Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

11 tapaa kannustaa sosiaalista jakamista WordPress-verkkosivustollasi Social Snapilla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 11 tapaa kannustaa sosiaalista jakamista WordPress-verkkosivustollasi Social Snapilla

Sosiaalinen media on yksi parhaista tavoista lisätä blogisi liikennettä.

Mutta karu totuus on, että useimmat bloggaajat kamppailevat saadakseen paljon liikennettä sosiaalisessa mediassa.

Ja on aika korjata se, eikö?!

Tässä viestissä näytän sinulle 11 taktiikkaa, joiden avulla voit rohkaista sosiaaliseen jakamiseen WordPress-verkkosivustollasi, jotta voit saada enemmän jakoja jokaisesta julkaisemastasi blogikirjoituksesta.

Tämän seurauksena saat enemmän liikennettä jokaiseen julkaisemaasi blogitekstiin. Ja yhdellä taktiikalla saat myös enemmän jakoja vanhemmille viesteillesi.

Sukellaanpa suoraan:

Hanki laajennus: Social Snap

Taktiikat, jotka aion jakaa kanssasi tänään, edellyttävät maksullisen sosiaalisen jakamisen laajennuksen asentamista Social Snap.

Nyt WordPress.org-sivustolla on ilmainen versio, mutta siinä ei ole kaikkia tarvitsemiamme ominaisuuksia. Jos haluat vain sosiaalisen median peruspainikkeita, jotka näyttävät hyvältä – se on mahtava valinta.

Käytämme Social Snapin premium-versiota täällä Blogging Wizardissa, ja se tekee ihmeitä. Joten ajattelin, että oli korkea aika näyttää sinulle, mitä se voi tehdä!

Paras tapa ajatella tätä laajennusta on kuin sosiaalisen median työkalupakki. Itse asiassa jotkut sen lisäosista voivat poistaa kalliiden sosiaalisten aikataulutustyökalujen tarpeen kokonaan. Siitä lisää hetken kuluttua.

paljastamisen vuoksi; Olen Social Snapin tytäryhtiö, mutta suosittelen sitä, koska se on tuote, johon uskon ja jota käytän itse.

Voisitko toteuttaa joitain taktiikoita, joita aion näyttää sinulle ilmaisilla laajennuksilla? Ehdottomasti. Mutta todennäköisesti tarvitset silti yli 6 erilaista laajennusta, ja jotkin parhaista taktiikoista eivät olisi mahdollisia.

Huomautus: Haluatko oppia lisää? Katso Social Snap -arvostelumme.

Katsotaanpa nyt, kuinka voimme saada enemmän ihmisiä jakamaan sisältöämme ja mainostaa sisältöämme tehokkaammin Social Snapin avulla.

Kehittyneet taktiikat sosiaalisten osuutesi kasvattamiseen

1. Lisää kuviisi sosiaalisen jakamisen painikkeita

Sosiaaliset verkostot ovat erittäin visuaalisia, ja joistakin kuvista tulee luonnollisesti hienoa jaettavaa sisältöä.

Lainauskuvat ovat tästä hyvä esimerkki.

Jaa-painikkeiden lisääminen kuviisi tekee tämän mahdolliseksi, ja se on helppo tehdä. Kerran sisällä Social Snapsuunnata Sosiaalinen jakaminen Mediassa.

Voit vain painaa ota käyttöön vaihtopainiketta, mutta sinulla on täällä paljon hyödyllisiä vaihtoehtoja.

Voit valita, haluatko lisätä vain Pinterest-jakopainikkeen vai muita sosiaalisia verkostoja.

Ja mukauta paljon muuta:

 • Näytä/piilota mobiililaitteella
 • Muuta painikkeen muotoa/kokoa
 • Valitse mukautetut värit jakopainikkeille
 • Valitse, haluatko piilottaa ne viesteissä/sivuilla vai muissa mukautetuissa viestityypeissä.
 • Aseta painikkeet näytettäväksi osoittimen ollessa päällä tai piilota ne kokonaan.

2. Jaa uusin sisältösi automaattisesti sosiaalisiin verkostoihin

Social Auto Poster -lisäosan avulla voit automaattisesti jakaa uusimmat blogiviestisi Twitter- ja LinkedIn-profiileissasi.

Tämä prosessi edellyttää oman sovelluksen määrittämistä jokaiselle alustalle, mutta älä huoli, se on melko yksinkertaista. Ja löydät linkit vaiheittaisiin opetusohjelmiin juuri niiden lomakekenttien alta, jotka sinun on täytettävä, laajennuksen sisällä (kuten yllä olevasta kuvasta näkyy).

🔥 Empfohlen:  30 tapaa käyttää sisältöä uudelleen optimaalisiin tuloksiin [with examples]

Valitettavasti Facebook ei ole vaihtoehto laajennuksen sisällä, mutta verkkojen lisääminen on jo mainittu niissä julkinen tiekartta Trellossa.

3. Mainosta vanhat blogiviestisi uudelleen sosiaalisissa verkostoissa

Yleensä vanhojen blogiviestien mainostamiseksi uudelleen sinun täytyy napata manuaalisesti kaikki viestien otsikot ja URL-osoitteet, kirjoittaa sosiaalisen median viestisi ja ladata ne sosiaalisen median hallintatyökaluun tai sosiaalisen median ajoitustyökaluun.

Se on aikaa vievää ja usein merkittävä kuukausittainen kulu. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Boost Old Posts -lisäosaa Social Snapille.

Tämä varmistaa, että sisältösi saa edelleen vetovoimaa myös julkaisupäivän jälkeen – tuhlaamatta paljon aikaa tai rahaa.

Boost Old Posts -ominaisuus toimii samalla tavalla kuin Social Auto Poster, joten sinun tarvitsee vain käyttää aiemmin antamiasi sovellustietoja.

Sellaisenaan sillä on samat rajoitukset – tukee tällä hetkellä vain Twitteriä ja LinkedIniä. Samoin se on jo Social Snapin julkisella tiekartalla.

4. Näytä oikeat jakopainikkeet oikeassa laitteessa

Jotkut jakamispainikkeet ovat järkevämpiä, kun ne näytetään tietyssä laitteessa.

Jos joku esimerkiksi lukee sisältöäsi matkapuhelimella, siellä kannattaa olla WhatsApp-painike. Mutta et ehkä halua sitä työpöydälle.

Voit tehdä tämän menemällä osoitteeseen Sosiaalinen jakaminenHallitse verkkoja.

Sieltä voit lisätä/poistaa kaikki haluamasi sosiaaliset verkostot. Lisättynä tulostus, sähköposti ja muutama muu.

Siirrä sitten hiiren osoitin näyttövaihtoehtojen päälle valitaksesi laitteissa, joissa haluat painikkeiden näkyvän.

5. Näytä positiivinen sosiaalinen todiste (ja piilota negatiivinen sosiaalinen todiste)

Kun ihmiset näkevät muiden tekevän tiettyjä toimia sosiaalisissa tilanteissa, he yleensä olettavat, että se on oikea toimenpide.

Markkinoinnin ja sosiaalisen median yhteydessä tämä tarkoittaa, että korkean osuuksien näyttäminen tarkoittaa, että sisältösi tulee jakaa.

Päinvastoin voi kuitenkin olla totta. Jos joku näkee sisällössäsi jakomäärät, joissa näkyy vain pari jakoa, hän voi olettaa, että hänen ei pitäisi jakaa sitä, koska kukaan muu ei sitä tee.

Kun suuntaat Asetukset → Sosiaalinen jakaminenlöydät joukon erilaisia ​​jakopainikkeita, joita voit lisätä.

Jos valitset kelluvan sivupalkin, upotetut painikkeet tai jakokeskuksen, voit mukauttaa jakomäärän ulkoasua.

Esimerkkinä mennään Sosiaalinen jakaminenSisäänrakennetut painikkeet.

Olen ottanut käyttöön kokonaisosuuksien määrän ja asettanut laajennuksen piilottamaan jakomäärät, kunnes ne saavuttavat 300:n. Tämä tarkoittaa, että voin esitellä osakemääräni, kun ne ovat esittelyn arvoisia. Ja piilota ne siihen asti.

6. Lisää mukautettuja jaettuja kuvia sosiaalisiin verkostoihin

Sosiaalisissa verkostoissa on yleensä eri kuvakoot kuin WordPressissä määrittämilläsi kuvilla.

Social Snapin avulla voit lisätä kahdenlaisia ​​mukautettuja kuvia:

 • Yleiset sosiaalisen median kuvat – näitä käytetään LinkedInissä, Twitterissä ja Facebookissa jne.
 • Pinterest-kuvat – nämä ovat pystysuuntaisia ​​kuvia, jotka ovat täydellinen kuvasuhde alustalle. Pystykuvat toimivat paremmin Pinterestissä.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, että sosiaaliset verkostot leikkaavat kuviasi ja saavat ne näyttämään sotkuisilta.

🔥 Empfohlen:  8 parasta tapaa aloittaa ammattimainen keskustelu

Ja Social Snap käsittelee kaikki OpenGraph- ja Twitter Card -tunnisteet, jotka auttavat sosiaalisia verkostoja ottamaan kuviasi.

Näitä asetuksia muokataan viesti-/sivukohtaisesti. Tämä tarkoittaa, että sinun on muokattava blogitekstiäsi ja etsittävä asetuksia WordPress-editorin alta.

Tätä kirjoittaessani käytän ohjatun Blogging Wizardin klassista editoria, joten jos käytät Gutenbergiä, asiat näyttävät melko erilaisilta, mutta samat vaihtoehdot ovat siellä (vain oikealla puolella sen sijaan.)

Tulet näkemään Sosiaalinen meta asetukset ensin. Täällä voit lisätä mukautettuja otsikoita ja kuvauksia sosiaalisiin verkostoihin. Ja lataa tärkein sosiaalisen median kuvasi.

(Huomaa: voit lisätä myös videon, mikä on aika siistiä!)

Ja voimme asettaa joitain muita vaihtoehtoja ja ladata ainutlaatuisen Pinterest-kuvamme Sosiaalinen jakaminen -välilehti.

7. Lisää sosiaalisen median jakamispainikkeet sisältöösi

Tämä on perus, mutta se on tärkeä.

Kaikilla markkinoinnin osa-alueilla saat yleensä parhaat tulokset, kun poistat kitkan prosesseista. Siksi rakastan sosiaalisten jakamispainikkeiden lisäämistä sisältööni – jotta ihmisten on helpompi jakaa sisältöäni.

Social Snapin avulla saat useita erilaisia ​​vaihtoehtoja sosiaalisten jakamispainikkeiden lisäämiseen.

 • Sisäänrakennetut painikkeet – Nämä ovat viestiesi/sivujesi ylä- tai alaosassa. Tai molemmat.
 • Kelluva sivupalkki – Nämä painikkeet kiinnitetään joko blogisi vasemmalle tai oikealle puolelle. Voit siirtää niitä ylös, alas tai siirtää hieman sijaintia (ihana, jos sinulla on venytettyjä esittelykuvia).
 • Tahmea baari – Lisää sisältöösi jakopalkin. Tämä ulottuu näytön poikki ja pysyy näkyvissä lukijasi vieriessä. Erityisesti tälle painiketyypille voit näyttää näyttökerrat ja piilottaa sen mobiili-/pöytätietokoneelta.
 • Share Hub – Tämä on enemmänkin aliarvioitu versio kelluvasta sivupalkista. Saat painikkeen jakamiskuvakkeella, joka pysyy näkyvissä. Kun lukijat pitävät hiiren osoitinta, he näkevät jakopainikkeet, joilla haluat heidän jakavansa.

Jokaisella jakopainikkeella on omat mukautusvaihtoehdot. Voit siis säätää värejä, näyttöasetuksia jne.

8. Lisää sosiaalisen median jakamispainikkeet manuaalisesti lyhytkoodin avulla

Social Snapin avulla voit lisätä some-painikkeita monin eri tavoin. Yksi vaihtoehto on manuaalisesti lyhytkoodin kautta.

Tämä antaa sinulle mahdollisuuden lisätä ne mihin tahansa, ja niitä voidaan mukauttaa niin, että ne eroavat muista automaattisesti sijoitettavista painikkeista.

Jos haluat luoda lyhytkoodin, näet nämä vaihtoehdot perinteisessä muokkausohjelmassa:

Sitten näkyviin tulee ikkuna, jossa on valittavissa olevia asetuksia.

Kun klikkaat Lisää, lyhytkoodinpätkä lisätään viestiisi. Jos käytät Gutenbergiä, löydät erityisen lohkon näiden lisäämistä varten.

Joten mikä on paras tapa käyttää tätä?

Sinulla saattaa olla sivuja, joille yrität ohjata liikennettä. Et halua pakottaa sosiaalisen median jakamispainikkeita kaikille sivuille (esimerkiksi sivulle, yhteystietosivulle jne.), mutta haluat ne satunnaisille sivuille.

Jos rakennat sähköpostilistaasi tai myyt tuotteita, voit sisällyttää sen myyntisuppiloosi todella hienolla tavalla.

Oletetaan, että luot sähköpostilistaasi ja sinulla on vahvistussivu, jolle tilaajat lähetetään, kun he ovat vahvistaneet tilauksensa. Tältä sivulta he löytävät latauslinkin lyijymagneettillesi.

Mahtava tapa saada lisää ihmisiä myyntisuppiloosi on lisätä jakopainikkeita tälle sivulle, mutta ainoa ongelma on, että ihmisten on ensin käydä läpi liidien keräyssivusi. Muuten menetät tilaajia.

🔥 Empfohlen:  Asiakkaan valokeilassa: Tapaa Macramé Magic

Vaikka useimmat WordPressin aloitussivulaajennukset antavat sinun lisätä jakopainikkeita ja määrittää mukautetun jako-URL-osoitteen, entä jos käytät vain tavallista sivua WordPressissä?

Käytä siinä tapauksessa Social Snapin manuaalisia jakopainikkeita ja lisää linkki viittaussivullesi mukautetuksi jaon URL-osoitteeksi.

9. Lisää sisältöösi napsauttamalla twiitti -widgetejä

Nämä toimivat erityisen hyvin lainauksia koskevissa artikkeleissa, mutta ne voivat olla loistava tapa rohkaista lukijoita jakamaan mitä tahansa blogitekstiä.

Tässä on esimerkki:

Voit valita joukon malleja ja jopa lisätä niihin liittyviä tilejä, joita ihmiset voivat seurata jakamisen jälkeen.

Nämä lisätään postikohtaisesti. Jos käytät perinteistä muokkausohjelmaa, voit napsauttaa Social Snap -painiketta, joka on aivan sen oikealla puolella Lisää media -painiketta.

Jos käytät Gutenbergiä, löydät Click To Tweet -sovelluksen sosiaaliseen snapiin – mukavaa ja helppoa.

10. Aseta Twitter-kortit muutamalla napsautuksella

Oletuksena Twitter-osuudet näyttävät melko synkiltä. Pieni neliökuva, jonka oikealla puolella on tekstiä.

Haluatko blogiviestisi erottuvan paremmin, kun jaat ne Twitterissä? Twitter-kortit ovat vastaus.

Joten pienen neliön muotoisen kuvan ja tekstin sijaan näet jotain tällaista:

Jos nyt siirrymme Social Snapin asetuksiin, siirrymme vain Social Metaan ja valitsemme Twitter-yhteenveto suurella kuvalla.

Muista vain, että jos käytät WordPressin SEO-laajennusta, kuten Yoastia, sinulla saattaa olla jo tämä asennus.

11. Pidä sosiaalisen osuuden määrä, kun muutat URL-osoitteita

Jos olet siirtänyt verkkotunnuksia, vaihtanut SSL:ään tai muuttanut pysyvän linkin rakennetta, saatat huomata, että sosiaaliset verkostot eivät sido jakomääriä vanhasta URL-osoitteesta uuteen URL-osoitteeseen.

Mutta Social Snapin avulla voit käyttää jakojen palautusominaisuutta varmistaaksesi, että osakemääräsi näkyvät edelleen.

Käärien sen

Onko muita tapoja kannustaa sisältösi sosiaaliseen jakamiseen? Ehdottomasti.

Ja Social Snapissa on muutamia muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten sosiaalisen median seurantawidgetit jne.

Nämä ovat kuitenkin joitain suosikeistani Social Snap -laajennuksessa – WordPressin sosiaalisen jakamisen laajennukseni. Optimoi sen avulla sisältösi sosiaalista jakamista varten ja ohjaa lisää liikennettä jokaiseen blogiviestiisi.


Table of Contents