Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

11 tapaa, joilla voit varmasti ansaita rahaa verkossa (lisätulot)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 11 tapaa, joilla voit varmasti ansaita rahaa verkossa (lisätulot)

Rahan ansaitseminen verkossa

Voitko todella ansaita rahaa verkossa vuonna 2020? Vastaus on jyrkkä kyllä ​​(varmasti voit), ja olen tehnyt sitä ikuisuuden. Se ei ole tehnyt minusta vielä rikasta, mutta se on loistava tapa täydentää tulojasi.

Internetin ansiosta on lukuisia paikkoja, joissa mennä ja ansaita rahaa. Sinun on varottava huijareita (varo Nigerian prinssin sähköposteja), mutta mahdollisuuksia on loputtomasti, jos tiedät mistä etsiä.

Useimmissa tapauksissa sinun on vaihdettava aika- ja henkilötietosi (nimi, sähköpostiosoite jne.) ansaitaksesi rahaa verkossa. Mutta niin kauan kuin käytät luotettavia lähteitä (kuten täällä ehdotettuja), olet täysin kunnossa.

Suosittelen toisen sähköpostin luomista, jota käytetään yksinomaan online-rahaa ansaitsemaan. Tämä ei ainoastaan ​​auta pitämään henkilötietosi erillään ja järjestyksessä, vaan se myös estää viivyttelyn ja häiriötekijöiden. On melko helppoa houkutella uusimpiin rahantekomahdollisuuksiin, kun olet jumissa pöydän takana koko päivän.

Hanki 5 dollaria ILMAISEKSI juuri nyt

Rekisteröidy Internetin parhaimpaan palkintoalustaan ​​ja ansaitse a 5 dollarin tervetuliaisbonus
Ansaitse enemmän cashbackilla kaikista ostoksistasi, katsomalla videoita, pelaamalla pelejä ja vastaamalla kyselyihin. Jotkut käyttäjät voivat tehdä ylimääräisen 200+ dollaria kuukaudessa!!

Joten ilman pitkiä puheita en malta odottaa, että luet näistä 11 hämmästyttävästä ehdotuksesta rahan ansaitsemisen aloittamiseksi verkossa.

1. Aloita blogi

Kaikki asiantuntijat näyttävät mainostavan blogin perustamista parhaana tapana ansaita rahaa verkossa. Valitse blogipaikka, maksa isännöinnistä ja olet poissa.

Kokemukseni ei ole ollut aivan yhtä yksinkertainen, mutta silti erittäin nautinnollinen. Otan kuitenkin huomioon ajatuksen, että voit ansaita 6 numeroa muutamassa kuukaudessa ripauksella suolaa.

Bloggaaminen on valtava oppimiskäyrä, ja jos sinulla ei ole taustaa verkkomarkkinoinnista, kopioiden muokkaamisesta ja web-suunnittelusta; se vie jonkin aikaa.

Voin kuitenkin ilmoittaa, että ansaintamahdollisuudet ovat valtavat, jos tiedät kuinka ansaitat blogisi oikein vastikkeestasi. Loppujen lopuksi se on tarkoitettu bisnekseksi, ja siksi sitä tulee kohdella sellaisena.

Onnistuin tekemään ensimmäisen affiliate-myyntini vain 1 kuukauden jälkeen. Jatkuvan sisällöntuottamisen ja mainostamisen ansiosta olen varma, että blogistani tulee hetkessä rahaa tienaava kone.

Sinun on kuitenkin todella oltava kärsivällinen, äläkä joudu hukkumaan koko prosessiin. On lukuisia paikkoja, joissa voit oppia niiltä, ​​jotka ovat jo saavuttaneet mahtavia tuloksia. Voit katsoa 7 parasta blogia, joiden avulla voit oppia bloggaamaan. Se on hyvä paikka aloittaa.

Suosittelen ehdottomasti aloittamaan blogisi SiteGround ja lukemalla “7 askelta itseisännöityyn WordPress-blogiin SiteGroundissa” varmistaaksesi, että määrität oikean tavan. Se on vähän enemmän kuin pelkkä isännöinnin maksaminen ja WordPressin asennuspainikkeen napsauttaminen.

Kuinka ansaita rahaa verkossa blogisi avulla

On olemassa useita tapoja ansaita rahaa verkossa blogisi avulla. Tässä muutama:

 • Kumppanuusmarkkinointi – Prosessi, jossa lukijat ohjataan tuotteisiin ja palveluihin, joihin olet sidoksissa – saat alennuksen myyntihinnasta palkkion muodossa.
 • Digitaaliset tuotteet – Voit luoda e-kirjoja ja kursseja, jotka tarjoavat arvoa lukijoillesi ja tuottavat tuloja myynnistä.
 • Näyttömainokset – Passiivisin tapa ansaita. Jokaista 1000 blogisi kävijää kohden saat maksun näyttämistäsi mainoksista. Mediavine (näyttömainosverkostojen pyhä malja) vaatii vähintään 25 000 kuukausittaista istuntoa ja maksaa keskimäärin 10–20 dollaria 1000 käyntiä kohden. Se on potentiaalinen 500 dollarin passiivinen kuukausitulo!

Joten vastataksesi kysymykseen Harkitse ehdottomasti bloggaamista!

2. Online-kyselyt

Käteismaksuja koskevien kyselyiden täyttäminen on loistava tapa ansaita rahaa verkossa. Se ei tee sinusta rikasta, mutta se on ehdottomasti mukava tapa ansaita taskurahaa.

Useimmissa kyselysivustoissa joko ansaitset rahaa, palkintokortteja tai pisteitä (jotka voidaan vaihtaa). Yritys, jonka kyselyjä täytät, ansaitsee rahaa jakamalla tulonsa kanssasi.

Yritykset maksavat siitä, että heidän kyselynsä jaetaan markkinatutkimustarkoituksiin, ja sinulle palautetaan pieni summa ajastasi ja mielipiteestäsi.

On syytä huomata, että kaikkia kyselysivustoja ei luoda tasapuolisesti, ja jotkut itse asiassa ovat vain helvetin huijauksia. Sinun on siis tehtävä due diligence ennen henkilötietojesi luovuttamista.

Tässä on joitain parhaista kyselysivustoista, joilla voit alkaa ansaita rahaa heti:

Swagbucks

USA & Iso-Britannia

Yhteenveto

Voit saada ilmaisia ​​lahjakortteja ja rahaa vastineeksi ansaitsemistasi pisteistä. Heillä on Trustpilotissa arvosana 4,3, ja he lisäävät jatkuvasti uusia tutkimuksia ja mahdollisuuksia. Saat myös palkintoja verkosta etsimisestä tai videoiden katsomisesta.

Kysely Junkie

MEILLE

Yhteenveto

Survey Junkie on kyse kyselyistä – puhtaasti ja yksinkertaisesti. Se on yksi vakiintuneimmista ja luotettavimmista saatavilla olevista kyselysivustoista, ja siinä on useita erilaisia ​​maksuvaihtoehtoja.

20 hammasta

Iso-Britannia

Yhteenveto

Vain Isossa-Britanniassa, mutta loistava tapa ansaita 100–200 puntaa täyttämällä kyselyitä ja tarjouksia, joita kutsutaan hampaiksi. Kun kaikki 20 hammasratasta on suoritettu, saat maksun. Kaikkien aikojen korkein voitto on 700 puntaa. Täysin laillinen ja maksut BACS:n tai PayPalin kautta.

Suositus: 33 sovellusta, jotka maksavat sinulle

3. Kryptovaluuttakauppa

Kryptovaluuttakaupankäynti tarkoittaa yhden kryptovaluutan vaihtamista toiseen kryptovaluuttaan tai fiat-valuuttaan. Kryptovaluutat ovat digitaalisia valuuttoja, jotka käyttävät salausta liiketoimien turvaamiseen ja uusien yksiköiden luomisen ohjaamiseen. Tämän seurauksena kryptovaluuttoja ei ole sidottu mihinkään osavaltioon tai laitokseen, ja ne ovat yleensä hajautettuja. Tämä tarkoittaa, että vaikka jotkut kryptovaluutat, kuten Bitcoin (BTC), voivat olla suositumpia kuin toiset, kaikki on suhteessa kysyntään.

🔥 Empfohlen:  11 tapaa muuntaa TikTok-yleisösi Instagram-seuraajiksi

Coinbase on online-sovellus, joka tekee kryptovaluuttojen ostamisesta, myymisestä ja hallussapidosta nopeaa ja helppoa. Yritys perustettiin vuonna 2012 tavoitteena tarjota käyttäjille turvallinen paikka ostaa ja myydä bitcoineja. Nykyään ne tarjoavat palveluitaan yli 100 eri kryptovaluutalle. Tammikuussa 2018 Coinbase on palvellut yli 20 miljoonaa asiakasta, jotka ovat käyneet kauppaa yli 150 miljardin dollarin arvosta digitaalista valuuttaa alustalla.

4. Robo Advisors

Jos et löydä tapaa ansaita rahaa nukkuessasi, työskentelet kuolemaan asti.

Warren Buffett

Osakemarkkinoille sijoittaminen on loistava tapa saada rahasi toimimaan puolestasi.

Moderni maailma on nähnyt, kuinka monimutkaisia ​​rahoitusinstrumentteja, joihin voi sijoittaa, on kehittynyt eksponentiaalisesti. Näitä ovat osakkeet, osakkeet, johdannaiset, futuurit, sijoitusrahastot, ETF:t ja osakkeet muutamia mainitakseni.

On kolme päätapaa päästä käsiksi tämäntyyppisiin sijoituksiin ja ansaita rahaa verkossa.

 • Hallitse näitä sijoituksia aktiivisesti itse
 • Maksa rahoitusneuvojasta, joka ohjaa sijoituspäätöksiäsi
 • Käytä edullista Robo Advisoria

Ei ole viisasta valita ensimmäinen vaihtoehto hallita näitä taloudellisia sijoituksia itse, ellei sinulla ole kokemusta ja tietoa.

Talousneuvojan maksaminen on kallista ja todella sen arvoista vain varakkaille sijoittajille (emme ole vielä siellä).

Siksi paras vaihtoehto on käyttää Robo Advisoria. Tämä on digitaalinen alusta, joka tarjoaa algoritmeihin perustuvia sijoituspäätöksiä ilman ihmisen väliintuloa. Upea Robo Advisor on helppo perustaa, sillä on alhaiset maksut ja hyvä turvallisuus.

Voit valita riskinottohalusi ja Robocalls Advisor hoitaa loput.

Olen käyttänyt UK Robo Advisoria Rahalaatikko jo yli 2 vuoden ajan, koska sen avulla voin hyödyntää verotehokkaita sijoitusjärjestelmiä alustan kautta.

Bloom tarjoaa samanlaisen palvelun Yhdysvaltain asukkaille, jotka haluavat optimoida 401k. Parannus on myös loistava valinta, ja heillä on vuosien kokemus alalta.

Parannus

MEILLE

Yhteenveto

Yksi alan suurimmista sijoitusalustoista. Sillä on loistava asiakaspalvelu ja se tarjoaa 401 (k) -apua. Minimisijoitusta ei myöskään ole. Erinomainen aloittelijoille, jotka haluavat ansaita rahaa verkossa.

Bloom

MEILLE

Yhteenveto

Blooom voi hallita myös 401(k)s- ja muita työpaikkaeläkesuunnitelmiasi. Alustamaksu on kiinteä 120 dollaria vuodessa, eikä heillä ole tili minimiä.

Tammmenterhot

MEILLE

Yhteenveto

Tämä on todella loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat upottaa varpaansa sijoitusmaailmaan. Acorns on mikroinvestointialusta, jonka avulla voit säästää ostoksistasi aiheutuvat “vararahat”. Tämä lisätään sitten salkkuihin, joilla on pieni riski.

Rahalaatikko

Iso-Britannia

Yhteenveto

Moneyboxilla on helppo rekisteröitymisprosessi, ja sen avulla voit sijoittaa jopa 1 puntaa. Niillä on vararahastosijoitusten kierrokset ja ne mahdollistavat ISA-, LISA-, junior-osakkeet, yleissijoitukset ja eläketilit. Ne tarjoavat myös loistavaa asiakaspalvelua.

5. Vertaislainaus 2

Peer 2 Peer (P2P) -laina on loistava tapa saavuttaa markkinoita lyövä tuotto sijoituksellesi. Se ei ole riskitöntä (useimmissa tapauksissa), mutta se on ehdottomasti yksi uusista tavoista ansaita rahaa verkossa, johon kaikkien tulisi kiinnittää huomiota.

Asiaton P2P tarkoittaa sitä, että yksityishenkilöt (vertaisyritykset) myöntävät lainoja lainayhtiön kautta muille yksityishenkilöille tai yrityksille. Nyt et halua olla tämän yhtälön lainapuolella. On olemassa parempia ja edullisempia tapoja lainata rahaa.

Näiden instituutioiden kautta sijoittaminen tarjoaa kuitenkin suurimmaksi osaksi erinomaiset korot rajoitetuilla riskeillä.

Jälleen kerran, kaikilla rahantekomahdollisuuksilla, sinun tulee olla valppaana valitessasi yrityksiä, joiden kanssa haluat työskennellä.

Tällaisten lainojen ottamisen riski on mahdollinen takaisinmaksun laiminlyönti. On kuitenkin olemassa P2P-alustoja, jotka tarjoavat rahastovaroja tappioiden minimoimiseksi. Monet mahdollistavat riskin jakamisen useille lainoille. Jotkut tarjoavat takaisinostotakuita riskin rajoittamiseksi entisestään.

Kuten kaikissa tämäntyyppisissä rahantekohankkeissa, älä sijoita sellaista, mitä sinulla ei ole varaa menettää.

Oma suosikkini on ollut yritys nimeltä PeerBeery jo jonkin aikaa (he tarjoavat takaisinostotakuun. Katsokaa vain tuottoja, jotka olen onnistunut saavuttamaan:

Tässä on hienoja MEILLE vaihtoehdot:

Tässä on hienoja Iso-Britannia vaihtoehdot:

6. Käyttäjätestaus

Jos haluat ansaita rahaa verkossa juuri nyt ja nopeasti, en voi suositella käyttäjätestausta tarpeeksi hyvin. Verkkosivustojen testaus on yksi suosikkimenetelmistäni ansaita rahaa verkossa.

Käyttäjätestaus on prosessi, jossa testataan tuotteen suunnittelua ja ominaisuuksia, jotta käyttäjäkokemusta voidaan muuttaa ja parantaa.

Yritykset haluavat varmistaa, että heidän verkkosivustonsa, sovelluksensa ja verkkopalvelunsa sopivat tarkoitukseensa ja toimivat optimaalisesti. He tuovat tuotteensa käyttäjien eteen ja hyödyntävät palautteen edukseen.

Parasta on, että tämä tieto on heille arvokasta. Niin paljon itse asiassa, he maksavat sinulle etuoikeudesta.

Toivon, että voisit ansaita kokopäiväistä tuloa käyttäjätestauksesta, koska se on helppoa, hauskaa ja nopeaa. Lyhyen videon tallentaminen näytön jakamisen kautta kestää usein alle 20 minuuttia. Sinun on kerrottava kokemuksestasi, kun käytät tiettyä verkkosivustoa tai sovellusta.

Kunnollinen maksusumma käyttäjätestauksesta on 10 dollaria suoritettua testiä kohden, ja noin 20 minuutin verran aikaasi vastaava summa on 30 dollaria tunnissa. Joten näet, miksi tekisin mielelläni käyttäjätestejä koko päivän.

Totuus on, että saatavilla ei ole loputtomasti testejä. Ja usein et sovellu saatavilla oleviin testeihin. Voit lisätä ansaintapotentiaaliasi dramaattisesti liittymällä useammille alustoille saadaksesi pääsyn useampiin testeihin.

🔥 Empfohlen:  Voit kiinnittää Nothing's Ear Stick -kuulokkeet korviin 99 dollarilla

Kun olet suorittanut rekisteröitymisen, sinun on tuotettava näytevideotallenne. Tämän on täytettävä tietyt kriteerit, jotta sitä pyydetään testaamaan kyseiselle käyttäjätestausyritykselle.

Kuinka varmistaa valinta
 • Varmista korkealaatuinen ääni ja video.
 • Kerro kokemuksestasi selkeästi ja totuudenmukaisesti.
 • Ole eloisa ja mukaansatempaava huutamatta.
 • Noudata tehtäviä täsmälleen kirjoitetulla tavalla äläkä kiirehdi.

Minulla on ollut hieno kokemus UserTesting.com ja UserLytics.com – molemmat maksavat suoraan PayPalilleni.

Tässä on joitain muita hienoja vaihtoehtoja ansaita rahaa verkossa käyttäjien testaussivustoilla:

7. Freelance-kirjoittaminen

Freelance-kirjoitus on loistava tapa ansaita rahaa verkossa. Jos sinulla on Internet-yhteys, kannettava tietokone ja kunnollinen englannin kielen taito, voit ansaita rahaa mistä päin maailmaa tahansa.

Ehkä olet harkinnut bloggaamista, mutta sinulla ei ole siihen aikaa. Freelance-kirjailijaksi tuleminen tarkoittaa, että voit keskittyä vain kirjoittamiseen.

Hyvä paikka aloittaa on Medium.com Kumppaniohjelma. Liityttyäsi voit alkaa ansaita kirjoittamistasi tarinoista. Palkka lasketaan kahden tekijän perusteella, mukaan lukien:

 • Kuinka kauan jäsenet käyttävät tarinasi lukemiseen?
 • Kuinka suuren osan kuukausittaisesta lukuajastaan ​​jäsenet käyttävät tarinaasi.

Voit myös tuottaa sisältöä muiden ihmisten blogeihin. Paras paikka aloittaa tälle on joko Fiverr.com tai PeoplePerHour.com. Profiilin luomisen jälkeen haluat tuottaa näytesisältöä.

Freelance-kirjoitushinnat vaihtelevat 1 dollarista 10 dollariin 100 sanaa kohden. Voit veloittaa korkeampia hintoja, kun alat saada positiivisia arvioita asiakkailta.

Verkossa on paljon paikkoja, joissa voit saada palkkaa kirjoitustaidoistasi. Suosittelen aloittamaan yhdellä alustalla ja haaroittumaan sieltä.

Jos haluat tietää lisää freelance-kirjoittamisesta, lue Elna Cainin ‘Kuinka ansaita rahaa kirjoittamalla freelance-kirjailijana vuonna 2020‘.

8. Oikoluku

Sen sijaan, että korjaat ystäviäsi heidän huonosta kielioppistaan, miksi et ansaitsisi rahaa intohimoasi englannin kielen oikeaan käyttöön?

Oikoluku on loistava tapa ansaita rahaa verkossa, ja se on loistava työskentely kotoa käsin tai kokopäivätyö.

On tärkeää huomata, että oikolukija ja editori ovat kaksi täysin eri asiaa. Oikolukijana sinun ei tarvitse itse muokata lukemaasi kopiota. Tämä tarkoittaa, että prosessi on paljon vähemmän mukana.

Oikolukijan päätehtävänä on tarkistaa kielioppi-, kirjoitusvirheet ja epäjohdonmukaisuudet. Vaikka se on edelleen ammattitaitoista työtä, kyky murtautua alalle on paljon helpompaa.

Opi perustamaan oma oikolukuyritys

teki ensimmäisen kuukauden sen jälkeen, kun hän valmistui yhdeltä Caitlinin oikolukukurssista – vaikka hän vielä työskenteli kokopäiväisesti vähittäispankkityössään!

Caitlin Pyle alkaen proofreadanywhere.com ansaitsee jatkuvasti 3 000–4 000 dollaria kuukaudessa työskentelemällä 20–30 tuntia viikossa.

Hänellä on upea maksullinen kurssi ja ilmainen 76 minuutin työpaja, jonka voit osallistua tänään.

Joitakin hienoja paikkoja aloittaa uusi urasi oikolukemisessa ja ansaita rahaa verkossa:

9. Transkriptio

Etsin jatkuvasti uusia tapoja ansaita rahaa verkossa. Olen rehellinen sinulle, transkriptio ei ole minua varten. Sinun täytyy todella kehittää taitojasi ja olla kärsivällinen tämän kanssa.

Olen kuitenkin lisännyt sen tähän luetteloon kahdesta syystä.

Ensinnäkin voit ehdottomasti tehdä verkossa transkriptiotyötä käyttämällä. Palkka on noin 15 dollaria tunnissa ja se nousee 30 dollariin tunnissa kokemuksesta ja taidosta riippuen.

Toiseksi, minusta olisi välinpitämätöntä jättää luettelosta pois jotain, johon monet ihmiset ovat enemmän kuin kykeneviä. Vain siksi, että en pystynyt saamaan otteita prosessista, se ei tarkoita, että monet ihmiset voisivat.

Itse asiassa, jos olet jo tekstinkirjoittaja tai sinulla on taitoja pikakirjoituksessa ja konekirjoituksessa, tämä voi olla luonnollista etenemistä. Internetissä on lukemattomia paikkoja, joissa laillisesti ansaita rahaa online-transkriptoinnilla.

Tässä muutamia:

Suositus: 27+ uskomattomia transkriptiotyötä aloittelijoille

10. Näytä Facebook-mainoksia

On aina mukavaa löytää mahdollisuus ansaita rahaa tutulla alustalla. Ja ollaan rehellisiä, kuka ei ole käyttänyt Facebookia aiemmin?

Mutta tiesitkö, että Facebook on yksi kohdistetuimmista ja siksi tehokkaimmista tavoista yrityksille mainostaa? Yritykset voivat valita sijainnin ja väestörakenteen ja tietää, että ne tavoittavat oikeat potentiaaliset asiakkaat.

Tiedän tämän omakohtaisesti pienestä pikaruokayrityksestäni. Olen käyttänyt rahaa sanomalehtien kampanjoihin, lehtisten tippaamiseen ja jopa radiomainoksiin. Mutta mikään ei muuttanut asiakkaita paremmin kuin Facebook-mainoskampanja. Se vain toimii!

Joten miksi yritykset tarvitsevat muita ihmisiä näyttämään Facebook-mainoksiaan? Ja miksi he maksaisivat siitä 1000–2000 dollaria kuukaudessa?

Mukaan laptopempires.com viime vuonna yritysten omistajat käyttivät yli 88 000 000 dollaria päivässä Facebook-mainoksiin.

Syy, miksi he käyttävät tällaista rahaa, on se, että se toimii.

Pienillä yrityksillä ei useinkaan ole aikaa, taitoa tai halua näyttää näitä mainoksia itse.

Siellä tämä sivuhulina ja mahdollinen kokopäiväinen bisnes tulevat esiin. Facebook-mainosten näyttäminen on todella hyvä tapa ansaita rahaa verkossa.

Saatat tarvita ohjeita asennuksessa ja Bobby Hoytilta laptopempires.com ja millenialmoneyan.com on hieno kurssi, joka vie sinut joka askeleelle.

Voit oppia lisää FB Side Hustle -kurssista täältä.

11. Pinterestin virtuaalinen avustaja

Jos olet jo Pinterest-fani, sinun kannattaa ehdottomasti harkita tätä. Itse asiassa se olisi täydellinen tapa ansaita rahaa verkossa yliopisto-opiskelijana, kotona asuvana äitinä tai osa-aikatyössä.

🔥 Empfohlen:  Hulluja GPT-4-ennusteita

Joten mikä on Pinterest Virtual Assistant? Ja miten helvetissä voit ansaita rahaa tekemällä sitä?

Pinterest on haku- ja löytöalusta, joka on keskivertokäyttäjälle loistava paikka kerätä ideoita ja inspiraatioita. Markkinoijille se on mahdollisuus viedä tuote tai palvelu maailmalle.

Liikenteen tuottamiseksi blogiin tai verkkosivustoon Pinterestistä yritysten ja yksityishenkilöiden on käytettävä alustaa aktiivisesti.

Tämä sisältää useita melko aikaa vieviä toimintoja, mukaan lukien:

 • Pin luominen työkaluilla, kuten Canva ja PicMonkey
 • Pin Ajoitus kanssa myötätuuli
 • Profiilin hallinta, taulujen kuvaukset ja pintojen kuvaukset
 • Ryhmähallituksen sovellukset ja hallinta
 • Suorituskyvyn analyyttinen analyysi

Tämä on vain kourallinen Pinterest-tilin hallintaan liittyvistä päivittäisistä vaatimuksista. Kuten näette, se on melkoinen työ.

Siksi monet yrittäjät haluavat vapauttaa tämän vastuun. Se vapauttaa heidät keskittymään liiketoimintansa muihin osiin. Ja mikä parasta, he ilmeisesti maksavat sinulle siitä.

Useimmilla Pinterest VA:illa on erilaisia ​​veloittamia hinnoittelurakenteita. Mutta on todennäköistä, että kun saat asiakkaan, veloitat kuukausimaksun palveluistasi.

Mutta minulla ei ole Pinterest-kokemusta…

Alustan tuntemus olisi ihanteellinen, mutta ei ehdottomasti edellytys. Jos haluat ansaita rahaa verkossa nopeasti, sinun kannattaa harkita maksullisen kurssin ottamista.

Tiedän, että se on ristiriitaista, mutta joskus sinun on todella käytettävä rahaa ansaitaksesi rahaa. Ja tämä on ehdottomasti yksi niistä ajoista.

Siksi suosittelen PinterestVA.com verkkokurssi.

Tein haastattelun kurssin tekijöiden kanssa, jonka voit katsoa täältä: “Pinterestin virtuaaliassistentiksi tuleminen”.

Kurssi voi maksaa itsensä takaisin heti, kun saat ensimmäisen asiakkaasi. Ja tulevaisuuden potentiaali ulottuu suloisesta puolen touhusta aina kokopäiväiseen tuloon asti.

Yi Ming alkaen InsaneFreedom.com sai ensimmäisen asiakkaansa vain 2 viikkoa PinterestVA-kurssin suorittamisen jälkeen. Hän tienaa nyt yli 3500 dollaria kuukaudessa.

Voit katsoa muita PinterestVA.comin menestystarinoita tässä.

Tämä on yksi tavoista ansaita rahaa verkossa, joka on mielestäni jännittävin ihmisille, jotka haluavat paeta 9-5.

Ryhdy Pinterest VA:ksi jo tänään

Opi todistettu vaiheittainen prosessi a lifestyle-liiketoimintaa jonka avulla voit työskennellä milloin ja missä haluat, tekemällä jotain, jota rakastat.

Se ei todellakaan ole rikastu nopeasti -ohjelma, vaan sillä on potentiaalia tuottaa pitkäkestoisia ja kestäviä tuloja.

Johtopäätös

On 11 tapaa ansaita ylimääräistä rahaa verkossa, jotka voivat alkaa tänään. Useimmat ehdotetuista mahdollisuuksista antavat sinun ansaita rahaa verkossa ilman investointeja.

Jos etsit jotain skaalautuvampaa kuin pelkkä sivutouhu, sinun on varattava vähän käteistä. Mutta se on vain pedon luonne, jota pelkään.

Muista, että siellä on huijareita, jotka saavat rahasi. Aivan kuten todellinen maailma, verkkotila ei eroa toisistaan. Mutta jos olet varovainen, ahkera ja taitava, rahan ansaitseminen verkossa on ehdottomasti mahdollista.

Itse asiassa, jos et laajenna ansaintapotentiaaliasi hyödyntämällä verkon mahdollisuuksia, menetät sen.

Älä koskaan jätä rahaa pöydälle…

UKK

Kuinka voin ansaita rahaa verkossa ilman rahaa?

Ehdottomasti voit. Summa, jonka voit tehdä, vaihtelee, eikä usein ole yhtä suuri kuin menetelmät, jotka vaativat jonkin verran investointeja. Verkkokyselyt, käyttäjätestaus ja freelance-kirjoitus ovat loistavia tapoja ansaita rahaa verkossa ilman etukäteiskuluja.

Kuinka voin ansaita rahaa verkossa juuri nyt?

Nopein tapa ansaita rahaa verkossa on käyttäjätestaus. Jos kirjaudut useille eri alustoille, se lisää huomattavasti saatavilla olevien testien määrää. Sitten sinun on yleensä käytettävä noin 20 minuuttia ansaitaksesi 10 dollaria. Maksut ovat yleensä viikon sisällä ja kokemukseni mukaan erittäin luotettava.

Voinko ansaita ylimääräistä 1000 dollaria kuukaudessa verkossa?

Ansaitaksesi 1000 dollaria kuukaudessa verkossa, sinun on ehdottomasti tehtävä jonkinlainen taloudellinen investointi. Paras vaihtoehto on aloittaa blogi ja kasvattaa liikennettäsi mahdollisimman nopeasti. Kun saat 25 000 istuntoa kuukaudessa, voit hakea premium-mainosverkostoon, joka maksaa tavallisesti 10–20 dollaria 1000 kävijää kohden.

Jos sinulla on korkea nettovarallisuus, voit ansaita 1000 dollaria kuukaudessa suhteellisen nopeasti sijoituksilla, kiinteistöillä ja yritysostoilla.

Ovatko kaikki nämä vaihtoehdot laillisia tapoja ansaita rahaa verkossa?

Tietysti. Verkkomaailmassa on huijareita, mutta tämä on totta myös tosielämässä. Kaikki yllä olevat vaihtoehdot ovat luotettavia ja luotettavia, samoin niihin liittyvät linkit. Tee aina oma tutkimus ja ole ahkera.

Onko olemassa muita tapoja ansaita rahaa verkossa?

On luultavasti yhtä monta tapaa ansaita rahaa verkossa kuin todellisessa maailmassa, ellei enemmän. Pyrin päivittämään tätä sivustoa säännöllisesti ja jakamaan löytämäni uudet ja jännittävät rahantekomahdollisuudet. Nyt riittää kuitenkin tekemistä…

Jos löydät jännittäviä online-rahansaantimahdollisuuksia, ota yhteyttä. Ja jos pidit tästä artikkelista, jaa se maailman kanssa.

11 tapaa ansaita rahaa verkossa