Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

12 laillista tapaa saada palkkaa tuotteiden testaamisesta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 12 laillista tapaa saada palkkaa tuotteiden testaamisesta

Tiesitkö, että yritykset lähettävät joskus ilmaisia ​​tuotteita, joita ihmiset voivat kokeilla kotona?

Se on totta.

Tuotetestaus on tapa yrityksille saada todellista käyttäjäpalautetta tuotteesta tai palvelusta ennen kuin se viedään markkinoille. Tätä varten yritykset toimittavat sinulle ilmaisen fyysisen tuotteen käytettäväksi vastineeksi vilpittömästä arvostelusta. Testausjakson lopussa he yleensä antavat sinun pitää tuotteen. Jotkut saattavat jopa maksaa sinulle käteisellä.

Mutta kuinka voit löytää sivustoja, jotka maksavat sinulle tuotteiden testaamisesta kotona? Mistä tiedät, ovatko ne laillisia?

Onneksi monet hyvämaineiset yritykset etsivät käyttäjiä testaamaan tuotteita ja antamaan rehellistä palautetta.

Kuinka saada palkkaa tuotteiden testaamisesta kotoa käsin

Ansaitaksesi rahaa testaamalla tuotteita, sinun kannattaa rekisteröityä useille sivustoille, jotka tarjoavat maksullisia tuotetestauskeikkoja. Jokainen sivusto pyytää sinua täyttämään lyhyen lomakkeen, jossa on tärkeimmät demografiset tiedot, joiden avulla yritykset löytävät sinulle merkityksellisiä tuotteita, joita haluat tarkastella.

Kuinka paljon ansaitset testaustuotteista, riippuu ohjelmien määrästä ja tyypeistä, joihin valitset liittyä. Mitä useampaan ohjelmaan liityt, sitä useammilla tavoilla voit ansaita rahaa testaamalla tuotteita.

1. Kotiskannaus

Nielsen, joka tunnetaan parhaiten amerikkalaisten televisionkatsijoiden mielipidekyselyistä heidän katselutottumuksistaan, ylläpitää kourallista alabrändejä, mukaan lukien Homescan-ohjelma. Tämä on erillään siitä Tietokone- ja mobiilipaneelijoka maksaa käyttäjille siitä, että he antavat Nielsenin seurata Internetin käyttöä.

Kun rekisteröidyt ilmaiseksi tullaksesi tuotteen testaajaksi Homescan, saat kädessä pidettävän skannerin tai pääsyn sen mobiilisovellukseen. Kun teet ostoksia, skannaa ostamiesi tuotteiden viivakoodi saadaksesi pisteitä. Voit myös osallistua kyselyihin ansaitaksesi lisäpisteitä, ja osallistut automaattisesti neljännesvuosittaisiin, kuukausittaisiin ja viikoittaisiin arvontoihin.

Homescan-ohjelmassa ei makseta käteisellä, mutta voit lunastaa ansaitsemasi pisteet lahjakortteihin ja tuotteisiin.

2. Männynkäpytutkimus

Männynkäpytutkimus keskittyy tuotetesteihin tuotteille, joita ei ole esitelty suurelle yleisölle. Se maksaa pisteiden kautta vastineeksi kyselylomakkeiden täyttämisestä tuotteista, joita yritys lähettää sinulle. Tämän jälkeen voit lunastaa pisteesi käteisellä, lahjakorteilla tai merkkituotteilla.

Vaikka yritys on hyvämaineinen ja se maksaa selkeästi (kiinteä 3 dollaria kyselyä kohti), paneelipaikat eivät aina ole avoimia. Jos kotitaloudesi tiedot eivät vastaa sitä, mitä se sillä hetkellä etsii, saat ilmoituksen, ettei avoimia paikkoja ole.

Yritys säilyttää tietojasi muutaman viikon ajan, jos paikka aukeaa, mutta jos ei, saatat joutua hakemaan uudelleen.

Aiheeseen liittyvä: 50 todellista tapaa ansaita rahaa verkossa

3. American Consumer Opinion

Amerikkalaisen kuluttajan mielipide (ACOP) on toinen sivusto, joka maksaa tuotetestauksista ja tutkimuksista. Voit antaa mielipiteesi esimerkiksi mainoskampanjoista, taloudesta, uusien tuotteiden ideoista ja muusta.

🔥 Empfohlen:  ChatGPT aivoriihiin: 5 tehokasta tapaa valjastaa tekoäly uusiin ideoihin

Rekisteröityminen on helppoa ja voit luo tili Google- tai Facebook-kirjautumistunnuksillasi. Kun tulet paneelin jäseneksi, voit odottaa osallistuvasi useisiin kyselyihin vuodessa. Jokainen kysely kestää yleensä noin 10 minuuttia ja sisältää lyhyitä, helposti vastattavia kysymyksiä.

Jokaisesta täytetystä kyselystä saat pisteitä, jotka voit lunastaa PayPalin kautta. Voit myös lahjoittaa palkintosi hyväntekeväisyyteen tai käyttää pisteitäsi erilaisiin arvontoihin, joissa voit voittaa rahaa ja muita palkintoja.

Joka kuukausi sinua pyydetään vastaamaan seulontakyselyyn, jotta se tietää, mitä mahdollisuuksia voit lähettää.

Aiheeseen liittyvä: 8 tapaa saada palkkaa mainosten katsomisesta vapaa-ajallasi

4. JJ Friends & Neighbors (Johnson & Johnson)

Johnson & Johnson on yksi suurimmista brändeistä maailmassa, ja se omistaa yrityksiä, kuten Aveeno, Neutrogena, Clean & Clear, Roc ja muita kodin merkkejä. Se omistaa myös JJ ystävät ja naapurit Ohjelman avulla voit testata tuotteita ilmaiseksi ja säilyttää ne ennen kuin tuotteet tulevat markkinoille.

Se voi tarkoittaa tuoksujen hajua tai meikin ja muiden itsehoitotuotteiden kokeilemista. Muita mahdollisuuksia ovat osallistuminen verkkokyselyihin, keskusteluryhmiin ja foorumeihin, fokusryhmiin ja erilaisiin paneeleihin. Kuka tahansa voi liittyä, ja se lähettää sinulle sähköpostin, jos olet oikeutettu osallistumaan testiin. Ja jos asut NYC:n alueella, saatat olla oikeutettu osallistumaan johonkin yrityksen “omistetuista sensoripaneeleista”.

Sen sivustolla on niukasti maksutietoja, mutta prepaid Visa-lahjakortit näyttävät olevan yleisimpiä.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka myydä meikkiä verkossa ja viisi parasta sivustoa

5. McCormick & Company, Inc.

Jos ajatus ruoan testaamisesta kuulostaa houkuttelevalta, McCormick & Companyn tuotetestauspaneeliin osallistuminen saattaa sopia sinulle.

Vastaanottaja ryhtyä McCormick-paneelin jäseneksi, sinun täytyy hakea. Kun olet tietokannassa, sinun pitäisi saada säännöllisin väliajoin sähköposteja rekrytoinnista opiskeluihin. Siinä sanotaan, että opinnot täyttyvät nopeasti, joten sinun kannattaa valita osallistumisaika heti, kun saat ilmoituksen siitä.

Kotitestit kestävät 30 minuutista kahteen tuntiin ja maksavat kukin 10–15 dollaria Amazon-lahjakorttien muodossa, vaikka jotkut testit voivat maksaa jopa 30 dollaria tunnissa. McCormick etsii myös osallistujia laitoksen sisäisiin testauksiin Hunt Valleyssa, MD:ssä lähellä Baltimorea. Nämä testit kestävät tyypillisesti puolesta tunnista kahteen tuntiin ja maksavat 30–100 dollaria kukin.

Aiheeseen liittyvä: 15 paikkaa, jotka tarjoavat maksullisia tutkimusopintoja

6. UserTesting.com

Jos olet hyvä huomaamaan pieniä yksityiskohtia vieraillessasi verkkosivustolla, saatat saada palkkaa verkkosivustojen testaamisesta rekisteröitymällä UserTestingiin. Aloita luo tililataa sen ohjelmisto, vieraile verkkosivustoilla tai sovelluksissa ja vastaa kokemuksiasi koskeviin kysymyksiin.

🔥 Empfohlen:  DeepMind on tehtävässä saada AI Talent Young kiinni

Kuinka monta verkkosivustoa voit testata, riippuu siitä, kuinka hyvin demografinen taustasi vastaa sivuston kohdekäyttäjää. Jos Facebook esimerkiksi yrittää testata uutta ominaisuutta 62-vuotiaiden miesten kanssa Alaskassa ja sinä olet 31-vuotias nainen Floridassa, et todennäköisesti näe tätä testiä postilaatikossasi.

Tarvitset luotettavan Internet-yhteyden, mikrofonin ja tavan ladata sen ohjelmisto. Sinun on myös kyettävä kuvailemaan tiiviisti, mistä pidät ja mistä et pidä verkkosivustossa.

Testit vievät kukin 20 minuuttia, ja ansaitset 10 dollaria PayPalin kautta maksettua kyselyä kohden.

Aiheeseen liittyvä: 14 paikkaa, joissa voit saada palkkaa verkkosivustojen testaamisesta kotoa käsin

7. Betatestaus

Toinen tapa ansaita rahaa testaamalla verkkosivustoja, sovelluksia ja teknisiä tuotteita käytettävyyden ja muiden ongelmien varalta on rekisteröityminen BetaTestingiin.

Betatestauksen mukaan voit odottaa saavasi jopa viisi tai useampia tilaisuuksia kuukaudessa, mutta joinakin kuukausina et välttämättä saa yhtään. BetaTesting on kuitenkin ylpeä siitä, että se kerää laadukasta palautetta sen vuokraaville ohjelmistoyrityksille. Tämä tarkoittaa, että mitä korkeampi laatuarviosi, sitä enemmän mahdollisuuksia saat.

BetaTesting maksaa käyttäjille 10 dollaria arviointia kohden. Maksu lähetetään PayPalin kautta seitsemän päivän kuluessa projektin päättymisestä.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka saada palkkaa verkkohakuista

8. Hän puhuu

SheSpeaks on toinen sivusto, joka lähettää sinulle ilmaisia ​​tuotteita, joita voit kokeilla ja arvioida rehellisesti. Voit myös tarkistaa tällä hetkellä käyttämäsi tuotteet ja lähettää palautetta heidän verkkosivustolleen. Aloittaaksesi sinun tarvitsee vain rekisteröidy tilille.

Vaikka sinulle ei makseta käteisellä arvosteluistasi, SheSpeaks jakaa rahapalkintoja parhaasta tai luovimmasta tuotearvostelusta. Se järjestää myös lahjakortteja ja ilmaisia ​​tuotteita.

Aiheeseen liittyvä: 10 paikkaa, joissa voit kirjoittaa maksettuja arvosteluja elokuvista, ravintoloista ja muista

Sivustot, jotka maksavat ilmaisilla tuotteilla

Sen lisäksi, että rekisteröidyt sivustoille, jotka maksavat sinulle käteisellä tai lahjakortilla tuotteiden testaamisesta, on sivustoja, jotka eivät maksa käteisellä arvosteluistasi, mutta saat säilyttää kaikki heidän lähettämänsä tuotteet.

9. NetGalley

Jos olet innokas lukija ja haluat saada ilmaisia ​​e-kirjoja, harkitse rekisteröityminen NetGalleyyn. Sivuston kautta voit pyytää edistyneitä lukijakopioita kirjoista suoraan kustantajilta vastineeksi rehellisistä arvosteluista.

Jos kustantaja hyväksyy pyyntösi, sinun on luettava kirja ja esitettävä ajatuksesi. Voit jakaa arvostelusi palautelomakkeen kautta, sosiaalisessa mediassa tai blogissasi, jos sinulla on sellainen.

Vaikka sinulle ei makseta arvosteluistasi, voit liittyä ilmaiseksi ja voit pitää kaikki saamasi kirjat.

10. Influensteri

Kun rekisteröidyt ilmaiseksi Influensteri, voit jakaa mielipiteesi tuotteista, jotka vaihtelevat lemmikkieläinten hoidosta kosmetiikkaan juomiin, välipaloihin ja jopa vauvantarvikkeisiin. Voit myös vastata kyselyihin saadaksesi tilaisuuden saada VoxBox, sen laatikko, jossa on ilmaisia ​​täysikokoisia tuotteita, joita voit kokeilla kotona. Kun käytät yritystä, se pyytää sinua jakamaan rehelliset mielipiteesi sen sivustolla ja sosiaalisen median tileilläsi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka kirjoittaa tietosuojakäytäntö verkkokauppaasi

Kaikki jäsenet eivät saa VoxBoxia joka kuukausi, mutta jos saat, se on loistava tapa saada kotitaloustarvikkeita ilmaiseksi.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka ansaita rahaa sosiaalisen median vaikuttajana

11. BzzAgent

Saadaksesi ilmaisia ​​tuotteita kautta BzzAgent, rekisteröidy tilille, jotta se voi lähettää sinulle kelvollisia kyselyitä. Se tarkistaa vastauksesi ja päättää niiden perusteella, soveltutko kampanjaan. Jos olet, saat BzzKitin tuotteiden kanssa kokeiltavaksi. Sinun tulee jakaa palautetta sen ohjeiden mukaan, mikä voi tarkoittaa mielipiteesi julkaisemista sosiaalisessa mediassa tai tuotearvioinnin kirjoittamista.

Kampanjoihin osallistumisesta ei makseta taloudellista korvausta, mutta saat säilyttää sen lähettämät tuotteet.

Aiheeseen liittyvä: 20 tapaa saada ilmaisia ​​juttuja verkossa

12. Homeschool.com

Tämä sivusto on ensisijaisesti kotiopetusperheiden resurssi, mutta voit rekisteröityä ja saada ilmaisia ​​tuotteita arvioitavaksi. Tuotearvioijana testaat ja käytät kotiopetusresursseja ennen kuin ne jaetaan Homeschool.com-yhteisön kanssa.

Vaikka ei ole selvää, mitkä kriteerit sinun on täytettävä päästäksesi tuotetestaajaksi, rekisteröityminen on ilmaista ja helppoa. Sinun tarvitsee vain Rekisteröidy tuotteen testaajien sähköpostilistalle ja yritys lähettää sinulle mahdollisuuden kokeilla kirjoja, tulosteita, raportteja ja kotiopetuspaketteja.

Saat säilyttää kaikki sen sinulle lähettämät tuotteet, mutta mielipiteistäsi ei makseta käteistä.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka saada ilmainen kannettava tietokone (hallitukselta, kouluilta ja muilta)

Voit saada palkkaa tuotteiden testaamisesta

Tuotetestaus on hauska tapa tehdä ylimääräistä rahaa siinä sivussa. Saat palkinnon mielipiteestäsi ja voit vaikuttaa yritysten myymiin tuotteisiin ja palveluihin. Ja jos osallistut riittävästi paneeleihin, voit ansaita jopa 25 dollaria tunnissa testaamalla tuotteita.

Jos olet hyvä havaitsemaan verkkosivustojen virheet, nautit uusien tuotteiden ja palveluiden kokeilemisesta tai et välitä jakaa rehellisiä arvostelujasi, harkitse osa-aikaista työtä tuotetestaajana.

Table of Contents