Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

11+ uskomatonta halvinta tapaa elää

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 11+ uskomatonta halvinta tapaa elää

Halvimpia tapoja elää

Lamauttavatko elinkustannukset sinua taloudellisesti? Vaikka asuisit Yhdysvaltojen alueella, jossa elinkustannukset ovat alhaiset, tunnet silti taloudellisia paineita kuin koskaan ennen.

Nämä ovat ennennäkemättömiä aikoja inflaatioalhaiset palkat ja korkeat vuokrat.

Onko sinulla vaikeuksia pysyä pinnalla tai oletko huolissasi alkavasi upota, nyt on aika toimia.

Valitsemalla halvin tapa elää voit auttaa itseäsi pysymään taloudellisesti vakaana. Älä huoli, sinun ei tarvitse alkaa asua teltassa. Ellei tietysti halua.

Sen sijaan nämä ovat vakavia vaihtoehtoja halvempaan asumiseen, joita voit harkita. Olitpa sinkku, pariskunta tai osa perhettä, täältä löytyy hienoja vaihtoehtoja edullisempaan asumiseen.

Mikä on halvin tapa elää

Kun valitset edullisimman tavan elää, varmista, että se sopii elämäntyyliisi. Esimerkiksi yksinäisestä aikuisesta voi tulla digitaalinen nomadi ja asua missä tahansa, mutta jos sinulla on lapsia, jotka asuvat kuorma-autossa, se ei välttämättä sovi.

Nämä ehdotukset kattavat kaikki mahdolliset edulliset asumisvaihtoehdot. Lisäksi vinkkejä apu-, asumis- ja kuljetuskustannusten vähentämiseen.

Elä ajoneuvon ulkopuolella

Ajoneuvon ulkopuolella asuminen ei ole heikkohermoisille. Talvella voi olla kylmä, eikä se ole yhtä mukavaa kuin asua omassa kodissasi.

Kuitenkin, jos voit tehdä sen, se on yksi halvimmista tavoista elää. Lisäksi se antaa sinulle vapauden matkustaa uusiin paikkoihin. Edullinen asunto parhaissa kaupungeissa on vain ajomatkan päässä, kun asut ilman ajoneuvoa.

Huomaa, että kuka tahansa voi asua ilman ajoneuvoa, jos haluaa, sitä ei kiellä.

Yksi varoituksen sana kuitenkin. Vyöhykelainsäädäntö vaihtelee paikkakunnittain. Nämä lait kattavat sen, onko ajoneuvossa nukkuminen sallittua tai ajoneuvon pysäköiminen yhteen paikkaan pitkäksi aikaa sallittua.

Tarkista paikalliset lait ennen kuin asut jonnekin, koska et halua törmätä paikallisiin lainvalvontaviranomaisiin.

RV

Matkailuautot ovat kuin pieni talo pyörillä. Asuminen matkailuautossa on suosittu valinta, koska se on paljon halvempaa kuin talon pitäminen, ja sinulla on monia kodin mukavuudet, joita saat asumisesta talossa.

Sinulla ei ole niin paljon tilaa, mutta jos pienennät omaisuuttasi, tilaa pitäisi olla runsaasti.

Jos sinulla on työ, joka ei edellytä toimistossa käymistä, voit asua ja matkustaa matkailuautossa.

Kuorma-auto

Kuorma-autossa asuminen tarkoittaa suurimmasta osasta omaisuudesta luopumista ja halukkuutta asua pienessä tilassa. Monille ihmisille se on tavoittelemisen arvoinen unelma.

Ammattiyritykset voivat muuttaa kuorma-autosi pieneksi taloksi. Vaihtoehtoisesti halpa vaihtoehto on tehdä muuntaminen itse.

Oikein tehty kuorma-auton muutos voi antaa sinulle makuuhuoneen, kylpyhuoneen ja keittiön.

pakettiauto

Van elämä on kuin asuisi matkailuautossa. Tilaa tulee paljon vähemmän, mutta pakettiauto voidaan räätälöidä pakettiauton asumiseen sopivaksi.

Kun pakettiautosi on valmis asumaan, pääkulut ovat ruoka ja bensa.

Parhaita vinkkejä pakettiautossa asumiseen kuuluu kuntosalille tai leirintäalueelle liittyminen käyttääksesi suihkutiloja. Älypuhelimet tai paikalliset kirjastot voivat auttaa sinua pysymään verkossa.

On myös suositeltavaa, että opettelet joitain perustaitoja pakettiautosi kunnossapidosta. Tämä auttaa vähentämään rikkoontumisriskiä tiellä.

Kaikki nämä vinkit koskevat kaikkia ajoneuvoja, joissa saatat päättää asua.

Suositeltava: 9 loistavaa tapaa ansaita rahaa pakettiautolla

Bussi

Bussin ostaminen asuintilaksi muutettavaksi kannattaa harkita. Huono puoli on, että tarvitset rahaa bussin ostamiseen. Saatat kuitenkin huomata, että vanha bussi on melko halpa ostaa. Vanhan bussin kunnostaminen asumiskelpoiseksi voi maksaa paljon.

Jos etsit ainutlaatuista asuintilaa, bussin muuttaminen voi olla pelkkä lippu.

Kun olet muuttanut linja-auton, se on kuin asuisi matkailuautossa. Bussit ovat riittävän suuria useiden huoneiden luomiseen, mukaan lukien kylpyhuoneet ja keittiö.

Halvempia asuntoja

Ajoneuvossa asuminen ei ehkä ole sinua varten. Jos sinulla on perhe, haluat todennäköisesti kodin, joka on hieman perinteisempi.

Edullisen asunnon saa monilta alueilta yksinkertaisesti vaihtamalla halvempaan asuntoon. Näin voit nauttia näiden pienempien asuntojen halvemmista kustannuksista.

Duplex

Duplex antaa sinulle perinteisemmän kodin, mutta halvemmalla. Koska rakennus on jaettu kahteen osaan, kuukausilaskujen pitäisi olla pienemmät.

Jos sinulla on varaa ostaa duplex, vielä parempi. Voit asua toisella puolella ja vuokrata toisella. Siitä saa mukavat passiiviset tulot. Lisäksi omistat nyt kiinteistön, jonka arvo toivottavasti nousee.

Duplexin omistamisen haittapuoli on, että olet isännöitsijä. Tämä tarkoittaa korjausten, huollon ja muiden vastuiden hoitamista.

Pieni Koti

Pienen talon rakentaminen on erittäin halpaa. Lisäksi niitä voidaan yleensä siirtää helposti.

Ensinnäkin sinun on löydettävä maa, johon voit sijoittaa kotisi. Voit vuokrata tai ostaa maata pienelle kotillesi. Vielä parempi, jos sinulla on ystäviä tai perhettä, jotka ovat iloisia siitä, että voit jäädä heidän mailleen ilman vuokraa.

Kun sinulla on paikka rakentaa unelmiesi pieni koti, voit rakentaa. Jos sinulla on taidot, voit rakentaa sen itse ja säästää enemmän rahaa. Muussa tapauksessa voit palkata urakoitsijoita tekemään työn puolestasi.

Pienessä kodissa asumisen siisti puoli on, että se on halpa paikka juosta. Mutta jos joudut jostain syystä muuttamaan, monet pienet kodit (kokorajoitukset) voidaan nostaa perävaunuun ja kuljettaa toiseen paikkaan. Tämä tekee pienestä kodista asumisen houkuttelevan kaikille, jotka haluavat liikkua.

🔥 Empfohlen:  Tapaa maailman 10 parasta hakukonetta vuonna 2023

Rahtikontti

Rahtikontissa asuminen saattaa kuulostaa dystopiselta. Mutta todella, se on vain toinen pieni koti.

Ensimmäinen päätöksesi on ostaa säilytysastia ja säilytyspaikka.

Seuraavaksi on aika tehdä siitä asuttava. Voit muuttaa sen itse, jos osaat tai palkata urakoitsijan tekemään sen puolestasi.

Kun muutos on tehty, sinulla on halpa tapa elää. Lisäksi kuljetuskontti voidaan helposti siirtää tarvittaessa.

Huomaa, että paikalliset lait voivat rajoittaa kuljetuskonttikotien rakentamista tietyille alueille. Tarkista aina ennen kuin luot unelmiesi pienen kodin, jotta et kohtaa juridisia ongelmia.

Jos esimerkiksi haluat asua historiallisella alueella, rahtikonttikoti ei välttämättä ole sallittu, koska se ei sovi ympäröiviin rakennuksiin. Jos olet epävarma, tarkista aina paikalliset lait ennen kuin ostat tai rakennat mitään. Muuten saatat tuhlata kovalla työllä ansaittua rahaa.

Suositeltava:

Muita tapoja elää halvalla

Jos asuminen ajoneuvossa tai pienessä kodissa ei ole sinua varten, on muita tapoja asua halvalla. Nämä ainutlaatuiset ideat voivat olla vain lippu sinulle halvimman asuinpaikan löytämiseen.

Elä kämppäkavereiden kanssa

Asuminen kämppäkavereiden kanssa on loistava tapa jakaa kulut. Bonuksena saatat saada myös elinikäisiä ystäviä.

Oletetaan, että kuukausilaskusi vuokra mukaan lukien ovat 3000 dollaria. Itse asiassa se on paljon rahaa. Hanki kaksi hyvää kämppäkaveria ja maksat nyt kaikki 1000 dollaria kuukaudessa.

Kaikki eivät pidä ajatuksesta hankkia kämppäkaveri, jota he eivät tunne. Jos se olet sinä, miksi et kysy ystäviltä tai perheeltä, haluavatko he jakaa?

Tai jos sinulla on ystäviä tai perhettä, joilla on vapaata huonetta. Kysy, haluavatko he kämppäkaverin. Jokainen voi säästää rahaa ja pääset elämään jo tuntemiesi ihmisten kanssa.

Ryhdy talonhoitajaksi

Kotona istuminen voi tarkoittaa sitä, ettei vuokraa enää koskaan makseta. Jos voit mennä talosta taloon, sinulla on aina jossain asua, eikä se maksa sinulle mitään.

Jotkut talon keikat jopa maksavat sinulle myös.

Yleensä sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin huolehtia talosta, kasveista ja joskus lemmikeistä.

Rikkaat, joilla on useita asuntoja, käyttävät usein talonvahtia välttääkseen kiinteistön jättämisen tyhjäksi pitkiksi ajoiksi.

Jotta pääset kotiseikkailukeikkoihin, sinun on läpäistävä taustatarkistus. Omistajat luottavat sinuun koko talonsa, joten sinun on oltava luotettava, luotettava ja rehellinen.

Tässä on joitain suosituimpia talonhoitoalustoja, joita voit kokeilla:

Jos haluat yhdistää kotona istumisen ja matkustamisen, tutustu alustoihin, kuten Nomador. Täältä löydät kotihoidon keikkoja ulkomailla.

Elä minimissään

Kuluttajakulttuuri tarkoittaa, että on houkuttelevaa ostaa, ostaa, ostaa. Tämä tarkoittaa, että kotimme ovat täynnä tavaraa. Suurta osaa siitä emme tarvitse tai edes katso ensimmäisen oston jälkeen.

Elämisen valitseminen minimaalisesti tarkoittaa vain sen ostamista, mitä olet tarve.

Aloita päästämällä eroon kaikesta sotkustasi. Kirjat, vaatteet ja vanha elektroniikka voitaisiin kaikki myydä. Se antaa sinulle makeaa ylimääräistä rahaa. Decluttr, eBay tai pihamyynti ovat hyviä tapoja myydä vanhaa tavaraa nopeasti.

Toinen paras rahansäästövinkki on aloittaa 30 päivän säännön käyttö. 30 päivän sääntö toimii näin. Näet tuotteen, jonka haluat ostaa, mutta et osta sitä heti. Odota sen sijaan 30 päivää. Jos haluat sen edelleen odottamisen jälkeen, osta se. Useimmiten kuitenkin muutat mieltäsi oston suhteen.

Hienoa minimaalisessa asumisessa on se, että pienemmässä kodissa tai jopa ajoneuvossa asuminen on paljon helpompaa. Asuminen pienessä kodissa, jossa on vähän tavaraa, on halvin tapa elää.

Suositeltava:

Ryhdy eläväksi omaishoitajaksi

Ihmiset ovat elää pidempään elää kuin koskaan ennen. Tämä on hienoa, kun saamme enemmän aikaa rakkaidemme kanssa. Yksi haittapuoli kuitenkin on. Jotkut ihmiset tarvitsevat apua vanhetessaan. Ehkä he ovat heikkoja tai heillä on terveysongelmia.

Tämä avaa oven uudelle halvalle tavalle asua omaishoitajana.

Sinulla on hyvä asuinpaikka ilmaiseksi ja tulot omaishoitajana.

Jotta voit ottaa tämän tehtävän, sinun on täytettävä työn vaatimukset. Pätevyyksiä saatetaan tarvita, mutta paljon riippuu siitä, millaista hoitoa asukas tarvitsee ja mitä työ sisältää. Asukkaille, joilla on monimutkaisia ​​tarpeita, saatat tarvita tutkinnon tai muuta pätevyyttä.

Jos henkilö tarvitsee vain omaishoitajan auttamaan kotitalouden hoitamisessa, mutta hänellä ei ole lääketieteellisiä tarpeita, et välttämättä tarvitse aikaisempaa kokemusta.

Tarkista alueesi työpaikkailmoitukset nähdäksesi, mitä hoitajia on tarjolla. Tämä voi olla asuntovaihtoehto, jonka avulla voit elää halpaa elämää.

Hanki työpaikka asunnon isännöitsijäksi

Asuinkiinteistönhoitajan työpaikan saaminen ratkaisee kaksi ongelmaa. Saat toimeentulon ja ilmaisen asunnon osana työtä.

Asuaksesi isännöitsijänä sinun tulee pystyä hoitamaan peruskorjaukset ja olemaan yhteydessä urakoitsijoihin isommissa töissä.

Työhön kuuluu myös ongelmallisten vuokralaisten tai vieraiden käsitteleminen.

Jos pystyt hoitamaan kaiken tämän, työskentely asuinkiinteistönhoitajana voi olla sinulle halvin tapa asua.

🔥 Empfohlen:  Mikä on C2B-verkkokauppa ja miten se toimii?

Kuinka leikata kuluja ja elää halvalla

Asuminen on useimpien ihmisten suurin kuukausikulut. Nyt kun olemme käsitelleet halvempia asumisvaihtoehtoja, on aika pohtia muita tapoja leikata kaikkia asumiskuluja ja asua halvalla.

Leikkaa tilaukset

Kuukausimaksut voivat maksaa yllättävän paljon. Oletetaan, että sinulla on Netflix, Disney+, kuntosalijäsenyys, Spotify ja muutama uutiskirje- tai aikakauslehtitilaus.

Pelkästään nuo muutamat tilaukset voivat maksaa yli 100 dollaria kuukaudessa. On aika leikata käyttämättömiä tilauksia. Voit myös käyttää Truebillin kaltaisia ​​palveluita, jotka tekevät sen puolestasi.

Suoratoistopalvelut alkavat tulla kalliiksi, koska niitä on niin paljon. Suosituin vinkki tässä on vaihtaa suoratoistopalveluasi joka kuukausi.

Ehkä kuukauden kuluttua rekisteröidyt Disney+:aan. Seuraavassa kuussa peruutat Disney+:n ja rekisteröidyt sen sijaan Amazon Prime -palveluun. Näin maksat vain yhdestä suoratoistopalvelusta, mutta voit silti katsella suosikkisisältöäsi jokaisessa palvelussa.

Kun leikkaat tilauksia, kannattaa harkita myös kaapelin leikkaamista. Kaapeli voi olla kallista, ja jos et tarvitse sitä, peruuttaminen voi säästää hyvän osan käteistä.

Käytä vähemmän energiaa

Energian vähentäminen ei ole hyväksi vain ympäristölle, vaan myös pankkisaldollesi.

Pienet asiat, kuten valojen sammuttaminen, termostaatin sammuttaminen ja laitteiden sammuttaminen, kun niitä ei käytetä, voivat säästää huomattavasti rahaa vuoden aikana.

Käyttökustannuksia voidaan joskus alentaa neuvottelemalla palveluntarjoajan kanssa. Tämä ei aina toimi, mutta ottamalla yhteyttä energiantarjoajiin voit saada alennuksen. Pahinta mitä voi tapahtua on, että he sanovat ei, joten ota puhelin ja kysy heiltä jo tänään.

Syö älykkäämmin

Jos syöt paljon ulkona, kuukausittainen ruokalaskusi voi olla kallis. Ruoan säästämiseksi yritä valmistaa useimmat ateriat, mukaan lukien lounas, kotona.

Kun menet ruokaostoksille, ole aina aseistettu listalla. Varmista, että ostat vain luettelossa olevia tuotteita. Jos voit, kokeile halvempia merkkejä, koska erot ovat vähäisiä.

Älä tuhlaa ylijäämiä. Tallenna ne käytettäväksi aterioiden kanssa myöhemmin viikolla. Hyvä vinkki ruoan säästämiseen on aloittaa panoskypsennys. Silloin valmistat viikon ateriat viikon alussa ja lämmität niitä tarvittaessa.

5 dollarin ateriaohjelma

Anna 5 dollarin ateriasuunnitelman tiimin säästää sinut ja suunnittelemalla viikon ruokasi!

Ansaitaksesi rahaa ostoksia tehdessäsi kannattaa liittyä cashback-ohjelmiin. Tuhannet jälleenmyyjät maksavat ihmisille ostoksista heidän kanssaan. Hyödynnä kaikki tarjoukset, sillä se pienentää ruokalaskuasi huomattavasti.

Tässä on joitain mahtavia cashback-sivustoja, joihin voit liittyä:

Osta käytettynä

Yhdysvaltain Census Bureaun taloustutkimuksen mukaan kotitalouksien mediaanitulot vuonna 2020 olivat 67 521 dollaria. Jos asut korkeatasoisella asuinalueella, kuten San Franciscossa, San Diegossa tai New Yorkissa, tulot eivät mene pitkälle.

Jos sinulla on myös perhe elätettävänä, on tärkeää säästää rahaa kaikin mahdollisin tavoin.

Käytettyjen tavaroiden ostaminen tarkoittaa, että saat usein laadukkaita tuotteita murto-osalla kustannuksista.

Tutustu paikallisiin säästökauppoihin, pihamyyntiin ja kirpputoreihin löytääksesi tarjouksia. Verkkohuutokauppasivustot, kuten eBay, voivat olla halpojen tavaroiden aarreaitta, joista ihmiset vain haluavat päästä eroon.

Katso paikallista Facebook-markkinapaikkaa, koska usein ihmiset myyvät tavaraa halvalla, jos voit kerätä. Joskus ihmiset ovat valmiita antamaan tavaroita ilmaiseksi vain tehdäkseen tilaa omassa kodissaan.

Käytetyt tavarat ovat usein edelleen erinomaisessa kunnossa. Antamalla heille uuden kodin säästät rahaa ja estät enemmän tavaraa joutumasta kaatopaikalle.

Suositeltava:

Pienennä laskujasi

Laskujen pienentäminen saattaa kuulostaa itsestään selvältä sanomiselta. Silti monet ihmiset jättävät tämän huomiotta, koska he ajattelevat, ettei sitä voida tehdä tai heillä ei ole aikaa.

Ensinnäkin monia laskuja voidaan vähentää ottamalla aikaa kokeilla.

Jos olet erittäin kiireinen, voit käyttää palveluita, kuten Trim tai Truebill. He neuvottelevat laskut puolestasi ja voivat jopa saada ei-toivottuja tilauksia peruutettuja.

Vakuutus

Sairaus-, auto- ja kotivakuutukset ovat kalliita. Kun nämä sopimukset on uusittava, etsi parempia hintoja.

Joskus vakuutussuunnitelmien yhdistäminen voi olla halvempaa. Varmista, että hankit siitä tarjouksia.

Työnantajat, pankit ja luottokorttiyhtiöt tarjoavat usein lisäetuja, kuten vakuutuksia. Tutki näitä vaihtoehtoja, sillä saatat huomata, että se on halvempi kuin nykyinen kattavuutesi.

Omavastuun korottaminen korkeimpaan, johon sinulla on varaa, voi myös laskea vakuutusmaksuja.

Harkitse vaihtoehtoisen liikenteen käyttöä

Autot ovat kalliita ja niiden kanssa kaasun hinnat lisääntyessä saattaa olla aika harkita vaihtoehtoisen liikenteen käyttöä.

Tämä ei ole käytännöllistä kaikille, etenkään maaseudulla asuville.

Kuitenkin jopa auton käytön vähentäminen voi säästää rahaa.

Suositeltava: 23 huoltoasemaa, jotka nostavat shekkejä

Hanki pyörä

Pyörät ovat mahtavia, koska käyttökustannukset ovat käytännössä nollassa. Saattaa olla outoa korjausta, mutta muuten pyörä on vapaasti ajava.

Pyöräily tarkoittaa myös säännöllistä liikuntaa. Tämä tekee pyöräilystä paljon terveellisempää ja halvempaa kuin autolla ajaminen.

Kävely

Kävely on täysin ilmaista ja sillä on monia terveyshyötyjä.

Huonona puolena on se, että sinulla on tavarat mukana liikkeestä tai toimistosta. Kärryn tai repun hankkiminen helpottaa tavaroiden kantamista huomattavasti.

Kävellessäsi voit kuunnella podcastia tai suosikkimusiikkiasi. Muista vain pukeutua sään mukaan.

🔥 Empfohlen:  Miksi ihmiset vihaavat Electron.js:ää (ja miksi se on edelleen niin suosittu)

Kimppakyydit

Yhteistyö kollegoiden kanssa tarkoittaa, että säästät rahaa. Se on myös ympäristön kannalta parempi, koska tiellä on yksi auto usean sijaan.

Julkinen liikenne

Jos asut metroalueella, on todennäköistä, että julkinen liikenne on halpaa, luotettavaa ja turvallista. Kokeile viikko, sillä julkinen liikenne on melkein varmasti halvempaa kuin auton ajaminen.

Muita tapoja elää halvempaa elämää

Nämä viimeiset vinkit halvemman elämän elämiseen auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi asua mahdollisimman halvalla.

Aloita sivuhustle

Lisää rahaa on hyvä tapa auttaa itseäsi taloudellisissa paineissa.

Sivuhustlit voivat olla online- tai offline-tilassa. Joitakin sivuharjoituksia voi tehdä jopa älypuhelimesta, kun sinulla on vapaa-aikaa.

Kukaan ei sano, että sinun täytyy tehdä ylimääräistä 50 tuntia viikossa. Loppujen lopuksi tarvitset vielä vapaa-aikaa rentoutumiseen.

Jos löydät 10 tuntia viikossa ja ansaitset 20 dollaria tunnissa, se on 200 dollaria joka viikko. Yhdessä vuodessa se on hieman yli 10 000 dollaria.

Tässä muutamia freelance-ehdotuksia:

 • Kirjailija
 • Graafinen suunnittelu
 • Uber kuljettaja
 • Ruoantoimituksen kuljettaja
 • Transkriptionisti
 • Oikoluku
 • Kyselyihin vastaaminen
 • Pudotushuolto
 • Myy tulosteita

Nämä ovat vain 9 ehdotusta sadoista mahdollisista freelance-ideoista.

Mieti taitojasi, käytettävissä olevaa aikaa ja mitä saatat tarvita aloittaaksesi. Yhdistä freelance-ideoita näihin vastauksiin ja aloita työskentely.

Kaikki ylimääräiset rahat, joita voit ansaita, auttavat sinua pyrkimään elämään halvempaa elämää.

Suositeltava:

Pienennä kokoa

Supistaminen voi tarkoittaa muuttoa pienempään kotiin tai nykyisen kodin vähentämistä.

Käyttämällä vain osia kodista säästät energiaa, huonekaluja ja muita ylläpitokustannuksia.

Sinulla voi jopa olla tilaa saada vuokraaja ja tuoda lisätuloja.

Muutto kotiin on stressaavaa, eikä päätöstä tehdä kevyesti. Mutta jos löydät pienemmän asunnon, joka on halvempi kuin nykyinen kotisi, sinun tulee harkita sitä vahvasti.

Muuta halvemmalle alueelle

Asumisalueiden korkeat kustannukset eivät tule maagisesti halvemmaksi. Jos mitään, nämä alueet tulevat vain kalliimmaksi. Jotkut kalleimmista paikoista asua Yhdysvalloissa ovat:

 • Bay Area Pohjois-Kaliforniassa
 • San Diego
 • New York City
 • San Francisco
 • Washington, DC

Työstäsi riippuen saatat pystyä muuttamaan halvemmalle alueelle. On monia hienoja paikkoja, joissa elinkustannukset ovat alhaisemmat, kuten:

 • Fort Wayne
 • Kansas City
 • Pohjois-Carolina
 • Etelä-Carolina
 • Etelä-Dakota
 • Länsi-Virginia

Et ehkä halua lähteä nykyisestä tilastasi, mutta pieni tutkimus voi paljastaa parhaat paikat halvempaan asumiseen.

Esimerkiksi Kalifornia on tunnetusti kallis. Jos et halua lähteä Golden Statesta, siirry halvimpaan kaupunkiin. San Bernardino Etelä-Kaliforniassa on tällä hetkellä yksi Kalifornian edullisimmista asuinpaikoista.

Yhdysvaltain hallitus ei tarjoa keskeistä elinkustannusindeksiä. Hyvä uutinen on, että verkossa on paljon resursseja, joiden avulla voit helposti selvittää, kuinka edullinen uusi alue on.

Alueen edullisuuden määrittämiseksi otetaan huomioon monia tekijöitä, mukaan lukien kodin mediaanihinta, kodin mediaaniarvo ja mediaanitulo. Vertaamalla näitä tietoja kansalliseen keskiarvoon on mahdollista selvittää, onko alue edullinen verrattuna nykyiseen asuinalueeseen.

Toinen radikaali ajatus on muuttaa ulkomaille. Maailmassa on monia maita, jotka ovat erittäin halpoja. Portugali, Costa Rica, Meksiko ja Panama ovat muutamia niistä monista turvallisia maita voit halutessasi muuttaa halvempaa asumista varten.

UKK

Miten voin elää halvalla eläkkeellä?

Kaikki nämä ideat toimivat yhtä hyvin eläkeläisille. Itse asiassa eläkeläiset voivat elää halvalla paljon helpommin. Ei maksettavia lapsia, ei työmatkakuluja, ja pienempään kotiin muuttaminen on helpompaa, koska lapsia ei enää asuta.

Kuinka voin asua yksin halvalla?

Jos olet yksin, ajoneuvossa asuminen on melkein varmasti halvin tapasi elää. Sinun on myytävä tavarasi, muutettava valitsemasi ajoneuvo asumiskelpoiseksi ja löydettävä alue, joka mahdollistaa pitkäaikaisen pysäköinnin.

Kuinka voin elää ilman taloa?

On niin monia tapoja, joilla voit elää ilman taloa. Useimmat ajoneuvot voidaan muuttaa asuintiloiksi, mukaan lukien linja-autot, pakettiautot ja kuorma-autot. Vaihtoehtoisesti voit ostaa lähetyskontin ja tehdä siitä viihtyisän kodin.

Voinko mennä asumaan metsään?

Suurin osa maasta on joko julkisessa tai yksityisessä omistuksessa. Tämä tarkoittaa, että tehdäksesi asioita laillisesti sinun on ostettava maata itse tai hankittava lupa omistajalta.

Halvin tapa elää