Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

12 hyvin palkattua yritystä, jotka tarjoavat verkkosivustojen testaustyötä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 12 hyvin palkattua yritystä, jotka tarjoavat verkkosivustojen testaustyötä

Kuinka paljon verkkosivustojen testaajat saavat palkkaa?

Tienaamasi rahamäärä riippuu yrityksestä, johon olet rekisteröitynyt. Jotkut sivustot maksavat 10 dollaria 20 minuutin tarkistuksen suorittamisesta, mikä on 30 dollaria tunnissa.

Tällä nopeudella verkkosivuston etätestaus kaksi tai kolme tuntia viikossa nostaisi palkkaasi 300 dollarilla kuukaudessa.

12 parasta paikkaa verkkosivustojen testaustyön löytämiseen

Et tarvitse edistyneitä teknisiä taitoja tai tietojenkäsittelytieteen taustaa ollaksesi online-testaaja. Sinun tarvitsee vain antaa rehellistä palautetta verkkosivuston ulkoasusta, suunnittelusta ja toimivuudesta. Tässä ovat parhaat paikat, joissa voit saada palkkaa testisivustoista:

1. TestingTime

Testausaika on toinen verkkoyritys, jonka avulla voit testata verkkosivustoja rahasta. Kun täytät profiilisi, sinut yhdistetään maksettuihin projekteihin.

Tehtävät kestävät 30-90 minuuttia. Paikallinen testaus paikan päällä on vaihtoehto, jos asut lähellä. Muussa tapauksessa työskentelet kotoa käsin ja jaat testauskokemuksesi Skypen avulla.

Voit ansaita jopa 50 € tunnissa, mikä vastaa noin 55 dollaria USD. Maksu siirretään PayPal-tilillesi tai pankkitilillesi 10 päivän kuluessa.

2. UserTesting

Käyttäjätestaus on etäverkkosivustojen testaustyöt PC-, Mac- ja mobiililaitteille, kuten iPhonelle, iPadille ja Androidille. Se toimii suurten asiakkaiden kanssa, kuten Microsoft, Evernote ja Wikipedia.

Sinun on suoritettava mallitehtävä ennen kuin saat palkallisia tehtäviä. Uusia testejä on saatavilla joka päivä, ja voit valita, tallennatko kokemuksesi tai käytkö live-keskustelun asiakkaan kanssa.

UserTesting-työt maksavat 10 dollaria jokaisesta 20 minuutin tallenteesta ja jopa 60 dollaria reaaliaikaisesta palautteestasi verkkosivuston käytettävyydestä.

Sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava PayPal-tili. Sinun on myös ladattava näytön tallennin tietokoneellesi suorittaaksesi tehtävät.

3. Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu mukaan rakentaa sosiaalisen yhteisön verkkosivustojen testausalustaan. Se jakaa palkintomerkkejä ystävillesi ja maksaa sinulle käteistä jokaisesta suorittamastasi testistä. Voit katsoa verkkosivustolla olevasta esimerkkitestistä, millaisia ​​tehtäviä on tarjolla, eikä sinun tarvitse rekisteröityä kokeillaksesi sitä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka nähdä, kuka jakoi Tiktokin

Alusta on avoin 13-vuotiaille ja sitä vanhemmille, mutta Euroopan unionin asukkaiden tulee olla vähintään 16-vuotiaita. Voit käyttää älypuhelinta, tablettia, kannettavaa tietokonetta tai pöytätietokonetta.

Rekisteröityminen ei kerro, kuinka paljon ansaitset kullakin testillä, ja se maksaa testaajille PayPalin.

4. Käyttäjätuntuma

Voit saada palkkaa verkkosivustojen ja sovellusten testaamisesta sellaisilta yrityksiltä kuin Rakuten, Lowe’s ja Target käytettävyyden testaajana Käyttäjätuntuma.

Sinun on suoritettava pätevyystesti rekisteröityessäsi, ja tuloksistasi selviää, kuinka monta testaustyötä sinulla on testaajana käytettävissäsi.

Userfeel maksaa 10 dollaria per testi, joka kestää 10-20 minuuttia. Voit saada maksun PayPalin kautta tai käyttämällä Amazon lahjakortit.

5. Userlytics

Userlytics palkkaa etätestaajia testaamaan verkkosivustoja ja mobiilisovelluksia tai katsomaan videomainoksia. Sinun on asennettava tallennusohjelmisto tietokoneellesi tai käytettävä Userlytics-sovellusta älypuhelimellasi suorittaaksesi tehtävät.

Palkka vaihtelee 5 dollarista 15 dollariin tehtävää kohden, vaikka jotkin tehtävät voivat maksaa jopa 90 dollaria (jolloin se on yksi eniten palkatuista verkkosivustojen testaustöistä).

6. IntelliZoom

IntelliZoom palkkaa etäverkkosivustojen testaajia tarkastelemaan verkkosivustoja rahasta käyttämällä pöytätietokoneita, tabletteja ja mobiililaitteita. Rekisteröityminen on yksinkertaista, ja saat maksun verkkosivustojen tarkistamisesta heti, kun olet lopettanut rekisteröintiprosessin.

Kun olet läpäissyt harjoituskokeen, saat sähköpostiviestejä, kun uusi testi tulee saataville. Tehtävä voi kestää 10–20 minuuttia riippuen siitä, onko kyseessä yksinkertainen kysely vai kysely, jossa sinun on kirjattava mielipiteesi verkkosivustoja testattaessa.

Palkka on keskimäärin 2 dollaria kyselyä kohden ja 10 dollaria tutkimuksista, joissa tallennat ääntä tai videota. Tulosi saapuminen PayPal-tilillesi voi kestää jopa 21 arkipäivää. Käyttäjien tulee toimia varoen, koska verkkosivusto sanoo maksavansa testaajille vain, jos asiakas on tyytyväinen saamaansa tallenteeseen.

7. Amazon Mechanical Turk

Amazon Mekaaninen Turk on erilaisia ​​maksullisia tehtäviä, mukaan lukien verkkosivustojen testaus rahalla.

Jokaisella testillä on erilainen palkka, ja korkeampipalkkaiset tehtävät voivat vaatia erityistaitoja pätevöitymiseen. Tehtävän suorittamisen jälkeen Amazon Mechanical Turk maksaa sinulle Amazon-lahjakorteilla tai lähettämällä käteistä pankkitilillesi.

🔥 Empfohlen:  25 tekoälyn kirjoittamistilastoja ja faktoja, jotka räjäyttävät sinut

Tutustu foorumiin r/mturk Redditissä saadaksesi muiden työntekijöiden vinkkejä tulojesi kasvattamiseen.

8. Analyysi

Analyysi tarjoaa mahdollisuuksia ansaita rahaa verkkosivustojen testaamisesta, mutta sen mukaan sinun ei pitäisi odottaa enempää kuin muutaman testin kuukaudessa. Tällä rajoituksella ei pitäisi olla merkitystä, jos olet aktiivinen muilla sivustoilla.

Palkka on 10 dollaria per tehtävä, joka kestää 10–15 minuuttia, ja Analysia lähettää maksun PayPalin kautta.

9. Vastaaja

Vastaaja on hyvä valinta ihmisille, jotka kyllästyvät aika ajoin ja joutuvat vaihtamaan asioita. Verkkosivuston testauksen lisäksi vastaaja maksaa testaajille suorittaa maksullisia tutkimuksia ja suorittaa muita markkinatutkimukseen liittyviä tehtäviä.

Ilmoittaudut yhdistämällä LinkedIn- tai Facebook-profiilisi, ja yritys yhdistää sinut testaustöihin sijaintisi ja työhistoriasi perusteella. Haastattelun keskimääräinen pituus on 30 minuuttia, ja testaajat ansaitsevat noin 140 dollaria tunnissa tehtävien suorittamisesta.

Maksusi menee PayPal-tilillesi, kun olet valmis, mutta vastaaja ottaa 5 %:n leikkauksen palkastasi “täyttömaksuna”.

10. Käyttäjäaivot

Käyttäjäaivot vaatii työntekijöitään asentamaan Chrome-laajennuksen tai lataamaan sen iOS-sovelluksen.

Voit hakea uusia testejä joka viikko, ja jokaisen suorittaminen kestää 5–15 minuuttia.

Ennen kuin aloitat, Userbrain antaa ohjeet sivuston käyttöön ja pyytää sinua suorittamaan näytetestin. Palkka on 3 dollaria per testi, ja rahat lähetetään PayPalin kautta.

11. UserZoom

Voit suorittaa verkkosivustojen testaustyöt UserZoom käyttämällä Google Chromea tai Android- tai Apple-puhelintasi.

Kuinka paljon ansaitset, riippuu tehtävästä, vaikka live-etäistunnot voivat maksaa jopa 100 dollaria. Maksaminen on nopeaa, ja UserZoom lähettää tulosi PayPalin kautta seitsemän päivän kuluessa.

12. TryMyUI

TryMyUI maksaa sinulle reaktioiden ja turhautumisen tallentamisesta käyttäessäsi verkkosivustoja. Testaajat ansaitsevat 10 dollaria jokaisesta testistä, ja yritys maksaa sinulle PayPalin kautta joka perjantai.

Jokaisen tehtävän keskimääräinen aika on 20 minuuttia, mikä tekee siitä ihanteellisen ansaitaksesi ylimääräistä rahaa vapaa-ajallasi.

🔥 Empfohlen:  16 Chrome-laajennusta kehittäjille, jotka tekevät koodaamisesta vähemmän väsyttävää

Aiheeseen liittyvä: 13 tapaa, joilla voit saada palkkaa tuotteiden testaamisesta kotona

Tarvitsetko sivutyötä? Testaa verkkosivustoja rahan saamiseksi

Verkkosivustojen testaus on loistava tapa ansaita rahaa verkossa. Käytettävyyden testaajana oleminen ei vie paljon aikaa tai sitoutumista. Lisäksi voit tehdä sen kotona tai tien päällä.

Et tule toimeen kokopäiväisesti nettisivujen testaustyöstä, mutta se on erinomainen tapa kasvattaa tulojasi sivussa. Ja se voi antaa sinulle kaivattua rahaa kulujen kattamiseen tai auttaa sinua tienaamaan ylimääräistä rahaa lomien tai muiden elämäntapojen ylellisyyden rahoittamiseen.

Table of Contents