Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

11 parasta White Label SEO -työkalua toimistosi kasvattamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 11 parasta White Label SEO -työkalua toimistosi kasvattamiseen

White label SEO -työkalut antavat virastoille ennennäkemättömän mahdollisuuden skaalautua ilman, että heidän tarvitsee palkata lisää työntekijöitä.

Toistuvat tehtävät, jotka vaativat tunteja manuaalista työtä, suoritetaan murto-osassa aikaa, mikä tekee toimistostasi ammattimaisempaa ja tehokkaampaa.

Tässä blogiviestissä opit 11 erilaisesta white label SEO -työkalusta, jotka muuttavat hakukoneoptimointialaa, lyhyen yleiskatsauksen kunkin työkalun tarjontaan ja siitä, miten voit valita oikean työkalun toimistollesi.

Kiireessä?

Semrush on helppo valinta intuitiiviseen hakukoneoptimointityökaluun, joka tarjoaa sinulle kaikki ominaisuudet, joita tarvitset auttaaksesi asiakkaitasi menestymään, ja raportointia, joka korostaa näitä voittoja. Ja voit kokeilla ilmaiseksi 14 päivän kokeilujaksolla.

Kaikki white label SEO -ohjelmistot eivät ole rakennettu samalla tavalla. Jotkut auttavat sinua hallitsemaan erilaisia ​​SEO-alustojasi yhdestä hallintapaneelista, toiset auttavat sinua seuraamaan tiettyjä mittareita, ja toiset tarkastavat olemassa olevia ponnisteluja ja antavat näkemyksiä siitä, mitä päätöksiä sinun on tehtävä seuraavaksi.

Alta löydät valikoiman parhaita saatavilla olevia SEO-työkaluja sekä täydellisen erittelyn tärkeimmistä ominaisuuksista.

Satojen tietopisteiden seuraaminen eri SEO-alustoilla voi helposti tulla ylivoimaiseksi kokeneimmillekin virastoille.

Hakukoneoptimoinnin hallintapaneelityökalut helpottavat työtä järjestämällä kaikki tietosi, kuten avainsanatutkimuksen, paikallisen hakukoneoptimoinnin ja kilpailijoiden seurannan, yhteen keskeiseen sijaintiin.

DashThis

Yli 34 integraatiolla DashThis hakee kaikki keskeiset KPI:si eri alustoista ja järjestää ne yhteen kojelautaan.

Sinun ei myöskään tarvitse olla tekninen velho selvittääksesi sen. Kojelauta sisältää useita valmiita malleja, joista voit valita, joten voit aloittaa ilman aikaa tuhlaamatta alustan oppimiseen.

Viikoittaiset, kuukausittaiset ja neljännesvuosittaiset näkymät ovat kaikki saatavilla, mikä auttaa sinua ymmärtämään asiakkaasi hakukoneoptimoinnin edistymistä eri ajanjaksoina.

Kaikenkokoiset digitaalimarkkinointitoimistot voivat käyttää työkalua, koska sen avulla voidaan lisätä useita kollegoita yhdelle tilille.

Saatavilla on jopa mukautettuja käyttöoikeuksia, joiden avulla työntekijät voivat muokata ja luoda omia hallintapaneeleja.

Myöskään työntekijäsi eivät ole ainoita, joilla on pääsyä DashThisiin. Asiakkaat voivat saada reaaliaikaisia ​​analyyseja white label SEO -raporttien jakelulla, joka lähettää automaattisia sähköpostilähetyksiä asiakkaasi sähköpostiosoitteeseen.

Hinta: Yksilö – 39 $/kk, Ammattilainen – 129 $/kk, Yritys – 249 $/kk, Normaali – 399 $/kk


Toimistoanalyysi

Agency Analyticsissa on yli 70 vaikuttavaa markkinointiintegraatiota, mukaan lukien Google Ads, Google Analytics, Mailchimp, Shopify, Active Campaign ja paljon muuta.

On todennäköistä, että pystyt integroimaan nykyiset hakukoneoptimointipalvelusi kojelautaan ja keräämään kaikki asiakasraportit yhteen paikkaan.

Kuten useimmat muut SEO-työkalut, omien räätälöityjen hallintapaneelien luominen on helppoa.

Vedä ja pudota -rakennustyökalu tekee rakentamisesta helppoa, ja muokattavissa olevat widgetit on merkitty valkoisella, joten asiakkaasi näkevät vain oman tuotemerkin.

Tämä sisältää logosi lataamisen, brändisi tarkan väriteeman valitsemisen ja jopa kaiken isännöimisen omassa mukautetussa verkkotunnuksessasi.

Suuri määrä integraatioita ja täydet white-label-ominaisuudet tekevät Agency Analyticsista erinomaisen valinnan toimistoille, jotka käyttävät jo paljon hakukoneoptimointipalveluita, mutta haluavat ne keskitetyksi yhteen hallintapaneeliin.


Cyfe

Toimistot, jotka etsivät ammattimaista markkinoinnin kojelautatyökalua, joka on tarpeeksi helppo lukea työntekijöille ja asiakkaille, nauttivat Cyfen tarjonnasta.

Sen lisäksi, että voit integroida tavallisia markkinoinnin SEO-palveluita, kuten Google Analyticsia, voit myös integroida sosiaalisen median alustoja, myyntialustoja ja online-arvosteluja.

Valmiiksi laadittujen mallivaihtoehtojen ansiosta toimiston, jolla on vähän taustatietoa, on helppo luoda keskitetty kojelauta.

Cyfe jopa väittää, että virastot voivat aloittaa viiden minuutin kuluessa rekisteröitymisestä. Mallit ovat muokattavissa, joten ajan mittaan tiimisi voi tehdä muutoksia, jotka sopivat yrityksesi erityistarpeisiin.

Kaikki raportit ovat ladattavissa, mutta voit myös automatisoida raporttien lähettämisen sähköpostitse, joten heidän ei koskaan tarvitse ihmetellä, mitä edistystä on tapahtunut.

Cyfe on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se yhdistää useita markkinoinnin osa-alueita. Toimistot, jotka käsittelevät sosiaalista mediaa tai online-arvosteluja, hyötyvät eniten ainutlaatuisista tarjouksista.


Analyticsista on tullut työkalu, johon virastot luottavat tehdessään tietoon perustuvia päätöksiä SEO-strategioista.

Microstrategyn tutkimus osoittaa sen 65 % maailman yrityksistä lisäsivät analytiikkakulujaan vuonna 2020.

Pysyäksesi kilpailijoiden edellä tässä on parhaat SEO-analytiikkatyökalut, jotka pitävät toimistosi ajan tasalla ja valmiina auttamaan asiakkaitasi.

SEMRush

SEMRushista on tullut yksi markkinoiden suurimmista SEO-analytiikkatyökaluista, ja hyvästä syystä. Työkalu auttaa sinua avainsanatutkimuksessa, sisäisissä linkkistrategioissa, PPC-kampanja-analyysissä, orgaanisen liikenteen oivalluksissa ja jopa käänteisten linkkien tarkastuksissa.

SEMRushin avulla tiimisi voi pitää silmällä sosiaalisen median sitoutumista ja avainsanoja kaikkialta maailmasta.

Analyticsista on hyötyä vain, jos ymmärrät ne, ja siksi SEMRush on helpottanut tietojen ymmärtämistä.

Voit mukauttaa raportteja omalla brändäykselläsi ja lisätä sitten merkintöjä, jotka selittävät tiedot asiakkaille.

Näin sinun ei tarvitse käyttää aikaa jokaisen yksittäisen mittarin ja numeron selittämiseen. Sen sijaan asiakkaat voivat käydä raportin läpi itse.

SEMRush on yksi helpoimmista valkoisen etiketin SEO-työkaluista, joita voidaan käyttää analytiikkaan, ja kaikki tulokset on värikoodattu ja jaettu helposti saatavilla oleviin tietoihin.

🔥 Empfohlen:  YouTube SEO 2023: Parhaat käytännöt + työkalut yhteistyökumppaneille

Toimistot, jotka haluavat työntekijöidensä ja asiakkaidensa ymmärtävän kaiken, mitä tapahtuu, suosivat SEMRushia.


WooRank

WooRank isännöi sarjan valkoisia hakukoneoptimointityökaluja, joiden avulla voit seurata useiden asiakkaiden verkkosivustoja nähdäksesi tärkeät tiedot.

Kilpailuanalyysiominaisuuden avulla voit vakoilla asiakkaasi kilpailua luodaksesi ainutlaatuisen SEO-strategian, joka auttaa heitä menestymään.

On myös avainsanatutkimusta ja -seurantaa, joka löytää avainsanamahdollisuuksia helpottaakseen asiakkaiden verkkosivustojen sijoitusta.

Ennen kuin aloitat työskentelyn asiakkaasi hakukoneoptimoinnin parissa, WooRank suorittaa verkkosivuston teknisen tarkastuksen. Työkalun avulla voit analysoida tuhansia verkkosivustojen sivuja saadaksesi SEO-näkemyksiä, jotka voivat vaikuttaa näkyvyyteen.

Toimistosi voi jopa luoda verkkosivuston pisteitä, joissa otetaan huomioon kaikki SEO-ongelmat ja verkkosivuston mahdollisuudet lähettää asiakkaillesi.

Mikä tekee WooRankista täydellisen toimistoille, on kyky mukauttaa raporttejasi lisäämään tuotemerkkiäsi. Asiakkaat eivät edes tiedä, että käytit työkalua, ja toimistostasi voi tulla välittömästi ammattimaisempi ja uskottavampi.


Authority Labs

Authority Labsin avulla on helppo seurata asiakkaidesi sijoitusta heidän sijainnistaan ​​riippumatta automaattisen paikallisen sijoitusseurannan avulla. Tulokset suodatetaan joko osavaltion, kaupungin tai jopa postinumeron mukaan.

Siellä on myös mobiilisijoituksen seuranta, koska useimmat käyttäjät käyttävät sivustoja mobiililaitteillaan. Päivittäinen raportointi antaa toimistollesi vaivattoman tavan tuottaa tuloksia.

Työkalu pystyy suorittamaan analytiikan seurannan tehokkaiden SEO-tietosovellusliittymien ja päivittäisten SERP-tietopisteiden ansiosta. Markkinointitoimistosi tarvitsee vain täyttää verkkotunnukset, avainsanat ja sijainnit, ja Authority Labs voi hoitaa loput.

Jos asiakkaasi ovat uteliaita siitä, mitä kilpailija tekee saadakseen hyvän sijoituksen, Authority Labsilla on white label -verkkotunnusominaisuus, joka seuraa kilpailua ja vertaa niitä asiakkaasi omaan verkkosivustoon.

Sillä ei ole väliä kuinka suuri tiimisi on tai kuinka monta asiakasta sinulla on; kaikki voivat käyttää Authority Labsia ilman lisäkustannuksia.

Tämä sisältää jokaisen toimistosi tiimin jäsenen ja jokaisen asiakkaan. Virastoille, jotka haluavat täyden läpinäkyvyyden ja kattavan analytiikan kattavuuden, Authority Labs sopii siihen.


Tiedot kertovat, kuinka toimistosi erottuu kilpailijoista, ja valkoiset hakukoneoptimointityökalut voivat tehostaa analytiikkaasi.

Näiden SEO-palvelujen avulla on helppo tunnistaa asiakkaiden sivustojen virheet suorittamalla heidän verkkosivustoilleen kattava tarkastus. Näin toimistosi voi löytää ongelmat nopeasti ja ilmoittaa asiakkaille tarvittavista muutoksista hetkessä.

Alla on kolme parasta saatavilla olevaa auditointityökalua ja mitä jokaisella on tarjottavanaan.

MySite Auditor

MySite Auditor on suunniteltu täydellisesti virastoille antamalla sinun upottaa tarkastustyökalun suoraan verkkosivustollesi liidien luomiseksi.

Tarkastuslomakkeessa on kentät verkkosivuston verkkotunnukselle, avainsanalle ja sähköpostille. Kun verkkosivustojen omistajat täyttävät lomakkeen ja lähettävät sen, he pääsevät ilmaiseen tarkastukseen ja toimistosi saa uuden liidin.

Widget sopii täydellisesti kestävän kanavan luomiseen toimistollesi, jotta sinun ei tarvitse käyttää enemmän aikaa ja energiaa liidien hankkimiseen ja asiakkaiden tekemiseen.

MySite Auditorin avulla voit lisätä niin monta lomaketta kuin tarvitset, ja se sisältää myös muita lomakkeita, kuten verkkosivun tarkastajan.

Toimistosi voi myös lisätä lomakkeeseen omia värejä ja logoja, jolloin näyttää siltä, ​​että yrityksesi hallitsee koko prosessia.

Potentiaaliset asiakkaat ovat tyytyväisiä, koska raportin luominen vie vain 15 sekuntia ja edistymistä seurataan yli 50 eri SEO-signaalilla. Toimistojen, jotka haluavat kasvattaa liidisuppiloaan, tulisi etsiä MySite Auditoria saadakseen lisää asiakkaita.


SEOptimer

SEOptimer on helppokäyttöinen SEO-tarkastustyökalu, joka seuraa useita SEO-tekijöitä, jotka vaikuttavat sijoitukseen, ja arvioi ne arvioidakseen verkkosivuston suorituskykyä.

Työkalu tarjoaa sitten käyttökelpoisia oivalluksia, joita toimistot tai verkkosivustojen omistajat voivat käyttää tehokkuuden parantamiseen. SEOptimerin luomat auditoinnit ovat helppolukuisia ja näyttävät ammattimaisilta.

Toimistosi voi ladata oman logonsa ja lisätä yrityksen tietoja, värejä ja muita brändäysmahdollisuuksia, jotta se näyttää oman tiimisi luomalta.

Tarkastukset luodaan sekunneissa, ja ne tulevat useilla eri kielillä, mukaan lukien ranska, espanja, saksa ja monet muut.

Kuten MySite Auditor, SEOptimer antaa toimistollesi mahdollisuuden upottaa tarkastustyökalun suoraan verkkosivustollesi luodaksesi lisää viittauksia ja kiinnostusta.

Työkalu integroituu myös suosittuihin sähköpostimarkkinoinnin SEO-palveluihin, kuten Mailchimp, Active Campaign ja Salesforce, joten voit helposti seurata suppilon kautta tulevia uusia liidejä.


WooRank

Tässä luettelossa toistamiseen ilmestyvä WooRank on täydellinen työkalu toimistoille, jotka haluavat yhden työkalun suorittaa useita toimintoja SEO-liiketoiminnassaan.

Voit seurata edellä mainittua analytiikkaa, mutta voit myös suorittaa auditointiraportteja asiakkaillesi.

Työkalu pystyy tarkastelemaan sivun ja sen ulkopuolisia SEO-tekijöitä määrittääkseen, mikä toimii ja mikä ei.

Sen jälkeen se tarjoaa pisteet, jotka perustuvat verkkosivuston suorituskykyyn ja joitain käyttökelpoisia oivalluksia, joita voidaan käyttää sijoituksen parantamiseen.

Se sisältää myös useita muita ominaisuuksia, kuten kilpailijaraportteja, avainsanaanalyysiä, linkkien rakentamisneuvoja ja paljon muuta.

Parasta WooRankissa on, että et tarvitse teknisiä taitoja työkalun käyttämiseen.

Käyttöliittymä on uskomattoman käyttäjäystävällinen, ja toimistosi voi mukauttaa raportteja omalla logolla, väreillä ja muilla. Toimistot, jotka etsivät kattavaa työkalua, joka käsittelee useita SEO-toimintoja, voivat luottaa WooRankin suorituskykyyn.

🔥 Empfohlen:  Monopricen uusimmissa ANC-kuulokkeissa on tilaääni

Vaikka jotkin yllä olevista työkaluista tarjoavat SEO-raportteja, ne sisältävät yleensä tiettyjä hakukoneoptimoinnin alueita, kuten auditointeja tai analytiikkaa. Alla olevat hakukoneoptimoinnin raportointityökalut antavat sinulle täysin kattavan kuvan useista tietolähteistä, jotta asiakkaat saavat täyden kuvan toimistosi työstä.

ReportGarden

ReportGarden tarjoaa kaiken, mitä hakukoneoptimointitoimistosi tarvitsee ammattimaisten ja yksityiskohtaisten raporttien tuottamiseen. Työkalu yhdistää kaikki PPC-kampanjat, SEO-kampanjat ja sosiaalisen median tilit yhteen paikkaan.

Integraatioista ei ole pulaa yli 50 eri työkalulla, joista voit hakea tietoja, mukaan lukien Instagram, Google Analytics, Facebook, Active Campaign ja paljon muuta.

Se tarjoaa myös automaattisen white label SEO -raportointiominaisuuden, joka kokoaa tiedot kaikista asiakkaidesi käyttämistä työkaluista ja kokoaa ne yhdeksi helposti luettavaksi raportiksi.

Ei vain, vaan ReportGarden voi hallita avainsanojen sijoituksia, suorittaa SEO-tarkastuksia ja sisältää keskitetyn kojelaudan reaaliaikaisilla tiedoilla.

Toimistosi pystyy jopa automatisoimaan raporttien ajoituksen pitääkseen edistymisesi johdonmukaisena asiakkaiden kanssa ja rakentaakseen paremman yhteyden.

Asiakkaat voivat myös päästä käsiksi raportteihinsa täyden läpinäkyvyyden vuoksi. PPC-kampanjoihin keskittyvä ReportGarden on täydellinen toimistoille, jotka haluavat tuottaa asiakkaille nopeita liidejä samalla kun pystyvät todistamaan kaikki tulokset.


RankRanger

RankRanger on äskettäin Samanwebin hankkima tehokas hakukoneoptimoinnin raportointityökalu, jonka avulla toimistot voivat seurata asiakkaidensa sijoituksia ja suorituskykyä hakukoneissa.

Työkalu voi hakea tietoja kaikista suurimmista hakukoneista, mukaan lukien Google, Bing, Yahoo, YouTube ja muut.

RankRanger sisältää hienoja kelloja ja pillejä, kuten automaattisia PDF-raportteja, jotka voit brändätä omaksesi mukautetulla logolla, värimaailmalla ja muilla.

On myös mahdollisuus verrata kahden verkkosivuston sijoituksia, jotta näet, kumpi on parempi kuin toinen.

Seurantaprosessi on jaettu eri ajanjaksoihin, kuten viikoittain, kuukausittain ja neljännesvuosittain, jotta saat täydellisen kuvan hakukoneoptimoinnin edistymisestä.

Tämä työkalu tekee tehokkaan tietojen näyttämisen mukauttamisvaihtoehdot. Tiimisi voi luoda mukautettuja kaavioita ainutlaatuisten parametrien perusteella, jotka toimistosi uskovat olevan avainasemassa tehokkuuden kannalta.


Kuinka valita paras White Label SEO -alusta

Parhaan white label SEO -alustan valitseminen toimistollesi voi olla pelottava tehtävä. Joukko ominaisuuksia jokaiselle alustalle pitää sinut arvaamassa, kumpi tarjoaa eniten arvoa. Päätöksen tekemisen helpottamiseksi alla on tärkeimmät ominaisuudet, joita sinun tulee harkita white label SEO -työkalussasi.

Asiakaspalvelu

Digitaaliset SEO-toimistot käsittelevät kymmeniä asiakkaita vuodessa ja luottavat käyttämiensä työkalujen suorituskykyyn, varsinkin jos työkalut ovat valkoisia SEO-palveluita. Asiakkaat näkevät vain brändisi ja heidän on helppo syyttää toimistoasi käyttämäsi työkalun sijaan.

Siksi on erittäin tärkeää, että white label SEO -työkalussasi on asiakastuki käytettävissä, jos jokin menee pieleen.

Valitsemassasi työkalussa tulee olla oma tiimi, joka pystyy tarvittaessa vastaamaan kysymyksiisi nopeasti ja tarkasti.

Ihannetapauksessa haluat asiakaspalvelun, joka on käytettävissä 24/7 kaikissa ongelmissa. Tämä pätee erityisesti, jos sinulla on asiakkaita ympäri maailmaa, joissa aikavyöhykkeistä tulee merkityksettömiä.

Useimmat white label SEO -työkalut tarjoavat korkeamman tason asiakastukea, jos ostat korkeampia suunnitelmia.

Tutki käyttämiäsi työkaluja ja selvitä, vastaako ostettavalle suunnitelmalle tarjottu asiakastuki yrityksesi tarpeita.

Läpinäkyvyys

White Label -työkalun käyttäminen vaatii suurempaa läpinäkyvyyttä verrattuna työkaluihin, jotka näkyvät vain yrityksesi toimistopuolella.

Sinun on varmistettava, että asiakkaasi voivat käyttää tietoja ja raportteja milloin tahansa yhdellä napsautuksella. Parhaiden white label SEO -työkalujen pitäisi tarjota helppokäyttöinen kojelauta, jossa sinä virastona hallitset, kenellä on pääsy työkaluun.

Tämä antaa asiakkaillesi luottamuksen tunteen, kun he ymmärtävät kampanjoidensa edistymisen.

Viimeinen asia, jonka haluat, on, että asiakkaat pyytävät raportteja ja tietoja eivätkä pysty toimittamaan ajoissa. Jos valitsemassasi valkoisen etiketin työkalussa on läpinäkyvyysvaihtoehtoja, se on valtava plussa.

Joitakin parempia työkaluja ovat automatisoitu ajoitus, joka lähettää raportteja asiakkaille säännöllisesti, sekä erilliset kirjautumiset asiakkaalle.

Asiakkaat ovat enemmän omistautuneita virastoille, jotka kehittävät syvempiä suhteita antamalla heidän olla mukana kehityksessä. Etsi white label SEO-työkalu, joka helpottaa tämäntyyppistä suhdetta.

Arvostelut

Helpoin tapa valita, mitä hakukoneoptimointialustaa toimistosi käyttää, on lukea asiakkaiden arvosteluja. Etsi käyttäjistä kokemuksia harkitsemastasi työkalusta saadaksesi tarkan kuvan siitä, mitä se voi tehdä ja onko siinä rajoituksia, joista kannattaa tietää.

Arvostelut auttavat myös ymmärtämään, kuinka muut toimistot ovat käyttäneet tätä palvelua aiemmin, jotta voit olla varma, että se vastaa tarpeitasi.

Suositut verkkosivustot, kuten TrustPilot tai G2, voivat tarjota käsityksen valkoisen etiketin SEO-työkalujen ominaisuuksista, joita tarkastelet.

Käytä useita lähteitä varmistaaksesi, että ihmisten suhtautuminen työkaluun on johdonmukainen ja suosittelevatko he sitä positiivisesti vai eivät.

Näiden tietojen tietäminen etukäteen antaa sinulle vipuvaikutusta, kun teet päätöksen siitä, mikä alusta sopii parhaiten tarpeisiisi.

Jos mahdollista, ota yhteyttä muihin tuntemiisi virastoihin ja katso heidän kokemuksensa. Kysymysten esittäminen reaaliajassa antaa sinulle välitöntä palautetta ja antaa sinun esittää erittäin tärkeitä kysymyksiä.

🔥 Empfohlen:  10 parasta paikkaa matkapuhelimien myyntiin

Kustannus analyysi

Älä jää kiinni kiilteisiin kelloihin ja äänekkäisiin pilleihin tutkiessasi erilaisia ​​white label SEO -työkaluja. Jokainen alusta korostaa kaikkia toimistosi saamia ominaisuuksia ja etuja, mutta niihin liittyy myös korkea hintalappu.

Varmista, että tarkastelet tarkasti näiden palvelujen käytön kokonaiskustannuksia, erityisesti asiakastuen, koulutuksen ja toteutuksen osalta.

Vaikka SEO-työkalussa on ominaisuuksia, jotka voivat olla hyödyllisiä yrityksellesi, se ei tarkoita, että tarvitset niitä.

Paras tapa löytää työkalu, joka todella auttaa yritystäsi ilman, että käytät budjettiasi, on tehdä kustannus-hyötyanalyysi käytettävissä olevista työkaluista.

Kustannusten ja käyttämiesi ominaisuuksien punnitseminen luo selkeyttä ja auttaa sinua valitsemaan työkalun, joka sopii sekä budjettiisi että tarpeisiisi.

Loppujen lopuksi tehokkaan white label SEO -palvelun pitäisi auttaa lisäämään yrityksesi tuloja ja tarjoamaan erinomaisia ​​palveluita asiakkaillesi.

Räätälöinti

Lähettämällä asiakkaalle hakukoneoptimointiraportin, joka on ammattimainen, puhdas ja näyttää siltä, ​​​​että olet tehnyt sen itse, voit säilyttää asiakkaita ja kasvattaa elinikäistä arvoa.

Se rakentaa luottamusta ja uskollisuutta yrityksellesi ja antaa sinulle etulyöntiaseman kilpailijoihin nähden. Yrityksesi valitseman valkoisen hakukoneoptimoinnin työkalun pitäisi mahdollistaa toimistollesi ainutlaatuinen räätälöinti.

Tiimisi pitäisi pystyä nopeasti ja helposti mukauttamaan raporttien ulkoasua ja tuntumaa lisäämällä brändisi logo tai käyttämällä mukautettuja värejä tai fontteja.

Voit jopa lisätä automaattisia viestejä, jotka näkyvät raportin tietyissä kohdissa. Nämä ovat kaikki tapoja luoda ainutlaatuinen kokemus asiakkaillesi ja luoda mainetta brändisi tuottaman laadun ympäriltä.

Jos raportit ovat hyödyllisiä ja myös näyttävät hyviltä, ​​toimistollasi on paremmat mahdollisuudet tehdä vaikutus asiakkaisiin ja pitää heidät lähellä.

White Label SEO -työkalujen tyypit

Viimeinen seikka valittaessa white label SEO -työkalua on alustan olennainen toiminto. Löydät työkaluja, jotka suorittavat useita toimintoja, mutta useimmat keskittyvät tiettyjen toimintojen suorittamiseen hakukoneoptimoinnin eri osa-alueilla. Alla on erityyppiset SEO valkoisen etiketin työkalut ja mitä ne tarkoittavat.

Kojelaudat

Kojelaudan sisältävillä SEO-työkaluilla on mahdollisuus kerätä tietoja useista lähteistä ja mitata kampanjoidesi tehokkuutta yhdessä paikassa. Se tarjoaa näkyvyyttä toimistosi hakukoneoptimointitoimille ja antaa sinulle käsityksen siitä, mikä toimii ja missä parannuksia tarvitaan.

Dashboard SEO -alustat voidaan integroida useisiin markkinointityökaluihin.

Google Analytics, Mailchimp ja Active Campaign ovat vain muutamia esimerkkejä alustoista, joita voit koota yhteen ja järjestää yhteen keskitettyyn paikkaan.

Kun kaikki SEO-kampanjoidesi tiedot ovat yhdessä paikassa, toimistosi tuottaa helposti kattavia raportteja, jotka antavat asiakkaille hyvän yleiskuvan edistymisestä.

Analytics

White label -analytiikka-alustat keskittyvät keräämään mahdollisimman monta tietopistettä toimistosi hakukoneoptimointia varten. Nämä työkalut seuraavat ja analysoivat datapisteitä, kuten napsautuksia, näyttökertoja ja sosiaalista sitoutumista. Se on loistava tapa pitää silmällä SEO-kampanjoitasi ja mitata eri strategioiden tehokkuutta.

Kuten muutkin työkalut, voit helposti näyttää asiakkaille, mitkä keskeiset tiedot kampanjassa ovat parantuneet ja miten se edistyy.

Toimistosi voi käyttää tietoja myös tulevien kampanjoita koskevien päätösten tekemiseen. Lisätyt tiedot voivat antaa toimistollesi etulyöntiaseman muihin markkinointiyrityksiin nähden, joiden on kerättävä kaikki tiedot manuaalisesti.

Tarkastaa

Tarkastustyökalut tarkastelevat olemassa olevaa verkkosivustoa tai verkkosivua ja arvioivat sen useiden keskeisten SEO-mittareiden perusteella. Klikkaukset, näyttökerrat, sivulla vietetty aika ja muut tekijät otetaan huomioon hakukoneoptimoinnin auditoinnissa. Auditointi toimii täydellisesti asiakkaille, jotka eivät joko ole alkaneet työskennellä SEO:n parissa tai heidän tekemänsä ponnistelut eivät tuota haluamiaan tuloksia.

Hakukoneoptimoinnin auditointi on todella ensimmäinen askel, jonka virastot tekevät työskennellessään asiakkaiden kanssa, ja se tarjoaa helpon johdinmagneettivaihtoehdon toimistosi verkkosivustolle. Jotkut työkalut sisältävät jopa widgetejä, jotka voit upottaa suoraan verkkosivustollesi liidisuppiloiden luomiseksi.

Raportointi

White label -raportointi SEO-työkalut tekevät täsmälleen sen, miltä nimi kuulostaa; he voivat poimia tietopisteitä useista lähteistä ja koota ne raportiksi. Se on helppo tapa tarjota asiakkaille yksityiskohtaisia ​​yhteenvetoja kaikesta kampanjoiden edistymisestä ilman, että sinun tarvitsee luoda PDF-tiedostoja joka kerta manuaalisesti.

Raporttien tulee olla helposti muokattavissa, jotta toimistosi voi lisätä tuotemerkkielementtejä, kuten logoja, fontteja tai värejä. Sinun pitäisi myös pystyä räätälöimään raportteja itse ja sisällyttämään tiedot, jotka toimistosi pitävät SEO-kampanjan kannalta välttämättöminä.

Johtopäätös

Toimistot, jotka hyödyntävät white label SEO -työkaluja, tarjoavat välittömästi ammattimaisia ​​ja luotettavia raportteja asiakkailleen ilman ylimääräistä työtä.

Vaikka SEO-työkaluissa on paljon ominaisuuksia, valitsemasi työkalun tyyppi riippuu viime kädessä yrityksesi tarpeista ja tavoitteista.

Riippumatta siitä, kumman päädyt valitsemaan, sinulla on mahdollisuus tehostaa toimistoasi lisäämättä yrityksellesi ylimääräisiä kustannuksia.