Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

12 kausityötä vähintään 15 dollaria per tunti

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 12 kausityötä vähintään 15 dollaria per tunti

Jos olet osallistunut kausityömarkkinoille aiemmin, olet todennäköisesti hyvin tietoinen työnantajan epätoivosta, kun on kyse rooleista täyttääksesi lomatarpeen.

Tämä vuosi ei ole erilainen. Itse asiassa se on todennäköisesti yksi parhaista vuosista – työntekijöille – ennätysten aikana.

“He vetäytyvät kaikkiin mahdollisiin pysähdyksiin. He nostavat palkkoja. He tarjoavat lisääntynyttä määrää etuja sisältäviä työpaikkoja. He tarjoavat joustavia aikatauluja. He tarjoavat kirjaimellisesti lähtötason työnhakijoille mahdollisuuden mennä korkeakouluun ja saada siitä maksettu, sanoo Ian Siegal, ZipRecruiterin toimitusjohtaja työnantajista, jotka jahtaavat työntekijöitä jo ennestään kilpailluilla, pandemioiden täynnä olevilla työmarkkinoilla.[1]

Macy’s ja Amazon ovat menneet niin pitkälle, että ne tarjoavat jopa 3 000 dollaria kirjautumisbonuksia vain tuntien kirjaamiseen seuraavien kuukausien aikana.[2]

Jos olet työttömänä, etsit lisää työtunteja tai etsit vain uusia mahdollisuuksia, olet iloinen saadessasi tietää, että lomakausi – joka luotiin ”vuokrauskaudeksi” – on aivan nurkan takana.

Perinteisistä kausitöistä vähittäiskauppiaissa, kuten Kohl’sissa ja Macy’sissa, pakkaus- ja toimitussuuntautuneisiin töihin varustamoissa, kuten FedEx ja UPS, aina nettityöt Amazonin ja Radialin (eBayn emoorganisaatio) kaltaisten teknologiajättien kanssa – suuret yritykset tarjoavat korkean peruspalkan lisäksi etuja houkutellakseen potentiaalisia työntekijöitä.

12 yritystä, jotka palkkaavat kausityöntekijöitä 15 dollarilla per tunti (tai enemmän)

1. Kohde

Target ilmoitti palkkaavansa yli 100 000 uutta tiimin jäsentä yli 1 700 myymäläänsä, jakelukeskukseensa ja toimituskeskukseensa eri puolilla maailmaa.

Avoimia työpaikkoja on logistiikan, myynnin, kassan, varastonhallinnan ja ruokapalveluiden aloilla (joillakin paikkakunnilla on kahviloita paikan päällä).

Työntekijät saavat 10 %:n alennuksen Target-tuotteista ja 20 %:n alennuksen hyvinvointia koskevista (ruokakauppaan) ostoksista. Kohde Tarpeen vaatiessa Aloitteen tavoitteena on myös antaa työntekijöille, joilla on epäjohdonmukainen aikataulu, poimia tunteja joustavammin.[3]

Kausityöntekijät pääsevät myös ilmaisiin mielenterveys- ja virtuaalilääkärikäynteihin työsuhteensa aikana.

Nykyiset avoimet: 100 000
Maksaa: 15,00 dollaria per tunti (korkeampi tietyillä alueilla)
Käytä: Hae avoimia työpaikkoja

2. Walmart

Suurten kauppakilpailijoidensa tavoin Walmart on nostanut palkkaansa tarjoamalla tarvittavalle 150 000 kausityöntekijälle keskimäärin lähes 17 dollarin tuntipalkan (jopa 34 dollaria tunnissa) auttamaan heidän vähittäiskaupan, tienvarsi- ja verkkotehtävien hoitamisessa. Lähes 5 000 toimipisteen ansiosta 90 % amerikkalaisista asuu alle 10 mailin säteellä kaupasta – mikä tarkoittaa, että päivittäistä työmatkaasi ei tarvitse näyttää hiilen palana tänä jouluna.

Työkumppaneilla on realistisia väyliä uralla etenemiseen – 75 % palkallisista myymälöiden johtajista aloitti uransa tuntityöntekijöinä – ja Walmart tarjoaa tällä hetkellä 100 %:n luku- ja kirjakorvauksen heidän kauttaan. Elä paremmin U ohjelmoida.

🔥 Empfohlen:  Kuinka käyttää asiakasarvosteluja verkkokaupan konversioiden lisäämiseen

Jos siirryt kokopäiväiseen rooliin, lisäetuja ovat:

 • Palkallinen vapaa-aika
 • Maksuton neuvonta
 • 401(k) 15 %:lla 1 800 dollariin asti vuodessa
 • Vanhempainvapaata ja paljon muuta

Nykyiset avoimet: 150 000
Maksaa: 15 dollaria per tunti ja enemmän
Käytä: Hae Walmartin työpaikkoja

3. UPS

UPS palkkaa pakettien käsittelijöitä, kuljettajia ja “kuljettajien avustajia” auttamaan lomaruuhkassa. Tämä kiire koskee myös rekrytointia, sillä UPS sanoo, että he haluavat siirtyä hakemuksesta “palkkaajaksi” 30 minuutissa tai vähemmän lomakaudella 2021–2022.[4]

Yrityksen tiedottajan mukaan “yli 74 prosenttia kausityöntekijöistä halusi tilapäisen työnsä muuttuvan pitkäaikaiseksi työksi” – valtava positiivinen asia pidempiä työpaikkoja etsivälle.

Palkat alkavat 15–22 dollaria tunnissa, joten väliaikaiset työntekijät voivat edelleen parantaa tulojaan valitsemalla osallistumisen yrityksen toimintaan. Ansaitse ja opi ohjelma, joka maksaa jopa 1300 dollaria joka kolmas kuukausi työntekijän korkeakoulukuluihin.[5]

Nykyiset avoimet: 100 000
Maksaa: 15–22 dollaria tunnissa (tietyt paikat tarjoavat viikoittaisia ​​bonuksia 100–200 dollaria)
Käytä: Hae UPS-avoimia työpaikkoja

4. Teletekniikka

Teletech auttaa suurempia jälleenmyyjiä tarjoamalla teknistä tukea koko lomien ajan verkoston avulla kotona työskentelevät avustajat.

He etsivät tällä hetkellä noin 450 kotona työskentelevää asiakaspalvelun edustajaa auttamaan suuria verkkokaupan jälleenmyyjiä seuraamaan, täyttämään ja vianmääritykseen tilauksia.

Nykyiset avoimet: noin 450
Maksaa: 18,00 dollaria per tunti ja ylöspäin (19 dollaria tunnissa lisensoinnin jälkeen)
Käytä: Hae Teletechin työpaikkoja

5. JCPenny

JC Penney’s aikoo lisätä noin 25 000 uutta kassaa ja myyjää 875 vähittäiskauppaansa Yhdysvalloissa. He myös palkkaavat operatiivisia kumppaneita auttamaan takahuoneen varastojen ja tavaroiden täydentämisessä.[6]

Edut ovat sijainnista riippuvaisia, mutta niihin sisältyy jopa 3 dollarin tuntikorotus “Premium Hour” -korotukseen suuren kysynnän aikoina, 25 %:n työntekijöiden alennukset tuotteista ja rajoittamattomat 300 dollarin bonukset lähetetyille työntekijöille.[7]

Nykyiset avoimet: 25 000
Maksaa: Jopa 17,00 $ per tunti (Premium Hour -kannustimilla)
Käytä: Hae JCPenneyn työpaikkoja

6. Kohlin

Kohl’s osallistuu kausiluonteiseen toimintaan ja avaa ovensa noin 90 000 uudelle myynti-, rahti- ja jakelukumppanille. Kohlin myyntityöntekijät auttavat yleensä varastotavaroiden myynnissä, asiakaspalvelussa, online-tilausten täyttämisessä ja luottotoiminnassa.

Heidän rahti- ja jakelukumppaninsa auttavat yleensä tilausten pakkaamisessa ja toimituksessa.

Kohl’s ilmoitti myös uudesta bonusohjelmasta tällä kaudella työntekijöille, jotka työskentelevät Kohlin kanssa lomien aikana. Työntekijät ovat oikeutettuja bonusmaksuihin 100–400 dollaria. Kumppanit saavat myös 15 %:n alennuksen kaupasta ja viikoittainen palkan – kätevä etu niille, jotka tarvitsevat lähes välitöntä kassavirtaa.

🔥 Empfohlen:  5 tapaa alentaa verkkokauppasi poistumisprosenttia

Nykyiset avoimet: 90 000
Maksaa: Jopa 15,00 dollaria per tunti (kaikki bonuskannustimet mukaan lukien)[8]
Käytä: Hae Kohlin avoimia työpaikkoja

7. Säteittäinen

Radial hakee täyttämään yli 27 000 avointa työpaikkaa toimitus- ja asiakaspalvelukeskuksissaan. Työntekijät auttavat hankkimaan ja lähettämään tilauksia, joita yritys odottaa lomien aikana.

Yrityksen tiedottajan mukaan Radialin kausityöntekijöiden palkat ovat sijainnista riippuvaisia, mutta ne alkavat 15 dollarista tunnissa ja nousevat sieltä korkeammalle. Ne tarjoavat joitain parhaiten palkatuista kausitöistä. Työntekijöillä on myös mahdollisuus tulla vakituiseksi tiimin jäseneksi.

Nykyiset avoimet: 27 000
Maksaa: 15 dollaria per tunti ja enemmän
Käytä: Hae Radial-avoimia työpaikkoja

8. Williams Sonoma

Haluatko vaihtaa aikasi pieneen rahaan ja mojovaan alennukseen rakastamistasi tuotteista? Williams Sonomalla on sopimus, jota joidenkin keittiövälineiden ystävien on melko vaikea jättää väliin. Williams Sonoma Inc, suosittujen tuotemerkkien, kuten Pottery Barnin ja West Elmin, emoyhtiö, palkkaa jopa 7 000 työntekijää kausityötään. työskentely kotoa käsin.

Yrityksen verkkosivujen mukaan etuja ovat:

 • 40 % alennus useimmista tuotteista
 • Kuukausittaiset tulosbonukset 500 dollariin asti
 • 250 dollarin bonuksia ystävien ja perheen mainitsemisesta
 • 300 dollarin bonus täydellisestä osallistumisesta lomien aikana
 • Hauskoja kilpailuja/palkintoja ja tunnustusohjelmia
 • Maksullinen koulutus kotoa käsin
 • Ylitöitä, ylitöitä, ylitöitä
 • Mahdollisuus muuttua edunsaajaksi 90 päivän sisällä!
 • Palkka = 15,00 dollaria/tunti

Odota näiden töiden menevän nopeasti.

Nykyiset avoimet: 7 000
Maksaa: 15 dollaria per tunti + useita bonusmahdollisuuksia
Käytä: Hae Williams Sonoma -avoimia työpaikkoja

9. FedEx

FedEx etsii 90 000 uutta pakkaajaa ja kuljettajaa tänä jouluna. Lisäksi he etsivät 500 roolia datatieteessä ja IT:ssä. Jos uskot pystyväsi käsittelemään varastoa, kestämään elementtejä tai sinulla on tietokoneen älykkyyttä, FedEx tarjoaa työpaikkoja, joiden palkka on enintään 19,50 dollaria per tunti kaikissa vuoroissa (aamu-, päivä-, ilta- ja yövuorot, kokoaikaisille työntekijöille maksetaan korkeampi palkka) ).

Tietyt asiakaspalvelu- ja kuriirikeikat tarjoavat myös sisäänkirjautumisbonuksia 1000–2000 dollarin välillä.[9]

Nykyiset avoimet: 90 000
Maksaa: Jopa 19,50 dollaria per tunti + kannustimet
Käytä: Hae FedExin työpaikkoja

10. Macy’s

Mac’s haluaa täyttää lähes 100 000 kausityöpaikkaa vähittäiskaupan julkisivujen, toimitustilojen, online-chat työpaikkoja ja puhelimitse asiakaspalvelutehtävissä sekä lähes 1 000 tukihenkilöä Macy’s Thanksgiving Day Paradessa ja muissa lomatapahtumissa.

🔥 Empfohlen:  Cash App -viittauskoodi (KPHNBSJ) Kuinka saada 5 dollaria ilmaiseksi!

Huomattavia etuja ovat:

 • Jopa 20 % alennus tuotteista
 • Joustava aikataulutus
 • Säännöllinen, valinnainen ylityövuorot
 • 500 dollarin työntekijän suositusbonus
 • Ylimääräinen 2 dollaria per tunti viikonloppubonusohjelma
 • Polku kasvukannustimeen
 • Neljännesvuosittainen bonus tarjotaan päteville kollegoille

Nykyiset avoimet: 97 000
Maksaa: Jopa 15 dollaria per tunti (kannustimilla)
Käytä: Hae Macyn avoimia työpaikkoja

11. Amazon

Ei ole yllätys, että yksi maailman suurimmista yrityksistä etsii vakavaa työvoimaa tähän aikaan vuodesta. Tarkemmin sanottuna he etsivät apua 40 000 uuden yritys- ja teknologiatyöpaikan sekä 125 000 koko- ja osa-aikaisen täyttö- ja kuljetustyön täyttämiseen.

“Kausiroolit tarjoavat keskimääräisen aloituspalkan 18 dollaria tunnissa, kirjautumisbonuksia jopa 3 000 dollariin ja ylimääräiset 3 dollaria tunnissa riippuen työvuoroista monissa paikoissa, sekä mahdollisuuden siirtyä pitkäaikaiseen uraan”, palkkausilmoituksen mukaan. .[10]

Vaikka Amazon on ollut aiemmin pettymys palkkaus- ja palkkakäytännöistään, uudet palkka- ja bonustarjoukset ovat korkeimpia, mitä olemme nähneet kausityöntekijöille, erityisesti niille, jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan työtä lomien jälkeen.

Nykyiset avoimet: 165 000
Maksaa: 18 dollaria per tunti ja enemmän
Käytä: Hae Amazonin työpaikkoja

12. 1-800-Kukkia

1-800-Flowers, kuten yritykset, kuten FTD, etsivät asiakaspalvelukumppaneita auttamaan lomien kukkapyyntöjen lisääntymisessä. Työntekijät auttaisivat täyttämään, seuraamaan ja ratkaisemaan suuria tilausmääriä joulun, uudenvuoden ja ystävänpäivän aikana (ei tarvitse huolehtia kukkakauppiaaksi ryhtymisestä, vaikka nekin paikat ovat avoinna).

Tilapäisiä työntekijöitä, joilla on hyvät kokemukset ja runsaasti läsnäoloa, kutsutaan usein pysymään vakituisina tiimin jäseninä.

Nykyiset avoimet: 10 000
Maksaa: 15-17 dollaria tunnissa paikasta riippuen
Käytä: Hae 1-800-Flowers työpaikkoja

“Määräaikaiset” työpaikat voivat johtaa kokopäiväisiin työmahdollisuuksiin

Monet lähetetyistä kausityöpaikoista ovat tilapäisiä (auttaakseen lomaruuhkaa), kun taas toiset auttavat täyttämään avoimia kokoaikaisia ​​työpaikkoja; monilla on suuria etuja.

Jalka puolivälissä oven välissä, myös väliaikaisessa roolissa, on loistava tapa varmistaa pysyvämpi asema ja edetä urallasi.

Liittyvät: 5 taloudellista virhettä, joita voit välttää tänä jouluna

Table of Contents