Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

11 parasta verkkosivustoa tavaroiden myymiseen verkossa (2023)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 11 parasta verkkosivustoa tavaroiden myymiseen verkossa (2023)

Ennen Internetin ja verkkokaupan tuloa pihamyynti ja sanomalehdet olivat ainoita paikkoja, joissa voit myydä tavaraasi ilman, että sinulla oli myymälää. Nyt kun kaikki erilaiset myyntisivustot ja -sovellukset ovat saatavilla, kuka tahansa voi ansaita ylimääräistä rahaa myymällä melkein mitä tahansa ilman, että hänen täytyy poistua kotoaan.

Verkkomyynti on muuttanut täysin ajatteluamme yrityksen perustamisesta. Ja siihen on hyvä syy: 63 % ostosmatkoista alkaa verkosta, joten verkkomyynti on yhä tuottoisampi vaihtoehto nuorille yrittäjille.

Oletko harrastaja, joka haluaa myydä keittiötarvikkeita? Onko sinulla takavarastoa trendikkäitä koruja? Onko sinulla yhteys tuotteen hankkimiseen? tukkuhinnat? Ehkä haluat vain myydä sen Beanie Babies -kokoelman? (Älä valehtele, sinulla on sellainen!) Tai ehkä harjoittelet feng shuita ja haluat tyhjentää asuintilasi tai säilytystilaasi? Jos yrität edelleen selvittää, kuinka löytää voittavia tuotteita, tutustu Shopifysiin Voittajatuotteet -kurssi.

Riippumatta siitä, mikä on tavoitteesi tai mitä myyt, siellä on myyntikanava, joka sopii sinulle täydellisesti. Olemme tehneet tutkimuksen ja koonneet parhaat sivustot, joissa voit myydä tuotteitasi verkossa. Bonuksena kerromme sinulle myös oman myymälän perustamisen edut ja kuinka molempien käyttö voi auttaa sinua lisäämään verkkomyyntiä.

Aloitetaan.

Luo oma verkkokauppa

Oman verkkokaupan luomiseen liittyy omat haasteensa, mutta se voi olla myös erittäin antoisaa ja kannattavaa, jos se tehdään oikein.

Suurin haittapuoli on, että sinun on markkinoitava itseäsi ja lisättävä omaa liikennettä sivustollesi. Pohjimmiltaan olet luomassa omaa brändiäsi, ja se voi viedä vähän aikaa.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Kääntöpuolena on, että voitot ovat sinun – ei palkkioita, ja sinulla on täydellinen hallinta hinnoittelustrategiaasi. Tässä on paras alusta, jolla voit luoda oman online-myyntisivustosi:

Shopify

Kun haluat luoda oman verkkosivuston tavarasi myymistä varten, Shopify on oltava yksi helpoimmin käytettävistä ja luotettavimmista. Marraskuussa 2022 yli neljä miljoonaa sivustoa käyttivät Shopifyta toimintojensa hoitamiseen.

Shopifyn perusmaksu on 39 dollaria kuukaudessa. Tämä sisältää oman verkkosivustosi, blogisi, SSL-sertifikaatit, hylätyn ostoskorin palautuksen ja sosiaalisen median myyntikanavat sekä monia muita työkaluja ja etuja. Alkuasetusmaksua tai muita piilomaksuja ei peritä, ellet päätä käyttää muuta maksuyhdyskäytävää kuin mitä Shopify tarjoaa.

Shopify on erinomainen alusta online-myynnin aloittamiseen oman sivustosi kautta. Se on aloittelijaystävällinen ja erinomaisella asiakaspalvelulla. Lisäksi on olemassa erilaisia ​​Shopify-sovelluksia, joiden avulla voit mukauttaa kauppaasi. Tässä on opas, jonka avulla voit avata Shopify-kauppasi alle 30 minuutissa.

11 parasta verkkosivustoa tavaroiden myymiseen verkossa

Seuraavat ovat joitain tunnetuimmista online-myyntisivustoista, ja niihin mahtuu melkein mikä tahansa esine, jota sinulla saattaa olla.

1. Bonanza

myydä mitä tahansa torilla

Tämä Seattlessa toimiva yritys on suhteellisen uusi online-markkinapaikalla, mutta menestyy kuitenkin erittäin hyvin. Bonanza on suuri ja kasvava verkkokauppojen yhteisö, jolla on yli 50 000 myyjää ja 35 miljoonaa eri tuotetta.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Bonanzan myyntimaksut ovat suhteellisen vähäisiä ja perustuvat siihen, mitä se kutsuu lopulliseksi tarjousarvoksi. Lopullinen tarjouksen arvo on ostajan maksaman summan yhdistetty dollariarvo plus se osa toimitusmaksusta, joka ylittää 10 dollaria.

Joten jos myyt tuotteen 20 dollarilla ja veloitat 12 dollaria toimituksesta, lopullinen tarjouksen arvo on 22 dollaria. Myyntipalkkio on 2,5 % Lopullisen tarjouksen arvosta, joten tässä esimerkissä palkkiosi olisi vain 77 ¢. Jos myyt tuotteita yli 500 dollarilla, samat säännöt pätevät, mutta jokaisesta yli 500 dollarin dollarisummasta veloitetaan 1,5 % kiinteä maksu.

🔥 Empfohlen:  10 parasta ankkuritekstin jakelun tarkistustyökalua SEO:lle

Tämä online-myyntisivusto toimii hyvin niille, jotka eivät pysty maksamaan listautumismaksuja. Liikkeen perustaminen on helppoa, ja maksat vain, jos teet myynnin.

2. Amazon

Amazon on luotettava sivusto, joka myy yli 400 tuotetta minuutissa. Miten se voi myydä noin nopeasti? No, ihmiset tuntevat mukavuutta ja luottamusta ostaessaan tältä sivustolta.

Amazonin tiedetään tarkistavan myyjät ja pitävän väärennetyt tuotteet poissa markkinoiltaan. Ja se on ansainnut ihmisten luottamuksen toimittamalla haluamansa tuotteet ajallaan. Siksi niin monet ihmiset pitävät sitä verkko-ostoksia tekevänä markkinapaikkanaan. Näin suuri määrä etuja tarkoittaa, että tuotteitasi myydään todennäköisemmin, mutta se tarkoittaa myös sitä, että sivustolla on enemmän maksuja.

Ammattimainen myyntitili Amazonissa vaatii hakuprosessin sekä 39,99 dollarin kuukausimaksun. Jokaisesta myydystä tuotteesta peritään myös maksu. Jos et aio myydä yli 40 tuotetta kuukaudessa, voit hankkia yksittäisen myyjätilin, joka ei vaadi kuukausimaksua. Yksittäinen myyjätili veloittaa 99 ¢ tuotekohtaisen maksun plus prosentuaaliset maksut sen lisäksi, riippuen siitä, missä luokassa tuotteesi on myynnissä.

Amazon sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat siirtää suuria määriä tuotteita tai tarvitsevat näkyvyyttä suuremmalle yleisölle.

3. eBay

Alkuperäinen online-myyntialusta, eBay on ollut verkossa vuodesta 1995. Ei ole juuri mitään, mitä et voi myydä tällä sivustolla. Joten jos aiot myydä jotain antiikkia, ovelaa tai vähän outotämä saattaa olla sinulle sopiva online-myyntisivusto.

Ole tietoinen myyntikuluista, kun myyt eBayssa. Se veloittaa tuotteen listaamisesta maksun, jota ei palauteta, ja toisen “lisäysmaksun”, jos päätät listata saman tuotteen toiseen luokkaan.

Siellä on myös “lopullinen maksu”, joka on tietty prosenttiosuus (eBay sanoo sen olevan 10–12 prosenttia useimmissa luokissa) tuotteesi hinnasta, johon lisätään prosenttiosuus toimituskuluista. Nämä maksut vaihtelevat, ja ne lasketaan sen mukaan, mikä tuotteesi on, kuinka monta ja minkä tyyppisiin luokkiin se on listattu, sekä toimituskulujen perusteella.

Vuoden 2021 eBay Statisticsin mukaan eBaylla on yli 1,7 miljardia yritystietoa ja 135 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti. Amazonin tapaan se on uskomattoman laaja ostajaverkosto. Muista kuitenkin, että eBay brändinä on yleensä vähemmän luotettu kuin Amazon.

4. VarageSale

Varagesale

VarageSale on Torontossa toimiva online-myyntialusta, jonka on luonut entinen ala-asteen opettaja, joka turhautui huijauksiin ja laittomiin listauksiin luokitelluilla sivustoilla.

Sivusto edellyttää myyjien luovan Facebook-vahvistetun profiilin varmistaakseen, että kauppiaat käyttävät todellista profiilikuvaa ja nimeä sekä henkilökohtaista biografiaa. Tämä auttaa ostajia tuntemaan olonsa mukavaksi asioinnissa, koska heillä on parempi käsitys siitä, kenen kanssa he ovat tekemisissä.

VarageSalen jäsenet voivat myydä tuotteita verkossa ilmaiseksi. Myyjänä voit luoda listauksen otsikolla, kuvauksella ja tuotekuvalla. Jos joku on kiinnostunut ostamaan, hän voi varata tuotteesi ja suunnitella offline-tapaamisen vaihtoa varten tai käyttää Stripeä verkkomaksun suorittamiseen.

Tätä kirjoitettaessa alusta ei veloita kauppiailta myyjä- tai tapahtumamaksua.

5. Ruby Lane

Ruby Lane oli luultavasti paras vintage- ja antiikkiesineiden online-myyntisivusto ja ostosfoorumi äänesti ykkönen suositteli myyntipaikkaa muutama vuosi sitten.

🔥 Empfohlen:  10 parasta sinistä moissanite-sormusta (uudet tyylit vuodelle 2023!)

Ruby Lanen liikkeen perustamisesta ei peritä maksua, eikä alusta veloita listauksista. Sinun on kuitenkin maksettava 54 dollarin kuukausittainen ylläpitomaksu kaupoista, joissa on 50 tuotetta tai enemmän. Lisäksi RubyLane veloittaa 6,7 ​​%:n palvelumaksun koko ostotilauksesta (ilman myyntiveroa).

Tämä online-myyntisivusto on suunniteltu tuomaan keräilyharrastajat yhteen. Jos etsit kapealla myyntisivustoa antiikki- ja keräilyesineillesi, tämä on todennäköisesti sivusto sinulle. Muista kuitenkin maksut.

6. Etsy

sivustoja myydä tuotteitasi verkossa

Aivan kuten Ruby Lane, Etsy palvelee enemmän markkinarakoja kuin eBay tai Amazon. Täällä voit myydä käsintehtyjä tuotteita, taidetta, keräilyesineitä ja antiikkia. Etsyn vuosimyynti on miljardeja, ja sitä pidetään tuottoisena verkkokaupan alustana.

Etsy veloittaa 20 ¢ listausmaksun jokaisesta tuotteesta. Tuote pysyy kaupassasi neljä kuukautta tai kunnes se myydään sen mukaan, kumpi tulee ensin. Kun myyt tuotteen, peritään 5 %:n tapahtumamaksu ja 3 % plus 25¢ käsittelymaksu (tämä vaihtelee myyjän pankin sijainnin mukaan).

Tapahtumamaksut koskevat vain ilmoitettua hintaa (ei myyntiveroa), jos myyt Kanadasta tai Yhdysvalloista. Alusta ottaa kuitenkin 5 % kokonaistoimituskuluista, jos päätät veloittaa asiakkailta erillisen toimitusmaksun.

Etsy on tunnettu ja arvostettu. Sen helppokäyttöisyys ja yleinen hyvä maine online-myynnin maailmassa tekevät tästä sivustosta yhden parhaista paikoista myydä tavarasi verkossa.

7. puheenjohtaja

tuolilähetyskauppa verkossa

Tämä kasvava verkkokauppa on suunnattu erityisesti korkealaatuisiin huonekaluihin ja kodin sisustukseen. Tuotteiden listaaminen on helppoa Chairishissa, ja kuten missä tahansa tavarakaupassa, se vie prosenttiosuuden myyntihinnasta.

Prosenttiosuus, jonka Chairish pitää, riippuu siitä, kuinka paljon tuotteesi myydään: 20 % ensimmäisestä 2 500 dollarista, 12 % seuraavista 22 500 dollarista ja 3 % seuraavista 15 000 dollarista. Sen verkkosivuston esimerkissä, jos myyt tuotteen 40 000 dollarilla, saat 35 350 dollaria.

Parasta on, että tuotteiden listaus on täysin ilmaista. Listat kohteesi ja kuraattorit Chairishissa tarkista ne varmistaaksesi, että ne täyttävät standardinsa. Sitten he korjaavat toimittamasi valokuvat ja asettavat tuotteen ostettavaksi.

Chairish huolehtii myös lähetyslogistiikasta, joten sinun ei tarvitse huolehtia isojen huonekalujen toimittamisesta (kuten et tee dropshippingiä). Voit myös sopia toimituksen itse, jos se sinulle sopii.

Chairish on loistava online-myyntisivusto niille, jotka haluavat myydä huonekaluja ja muita kodin sisustustuotteita. Se täyttää korkeat vaatimukset, mikä on ihanteellinen ostajille ja keräilijöille.

8. Swappa

swappa luotettava verkkomyynti

Onko sinulla älypuhelin, jota et enää käytä? Kamera makaamassa ja keräämässä pölyä laatikkoosi? Ehkä voit harkita niiden muuttamista käteiseksi, koska niistä ei oikeastaan ​​ole sinulle paljon hyötyä.

Swappa on markkinapaikka, jossa voi ostaa ja myydä teknisiä laitteita. Alustan takana oleva tiimi on tehnyt hienoa työtä karsiessaan peikkoja ja huijareita, mikä on auttanut sitä saavuttamaan erinomaisen maineen. Tämä tietysti tarkoittaa, että he tarkastavat tuotteesi perusteellisesti, mikä ei ole ongelma, jos myyt hyvässä kunnossa olevia tuotteita.

Swappa ei veloita myyjältä maksuja listausten luomisesta. Voit kuitenkin halutessasi saada listauksen esille 5 dollarin maksua vastaan. Myös Swappa-tapahtumat tapahtuvat yleensä PayPalin kautta, joka veloittaa myyjiltä maksun ostajien suorittaessa maksun. Silti Swappalla on yksi alhaisimmista maksuista listallamme olevista markkinapaikoista.

Voit myös valita käytön Swappa paikallinenalustan versio, jonka avulla voit myydä teknisiä gadgeteja paikallisille ostajille yhteisössäsi.

🔥 Empfohlen:  22 parasta markkinointiblogia, jotka jokaisen markkinoijan tulee lukea

9. Facebook Marketplace

Lokakuussa 2016 perustettu Facebook loi Facebook Marketplacen tuomaan ihmiset yhteisöihin yhteen ostamaan ja myymään. Facebook Marketplacessa on jännittävää, että yritys alkaa tukea verkkokauppiaita.

Facebook on tehnyt yhteistyötä verkkomyyntialustojen, kuten Shopifyn, kanssa helpottaakseen verkkokauppiaiden läsnäoloa Marketplacessa. Shopify-käyttäjät voivat myydä tavaroita paikallisesti samalla kun he hallitsevat varastoa tutulla taustalla.

Listautumismaksuja ei peritä, mutta sinulle on olemassa erityisiä vaatimuksia ja ohjeita täytyy seurata kauppiaana Marketplacessa.

10. Craigslist

Pohjimmiltaan vain foorumi, Craigslist on yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Craig Newmark aloitti vuonna 1995, ja se kehitettiin alun perin tarjoamaan tietoa paikallisista tapahtumista San Franciscon lahden alueella. Se on nyt monien yksityishenkilöiden ja jopa joidenkin yritysten online-myyntisivusto.

Craigslistin haittapuoli on rehottavat huijaukset ja “olet omillasi” -tyyli petosten ja riitojen käsittelyssä, mikä tekee siitä riskialttiimman myyntisivuston.

Tämä online-myyntisivusto sopii parhaiten niille, jotka haluavat myydä paikallisesti ja tehdä kauppoja henkilökohtaisesti. Jotkut ihmiset käyttävät hyväkseen ostaa halvalla ja myydä korkealla Craigslistissa, mikä voi muuttaa niille melkoisen voiton markkinoiden arbitraasi.

11. Seuraava ovi

Kuten Craigslist, Nextdoor on yhteisöstä. Se on foorumi, jossa naapurit voivat jakaa tietoa siitä, mitä alueellaan tapahtuu – korttelijuhlien ilmoittamisesta katujen liikenteestä valittamiseen.

Sen lisäksi, että Nextdoor on naapuruston foorumi, se tarjoaa myös ilmaisen foorumin tavaroidesi myymiseen verkossa. Kuten Craigslistissa ja Facebook Marketplacessa, listalleotto- tai jäsenmaksuja ei ole, mutta sinun on tavattava ostajasi ja tehtävä vaihto henkilökohtaisesti.

Tämä alusta tuntuu hieman turvallisemmalta kuin Craigslist, koska se vaatii rekisteröitymisen ja tilin luomisen. Tämän vuoksi se on yleensä yksityisempi ja siinä on vähemmän huijauksia.

Jokaiselle jotakin

Riippumatta siitä, mitä myyt tai kuinka haluat myydä sen, on olemassa online-myyntisivusto, joka sopii tarpeisiisi. Halusitpa sitten siivota sotkuisen kotisi, laajentaa vähittäiskaupan kattavuutta tai tunkeutua verkkokauppaan ainutlaatuisella brändilläsi, löydät varmasti tästä luettelosta sinulle sopivan alustan.

Onko sinulla sivusto, jota rakastat käyttää ja jota ei ole tässä luettelossa? Kerro meille kommenteissa!

Parhaat sivustot tavaroiden myyntiin UKK

Mitkä ovat parhaat sivustot tuotteiden myymiseen verkossa?

On monia sivustoja myydä tuotteitasi verkossa. Voit harkita Shopifyta, Bonanzaa, eBayta, Etsyä, Facebook Marketplacea tai Craigslistia muutamia mainitakseni.

Mitkä ovat tunnetuimmat vaatteiden online-myyntisivustot?

Ruby Lane, Facebook Marketplace, Nextdoor ja Etsy ovat tunnettuja vaatteiden online-myyntisivustoja. Jokaisen maksut ja kustannukset vaihtelevat, mutta niiden tuotemerkit ovat vahvoja ja luotettavia.

Mitkä ovat yksittäisten myyjien suosituimmat online-myyntisivustot?

Chairish, VarageSale ja Bonanza ovat esimerkkejä yksittäisten myyjien suosituimmista online-myyntisivustoista. Jokaisella on vahva yrittäjäyhteisö ja uskollinen asiakaskunta, joka palaa hakemaan lisää.