Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

11 parasta tiedonsyötön ansaitsemissivustoa mahtavien etätyömahdollisuuksien löytämiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 11 parasta tiedonsyötön ansaitsemissivustoa mahtavien etätyömahdollisuuksien löytämiseen

Jos etsit kotityötä, jossa ei ole juurikaan pääsyn esteitä, tietojen syöttäminen kannattaa. Ja tämä kuratoitu luettelo tietojen syöttösivustoista on hyvä paikka etsiä ensimmäistä palkkatyötäsi.

Monet yritykset tarvitsevat hallinnollista tukea ja käyttävät riippumattomien urakoitsijoiden tiedonsyöttövirkailijoita apunaan.

Työssä on yleensä joustava aikataulu, joten voit tehdä itsellesi sopivat työajat.

Lisäksi tiedonsyöttötyöt kotoa ovat helppoja, ja vähimmäisvaatimuksia ovat pöytätietokone tai kannettava tietokone, tietokoneen perustaidot, kokemus Google Docsista ja Microsoft Excelistä, nopea internetyhteys ja kunnollinen kirjoitusnopeus.

Lue eteenpäin saadaksesi parhaat tiedonsyöttötyöt verkossa.

Parhaat tiedonsyötön ansaitsevat sivustot

Koska tiedonsyöttötehtävät ovat melko yksinkertaisia ​​ja useimmat ihmiset voivat tehdä ne, yksi haittapuoli on, että tämäntyyppisen työn palkka on melko alhainen.

On myös tärkeää huomata, että siellä on huijausyrityksiä, jotka yrittävät hyödyntää toiveikkaita hakijoita.

Lailliset tiedonsyöttötyöt eivät vaadi rekisteröintimaksuja tai koulutuksen tai laitteiden maksamista. Tästä huolimatta jotkut freelance-alustat, kuten Fiverr ja Upwork, ottavat maksun jokaisesta tekemästäsi palvelutapahtumasta.

Jos olet edelleen kiinnostunut työskentelemään tiedonsyöttöoperaattorina, jatka lukemista saadaksesi tietoa parhaista tiedonsyöttöyrityksistä, jotka palkkaavat tänään.

FlexJobs

FlexJobs on yksi parhaista paikoista löytää online-tiedonsyöttötöitä, ja se sisältää satoja työpaikkailmoituksia päivässä, joita ihmiset tutkivat ja valitsevat huijausten poistamiseksi.

Tämä on erityisen hyödyllistä niille, jotka haluavat löytää laillisia tiedonsyöttöpaikkoja, jotta tiedät, että hakemasi yritykset ovat ylivoimaisia ​​ja todellisia.

FlexJobsiin liittyminen maksaa kuitenkin 24,95 dollaria kuukausitilauksesta, ja voit myös maksaa 9,95 dollarin viikkomaksun. Mutta jos tämä johtaa turvalliseen, pitkäaikaiseen tiedonsyöttötyöhön, tämä pitäisi nähdä hintana, joka kannattaa maksaa.

Ja toinen FlexJobsiin liittymisen etu on, että voit suorittaa taitotestejä, jotka näytetään mahdollisille työnantajille, kuten kirjoitusnopeustestejä, mikä lisää mahdollisuuksiasi saada palkkaa.

🔥 Empfohlen:  Tarvitsetko liiketoimintaluvan myydäksesi Amazonissa? Helppo vastaus

Haluatko lisätietoja?

Katso tämä yksityiskohtainen FlexJobs-arvostelu.

Tai yksinkertaisesti rekisteröidy ja hae tiedonsyöttötöitä FlexJobsissa heti.

Upwork

Upwork on freelance-alusta, jossa voit tehdä tarjouksia laillisista tiedonsyöttötöistä.

Aloita luomalla Upwork-profiili, jossa korostetaan tiedonsyöttötaitojasi ja muita tarjoamiasi palveluita.

Parantaaksesi mahdollisuuksiasi saada palkkaa, voit yksityiskohtaisesti kertoa minkä tahansa tiedonsyöttökokemuksen, mikä antaa mahdollisille työnantajille luottamusta, että tiedät mitä olet tekemässä.

Kun profiilisi on aktiivinen, etsi tiedonsyöttötöitä hakupalkin kautta. Jotkut maksavat työstä sopimusperusteisesti, kun taas toiset määrittelevät vaadittavat työtunnit viikossa ja tuntipalkan.

Saat lisätietoja tästä Toptal Vs Upwork -arvostelusta.

Luo ilmainen Upwork-tili tänään.

Amazon Mekaaninen Turk

tiedonsyötön ansaitsevat sivustot

Amazon MTurk on joukkohankintaalusta, joka maksaa ihmisille yksinkertaisten tehtävien suorittamisesta, kuten tietojen syöttämisestä, tietojen analysoinnista, verkkosivustojen testauksesta, tiedon keräämisestä, valokuvien muokkaamisesta, äänitiedostojen litteroinnista ja muista.

Amazon MTurk -työntekijänä sinun on:

 • Etsi ihmisen älykkyystehtävistä
 • Napsauta sinua kiinnostavia töitä
 • Hyväksy työ, seuraa ohjeita ja lähetä työsi
 • Kun työsi on hyväksytty, tulosi vapautetaan

Aloita tietojen syöttötöiden hyväksyminen MTurkissa napsauttamalla “Pyydä työntekijätiliä” ja seuraa kirjautumisprosessia.

DataPlus+

DataPlus+ on alusta, joka tarjoaa valikoiman tiedonsyöttöpalveluita ja tiedonkehityspalveluita.

He palkkaavat hallinnollista tukea, tiedonsyöttöoperaattoreita, tietokantaohjelmointityöntekijöitä ja MS Access -kehittäjiä.

Jotta voit palkata työhön, sinun on suoritettava rikostausta, sinulla on oltava nopea internetyhteys ja oma tietokone.

DionData Solutions

tiedonsyötön ansaitsevat sivustot

DionData Solutions on tiedonhallintayritys, jonka oma henkilökunta ja itsenäiset urakoitsijat työskentelevät kotoa käsin.

He palkkaavat usein tiedonsyöttöasiantuntijoita ja tarjoavat kaiken koulutuksen ja ohjelmistot ilmaiseksi. Työ voi sisältää inventaarioiden ja sähköisten tietokantojen päivittämistä, tietojen syöttämistä laskentataulukoihin sekä kyselyjen ja lääketieteellisten väitteiden käsittelyä.

Menestyäksesi tässä yrityksessä sinulla on oltava tietokoneen perustiedot, oltava Yhdysvaltain kansalainen ja kirjoitusnopeus vähintään 60 wpm.

Axion Data Services

Axion Data Services perustettiin vuonna 1996 ja tarjoaa tiedonsyöttöpalveluita ja Internet-tutkimusratkaisuja yrityksille valtakunnallisesti.

🔥 Empfohlen:  11 parasta sähköpostimarkkinointityökalua liiketoimintasi kasvattamiseen vuonna 2023

Tämä alusta on yksi vaikeimmista tiedonsyöttötöiden saamisessa, koska se edellyttää työntekijöiltä vähintään kahden vuoden tiedonsyöttökokemusta ja 50 wpm:n kirjoitusnopeutta. Lisäksi sinun on suoritettava rikostaustan tarkistus.

Axionin riippumattomana urakoitsijana sinulle tarjotaan yli 20 tuntia viikoittainen tiedonsyöttötyötä, joka maksetaan kappaleittain.

Maksu suoritetaan joka toinen viikko tekemällä suora talletus pankkitilillesi.

Clickworker

Clickworker

Clickworker on mikrotehtäväsivusto, joka tarjoaa tiedonsyöttötöitä, joita voit työstää milloin tahansa ja missä tahansa.

Heillä on myös monia mielenkiintoisia tehtäviä, joita voit suorittaa rahalla, mukaan lukien kuvien ottaminen, tekoälykoulutukseen osallistuminen, sovellusten testaus, kirjoittaminen, äänitallenteiden tekeminen ja kyselyiden täyttäminen.

Ryhtyäksesi Clickworkeriksi sinun tulee:

 • Rekisteröidy
 • Suorita arvio
 • Se, kuinka hyvin ansaitset arvioinnin, määrää, mitä töitä sinulla on tarjolla

Maksu suoritetaan viikoittain jokaisesta suoritetusta tehtävästä suoraan PayPal- tai Payoneer-tilillesi.

Mikrotyöläiset

Microworkers on toinen mikrotehtäväsivusto, josta löydät etätietojen syöttöpositiot ja monia muita helposti maksettavia tehtäviä.

Muutamia töitä, joita voit tehdä tällä sivustolla, ovat:

 • Tiedon louhinta
 • Sisällön moderointi
 • Transkriptio
 • Kyselyjen täyttäminen
 • Kuvan merkitseminen
 • Sovelluksen testaus
 • Käännös

Maksu suoritetaan, kun työ on hyväksytty, ja voit kotiuttaa, kun saavutat 10 dollarin vähimmäisrajan.

Toimivia ratkaisuja

Toimivia ratkaisuja

Working Solutions on asiakaspalvelun ulkoistusalusta, jossa on usein saatavilla etätietojen syöttämistä.

Yhtenä Working Solutionsin itsenäisistä urakoitsijoista voit:

 • Ole itsesi pomo
 • Tehdä töitä kotoa
 • Aseta itse työaikasi

Sinun on rekisteröidyttävä, läpäistävä erilaisia ​​online-arviointeja ja odotettava hakemuksesi hyväksymistä, mikä voi kestää jopa kaksi viikkoa, jotta sinua voidaan harkita työnhaussa.

Jos et näe tiedonsyöttötöitä heti saatavilla, kannattaa silti rekisteröityä ja liittyä heidän ”lahjakkuusyhteisöönsä”. Saat ilmoituksen, kun uusia mahdollisuuksia ilmaantuu.

KeyForCash

KeyForCash on organisaatio, joka auttaa yrityksiä ja valtion virastoja niiden liiketoimintaprosesseissa.

He etsivät aina uusia työntekijöitä suorittamaan tietojen syöttämistä ja muita pieniä hallinnollisia tehtäviä.

🔥 Empfohlen:  10 vinkkiä Facebook-markkinointisivusi tasolle

Voit työskennellä niin monessa tai vähän työssä kuin haluat, työskennellä sinulle sopivina aikoina ja työskennellä missä tahansa, missä sinulla on hyvä internetyhteys.

Jotta voit työskennellä KeyForCashilla, sinun on vastattava muutamaan kysymykseen:

 • Väestötiedot
 • koulutus
 • Osaamisalueet
 • Kielitaidot

Lopuksi sinun on suoritettava “sijoitusarvioinnit”, ja näiden arvioiden pisteet määräävät, mitä työpaikkoja sinulle tarjotaan.

OWtyöläiset

Työntekijät

OWorkers tarjoaa asiakkailleen erilaisia ​​tiedonsyöttöpalveluita, mukaan lukien tietojenkäsittelyn ja sisällön moderoinnin yli 25 kielellä.

He työskentelevät usein tekoälyn, teknologiayritysten, Fortune 500 -yritysten ja suurten tuotemerkkien, kuten Toyota, Tik Tok, Xerox ja JP Morgan, kanssa.

OWorkers palkkaa tiedonsyöttö freelancereita ja sisällöntuottajia, jotka työskentelevät kotona ja voivat valita itselleen sopivat tunnit.

Jos haluat hakea, siirry “Työt”-sivulle ja hae mihin tahansa tehtäviin maassasi.

Viimeiset ajatukset parhaista tiedonsyöttösivustoista

Kun olet lukenut parhaista tiedonsyötön ansaitsevista sivustoista, voit hakea mihin tahansa, joka vastaa taitojasi ja vaatimuksiasi.

Kuten näette, vaikka tiedonsyöttötyöntekijöillä on kysyntää, tämäntyyppisistä töistä on yleensä paljon kilpailua, koska se on vähän koulutettua.

Anna itsellesi paremmat mahdollisuudet menestyä hakemalla useille tiedonsyöttötyösivustoille ja luomalla freelance-profiileja sivustoille, kuten Fiverr ja Upwork.

Tällä tavalla avaat itsesi useille tiedonsyöttötöille samanaikaisesti ansaitaksesi enemmän.

Harkitse myös hakemista erilaisiin verkkotehtäviin, joista maksetaan päivittäin, jotta voit aina pitää rahat virtaamassa pankkitilillesi.