Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

12 ilmaista bingosovellusta, jotka maksavat oikeaa rahaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 12 ilmaista bingosovellusta, jotka maksavat oikeaa rahaa

Vaikka nämä ilmaiset bingosovellukset, jotka maksavat oikeaa rahaa, eivät ansaitse tarpeeksi lopettaaksesi päivätyösi, ne voivat olla mukava tapa pitää tauko ja ansaita ylimääräistä rahaa.

Brittipsykologien uusi tutkimus osoittaa, että Millenniaalit käyttävät älypuhelimiaan noin kaksi kertaa arvioitua enemmän.

Itse asiassa alustava tutkimus osoitti, että he käyttivät puhelimiaan keskimäärin 5 tuntia päivässä – se on noin 1/3 heidän kokonais valveillaoloajastaan.

Olemme paljon puhelimissamme, ymmärrämme sen.

Eikö olisi järkevää ansaita rahaa ja pitää hauskaa puhelimen kanssa bingosovellukset, jotka maksavat oikeaa rahaa?

Voit hypätä eteenpäin tarkistaaksesi bingo käteispeleihin klikkaamalla tästä.

8 bingopeliä, joista maksetaan oikeaa rahaa

Jos etsit todellisia tapoja ansaita rahaa puhelimestasi ilmaiseksi, harkitse nopeaa luetteloani parhaista pelisovelluksista, joilla voit ansaita rahaa pelaamalla bingoa.

Älä huoli, olen henkilökohtaisesti testannut kaikki suositellut ilmaiset bingosovellukset ja ne ovat kaikki laillisia ja niillä on hyviä käyttäjäarvosteluja App Storessa ja Google Play Storessa.

Lataa kaikki tai useimmat näistä ilmaisista bingo-sovelluksista tänään lisätäksesi todennäköisyyttäsi voittaa rahaa ja saada palkkaa pelien pelaamisesta.

Oletko valmis pelaamaan bingoa oikealla rahalla? Voit itse asiassa voittaa rahaa pelaamalla bingoa näillä bingo-käteispeleillä:

1. Bingo Cash

Bingo Cash on käteisbingosovellus, joka voi palkita sinut klassisen bingopelin pelaamisesta.

Kun olet ladannut pelin ilmaiseksi, voit alkaa pelata tavallisia tai käteisturnauksia ja voittaa oikeaa rahaa.

Pelaat muita vastaan, joilla on sama taitotaso kuin sinulla, voittaaksesi käteispalkintoja ja rahaa ilmaiseksi.

kuitenkinsinun on talletettava käteistä, jotta voit kilpailla käteisturnauksissa mahdollisuudesta saada suurempia käteispotteja.

Älä odota rikastuvasi yhdessä yössämutta Bingo Cash sopii erinomaisesti satunnaisille pelaajille, jotka haluavat hauskan tavan ansaita vähän rahaa.

Kanssa Arvosana 4.7 ja yli 40 000 arvostelua App Storesta, Bingo Cash on lataamisen arvoinen, jotta voit pelata, jotta voit voittaa rahaa.

Huomaa vain, että käteisturnaukset eivät ole saatavilla seuraavissa osavaltioissa: AZ, AR, IN, IA, LA, DE & SC.

Bingo Cash

4.5

Bingo Cashissa (ilmainen peli) pelaat pareittain oikeita ihmisiä vastaan, ja se, joka pelaa nopeimmin, voittaa oikeaa rahaa. Et rikastu, mutta jopa 83 dollarin voitto per voitto voi kasvaa nopeasti. Voita käteistä ilmaiseksi tai talleta 5 dollaria voittosi moninkertaistamiseksi.

Pelaa ensimmäistä bingopeliäsi → Bingo Cash Review

2. Bingo Tour

Tervetuloa Bingo Touriin, aivan uuteen bingotyyliseen peliin, jossa voit voittaa todellisia palkintoja ja rahapalkintoja. Tämä peli ylpeilee ohi 110+ positiivista arvostelua App Storessa.

Sukella nopeasti ja käytä hauskoja tehosteita valloittaaksesi bingomaailman. Matkusta ympäri maailmaa ja pelaa uskomattomissa ja eksoottisissa paikoissa. Äskettäinen pelaaja jätti Bingo Tourin arvostelun ja sanoi:

“Aiotko ansaita 400 dollaria tästä pelistä? Ei, luultavasti ei ole mahdollista! Mutta kahden päivän aikana, kun olen pelannut tätä, olen ansainnut noin 82,32 dollaria! “

Vaatii keskittymistä, nopeutta ja strategiaa tullaksesi bingomestariksi. Onko sinulla mitä tarvitaan?

Käteisturnaukset eivät ole saatavilla AZ, AR, CT, DE, LA, MT, SC, SD, TN ja VT, mutta asukkaat voivat silti nauttia hauskoista ilmaisista peleistä!

Lataa vain sovellus täältä (se on ilmainen). Talleta sitten vähintään 5 dollaria kilpaillaksesi ja ansaitaksesi ja kotiuttaaksesi voittosi PayPalin kautta milloin haluat.

Bingo Tour

5.0

Voit ansaita rahaa pelaamalla bingoa ilmaiseksi tällä upouudella bingotyylisellä pelillä. App Storessa on yli 110 000 positiivista arvostelua, joten se on laillinen tapa ansaita rahaa.

Vieraile Bingo Tourilla

3. Blackout Bingo

Blackout Bingo on toinen loistava ilmainen bingopeli verkossa pelattavaksi, ja sen tarjoaa Skillz.

Siinä on samanlainen muoto kuin Bingo Cash, jossa on kolme erilaista pelitilaa, joista valita.

Se on todella siisti käänne klassiseen bingopeliin, joka lisää täysin uudenlaista hauskuutta. Siinä on hienoa, että sinulla on mahdollisuus pelata joko oikealla rahalla tai vain ilmaiseksi, jos haluat.

Yksi asioista, joista pidän Blackout Bingossa, on pelin nopea ja helppo pelaaminen. Se kestää vain noin kaksi minuuttia, joten voit puristaa peliä, kun odotat jonossa ruokakaupassa tai bussin saapuessa paikalle.

🔥 Empfohlen:  13 mielenkiintoista trendiä, jotka ohjaavat hakukoneoptimointia vuonna 2016

Peli pyörii Chelsea-nimisen hahmon jännittävien seikkailujen ympärillä, joka on vähän maailmanmatkaaja. Se on ainutlaatuinen teema, jonka avulla voit käytännössä “matkustaa maailmaa” pelatessasi. Lisäksi voit avata upeita tehosteita ja parantaa bingo-taitojasi matkan varrella.

Jos olet iOS-käyttäjä tai jos käytät Samsung Galaxy Storea, olet onnekas, koska Blackout Bingo on ladattavissa ja nautittavissa. Se on loistava tapa pitää hauskaa ja viettää aikaa missä tahansa.

Käteisturnaukset eivät ole saatavilla AZ, AR, CT, DE, IN, LA, ME, MT, SC, SD ja TN, mutta asukkaat voivat silti pelata ilmaisia ​​pelejä swagille! Voit harkita sen lataamista ilmaiseksi täältä.

4. Bingo Bling

Haluatko parantaa bingotaitojasi ja ehkä jopa voittaa käteispalkintoja? Älä etsi kauempaa kuin Bingo Bling, huippuluokan bingosoittajasovellus, joka on ladattavissa ilmaiseksi kaikille iOS-laitteille.

Rajoittamattomilla ilmaisilla harjoituspeleillä ja mahdollisuudella kilpailla turnauksissa oikeilla rahapalkinnoilla Bingo Bling tarjoaa hauskan ja palkitsevan kokemuksen kaikentasoisille pelaajille.

Älä vain usko sanaamme – Apple Appstoren 4,8/5 tähden luokituksen ja yli 49 000 käyttäjäarvostelun ansiosta Bingo Bling on osoittautunut suosituksi pelaajien keskuudessa ympäri maailmaa.

Ja vaikka sen on ehkä kehittänyt pieni mobiilipelien kehittäjä Game Story, Bingo Bling tarjoaa kaikki samat ominaisuudet kuin suuret sovellukset, mukaan lukien mahdollisuuden siirtää käteispalkintoja PayPalin kautta ja tallettaa osallistumismaksut välittömästi Apple Payn tai minkä tahansa suuren luottokortin kautta. .

Mikä parasta, Bingo Bling on täysin mainokseton eikä vaadi sovelluksen sisäisiä maksuja, ellet päätä pelata käteisellä.

Valittavana on useita turnaustyylisiä kilpailuja, mukaan lukien ilmaiset rahapalkintomahdollisuudet, joten ei ole koskaan ollut parempaa aikaa ladata Bingo Bling ja aloittaa pelaaminen jo tänään!

iPhone peli

Bingo Bling iOS

4.8

Oletko valmis uuteen käänteeseen klassisessa bingopelissä? Kokeile Bingo Blingiä, jännittävää bingosoittosovellusta, joka lisää taitoa pelin sisäisillä tehosteilla. Tavoitteesi on täyttää bingokorttisi mahdollisimman nopeasti ennen kuin kolmen minuutin ajastin loppuu. Nopeatempoisen pelin ja lisähaasteen ansiosta Bingo Bling on hauska ja mukaansatempaava tapa testata bingotaitoasi. Lataa sovellus tänään ja aloita pelaaminen!

Lataa nyt (ilmainen) →

5. Bingo Clash

Etkö ole vieläkään vakuuttunut, että voit voittaa rahaa pelaamalla bingoa?

Voit testata taitosi Bingo Clashissa kilpaillaksesi muita pelaajia vastaan ​​klassisissa, nopeatempoisissa Bingo-otteluissa ja voittaa upeita palkintoja!

Bingo Clash on AviaGamesin ilmainen bingopeli, jossa voit liittyä muiden pelaajien joukkoon reaaliajassa ja pelata hauskoja bingopelejä yli 64 miljoonan pelaajan kanssa maailmanlaajuisesti.

Hienoa Bingo Clashissa on, että se tarjoaa erilaisia ​​pelitiloja, mikä antaa sinulle runsaasti vaihtoehtoja pelata sitä ilmaista rahaa voittaaksesi.

Pelin kulku on myös suoraviivaista, ja siinä on runsaasti lisävoimia, jotka auttavat sinua voittamaan, mukaan lukien villit kortit ja pikabingot.

Voit myös ansaita pelaamallasi lippuja, joilla voit ostaa uusia lisävoimia tai osallistua turnauksiin voittaaksesi palkintoja ja palkintoja. Testaa bingotaitosi ja lataa Bingo Clash ilmaiseksi.

Pelaa bingoa ilmaiseksi

Bingo Clash

4.4

Rakastatko bingoa? Voit testata taitosi Bingo Clashissa kilpaillaksesi muita pelaajia vastaan ​​klassisissa, nopeatempoisissa Bingo-otteluissa ja voittaa upeita palkintoja! Hanki ilmainen bonus uusille pelaajille ja liity yli 64 miljoonan pelaajan joukkoon.

Pelaa ensimmäistä bingopeliäsi →

6. Bingo Win Cash

Bingo Win Cash on toinen taitoon perustuva bingosovellus, jossa voit voittaa oikeaa rahaa.

Peli on yksinkertainen. Sinun on vain sovitettava korttisi numerot numeroihin, jotka kutsutaan ulos. Jos täsmäät kaikki numerot, voitat pelin ja rahapalkinnon.

Hienoa Bingo Win Cash -pelaamisessa on, että se on erittäin sosiaalinen peli. Voit pelata ystävien kanssa ja nauttia klassisista bingo- ja kolikkopeleistä panostaaksesi oikeita palkintoja ja voittaja vie kaiken.

Voit milloin tahansa nostaa rahasi PayPalin tai Apple Payn kautta. Voit aina pitää varojasi silmällä ja tehdä tarvittaessa nopean kotiutuksen!

Käteisturnaukset ovat saatavilla suurimmassa osassa maailmaa. Käteisturnaukset eivät ole käytössä seuraavissa valtioissa: AZ, AR, CT, DE, IL, IN, LA, ME, MT, SC, SD ja TN. Jos et asu palkintoalueella, voit silti pelata ilmaiseksi.

🔥 Empfohlen:  19 parasta markkinointipodcastia, jotka auttavat sinua parantamaan peliäsi tänä vuonna

Bingo Voita käteistä

4.4

Bingo Win Cash on taitoon perustuva bingopeli, jossa voit voittaa oikeaa rahaa. Peli on yksinkertainen. Sinun on vain sovitettava korttisi numerot numeroihin, jotka kutsutaan ulos. Jos täsmäät kaikki numerot, voitat pelin ja rahapalkinnon.

Voita käteistä nyt →

7. Mistplay

Mistplay maksaa sinulle eri pelien pelaamisesta puhelimellasi, joten et rajoitu pelkästään bingopeleihin. Vaikka rahan ansaitseminen pelaamalla kuulostaa unelmalta, tällä sovelluksella voit tehdä juuri sen.

Kuinka se toimii:

1. Asenna peli mixlistiisi.
2. Aloita yksiköiden ansaitseminen pelaamalla kyseistä peliä.
3. Lunasta yksikkösi ilmaisiin lahjakortteihin.

Se siitä.

Aloita lataamalla Android-sovellus ja aloittamalla pelaaminen ja ansaitseminen.

100% ilmainen, talletuksia ei vaadita

8. Cashyy

Cashyy on täysin ilmainen sovellus, jonka avulla voit ansaita ilmaista PayPal-rahaa tilillesi. Kuten Mistplay, voit löytää ilmaisia ​​bingopelejä, suorittaa tehtäviä ja voittaa kolikoita vaihdettavaksi lahjakortteihin.

Sinun tarvitsee vain pelata, suorittaa tehtävät ja saat ilmaista rahaa. Mitä enemmän pelaat, sitä enemmän rahaa tienaat.

Voit aina ladata Cashyyn ilmaiseksi, ja tässä sovelluksessa ei ole mainoksia, ei talletusta, ei sovelluksen sisäisiä ostoksia, mikä on mukavaa. Ansaitsemisen aloittamiseksi voit valita tehtävän ja pelata suosikkipeliäsi peliluettelosta.

Jos etsit käteispelejä Google Playsta ansaitaksesi ylimääräistä rahaa samalla kun pidät hauskaa? Cashyyn avulla voit pelata uusia mobiilipelejä ja voittaa lahjakortteja.

4 ilmaista bingopeliä huvin vuoksi

Tässä on neljä bingopeliä, joita voit pelata ilmaiseksi ja huvin vuoksi:

Bingo Cash

4.5

Bingo Cashissa (ilmainen peli) pelaat pareittain oikeita ihmisiä vastaan, ja se, joka pelaa nopeimmin, voittaa oikeaa rahaa. Et rikastu, mutta jopa 83 dollarin voitto per voitto voi kasvaa nopeasti. Voita käteistä ilmaiseksi tai talleta 5 dollaria voittosi moninkertaistamiseksi.

Pelaa ensimmäistä bingopeliäsi → Bingo Cash Review

9. Bingo Blitz

Bingo Blitz on nopeatempoinen bingopeli, jossa voit kilpailla muita pelaajia vastaan ​​ympäri maailmaa. Se on hauskaa, ja voittomahdollisuuksia on paljon.

Peliä pelataan kierroksina, ja jokaisella kierroksella on eri teema. Esimerkiksi yksi kierros voi perustua tiettyyn lomaan, kun taas toinen voi perustua TV-ohjelmaan tai elokuvaan.

Tarjolla on myös runsaasti lisävoimia, jotka auttavat sinua voittamaan, ja voit ansaita kolikoita pelatessasi. Voit käyttää näitä kolikoita uusien lisävoimien ostamiseen tai turnauksiin osallistumiseen.

10. Bingojuhlat

Bingo Party on suosittu peli Avid.ly-alustalla, jolla on yli 24 miljoonaa latausta maailmanlaajuisesti. Tämä on yksi App Storen ladatuimmista peleistä, sillä se on saanut käyttäjiltä yli 150 000 arvostelua ja arvosanan 4,6.

Yli 30 bingohuoneella voit nauttia Elite-pelistä kahdeksalla kortilla yli 30 huoneessa. Saavutukset ja päivittäiset turnaukset ovat ihanteellisia ilmais- tai uhkapelitarkoituksiin.

11. Bingo Frenzy

Parhaiten arvioitua ilmaista bingopeliä Gluon Interactivessa voi pelata Android- ja Apple-laitteilla.

Bingo Frenzy tarjoaa ilmaisia ​​pelejä ja kilpailuja, joissa on pieniä ja täysiä pelejä, jotka antavat ilmaisia ​​lippuja alle 12-vuotiaille nuorille ilmaispeleihin.

Aikuisille on tarjolla oikeita käteispalkintoja livepeleissä, ja sovelluksen luokitus App Storessa on 4,8.

12. Jackpot Bingo

Jos bingo on sekä rento että täysin ilmainen, kokeile Zhu Bangqingin Jackpot Bingoa. Bingosovelluksen luokitus Apple Storessa on 4,5, ja se mahdollistaa offline-pelin, useiden korttien pelaamisen ja pelin sisäisiä tapahtumia, joiden avulla voit ansaita palkintoja lisäpelaamisesta, joten se sopii kaiken ikäisille ihmisille.

Voit pelata hauskaa bingoa kotona tai missä tahansa ja milloin tahansa. Yksi bingokortti on melko vanhanaikainen – pelaa useita ilmaisia ​​bingokortteja samaan aikaan!

Voitko todella voittaa rahaa pelaamalla bingoa?

Olet ehkä nähnyt verkossa Skillz-pelien mainoksia tai jopa törmännyt Blackout Bingo -sovellukseen Google Playssa tai App Storessa.

Se näyttää melko yksinkertaiselta, kuten monet muutkin pelisovellukset. Yksinkertainen konsepti pelata bingoa ja ansaita ylimääräistä rahaa näyttää lopulta vaarattomalta.

🔥 Empfohlen:  9 loistavaa ilmaista sähköpostipalveluntarjoajaa yrityksellesi

Mutta onko ilmainen bingo, joka maksaa oikeaa rahaa, laillinen?

Totuus on, että nämä bingosovellukset ovat ladattavissa ilmaiseksi, ja sinun tarvitsee vain luoda tili ja olet valmis ansaitsemaan.

Syötä vain sähköpostiosoitteesi ja luo käyttäjätunnus ja salasana. Viimeinen vaihe on tilisi rahoittaminen turnauksiin ja muihin aktiviteetteihin osallistumista varten.

Suurin osa näistä peleistä toimii Skillz-pelialustalla, ja olemme jo käsitelleet aiheen, onko Skillz laillinen?

Voit valita monen tyyppisiä iOS-pelejä rahasta tai Android-pelejä, jotka maksavat oikeaa rahaa PayPalille, joista osan korostamme seuraavassa osiossa.

Voit kuitenkin valita lajityyppejä, kuten ilmaisia ​​bingopelejä, lautapelejä, korttipelejä, palapelejä, pasianssipelejä, urheilupelejä, triviapelejä, sanapelejä, kupla-räiskintäpelejä, toimintapelejä ja paljon muuta!

Nämä pelisovellukset ovat myös kaikki taitopohjaisia, joten ei ole onnea, joka asettaa sinut epäedulliseen asemaan oikean rahan ansaitsemisessa.

Bingo for Money UKK

Voitko pelata bingoa rahasta puhelimellasi?

Kyllä, voit pelata bingoa puhelimellasi oikealla rahalla. On olemassa monia bingosovelluksia, jotka voit ladata ilmaiseksi ja tallettaa rahaa osallistuaksesi bingoturnauksiin verkossa. Voit myös löytää upeita ilmaisia ​​bingopelejä pelattavaksi verkossa. Olemme listanneet 4 parasta suosikkiamme tässä artikkelissa parhaista bingopeleistä, joita voit pelata ilmaiseksi.

Onko olemassa bingosovellusta ystävien kanssa pelaamiseen?

Kyllä, on monia bingosovelluksia, joilla voit pelata ystävien kanssa. Joitakin suosittuja vaihtoehtoja ovat Blackout Bingo ja Bingo Blitz. Näiden sovellusten avulla voit keskustella muiden pelaajien kanssa reaaliajassa ja kilpailla huipputuloksista ja erikoispalkinnoista. Lisäksi monissa näistä sovelluksista on myös lisäominaisuuksia

Voitko todella voittaa rahaa pelaamalla bingoa verkossa?

Kyllä, voit voittaa oikeaa rahaa pelaamalla bingoa verkossa Blackout Bingolla. Tämän sovelluksen avulla voit pelata bingoa rahasta ja voit voittaa 100 dollaria tänään (tai hävitä sen).

Ansaitse jopa 100 dollaria tänään

Onko olemassa ilmaista bingosovellusta?

Sekä iOS- että Android-alustoille on ladattavissa monia ilmaisia ​​bingosovelluksia. Joitakin suosittuja vaihtoehtoja ovat Bingo Bash, Slots Bingo Fun ja Big Fish Casino. Näillä sovelluksilla voit pelata useita erilaisia ​​bingopelejä ilmaiseksi, mukaan lukien klassiset 90 pallon ja 80 pallon muunnelmat sekä ainutlaatuisemmat pelit, kuten pikabingo ja kuviobingo.

Kuinka pelaat bingoa verkossa?

On olemassa monia online bingosivustoja, joissa voit pelata ilmaiseksi tai oikealla rahalla. Monet näistä sivustoista tarjoavat erilaisia ​​pelityyppejä ja palkintopotteja, joten voit löytää täydellisen pelin mieltymystesi mukaan. Aloita luomalla tili valitsemallesi sivustolle ja aloittamalla pelaaminen!

Parhaat rahasta pelattavat bingopelit

Nämä bingopelit ovat hauskoja ja tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia voittaa oikeaa rahaa. Jos etsit loistavaa bingopeliä verkossa pelattavaksi, kokeile ehdottomasti näitä ilmaisia ​​vaihtoehtoja!

Monet ihmiset etsivät verkosta nopeimpia tapoja ansaita rahaa ilmaisilla bingo-sovelluksilla.

Todennäköisesti olet etsinyt:

 • maksaako bingo todella
 • bingo toivesovellus
 • maksaako bingo käteissaari todella
 • bingopiiri: hämmästyttävä 2023
 • bingo County kotiutus
 • oikean rahan bingo verkossa Yhdysvalloissa
 • bingon yhteentörmäysarvostelu
 • bingopelien ystävä
 • bingojuhlien arvostelut
 • on bingo käteistä laillista
 • tavalliset bingopelit ilmaiseksi
 • parhaat ilmaiset bingopelit verkossa
 • bingo maakunta
 • rentouttava bingomatka
 • bingo maa
 • online bingo rahasta

Tai jotain vastaavaa päästäksesi tähän postaukseen.

Vaikka verkossa on tarjolla monia erilaisia ​​bingopelejä, joita voi pelata ilmaiseksi, edellä mainitut kymmenen ovat parhaita. Kun sinulla on paljon voittomahdollisuuksia ja erilaisia ​​pelitapoja, löydät varmasti pelin, josta pidät. Joten miksi et kokeilisi heitä tänään?

Ansaitse jopa 100 dollaria tänään