Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

11 parhaiten palkattua työtä ilman kokemusta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 11 parhaiten palkattua työtä ilman kokemusta

Työpaikan saaminen ilman kokemusta voi olla haastavaa, vaikka sinulla olisi haluttu tutkinto. Ensimmäisen työpaikan löytäminen voi auttaa sinua täyttämään ansioluettelosi ja hankkimaan kokemusta tulevasta urastasi riippumatta.

Onneksi monet korkeapalkkaiset työt eivät vaadi kokemusta. Joskus et tarvitse edes korkeakoulututkintoa tai voit oppia työssä oppisopimuskoulutuksen kautta samalla kun saat palkkaa.

Ammattiliiton sähköasentajasta, joka tekee 80 000 dollaria vuodessa, sertifioituun sairaanhoitajakätilöön, joka tekee 130 000 dollaria, tässä on joitain parhaiten palkatuista töistä ilman aikaisempaa kokemusta.

1. Virtuaalinen avustaja

Jos etsit helppoa tapaa ansaita hyvin etätyöskentelyä, harkitse virtuaaliassistentiksi ryhtymistä.

Virtuaaliset avustajat toteuttavat asiakkaiden projekteja kokousten ajoittamisesta ja sähköposteihin vastaamisesta taitoihin perustuviin tehtäviin, kuten sosiaalisen median tilien hallintaan, virtuaaliseen kirjanpitoon ja web-suunnitteluun.

Virtuaaliset avustajat, joilla ei ole paljon kokemusta, voivat veloittaa 15–20 dollaria tunnissa. Virtuaaliset avustajat, joilla on enemmän kokemusta, voivat veloittaa 50 dollaria tunnissa (tai enemmän!) kysytyillä erikoisaloilla, kuten hakukoneoptimoinnin kirjoittaminen, sosiaalisen median hallinta ja web-suunnittelu tai -hallinta.

Voit ansaita missä tahansa 35 000 dollarista tai enemmän ilman kokemusta ja sinulla on paljon tilaa kasvaa erikoistumalla! – Carley Rojas Avila

2. Lentoemäntä

Jos sinulla on unelmia matkustaa ympäri maailmaa, miksi et tekisi siitä työsi ja keskimääräistä korkeamman palkan? Suuren kysynnän johdosta lentoemännät tienaavat keskimäärin 56 650 dollaria plus tuottoisia matkaetuja, kuten ilmaisia ​​lentoja työntekijälle sekä heidän perheelleen ja ystävilleen.

Vuoteen 2023 mennessä lentoyhtiöt aikovat palkata 20 000 henkilöä lisää näihin tehtäviin, mikä vastaa 100 000 lentoemäntää.

Mutta jos haluat ansaita vielä enemmän tässä työssä, hae Southwestiin, joka palkitaan säännöllisesti yhtenä Amerikan parhaista työpaikoista.

Heidän lentoemännänsä tienaavat keskimäärin 10 000 dollaria lisää plus 11 000 dollaria voitonjaosta ja ilmaisesta rajoittamattomasta matkasta itselleen, puolisoille, kotikumppaneille ja huollettaville. – Monica Fish

3. Freelance Writer

Pandemia lisäsi freelance-kirjoittajien kysyntää, kun yhä useammat ihmiset perustivat verkkosivustoja, jotka vaativat jatkuvaa sisällöntuotantoa.

Pikahaku Upworkista osoittaa, että kirjoittajat veloittaa 20–150 dollaria tunnissa, joskus jopa enemmän. Jos olet luova henkilö, joka pitää monipuolisuudesta ja työskentelystä missä tahansa haluat, freelance-kirjoittaminen saattaa olla juuri täydellinen työ sinulle.

🔥 Empfohlen:  JS:n ja CSS:n poistaminen Magento 2:sta Layout XML:n avulla

Tutkintoa tai kalliita todistuksia ei vaadita. Toki hyvä kirjoitustaito auttaa alkuun, mutta voit aina parantaa niitä liikkeellä ollessasi. Lisäksi saatavilla on monia verkkotyökaluja, joiden avulla voit kirjoittaa parempaa sisältöä. – Sylvia Silverstone

4. Kiinteistönvälittäjä

Jos pidät ihmisten auttamisesta yhdessä heidän elämänsä suurimmista hankinnoista, harkitse kiinteistönvälittäjäksi ryhtymistä.

Suurin osa kiinteistönvälittäjistä on itsenäisiä urakoitsijoita ja yrittäjiä, jotka rakentavat liiketoimintaansa alusta alkaen viittausten, verkostoitumisen ja markkinoinnin avulla. Uudella agentilla on kuitenkin myös mahdollisuuksia liittyä agenttiryhmään, jolla on jo johdonmukainen kaupankäynti.

Kiinteistönvälittäjän vuosipalkan mediaani on hieman alle 50 000 dollaria, mutta kokopäiväinen korkean suorituskyvyn välittäjä voi helposti ansaita 100 000 dollaria vuodessa jopa miljoona dollaria vuodessa tai enemmän. Yksi alan eduista on oman yrityksen kasvattaminen parhaaksi katsomallasi tavalla. – Emily Herrig

Etsitkö muutamia nopeita voittoja ansaitaksesi rahaa nopeasti?

Tässä on pari laillista sovellusta, jotka maksavat sinulle rahaa vain rekisteröitymisestä:

5. Sertifioitu sairaanhoitaja kätilö

Sertifioitu sairaanhoitaja kätilö on erikoistunut sairaanhoitaja. Ne keskittyvät naisen terveyteen ja hyvinvointiin. Hoitoalueita ovat perhesuunnittelu, gynekologiset tarkastukset ja raskaushoito.

He synnyttävät vauvoja minimaalisilla lääketieteellisillä toimenpiteillä tai ilman niitä. Sertifioitu kätilö auttaa myös synnytyksen jälkeisessä hoidossa. Sertifioidun sairaanhoitajan kätilön palkka vaihtelee välillä 107 000–132 000 dollaria. Todistus ja kandidaatin tutkinto vaaditaan, mutta kokemusta ei vaadita. – Erin Wilson

6. Myyntiedustaja

Myyntiedustajat voivat ansaita hyvin ilman kokemusta tai kokemusta. Indeedin mukaan keskimääräinen lähtötason myyntiedustaja tekee 68 500 dollaria vuodessa.

Monet yritykset ovat valmiita investoimaan myyntiedustajien koulutukseen, koska hyvä myyntitiimi on tärkeää. Yleensä päättäväisyys ja ihmistaidot ovat kaikki mitä tarvitset päästäksesi alkuun tällä alalla, vaikka välitystyö voi tehdä tästä erittäin stressaavan työn.

Tietysti mitä enemmän kokemusta sinulla on, sitä paremmat mahdollisuudet saada korkea palkkio. Mutta älä anna sen estää sinua hakemasta myyntitöitä. Jos olet kiinnostunut ansaitsemaan paljon rahaa, mutta sinulla ei ole kokemusta, harkitse myyntiedustajaksi ryhtymistä. – Steve Morrow

7. Insurance Claims Adjuster

Vakuutuskorvauskäsittelijän työn löytäminen on erinomainen tapa päästä vakuutusalalle ilman kokemusta.

🔥 Empfohlen:  Orgaaninen vs. maksullinen sosiaalisen median markkinointi: Yhteisösi kuolee ilman molempia

Aloitustason vakuutusasentajien keskipalkka alkaa noin 43 000 dollarista vuodessa. Mutta kokemuksella palkkasi voi kaksinkertaistua noin 80 000 dollariin vuodessa.

Lisäksi vuosipalkkasi voi ylittää 100 000 dollaria, jos sinulla on tarvittava riippumaton vakuutussäätäjä. Vakuutusasiointi on haastava ja palkitseva ura, jolla on suuri kysyntä.

Tarvitset lukion tutkinnon tai GED:n tullaksesi vakuutuskorvauskäsittelijäksi, mutta et keskiasteen jälkeistä tutkintoa. Monet, mutta eivät kaikki, osavaltiot vaativat vakuutuskorvaussäätäjän lisenssin toimiakseen. – Lisa

8. Sähköasentaja

Jos käsin työskentely on houkuttelevaa, sähköliittoon liittyminen voi olla korkeapalkkainen ura ilman opiskelijavelkaa tai kokemusta. Jos sinut hyväksytään oppisopimusohjelmaan, työskentelet ja käyt koulua viisi vuotta.

Valmistuttuasi sinusta tulee matkamies sähköasentaja. Hinnat vaihtelevat eri puolilla maata, mutta vahvalla ammattiliittojen alueella, jossa on kohtuulliset hinnat, voit ansaita jopa 100 000 dollaria tai enemmän (jos ylitöitä on saatavilla).

Chicagolandin alueen vakiohinta on 42,82 dollaria tunnissa (89 000 dollaria vuodessa) plus vakuutus, loma, eläke ja annuiteetti. Tämä sama mahdollisuus koskee monia ammatteja, mukaan lukien putkityöt, rakentaminen ja paljon muuta. – Davin

9. Matkatoimisto

Muutaman viime vuoden sulkuvuosien jälkeen matkustaminen kukoistaa, ja pitkän matkan lennot kaukaisiin kohteisiin ovat palanneet. Tämän seurauksena matkatoimistojen kysyntä on kasvanut räjähdysmäisesti.

Ennen COVID:ia keskipalkka oli noin 46 500 dollaria ja se on linjassa Bureau of Labor Stastistics -toimiston julkaisemien tietojen kanssa. Kuitenkin huippupäässä jotkin agentit tienaavat 250 000–500 000 dollarin välillä!

Se on tavallaan myyntityötä, mutta mikä tahansa suora kokemus kohteisiin matkustamisesta voi tehdä keskusteluista asiakkaiden kanssa paljon merkityksellisempiä. Luotetut edustajat voivat rakentaa loistavia suhteita asiakkaiden kanssa ja nähdä paljon toistuvaa liiketoimintaa. – Tim Thomas

10. Kauppias

Merchandiser kuuluu yhteen niistä korkeapalkkaisista töistä, joissa vaaditaan nollasta tai vähän työkokemusta. Ylioppilastutkinto tai GED oikeuttaa sinut tehtävään. Palkka alkaa 17 dollarista tunnissa ja voi olla yli 35 dollaria tunnissa.

Myyjänä olet vastuussa tuotteiden esittelystä myymälässä tai verkossa ja voit tehdä kaiken varaston käsittelystä luovien esittelyjen asettamiseen tiettyjen tuotteiden siirtämistä varten.

🔥 Empfohlen:  12 parasta osa-aikaista online-työpaikkaa opiskelijoille ilman investointeja

Kokopäivätyö hyvämaineisessa yrityksessä oikeuttaa saamaan sairaus-, henkivakuutus- ja työkyvyttömyysetuuksia sekä monia muita ansiosi maksimoivia kannustimia. Olet myös oikeutettu ylityökorvaukseen; siellä useimmat kauppiaat, joilla on alhaiset tuntihinnat, tienaavat rahaa. – Ram Chakradhar

11. ESL-opettaja Hongkongissa

ESL Teacher on opettaja, joka on erikoistunut opettamaan englantia toisena kielenä opiskelijoille, jotka eivät puhu englantia äidinkielenään.

Vaikka Hongkongissa ESL-opettajaksi tuleminen ei vaadi kokemusta, monet koulut suosivat hakijoita, joilla on vähintään kandidaatin tutkinto ja englannin opettaminen vieraana kielenä (TEFL).

Education Bureau palkkaa englannin äidinkielenään opettajia NET-hallituksen järjestelmän mukaisesti. Opettajat ansaitsevat 31 750–61 415 HK$ (noin 4 045,64 – 7 825,60 USD) kuukaudessa kokemuksen ja pätevyyden mukaan.

Hongkongin ulkopuolella asuville opettajille myönnetään 20 989 Hongkongin dollarin (noin 2 674,51 dollarin) kuukausikorvaus. Englannin äidinkielenään opettajat (NET) voivat hakea lisäkannustimia, juomarahaa ja bonuksia suorituksista, käytöksestä ja palvelun jatkamisesta kahden vuoden kuluttua. – Caitriona Maria

AIHEUTTAA: Smart Side Hustle -ideoita ylimääräisen 500 dollarin ansaitsemiseen kuukaudessa

Aloita korkeapalkkainen ura ilman kokemusta

Olitpa vastavalmistunut ja etsimässä ensimmäistä työpaikkaasi tai uranvaihtoa, on monia mahdollisuuksia löytää tuottoisia työpaikkoja, jotka eivät vaadi kokemusta. Monet täällä luetellut työt voidaan saada halulla oppia ja kovalla työllä.

Lisää artikkeleita varakkaasta Nickelistä:

Andrew Herrig on rahoitusasiantuntija ja rahanörtti ja Wealthy Nickelin perustaja, jossa hän kirjoittaa henkilökohtaisesta rahoituksesta, sivutoimista ja yrittäjyydestä. Innokkaana kiinteistösijoittajana ja useiden yritysten omistajana hän haluaa auttaa muita rakentamaan vaurautta ja jakaa oman perheensä matkan blogissaan.

Andrew on suorittanut kauppatieteiden maisterin tutkinnon Texasin yliopistosta Dallasista ja kandidaatin tutkinnon sähkötekniikasta Texas A&M -yliopistosta. Hän on työskennellyt talousanalyytikkona ja kirjanpitäjänä monilla finanssimaailman osa-alueilla.

Andrew’n asiantuntevat talousneuvojat ovat olleet esillä CNBC:ssä, Entrepreneurissä, Fox Newsissa, GOBankingRatesissa, MSN:ssä ja muissa.

Table of Contents