Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

11 parasta Twitter-markkinointityökalua vuodelle 2023 (vertailu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 11 parasta Twitter-markkinointityökalua vuodelle 2023 (vertailu)

Haluatko hallita enemmän tapaa, jolla hallinnoit Twitter-tiliäsi? Haluatko laajentaa sosiaalista ulottuvuuttasi, mukaan lukien sisältöäsi jakavien vaikuttajien määrää?

Twitter on itsessään upea alusta, mutta jos haluat optimoida Twitter-markkinointistrategiaasi, sinun on tehtävä enemmän.

Vaatii paljon muutakin kuin muutaman twiitin julkaisemisen, tiettyjen twiittien uudelleentwiittauksen ja suoriin viesteihin vastaamisen kasvattaaksesi yleisöäsi mielekkäällä tavalla Twitterin kautta.

Olemme koonneet yhteen parhaat Twitter-markkinointityökalut, joilla voit kasvattaa yleisöäsi.

Kaikki nämä työkalut eivät ole samanlaisia. Jotkut antavat sinun hallita Twitter-tiliäsi kokonaisuutena, kun taas toiset auttavat sinua mainostamaan sisältöäsi saamalla sen etuvaikuttajien eteen omalla markkinaraollasi.

Aloitetaan.

Parhaat Twitter-markkinointityökalut yleisösi kasvattamiseen

TL;DR

  • Agorapulse – Paras all-in-one sosiaalisen median markkinointityökalu. Sisältää postilaatikon, julkaisun, seurannan ja raportoinnin. Ihanteellinen sekä yksinyrittäjille että toimistoille.
  • Quuu Mainosta – Paras Twitter-markkinointi saada sisältösi jaettua todellisille sosiaalisen median käyttäjille.
  • SocialBee – Paras työkalu sisällön ajoittamiseen ja julkaisemiseen Twitterissä. Sisältää sisältökirjastot ja sisällön kierrätyksen ajan säästämiseksi.

1. Agorapulse

Agorapulse on toinen sosiaalisen median hallintatyökalu. Tämä palvelee viittä suurta sosiaalisen median alustaa, mukaan lukien Twitter.

Sen ominaisuudet alkavat kojelaudalla, jonka avulla voit hallita mainitsentoja ja viestejä eri alustoista tehokkailla tavoilla, varsinkin jos sinulla on koko tiimi hallinnoimassa sosiaalisen median tilejäsi.

Mielenkiintoisin näistä on automatisoitu järjestelmä, jonka avulla voit järjestää viestit aiheiden mukaan ja määrittää viestit tietyille tiimin jäsenille automaattisesti.

Voit myös asettaa useita julkaisuja jonoon ja ajoittaa ne julkaistavaksi myöhempänä ajankohtana. Siellä on jopa “Evergreen”-vaihtoehto, joka antaa sinulle mahdollisuuden asettaa tietyt viestit jonoon useita kertoja.

Voit myös seurata tuotemerkkiesi mainitsemista, ja ohjelmisto jopa havaitsee asiakkaiden vihaiset viestit antaakseen sinulle mahdollisuuden lieventää tulipaloja ennen kuin niistä tulee helvettiä.

Melko ainutlaatuinen ominaisuus määrittää seuraajillesi tunnisteet, jotta voit löytää sitoutuneimmat asiakkaasi. Muita ominaisuuksia ovat tehokkaat yhteistyö- ja analyyttiset työkalut.

Hinta: Ilmainen paketti saatavilla 3 sosiaaliseen profiiliin ja 1 käyttäjälle. Maksulliset suunnitelmat alkaen 59 €/kk/käyttäjä. Vuosittaiset alennukset saatavilla.

Lue Agorapulse-arvostelumme.

2. Quuu Promote

Quuu Promote on työkalu, jonka avulla voit jakaa sisältösi alan vaikuttajien kesken.

Vaikka saat todennäköisesti eniten irti Quuu Promote for Twitteristä, saat myös sisältösi jaettua Facebookissa ja LinkedInissä.

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa – automaattinen tai manuaalinen. Automaattinen on erityisen mukavaa, koska he huolehtivat sisällön edistämisestä puolestasi.

Kun sisältösi on hyväksytty, se jaetaan Quuun yleisölle. Tämä on täynnä henkilöitä, jotka ovat valinneet kuratoidun sisällön vastaanottamisen alustalta.

Voit jopa saada rajattoman määrän jakoja, napsautuksia ja kaikkia sitoutumista riippumatta siitä, minkä suunnitelman valitset.

Hinta: Suunnitelmat alkavat $50/kk.

3. SocialBee

SocialBee on paras testaamamme sosiaalisen median aikataulutustyökalu. Ja se sopii erityisen hyvin Twitter-markkinointiin.

Twitter on nopeatempoinen sosiaalisen median alusta, ja SocialBeen avulla se tekee sisällön luomisesta, muokkaamisesta ja ajoittamisesta uskomattoman helppoa säästäen samalla aikaa ja energiaa.

SocialBee tukee teksti-, kuva- ja videosisältöä, jonka voit järjestää sisältöluokkiin luomalla erillisen lähetysaikataulun kullekin luokalle; täydellinen erilaisten tai samanaikaisten kampanjoiden suorittamiseen.

Hashtag-keräysominaisuus on uskomattoman kätevä luotaessa julkaisuja lennossa, ja suosituimpien tai näkyvimpien hashtagien pitäminen kädessä säästää aikaa.

SocialBee sisältää useita integraatioita, jotka tekevät Twitter-promootioajasta tehokkaampaa ja menestyksekkäämpää, mukaan lukien Canva sisällön luomiseen, Rebrandly ja Bitly URL-osoitteiden lyhentämiseen sekä Pocket ja Quuu sisällön kuratointiin.

🔥 Empfohlen:  10 parasta sähköpostimarkkinoinnin hakkeria, jotka kiihdyttävät yrityksesi kasvua

Twitterin lisäksi SocialBee tukee myös Facebookia, Instagramia, LinkedIniä, Pinterestiä, TikTokia ja Google My Businessia.

Hinta: 29 $/kk, alennus saatavilla, jos tilataan vuositilaus. Aloita 14 päivän ilmainen kokeilu.

4. Lähetettävä

Sendible on monipuolinen sosiaalisen median hallintatyökalu, jonka avulla voit hallita tilejä useilta eri alustoilta. Tämä tietysti sisältää Twitterin.

Twitter-integraation avulla voit ajoittaa twiittejä, seurata mainintoja ja vastata suoriin viesteihin. Voit jopa käyttää listoja.

Hallitset kaikkea keskitetystä kojelautasta käsin. Se sisältää jokaisen streamin jokaiselta integroidulta tililtä. Tärkeät viestit ja maininnat tunnistavat tärkeät postilaatikot, ja voit jopa suodattaa streamin niin, että vain Twitter näkyy.

Yksi tämän työkalun hyödyllisimmistä puolista on kyky ajoittaa sosiaalisen median viestit etukäteen. Voit tehdä tämän luomalla alkuperäisen viestin ja muokkaamalla sitä kullekin alustalle sopivaksi.

Sendiblen avulla voit myös seurata brändisi tilaa Twitterissä integroimalla tilisi analytiikkaa ja pitämällä sinut ajan tasalla brändisi maininnoista.

Siellä on jopa melko siisti ominaisuus, jonka avulla voit selata trendaavaa sisältöä omalla markkinaraollasi. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden uudelleentwiitata, tykätä tai vastata brändiisi liittyvään jaettavaan sisältöön.

Hinta: Suunnitelmat alkavat $ 29/kk tai $ 288/vuosi. Kaikki suunnitelmat sisältävät 14 päivän ilmaisen kokeilujakson.

5. Awario

Awario on erilainen sosiaalisen median hallintatyökalu kuin muut tähän mennessä esitellyt. Tämä keskittyy sosiaaliseen kuunteluun ja sosiaaliseen seurantaan kokonaisuutena.

Sen ensisijainen työkalu antaa sinun seurata yksittäisiä avainsanojen mainintoja useilla sosiaalisen median alustoilla. Tämä sisältää Twitterin. Ominaisuuden avulla voit pohjimmiltaan seurata brändisi mainitsemista sosiaalisessa mediassa sekä kaikkia markkinaraon ympärillä olevia suosittuja aiheita.

Yksi sen tehokkaimmista ominaisuuksista on sen kyky havaita mahdollisia liidejä. Yksi tavoista tehdä tämä on varoittaa sinua kaikista twiiteistä, joissa pyydetään suosituksia tuotteesta tai palvelusta, joka on samanlainen kuin sinun.

Siellä on myös järjestelmä, joka valvoo viestejäsi ja mainintojasi. Voit suodattaa tulokset näyttämään vain Twitterin. Voit myös järjestää ne valitsemalla, kuinka haluat olla vuorovaikutuksessa twiitin kanssa. Vaihtoehtojasi ovat vastaaminen, estäminen tai poistaminen.

Voit tarkastella myös useita analyyttisiä tietoja. Suodattimet ovat myös saatavilla. Niissä on jopa ainutlaatuinen ominaisuus, jonka avulla voit luoda mukautettuja suodattimia käyttämällä boolen logiikkaa.

Hinta: Suunnitelmat alkavat $ 39/kk. Ilmainen kokeiluversio on saatavilla halvimmalle sopimukselle.

6. TweetDeck

TweetDeck on Twitterin hallintatyökalu, joka on rakennettu suoraan Twitteriin. Voit käyttää sitä Twitter-tililläsi siirtymällä osoitteeseen tweetdeck.twitter.com tai lataamalla Mac-sovelluksen. Windows-sovellus on nyt poistettu käytöstä.

Se alkoi itsenäisenä sovelluksena ja oli lopulta Twitter osti 40 miljoonalla dollarilla. Työkalu on pohjimmiltaan Twitterin hallintapaneelin laajennus, jonka avulla voit hallita päätiliäsi ja useita lisätilejä tehokkaammin.

Käyttöliittymä on yksinkertainen kojelauta, joka on täynnä sarakkeita, joita voit lisätä, poistaa ja järjestää uudelleen. Voit ajoittaa tweettejä ja seurata mainitsemista, viestejä ja yksittäisiä luetteloita.

Voit jopa lisätä yksittäisiä avainsanoja sarakkeiksi. Jokainen twiitti, joka sisältää tietyn avainsanan, näkyy sille osoitetussa sarakkeessa, vaikka voit määrittää muutaman suodattimen kaventaaksesi luetteloa.

Voit myös rakentaa kokoelmia yksittäisistä twiiteistä.

Hinta: Vapaa.

7. Social Snap

Social Snap on WordPress-laajennus, joka integroituu yli 30 sosiaalisen median alustaan, mukaan lukien Twitter. Se auttaa sinua kasvattamaan yleisöäsi ja sosiaalista tavoittavuuttasi tekemällä sisällöstäsi jaettavampaa.

Se alkaa sosiaalisen median jakamispainikkeilla, jotka voit sijoittaa koko sivustollesi, erityisesti blogiisi. Näitä painikkeita on eri tyylejä, ja ne voidaan sijoittaa useisiin paikkoihin sivustollasi.

🔥 Empfohlen:  Miksi yrityksesi pitäisi käyttää sosiaalista mediaa asiakassuhteiden rakentamiseen

Laajennus tukee Twitter-kortteja, kun on aika jakaa sisältöäsi. Tämän integroinnin avulla voit hallita tapaa, jolla twiittisi näkyvät Twitterissä. Voit muokata twiittisi kuvaa, otsikkoa ja kuvausta.

Muutamat suunnitelmat sisältävät Auto-Poster-lisäosan, jonka avulla voit lähettää twiitin joka kerta, kun julkaiset uuden blogitekstin. Toinen lisäosa, Boost Old Posts, toimii samalla tavalla, paitsi että se puhaltaa uutta elämää vanhoihin viesteihin jakamalla ne uudelleen sosiaaliseen mediaan automaattisesti.

Voit myös rohkaista seuraajiasi jakamaan sisältöäsi Twitterissä Social Snapin click-to-tweet-työkalulla. Lopuksi voit seurata edistymistäsi, kun työskentelet Twitter-markkinointistrategiasi parissa tämän laajennuksen sisäänrakennetun analytiikan avulla.

Hinta: Suunnitelmat alkavat 39 dollarista/vuosi.

Lue Social Snap -arvostelumme.

8. Twiittaa napsauttamalla

Napsauta twiittaamaan on yksinkertainen työkalu, jonka avulla voit luoda jaettavia linkkejä, joiden avulla yleisösi voi twiitata sisältöäsi helposti. Sinun tarvitsee vain määrittää sisältö, jonka haluat seuraajiesi jakavan (mukaan lukien kuva, kuvaus ja linkki), luoda linkki, istua alas ja odottaa.

Saat käyttöösi tilastot, joiden avulla voit nähdä, kuinka monet ihmiset napsauttavat jaettavia linkkejäsi sekä määrittämiesi tweettien sisällä olevia linkkejä.

Voit käyttää työkalua kolmella tavalla. Kaksi ensimmäistä sisältävät määritetyn twiitin luomisen ja työkalun luoman upotuskoodin liittämisen sinne, missä haluat jaettavan linkin näkyvän.

Jos sinulla on WordPress-sivusto, voit asentaa ilmaisen laajennuksen ja luoda linkkejä WordPress-editorista.

Hinta: Napsauta twiittaamaan on ilmainen jopa viisi linkkiä kuukaudessa. Premium-paketit, jotka tarjoavat rajoittamattoman määrän linkkejä, ovat 4,97 dollaria kuukaudessa tai 49,70 dollaria vuodessa.

Jos käytät WordPressiä, katso ilmainen plugin.

9. Hashtagify

Hashtagify on työkalu, jonka avulla voit tarkastella Instagramin ja Twitterin hashtagejen tilastoja. Voit esikatsella työkalua kirjoittamalla hashtagin etusivulle.

Näin tämä työkalu käytännössä toimii. Syötät hashtagin, jota olet kiinnostunut käyttämään, ja työkalu luo siitä tilastot. Näitä ovat muun muassa hashtagin suosio, olipa se trendikkäitä vai ei, siihen liittyvät hashtagit, määrittämäsi hashtagin sijoittuneet parhaat vaikuttajat ja paljon muuta.

Premium-versiossa on jokaisesta etsimäsi hashtagista täydellinen raportti, joka sisältää entistä enemmän tilastoja. Voit myös seurata yksittäisiä hashtageja.

Hinta: Suunnitelmat alkavat $ 29/kk tai $ 228/vuosi. 7 päivän ilmainen kokeilujakso on saatavilla kaikille suunnitelmille.

10. Paper.li

Yksi tärkeimmistä tavoitteistasi Twitter-markkinoinnissa on todennäköisesti oman sisältösi saaminen useammille ihmisille. Sisällön kuratointi ja muiden ihmisten sisällön jakaminen on kuitenkin tehokas strategia, jonka avulla voit kasvattaa omaa sosiaalista ulottuvuuttasi.

Paper.li on työkalu, jonka avulla voit kerätä ja kuratoida sisältöä helposti. Rakennat “sanomalehtesi” kuratoidulla sisällöllä sosiaalisesta mediasta ja verkosta. Tämä työkalu tukee useita sosiaalisen median alustoja tällä tavalla, mukaan lukien Twitter.

Kun olet tyytyväinen kaikkeen “ongelmaasi” keräämääsi sisältöön, voit toimittaa sen yleisöllesi. Voit tehdä tämän sosiaalisessa mediassa, verkkosivulla tai sähköpostiluettelosi kautta.

Hinta: Voit aloittaa Paper.li:n käytön ilmaiseksi. Premium-suunnitelma maksaa 12,99 dollaria kuukaudessa.

11. Triberr

Triberr avulla voit kasvattaa sosiaalista ulottuvuuttasi ja tulla vaikutusvaltaisemmaksi yhdistämällä sinut muihin vaikuttajiin. Voit tehdä tämän liittymällä “heimoihin”, jotka ovat sosiaalisia ryhmiä, jotka ovat täynnä muita vaikuttajia omalla markkinaraollasi.

Näiden heimojen tarkoituksena on jakaa sisältöäsi henkilöiden kanssa, joilla voi olla tai ei ole merkityksellistä vaikutusvaltaa omalla markkinaraollasi. Teet tämän mainostamalla sisältöäsi heimotovereillesi, joita kannustetaan tukemaan toisiaan.

Voit lisätä useita ajoitettuja julkaisuja jonoon ja jopa kuratoida jaettavaa sisältöä. Mukana on myös perusanalytiikka, jotta näet, kuinka monta klikkausta tietty viesti saa ja kuka on jakanut sisältösi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita autonvuokrauksesta QEEQ:n avulla

Hinta: Voit aloittaa Triberrin käytön ilmaiseksi. Premium-suunnitelmat alkavat 20 dollarista kuukaudessa tai 216 dollarista vuodessa.

Mitkä Twitter-markkinointityökalut sinun kannattaa valita?

Tämän luettelon Twitter-markkinointityökalut ovat erittäin erilaisia.

Vaikka on hienoa, että ne tarjoavat sinulle niin monia erilaisia ​​tapoja käyttää yhtä yleisimmin käytetyistä sosiaalisen median alustoista, se voi vaikeuttaa valitsemistasi.

Onko ensisijainen tavoitteesi kasvattaa vaikutusvaltaasi ja laajentaa kokonaisverkostoasi?

Katso Quuu Promote ja Triberr. Nämä työkalut auttavat sinua tulemaan vaikutusvaltaisemmaksi antamalla sisältösi markkinoiden parhaiden vaikuttajien näkemään.

Kuten sanoin, Triberr on paljon helpompi käyttää, koska Quuu Promote on enemmän eksklusiivinen alusta. Siinä on myös sisäänrakennettuja verkostoitumisominaisuuksia, jotka antavat sinulle mahdollisuuden luoda suhteita muihin oman markkinaraon vaikuttajiin. Lisäksi se on halvempaa.

Muista lukea oppaamme Twitter-seuraajan kasvattamisesta saadaksesi lisää apua tällä alueella.

Haluatko lisätä sitoutumista Twitteriin?

Mitä tulee tykkäyksiin, vastauksiin ja brändimainintaan, katso Hashtagify, Click to Tweet ja Social Snap. Hashtagify tietysti tunnistaa trendaavat hashtagit omalla markkinaraollasi auttaakseen sinua lisäämään ihmisten määrää, jotka näkevät twiittisi ja ovat vuorovaikutuksessa niiden kanssa.

Social Snap on WordPress-laajennus, jonka avulla voit tehdä sivustosi sisällöstä jaettavampaa. Se sisältää twiittaamisen napsauttamalla -ominaisuuden sosiaalisten jakopainikkeiden ja ajoitustyökalun lisäksi, mutta jos haluat yksinkertaistaa asioita, katso itse Click to Tweet -työkalua.

Sivuhuomautuksena, tutustu viestiimme parhaista sosiaalisen median kilpailutyökaluista, joita voit käyttää, jos haluat sitouttaa Twitter-seuraajasi entisestään.

Haluatko seurata brändiäsi sosiaalisessa mediassa?

On tärkeää, että seuraat brändiäsi sosiaalisessa mediassa. Se auttaa sinua lieventämään yksinkertaisia ​​asiakaspalveluongelmia, ennen kuin ne ehtivät pilata brändisi maineen.

Awario on paras vaihtoehto tähän tehtävään. Se on sosiaalisen median kuuntelutyökalu, jonka avulla voit seurata brändisi ja tiettyjen avainsanojen mainintoja sosiaalisessa mediassa. Siinä on myös melko kehittynyt ominaisuus, joka havaitsee mahdolliset liidit puolestasi.

Jos haluat oppia lisää, muista katsoa viestimme tehokkaista sosiaalisen median seuranta- ja kuuntelutyökaluista.

Haluatko Twitter-markkinointityökalun, jonka avulla voit hallita tiliäsi ja asiakasvuorovaikutustasi tehokkaammin?

Jos olet jongleeraamassa sosiaalisen median tilejä, tarvitset todennäköisesti a sosiaalisen median hallinta järjestelmä. Sendible ja Agorapulse voivat tarjota sen sinulle.

Et voi mennä pieleen kummallakaan työkalulla. Agorapulsella on parempi sosiaalinen postilaatikko, ja sitä on paljon helpompi käyttää. Sendiblessä on kuitenkin vahvempi sosiaalinen julkaisutoiminto.

Löydät aina lisää tällaisia ​​työkaluja parhaista sosiaalisen median hallintatyökaluistamme. Kaiken kaikkiaan toivomme, että tämä viesti esittelee sinulle muutamia uusia tapoja, joilla voit hallita Twitter-markkinointistrategiaasi.

Haluatko tehokkaan mutta ilmaisen Twitter-markkinointityökalun?

Jos etsit yksinkertaisuutta, etsi TweetDeck ja Paper.li. Nämä ovat ilmaisia ​​työkaluja, jotka laajentavat Twitterin perusominaisuuksia.

Click to Tweet on uskomattoman kätevä, jos sinulla on WordPress-sivusto, koska voit asentaa ilmaisen laajennuksen luodaksesi linkkejä suoraan WordPress-editorista, jolloin lukijoiden on helppo jakaa sisältöäsi.

Aiheeseen liittyvää luettavaa: Parhaat sosiaalisen median markkinointityökalut yleisösi kasvattamiseen.