiaalisten tiliesi analytiikkaa.

Toisin kuin monet tämän luettelon vaihtoehdot, Pallyy on saatavilla mobiililaitteille, mikä tarkoittaa, että voit pysyä Instagram-markkinoinnin ja sosiaalisen median aikatauluissasi liikkeellä ollessasi, mikä tekee siitä täydellisen kiireisille ihmisille.

Voit käyttää asiakasominaisuuksia lähettääksesi sisältöä asiakkaillesi automaattisesti ennen kuin se julkaistaan, jotta he voivat antaa palautetta. Pallyyn sisällönsuunnittelutyökalujen avulla voit myös etsiä käyttäjien luomaa sisältöä uudelleen julkaistavaksi, mikä säästää aikaa sisällöntuotannossa.

Kaiken kaikkiaan Pallyy on loistava työkalu sosiaalisen median markkinointiin, ja sen visuaalinen editori ja asiakasominaisuudet tekevät siitä loistavan valinnan freelance-sosiaalisen median johtajille ja pienille toimistoille.

Hinnoittelu: Pallyylla on ilmainen suunnitelma. Maksulliset suunnitelmat alkaen $ 15/kk.

Lue Pallyy-arvostelumme.


6. PromoRepublic

PromoRepublic on sosiaalisen median automaatiotyökalu, joka on suunniteltu auttamaan yrityksiä hallitsemaan satoja, tuhansia sosiaalisia sivuja kerralla. Ne tarjoavat 3 erilaista ratkaisua erikokoisille yrityksille pienistä yrityksistä keskikokoisiin toimistoihin ja yrityksiin.

PromoRepublicissa on useita automaatioominaisuuksia, jotka voivat auttaa vähentämään sosiaalisen median markkinointitiimien kuormitusta, kuten:

 • Tehokkaan sisällön automaattinen uudelleenjulkaiseminen – Jos sinulla oli postaus, joka menestyi erityisen hyvin, voit käyttää PromoRepublicia sisällön lähettämiseen automaattisesti myöhemmin uudelleen sitoutumisen lisäämiseksi.
 • Sisällön hyväksymistyönkulut – Jos työskentelet useiden tuotemerkkien ja eri toimistojen kanssa, voit määrittää automaattisia työnkulkuja varmistaaksesi, että kaikki ovat tyytyväisiä sisältöön ennen sen julkaisua.
 • Älykäs automatisoitu lähettäminen – Ajoita kuratoidun tietokannan julkaisut julkaistavaksi oikeaan aikaan yleisöllesi.

Yksi PromoRepublicin parhaista ominaisuuksista on pienyritysten käytettävissä olevan käyttövalmiin sisällön valikoima.

Jos haluat täyttää sosiaaliset profiilisi, mutta sinulla ei ole aikaa omistautua sosiaalisen median sisällön luomiseen, voit valita PromoRepublicin laajasta valikoimasta alaan liittyvää sisältöä pitääksesi seuraajasi sitoutuneena ja parantaaksesi mainettasi.

Kaiken kaikkiaan se on loistava valinta pienille yrityksille tai suuremmille yrityksille, jotka haluavat virtaviivaistaa prosessejaan.

Pro-suunnitelmasta ja uudemmasta löydät myös edistyneen analytiikan ja some-postilaatikon. PromoRepublic on ihanteellinen niille, jotka tarvitsevat enemmän “all-in-one” sosiaalisen median työkalua.

🔥 Empfohlen:  6+ sosiaalisen median hallinnan etuja pk-yrityksille

Hinnoittelu: Suunnitelmat alkaen 9 dollaria/kk.

Lue PromoRepublic-arvostelumme.


7. NapoleonCat

Napoleon Cat on sosiaalisen median työkalu, joka tarjoaa laajan valikoiman automaatioominaisuuksia.

Jos haluat luoda pitkälle automatisoituja monialustaisia ​​kampanjoita, tämä työkalu on sinua varten. Jotkut NapoleonCatin tärkeimmistä automaatioominaisuuksista ovat:

 • Sosiaalinen asiakaspalvelu – Suodata ja vastaa automaattisesti yleisiin viesteihin ja kommentteihin maksullisesta ja orgaanisesta sisällöstä Facebookissa ja Instagramissa. Voit myös määrittää automaattisen uudelleenohjauksen, jotta viestit tavoittavat oikeat työryhmän jäsenet.
 • Sosiaalinen myynti – automaattiset mainosten valvontaominaisuudet sekä automaattisten vastausten määrittäminen ennen ostoa ja sen jälkeisiä kysymyksiä
 • Tiimityö – Määritä automaattiset työnkulku- ja ilmoitusjärjestelmät auttaaksesi koko tiimiäsi pysymään ajan tasalla siitä, mitä sosiaalisen median kanavissasi tapahtuu
 • Analyysi ja raportointi – Määritä automaattinen raporttien luonti ja toimitus tietyille vastaanottajille

Kaiken tämän lisäksi NapoleonCatissa on tehokas ajoitustyökalu, jonka avulla voit ajoittaa ja lähettää automaattisesti sosiaalisen median sisältöä Macistasi tai PC:stäsi. Joten jos tarvitset luotettavan aikataulun, jonka avulla voit hallita kaikkea sosiaalisen median sisältöäsi yhdessä paikassa, tämä on vain lippu.

Kaiken kaikkiaan tämä on täydellinen ratkaisu kiireisille tiimeille, jotka usein suorittavat maksettuja tai orgaanisia mainoskampanjoita sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja Instagramissa.

Hinnoittelu: Suunnitelmat alkaen $ 21/kk.


8. Sprout Social

Sprout Social on laaja sosiaalisen median markkinointialusta, joka on täynnä automaatioominaisuuksia.

Alusta sisältää kaiken, mitä voit odottaa sosiaalisen median markkinointiratkaisulta, kuten ajoitus- ja julkaisuominaisuudet, analytiikan ja paljon muuta. Kuitenkin, mitä tulee automaatioon, se erottuu todella joukosta. Jotkut sen sisältämistä hyödyllisimmistä automaatioominaisuuksista ovat:

 • Bottirakentaja – Suunnittele ja ota käyttöön chatbotteja asiakkaiden vuorovaikutuksen automatisoimiseksi Twitterin ja Facebookin kaltaisilla alustoilla
 • Automaattinen ajoitus – Ajoita viestisi julkaistavaksi automaattisesti aikoina, jolloin sitoutumisaste on korkein
 • Viestien priorisointi – Luokittele ja järjestä automaattisesti jokainen postilaatikkoosi saapuva viesti pysyäksesi ajan tasalla sosiaalisen median viestinnästä.

Yllä olevien automaatioominaisuuksien lisäksi Sprout Social tarjoaa myös tehokkaan sosiaalisen median kuuntelutyökalun, jonka avulla voit pitää sormesi pulssissa, kun kyse on brändimielestä. Kaiken kaikkiaan se on loistava ratkaisu sosiaalisen median markkinointitoimien optimointiin ja automatisointiin.

Hinnoittelu: Suunnitelmat alkavat $249/kk/käyttäjä 5 sosiaalisen profiilin osalta.

Lue Sprout Social -arvostelumme.


9. StoryChief

Tarinapäällikkö on monikanavainen markkinointialusta, jossa on tehokkaita sosiaalisen median hallinta- ja automaatioominaisuuksia.

Työkalun avulla voit hallita kaikkea sosiaalisen median kampanjoista hakukoneoptimoinnin tekstinkirjoittamiseen ja paljon muuta. Automatisoinnin kannalta StoryChief tarjoaa joukon hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten automaattisen julkaisun kaikille sosiaalisille kanavillesi ja CRM:ille sekä sisällön hyväksymisen työnkulkuja.

StoryChief tarjoaa myös käyttöösi hyödyllisen sisältökalenterin, jonka avulla voit suunnitella sosiaalisen median sisältöä, blogitekstejä ja paljon muuta, kaikki yhdestä yhtenäisestä hallintapaneelista.

Kaiken kaikkiaan StoryChief on loistava ratkaisu yrityksille, jotka aikovat sisällyttää sisältömarkkinointistrategiaansa useita kanavia, mukaan lukien sosiaalinen media.

Hinnoittelu: Suunnitelmat alkaen $ 100/kk.


10. IFTTT

IFTTT tarkoittaa jos tämä, sitten tuo. Se on vallankumouksellinen automaatiotyökalu, jonka avulla kuka tahansa voi helposti luoda automatisoituja rutiineja missä ja kaikkialla.

Se toimii sallimalla sinun ottaa käyttöön tai luoda automaatioita, joita kutsutaan “sovelmiksi” käyttämällä ehdollista logiikkaa, laukaisimia ja toimintoja. Se kuulostaa monimutkaiselta, mutta sitä se ei ole – IFTTT tekee siitä erittäin yksinkertaisen. Jos X tapahtuu, IFTTT tekee automaattisesti Y:n. Sinun tarvitsee vain määrittää, mitä X ja Y ovat.

Se on uskomattoman monipuolinen työkalu ja mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Voit hyödyntää näitä automaatioita sosiaalisessa strategiassasi monilla tavoilla, esimerkiksi:

 • Twiittaa Instagramisi alkuperäisinä kuvina Twitterissä
 • Jaa automaattisesti linkki sosiaalisiin kanaviin tietyn viestin yhteydessä, kun lataat uuden videon YouTubeen
 • Synkronoi kaikki uudet Instagram-viestisi – tai ne, joissa on tietty hashtag – Pinterest-taulullesi
 • Twiittaa automaattisesti uutiset, kun tietyssä RSS-syötteessä on uusi viesti
 • Twiittaa automaattisesti, kun aloitat suoratoiston Twitchissä ja ilmoita seuraajillesi, että olet live-tilassa.
 • Saat automaattisia ilmoituksia, kun tietty Reddit-käyttäjä tekee viestin

Voisin jatkaa, mutta en jatka. On myös muita käyttötapauksia sosiaalisten automaatioiden lisäksi. IFTTT:n avulla voit esimerkiksi viedä älykodin uudelle tasolle.

Voit määrittää sovelmia säätämään termostaattia automaattisesti uusimman säätiedotteen perusteella tai käynnistämään turvajärjestelmäsi automaattisesti, kun lähdet. Siistiä, vai mitä?

Hinnoittelu: IFTTT:llä on ikuisesti ilmainen sopimus, joka on rajoitettu kolmeen mukautettuun sovelmaan. IFTTT Pro maksaa vain 3,33 dollaria ja sisältää rajattoman sovelman luomisen. Saatavilla on myös kehittäjä-, tiimi- ja yrityssuunnitelmat.

🔥 Empfohlen:  Uusia sosiaalisen median ominaisuuksia tässä kuussa

11. Tuotemerkki24

Tuotemerkki 24 on sosiaalisen median seurantatyökalu, jonka avulla voit mitata ja ylläpitää brändisi mainetta verkossa.

Brand24 tarjoaa sinulle työkaluja, joiden avulla voit “kuunnella” keskusteluja, joita ihmiset käyvät brändistäsi sosiaalisessa mediassa.

Kun joku julkaisee sosiaalisen kommentin, joka sisältää brändinimesi, Brand24 löytää ja analysoi sen automaattisesti. Automaattiset mielialan analysointityökalut käyttävät tekoälyyn perustuvia algoritmeja analysoimaan brändimainintaan liittyvää kontekstia ja määrittämään, onko kirjoittajan sinusta sanoma positiivinen, negatiivinen vai neutraali, ja sitten luokitella se sen mukaisesti.

Jos esimerkiksi mainitsemasi tuotemerkki näkyy negatiivisten sanojen, kuten “viha” tai “huono”, rinnalla, se voi luokitella tunteen negatiiviseksi. Jos se esiintyy sanojen kuten “rakkaus” tai “hyvä” rinnalla, se on todennäköisesti myönteinen kommentti.

Kuvittele kuinka kauan kestäisi tehdä tämä kaikki itse, manuaalisesti? Sinun on etsittävä itse brändimaininnat kaikilta eri sosiaalisilta alustoilta, analysoitava, mitä kukin käyttäjä sanoi, ja määritettävä, oliko se positiivista, negatiivista vai neutraalia – se kestäisi ikuisuuden.

Onneksi automatisoitu algoritmi tekee kaiken tämän puolestasi suuressa mittakaavassa hetkessä, jolloin saat yhdellä silmäyksellä yleiskatsauksen brändiäsi kohtaan.

Brand24 voi myös ilmoittaa sinulle aina, kun saat negatiivisen maininnan. Tämä on hyödyllistä, koska sen avulla voit vastata nopeasti negatiivisiin kommentteihin ja valituksiin ennen kuin ne saavat vetoa, mikä vähentää verkkomaineellesi aiheutuvaa vahinkoa.

Hinnoittelu: Suunnitelmat alkavat 49 dollarista kuukaudessa, ja 14 päivän ilmainen kokeilu on saatavilla (luottokorttia ei vaadita).

Lue Brand24-arvostelumme.


Miksi sosiaalisen median kampanjat pitäisi automatisoida?

Sosiaalisen median läsnäolon hallinta on erittäin aikaa vievää. Et voi aina olla aktiivinen sosiaalisen median kanavillasi samanaikaisesti yleisösi kanssa.

Mutta sosiaalisen median markkinoinnin automaation avulla voit varmistaa, että olet aina näkyvissä yleisöllesi. Voit kasvattaa yleisöäsi ja toteuttaa sosiaalisen median strategiaasi samalla kun työskentelet muiden tehtävien parissa.

Mikä on sosiaalisen median automaatiotyökalu?

Jotta voit käyttää sosiaalisen median automaatiota, tarvitset ohjelmiston tai työkalun avuksesi. Sen sijaan, että kirjautuisit manuaalisesti sosiaalisiin tileihisi ja julkaiset sisältöä tiettyyn aikaan, ajoitat sisällön etukäteen ja se julkaistaan ​​automaattisesti.

Voit kuitenkin automatisoida muutakin kuin sosiaalisen median sisällön julkaisemisen. Automaatiota voidaan käyttää esimerkiksi brändien seurantaan, sisällön kuratointiin, kommenttien valvontaan, raportointiin, analytiikkaan ja muuhun.

Kuinka automatisoida sosiaalinen media ilmaiseksi?

On olemassa useita sosiaalisen median automaatiotyökaluja, jotka tarjoavat ilmaisia ​​tilejä. Esimerkiksi Pallyy, Agorapulse ja Missinglettr voidaan käyttää sosiaalisen median automatisointiin ilmaiseksi.

Ilmaisilla sosiaalisen median työkaluilla on kuitenkin luonnollisesti rajoituksia. Näiden rajoitusten välttämiseksi sinun on päivitettävä premium-tiliin.

Kuinka määritän automaattiset sosiaalisen median viestit?

Sosiaalisen median sisältösi julkaisun automatisoimiseksi tarvitset sosiaalisen median ajastimen, kuten SocialBeen. Luo vain aikataulu ja lisää sitten sisältö, jonka haluat jakaa.

Tämä sisältö lisätään sitten sosiaalisen median kalenteriisi ja jaetaan automaattisesti valitsemillasi aikaväleillä. Vaihtoehtoisesti voit lisätä RSS-syötteen mainostaaksesi sisältöä automaattisesti sosiaalisen median tileillesi.

Parhaan sosiaalisen automaation työkalun valitseminen yrityksellesi

Kun valitset sosiaalisen median automaatiotyökalua, on tärkeää miettiä, mihin yrityksesi sitä tarkalleen käyttää.

Sinun tulee harkita, mihin sosiaalisen median alustoihin kampanjoillasi kohdistat ja budjettiasi valitessasi vaihtoehtoa. Jos et ole varma, kumman valitset, et voi mennä pieleen valitsemalla yksi kolmesta parhaasta valinnastamme:

 • SocialBee – Kaiken kaikkiaan paras sosiaalisen median automaatiotyökalu.
 • Agorapulse – Täydellinen all-in-one-ratkaisu yrityksille, jotka toteuttavat suuria sosiaalisen median kampanjoita.
 • Missinglettr – Hyödyllinen työkalu, jonka avulla voit luoda sosiaalisen median kampanjoita automaattisesti blogikirjoitusten perusteella.

Haluatko tietää lisää sosiaalisen median työkaluista, jotka voivat auttaa parantamaan strategiaasi? Tutustu joihinkin muihin artikkeleihimme, mukaan lukien 12 parasta sosiaalisen median seurantatyökalua: Sosiaalinen kuuntelu on helppoa ja mikä on paras sosiaalisen median postilaatikkotyökalu? (5 työkalua säästääksesi aikaa).